انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

hamid3765 March 14th, 2009 20:16

سلام دوستان

نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه؟؟

وقتی که از سایت راپید شیر یک نرم افزار یا یک فیلم که به چند پارت تقسیم شده رو میخواین دانلود کنید چند پارت رو که دانلود میکنید نوبت پارت مثلا پنجم یا ششم یا ... که میشه تا مثلا 73 درصد که میره دیگه دانلود نمیشه و همونجا میمونه و حتی چند بار هم که دانلود میکنی دقیقا تا همونجا میره و یک قدم جلوتر نمیره به نظر شما علت چیست و باید چکار کرد؟؟:(

آخه خداییش خیلی ستمه که یک فیلم 9 پارتی رو در پارت نهم در 49 درصد گیر کنه دیگه باید بقیه اون 8 پارت رو هم بریزی سطل آشغال:evil2:

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:huh:

BLACK_NINJA March 14th, 2009 20:21

سلام دوستان
آیا امکان این هست که با دیافت ایمیل در سرویس میل گوگل(جیمیل) یک اس ام اس دریافت کنیم؟
با تشکر

isar March 14th, 2009 20:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 297154)
سلام دوستان
آیا امکان این هست که با دیافت ایمیل در سرویس میل گوگل(جیمیل) یک اس ام اس دریافت کنیم؟
با تشکر

من در این مورد تجربه ندارم.

اما یک بار باید از FaceBook برام SMS میومد. که حاوی یک کد بود. این SMS بعد از یک هفته به دستم رسید.:blink:

اما اگر دوستان تجربه این مورد رو داشته باشن، من هم مشتاقم بدونم.

isar March 14th, 2009 20:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 297152)
سلام دوستان

نمیدونم این مشکل برای شما هم پیش اومده یا نه؟؟

وقتی که از سایت راپید شیر یک نرم افزار یا یک فیلم که به چند پارت تقسیم شده رو میخواین دانلود کنید چند پارت رو که دانلود میکنید نوبت پارت مثلا پنجم یا ششم یا ... که میشه تا مثلا 73 درصد که میره دیگه دانلود نمیشه و همونجا میمونه و حتی چند بار هم که دانلود میکنی دقیقا تا همونجا میره و یک قدم جلوتر نمیره به نظر شما علت چیست و باید چکار کرد؟؟:(

آخه خداییش خیلی ستمه که یک فیلم 9 پارتی رو در پارت نهم در 49 درصد گیر کنه دیگه باید بقیه اون 8 پارت رو هم بریزی سطل آشغال:evil2:

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند:huh:

پیشنهاد میکنم از تورنت استفاده کنید.

Farshid Kaykhosro March 14th, 2009 21:00

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza28age (پست 288679)
:(یکی به داد ما برسه

هارد دیسکت بوی ار رحمان میده . چند تا بد سکتور روی اون ناحیه [Cluster] افتاده البته سخت افزاری . دنبال رفعش با نرم افزار هم نباش . و .... .

hamid3765 March 14th, 2009 21:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله forexisar (پست 297161)
پیشنهاد میکنم از تورنت استفاده کنید.

خب آخه فیلم اونجا آپلود شده:huh:

میشه بیشتر توضیح بدین:blush:

BLACK_NINJA March 16th, 2009 15:38

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 297154)
سلام دوستان
با تشکر

:huh::huh:

isar March 16th, 2009 19:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 297166)
خب آخه فیلم اونجا آپلود شده:huh:

میشه بیشتر توضیح بدین:blush:

سلام

ببخشید که دیر جواب دادم.

در این لینک توضیح کامل داده شده.

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

BLACK_NINJA March 17th, 2009 19:29

سلام دوستان
با تشکر

pakan.p March 17th, 2009 22:26

سلام دوستان
امروز ويندوزم پيغام خطايgenuine ميده چطور ميشه با وارد كردن كد جديد اين پيغام رو غير فعال كرد با تشكر

Kambiz_T.A March 18th, 2009 17:45

پاکسازی کامل هارد ديسك با Wise Disk Cleaner Pro v4.01 Build 164

حتما برای کاربران پیش آمده که پس گذشت مدتی ویندوز آن ها کند خواهد شد. آیا تا به حال به این فکر افتاده ایم که چرا این مشکل پیش میاد؟ این مشکل زمانی به اوج می رسد که نرم افزارهای کاربردی و جانبی هم برروی ویندوز نصب گردد. وقتی ابزاری نصب می شود به طبع فایل هایی را بر روی هارد دیسک کپی خواهد کرد. این نرم افزارها و به طور کلی طی مدتی کار کردن با ویندوز فایل هایی به صورت مخفی در جای جای هارد دیسک و درایو ها می گیرند که هم فضایی از هارد دیسک را اشغال کرده و هم باعث کند شدن ویندوز خواهند شد. Wise Disk Cleaner نام نرم افزاری مورد نیاز برای تمامی کاربران است. وقتی این ابزار بر روی سیستم نصب گردد و اجرا شود شروع به جستجو جو میان فایل های موجود در هارد دیسک می نماید و قادر است در میان میلیارد ها فایل، فرمت ها و به عبارت دیگر فایل هایی که مورد نیاز ویندوز نمی باشد را پیدا کرده و اقدام به حذف آن ها نماید. معمولا این فایل ها بسیار زیاد بوده و فرمت مخصوص به خود را دارند که شناسایی آن ها را برای کاربر به صورت معمولی تقریبا غیر ممکن خواهد کرد. Wise Disk Cleaner بیش از 50 فرمت را پشتیبانی کرده که به آسانی می توان به جست و جوی این فایل های پرداخت. طرز استفاده از این نرم افزار بسیار کم حجم بسیار آسان است. هیچ گونه نیازی به آموزش ندارد تنها کافی است با یک کلیک فایل ها را پیداکرده و اقدام به حذف آن ها نمود. این ابزار در دو نسخه ارائه می گردد. نسخه ی رایگان که امکانات مناسبی دارد اما کامل نیست. و نسخه Pro که قابلیت های فوق العاده دارد. نسخه ای که هم اکنون می توانید دریافت کنید نسخه حرفه ای می باشد که به صورت کاملا رایگان قابل دریافت است. دو مگابایت ارزش دریافت را دارد.

قابلیت های کلیدی نرم افزار Wise Disk Cleaner Pro v4.01 Build 164:
- استفاده بسیار آسان
- محیط کاربری بسیار جذاب و ساده
- سرعت بسیار بالا در عمل جست و جو
- قابلیت زمان بندی عمل پاکسازی
- شناسایی میلیون ها فایل که فضای هارد دیسک را اشغال می کنند
- قابلیت پاک کردن فایل ها به داخل Recycle Bin یا به صورت یک باره
- پاکسازی History IE
- قابلیت تبدیل ستون های جست و جو به فایل اکسل
- استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها
- قابلیت توقف عمل جست و جو و آغاز دوباره
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا

http://kamyabonline.com/download/pic...uild%20164.jpg

لینک دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پیروز باشید

Hamed2420 March 18th, 2009 20:28

آف تاپیک

جدید ترین قفل سخت افزاری به بازار آمد: ;)

http://www.gigaimage.com/images/443z...6iy23qy72o.jpg

BLACK_NINJA March 18th, 2009 20:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 298126)
سلام دوستان
با تشکر

دوستان
چیزی در این مورد نمیدونید؟:cry:

MASK March 18th, 2009 20:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله BLACK_NINJA (پست 298478)
دوستان
چیزی در این مورد نمیدونید؟:cry:

تا اونجا که من میدونم نمیشه
ولی یک کارتهایی بود که ایمیلو به صورت اس ام اس میفرستاد براتون ولی باید رمز ورود و ایدیو تو سایتشون میزدین
الان من با 919 و جی پی ار اس وصل میشم و توی موبایلم برنامه مینی اپرا رو دارم روزی 3 تا 5 بار به راحتی ایمیلمو چک میکنم و جواب هم می دم

محمد هورزاد March 18th, 2009 21:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pakan.p (پست 298178)
سلام دوستان
امروز ويندوزم پيغام خطايgenuine ميده چطور ميشه با وارد كردن كد جديد اين پيغام رو غير فعال كرد با تشكر

ویندوز من هم چند روزه این پیغام رو میده . اگه کسی از دوستان میدونه راهنمایی کنه لطفا .

ممنون .

ساعت جاري 16:39 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.