![]() |
نقل قول:
|
سلام
من یه سی دی ویندوز xp دارم (از اون ویندوز های 10 دقیقه ای). فایل اصلی که تمام اطلاعات داخلش هست پسوندش IMG هست ،کسی میدونه چطوری میشه محتویات داخل این فایل رو دید و یا تغییر داد. اصلا میشه یا نه؟ ممنون |
نقل قول:
به کمک برنامه isobuster میتواننید محتوای آن را مشاهده نمایید و تغییرات دلخواه را اعمال کنید. |
نقل قول:
موفق باشید |
سلام
در هر صفحه اي كه هستيد(browser هم فرقي نداره) مثلا صفحه اول سايت سرمايه، يا هر صفحه ديگري كه عكس داشته باشه، كد زير را بجاي متني كه در address bar هست كپي كنيد و انتر بزنيد. جل الخالق ! :whoow: كد:
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',50); void(0); |
نقل قول:
اینا دیگه چیه .خیلی باحاله ممنون |
یه کد جاوای ساده !!!
شق القمر که نکرده |
نقل قول:
به هر حال برای من که جالب بود...چه ساده چه پیچیده ;) |
سلام
ftp://85.9.68.196/ user name: test pass: test این اف.تی.پی شرکت پیشگامان کویر یزد هست. برنامه های جدید رو گذاشتن.با *** موفق باشید |
سلام .
کامپیوترم را میخوام بدم برادرم و قصد خرید یک لپتاپ را دارم لطفا راهنمایی کنید چه مارکی و با چه گارانتی ؟ نکات : اولا چون این نوت بوک قراره روزی 10 تا 12 ساعت روشن باشه و باهاش ترید میخوام بکنم داغ نکنه و خلاصه سخت کار باشه. CPU اگر Core 2 Duo بهتره یا Core Duo ؟ مانیتور 15.4 wxga باشه رم حتما 1024 باشه کارت گرافیکی share نباشه دارای usb -blue tooth -wi-fi - IrDA / LAN / Modem دارایdual layer DVD RW وزن تا 3.5 کیلوگرم 1.5 میلیون هم براش کنار گذاشتم . الان که سال نو میلادیه آیا برای خرید مناسبه ؟ با سپاس |
بهروز خان فقط یه چیزی ... دور سونی رو خط بکش ... مارکی که بهت پیشنهاد می کنم :
1.Dell 2.Toshiba برو تو یه سایت مشخصات و عکس مدلهای مختلفش رو ببین بعد ببین کدومش اونیه که می خوای ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
بهروز جان من هم بهت پیشنهاد می کنم 3ماه صبر کن تقریبا قیمت سیسم تا نصف ارزون میشه چون تو دبی کلی لوازم رایانه ارزون شده به داخل ایران هم تاثیر خواهد گزاشت
|
سلام مهران جان .
ممنون از کمکت . اتفاقا بیشتر روی دل نظر دارم از توشیبا اصلا شناخت ندارم . بین مدل های دل 6400 insprison و Latitude D820 , Latitude D620 کدوم بهتره ؟ در مورد toshiba هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم . |
نقل قول:
آقا ... اون سه تا کلآ کلاسشون با هم فرق داره Latitude D820 من می گم این ... البته شما به عقل نا سالم من اکتفا نکن .... خوب تحقیق کن ... در ضمن شما که معافیت هم گرفتی برو دبی بگیر ... فکر گارانتی رو هم از همین الان از کلت بیرون کن |
| ساعت جاري 14:35 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |