![]() |
نقل قول:
برای اینکه بتونید از آخرین ورژن به جای 8 استفاده کنید Educational license key اونو واستون میذارم اینجا. ممنون میشم اگه کسی کلید نسخه تجاری اونو داره اینجا بفرسته تا همه استفاده کنن : دقیقا همین عبارت کپی و چسبانده شود : DJh@-#*7f-8iCA-RDTH-N8$M-syFW-SxfX-f$Sb-PhBo-KhLL- LEM9-pFKG-RdjZ-Hfez-K9wi-?t7&-zh$T-CTD9-fQTq-Zr6r- s@8c-i&g@-erMF-7g58-&#ie-2uXm-VwV8-8ea6-iCkJ-aL23- E4Qq-xj&%-br6a-$4Ui-XHom-?SEE-qPN9-UBFc-b#SU-jeCZ- 5REv-?a3K-Zm*6 |
نقل قول:
برای اینکه بتونید از آخرین ورژن به جای 8 استفاده کنید Educational license key اونو واستون میذارم اینجا. ممنون میشم اگه کسی کلید نسخه تجاری اونو داره اینجا بفرسته تا همه استفاده کنن : دقیقا همین عبارت کپی و چسبانده شود : DJh@-#*7f-8iCA-RDTH-N8$M-syFW-SxfX-f$Sb-PhBo-KhLL- LEM9-pFKG-RdjZ-Hfez-K9wi-?t7&-zh$T-CTD9-fQTq-Zr6r- s@8c-i&g@-erMF-7g58-&#ie-2uXm-VwV8-8ea6-iCkJ-aL23- E4Qq-xj&%-br6a-$4Ui-XHom-?SEE-qPN9-UBFc-b#SU-jeCZ- 5REv-?a3K-Zm*6 |
من نسخه تجاری lingo 9 رو دارم. اما licence اون برای سالهای 2004 تا 2005 کار می کنه برای استفاده از اون یا باید تاریخ سیستمتون رو تغییر بدید یا از نرم افزار cracklock که در folder این نرم افزار قرار دادم استفاده کنید.
لینک دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
به علت انقضای لینک قبلی lingo 9، اون رو دوباره upload کردم
لینک: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
سلام لینک معتبر نیست. میتونی 2 باره آپلودش کنی؟ با تشکر |
ساعت جاري 08:26 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |