انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

MEY$AM July 29th, 2009 23:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 332599)
مشکلات من یکی دوتا که نیست!
تو چند پست بالاتر گفتم که درایو c که درایو ویندوز بود، پر شده است. دوستان لطف کردند چند راه حل ارائه دادند. اما احتمالا من نادانسته به فایلهای اصلی ویندوز دست زده بودم که بعد از خاموشی کامپیوتر دیگه ویندوز بالا نیومد.
مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم، اما همه اطلاعات درایو c از جمله نرم افزارهای اصلی مثل موزیلا، ورد، اینترنت دانلود منیجر (idm) ، وینپار، وینرار پاک شده است.
تا الان تنها موزیلا را دوباره نصب کرده ام. هر کدام از دوستان لینک دانلود راحت نرم افزارهای گفته شده رو اگر بگذارند خیلی ممنون میشوم.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

این دوسایت نرم افزارهای مورد نیاز شما رو به روز با لینک مستقیم دارن

Ashkan1 July 29th, 2009 23:12

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 332599)
مشکلات من یکی دوتا که نیست!
تو چند پست بالاتر گفتم که درایو c که درایو ویندوز بود، پر شده است. دوستان لطف کردند چند راه حل ارائه دادند. اما احتمالا من نادانسته به فایلهای اصلی ویندوز دست زده بودم که بعد از خاموشی کامپیوتر دیگه ویندوز بالا نیومد.
مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم، اما همه اطلاعات درایو c از جمله نرم افزارهای اصلی مثل موزیلا، ورد، اینترنت دانلود منیجر (idm) ، وینپار، وینرار پاک شده است.
تا الان تنها موزیلا را دوباره نصب کرده ام. هر کدام از دوستان لینک دانلود راحت نرم افزارهای گفته شده رو اگر بگذارند خیلی ممنون میشوم.

شاخه ها وفولدر ها ویندوز به این راحی ها پاک نمیشند و اگر هم چیزی را پاک کنید دوباره خود ویندوز میسازه.
چرا برا تهیه و نصب نرم افزار هایی که نام بردید از سی دی هایی مثل قرمز استفاده نمیکنید؟!
به هر حال این سایت هم هست که در قسمت جستجوش سرچ کنید تقریبا همه چیز داره.

Ashkan1 July 29th, 2009 23:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 332618)
دوستان کامبیوتر منم سرعتش خیلی کم شده وقتی انتیویروس رو از کار میندازم بهتر میشه ولی بعد.. چیکارش باید بکنم؟
ضمنا درایو سی 1 گیگ فضای خالی داره و و فایلهای موجود در اونم ویندوز و متعلقاتشه.

انتی ویروستون چیه؟

rasoulg July 30th, 2009 00:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله daivid (پست 332485)
سلام

کسایی که با دایل اپ کار میکنند و سرعت پائین اذیتشون میکنه چند تا پست زیر رو بخونند و اجرا کنند.سرعت دایل اپ منو از 52 به 115 رسوند.

عکس:

پستها:

دوستانی که با دیال آپ کار می کنند، از این راهنمایی ها غافل نشوند که خیلی عالی جواب می دهد.

Man1 July 30th, 2009 00:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ashkan1 (پست 332627)
انتی ویروستون چیه؟

کاسبر سکی .البته امتحان کردم با همه انتی ویروسها همینطوریه.

Ashkan1 July 30th, 2009 00:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 332640)
کاسبر سکی .البته امتحان کردم با همه انتی ویروسها همینطوریه.

این انتی ویروس ها دیگه واسه سیستم های ما (اگه سیستمتون پایین باشه)بد جواب میدند زیاد از سی پی یو بار میکشند.ند اسمارت سکوریتی را نصب کنید مشکلتون حل میشه.

Man1 July 30th, 2009 10:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ashkan1 (پست 332641)
این انتی ویروس ها دیگه واسه سیستم های ما (اگه سیستمتون پایین باشه)بد جواب میدند زیاد از سی پی یو بار میکشند.ند اسمارت سکوریتی را نصب کنید مشکلتون حل میشه.

ممنون از راهنمایی شما اگه ممکنه لینک مربوطه را هم بفرمایید.

Ashkan1 July 30th, 2009 13:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 332681)
ممنون از راهنمایی شما اگه ممکنه لینک مربوطه را هم بفرمایید.

این لینک خود سایت ند [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

از اینجا هم میتونید دانلود کنید که راحت تره [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
احتاج به دانلود ک ر ک هم بنظرم نداشته باشید.
اگه سی دی اورجینالش را هم تهیه کنید بنظرم بد نباشه قیمتش فکر نکنم زیاد بالا باشه.:)

isar July 31st, 2009 13:42

درود بر سروران گرامی

سریال نرم افزار DU meter 4 رو میخواستم که اگر لطف کنید ممنون میشم.

تشکر قبلی

MOON July 31st, 2009 14:36

سلام متاتردر من بیغام ابدیت میدهد ولیی ابدیت نمیشود جرا اینجوری است

arteshbod July 31st, 2009 14:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MOON (پست 332867)

درود

یعنی چجوری میشود ؟ روی start کلیک میکنید ولی پنجره اش بسته میشه ؟

برای من هم یکدفعه اپدیت نمیشود . معمولا وقتی متای جدید نصب میکنم باید 20 بار باز و بستش کنم و هردفعه هم اپدیت کنم تا کاملا اپدیت بشه ولی اخرین بار که تموم میشه پیغام update and restart میدهد و restart میشود و اپدیت کامل میشود . اگر مال شما هم اینجوری هست که طبیعیه چندین بار باید باز و بسته بشه و اپدیت بشه تا تموم بشه . اما اگه کلا اپدیت نمیشه اون یه مسئله دیگه است .
به سرعت و قطعی و وصلی اینترنت هم بستگی داره . اگه از دایل اپ استفاده میکنید ممکنه گاهی اوقات سرعت اونقدر کم بشه که متا کانکشن رو پیدا نکنه و اپدیت نصفه کاره رها بشه .

isar July 31st, 2009 15:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله MOON (پست 332867)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arteshbod (پست 332868)
درود

یعنی چجوری میشود ؟ روی start کلیک میکنید ولی پنجره اش بسته میشه ؟

برای من هم یکدفعه اپدیت نمیشود . معمولا وقتی متای جدید نصب میکنم باید 20 بار باز و بستش کنم و هردفعه هم اپدیت کنم تا کاملا اپدیت بشه ولی اخرین بار که تموم میشه پیغام update and restart میدهد و restart میشود و اپدیت کامل میشود . اگر مال شما هم اینجوری هست که طبیعیه چندین بار باید باز و بسته بشه و اپدیت بشه تا تموم بشه . اما اگه کلا اپدیت نمیشه اون یه مسئله دیگه است .
به سرعت و قطعی و وصلی اینترنت هم بستگی داره . اگه از دایل اپ استفاده میکنید ممکنه گاهی اوقات سرعت اونقدر کم بشه که متا کانکشن رو پیدا نکنه و اپدیت نصفه کاره رها بشه .

از این اتفاقها زیاد میافته.
من هم یه همچین مشکلی داشتم. متاتریدر پیغام آپدیت میداد. بعد که آپدیت تموم میشد پیغام Update and Restart میداد. اما بعد از اینکه رستارت میشد، باز هم همون ورژن قبلی بود :blink::blink:
بارها آپدیت و رستارت شد اما باز هم همون آش و همون کاسه.

در نهایت ورژن جدید رو از سایت بروکر دانلود کردم.

Ashkan1 July 31st, 2009 15:14

1 ضميمه
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 332863)
درود بر سروران گرامی

سریال نرم افزار DU meter 4 رو میخواستم که اگر لطف کنید ممنون میشم.

تشکر قبلی

:blink:

fnima2000 August 2nd, 2009 01:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Aliomidi (پست 322587)

می شود لطف کنید بگویید از کدام isp اکانت دارید و از چه نوعی است و با توجه به اینکه محل سکونت را لاهیجان گذاشته اید آیا این سرعت مربوط به لاهیجان است؟

Hamed2420 August 3rd, 2009 11:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fnima2000 (پست 333022)
می شود لطف کنید بگویید از کدام isp اکانت دارید و از چه نوعی است و با توجه به اینکه محل سکونت را لاهیجان گذاشته اید آیا این سرعت مربوط به لاهیجان است؟

اينجور سرعتها مربوط به شركت ها ميشه كه پهناي باند اجاره ميكنن مگر اينكه جناب اميدي هم واسه صفاي دلشون ماهي چند ميليون تومان پرداخت كنن و پهناي باند اجاره كرده باشن :happy:

شركت ما كه غوله اينه وضعش. خوش به حال جناب اميدي:p:

ساعت جاري 09:40 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.