![]() |
نقل قول:
خیلی متشکرم از اینکه منو راهنمایی کردید:rambo: ارادتمندم |
بهدنبال این نرم افزار بگردید:
DJVUCNTL_61_EN.EXE حجم تقریبی: 6.3Mb |
نقل قول:
جناب پارسیان از شما هم خیلی ممنون هستم:) کام روا باشید |
سلام
من چند روزیه دنبال یه نرم افزار برای ساخت لیست پسورد می گردم اگه کسی یه همچین نرم افزاری سراغ داره ممنون می شم اگه لینک داونلودشو به منم معرفی کنه ممنون |
نقل قول:
شما برنامه Excel از مجموعه Office رو نصب کنید با اون راحت میتونید لیست پسورد درست کنید موفق باشید |
خطرناکترين جاهاي وب کجاست؟
ر http://64.40.99.49/Thumbnails/pics/1...T/wh120-35.jpgخبرگزاري دانشجويان ايران - تهران اين روزها با وجود ويروسها، فيشيگ،نرمافزارهاي آلوده و PopUp ها، امنيت آنلاين همچون يک کابوس ميماند. به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگ " يادداشتهاي دو دانشجوي آيتي" به نشاني [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مطلب نقل شده است كه در ادامه آن ميخوانيد: با توجه به تحقيقاتي که توسط SiteAdvisor يکي از واسطههاي MacAfee در ماه جاري انجام شده است بدترين سايتهاي عامل خطرهاي آنلاين سايتهايي با پسوندهاي زير هستد. + در دامينهاي کشورها ريسکيترين روماني (.ro) با ٥.6 درصد سايتهاي خطرناک و روسيه (ru.) با ٤.5 درصد سايتهاي خطرناک هستند. + کشورهاي جزيرهاي که به ثبت دامينهاي مجاني يا با نام مستعار ميپردازند در صدر ليست خطر قرار دارند. در ميان آنها Sao Tome/Princip در آفريقا (.st) با درصد وحشتناک ١٩ درصد و توکلاو (.TK) با ١٠ درصد سايتهاي خطرناک قرار دارند. + در دامينهاي عمومي ريسکي ترين .info است که ٨ درصد از اين سايتها خطرناک گزارش شدهاند و پس از آن دامينهاي .com با ٦ درصد در جاي دوم قرار دارند. + کم خطرترين سايتها نيز توسط کشورهاي اسکانديناوي ميزباني ميشوند. بهترين اين کشورها: فنلاند، نروِژ،سوئد، ايسلند و ايرلند هستند. + کم خطرترين محل وب دامينهاي (.gov) است که توسط دولت آمريکا محدود شده است. اين تنها پسوند داميني است که هيچ سايت ريسکي در آن موجود نيست. + بدترين سايتها از لحاظ دانلود سايتهاي (.ws) و .biz و همچنين سايتهاي بلغارستاني با پسوند .bg هستند. کاربران وبي که به صورت رندم از اين سايتها دانلود ميکنند بين ١ تا ١٠ درصد شانس مواجهه با سايتهاي خطرناک را دارند |
سلام
من یه مشکل تو سیستمم داشتم وقتی فایل های exe رو اجرا می کنم این پیغام رو می ده Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed کسی می دونه اشکال از کجاست؟ ممنون |
كسي از دوستان مي تونه اورژانسي لينك غير رپيدشر و حتي المقدور سايز بزرگ اتوكد 2008 رو بگذاره من سريع دانلود كنم؟
|
نقل قول:
در قسمت نظراتش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] حجمش یه کم زیاده:blush: |
نقل قول:
|
نقل قول:
من فکر می کنم سیستم شما با یک ویروس کوچولو و خوشگل :laugh: مشکل داره. تو گوگل search کنید ( پیام سیستم را ). ان شاءالله راه حل را پیدا می کنید. |
نقل قول:
یه راهی در اینجا ([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]ذکر شده البته اونجا برنامه هایی که از روی cd اجرا میشده با این مشکل مواجه بوده ولی جواب داده حالا شما هم دستورات زیر را اجرا کنید امیدوارم حل بشه Go to Start Right click My Computer Select Manage from the resulting menu In the Computer Management window, select Device Manager In the right pane, click to expand IDE ATA/ATAPI controllers Identify your CD/DVD drive in the expanded menu and right click the appropriate drive Select Properties In the Properties windows, click the Advanced Settings tab In the Transfer Mode box that represents your CD/DVD drive (typically Device 1), open the drop down menu and select PIO Only Click OK and exit all windows. If this does not resolve your issue, then you will need to go back using the above procedure and change the Device 1 in step #9 back to "DMA if available". Then, change Device 0 to "PIO Only" in the Transfer Mode box. Device 0: Primary IDE Channel Device 1: Secondary IDE Channel موفق باشید. |
نقل قول:
امتحان کردم اما جواب نداد مثل اینکه فقط برای سی دیو دی وی دیه امید وارم از راه های دیگه بشه درستش کرد بازم ممنونم |
نقل قول:
درگیرشم هیچ جوری درست بشو نیست |
سلام .
مطمئنید ویروس نداره سیستم ؟ اگر مطمئنید ، احتمالا RAMتون مشکل سخت افزاری پیدا کرده . موفق باشید . چیپال |
نقل قول:
|
نقل قول:
اما فایده ای نداشت عجب مشکل پیچیده ای شده |
نقل قول:
( میتونی با کابل سی دی رام هم عوض کنی) 2: هارد و رم ات رو رو یه سیستم دیگه تست کن. |
سلام .
آقا وحید موقع نصب ویندوز درایو رو فرمت کردید یا نه ؟ اگه فرمت نکردید کابلها رو که چابجا کردید اگه درست نشد یه بار دیگه ویندوز نصب کنید و ایندفعه کامل درایو رو فرمت کنید و فایل سیستم رو هم از نوع FAT32 بگیرید. نکنه درست بشه. آره دیگه هر کی تو کار hack باشه خودش یه روز هک میشه. امیدوارم درست بشه. یا علی. |
با سلام مجدد
آقا وحید اگه همه این کارا رو انجام دادی و درست نشد یعنی عیبش نرم افزاری نبود شاید عیب از Ram باشه. ;) :( :rambo: اگه یه Ram دیگه داری با اون قبلی عوض کن ببین چی میشه.:blink: :happy: موفق باشید. یا علی. |
رتبه بندی دیجیتالی کشورها در سال 2007 : ایران آخر شد
http://www.winbeta.net/images/news/winbeta_daily.gif تازهترین آماری که در زمینه آمادگی دیجیتالی از سوی واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست منتشر شده نشان میدهد که در بین 69 کشور جهان ایران در رده آخر آمادگی دیجیتالی قرار گرفته است. این رتبه در حالی برای ایران به دست آمده که در سالهای 2005 و 2006 رتبه ایران به ترتیب 59 و 65 بوده و این در واقع نشان میدهد که در این رتبه بندی ایران از دو سال قبل تاکنون ده پله سقوط داشته كردهاست. ردهبندی آمادگی دیجیتالی کشورها در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات از سال 2000 و با همکاری واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست و شرکت آیبیام تعیین میشود. این شاخص از طریق سنجش فضای تجارت الکترونیکی و عوامل دیگری مانند موقعیتهای شغلی اینترنتی، میزان پهنای باند، دسترسی مردم به اینترنت و استفاده از برنامههای متن باز، میزان آمادگی دیجیتالی کشورها و موقعیت آنها در مقایسه با یکدیگر را تعیین میکند. این گزارش نشان میدهد که رشد ICT در کشورهای جهان سرعت بیشتری به خود گرفته و در واقع بسیاری از کشورها توانستهاند بیشتر برنامهریزیهای خود در این عرصه را روی استفاده مردم از کالاها و خدمات مختلف به وسيلهIT متمرکز کنند. شاخصهای امسال نشان میدهد که برقراری ارتباطات اینترنتی با سرعت و امنیت بیشتر و با قیمت ارزانتری در اختیار کشورهای مختلف قرار گرفته است. آمارهای امسال همچنین نشان میدهد کشورهای پیشرو در آمادگی دیجیتالی امتیازهای کمتری را نسبت به سال قبل کسب کردهاند، در حالی که کشورهای آسیایی نسبت به قبل رتبههای بهتری را به دست آوردهاند. براساس این گزارش آمادگی دیجیتالی به شدت به میزان گسترش ارتباطات و اتصال کاربران به شبکهها وابسته است، به این ترتیب عملا بدون دسترسی کاربران به ارتباطات دیتا و صدا آمادگی دیجیتالی کشورها افزایش نمییابد. این گزارش همچنین نشان میدهد اینترنت پرسرعت در بسیاری از کشورها در طی سال 2007 افزایش یافته و بر اين اساس تحقیقات گروه pyramid میزان دسترسی کاربران خانگی به اینترنت پرسرعت در هلند به 60درصد افزایش یافته است. |
سلام
کمککککک دوستان اگه منو یکی توی یک سایتی تهدید به هک کرده باشه چجوری می تونم جلوشو بگیرم؟ وااااااای ممنون |
نقل قول:
مطمئن باش نسکافه ی خوش مزه ای خواهی خورد .... موفق باشی |
نقل قول:
اگه از هکر های تازه کار هم باشه باز هم همون کار رو انجام بده اما اگه طرف حرفه ای بود disconnect کن بعد بازم همون کار رو انجام بده موفق باشی |
یکی لطف کنه و بگه من چه جوری از این سایت کوییک اسمایل استفاده کنم؟ اون بسته تقریبا 2.5 مگا رو داونلود کردم نصبش هم کردم حالا چه جوری تو مسنجر یاهو ازش استفاده کنم .هر چی میکشم کپی میکنم انگار نه انگار :(
|
میشه لطفا یکی جواب منو بده .
حالا اگه این سوال رو یکی از ایدی های به نام این سایت کرده بود همین طور سوالش رو بدون جواب میذاشتین ؟ |
نقل قول:
شاید این چند تا شکلک مخفی یاهو کارتو راه بندازه! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
کسی از دوستان فونت نستعلیق رو برای ورد دارن؟ ممنون میشم قرار بدید علی یارتان |
نقل قول:
|
نقل قول:
موفق باشید علی یارتان |
سلام
کسی برنامه ای داره که بشه با اون فایلهای php رو روی کامپیوترمون ببینیم..بدون اینکه روی سایتمون آپلود کنیم ممنون |
نقل قول:
یک راهتون اینه که پی اچ پی رو از سایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانولد کنید و بعد از نصب IIS روی ویندوزتون (از قسمت Add/Remove Windows Component) پی اچ پی رو که دانولد کردید نصب کنید یک راه هم نصب برنامه هایی هستش که آپاچی و به همراه MySQL و سایر متخلفاتی که لازم دارید رو با خودشون دارن مثل [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ، روش نصب و ارتقا PHP Triad هم تو [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] وجود داره بخش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]سایت ایران پی اچ رو هم فراموش نکنید چون توضیحات کاملی داره . |
با سلام خدمت تمامي دوستان.
كسي اينجا ديكشنري فارسي به انگليس نداره.؟ (ترجمه كلمه هاي فارسي به انگليسي.) اگه داريد زحمتشو بكشيد يا لينك دانلود بديد يا اينكه آپلودش كنيد. با تشكر . يا علي. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
مبايل شما تقلبيه ؟
اگر ميخوايد بهفميد كه موبايل شما تقلبي هستش يا نه اين كاري كه ميگم رو انجام بديد ميفهميد كه فروشنده
محترم سر شما كلاه گذاشته يا مدل اصلي رو به شما داده . با وارد كردن #06#* شماره IMEI گوشي به شما داده ميشه كه اين شماره ثبت شده هستش كه با وارد شدن به سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ميتونيد كد بدست اومده رو وارد كنيد و ببينيد موبايلتون اصل هست يا نه حالا چجوري ميشه فهميد ؟ اگر مشخصاتي كه اونجا بعد از وارد كردن اون Code IMEI ظاهر ميشه دقيقا مشخصات گوشي شما بود , يعني طرف به شما گوشي اصل فروخته و سرتون كلاه نذاشته . اما اگر مشخصات اون نبود يعني ... توضيح : من گوشيم W 810 Sony Ericsson هستش . حالا كد #06#* ميزنم . يك شماره ظاهر ميشه مثلا 06-1-492924-35608900 . حالا ميرم توي اون سايت و اين Code رو وارد ميكنم در جواب به من ميگه : Type Allocation Holder : Sony Ericsson Mobile Equipment Type : Sony Ericsson W 810 پس يعني گوشي من اصل هستش ( خوشبختانه براي من اصله :D ) اگر يهو زد : Alcatel مدل 33C يعني طرف خيلي قشنگ سر من كلاه گذاشته اميدوارم مفيد باشه براتون و به اصل يا قلابي بودن گوشيتون پي ببريد ;) |
یه روش ساده هم هست: اگه شماره IMEI که زیر باتری (روی بدنه) گوشی حک شده با شماره ای که با #06#*
بدست میاد یکی باشه .گوشیت اصله. |
سلام دوستان
آقا یکی میتونه به من بگه که این جستجو گر فایرفاکس (موزیلا) وقتی باهاش وب گردی میکنی این عکسهایی که از اینترنت روی فایرفاکس میاد در کدوم پوشه ذخیره میشه چون آدرسهای توی هیستوریش پاک شده حالا یکی از عکسهایی که در یک سایت دیده بودم دنبالش میگردم پیدا نمیکنم کدوم پوشه ذخیره شده. ممنون |
نقل قول:
فايل هايي كه حين كار با موزيلا از اينترنت دريافت مي گردند در آدرسي نظير X:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Cache ذخيره مي گردند اما اين فايل ها داراي پسوند نمي باشند كه اين مورد كمي جستجو در ميان آنها را دشوار مي سازد . سعي كنيد از حجم فايل و يا تاريخ ايجاد آنها براي پيدا كردن فايل مورد نظر استفاده كنيد . موفق باشيد |
اس.ام.اس هايتان رو خودتان طراحي كنيد !!!
سلام
از اين به بعد اس.ام.اس هايتان رو خودتان طراحي كنيد با نرم افزار SMS MAKER با اين نرم افزار شما ميتوانيد اس.ام.اس هاي دلخواهتان رو طراحي كنيد ظرفيت : 0.54 mb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://i16.tinypic.com/6b2oq4l.gif |
از دیروز تا حالا یک ارر می یاد روی صفحه. نمی دونم چیه. راه حلی داره یا یک نوع ویروسه
باید ویندوز عوض کنم؟ من معمولا آنتی ویروس هم نصب نمی کنم. اگه راه حلی داره ممنوم می شم دوستان راهنمایی بکنند. پیغامی که می ده اینه: 16 bit ms-dos subsystems C:\ windows\ system32\systems.exe The ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. Cs: odc 7 ip: 011 d op: 2e 63 6f 6d 20 choose “ close” to terminate the application. یک صفحه کوچک تو محیط داس هم باهاش باز می شه. بازم ممنونم از راهنماییتون. |
نقل قول:
ویندوزو عوض کردم رفع شد امید وارم مشکل شما هم هر چه سریع تر برطرف بشه |
نمیدونم قبلاً مطرح شده یا نه اما با تکنولوژی جالب مایکروسافت آشنا بشید:
http://www.endi.com/XStatic/endi/ima...rface22art.jpg [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
نرم افزاري هست كه بشه باهاش فرمولهاي پيچيده رياضي رو حساب كرد؟ نه اينكه خودم بنويسم. مثل ماشين حساب باشه، اما بتونه فرمولهاي پيچيده رو حساب كنه ممنون |
نقل قول:
اگر نمونه فرمولها و نوع حل (پارامتری یا عددی) را بفرمایید شاید بتوانم نرم افزاری حضورتان معرفی کنم . موفق باشید |
نقل قول:
والا نمونه فرمول رو نميتونم بگم،چون خيلي محرمانه هست نوع حلش عددي هست البته اگه يه ماشين حساب خيلي حرفه اي هم باشه فكر كنم جواب بده اگه ماشين حساب DreamCalc Pro رو ديده باشين ،يه چيزي ميخام از اين پيشرفته تر باشه،يعني امكانات بيشتري داشته باشه خيلي ممنون |
دوستان ساکن تهران بهترین سرویس اینترنت رو از کجا بگیرم؟ (wireless یا DSL )
اگر هم از تعرفه و هزینه هاش هم بگید ممنون میشم. |
نقل قول:
استينگ جان اين سايت مدل گوشي من رو يه چيز ديگه ميزنه. يعني گوشي من تقلبي هست؟ حالا چه كارش بايد بكنم؟ |
نقل قول:
اگر يه چيز ديگه ميزنه معلومه قاچاق وارد شده و اينجا براش جعبه و اينها تهيه شده و در واقع سريال اصلي نيست چون براي منو درست ميزد با تمام مشخصلاتش . براي دوستمم درست ميزد . اين كه چكار كنيد رو ميتونم بهتون چند تا پيشنهاد بكنم :laugh: 1 - بيخيالي طي كنيد :D 2 - بريد پيش كسي كه ازش خريديد و الم شنگه راه بندازيد ( كه فايده هم نداره ) 3 - بفروشيد به يكي ديگه 4 - مجاني بديد به من , به عنوان كادو از يكي از دوستان قبول ميكنم 5 - خودتون رو عصباني كنيد و هي خودتونو بزنيد :whoow: 5 -6 مورد بالا ( شوخي بود ولي كار خاصي نميتونيد انجام بديد جز اينكه استفاده كنيد و يا بفروشيد به كس ديگه اي ) |
نقل قول:
اگر گرون نيست براتون اينو پيشنهاد ميكنم . اما اگر ميخوايد كمتر پول بديد و همينطور Laptop نداريد كه بخوايد اينو دنبال خودتون بكشيد و به اينترنت وصل باشيد پيشنهاد ميكنم Adsl بگيريد . براي Datak شنيدم خوبه اما خودم استفاده نكردم . همينطور Pars Online و Shatell Adsl +2 |
ساعت جاري 19:33 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |