انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Man1 May 6th, 2009 15:49

دوستان متخصص کامبیوتر با سلام.
من نرمافزاری نیاز دارم که هر چند دقیقه روی مانیتور ظاهر شود و هشدار دهد مثلا بگوید اینقدر روبروی کامبیوتر نشین برو قدم بزن یا ....این میتواند بصورت نوشته-صوت -تصویر ویا صوتوتصویر با هم باشد البته اگر به صورت چهره انسان باشد خیلی موثرتر خواهد بود لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

Mohsen May 6th, 2009 16:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Man1 (پست 313000)
من نرمافزاری نیاز دارم که هر چند دقیقه روی مانیتور ظاهر شود و هشدار دهد مثلا بگوید اینقدر روبروی کامبیوتر نشین برو قدم بزن یا ....این میتواند بصورت نوشته-صوت -تصویر ویا صوت و تصویر با هم باشد البته اگر به صورت چهره انسان باشد خیلی موثرتر خواهد بود لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

سلام دوست عزيز
وقت بخير

يك راه سخت افزاري براي اينكار وجود دارد كه مشكل را كاملاً حل خواهد كرد . ازدواج كنيد ;)

تست هم شده و كاملاً موثره

پيروز و شاد باشيد

پي نوشت : اميدوارم از اين مزاح بنده دلخور نشده باشيد .

behrouz-fx May 6th, 2009 18:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 313012)
سلام دوست عزيز
وقت بخير

يك راه سخت افزاري براي اينكار وجود دارد كه مشكل را كاملاً حل خواهد كرد . ازدواج كنيد ;)

تست هم شده و كاملاً موثره

پيروز و شاد باشيد

پي نوشت : اميدوارم از اين مزاح بنده دلخور نشده باشيد .

سلام
آقا محسن بعضی وقتها به جای تاثیر پذیری ، تاثیر گذار میشیم :laugh: در اینصورت نیاز به 2 تا از این نرم افزار ها داریم:whoow::cry::cry:
شاد و سلامت باشید:)

aram2006 May 6th, 2009 19:06

نقل قول:

من نرمافزاری نیاز دارم که هر چند دقیقه روی مانیتور ظاهر شود و هشدار دهد مثلا بگوید اینقدر روبروی کامبیوتر نشین برو قدم بزن یا ....این میتواند بصورت نوشته-صوت -تصویر ویا صوتوتصویر با هم باشد البته اگر به صورت چهره انسان باشد خیلی موثرتر خواهد بود لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

فكرشو بكن... 100 پيپ بري تو ضرر(خدا اون روز رو نياره) اعصاب كاملا قشنگ...:laugh: اينم هي فرت و فرت بياد بگه بلند شو قدم بزن :whoow: كمرت خشك ميشه. چه حسي خوبي اونوقت به آدم دست ميده.:pنه؟

فكر كنم يواش يواش دارم اين تاپيك رو داغون مي كنيم:p

albertini May 6th, 2009 19:21

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Javid-fx May 6th, 2009 19:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Javid-fx (پست 309974)
سلام به همگی

این حرف s که در بعضی از آدرسهای اینترنتی بعد از http و یا www می آید به چه دلیل است. مثل زیر:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. .... .com

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. .... .com

با تشکر

:rolleyes:

aram2006 May 6th, 2009 20:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Javid-fx (پست 313055)
:rolleyes:

بعضي از سايت ها كه معمولا اطلاعات مهمي دارن و امنيت در اونا بايد خيلي بيشتر از حد معمول باشه از پروتكل SSL 128 استفاده مي كنن و توي آدرس بعد از HTTP يه دونه s مي زارن كه معلوم باشه اين سايت بصورت 128 بيتي اطلاعات يوزر رو كد مي كنه و به سرور خودش ميفرسته. احتمال هك شدن و دزديده شدن اطلاعات در اين حالت بطور محسوسي پايين مياد و اكثرا هم بانك ها براي خدمات بانكي اينترنتي به اين صورت عمل مي كنن.تنها عيبشون سرعت پايينه سايتي كه از پروتكل SSL128 استفاده مي كنه

Aliomidi May 8th, 2009 14:20

سلام دوستان، احتیاج به یک سریل آفیس xp, و آفیس ۲۰۰۷ دارم، اگه یکی‌ لطفا زحمتشو بکشه خیلی ممنونم.

Kambiz_T.A May 8th, 2009 14:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Aliomidi (پست 313711)
سلام دوستان، احتیاج به یک سریل آفیس xp, و آفیس ۲۰۰۷ دارم، اگه یکی‌ لطفا زحمتشو بکشه خیلی ممنونم.

با سلام

خدمت شما
//////////////////////////////////////

microsaft office 2007 interprise

KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8

/////////////////////////////////

microsaft office 2007 expression web 2007

DDWJC-VFGHJ-7GFK6-9QK3D-PFTHW

//////////////////////////////////

microsaft office 2007 project

HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW

microsaft office share point designer 2007

microsaft office visio perofessional 2007

microsoft office xp

fm9fy-tmf7q-kckct-v9t29-tbbbg

موفق و پیروز باشید

isar May 9th, 2009 16:18

با عرض سلام

میخواستم بدونم نرم افزار Real Player و Real One Player چه فرقی با هم دارند.

با تشکر

nasim1984 May 10th, 2009 12:44

سلام

نقل قول:

با تشکر.

من از نرم افزار wokrave استفاده میکنم شما می توانید تنظیم کنید که بعد از چه قدر وقت بهتون بگه که استراحت کن یا چای بخور یا الآن ورزش کن (به صورت تصویری ورزش هم میده) یا سیستم را خاموش کن ...
(دیگه لازم نیست نیست چندین میلیون هزینه کنی و ازدواج کنی)

daivid May 11th, 2009 02:56

با عرض سلام

تشکر از زحماتی که میکشید .من یه سوال داشتم.

بعضی وقتها که کانکت هستم قطع میشوم و این پیغام صادر میشود.generic host process for win 32 service
بعد برای دوباره کانکت شدن باید کامپیوتر رو ریست کنم.میخواستم بدونم ایا دوستان میدونن این ارور برای چیست و راه حل درست شدنش چیست؟

با تشکر

nasim1984 May 11th, 2009 08:52

سلام سیستم شما ویروسی هست

Kambiz_T.A May 11th, 2009 09:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله daivid (پست 314651)
با عرض سلام

تشکر از زحماتی که میکشید .من یه سوال داشتم.

بعضی وقتها که کانکت هستم قطع میشوم و این پیغام صادر میشود.generic host process for win 32 service
بعد برای دوباره کانکت شدن باید کامپیوتر رو ریست کنم.میخواستم بدونم ایا دوستان میدونن این ارور برای چیست و راه حل درست شدنش چیست؟

با تشکر

با سلام

این پیغام بخاطر اصل نبودن ویندوز ظاهر میشود

دوست عزیز لطفا به لینک زیر مراجعه کنید

موفق و پیروز باشید

nasim1984 May 11th, 2009 10:50

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 314662)
با سلام

این پیغام بخاطر اصل نبودن ویندوز ظاهر میشود

دوست عزیز لطفا به لینک زیر مراجعه کنید

موفق و پیروز باشید

این مربوط به پیغام genuine Microsoft Windows
این پیغامی که دوستمون گفتن ومربوط به ویروس malware هست.

اول نورتن رو از سایتش دونلود کن بعد آپدیت کن بعد هم اسکن! بعد این ها رو از سایت مایکروسافت بگیر و نصب کن.
From: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 507KB

From: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 686KB

بعد هم این رو بگیر و پورت های باز رو ببند.
From: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
51KB!!!
بعد که تمام پورت ها OK شدن و بغلش تیک سبز خورد سیستم رو ریستارت کن
پیشنهاد میکنم حتما آنتی ویروس نورتن و زون آلارم رو روی سیستمتون نصب کنید و همیشه آپدیت باشه

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] در این لینک به خوبی راهنمایی میشید

ساعت جاري 14:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.