![]() |
درود
سیستم من از دیروز صبح این ارور رو بطور مداوم برام میفرسته. تقریبن هر 20 ثانیه Error: Access violation at 0*00402DCE ( tried to read from 0*00000010 ), program terminated [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] چه کنم اساتید ؟ این اصلن چی هست ؟:huh: پ.ن : علامت * همون ضربدر هستش مثلن :p |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک مشکلی دارم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم کامپیوتر من یک ویروس گرفته که folder option and task manager رو غیر فعال کرده من باید چه کار کنم؟ ممنونم |
نقل قول:
آنتی ویروستون چیه ؟ من این مشکل رو داشتم. با NOD32 ویروس رو نابووود کردم و بعد از یک رستارت درست شد. پ.ن : قبل از اینکه آنتی ویروس نصب کنم مشغول وب گردی شدم. شما این اشتباه رو تکرار نکنید. |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
شما قسمت آپدیت ویندوزتون روشن هست؟
|
اصلا همه ی اینارو ول کنید عمو بیل هم تو سایتش همچیبن اروری نزده.فکر کنم اول و آخر باید ویندوزتونو عوض کنید.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
نقل قول:
شما که تو فیلم هکر بودی :p این مشکل تقریبن از وقتی پیش اومد که اون add-ons موزیلا فایر فوکس رو که مربوط به مدیریت تبها بود نصب کردم. دیروز خوب جواب میداد اما امروز اصلن کار نمیکنه :huh: |
نقل قول:
|
شما چه حوصله ای دارید ماشالله من اگه هر 20 ثانیه یه صفحه ی ارور برام باز میشد تا الان 200 بار وارد عملیات انتحاری شده بودم.
|
من هم قبل از اینکه نود رو نصب کنم این ویروس رو گرفتم
اما الان نود هم نتونسته درستش کنه ؟ |
آقای ایثار شما وقتی فایرفاکس را باز می کنید هر 20 ثانیه این ارور رو میده یا کلا وقتی ویندوزتون بالا میاد ؟
|
نقل قول:
|
بله
اما من نمیدونم اسم ویروس چیه ویروسی هست که از منوی tools->folder option رو برداشته و task manager رو غیر فعال کرده |
ساعت جاري 16:43 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |