انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

aram2006 July 26th, 2009 22:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 331895)
این کار رو کردم، اما هیچ فولدری آبی رنگ نبود.

خب پس مشكل بخاطر آپديت شدن ويندوز نيست...

كارهاي قبل از اونو هم كرديد... فرقي كرده يا نه...؟ اندازه درايو C چقدره؟

aram2006 July 26th, 2009 22:28

2 ضميمه
نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله daivid (پست 331878)
بعد از 2 روز وکلی کانکت کردن ولی کانکت نشدن الان اومدم یک عکس از دسکتاپ بندازم از ارور بعد از یک ارور برای دفعه دوم کانکت شد:blink:اقا عجب پا قدمی داری:whoow:یک دستی به سر ما بکش:happy:تعمیر کامپیوتر با aram2006 از را دور بدون دست زدن به کامپیوتر:whoow:

حالا از شوخی گذشته این ارورو میداد نمیدونم الان اگه دیسکانکت شم دوباره وصل میشه یا نه.با لب تابم چه با adsl چه با انواع دایل اپها وصل میشم مشکلی نداره اما با هیچ کدوم نمیتونستم با این سیستم وصل بشم.قبلنم مشکلی نبود.
اینم عکس ارور
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

خدا كنه كه اين خوب شدنش دوباره خراب نشه... نميدونم كانكشن معمولي بود يا VPN الان فقط يه راه حل به ذهنم ميرسه... دو تا فايل ضميمه مي كنم ... يكي براي تنظيمات VPN و ديگري براي Dial Up و يا ADSL ... اگه تنظيمات شما هم مثل اينا باشه... ديگه من بي تقصير بيدم... بايد زنگ بزنين از ISP بپرسين... من صواطم تا اينجا بود...

يه بار هم همه آنتي ويروس ها و فايروال ها رو غير فعال كنين ببينين درست ميشه يا نه...؟

پ.ن: مي ترسم دست بكشم سرت موهات بريزه و كچل شي:blink::whoow:

rasoulg July 27th, 2009 11:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aram2006 (پست 331898)
خب پس مشكل بخاطر آپديت شدن ويندوز نيست...

كارهاي قبل از اونو هم كرديد... فرقي كرده يا نه...؟ اندازه درايو C چقدره؟

تقریبا هم اون کارها رو کردم، به خصوص انتقال همه مطالب My Documents به یک درایو دیگر، الان از کل 6.65 گیگا حجم درایو C حدود 2 گیگا بایت خالی شده است. البته اکثر این 2 گیگا حجم My Documents استت که منتقل شده است.
فکر می کنید 6.65 گیگا برای درایو c حجم کمی است، راهی می شود افزایش داد؟
ممنون

arteshbod July 27th, 2009 11:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 331982)
تقریبا هم اون کارها رو کردم، به خصوص انتقال همه مطالب My Documents به یک درایو دیگر، الان از کل 6.65 گیگا حجم درایو C حدود 2 گیگا بایت خالی شده است. البته اکثر این 2 گیگا حجم My Documents استت که منتقل شده است.
ممنون

به نظر من که کم نیست . فکر نکنم دیگه اون ارور رو بده
هنوز هم میده؟
برای افزایش حجم درایو باید تعداد پارتیشنهاتون رو کم کنید

aram2006 July 27th, 2009 13:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 331982)
ممنون

خب همين 2 گيگا هم براتون خوبه... فقط از اين به بعد ديگه نبايد نرم افزار ها رو روي اين درايو نصب كنين... موقع نصب نرم افزار آدرسي بجز درايو C بدين.... 2 گيگا براي كارهاي خود ويندوز كافيه

ميشه افزايش داد ولي به اين راحتي نيست... بفكرش نباشين بهتره

daivid July 29th, 2009 13:15

افزایش سرعت در اینترنت

1 ضميمه
سلام

کسایی که با دایل اپ کار میکنند و سرعت پائین اذیتشون میکنه چند تا پست زیر رو بخونند و اجرا کنند.سرعت دایل اپ منو از 52 به 115 رسوند.

عکس:

پستها:

rasoulg July 29th, 2009 13:21

یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلود آخرین نسخه موزیلا (فایرفاکس) رو لطف کنه اینجا بگذاره.
ممنون

termes July 29th, 2009 13:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 332488)
یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلود آخرین نسخه موزیلا (فایرفاکس) رو لطف کنه اینجا بگذاره.
ممنون

MEY$AM July 29th, 2009 14:36

اینم نسخه پرتابل فایرفاکس ورژن
Mozilla Firefox Portable 3.5.1
http://downloads.sourceforge.net/portableapps/FirefoxPortable_3.5.1_English.paf.exe

rasoulg July 29th, 2009 20:28

مشکلات من یکی دوتا که نیست!
تو چند پست بالاتر گفتم که درایو c که درایو ویندوز بود، پر شده است. دوستان لطف کردند چند راه حل ارائه دادند. اما احتمالا من نادانسته به فایلهای اصلی ویندوز دست زده بودم که بعد از خاموشی کامپیوتر دیگه ویندوز بالا نیومد.
مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم، اما همه اطلاعات درایو c از جمله نرم افزارهای اصلی مثل موزیلا، ورد، اینترنت دانلود منیجر (idm) ، وینپار، وینرار پاک شده است.
تا الان تنها موزیلا را دوباره نصب کرده ام. هر کدام از دوستان لینک دانلود راحت نرم افزارهای گفته شده رو اگر بگذارند خیلی ممنون میشوم.

mercury July 29th, 2009 20:51

درود به دوستان

یک نرم افزار میخوام که به معنای واقعی دانلود رو مدیریت کنه !
واقعی به خاطر این میگم که نرم افزارهایی که تا به حال استفاده کردم برای دانلود خیلی از فایل ها و یا برای خیلی از سایتهایی که برای آپلود استفاده می شوند کارایی ندارند.
به عنوان نمونه مثلاً نرم افزار مدیریت دانلود برای دانلود یک فایل 700 مگی با فرمت avi از سایت depositfiles !

پیشاپیش سپاسگزارم بابت پاسخ

shahroodi July 29th, 2009 21:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mercury (پست 332605)
درود به دوستان

یک نرم افزار میخوام که به معنای واقعی دانلود رو مدیریت کنه !
واقعی به خاطر این میگم که نرم افزارهایی که تا به حال استفاده کردم برای دانلود خیلی از فایل ها و یا برای خیلی از سایتهایی که برای آپلود استفاده می شوند کارایی ندارند.
به عنوان نمونه مثلاً نرم افزار مدیریت دانلود برای دانلود یک فایل 700 مگی با فرمت avi از سایت depositfiles !

پیشاپیش سپاسگزارم بابت پاسخ

سلام مرکوری جان
اقا یک موقع هم مشکل از نرم افزار نیست بلکه از سایت اپلود سنتر هستش...مثلا بعضی سایتها قابلیت رسیوم رو پشتیبانی نمیکنند.

شخصا از IDM استفاده میکنم و خیلی راضیم.

ارادتمند :)

mercury July 29th, 2009 21:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahroodi (پست 332608)
سلام مرکوری جان
اقا یک موقع هم مشکل از نرم افزار نیست بلکه از سایت اپلود سنتر هستش...مثلا بعضی سایتها قابلیت رسیوم رو پشتیبانی نمیکنند.

شخصا از IDM استفاده میکنم و خیلی راضیم.

ارادتمند :)

مرسی آقای شاهرودی

آخه یکی نیست به این سایتها بگه که با این ADSL درب و داغون ایران چرا شما قابلیت رسیوم رو پشتیبانی نمی کنید:mad:

واقعیت ماجرا اینه که از صبح تا حالا می خوام یه فیلم 700 مگی رو دانلود کنم ولی هی یه بلایی نازل میشه !!
البته تا حالا رکورد 500 مگ رو زدم و تا اونجای فیلم رو دیدم البته به صورت سریالی :huh: ولی خوب مزه فیلم به آخرشه !

به هر حال از شما آقای شاهرودی ممنونم.

Man1 July 29th, 2009 22:29

دوستان کامبیوتر منم سرعتش خیلی کم شده وقتی انتیویروس رو از کار میندازم بهتر میشه ولی بعد.. چیکارش باید بکنم؟
ضمنا درایو سی 1 گیگ فضای خالی داره و و فایلهای موجود در اونم ویندوز و متعلقاتشه.

arteshbod July 29th, 2009 23:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 332618)
دوستان کامبیوتر منم سرعتش خیلی کم شده وقتی انتیویروس رو از کار میندازم بهتر میشه ولی بعد.. چیکارش باید بکنم؟
ضمنا درایو سی 1 گیگ فضای خالی داره و و فایلهای موجود در اونم ویندوز و متعلقاتشه.

دسکتاپتان شلوغ است ؟ فایلهای حجیم در دسکتاپ دارید ؟

جدیدا قطعات سخت افزاری را تعویض کرده اید ؟

از قابلیت یکپارچه سازی هارد (hard defrgmenter) استفاده کرده اید ؟ (..start<all program<system tools<hard d)

وقتی سرعت کم است ایا صفحات وب باز شده ی زیادی دارید ؟

ایا برنامه های متعدد را همزمان استارت میکنید ؟

ویندوز را خیلی وقت است عوض نکرده اید ؟

ساعت جاري 09:41 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.