![]() |
نقل قول:
|
Fingilish2Farsi
با سلام
نرم افزاری بسیار سودمند و کم حجم برای کسانی که در تایپ فارسی مشکل دارند. ;) فینگلیش بنویسید و فارسی بخوانید، سپس به راحتی متن فارسی را کپی کرده و در سایت ها قرار دهید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشید ارادتمند شما |
نقل قول:
والا من ه آريانپور رو دارم دستور العملهايي كه تو خود برنامه براي نصب فونت و تنظيمات داره رو هم اجرا كردم ولي باز مي ديدم كه مشكل شما رو دارم اولا فكر كنم تو ويندوز پارسا 98 راحت نصب مي شد و راحت مي شد تنظيم كرد . دوما فكر كنم به سايت خود آريانپور بريد و بپرسيد راحتر مي تونيد به نتيجه برسيد سوما كه هيچي :huh: هميجوري از دهنم پرسيد :blink: باتشكر |
نقل قول:
آقا مشكلم بعد از چند ماه امروز حل شد :banana: ويندوز xp pro 2001sp1 رو نصب كردم وقتي ديكشنري رو اجرا كردم ديدم كه درست شده :banana: موفق باشيد |
Active Virtual Desktop 2.01
سلام این رو تازه دانلود کردم دیدم به درد بچه ها می خوره گفتم بزارم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
__________________________________________________ ______________________________________ Active Virtual Desktop http://www.active-virtual-desktop.co...ws_manager.jpgEver wished you had several screens on your computer? Active Virtual Desktop is a virtual desktop manager which will create up to 9 virtual desktops allowing you to have different programs running on each of them. This virtual desktop manager resides in system tray area (near the clock) adds virtual desktops buttons here. That allows you to switch from one virtual desktop to another with a single mouse click. You can easily minimize, maximize, close, move from one virtual desktop to another and even drop windows to the system tray using the windows manager window. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Customizable hotkeys helps you conviently operate with your virtual desktops and move applications from one virtual desktop to another. Active Virtual Desktop allows you to have own wallpaper for each virtual desktop. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام
دوستان عزيز ايا برنامه اي كه بشود با ان با خواندن متني ، صداي خودمان را ضبط كرده براي گوش كردن دوباره (در مترو و...) سراغ داريد؟ با تشكر |
نقل قول:
|
نقل قول:
جناب سعيد خان از لطف شما بسيار ممنونم:blush: اما نتوانستم دانلود كنم:( اگر امكان دارد برنامه هايي كه حجم كمي دارد را معرفي نماييد يك برنامه معمولي باشد نه حرفه اي يا اگر برايتان امكان دارد فايلش را در اينجا قرار دهيد باز هم ممنون شاد وتندرست باشيد |
آنتي ويروس كسپرسكي
مي خواستم ببينم كسي از دوستان ورژني از آنتي ويروس كسپرسكي ( Kaspersky Anti Virus) داره
كه قابل آپديت شدن به صورت آنلاين باشه ؟! من از ورژن 6 استفاده ميكنم كه تا همين 1 هفته پيش آپديت ميشد ولي گويا الان ديگه نميشه (احتمالا فهميدن و جلوشو گرفتن ) ارادتمند م. پيران |
نقل قول:
سلام این مطمئن ترین ورژن آخر هست ولی من امتحانش نکردم :) Kaspersky Lab Products Build 6.0.2.523 Vista Compatible Click Here To Register...]/6.0.2.523_Vista/English/2006_11_23_15_20/kav6.en.msi" target="_blank">دانلود Activation Betacode : FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB در ضمن تنها میتونید از نشانی زیر update ها رو دریافت کنید در غیر اینصورت مشکل خواهید داشت ftp://d5y.kaspersky-labs.com |
جناب فتوت
بسيار ممنون و متشكر از محبتتان انشاالله كه كار خواهد كرد پاينده و برقرار باشيد م. پيران |
نقل قول:
ممنون از مطلبتان اگر ممکن است در مورد به روز کردن بیشتر توضیح دهید. یعنی کدام فایل ها را دانلود کنیم؟ ( آیا همه آن ها لازم است؟) و اینکه نحوه به روز کردن چگونه است؟ و چگونه می توان جلوی شناسایی آن را توسط سایت اصلی گرفت چون در صورت شناسایی نرم افزار به صورت آزمایشی در می آید. |
نقل قول:
|
نقل قول:
جناب قدس عزيز از كمكتان واقعا ممنونم:) شاد و تندرست باشيد |
نقل قول:
|
ساعت جاري 18:16 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |