![]() |
نقل قول:
دوست عزیز نسخه ای که شما دانلود کرده اید احتمالا ****** شده است و من سریال آن را ندارم شما میتوانید نسخه اصلی آن را از سایت خودش با سریال اصلی خریداری کنید موفق و پیروز باشید |
سلام
دوستان(توی تهران)چه اینترنت پرسرعتی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید |
اگر زیاد دنبال حجم بالای دانلود نیستی یکی از همین شرکتهای عادی رو انتخاب کن چون تقریبا همشون یه مدل سرویس میدن و نسبت به اون یکی برتری ندارن ماهی با پنج هزار تومان میتونی اینترنت پرسرعت داشته باشی ولی اگر کارت فارکس هست مطمئنا به دانلود نیاز داری که بهترین شرکت در این زمینه چه بر اساس سرعت و چه بر اساس دانلود نا محدود شرکت داتک هست که من خیلی راضی هستم خلاصه اینکه مرگ نداره 128 تش اندازه همه اینترنتها جواب میده
|
سلام دوستان
منطقه ما فیبر نوری هست و به همین دلیل نمیتونم ADSL داشته باشم. wireless شرکت داتک هم منطقه ما رو ساپورت نمیکنه. Wimax هم که قیمتش گرونه و نمیصرفه واسم. فعلا دارم با dialup میسازم. کسی خبر نداره که چیکار میشه کرد با این مخابرات لعنتی؟ با درود |
بهترین راه استفاده از اینترنت ماهواره ای بدونی send است که زیاد هزینه بالایی نداره و وقتی خواستی چیزی ارسال کنی از دیال آپ استفاده کن اگر در روزنامه قسمت نیازمندیها بگردی مواردی که با 200 هزار تومان برات نصب کنند وجود داره
|
نقل قول:
اینطور که من فهمیدم، هزینه اولیش 200 تومان ( و بالاتر ) هست. آبونمان و یا محدودیت دانلودش به چه صورت هست؟ سرعت دانلودش هم که باید بالا باشه دیگه. در کل خوبه اما باز هم از شر دیال آپ خلاص نمیشم;) |
نقل قول:
|
نقل قول:
دوست گرامی چون منطقه شما فیبر نوری هست از سرویس این 11 تا شرکت در مورد adsl نمی تونی استفاده کنی. ولی جدیدا خود مخابرات سیستم جدیدی آورده که با کیفیت بالا و قیمت پایین روی خطوط فیبر نوری adsl می ده. توی یکی از استان ها (مشهد یا شیراز ) آورده شما با منطقه مخابراتی خودتون صحبت کنید ببنید این سرویس را آوردند یا نه.در ضمن شما به این سایت مراجعه کن : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] شماره تلفن خود رو بده تمامی گزینه ها رو برای شما میاره. |
نقل قول:
یه تحقیق کوچولو کردم در مورد اینترنت برقی، مثل اینکه یک شرکت ( که اسمش رو هم نمیدونم)این سرویس رو ارائه میده اما با توجه به قیمت های بالای این نوع از اینترنت هنوز فراگیر نشده. نقل قول:
بله فکر میکنم در مشهد، خود مخابرات چنین سرویسی رو گذاشته اما تو تهران هنوز خبری نیست. جالب اینجاست که وقتی به مخابرات زنگ میزنم، میگن که بایستی صبر کنید تا کابل برگردون بشه، اونوقت درخواست بدید که خط شما رو به حالت سیم مسی برگردونند. وقتی هم پرسیدم که خوب کی کابل برگردون میشه، بهم گفت هیچی معلوم نیست، حالا شما سالی 1 دفعه زنگ بزن ببینیم چی میشه :blink: حالا باید سال دیگه زنگ بزنم ببینم چی میشه:laugh: با درود |
با درود
پس با این شرایط تنها گزینه اینترنت وایرلس ([ponit to point])هست. شرکتی هست که هم به صورت اختصاصی و هم اشتراکی (1به 2) وایرلس ارائه می ده. هزینه تجهیزاتی که بر روی بام خانه شما وصل می شه 480 هزار تومنه و هزینه ماهیانه هم بستگی به پهنای باندی که می خواهین. به اینجا مراجعه کنید : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 64 کیلو 20 تومن در میاد. |
سلام دوستان
من یک مدته که میخوام درایوهای کامپوترم را defragment کنم پیام ارور میده drive (c):/ might be corrupted to check and fix the drive , run chkdsk/f. من از نرم افزار registry winner هم استفاده کردم ولی مشکل برطرف نشد لطفا راهنمایی کنید با تشکر |
نقل قول:
شما اول برو در استارت منو و گزینه RUN رو اجرا کن.بعدش که اجرا کردی در قسمت خالی این رو بنویس : chkdsk c بعد یک صفحه داس باز میشه که خودش خودبخود کارش رو انجا میده و میره پی کارش.بعد از تموم شدن درایو c بترتیب برای درایوهای دیگه هم همین کار رو بکن..مثلا برای درایو f در قسمت RUN بنویس: chkdsk f احتمالا مشکلت حل بشه. موفق باشید. :) |
نقل قول:
جناب شاهرودی ممنون از لطفتون کاری که شما گفتید را انجام دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست در صفحه داسی که باز میکنه با درصد درایوها را verify میکنه در انتها یک سوای میپرسه با این مضمون convert folder to file(y/n)? باید به این سوال جواب داد؟ ارادتمند |
نقل قول:
امیدوارم که مشکلتون حل بشه. موفق باشید. :) |
نقل قول:
|
ساعت جاري 16:45 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |