![]() |
نقل قول:
در این مورد زیاد تاپیک زده شده و آخرش هم مسخره بازی ختم شده چیزی جز حاشیه نداره همه بحث ها شده و رفته از دید من |
سلام.
وقتتون بخیر من متاسفانه نمی تونم خیلی از عکسهایی که در سایت تهران سر گذاشته میشه ببینم. بعضی از دوستان هم که سایت تاینی را نمی توانند ببینند . دوستان عزیز لطفا بعد از قرار دادن عکس در قسمت قرار دادن تصاویر لینک آن را هم قرار دهید یا اینکه از سایتهای آپلودی که خیلی شناخته شده نیستند استفاده کنید. جناب رهجو این سایت را معرفی کردند به نظرم امتحانش خالی از لطف نباشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یک فکری باید برای این مشکل کرد. مرسی. |
نقل قول:
از این سایت هم می تونید استفاده کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید. :) |
یه مدت سر تاپیک مذهبی بحث بود بالاخره به تفاهم رسیدیم، دیدیم که بالاخره دین و مذهب چیزی جدای از زندگی روزمره ما نیست هر چند که خلاف قوانین سایت باشه.
ولی من می خوام بدونم تاپیک های سیاسی چطور؟ اگر بحث سیاسی مخالف قوانین سایت هست پس این تاپیک هایی که مربوط به جناب خاتمی هست چیه؟ و اگر این گونه تاپیک ها زده می شه حداقل اجازه بدید سایر افراد هم نظارتشون رو عنوان کنند. پستهای سایر افراد رو دیگه سانسور نکنید. من می گم اینجا افراد به دو دسته تقسیم می شوند بعضی ها می گویند خیر همه برابرند، بله همه انسانها برابر هستند ولی ظاهراً یک عده برابرتر هستند. من شدیداً مخالف هرگونه تاپیک سیاسی هستم واقعاً اینگونه تاپیک ها فضای سایت رو آلوده کرده. |
حقیر هم با نظر جناب لست نایت موافقم اما :
پس لطفا تاپیکهای ، بدون شرح ، طنز ، اخبار و حوادث و ... که غیر مستقیم سیاسی هستند و تا به حال فعالیت زیادی در آن شده است را نیز ببندید ، وگرنه اگر هست ، همه نوعش باید باشه و اگر قرار نیست باشه بهتره همه نوعش بسته بشه ، وگرنه تبعیض می شه ، یا علی |
جناب البرز خان
شما خودتون تو تمام بحث ها شرکت میکنید و بعد انتقاد میکنید که چرا چنین تاپیک هایی وجود داره؟!! حرکت شما باید این باشه که در ابتدای شکل گیری چنین تاپیک هایی، وجود تاپیک رو گزارش کنید نه اینکه باعث درگیری شوید. روی صحبتم فقط با شما نیست و مطلب رو کلی عرض کردم. ارادت |
سلام.
جناب حامد شاهد بودیم که تاپیک اول منتقل شد تاپیک دوم هم با اولی ادغام شد این یعنی از همان دقایق اول مدیریت از وجود این تاپیک ها با خبر شدند و بعد هم که جریان تاپیک عکسها این که می گویید گزارش شود را به شخصه درک نکردم چون کاملا مشخص بود که مدیران اطلاع دارند. این را هم بگویم که این انتقادات با دانستن اینکه اینجا یک سایت شخصی است مدیر سایت هر طور که بخواهند عمل می کنند انجام می شود. |
نقل قول:
میتونم بپرسم چرا با شخصی که برخلاف قوانین سایت همچین تاپیکی رو ایجاد میکنه و باعث شروع این تنش میشه برخورد نمی کنید؟ بنده منظورم تمامی اشخاصی است که با علم به اینکه قوانینی وجود داره تخلف میکنند.آیا مطابق قوانین سایت نباید با این افراد برخورد بشه؟ اگر منظور اعلام خبره که سایت سرمایه تاپیکهای بسیاری با اسم اخبار داره.اگر قرار دادن عکسه که ایضاً مثل قبلی بنده قصدم از زدن این پست جسارت به مدیریت سایت نیست.ولی به نظر میرسه شما برنامه مشخصی در برخورد با اینگونه موارد ندارید.پس پیشنهادم رو خیلی واضح به مدیریت مینویسم: چون تمامی کابرانی که عضو میشوند قوانین سایت را مطالعه و امضا میکنند. و متعهد میشوند که در راستای اهداف سایت فعالیت کنند.و تمامی ما میدانیم که مطالب سیاسی و مذهبی در راستای اهداف تشکیل این فروم نیست.پس باید با کسی که از این قوانین تخلف میکند برخورد شود.حال این برخورد میتواند از اخطار جدی مدیریت که فکر میکنم از خواص سیستم vbulletin هست که دیگر کاربران هم ببینند.باشد تا بن شدن. ارادتمند پ.ن:حامد جان بنده با شما رفاقت قدیمی دارم ولی این روالی که شما در این موارد در پیش گرفتید رو نوعی تحمل بیماری میدانم و دقیقاً انتقاد بنده به همین قسمت است. |
نقل قول:
نقل قول:
شب خوش چند نکته توسط دوستان مطرح شد که لازم می دانم توضیحاتی در این خصوص خدمت عزیزان ارائه کنم : 1 . 2 شب پیش زمانی که تاپیک "خاتمی آمد" در قسمت موضوعات عمومی ایجاد شد بنده در سایت حضور داشتم و در اولین قدم تمام مطالب مرتبط با این موضوع را که بصورت پراکنده در تاپیک های مختلف مطرح شده بود یکجا جمع کردم تا با بستن تاپیک ، بحث خاتمه یابد . اما قبل از اینکه اینکار را انجام دهم چند پست از دوستان نظرم را جلب کرد که اصرار داشتند در این تاپیک ها صرفاً اخبار مرتبط با موضوع بیان خواهد شد و بحث های جانبی از اهداف کار نیست (اعم از حمایت یا مخالفت) به احترام این صحبتهای دوستان فرض را بر این گذاشتیم که اخبار مربوط به انتخابات در این تاپیک مطرح خواهد شد و با حضور آقا حامد نام مناسبتری نیز برای این تاپیک انتخاب خواهند کرد تا اخبار یکجانبه نباشد . اما همانگونه که دیدید در کمتر از 24 ساعت چیزی از هدف مورد نظر باقی نماند و عدم حضور مسئولین نیز باعث شد تا تعیین تکلیف نهایی کمی به تاخیر بیفتد . 2 . پستهایی که از تاپیک مورد نظر حذف شده اند صرفاً مواردی هستند که کلمات نامناسب در آنها مطرح شده بود و پست دیگری در جانبداری از شخص خاصی حذف نشده . اگر موردی را بصورت مشخص در نظر دارید لطفاً مطرح کنید . 3 . گذشته از تمام بحث های پیش آمده تجربه ی خوبی برای همه ی ما شد تا به عینه ببینیم علت ممنوعیت این مباحث در سایت چیست و چرا سعی در اجرای این ممنوعیت داریم . در کمتر از 2 روز 170 پست در این تاپیک خورده و بیش از 3000 نفر از آن بازدید کرده اند . به عبارت دیگر در این مدت این تاپیک تقریباً تمام فعالیت مفید سایت را تحت شعاع قرار داده و ذهن کاربران را (بیهوده) به خود جلب کرده . 4 . شاید حق با آقا وحید باشد اما لطفاً نکته ای را نیز در نظر داشته باشید . تا جایی که حافظه ی بنده در خصوص 3 سال فعالیتم در این سایت یاری می کند هرگز سیاست حذفی در اینجا برقرار نبوده (آنهم بخاطر مسائل بی اهمیتی از این دست که هرکجای دیگر نیز می توان به آنها پرداخت) و همواره سعی شده تا این جمع دوستانه بیشتر دارای جاذبه باشد تا دافعه . اگر قرار بود با کوچکترین تخطی کاربران حذف می شدند شاید امروز نه بنده در خدمت شما بودم و نه شما در اینجا حاضر زیرا با کمی تامل در این خصوص خواهید دید که بیشترین موارد از این دست توسط کاربران فعال و خوب سایت بروز نموده و مدیران سایت نیز این موارد را به حساب کم لطفی آنها گذاشته اند و با تساهل از کنار موضوع گذشته اند . فکر می کنید از بدو تاسیس این سایت تابحال چند نفر در مجموع Ban شده اند (که در صد قابل ملاحظه ای از آنها نیز Spammer بوده اند نه کاربر) ؟! 5 . در مورد این موضوع خاص شاید کوتاهی از جانب بنده نیز بوده که از این بابت از تمام دوستان پوزش می طلبم و سعی خواهیم کرد ازین پس اجازه ی دامنه دار شدن این مباحث را ندهیم و با جدیت بیشتری با موضوع برخورد کنیم . ارادتمند تمام دوستان سرمایه ای پیروز و سربلند باشید |
درود به دوستان
عرض کنم که من هنوز نتوانسته ام این قضیه را با خود حل کنم که چرا ما تا میاییم یک قدم مثبت برداریم و هدفی را پر و بال دهیم عادت کرده ایم که مسائلی از قبیل مسائل مذهبی و سیاسی را با آن قاطی کنیم. ببینید دوستان عزیز سرمایه یک سایت مفید و واقعا سودمند در زمینه بازارهای مالی بنظر بنده وجود دارد آنهم سرمایه است خواهش میکنم با راه اندازی بحثهای بیهوده و بعقیده بنده خطرناک آنرا به سمت زوال و نابودی نکشانیم بخدا سایتهای زیادی در اینگونه زمینه ها ( مذهبی و سیاسی ) هستند که محیطی به مراتب سیاسیتر و مذهبیتر از اینجا دارند چرا آنجا اقدام به اینگونه بحثها نمیکنید؟ لطفا بهانه بدست کسی ندهید!!!!!!! واقعا این قبیل فعالیتها جز اتلاف وقت گرانبهای شما و سر درگمی کاربران سود دیگری هم دارد؟؟؟؟؟؟ توجه به مطلب آقا رضا بکنید : در کمتر از 2 روز 170 پست در این تاپیک خورده و بیش از 3000 نفر از آن بازدید کرده اند سپاس |
خاتمی كه گم شد
تا اومدم به تاپيك «خاتمی آمد» برسم ديدم يك قفل گنده خورده بالای پيشونيش. به مسوول تالار عمومی حق میدم كه مقتضيات سايت سرمايه رو به عقدهگشايی بیمحابای دوستان ترجيح بده اما ايشون هم بايد به همهی ما حق بدن كه در برابر انتخابات رياست جمهوری سال آينده بیتفاوت نباشيم. قبول دارم كه بعضی دوستان شورش رو درآوردن و كاسهی صبر آقا حامد رو (كه به اندازهی يه پاتيله) سرريز كردن اما اين دليل نمیشه كه به انتخابات نپردازيم. انتخابات سال آينده ايران علاوه بر تاثيرات داخلی كه زندگی همهی ما رو متاثر میكنه میتونه حتا بر بازارهای جهانی هم تاثير بذاره (نفت، رابطه با آمريكا، عراق، لبنان، اسراييل و ...) و كار و كاسبی ما معاملهگرا رو از اين رو به اون رو كنه. يعنی نمیشه از اشارات و ارجاعات مستقيم خودداری كنيم و با جفظ متانت و خويشتنداری به بررسی نتايج مثبت و منفی دورهی اخير رياست جمهوری بر زندگی خودمان بپردازيم. نه تخريب كنيم و نه تبليغ و هر كس بياد تجارب مستقيم خودش (چه تلخ و چه شيرين) از اين 4 سالو بگه. نمیَشه هيچ كس به ديگری بی حرمتی نكنه. نمیشه مسوولان محترم سايت اجازهی طرح اين موضوع رو بدن ولی جلوی انحرافشو بگيرن. همهی ما كه زير تيغ سانسور زندگی میگذرانيم بايد بتونيم روی لبهی تيغ راه بريم و حرفهامونو با هنرمندی بيان كنيم طوری كه نه ... بسوزه نه ... اين كه در عرض 2-3 روز 170 پست زده میشه و 3000 نفر بازديد میكنن نشونهی اهميت اين موضوع برای كاربرای فعال اين سايته. فكر نكنين كه با حذف اين موضوع از موضعگيری سياسی پرهيز میكنين. با اين كار شما هم به طور سلبی يك موضع سياسی رو به نمايش میذارين و در يك طرف اين جبههبندی قرار میگيرين. اگر هم از اين خودسانسوری بيمارگونه خلاص نشدين خيالی نيست چون به قول حافظ : دلی كه غيبنمايست و جام جم دارد ز خاتمی كه دمی گم شود چه غم دارد |
نقل قول:
ضمن احترامی که برای شما قائل هستم خواهش میکنم از دامن زدن به این بحثها و ارتباط انتخابات ریاست جمهوری به بازارهای جهانی خودداری کنید بنده نه مدیر سایت هستم نه قصد خدای ناکرده امر ونهی به کسی را دارم فقط به جهت منحرف نشدن اهداف اصلی سایت خدمت شما عرض کردم اگر این یک خطی که من و شما به اینگونه بحثها اختصاص میدهیم به یک مطلب مفیدتر اختصاص دهیم مسلما نتایج بهتری نیز خواهیم گرفت . بقول شاعر که میگوید : " ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم " سپاس از توجهتون |
سلام به همه
اصولآ فکر میکنم علاقه به پول وجه مشترک همه انسانهای روی کره زمینه ! و از اونجایی که اینجا سایت "سرمایه " است ، فکر میکنم اعضای اون مجموعه بسیار متنوع و گاهآ متضادی رو شامل میشوند که در یک اشل خیلی کوچکتر میشه گفت نمودی از کل جامعه ما است ( از اساتید دانشگاه تو این سایت داریم تا افراد خیلی کم سواد ، از روحانی و مذهبی تا کمونیست و لائیک و ... ) فکر میکنم یک سری از بحث و جدل ها سر تاپیکی بود که من ایجاد کردم . اصولآ این رو بگم که به هیچ چیز اعتراضی نداشته و ندارم ولی فکر میکنم اگر قانونی هست باید یکسان اجرا شود . ولی به نظر میرسد به محض اینکه چند نفری پیدا بشوند که از چیزی خوششان نیاید ، آن مورد خلاف قوانین سایت شناخته میشود !! اتفاقآ "بحث سیاسی " را کسانی آغاز کردند که بعدآ مدعی شدند که چرا در سایت " بحث سیاسی " میشود ! بنده تاپیکی ایجاد کردم و در آن با صدای بلند گفتم که فقط قصد دارم " عکس های آقای خاتمی " را به نمایش بگذارم . اما این به مذاق بعضی ها خوش نیامد و با طرح اینکه این موضوع سیاسی است ، مدیریت را برای بستن آن تاپیک تحت فشار گذاشتند ... ( قابل توجه دوستان ، من بعد از ایجاد آن تاپیک بیش ار 20 پیام خصوصی تشکر دریافت کردم ) اگر قرار دادن عکسهای مردی که سابقآ رئیس جمهور ایران بوده و حالا قصد دارد در انتخابات نامزد شود ، مطلب سیاسی شناخته میشود : - پس چرا قرار دادن عکسهای رئیس جمهور فعلی ! مطلب سیاسی نیست و در خیلی از تاپیک ها دیده میشود ؟؟ - چرا قراردادن عکسهای باراک اوباما چه در دوران نامزدی و چه بعد از ریاست جمهوری و مراسم تحلیف ، مطلب سیاسی به شمار نمیرود ؟؟ - چرا مطالب تندی که در تاپیک " حمایت از برنامه نود " علیه دولت و مسئولان نوشته شد ، سیاسی به حساب نیامد ؟؟ ( من شخصآ با هیچکدام از موارد فوق مشکلی ندارم ولی چرا وقتی عده ای تاب دیدن چند قطعه عکس را ندارند ، فورآ در صدد حذف آن بر می آیند ؟ ) آقای خاتمی نه پسر خاله من است و نه قرار است به من پورسانت بدهد . من فقط دوست داشتم به بهانه مطرح شدن دوباره نام ایشان، مجموعه عکس هایی که از ایشان داشتم را نمایش بدهم . تا روزی که در فکر حذف نظراتی هستیم که با سلایق ما متفاوت است ، حال و روز بهتری نخواهیم داشت . |
نقل قول:
عكس پرزيدنت دكتر محمود احمدي نژاد هم بقلش ميزاشتي.مگه اين 2 شخصيت بسيار برجسته:blink:فرقيم ميكنن.هر دو يه.... |
dido جان جواب من چیزی نبود که شما گفتید !
این که هر دو یک .... هستند یا نیستند مهم نیست . مهم این است که من و شما بتوانیم به نظرات هم احترام بگذاریم . |
نقل قول:
ولي ما چندين هزار سال كه داريم تو حكومتهاي توتاليتر زندگي ميكنيم. جايي كه به شخصي ترين امورتم كار دارن(دينت چي .خدات كي و....)شما توقع دموكراسي داري. منظورم اينه كه اخه اين كه تعجبي نداره.شما وقتي بايد تعجب كني كه اگه انتقاد يا كاري كه كردي اگه به مذاق بعضي ها خوش نيومد باهات دموكرات برخورد بشه. در هر صورت اينجور برخوردا اين ور دنيا نه تنها عاديه بلكه خيلي خيلي طبعيه. |
از تمامی مدیران زحمت کش تشکر میکنم.مطلبی رو بد ندیدم بعد از مدت ها مطرح کنم
مدیر باید در جایگاه بی طرفی قضاوت کنه.موردی که بنده دیدم این بود که مدیریت در برخی مواقع تحت تاثیر اکثریت اقدام کرده است. نمونه اش برخورد با یکی از کاربران تالار بنیادی بود که ایشون هیچی هم نگفتن و بی سرو صدا رفتن.کاری به جزییاتش ندارم اما فکر میکنم میشد به نحوی برخورد کرد تالار بنیادی یکی از اکتیوترین نیروهاشو از دست نده.در واقع میشد یه جور برخورد کرد که نه سیخ بسوزه نه کباب. چه خوبه اگه در موارد یکسان تصمیماتی یکسان گرفته بشه. مسئله ای دیگر که در تاپیک های حاشیه ای توی این مدت به چشم میخوره اینه که یه عده با هم که عقاید نزدیکی به هم دارن یه دفعه یه تیم میشن و فردی رو که دیدگاه مخالف اونها داره شدیدا تخریب میکنن.نمونه اش اتفاقی بود که برای جناب black ninja افتاد در تاپیک خاتمی.اقای نینجا هر دیدگاهی هم داشته باشه اما باز هم قابل احترام هست.یادمه یه بار یه بحثی راه افتاد در مورد فلسطین و همه (حتی خود من) به چند نفر که هیچ منظوری هم نداشتن توپیدن. بعضی مواقع پیش خودم میگم مدیریت کردن چقدر سخته.حتی مدیریت جایی مثل سرمایه ،چرا که سرمایه نیز همونطور که اقای امام به درستی اشاره کردن مملو از نظرات و عقاید گوناگونه.و مشکلات حاشیه ای هم معمولا جایی پیش میاد که برخی عقاید به کل با هم در تضاد هستن و هر کس هم دوست داره عقیده خودش رو به اثبات برسونه.انسانها با عقایدشون زندگی میکنن و چیزی که از نظر من درسته شاید از نظر شخصی دیگر 100 درصد اشتباه باشه. حال مدیریت باید بین تمام این نظرات یک تصمیم رو اتخاذ بکنه که البته ممکنه به مزاق برخی خوش نیاد.واقعا هر کسی نمیتونه مدیر باشه و به شخصه احساس میکنم در برخی مواقع بنده کارهایی کردم که نباید میکردم.حداقل تا زمانی که ای دی بنده سبز هست نباید اون کار رو انجام میدادم چرا که ناراحتی برخی رو میتونسته در پی داشته باشه. برای همه مدیران ارزوی موفقیت میکنم مخصوصا جناب محسن و اقا حامد که مدیریت بخش سنگینی رو بر عهده دارند. |
سلام.وقت بخیر.
من هیچ جایی را ندیدم به اندازه ی سرمایه که از کلمه ی حاشیه استفاده شود. نکته ی ظریفی هست به نظر من. چرا؟ چرا اینقدر باید از حاشیه استفاده کرد؟ والا این بحث ها همه جا هست اما فقط اینجا بهش حاشیه گفته میشه. جناب اقبالی چرا فکر می کنید چون آیدیان سبز هست نباید نظر دهید؟حتی یک نظر کاملا شخصی؟ چرا باید همیشه دنبال راضی نگه داشتن دیگران بود ؟شما هم یک عضو هستید خوب در رده ای بالاتر اشکالش کجاست ؟ من فکر می کنم این حاشیه خیلی حاشیه شده. مرسی. |
بنظر من اکثر حاشیه هایی که درست می شه بخاطر تفسیر بعدی اخبار توسط اشخاص و ارائه نظرات شخصی هست.
من خودم سعی می کنم (البته فقط سعی می کنم ولی متاسفانه کمتر می تونم به این مطلب عمل کنم) فقط اصل خبر رو اعلام کنم و نظرات شخصی خودم رو عنوان نکنم و یا به تفسیر خبر نپردازم. بدبختانه ما جائی زندگی می کنیم که بخاطر مسائل و مشکلاتی که خودتون بهتر در جریان هستید بعضی ها تحمل شنیدن هرحرفی رو ندارند. نظر شخصی من این هست که مدیران سایت هر پستی که در تفسیر پستهای سیاسی قبلی هست رو حذف کنند چون اکثراً اصل پستها ایرادی نداره تفاسیر و شرحها و نظرات شخصی که بعد از پست اصلی عنوان می شه قالباً مشکل ساز هست. |
منظور من کلا استفاده ی بیش از حد از کلمه ی حاشیه بود که این رابه جز سرمایه در جایی ندیدم و اصلا اینکه حاشیه واقعا چه معنی داره ؟
فرض کنیم یک تاپیک 200000 تا پست بخورد همه اش هم حاشیه :sick: اغلب پستها هم جوابهای کنایه آمیز اعضا به هم باشد قفل هم نشود آخرش چه اتفاقی میافتد؟ باور دارم که همه خسته میشوند و به این نتیجه می رسند که تمامش کنند .این را در مورد خودم امتحان کرده ام جواب داده است به عنوان سردمدار حاشیه:sick: من رسما کم آوردم . ولی به این شکل فقط تاپیکهای قفل شده زیاد شده و جو شدیدا غیر دوستانه میشود . من به شخصه با خیلی از بچه هایی که در سرمایه بحث می کنم دوست هستم هیچ دشمنی این بین نیست ولی نمی دانم واقعا چرا جو سرمایه چنین هست که تا حرف میزنید سریعا از کلمه ی منحصر به فرد حاشیه :sick::sick:برایتان استفاده میشود. |
درود بر آقا رضا . من از کاربران تازه عضو شده هستم و یه راهنمایی میخواستم.
م اونم اینکه : چه جوری میشه از پست ها تشکر کرد.؟ من هرچی میگردم پیدا نمیکنم. |
سلام
آقا رضا لطفا در صورت امکان فنی ترتیبی اتخاذ کنید که افراد تازه وارد همونطور که محدودیتهای برای باز کردن تاپیک و یا ... دارند , اجازه پست زدن در تاپیک آگهی ها نداشته باشند امکان سوءاستفاده بسیار زیاد است. درست است که شما هشدارهای لازم را در ابتدای هر تاپیک قرار دادید . اما به علت آمار بالای بازدید کنند , ممکن ست عده ای افراد تازه وارد فریب این افراد را بخورند لطفا به این 2 پست توجه کنید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] همین امروز من کلی به دنبال وبمانی گشتم , ولی موفق به خرید نشدم . در چنین شرایط یک آیدی با تعداد 0 پست اومده و آگهی فروش 6000 دلار وبمانی زیر قیمت داده . در صورتی که سایتهای خرید و فروش وبمانی در کمتر از 5 دقیقه این مقدار را به قیمت خیلی بالاتر براش تبدیل به ریال می کنند . چه نیازی به دادن آگهی برای فروش زیر قیمت هست ؟ شما به این کار می گید چی ؟ انسان دوستی یا کلاه برداری ؟ البته عکس این 2 پست را هم قرار میدم که در صورت حذف پستها , قابل مشاهده باشند با تشکر |
جالبه که طرف بقدری عجله داشته که هر دو بار وبمانی رو غلط نوشته
|
سلام
متاسفانه مثل اینکه زمان زیادی نگذشت و پیشبینی من محقق شد |
نقل قول:
تنها راه جلوگیری از سوء استفاده، دقت و هوشیاری اعضای سایت است که هشدارهای لازم نیز بطور شفاف در بالای تالار آگهی داده شده است. ایجاد محدودیت ۳۰ پست موجب می شود که کاربران تازه وارد آگهی های خود را در تالارهای دیگر درج کنند یا برای رسیدن به ۳۰ پست، مطالب بیهوده در تالارهای تخصصی ارسال کنند. مسئولیت این مشکلات تنها بر عهده خریدار و فروشنده است. با تشکر |
آقا رضا پیشنهادی به ذهنم رسید که خواستم خدمتتان عرض کنم :
آیا این امکان وجود دارد که وقتی افرادی مثلا با تعداد پستهای بالاتر از 100 ( عدد فقط مثال است ) می خواهند تاپیکی ایجاد کنند در صورت تمایل خودشان برای حفظ انسجام مطالبشان بتوانند از تاپیک قفل شده استفاده کنند و در کنار آن تاپیکی برای بحث و تبادل نظر ایجاد بنمایند ؟؟؟؟ اگر این امکان وجود داشت شاهد تاپیکهای با نظم و کاربری بسیار بالا می شدیم و صد البته اظهار نظر ها ، تشکر ها و ... هم در جای خودش مطرح می شد و عزیزی که تاپیک ایجاد کرده مانند قبل مسئول پاسخگوئی به دوستان در تاپیک دوم خواهد بود ، یا علی . |
پیشنهاد بسیار خوبیه و منافع قابلی را برای نظم بیشتر در سرمایه بدنبال خواهد داشت
|
به عنوان عضو کوچکی از خانواده سرمایه نظر خودم رو میگم به عقیده من محدودیت پست فایده نداره و طرف مورد نظر میاد و پست بیهوده میزنه تا به سی تا برسه ولی اگر محدودیت زمانی باشه مثلا کاربر تازه وارد زودتر از دوماه پس از ثبت نام نتونه وارد تالار آگهی بشه فکر کنم بهتر باشه
|
نقل قول:
در vBulletin اگر تاپیکی بسته شود، تنها مدیر تالار می تواند در آن پست ارسال کند. لذا از نظر فنی این کار امکان پذیر نیست. راه حل جایگزین این است که تالاری ایجاد شود که در آن تالار هر یک از اعضا فقط در تاپیکهایی که خود ایجاد کرده بتواند پست ارسال کند. البته در مورد مفید بودن اجرای این ایده لازم است بررسی های بیشتری صورت گیرد. با تشکر |
در برخی فروم های خارجی مانند fxstreet علاوه بر تعداد اعضا تعداد اعضای فعال نیز مشخص است .البته نمیدانم معیار فعال بودن یک
عضو در فروم ها تعریف ثابتی دارد یا نه.مثلا فروم مذکور از 48,129 فقط 2,642 نفر فعال هستند.اگر امکان پذیر است تعداد اعضای فعال نیز مشخص شود. |
نقل قول:
مشکل اصلی همین تعیین ملاک و معیار فعال بودن اعضا است. گزینه مربوطه در vBulletin بصورت زیر است: Active Members Time Cut-Off Enter a number of days here that represents a threshold for 'active' members. If a user has visited the board within the past number of days you specify, they are considered 'active'. به نظر شما چه عددی برای این گزینه مناسب است؟ |
مثلا 120 روز ؟
|
نقل قول:
|
سلام رضا جان
یه پیشنهاد داشتم. من پس از یه مفارقت نصفه نیمه ولی طولانی به این نتیجه رسیدم که سایت سرمایه سایت بسیار ارزشمندی هست. نه فقط از لحاظ تخصصی که در جای خود بسیار قابل توجه هست، بلکه از لحاظ افراد شاخص و نخبه ای که در آن گرد هم جمع شدند و با تلاش آنها این سایت به این درجه از اعتلا و بالندگی رسیده که حتی مدیران سایتهای مشابه هم برای درک لذت حضور به اینجا کوچ کرده اند و خوشبختانه در بارور تر کردن این سایت نقش بازی میکنند. آنچه اتفاق افتاده پیش از همه مرهون سعهء صدر مدیریت سایت در تحمل اندیشه ها و نیات گوناگون هست. من قبل از بیان آنچه در دل دارم باز بر ارزش مادی و معنوی این سایت تاکید میکنم و استنباطم هم این هست که خود مدیریت سرمایه هم به ارزش آنچه در دستان اوست واقف هست و میدونه که این سایت دیگه متعلق به ایشان نیست و قلب خیلی ها با آن میطپه اما پدیده ای که مدتهاست سایت دچارش شده و باعث شده رنگ و بوی سایت از یک دیدگاه مثل گذشته نباشه و از دیدگاه دیگه در تب و تاب و نوسان باشه؛ خداحافظی پیش کسوتان و بزرگان سایت هست. اگر قرار به اسم یردن باشه لیست بلند بالایی تهیه میشه. استینگ، شاخص، محسن، یاسر، خشایار(هر دو)، فرخ، چیپال، خودت، مانی، حتی وهاب، علیجان، شهرام، شروین، کندل تریدر، حامد، فرهنگ، وایپر، حمید حصارکی عزیز، حاج رضا و.... شاید بعضی از این دوستان خداحافظی نکرده باشن ولی اینقدر کم پست میزنن که گویی نیستند. روند موجود به تدریج سایت سرمایه را به تلی از خاکستر نیمه خاموش تبدیل میکنه که اگر هم به یمن دسته بندی ها و زحمات دوستان در جداسازی مطالب ارزشمند، بشه به مطالب مفید سریع دست یافت ولی بخاطر نبودن نفس گرم این افراد، حرارت و شوق و ذوق و احساس زندگی را آنچنان که باید نمیشه حس کرد. افرادی هم که هستن دیر یا زود خسته میشن. سهامدار جزء، جناب اقبالی، بابابهزاد... حرف یک روز و دو روز نیست. حرف یکسال و دوساله. هنوز یادم نرفته تلاشهای لحظه به لحظه ء استاد فرخ در آموزش من یا سایر دوستان. اما آخر چقدر؟ چقدر میشه اینجوری ادامه داد. دلیل این مشکل را من در جو آماتوری حاکم بر سایت میدونم. ادامه دارد |
وقتی میگم آماتوری منظورم ارزش فنی مطالب نیست بلکه گفتمان حاکم بر سایت هست. اول بدلیل جذابیتهای ترید و دوم بدلیل آسان بودن عضویت در سایت، مدام افراد تازه به سایت جذب میشن که هم مثبت هست و هم منفی.
مثبت از آن جهت که بالاخره این حق طبیعی هر کس هست که پا در این راه بگذاره و هیچ کس با هیچ توجیهی نمیتونه دیگری را منع کنه. سایت در مقابل وظیفه داره ( هم برای مراقبت خودش از پستهای بیهودهء افراد رویا پرداز و هم برای بیداری این افراد) تصویری واقعی از شغل ترید به تازه واردین ارائه بده که به نظر من در این زمینه هنوز موفق نبوده. در حقیقت نکتهء منفی که میخواستم اشاره کنم همین پستهای ضعیف و بحثهای تکراری هست که این افراد ایجاد میکنن. اشتباه نشه وقتی میگم تکراری بهیچوجه نمیخوام جدی بودن این بحثها را زیر سوال ببرم ولی قبول کنید که این سیکل مدام و مدام تکرار میشه و چون پشت تک تک این ID ها آدمهایی هستند که در فرآیند تغییر و تکامل و یا نابودی هستند و هر کدام برای خودشون دارای احساسات جدی و ارزشمند هستند، سایت هم همراه این افراد مدام و مدام این تجربیات را بازگو میکنه. دعوا سر اینکه چرا میگید ترید سخنه، کدوم بروکر معتبره و پول آدم را نمیخوره, چرا چارت این با اون فرق میکنه، کدوم سیستم را انتخاب کنم، راه نهایی موفقیت در ترید، سیستم فوق العاده، تجسم خلاق، بدون استاپ لاس یا با استاپ لاس؟ مارتینگل! سر خبر ...واقعا" کسی از این بازار پول درمیاره؟ که البته خودم هم مستثنا نبودم. اما آیا سرنوشت سایت به این تجربیات آماتوری گره خورده و هیچ جور نمیشه آنها را از هم جدا کرد؟ نمیشه کاری کرد که این بحثها که در سطح ابتدایی مطرح هست ادامه پیدا نکنه و سایت سرمایه به یک دبیرستان یا دانشگاه شبیه بشه. اینجوری افراد سطح بالاتر هم فضا را برای خودشون تنگ نمیبینند و راه جدایی را انتخاب نمیکنند ادامه دارد |
سلام به همه
مخصوصآ آقا رضای گل :) پیشنهاد میکنم محدودیتی برای تعداد تاپیکهایی که هر کاربر میتواند ایجاد کند ، اعمال شود ( حالا یا محدودیت ماهانه یا بر حسب امتیاز یا کلی ) شاید در این صورت کیفیت تاپیکها و موضوعات مطرح شده تا حدودی بالا برود ارادتمند |
سلام به همه
اینو بگم که سایت سرمایه سایت خوب و پرباری هست ولی ایرادی هست که اگه رفع بشه خیلی بهتر هم خواهد شد.اونهم تعداد زیاد و گیج کننده تایپیکها ست که باعث شده تا اکثر انها غیر فعال باشند به نظر من مدیریت سایت جهت ارتقا کیفی سایت باید نسبت به تقلیل و ادغام این تایپیکها اقدام کنند.(نظر دوست عزیزمون) اما موضوع اصلی:چند تایپیک راجع به طلا در سایت هست که این باعث پراکندگی موضوع و کارایی خیلی پایین ان شده.در ایران تعداد کسانی که معاملات طلا انجام میدهندخیلی زیادند ولی تا الان هیچ سایتی بصورت تخصصی مبادرت به راه اندازی تایپیکی در این زمینه ننموده(البته قبلا در سایت اقای وهاب زاده چنین اقدامی صورت گرفته بود که متاسفانه سایت ایشان نمیدانم به چه علت تعطیل شد) و مدیران سایت سرمایه میتوانند با یکپارچه کردن تایپیکهای طلااین قدم را بردارند وتمامی تحلیلهای تکنیکال و حتی فاندامنتال طلا را در ان متمرکز نمایند تا معامله گران طلا در ان جمع شوند و این به پربارتر شدن سایت نیز کمک زیادی خواهد نمود. بی صبرانه منتظریم. |
با درود خدمت دوستان خوب و با معرفت سرمایه
من هم با نظر دوست خوبمون جناب parvizsalimi6 موافقم. تاپیک جداگانه و کاملن کاربردی برای طلا که هم تحلیل های فاندامنتال و هم تحلیل های تکنیکال در اونجا قرار بگیره واقعن معرکه میشه ! چون می تونه مرجع خوبی برای کسانی باشه که به هر دلیل با دنیای مجازی و ترید از طریق اون مشکل دارند و می توانند تحلیل های جامع رو از اون طریق دریافت کنند و در دنیای واقعی(و صد البته مجازی) به خرید و فروش طلا بپردازند. تنها موردی که در ایران هیچ گونه محدودیتی برای اون وجود نداره همین خرید و فروش طلاست ! به نظر من هر چه زودتر بایستی تمام تاپیک های موجود در این انجمن که با طلا مرتبط هستند در یک جا جمع بشوند تا اساتیدی که در این زمینه فعالیت می کنند بتوانند تجربه های ارزشمند خودشون رو با بقیه به اشتراک بگذارند! پ. ن : البته بازار طلای ایران به قیمت های جهانی کند واکنش نشون میده ولی تحلیل های دراز مدت واقعن کاربرد داره ! ارادتمندم :) |
نقل قول:
در کنار تعریف این سطح دسترسی بالاتر، یک تالار جدید با این سطح دسترسی تعریف بشه تا قدیمی تر ها در یک محیط حرفه ای تر پست بزنن و گفتگو کنند. در مقابل چیزی که الان به عنوان سایت سرمایه وجود داره با فیلتر و کنترل بیشتری اداره بشه که البته کار ظریفی هست. پیشنهاد من برای این کار این هست که: - امکان عضویت با ایمیلهای Free مثل یاهو و هاتمیل و... حذف بشه ( شبیه کاری که در [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]عمل میشه) - به منظور ارائهء تصویر واقعی، تاپیکهایی مثل قبل از شروع فارکس بدانید تقویت بشه و امکان پست زدن افراد با سطح دسترسی پایین تر در آنها حذف بشه |
در حقیقت با تعریف سطح دسترسی هدف از پیشنهاد تاپیک اختصاصی به شکل کاملتری مرتفع میشه. از یک طرف پستهای ضعیف صاحب تاپیک را اذیت نمیکنه و از طرف دیگه تعامل در سطح بالا بافی میمونه و امکان رشد مونولوگهای انحرافی حذف میشه.
البته اون چیزی که دربارهء معیار سطح دسترسی گفتم (داشتن هزار پست) کاملا" به عنوان مثال بود و میشه در این باره بیشتر فکر کرد. |
با سلام
ميخواستم از آقاي رهجو مدير تالار سيستمها و روشهاي معامله درخواست كنم كه سيستمها و روشهاي معامله اي را كه در اين تالار هستند به دو دسته تقسيم بندي كنند به گونه اي كه سيستمهاي بر اساس Break out از سيستمهاي بر اساس Reversal را جدا كنند و در دسته بندي خودش قرار دهند اينطوري انتخاب و مطالعه سيستمها براي كار بران راحت تر ميشود و تالار داراي نظم بيشتري ميشود با تشكر موفق و پيروز باشيد |
با سلام و تشکر از مدیر محترم سایت
اقا رضا بعضا وقتی می خوام به بعضی از دوستان اعتبار بدم با پیام سیستم مبنی بر اینکه شما باید به افراد دیگری اعتبار بدهید تا دوباره بتوانید به این شخص اعتبار بدهید رو برو میشم در حالی که اصلا من بار اولی هست که قصد دارم به این فرد اعتبار بدم(یا مدتی از اعتبار دادن به این فرد گذشته ) بعد هم برای رفع این مشکل به فرد دیگری اعتبار می دهم ولی باز همین پیام رو دریافت می کنم لطفا راهنمائی کنید |
نقل قول:
بر اساس تنظیمات سیستم اعتباردهی، لازم است قبل از اعتبار مجدد به یک کاربر، به ۵ کاربر اعتبار بدهید. دلیل این موضوع جلوگیری از تلاش برای افزایش غیرواقعی اعتبار می باشد. با تشکر |
من این پیشنهاد رو در تاپیک نظر سنجی در مورد تالار تاپیک ها اختصاصی هم دادم.
چرا رای فردی بعنوان مثال بابابهزاد باید با رای فردی که همین دیروز یا فوقش 2 هفته پیش عضو سایت شده برابر باشه؟ اگر برابره پس فرق کسی که از نظر اعتبار در سطح 11 هست با کسی که در سطح 1 هست و تاحالا هیچ اعتباری نگرفته چی هست؟ توی همون تاپیک شاید 5 نفر با داشتن اعتبار بالای 5 رای و گذشت چند ماه (و یا چند سال) و همچنین داشتن بیشتر از 1000 پست رای مخالف داده اند ولی 100 کاربر با داشتن اعتبار زیر 2 و گذشت 1 یا 2 ماه از عضویت و یا حتی کمتر رای مثبت داده اند اونوقت تصمیم گیری براساس رای اون 100 نفر انجام می شه و از اون 100 نفر هم 85 نفرشون 2 ماه دیگه از سایت و فارکس کلاً خداحافظی می کنند و می روند و اون 5 نفر که رای مخالف داده اند هنوز هستند ولی با ناراحتی. باید افراد با اعتبار و پستهای بیشتری رای بالاتری نسبت به سایر افراد داشته باشند، اگر اینجوری نیست خوب پست گزینه اعتبار دهی رو کلاً حذف کنید که همه کاملاً باهم برابر بشوند. |
نقل قول:
۱- در vBulletin امکان وزن دهی به رای افراد در نظرسنجی وجود ندارد. ۲- وزن دهی به رای افراد کاری بسیار دشوار است و اختلاف نظرهای فراوانی در نحوه وزن دهی وجود دارد. ۳- این مشکل در رأی گیری های سطح جامعه نیز وجود دارد. به نظر شما رای یک جوان یا نوجوان ۱۸ ساله یا کمتر که از تحصیلات پایینی برخوردار است، با رای یک دانشمند یا استاد دانشگاه، دارای ارزش یکسان است؟ به احتمال زیاد خیر! اما بدلایل گوناگون (از جمله اینکه روشی که مورد اجماع باشد برای وزن دهی به رأی این افراد وجود ندارد)، رای این افراد هم وزن محاسبه می شود. موفق باشید |
این درست که در جامعه به این صورت هست ولی اینجا کل جامعه نیست و معمولاً افرادی که فارکس کار می کنند باهوشتر از سایر افراد هستند.
و اینکه کلاً یک جائی بالاخره این اعتبارهای افراد باید بدرد بخوره یا نه؟ اگر قرار باشه فقط مثل یک چراغ سبز اون پائین روشن باشه چه کاربردی داره؟ پست های افراد و تشکرهایی که شده هست هرکس بخواد قضاوت کنه براساس اونها هم می تونه قضاوت کنه. توی همون تاپیک نظر در مورد تاپیک های اختصاصی فردی با داشتن تنها یک پست (اونهم اولین پستش رو توی همون تاپیک زده) اومده گفته که این کار خوبه و یک رای مثبت به این کار داده، شما اول بپرسید شما فرق تاپیک و پست رو می دونید که در این مورد نظر می دید، یا کلاً شما مگه تا حالا پست یا تاپیک زدی که بگی این کار خوبه یا بده . |
با توجه به نتیجه نظرسنجی، در میان موافقان هر یک از سه گزینه، مدیران، اعضای با سابقه و فعال و همچنین اعضای تازه وارد و غیر فعال حضور دارند:
http://forum.sarmaye.com/poll.php?do...lts&pollid=136 |
یک شوخی :
مدیران سایت در نظر داشته باشند در مسایل مربوط به فارکس معمولا اکثریت در اشتباه هستند. |
Off Topic
نقل قول:
و دقیقاً همین دلیل شما رو ذکر کرد.و اضافه کرد در جامعه ای که دمکراسی تا حالا ندیده آموزش اون حداقل 50 سال طول میکشه (دقیقاً 2 نسل) پ.ن:من این مقاله خیلی وقت پیش در روزنامه همشهری خوندم.صفحه آخر قسمت برگی از تاریخ یا یک همچین چیزی. الان هم نمیتونم پیداش کنم. |
نقل قول:
فکر کنم این صحبت چرچیل هستش که میگه: "حکومت دموکراسی برای ملتی که انواع دیگه حکومت رو تجربه نکرده باشه(مثلا مونارشی و الیگارشی و دیکتاتوری و...) بدترین نوع حکومت خواهد بود. " |
ساعت جاري 05:47 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |