![]() |
سلام
دوست عزیز در برخی موارد حق با شماست ولی ما میتوانیم از تجربیات دیگران هم استفاده کنیم باتشکر:) |
سلام
دوست عزیز چرا دیگه ادامه نمی دی آیا آموزش شما تمام شده ؟ :huh: ما منتظر هستیم با تشکر |
کمک کنید !
سلام
من تازه دیروز عضو این سایت شدم . هیچ اطلاعاتی هم از بورس و خرید و فروش سهام ندارم . یکی به من بگه آیا باید همه تاپیک ها ی این انجمن رو بخونم تا یک چیزی سرم بشه یا نه !!! برای شروع چی کار کنم ؟ |
سلام
دوست عزیز جناب auto_chartist یا تاپیک تحت آموزش باز نکن یا اگر باز کردی ادامه بده!! :mad: |
ليست كتابهايي مرتبط با بورس
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ديتاي مربوط به بورس اوراق بهادار تهران با دو فرمت txt و csv
از ابتدا حدودا 1996 سهام قابل بررسي پتاير.. پلوله.. بالبر .. بكام .. بموتو .. بنيرو .. تپكو .. تايرا .. تراك .. تكمبا .. حتايد .. حتوكا .. خپارس .. خاهن .. ختوقا .. خرينگ .. خساپا .. خشرق خمهر .. خودرو .. سهام گروه دارويي : دالبر .. داسوه .. درازك .. دزهراوي .. دسبحا .. دفرا .. دكوثر دكيمي .. دلقما .. شاراك .. شخارك .. شصفها .. شفن .. شكلر .. فجر .. فلوله فخاس .. فخوز .. فملي .. فنوال .. فنورد .. فولاد .. كچاد .. كچيني .. كگل .. كطبس .. كماسه .. كمنگنز .. لبوتان .. والبر .. واميد .. وبوعلي .. وتوس .. وساخت .. وصندوق .. وغدير .. ولساپا .. ولغدر ومعادن ونيكي [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] txt [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] csv .................................................. ......................................... |
يك فايل آموزشي مفيد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .................................................. .................................................. .................. يك فايل آموزشي كوچك [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .................................................. .............................................. سايتها و وبلاگهاي بورس تهران [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .................................................. ............................................ نكاتي مختصر و مفيد ازبنياد سهام بورس تهران [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .................................................. .................................................. . يك كتاب خوب در رابطه با بورس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
فايلهاي pdf ساخته شده توسط خودم
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
خوب كجاي كاريد؟؟ از منظر سياسي خوب تا خرداد سال ديگه همه چيز معلوم ميشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يكي از تفاوتهاي بورس با فاركس مقدار حجم پول هست شما ميتوانيد يك ميليارد وارد بورس كنيد اما آيا حاضريد يك ميليارد وارد فاركس كنيد تا اون موقع هم شما بايد آماده ورود باشيد آهسته و پيوسته حركت كنيد خوب با محيط سايتهاي زير آشنا شديد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] به تالار هاي زير مراجعه كرديد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هرچند وقت يكبار روزنامه بخوانيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ................ حتما براي تكنيكال به اين سايت مراجعه كنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بگيد كه سعيد شبيري شما را فرستاده البته لطفا بچه هاي خوبي باشيد .................................. بد نيست يك نگاهي به گره روي بكنبد ببينيد چي بود چي شد باز الان كجاست متوجه شديد موج سواري يعني چه اين فايل را حتما دانلود كنيد سايتها و وبلاگهاي بورس تهران [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
خوب کمی تا مقداری دارای سردرگمی هستید پس به اینجا مراجعه کنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مشکل بعدی کلاس آموزشی هست در مورد تکنیکال حتما کلاس برید اگر هم بورس نخواستید فعالیت کنید فارکس که هست در مورد تحلیل بنیادی هم کلاس مقدماتی بروید این سایتهایی هم که پول میگرند تا تحلیل ارائه بدهند هم اصل نرید پولتان را هدر نکنید ........ خوب حالا کلاس کجا برید اول اینکه به من ربطی ندارد دوم از چندتن از بزرگان بازار مشورت بگیرید مانند : جناب بهروز شهدایی و جناب کامیار فراهانی که هر دو کتابهایی را نوشته و ترجمه کرده اند از آقای تهرانی هم میتوانید بپرسید :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در مورد کلاس برای تکنیکال هم میتوانید از جناب نیما آزادی سوال کنید در ضمن کتاب چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست آوردم را حتما مطالعه کنید .......... پ.ن چه همه تشکر ممنون شرمنده کردید |
دوستان عزیز اگر ممکن است به من که مبتدی هستم توضیح دهید که چرا قیمت open هر روز ممکن است با قیمت close روز قبل فرق کند؟ اساسا قیمت open هر روز را چگونه و با چه ساز و کاری تعیین می کنند؟
|
سلام
حدودا يك سال است كه هيچگونه فعاليتي در بورس ندارم لطفا كسي سوال نپرسد بايد بگم من هرچه اطلاعات در مورد بورس داشتم اينجا گذاشتم با تغيير سيستم معاملاتي مشكلاتي در مورد دريافت ديتا به وجود امده كه ميتوانيد به لينكها زير مراجعه كنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
در جواب شما باید بگم که از سال 82 و بعد از ریاست عبده تبریزی بر بورس؛ سهام به انفجار قیمت یا بقول دوستمون حباب رفتند و برای اکثر سهام صف خرید شدید تشکیل و عرضه ای هم انجام نمیشد و بدین گونه بود که بعضی از شرکتهای حقوقی و سهامداران عمده سهم با ترفند عرضه 100 یا 200 سهم در 5% بالاتر از قیمت دیروزباعث قیمت خوردن سهام و رشد شدید قیمت سهم میشدند و این باعث شد که مسئولان بورس بحث حجم مبنا رو پیش بکشند و تعریف ساده اش هم اینه که بنا به فرمولهایی برای رسیدن قیمت به 5% + یا - روز قبل تعداد سهام معامله شده ای را قرار دادند مثلا برای سهمی مثل خارک تعیین کردند که اگرسهم پتروشمی خارک در روز 300.000 سهم معامله یشه میتونه %5 مثبت یا منفی بخوره و اگر سهم مثلا 150.000 معامله میشد نمیتونست 2.5% بیشتر مثبت یا منفی بخوره این قانون همچنان تو بورس با کمی تغییر اعمال میشه . امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم |
ساعت جاري 04:03 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |