![]() |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اوه اوه ، مگه کلا کره زمین 187 تا کشور داره؟! :cry: تازه به فرض اینکه سرعت متوسط ، حدود 400 Kb باشه!!!! http://i39.tinypic.com/2wcjfja.jpg |
آقا بهروز سلام
الان چرا نخواستی ISP تون مشخص بشه؟ میترسی مشتری هاش زیاد بشن و همین چند کیلوبایت هم از شما دریغ بشه؟ :D با این کار میخوان ببینم که چه کسی بهترین ISP رو داره.... ارادت ساعت 10 و 35 دقیقه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
ساعت 10:30 صبح خط خریداری شده: 128Kbps شرکت ارائه دهنده: پینارنت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید. :) |
نقل قول:
جناب شاهرودی این که عالیه ... شما با چه سرعتی حدوداً دانلود میکنید؟ |
نقل قول:
راستش در طول روز سرعتم متفاوته و اینکه با چه سرعتی دانلود می کنم رو دقیقا نمیدونم چنده راستی یک نکته : این تست بنظرم اشتباه باشه...چون سرعت من 128 هستش و لی اینجا سرعت دانلود من رو 240 نشون میده...ایا این امکان داره؟؟؟؟ ارادت :) |
نقل قول:
برای همین پرسیدم سرعت دانلودتون چقدر هست. البته اگر جاهایی مشتری کم باشه، پهنای باند بیشتری به شما تعلق میگیره... |
سلام به همه عزیزان
من میخوام یک لپ تاپ بخرم که ویستا اورجینال هم روش نصبه سوالم اینه که MT4 با ویستا (هم 32بیتی هم64بیتی)مشکل خاصی نداره ؟هم از لحاظ نصب هم از جهت نرم افزارای جانبی واندیکاتورهاوغیره. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید. :) |
|
با سلام
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ساعت 50/17 شرکت شاتل سرویس 128 |
نقل قول:
ایول بلک دادا کف من یکیو که بریدوندی :whoow: بازم از این عکسا بذار روحیه بگیریم :banana: |
ماله من از همه كمتره :cry:
من سرويس 64 كيلو بيت امين نت گرفتم الان سرعت واقعيم چقدره ؟ :blink: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
اینترنت پرسرعتم آرزوست :happy: برادر نینجا، یک مگابیت شاتل هست؟ ارادت |
سلام
خیر 512 است. سرویس eco . |
ساعت جاري 09:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |