انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

ario December 4th, 2006 19:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 74428)
سلام
يه مشكل خيلي وقته هست كه گريبانگير من شده ،هر كاريش كردم نتونستم درستش كنم.
از دوستان خوبم ميخام در حل اين مشكل به من كمك كنند.
من از ديكشنري آريانپور 6 جلدي (نسخه صادراتي) استفاده ميكنم.
عكس رو ببينيد.
ممنون

با شركت سازنده اش تماس بگيريد :rolleyes:

Hamed2420 December 4th, 2006 20:02

Fingilish2Farsi

با سلام

نرم افزاری بسیار سودمند و کم حجم برای کسانی که در تایپ فارسی مشکل دارند. ;)

فینگلیش بنویسید و فارسی بخوانید، سپس به راحتی متن فارسی را کپی کرده و در سایت ها قرار دهید.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق باشید
ارادتمند شما

touhidqolizadeh December 5th, 2006 11:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 74428)
سلام
يه مشكل خيلي وقته هست كه گريبانگير من شده ،هر كاريش كردم نتونستم درستش كنم.
از دوستان خوبم ميخام در حل اين مشكل به من كمك كنند.
من از ديكشنري آريانپور 6 جلدي (نسخه صادراتي) استفاده ميكنم.
براي ترجمه انگليسي به فارسي مشكل داره،فونت فارسي رو قاطي ميزنه.چيكارش بايد بكنم؟
ويندوز عوض كردم،روي ويندوز عربي و انگليسي و فارسي و 98 و Me و 2000 و xp‌انواع مختلفش امتحان كردم درست نشد كه نشد.
عكس رو ببينيد.
ممنون

سلام

والا من ه آريانپور رو دارم دستور العملهايي كه تو خود برنامه براي نصب فونت و تنظيمات داره رو هم اجرا كردم ولي باز مي ديدم كه مشكل شما رو دارم اولا فكر كنم تو ويندوز پارسا 98 راحت نصب مي شد و راحت مي شد تنظيم كرد . دوما فكر كنم به سايت خود آريانپور بريد و بپرسيد راحتر مي تونيد به نتيجه برسيد سوما كه هيچي :huh: هميجوري از دهنم پرسيد :blink:

باتشكر

fx-pip December 5th, 2006 12:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله touhidqolizadeh (پست 74577)
سلام

والا من ه آريانپور رو دارم دستور العملهايي كه تو خود برنامه براي نصب فونت و تنظيمات داره رو هم اجرا كردم ولي باز مي ديدم كه مشكل شما رو دارم اولا فكر كنم تو ويندوز پارسا 98 راحت نصب مي شد و راحت مي شد تنظيم كرد . دوما فكر كنم به سايت خود آريانپور بريد و بپرسيد راحتر مي تونيد به نتيجه برسيد سوما كه هيچي :huh: هميجوري از دهنم پرسيد :blink:

باتشكر

سلام
آقا مشكلم بعد از چند ماه امروز حل شد :banana:
ويندوز xp pro 2001sp1 رو نصب كردم وقتي ديكشنري رو اجرا كردم ديدم كه درست شده :banana:

موفق باشيد

saied December 7th, 2006 22:32

Active Virtual Desktop 2.01

سلام این رو تازه دانلود کردم دیدم به درد بچه ها می خوره گفتم بزارم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
__________________________________________________ ______________________________________
Active Virtual Desktop

http://www.active-virtual-desktop.co...ws_manager.jpgEver wished you had several screens on your computer? Active Virtual Desktop is a virtual desktop manager which will create up to 9 virtual desktops allowing you to have different programs running on each of them. This virtual desktop manager resides in system tray area (near the clock) adds virtual desktops buttons here. That allows you to switch from one virtual desktop to another with a single mouse click. You can easily minimize, maximize, close, move from one virtual desktop to another and even drop windows to the system tray using the windows manager window.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Customizable hotkeys helps you conviently operate with your virtual desktops and move applications from one virtual desktop to another. Active Virtual Desktop allows you to have own wallpaper for each virtual desktop.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

mehdi77 December 8th, 2006 20:39

با سلام
دوستان عزيز ايا برنامه اي كه بشود با ان با خواندن متني ، صداي خودمان را ضبط كرده براي گوش كردن دوباره (در مترو و...) سراغ داريد؟
با تشكر

saied December 8th, 2006 22:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mehdi77 (پست 75588)
با سلام
دوستان عزيز ايا برنامه اي كه بشود با ان با خواندن متني ، صداي خودمان را ضبط كرده براي گوش كردن دوباره (در مترو و...) سراغ داريد؟
با تشكر

من از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده می کنم خیلی کامل هست ولی برنامه های کوچیک هم هست

mehdi77 December 11th, 2006 22:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saied (پست 75610)
من از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده می کنم خیلی کامل هست ولی برنامه های کوچیک هم هست

با سلام :)
جناب سعيد خان از لطف شما بسيار ممنونم:blush:
اما نتوانستم دانلود كنم:( اگر امكان دارد برنامه هايي كه حجم كمي دارد را معرفي نماييد يك برنامه معمولي باشد نه حرفه اي يا اگر برايتان امكان دارد فايلش را در اينجا قرار دهيد
باز هم ممنون
شاد وتندرست باشيد

Piran December 11th, 2006 23:16

آنتي ويروس كسپرسكي

مي خواستم ببينم كسي از دوستان ورژني از آنتي ويروس كسپرسكي ( Kaspersky Anti Virus) داره

كه قابل آپديت شدن به صورت آنلاين باشه ؟!

من از ورژن 6 استفاده ميكنم كه تا همين 1 هفته پيش آپديت ميشد ولي گويا الان ديگه نميشه (‌احتمالا فهميدن و

جلوشو گرفتن )‌

ارادتمند

م. پيران

fotovat December 11th, 2006 23:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Piran (پست 75956)
مي خواستم ببينم كسي از دوستان ورژني از آنتي ويروس كسپرسكي ( Kaspersky Anti Virus) داره

كه قابل آپديت شدن به صورت آنلاين باشه ؟!

من از ورژن 6 استفاده ميكنم كه تا همين 1 هفته پيش آپديت ميشد ولي گويا الان ديگه نميشه (‌احتمالا فهميدن و

جلوشو گرفتن )‌

ارادتمند

م. پيران

سلام این مطمئن ترین ورژن آخر هست ولی من امتحانش نکردم :)

Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.523 Vista Compatible

Click Here To Register...]/6.0.2.523_Vista/English/2006_11_23_15_20/kav6.en.msi" target="_blank">دانلود

Activation Betacode : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB

در ضمن تنها میتونید از نشانی زیر update ها رو دریافت کنید در غیر اینصورت مشکل خواهید داشت

ftp://d5y.kaspersky-labs.com

Piran December 12th, 2006 00:46

جناب فتوت

بسيار ممنون و متشكر از محبتتان

انشاالله كه كار خواهد كرد

پاينده و برقرار باشيد

م. پيران

kohzadi December 12th, 2006 00:52

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fotovat (پست 75962)
سلام این مطمئن ترین ورژن آخر هست ولی من امتحانش نکردم :)

Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.523 Vista Compatible

Click Here To Register...]/6.0.2.523_Vista/English/2006_11_23_15_20/kav6.en.msi" target="_blank">دانلود

Activation Betacode : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB

در ضمن تنها میتونید از نشانی زیر update ها رو دریافت کنید در غیر اینصورت مشکل خواهید داشت

ftp://d5y.kaspersky-labs.com

سلام
ممنون از مطلبتان
اگر ممکن است در مورد به روز کردن بیشتر توضیح دهید. یعنی کدام فایل ها را دانلود کنیم؟ ( آیا همه آن ها لازم است؟)
و اینکه نحوه به روز کردن چگونه است؟
و چگونه می توان جلوی شناسایی آن را توسط سایت اصلی گرفت چون در صورت شناسایی نرم افزار به صورت آزمایشی در می آید.

ghods December 12th, 2006 09:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mehdi77 (پست 75953)
اما نتوانستم دانلود كنم:( اگر امكان دارد برنامه هايي كه حجم كمي دارد را معرفي نماييد يك برنامه معمولي باشد نه حرفه اي يا اگر برايتان امكان دارد فايلش را در اينجا قرار دهيد
باز هم ممنون
شاد وتندرست باشيد

من از برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده ميكنم . حجم كمي داره و ازش راضي هستم .

mehdi77 December 12th, 2006 13:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghods (پست 75994)
من از برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] استفاده ميكنم . حجم كمي داره و ازش راضي هستم .

جناب قدس عزيز از كمكتان واقعا ممنونم:)
شاد و تندرست باشيد

saied December 12th, 2006 20:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mehdi77 (پست 75953)
باز هم ممنون
شاد وتندرست باشيد

جناب mehdi77 شرمنده من پست بعدی شما رو ندیدم خوشبختانه جناب ghods راهنمای فرمودن

ساعت جاري 18:16 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.