انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

masood49 May 1st, 2009 18:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله keivanpro (پست 311447)
سلام

من تو دانلود آپگریت ها مشکلی ندارم مشکل من ****** نرم افزاره میتونم آخرین بسته های امنیتی را آپدینت کنم ولی در قسمت protection status نوشته license expired یعنی فایل ****** نمیتونه نرم افزار را ****** کنه؟ راه حل این مشکل چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

خوب کیوان جان سریال قبلی را با سریال جدید جایگزین کن مشکل حل میشود.

keivanpro May 1st, 2009 18:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله masood49 (پست 311456)
خوب کیوان جان سریال قبلی را با سریال جدید جایگزین کن مشکل حل میشود.

سلام

سریال را کجا باید وارد کنم ؟
منظورتون ار سریال همون یوزر نیم و پسورده؟( که برای آپدیت فایل وارد میکنیم؟) اگر منظور اینه که مشکل از یوزر نیم نیست
اگر منظورتون شماره سریال جدید برای نرم افزار هست این سریال جدید را از کجا باید بگیرم ؟و در کدوم قسمت باید وارد کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

hoseintaheri May 1st, 2009 20:00

با سلام
دوستان سوالی داشتم
چنانچه هنگام روشن بودن کامپیوتر کیس را تکان دهیم و جا بجا کنیم احتمال bad sector شدن هارد وجود دارد؟
با تشکر

Kambiz_T.A May 1st, 2009 20:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 311486)
با سلام
دوستان سوالی داشتم
چنانچه هنگام روشن بودن کامپیوتر کیس را تکان دهیم و جا بجا کنیم احتمال bad sector شدن هارد وجود دارد؟
با تشکر

با سلام

بله احتمالش هست

البته بستگی به میزان شدت تکانها و ضربه دارد ولی امکان دارد

موفق و پیروز باشید

shahramfx May 1st, 2009 21:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A (پست 311436)
با سلام

سریالی که در فایل سریال است وارد کنید

موفق و پیروز باشید

همون سریال رو وارکردم
مثله اینکه دوستان دیگه هم مشکل دارن
ک ر ک دیگه ای ندارید ؟

xx13x13 May 2nd, 2009 21:17

درود
نرم افزاری که بشه از منیتور باهاش عکس گرفت با ***** کسی سراغ داره؟
با تشکر

Kambiz_T.A May 2nd, 2009 22:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله xx13x13 (پست 311718)
درود
با تشکر

با سلام

به این لینک مراجعه کنید:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پیروز باشید

mehrdad_rp May 2nd, 2009 22:28

نقل قول:

درود
با تشکر

اگر از ویندوز ویستا استفاده میکنین ابزاری به نام Snipping tool برای همین منظور وجود داره

Haghshenas May 2nd, 2009 22:46

مچ گیری

با سلام
نمیدونم جای این مطلب اینجا هست یانه امیدوارم باشه چون بالاخره مربوط به اینترنته دیگه:

روی ok كلیك كن و شماره موبایل دوست دختر و یا دوست پسرتو تایپ كن
و روی star searching كــلیك كـن ببــین كــجا داره چـه کاری میکنه
برای مثال اینجوری شماره رو وارد میكنی :00989120000000

Kambiz_T.A May 3rd, 2009 01:17

ZoneAlarm ForceField 1.3.153.000

در این دنیای مجازی امنیت یک امر بسیار مهم تلقی می شود ، به طوری که در سالیان اخیر استفاده از آنتی ویروس ها در کامپیوتر های شخصی بسیار اهمیت یافته و هر کاربر پس از نصب ویندوز به نصب یک آنتی ویروس مطمئن می پردازد. اما آنتی ویروس ها همیشه کارساز نیستند و در کنار آن ها قطعا باید از یک فایروال به عنوان مکمل برای امنیت بیشتر استفاده نمود. قطعا شما هم روزانه توسط اینترنت به برخی از امور خود نظیر کارهای بانکی ، چک کردن ایمیل ، خرید اینترنتی و… رسیدگی می کنید. اما این نکته را هیچگاه فراموش نکنید که اشخاص سودجو همیشه در کمین هستند تا با بدست آوردن رمزهای عبور و اطلاعات شخصی ، به منافع خود دست پیدا کنند. پس از هر راهی استفاده می کنند تا به اهداف خود برسند. در این بین نرم افزارهایی هستند که به محافظت از اطلاعات شخصی پرداخته و تمامی راه های نفوذ جهت سودجویی را مسدود می کنند. ZoneAlarm ForceField نرم افزاری است بسیار قدرتمند جهت محافظت از امنیت سیستم و اطلاعات شخصی در برابر افراد سودجو که با محافظت از تمامی لایه های مرورگرتان و حفره های موجود در سایر قسمت های ویندوز ، وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد. این نرم افزار قادر است تا از حمله ی جاسوس افزارها ، keylogger ها ، phishing ها و… جلوگیری کند و مانع از فعالیت آن ها در ویندوز شود. همچنین قابل ذکر است که با استفاده از این برنامه ، دیگر هیچگاه نباید نگران رمزهای ذخیره شده بر روی مرورگرتان باشید . پس با خیال آسوده مرورگرتان را باز کنید و از کار با آن لذت ببرید.

ویژگی های کلیدی نرم افزار:
Virtual Browsing
ساخت حالت مجازی جهت جلوگیری از ارتباط مستقیم بین کامپیوتر و اینترنت جهت مرور صفحات وب
Browser Threat Immunity
بالا بردن امنیت مرورگرها در مقابل سایت ها و صفحاتی که امنیت را هدید می کنند
Private Browser
مرور صفحات وب به طور کاملا شخصی با پاک کردن ردپاهای اینترنتی
Keylogger & Screengrabber Jamming
جلوگیری از نصب و فعالیت هرگونه برنامه ای که اطلاعات و کدها را عینا ضبط می کند
Dangerous Download Detection
شناسایی و جلوگیری از دانلود فایل های مخرب
Spy Site Blocking
مسدود کردن سایت هایی که به جاسوسی در کامپیوتر می پردازند
Website Safety Check
بررسی امنیت وب سایت ها و صفحات اینترنتی
Spyware Flushing
جلوگیری از اجرا شدن جاسوس افزارها که به طور ناگهانی اجرا می شوند
Seamless Integration
سازگاری با تمامی نسخه های ویندوز و قابلیت کار با آن ها و مرورگرهای گوناگون
Security Software Compatibility
سازگاری و قابلیت کار با انواع آنتی ویروس ها ، دیواره های آتش و…
Fast and Easy to Use
استفاده آسان و سریع از نرم افزار در تمامی مواقع

http://www.kamyabonline.com/download...ld%201.3.1.jpg

دانلود با حجم ۶ مگابایت:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پیروز باشید

nasim1984 May 3rd, 2009 09:02

نقل قول:

درود
با تشکر

میشه از print Screen استفاده کنی از همش راحتتره

doke May 4th, 2009 19:37

با سلام خدمت دوستان:
من بر روی کامپیوترم آنتی ویروس macafee8.50i اریجینال را با آبدیت بروز دارم آیا این نرم افزار برای حفاظت از سیستم کافی است یا خیر ؟ همچنین نرم افزار zone alarm... بالا را دانلود کردم آیا میشود هر 2 نرم افزار را روی سیستم نصب نمود ؟مشکلی ایجاد نمیشود؟ اگر خیر کدام بهتر است ؟ با تشکر

blue_dream_1983 May 4th, 2009 20:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله doke (پست 312341)
با سلام خدمت دوستان:
من بر روی کامپیوترم آنتی ویروس macafee8.50i اریجینال را با آبدیت بروز دارم آیا این نرم افزار برای حفاظت از سیستم کافی است یا خیر ؟ همچنین نرم افزار zone alarm... بالا را دانلود کردم آیا میشود هر 2 نرم افزار را روی سیستم نصب نمود ؟مشکلی ایجاد نمیشود؟ اگر خیر کدام بهتر است ؟ با تشکر

با سلام.من فکر می کنم یکی از اینها کافی باشه چون هر کدوم از اینها حجم بالایی رو اشغال می کنند.البته آقا کامبیز در این مورد تبحر بیشتری دارند.این نظر من بود.

Kambiz_T.A May 4th, 2009 21:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله doke (پست 312341)
با سلام خدمت دوستان:

با سلام

دوست عزیز این 2 نرم افزار بصورت مکمل یکدیگر عمل میکنند

اگر سیستمتان ضعیف نباشد بودن هردو نرم افزار اشکالی ندارد

موفق و پیروز باشید

Kambiz_T.A May 6th, 2009 14:37

شكستن قفل دي وي دي با AnyDVD & AnyDVD HD v6.5.4.4 Final Full

يكي از بهترين نرم افزار هاي رايت سي دي، دي وي دي، ديسك هاي Blu-ray ، HD DVD ، و شكستن بسيار آسان قفل آنهاست همچنين اين نسخه قابل نصب بر روي ويندوز ويستا مي باشد. همچنين شما مي توانيد از دي وي دي هائي كه در برابر رايت محافظت شده اند را به راحتي از آن كپي برداري كنيد. AnyDVD به مانند یک درایور در پشت صحنه کامپیوتر در حال اجراست و بصورت اتوماتیک DVD های شما رو بدون قفل کرده و به شما اجازه دیدن و یا رایت کردن اونها را می دهد. با گذاشتن DVD هاى (CSS (Content Scrambling System و Region Code Protected ) RPC ) در درايو DVD ، برنامه در كمتر از چند ثانيه ، كد اونو باز كرده و شما ميتونين براحتى و بدون توجه به سيستم كد گذارى منطقه اى و قفل DVD ، اونو پخش كرده و يا ازش كپى بگيريد.

قابليتهاي كليدي نرم افزار AnyDVD & AnyDVD HD v6.5.4.4 Final Full:
- ساپورت زبانهاي مختلف از جمله زبان فارسي
- برداشتن محدوديت منطقه اي و قفل DVD
- شبيه سازي سخت افزاري براي تطبيق كد ديسك
- برداشتن سيستم حفاظتي آنالوگ
- كپي سي دي و دي وي دي هاي خش دار و قفل دار
- حفاظت از نسخه كپي بر اساس بخش هاي غير قابل خواندن
- كپي برداري بر روي هارد از CD , DVD , HD DVD , Blu-ray و همچنين رايت آن
آخرین تغییرات صورت گرفته در این نسخه :
- توانایی کپی گرفتن از DVD هایی که به وسیله جدید ترین روش های محافظت از کپی برداری محافظت می شوند
- نمایش حجم واقعی دیسک هنگامی که در درایو مجازی است.
- جلوگیری از هنگ کردن برنامه هنگامی که دیسک های خش دار یا آسیب دیده در درایو قرار می گیرند
- اضافه کردن زبان های جدید.
- برطرف کردن چند مشکل دیگر که در نسخه های قبلی نرم افزار وجود داشت

http://kamyabonline.com/download/pic...D%20v6.5.4.jpg

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد فایل : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پیروز باشید

ساعت جاري 14:26 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.