![]() |
نقل قول:
با تشکر از پست شما:) لطفا ميشه بگين اين تنظيمات رو از کجا بدست آوردين من سايت ايرانسل رو زير رو رو کردم نديدم !! :blink: |
با سلام و تبریکات سال نو
دوستان و مخصوصا جنابmehrdad_rp که مشخص میباشد دراستفاده از GPRSایرانسل حرفه ای هستند آیا به طور کلی استفاده از GPRS ایرانسل را برای کامپیوتر درمواقع ناچاری تایید مینمایید یا خیر؟ منظورم از نظر سرعت کانکت و سرعت دانلود و قطع و وصل شدن و هزینه آن میباشد. با سپاس |
براي کار متاتريدر تقريبا مشکلي نداريد سرعت قابل قبول هست اما براي مرور صفحات وب اگه به اي دي اس ال عادت کرده باشيد نه!
هزينه اون هم تقريبا مثل دايل آپ براتون مي افته نهايت سرعتي هم که من ديدم ٣ کيلوبايت در ثانيه بوده! |
سلام
یه تاپیک به اسم تمام اطلاعات ترید با موبایل بود ولی پیداش نکردم اگه ممکنه یکی از بچه ها راهنمایی کنه من هر روز از صبح تا بعد از ظهر در محل کارم امکان استفاده از اینترنت رو ندارم میخوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم چطور میتونم با گوشی موبایل ترید کنم اصلا این امکان هست که فقط با گوشی موبایل بدون استفاده از کامپیوتر ترید کرد؟ چه گوشی این امکان رو داره؟ |
تمام اطلاعات ترید با موبایل
نقل قول:
خدمت شما [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
اگه کسی از دوستان بوسیله لپ تاپ و سیم کارت موبایل تونسته به اینترنت وصل بشه لطفا بیاد یه کمی توضیح بده در مورد راه اندازیش و لوازم جانبی که لازمه تهیه بشه و سرعت اینترنت و هزینه موبایل با تشکر |
ساعت جاري 07:31 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |