انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   انتقادها و پيشنهادها (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1195)

blue_dream_1983 October 21st, 2008 01:15

سلام.بنده هم دقیقا درخواست جناب طالبی را دارم .چنین امکاناتی در سایت فوق العاده است اما برای کسانی که آنقدر جرات دارند که در کنار بعضی نظرهایشان آن هم نظرهای مالیخولیایی که نشان از انواع مشکلات روحی روانی فیزیکی و متا فیزیکیشان می دهد اسمشان را هم بیاورند.انگار در جهان سوم قبل از آمدن هر امکاناتی باید فرهنگش بیاید.
ممنونم.

arman_fxkar October 24th, 2008 17:08

درخواست انديكاتور و اكسپرت

با سلام

بنده ار مديريت محترم سايت تقاضايي دارم كه بنظرم تقاصاي اكثريت قريب به اتفاق اعضاي سايت و كلا جامعه فاركس كشور ميباشد شرح اين پيشنهاد و تقاضا بصورت زير ميباشد :

1_ ايجاد تالار جديد معاملات اتوماتيك (automatic trading )

2_ انتقال كليه تاپيكهاي مربوط به سيسنمهاي اتوماتيك از جمله تاپيك شبكه هاي عصبي به اين تالار

3_ (بند مهم ) بستن قرار داد با يك يا چند نفر برنامه نويس حرفه اي براي كد كردن ايده هاي دوستان ( انديكاتور ، اكسپرت و اسكريپت ) و قرار دادن انديكاتور و اكسپرت و اسكريپتهاي نوشته شده در يك تاپيك جداگانه به نام بانك كد سايت سرمايه كه اين خود ميتواند موجب افزايش اعتبار سايت در ميان سايتهاي مشابه داخلي و خارجي شود

ومطلب مهم ديگر : با توجه به اينكه نوشتن ايده و درخواست كد نويسي دوستان سايت يكي از الزامات جدي اين حرفه و هر سايت بورسي و فاركسي ميباشد پيشنهاد ميشود كه براي تداوم كار افراد كد نويس در اين تالار جديد حق الزحمه اي به صورت ماهيانه به اين افراد تعلق گيرد( چون همين حالا در تاپيك مربوط به درخواست انديكاتور و اكسپرت وقثي كه تقاضايي ارائه ميد هي بايد به طور ميانگين چند هفته يا چند ماه آنهم با قربان صدقه رفتن و پيغام خصوصي فرستادن بايد صبر كني يا اصلا بايد بيخيال درخواست مربوطه شوي !!!! )

اگر دوستان پيشنهادات ديگري راجع به اين موضوع بنظرشان ميرسد عنوان نمايند

با تشكر و سپاس فراوان

arman_fxkar October 25th, 2008 17:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 241195)
با سلام

بنده ار مديريت محترم سايت تقاضايي دارم كه بنظرم تقاصاي اكثريت قريب به اتفاق اعضاي سايت و كلا جامعه فاركس كشور ميباشد شرح اين پيشنهاد و تقاضا بصورت زير ميباشد :

2_ انتقال كليه تاپيكهاي مربوط به سيسنمهاي اتوماتيك از جمله تاپيك شبكه هاي عصبي به اين تالار

3_ (بند مهم ) بستن قرار داد با يك يا چند نفر برنامه نويس حرفه اي براي كد كردن ايده هاي دوستان ( انديكاتور ، اكسپرت و اسكريپت ) و قرار دادن انديكاتور و اكسپرت و اسكريپتهاي نوشته شده در يك تاپيك جداگانه به نام بانك كد سايت سرمايه كه اين خود ميتواند موجب افزايش اعتبار سايت در ميان سايتهاي مشابه داخلي و خارجي شود

ومطلب مهم ديگر : با توجه به اينكه نوشتن ايده و درخواست كد نويسي دوستان سايت يكي از الزامات جدي اين حرفه و هر سايت بورسي و فاركسي ميباشد پيشنهاد ميشود كه براي تداوم كار افراد كد نويس در اين تالار جديد حق الزحمه اي به صورت ماهيانه به اين افراد تعلق گيرد( چون همين حالا در تاپيك مربوط به درخواست انديكاتور و اكسپرت وقثي كه تقاضايي ارائه ميد هي بايد به طور ميانگين چند هفته يا چند ماه آنهم با قربان صدقه رفتن و پيغام خصوصي فرستادن بايد صبر كني يا اصلا بايد بيخيال درخواست مربوطه شوي !!!! )

با تشكر و سپاس فراوان

كسي نبود نظرش رو راجع به اين پست بيان كند يا حد اقل جوابي به اين پست بدهد ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:blink::blink:

Reza October 25th, 2008 19:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله arman_fxkar (پست 241195)
با سلام

با تشكر و سپاس فراوان

با سلام

مباحث مربوط به اکسپرت های متاتریدر، در تالار متاتریدر انجام می شود و ایجاد تالار جدید ضروری به نظر نمی رسد.

موفق باشید

albertini October 26th, 2008 16:16

با توجه به اینکه یکی از مشکلات تالار سیستمها وجود تعداد زیادی سیستم رها شده میباشد و که ممکن است بدلایل گوناگون مثل سودده نبودن روش و نگاه مقطعی و اشتباه شخص ارائه دهنده به بازار و یا بدلیل عدم استقبال کاربران بدلیل دلسردی و بی اعتمادی
انها از تجربیات مشابه قبلی و یا عدم ارائه صحیح و بموقع سیستم از جانب شخص ارائه دهنده و غیره که همگی باعث اتلاف وقت و
بحثهای حاشیه ایی و بی اعتمادی بیشتر میشود پیشنهاد میکنم از این به بعد اجازه ارائه سیستم فقط به کسانی داده شود که قبل
از ارائه تاپیکی به اسم روش خود در بخش سیگنالها باز کنند و بعد از ارائه حداقل 30 سیگنال (در مورد تعداد میشود بحث کرد) و معلوم
شدن قدرت واقعی سیستم اقدام به ارائه روش در تالار سیستمها بکنند.که در این صورت هم اعتماد کاربران هم استقبال انها و هم صبر
و تحمل انها برای شنیدن حرفهای شخص ارائه دهنده بیشتر میشود. تصور کنید که نفر اول مسابقات اکسپرت پارسال یا امسال در سایت
ما حضور پیدا کند و بخواهد در مورد روش خود توضییح دهد .اونوقت فکر کنم دوباره سایت سرمایه باید سرور عوض کنه.

مسعود رهجو October 26th, 2008 17:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 241662)
با توجه به اینکه یکی از مشکلات تالار سیستمها وجود تعداد زیادی سیستم رها شده میباشد و که ممکن است بدلایل گوناگون مثل سودده نبودن روش و نگاه مقطعی و اشتباه شخص ارائه دهنده به بازار و یا بدلیل عدم استقبال کاربران بدلیل دلسردی و بی اعتمادی
انها از تجربیات مشابه قبلی و یا عدم ارائه صحیح و بموقع سیستم از جانب شخص ارائه دهنده و غیره که همگی باعث اتلاف وقت و
بحثهای حاشیه ایی و بی اعتمادی بیشتر میشود پیشنهاد میکنم از این به بعد اجازه ارائه سیستم فقط به کسانی داده شود که قبل
از ارائه تاپیکی به اسم روش خود در بخش سیگنالها باز کنند و بعد از ارائه حداقل 30 سیگنال (در مورد تعداد میشود بحث کرد) و معلوم
شدن قدرت واقعی سیستم اقدام به ارائه روش در تالار سیستمها بکنند.که در این صورت هم اعتماد کاربران هم استقبال انها و هم صبر
و تحمل انها برای شنیدن حرفهای شخص ارائه دهنده بیشتر میشود. تصور کنید که نفر اول مسابقات اکسپرت پارسال یا امسال در سایت
ما حضور پیدا کند و بخواهد در مورد روش خود توضییح دهد .اونوقت فکر کنم دوباره سایت سرمایه باید سرور عوض کنه.

سلام
در این رابطه قبلا اقدام شده و دو تالار مجاز ایجاد شد که به همان دلایلی که میفرمایید اگر سیستمی نصفه کاره ول شد به تالار ارشیو منتقل میشود اگر هم سیستم معیارهای یک سیستم استاندارد را داشته باشد به تالار منتخب وارد خواهد شد هر شش ماه سیستم ها چک میشوند اگر تا آن زمان تاپیک فعال باشد کاری با ان نداریم تا از طرف باز کننده تاپیک یا شخص دیگری که در ارتقا سیستم دخیل بوده درخواست انتقال به تالار منتخب داده شود اگر که نه بعد از شش ماه تاپیک خوابیده باشد طبق بررسی به تالار آرشیو منتقل میشود با این کار شناسایی سیستمها توسط کاربران راحتر خواهد بود چون این طرح نوی هست ما قانون شش ماه را اجرا نکردیم تا پایان سال میلادی
در رابطه با ایجاد تاپیک ، قانونی در این رابطه وضع شد که کاربران را ایجاب میکند در ایتدای تاپیک هدف و ماهیت سیستم خود را بازگو کنند تا تاپیک از مسیر خودش خارج نشود رعایت نکردن این قانون باعث لغو تاپیک خواهد شد فعلا که ما بعد از اجرا این قانون به چنین تاپیکی بر نخوردیم اگر تاپیک راسپوتین مورد نظر شماست این تاپیک داره طبق برنامه خودش حرکت میکند اگر احساس بشه از مسیر خودش خارج شده طبق مقررات پی گیری خواهد شد
در رابطه با پیشنهاد شما که هر کس میخواهد سیستمی را معرفی کنه حتما باید بره توی تالار سیگنال 30 تا سیگنال بده اگر نتایج مثبت بود بعد اجازه داره بیاد اینجا تاپیک باز کنه همچین چیزی امکان نداره به دو دلیل
1.اون شخص نمیخواهد سیستم خودش را بفروشه که ما بخواهیم چنین محدودتی ایجاد کنیم که اگر سیگنال مثبت بود اجازه داشته باشه تاپیک باز کنه اگر یادتان باشد جناب سید هم همچین کاری کردن همه را تشنه کردن با سیگنال های خودشان بعد رفتن اون را در تالار معرفی کردن حالا از شما میپرسم اون تاپیک به کجا رسید ؟ خود شما چقدر آن را پی گیری کردید
2.اکثر سیستم های که در این تالار معرفی میشوند مطمین باشید احتیاج به بهینه شدن دارند و با هدف بهینه شدن و هم فکری بقیه در این تالار معرفی میشوند پس اگر باز بخواهیم طرح سیگنال را معرفی کنیم سیستمی که مشکل داره چطور میتونه سیگنالهاش درست باشه اگر درست باشه چه احتیاج به معرفی داره
نتیجه : کسی که بخواهد سیستم خودش را معرفی کنه با این حرفها و قوانین کاری نداره کار خودش را به خوبی انجام میده و ادامه میده مثال آقا مجتبی در تاپبک 5 ای اس ام و....... کسی هم که نخواهد، با هیچ روشی نمیشه این کار را انجام داد مثل چند تاپیکی که نام نمیبرم و الان در تالار آرشیو قرار دارند
موفق باشید

moha October 26th, 2008 21:55

مشکل در ارسالهای جدید

2 ضميمه
با سلام
گاها وقتی ارسالهای جدید را می زنم
تاپیک هایی را نمایش می دهد که آخرین ارسالش 10 روز پیش بوده و آنها را خوانده ام
اما نمی دانم چرا باز جز ارسالهای جدید نمایش داده می شود و زمان ارسال پست را اشتباه نمایش می دهد:

Reza October 26th, 2008 22:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله moha (پست 241761)
با سلام
گاها وقتی ارسالهای جدید را می زنم
تاپیک هایی را نمایش می دهد که آخرین ارسالش 10 روز پیش بوده و آنها را خوانده ام
اما نمی دانم چرا باز جز ارسالهای جدید نمایش داده می شود و زمان ارسال پست را اشتباه نمایش می دهد:

با سلام

با ثبت هر رأی در نظرسنجی، تاپیک در لیست ارسالهای جدید قرار می گیرد و زمان ثبت رأی بعنوان زمان آپدیت تاپیک درج می شود.

موفق باشید

Aamed October 26th, 2008 23:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 241766)
با سلام
با ثبت هر رأی در نظرسنجی، تاپیک در لیست ارسالهای جدید قرار می گیرد و زمان ثبت رأی بعنوان زمان آپدیت تاپیک درج می شود.
موفق باشید

لطفا برای نظر سنجی ها تاریخ انقضا معین شود.
مخصوصا ترتیبی اتخاذ شود که نظر سنجی در تالارهای غیر تخصصی برداشته شود.
دیده شده در تالار آگهی با رای های نظر سنجی سعی در بالا نگاه داشتن تاپیک آگهی خود را دارند.
با درود

Reza October 27th, 2008 00:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Aamed (پست 241804)
لطفا برای نظر سنجی ها تاریخ انقضا معین شود.
مخصوصا ترتیبی اتخاذ شود که نظر سنجی در تالارهای غیر تخصصی برداشته شود.
دیده شده در تالار آگهی با رای های نظر سنجی سعی در بالا نگاه داشتن تاپیک آگهی خود را دارند.
با درود

با تشکر از پیشنهاد شما

امکان ایجاد نظرسنجی در تالار آگهی را غیرفعال کردم.

hamidrezamf October 27th, 2008 21:07

با سلام خدمت مدیر محترم فروم سرمایه...
چند روز پیش پیشنهادی در تاپیک بروکرها مطرح شد که با توجه به اینکه پاسخی از طرف مدیران داده نشد تصور کردم ممکنه دیده نشده باشه..
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید..

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
پستهای 2188-2179 رو مطالعه کنید...
موفق باشید..

Reza October 27th, 2008 21:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamidrezamf (پست 242212)
با سلام خدمت مدیر محترم فروم سرمایه...
چند روز پیش پیشنهادی در تاپیک بروکرها مطرح شد که با توجه به اینکه پاسخی از طرف مدیران داده نشد تصور کردم ممکنه دیده نشده باشه..
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید..

http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=917&page=146
پستهای 2188-2179 رو مطالعه کنید...
موفق باشید..

با سلام

اگر درست متوجه شده باشم، پیشنهاد این است که مشخصات و شرایط هر بروکر در ابتدای تاپیک مربوط به بروکر درج شود و این مشخصات بطور مداوم آپدیت شود.

در مفید بودن این پیشنهاد شکی نیست. قبلا قرار بود یکی از دوستان جدول مقایسه ای از مشخصات بروکرها تهیه کند (چیزی مشابه این جدول، اما کاملتر). اما بدلیل مشغله، نتوانستند این کار را به پایان برسانند.

اگر از دوستان کسی مایل به همکاری در تهیه این جدول است لطفا اعلام کند.

با تشکر

lastnight19 November 5th, 2008 17:02

در قسمت اعتبارات گزینه ای که من می توانم اعتبار منفی بدهم حذف شده، چرا؟

اگر قراره که فقط اعتبار مثبت داده بشه قوانین جدید رو بفرمائید تا همه مطلع بشوند یا اگر طبق معمول قراره که بین یک عده تبعیض گذاشته بشه بازهم بفرمائید.

kondez November 5th, 2008 17:13

برای من هم حذف شده :(
در صورتیکه من تا الان اعتبار مثبت زیادی به خیلی ها دادم و دیروز که خواستم به یک نفر منفی بدهم دیدم نمی توانم

Reza November 5th, 2008 17:35

با سلام

متاسفانه برخی کاربران فقط از اعتبار منفی استفاده می کردند و حتی به پستها و تاپیکهای مفید و آموزشی هم اعتبار منفی می دادند! این موضوع موجب ایجاد ناراحتی و دلسردی کاربران می شد. لذا ناچار شدیم اعتبار منفی را برای تمام کاربران غیر فعال کنیم.

موفق باشید

RESHEH November 5th, 2008 17:43

سلام با تشکر از تمامی دست اندرکاران سایت من یک پیشنهاد دارم البته اگر ممکن باشد خیلی از مبتدیان در فارکس کار کردن با نرم افزار متا تریدر 4 را بلد نیستند چه خوب می شد اگر اموزش کار کردن با متا تریدر 4 را قدم به قدم در جای از سایت به طور روزانه قرار می دادید خیلی مفید ولازم است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Hamed2420 November 5th, 2008 17:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 245412)
با سلام

متاسفانه برخی کاربران فقط از اعتبار منفی استفاده می کردند و حتی به پستها و تاپیکهای مفید و آموزشی هم اعتبار منفی می دادند! این موضوع موجب ایجاد ناراحتی و دلسردی کاربران می شد. لذا ناچار شدیم اعتبار منفی را برای تمام کاربران غیر فعال کنیم.

موفق باشید

سلام

آقا رضا نمیشه این افراد رو که به صورت عمد قصد تخریب دارن رو بن کنید؟

مسلماً کسی که از قصد چنین کاری میکنه، عدم فعالیتش در سایت نه تنها بد نیست بلکه مفید هم هست.

بنده خودم مدتی پیش به مطلب منفی یک نفر اعتبار منفی دادم (با ذکر دلیل برای اعتبار منفی و همچنین ذکر آیدیم)، یکی دو روز بعدش تو تاپیک ورزشی به بنده اعتبار منفی دادن (اسمشون رو هم ذکر نمیکنم که دوباره بهشون بر نخوره). به قول معروف در حال کل کل با دوستان بودیم که ایشون این بحث منطقی یا طنز رو توهین به خودشون تلقی کردن. بنده نظر ایشون برام مهم هست و از اون به بعد (بجز یک مورد) در تاپیک های ورزشی با دوستان هم کلام نشدم که مبادا کسی بهش بر بخوره.

خلاصه کلام اینکه اگر امتیاز مثبتی هست، امتیاز منفی هم باید در مقابلش وجود داشته باشه و اگر کسی طرز استفاده از این قابلیت رو بلد نیست، بهتره که اون شخص حذف بشه نه سیستم به هم بخوره....

ارادتمندم

kondez November 5th, 2008 18:01

آقا رضا حدف شما درست ولی اگر یک نفر کار خطایی کرد یا حرف بی مورد در تاپیکی نوشت باید چطور بهش اعتبار منفی داد تا تکرار نکند ؟ یا اینکه اینقدر منفی بگیرد تا دیگه آبروی ماندن در سایت را نداشته باشد

بهتر نیست برای کسانی که بی دلیل از اعتبار منفی استفاده می کنند راه حلی اندیشید تا سیستم ناقص نشود

به نظر من با اینکار که اعتبار منفی در سایت نیست یعنی کلا اعتبار چیز بیهوده شده و همه رو به افزایش اعتبار هستند حالا چه پست های خوب داشته باشند و چه بد

blue_dream_1983 November 5th, 2008 18:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kondez (پست 245420)
آقا رضا حدف شما درست ولی اگر یک نفر کار خطایی کرد یا حرف بی مورد در تاپیکی نوشت باید چطور بهش اعتبار منفی داد تا تکرار نکند ؟ یا اینکه اینقدر منفی بگیرد تا دیگه آبروی ماندن در سایت را نداشته باشد

بهتر نیست برای کسانی که بی دلیل از اعتبار منفی استفاده می کنند راه حلی اندیشید تا سیستم ناقص نشود

به نظر من با اینکار که اعتبار منفی در سایت نیست یعنی کلا اعتبار چیز بیهوده شده و همه رو به افزایش اعتبار هستند حالا چه پست های خوب داشته باشند و چه بد

سلام.
دوست عزیز منظورتون از کار خطا چیست؟ چه حرکت خطایی بالاتر ازاینکه ما بدون نام و نشان و دلیل به تخریب یک شخص بپردازیم ؟
تمام پستها از طرف مدیران و بچه های سرمایه کنترل می شود یا مدیر می بینند یا دوستان اطلاع می دهند پس اینکه کسی کار خطایی کند و ما شخصا تنبیهش کنیم یک فکر غیر منطقی است .
به اندازه تعداد اعضای سایت نظر های مختلف راجع به یک موضوع وجود دارد و اگر هر کس بخواهد به خاطر نظر مخالفش خود دست به کار شود که دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود .
این سیستم اعتبار دهی اگرچه سیستم فوق العاده ایست در سایت اما متاسفانه به شکل درستی از آن استفاده نمی شود.من با این پیشنهاد موافقم و ممنونم از مدیریت.

Hpanahi November 5th, 2008 19:59

سلام
من هم فقط نظرم رو میگم
ببینید این سیستم ایجاد شده و حالا این از عواقب ( ماشاالله ایرانی ها توی همه چیز براشون باید برنامه فرهنگی و آموزش بذاریم حتی بعضی ها از این سیستم برای انتقام گیری استفاده میکنن ) این سیستم میشه باشه حالا که ایجاد شده دیگه نباید گزینه اعتبار منفی رو حذف کنیم بنده خودم از مخالفان این اعتبار بودم اما خب بعدا خودم رو با شرایط وفق دادم

در کل یا نباید ایجاد میشد یا حالا که ایجاد شده نباید اون رو انگولکش کنیم و بحث رو الکی کش بدیم احساس میکنم اگر گزینه اعتبار منفی نباشه این سیستم هم مثل تشکر ها لوس میشه و بهتره کلا حذف بشه

راه حل هم از دید من نوشتن نام آن افرادی هست که اعتبار منفی به صورت الکی میدن میدونم کار سختیه ولی خب هر کسی که احساس میکنه الکی بهش اعتبار منفی دادن به رضا عزیز یا دیگر مدیران محسن عزیز و ... اطلاع بده تا پیگیری بشه و در صورت درست بودن اظهار نظر فرد شکایت کننده اسم اون شخص رو اعلام کنید یا هشدار بدید یا بنش کنید یا اعتبار منفی رو حذف کنید ( اگر بشه البته )
مرسی
پ ن : جمله نویسی من همیشه مشکل داشته این رو هم بذارید رو حساب عجله داشتن d: )

lastnight19 November 5th, 2008 20:18

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 245412)
با سلام

موفق باشید

دکمه تشکر که هست، دیگه اعتبار به چه دردی می خوره؟ اینجوری فقط تشکر رو تشکر می شه.

دکمه اعتبار خوبیش این بود که اگر کاربری از پستی ناراضی بود اینجوری اعتراضش رو بدون اینکه بقیه متوجه بشوند و حاشیه و دعوا و بحث مسائلی از این دست درست بشه فقط به گوش نویسنده پست برسونه، وگرنه اگر قرار باشه همش اعتبار مثبت باشه این چه کاربردی داره؟ اصلاً هدف از دادن اعتبار به یک کاربر چی هست؟ با حذف دکمه اعتبار منفی کلاً از هدف اصلی منحرف می شیم.

البته من کوچکتر از اونی هستم که بخوام نظر بدم، ولی بنظر من یا هر دو گزینه منفی و مثبت وجود داشته باشه یا اینکه هر دو رو حذف کنید.

شما هم موفق باشید

lastnight19 November 5th, 2008 20:33

بنظر من اگر قرار تغییر داده بشه، اول به این صورت باشه که معلوم باشه برای چی به یک نفر اعتبار داده شده، مثلاً کسی کل اعتباراتش توی بخش طنز و اخبار و حوادث بوده با کسی که توی بخشهای تکنیکال و فاندامنتال اعتبار داده بنظر شما اعتبارشون برابره؟

یا ماشاالله همه افراد این سایت کافیه ببینن یکی داره سیگنال می ده دیگه تمومه، اون فرد می شه استاد، 4 تا سیگنالش هم که به هدف بخوره دیگه هیچی، اعتبار پشت اعتباره که به اون فرد داده می شه، ولی اگر یک نفر خودش رو بکشه تحلیل، خبر، بررسی نمودار هرچیز دیگه ای که بنویسه چندتا دونه اعتبار اونهم اشتباهی بهش داده می شه.

باید مشخص باشه بکی بابت چی اعتبار داده شده و اینکه اسم فرد اعتبار دهنده هم مشخص باشه وگرنه وقتی اعتبار منفی نباشه، اصلاً اعتبار مثبت چه معنی پیدا می کنه؟

Reza November 5th, 2008 23:34

با سلام و تشکر از نظرات دوستان

اگر پستهای قبلی اینجانب در مورد اعتبار منفی را ببینید، من هم از وجود اعتبار منفی دفاع می کردم و هنوز هم وجود امکان اعتبار منفی را لازم می دانم. اما متاسفانه در هفته های اخیر پیامهای زیادی از دوستان دریافت کردم که به اعتبار منفی خود اعتراض داشتند. پس از بررسی متوجه چند نکته شدم:

۱- برخی دوستان عادت دارند فقط از اعتبار منفی استفاده کنند! مثلا از ۱۰ اعتبار منفی که به کاربران دیگر داده اند، ۹ مورد اعتبار منفی بوده است!

۲- بطور کلی اکثر اعتبارات منفی به کسانی که پستهای غیرمفید درج می کنند یا قوانین سایت را رعایت نمی کنند داده نمی شود. بلکه به پستهایی داده می شود که مطلب طرح شده با سلیقه اعتبار دهنده مطابقت نداشته یا موضوع مطرح شده از نظر خواننده جالب نبوده.
مثلا یکی از دوستان به این تاپیک اعتبار منفی داده و علت را تکراری بودن موضوع تاپیک ذکر کرده: http://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4287

۳- بر اساس تنظیمات این سیستم در vBulletin، تاثیر اعتبار منفی در اعتبار یک فرد بسیار کمتر از تاثیر اعتبار مثبت می باشد. به عبارت دیگر اگر کاربر A به کاربر B اعتبار مثبت بدهد، 40 واحد به اعتبار کاربر B اضافه می شود. اما اگر همان کاربر A به کاربر B اعتبار منفی بدهد، 16 واحد از اعتبار کاربر B کم می شود. لذا به نظر می رسد تاثیر منفی روانی مشاهده مربع قرمز بسیار بیشتر از تاثیر آن در اعتبار افراد می باشد.

۴- برخی افراد ناشناس که تقریبا هیچ مطالب مفیدی در سایت ندارند با اهداف مشکوک (رقابت ناسالم و . . .) سعی در دلسرد کردن کاربران فعال و مفید داشتند. بطوری که به مفید ترین مطالب و کاربران اعتبار منفی می دادند.

با توجه به وسعت استفاده نادرست از این سیستم و اعتراض تعداد زیادی از دوستان به اعتبارات منفی خود (که بخش قابل توجهی از این اعتراضات، بجا بود) تصمیم گرفته شد تا تغییری در این سیستم ایجاد شود.

دو راه برای حل مشکل وجود داشت:
الف- امکان مشاهده شخص اعتبار دهنده توسط کاربران
ب- حذف اعتبار منفی

راه حل الف موجب ایجاد کدورت میان اعضاء و همچنین اقدامات تلافی جویانه می شد.
راه حل دوم نیز امکان ابراز نظر مخالف را از کاربران سلب می کرد.

در نهایت با در نظر گرفتن تمام جوانب، این نتیجه حاصل شد که در شرایط فعلی راه حل "ب" دارای معایب کمتری می باشد.

البته این تصمیم نیز مانند هر تصمیم دیگری ایراداتی دارد. اما در شرایط فعلی تصمیم مناسبی به نظر می رسد.

با تشکر
رضا

lastnight19 November 6th, 2008 00:55

ما چند تا تاپیک و استراتژی در تالار سیستمها و روشهای معامله مشابه این روشی که معرفی شده داریم؟ خود شما بفرمائید چندتا استراتژی مثل این تا حالا معرفی شده؟ چندتا تاپیک در مورد شکست خطوط ما داریم؟

وقتی بعد از داشتن این همه تاپیک دوباره فردی بدون اعتنا به سایر تاپیک ها بدون اعتنا به نوشته های دیگران می یاد دوباره همون تاپیک رو می زنه بنظر شما نباید اعتبار منفی بگیره؟ اینقدر تاپیک تکراری زده شده که وقتی می خواهیم دنبال یک تاپیک بدرد بخور بگردیم باید چند صفحه از تالار رو ورق بزنیم تا بتونیم تاپیک مورد نظر رو پیدا کنیم.
چند تا تاپیک تا حالا راجع به شکست خط روند یا شکست خطوط مقاومت زده شده؟ بعنوان نمونه (دقت کنید نمونه) یکی حاج رضا زده "تحلیل خطوط روند" ، یکی هم جناب پناهی "روش HP" و جناب درزی هم که خودتون بهتر در جریان هستید.

بنظر شما وقتی یک چنین تاپیکی دوباره زده می شه نباید اعتبار منفی بگیره؟ کسی که به نوشته های دیگران بی اعتنا هست چه اعتباری باید بگیره؟ اگر پست بر علیه ایشون زده بشه حاشیه سازی می شه، اگر اون علامت قرمزه زده بشه توجه نمی شه، پس چی کار باید کرد؟

من به این یک موردی که شما فرمودید شدیداً اعتراض دارم.

aska November 6th, 2008 15:48

درود
یه پیشنهاد کوچیک ولی خوب برای صفحه پخش زنده دارم
اولا اینکه صفحه بسیار خوب و کارآمدیست
و پیشنهاد اینکه تنظیمش کنید که وقتی روی یه پست جدید که میاد کلیک که می کنیم تو یک صفحه جدید باز بشه تا خود این صفحه همچنان در حال کار کردن بمونه
ممنون

behrouz-fx November 6th, 2008 15:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aska (پست 245811)
درود
یه پیشنهاد کوچیک ولی خوب برای صفحه پخش زنده دارم
اولا اینکه صفحه بسیار خوب و کارآمدیست
و پیشنهاد اینکه تنظیمش کنید که وقتی روی یه پست جدید که میاد کلیک که می کنیم تو یک صفحه جدید باز بشه تا خود این صفحه همچنان در حال کار کردن بمونه
ممنون

سلام
جناب aska راه حل ساده ای که خودم استفاده میکنم اینه که از اینترنت اکسپلورر 7 یا فایرفاکس استفاده میکنم و با کلیک وسط موس روی هر لینک ، صفحه جدید توی یک TAB جدید باز میشه که واقعا کار رو راحت میکنه.امتحان کنید ، مطمئن هستم که این حالت رو به باز شدن در صفحات جدید ترجیح میدید.

Gh.Saeadian November 6th, 2008 20:54

:rolleyes:
انتقادپذيري براي اصلاح و تقويت روح بسيار خوب است

:advise:

lastnight19 November 8th, 2008 16:14

تکلیف حذف شدن گزینه اعتبار منفی که مثل سایر موارد روشن شد.

حالا من می خواستم بدونم به چه مواردی باید اعتبار مثبت داده بشه و کلاً در سیستم قدیم که اعتبار منفی رو هم شامل می شد چه مواردی جزو اعتبارات منفی برای یک فرد محسوب می شد.

HERCOOL November 10th, 2008 22:40

سلام
میشه یه 100 کارکتری بیشتر به امضا اضافه کنید واقعا 200 کارکتر کمه
اگر این لطف رو بکنید ممنون میشم
به نظر من اعتبار منفی خوبه چرا که بعضی جاها ادم متوجه اشتباهاتش میشه

khoda November 14th, 2008 19:01

سلام به همه ی کسانی که در سایت سرما یه زحمت می کشن

blue_dream_1983 November 14th, 2008 19:12

سلام.
قسمت اعتبار دهی کلا غیر فعال شد؟

blue_dream_1983 November 14th, 2008 19:12

تکراری

Reza November 14th, 2008 20:10

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله HERCOOL (پست 247205)
سلام
میشه یه 100 کارکتری بیشتر به امضا اضافه کنید واقعا 200 کارکتر کمه
اگر این لطف رو بکنید ممنون میشم
به نظر من اعتبار منفی خوبه چرا که بعضی جاها ادم متوجه اشتباهاتش میشه

با سلام

اصولا امضاء باید کوتاه باشه. امضاء های طولانی موجب شلوغی و سنگین شدن صفحات میشه.

با تشکر

Reza November 14th, 2008 20:11

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 248929)
سلام.
قسمت اعتبار دهی کلا غیر فعال شد؟

سلام

خیر. فقط اعتبار منفی غیر فعال شده.

Amin_Forex November 14th, 2008 20:41

امتیاز منفی رو بر قرار کنید

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 248963)
سلام

حضور محترم آقا رضا
من به عنوان یکی از اعضای سایت خواسته فعال شدن امتیاز منفی به پستهای کم محتوی و یا بی جا رو دارم.
اگر صلاح میدونید حتی یک سیستم نظر سنجی برای این قضیه فعال کنید.

البته با روند تصمیم گیری ها آشنا نیستم که آیا دموکراتیک است یا بر اساس مصالح کلان در شورای خواص و مدیران ارشد مطرح میشود.

blue_dream_1983 November 14th, 2008 20:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 248963)
سلام

متاسفانه برای من کار نمی کند

Reza November 14th, 2008 21:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Amin_Forex (پست 248982)
حضور محترم آقا رضا
من به عنوان یکی از اعضای سایت خواسته فعال شدن امتیاز منفی به پستهای کم محتوی و یا بی جا رو دارم.
اگر صلاح میدونید حتی یک سیستم نظر سنجی برای این قضیه فعال کنید.

البته با روند تصمیم گیری ها آشنا نیستم که آیا دموکراتیک است یا بر اساس مصالح کلان در شورای خواص و مدیران ارشد مطرح میشود.

با سلام

دلایل غیرفعال شدن اعتبار منفی را در این پست شرح دادم.

موفق باشید

Reza November 14th, 2008 21:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 248984)
متاسفانه برای من کار نمی کند

آیا علامت اعتبار http://forum.sarmaye.com/images/butt...reputation.gif را در کنار پستها می بینید؟

blue_dream_1983 November 14th, 2008 22:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Reza (پست 249005)
آیا علامت اعتبار http://forum.sarmaye.com/images/butt...reputation.gif را در کنار پستها می بینید؟

بله.وقتی روشون کلیک می کنم هیچ پنجره ای باز نمیشه .

Hamed2420 November 14th, 2008 22:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 249039)
بله.وقتی روشون کلیک می کنم هیچ پنجره ای باز نمیشه .

سلام

آیا در مرورگر دیگری هم سایت رو باز کردید و این مشکل وجود داره؟

blue_dream_1983 November 15th, 2008 01:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 249062)
سلام

آیا در مرورگر دیگری هم سایت رو باز کردید و این مشکل وجود داره؟

سلام.خیر با موزیلا این مشکل رو دارم البته الان که امتحان کردم متوجه شدم.با IE مشکلی نیست.

Hamed2420 November 15th, 2008 09:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله blue_dream_1983 (پست 249134)
سلام.خیر با موزیلا این مشکل رو دارم البته الان که امتحان کردم متوجه شدم.با IE مشکلی نیست.

سلام مجدد شما باید یک بار Cache مرورگر خودتون رو تخلیه کنید.

tools
option

http://i37.tinypic.com/ostym0.jpg

امیدوارم که با اینکار مشکلتون حل بشه.

blue_dream_1983 November 15th, 2008 13:10

سلام.
این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه درست نشد .احتمالا مشکل از طرف فایرفاکس من هست .چون در فروم دیگری هم کار نمی کرد .

blue_dream_1983 November 15th, 2008 13:11

سلام.
فایر فاکس را remove کردم دوباره نصب کردم درست شد.ممنونم از پیگیریتون.

AmirBabak November 17th, 2008 01:34

با سلام خدمت مدیریت سایت

یک پیشنهاد دارم

سایتی بنام dukascopy امکاناتی رایگان برای سایتهای Trade و فارکسی تدارک دیده است.
بعضی از این امکانات را تعداد انگشت شماری از سایتهای ایرانی استفاده کرده اند.
خیلی خوب است که سایت ما نیز از این امکانات بهره ببرد.

نمونه امکانات:

1- On-line Forex Market Chart

http://i34.tinypic.com/34sgvp2.jpg

که میتواند بصورت بلوک در صفحه اصلی سایت قرار داشته باشد.

2- Running Board

http://i36.tinypic.com/wrn8uf.jpg

که میتواند بصورت یک نوار متحرک، در بالای صفحه اصلی سایت بنمایش درآید.

و در حدود ده ها امکان دیگر(که میتوانید از [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مشاهده فرمایید)

نحوه استفاده از آن نیز بسیار ساده است. فقط کافیست کد HTML ای که به شما میدهد را کپی و در یک بلوک یا یک ناحیه مدنظر Paste کنید.

بنظرم سایت را حرفه ای تر کرده و نیز برای دوستان تریدری که دسترسی به متا ندارند ، مرجع خوبی است.

oomiidd November 19th, 2008 15:03

1 ضميمه
با سلام

و تشکر از مدیران محترم سلام

مشکلی رو الان در سیستم تشکر دیدم که وقتی از گزینه تشکر استفاده میشه ارور داده میشه

می خواستم ببینم ایا مشکل از سیستم بنده هست یا دیگران هم به این مشکل بر خورد کرده اند

با تشکر

behrouz-fx November 19th, 2008 15:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله oomiidd (پست 250924)
با سلام

مشکلی رو الان در سیستم تشکر دیدم که وقتی از گزینه تشکر استفاده میشه ارور داده میشه

می خواستم ببینم ایا مشکل از سیستم بنده هست یا دیگران هم به این مشکل بر خورد کرده اند

با تشکر

سلام
فکر میکردم فقط خودم این مشکلو دارم.:laugh:

I.N.D.E.X November 19th, 2008 15:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله oomiidd (پست 250924)
با سلام

با تشکر

سلام امید جان

منم امروز این مشکل رو دارم و دقیقا این error رو می گیرم. البته بعد از اینکه صفحه رفرش میشه، تشکر در پایین پست قرار می گیره.

piano11 November 19th, 2008 15:11

منم همین مشکل رو دارم

oomiidd November 19th, 2008 15:17

با سلام

wooooooooow

چه خبره :whoow:

به این میگن درد مشترک:laugh:

حالا یه چیز دیگه بگم؟

تو رو خدا دنبالم نکنید بگید اینم شده جغد بد خبر:laugh:

الان خواستم تو این پست در صفحه پیشرفته از رنگ و سایز استفاده کنم

ولی اونها هم از کار افتادن :cry:

پ.ن: می گم باز دست این استکبار داره از استین ما در می اد

ساعت جاري 23:42 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.