انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

traderman123 January 20th, 2009 00:22

سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

traderman123 January 20th, 2009 13:22

.........;)

Kambiz_T.A January 20th, 2009 14:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله traderman123 (پست 276021)
سلام
یک سری DVD image در کامپیوتر دارم و نیاز به این دارم که آنها را به فایلی مثل avi تبدیل کنم ، امیج ها فیلم هستند.
نکته اینجاست که من نمیخواهم آنها را DVD رایت کنم.
لپ کلام = تبدیل کننده dvd image به avi بدون نیاز به رایت نیازمندیم.
یا علی

با سلام

ببينيد اين نرم افزارها بكارتان ميخورد

نرم افزار تبدیل فرمت تصویری و صوتی با کیفیت بالا GoodOk Video Converter Pro

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
///////////////////////////////////////////////////////

321 Video Converter 1.2.27 يك مبدل ساده و كاربردی

لينك دانلود:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
////////////////////////////////////////////////////////

Any Video Converter یک برنامه ساده و در عین حال حرفه ای برای کانورت فایلهای ویدئوئی

موفق و پيروز باشيد

Kambiz_T.A January 21st, 2009 17:10

SHAWORLDCLOCK.4.34

با سلام

با استفاده از این نرم افزار می توانید ساعات کشورها و شهر های مختلف دنیا را در سیستم خود داشته باشید. برای استفاده از امکانات این نرم افزار نیاز به نرم افزار Microsoft.NET Framework 2.0 دارید.

موفق و پيروز باشيد

rasoulg January 21st, 2009 19:05

من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
دوستان کمک کنند تا بتوانم مسیر نصب رو عوض کنم.
ممنون

szh.1367 January 21st, 2009 19:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 277007)
من از موزیلا استفاده می کنم. هر وقت فایلی را دانلود می کنم، بدون این که از من بپرسه در دسکتاپ اون فایل رو دانلود میکنه.
ممنون

سلام رسول جون

به این راحتی ها که نیست مسیر رو عوض کنی باید با چماق خدمتش برسی تا مسیر رو عوض کنه :laugh:

گزینه tools بعد option

تب main قسمت downloads

گزینه always ask me where to save files رو فعال کن

http://upload.iranblog.com/1/1232639060.jpg

Kambiz_T.A January 21st, 2009 19:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 277007)
ممنون

با سلام

ابتدا وارد گزينه Tools شويد سپس گزينه Main را كليك كنيد و بعد از آن در قسمت Down load گزينه Always ask me where to save file را تيك بزنيد و سپس ok را بزنيد

در اين حالت هميشه از شما سوال ميكند كه كجا فايلتان را ذخيره كند

موفق و پيروز باشيد

hamid3765 January 23rd, 2009 15:03

سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

http://www.freeimagehosting.net/uplo...0cd6f4313a.jpg

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

Kambiz_T.A January 23rd, 2009 17:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamid3765 (پست 277766)
سلام

مدتی هست که من ویندوز را آپدیت کردم و پس از آپدیت پیام میده که ویندوز شما اصلی نیست و همیشه این نوشته ای که عکسشو پایین گذاشتم پائین گوشه سمت راست ویندوز فعال هست و هیچ جور هم نتونستم که غیر فعالش کنم از همه بدتر اینکه هر عکسی رو زمینه دسکتاپ میکنم بعد از چند دقیقه عوض میکنه و زمینه دسکتاپ رو مشکی یکدست میکنه و دائما به سایت مایکروسافت لینک میده که برای اصلی کردن ویندوز مبلغ 149 $ باید بپردازم.:evil2:

http://www.freeimagehosting.net/uplo...0cd6f4313a.jpg

دوستان راهنمایی کنند که چطوری از شرش خلاص شم:( آیا ترفند رجیستری وجود نداره؟:huh:

ممنون:nervous:

با سلام

به لينك زير مراجعه كنيد

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

fx-pip January 25th, 2009 12:55

سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

szh.1367 January 25th, 2009 14:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 278383)
سلام
من از مرورگر mozilla firefox استفاده ميكنم.
چطوري ميشه توي اين مرورگر فايلهاي flash را غيرفعال كرد؟

ممنون

سلام

اگر درست متوجه شدم باشم شما می خواهید بنرهای تبلیغاتی رو از سایت ها حذف کنید :unsure:

برای این کار پلاگین زیر رو دانلود و به فایرفاکس خود اضافه کنید

روی بنر ها کلیک راست و گزینه adblock image رو انتخاب و اوکی کنید

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

candletrader January 25th, 2009 15:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ghafari3 (پست 195223)
با کمک روش زیر XP SP2 را به ویندوزی ارجینال تبدیل میکنیم. با نصب سرویس پک 3 هم همونطور ارجینال باقی میمونه. بعد از نصب سرویس پک 3 تست نکردم که این کار فایده داره یانه. تست کنید و نتیجه را اعلام کنید:

__________________________________________________ _______________________________________

آموزش تبدیل XP SP2 به ویندوزی کاملاً ارجینال بدون نیاز به نصب برنامه

شما با کمک این روش ساده میتوانید ، جدیدترین آپدیت ها را از WindowsUpdate بدون مشکل دانلود و نصب کنید. برنامه هایی مانند Internet Explorer 7, Windows Media Player 11, Windows One LiveCare و ....

1- ابتدا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]را دانلود و Extract کنید. پسورد فایل: ghafari3
2-همانند شکل زیر ابتدا فایل KeyFinder.exe را باز کنید و از منوی Option برروی Change Windows Key کلیک کنید.

3-همانند شکل زیر فایل Serial.txt را باز کرده و سریال را وارد کرده و برروی Change کلیک کنید. باید پیغامی به صورت زیر نشان داده شود در غیر اینصورت شما سریال را اشتباه وارد کرده اید. حال برنامه را ببندید.

اگر سریال بالا اخطار داد،یکی از این سریال ها را استفاده کنید:
كد:

T4WQH-RY4TR-9YCM2-KX3HK-2J8CD
H6TXY-698M6-BPF4K-32P94-CJX73
FC8GV-8Y7G7-XKD7P-Y47XF-P829W

مزیتی که سریال موجود در فایل دارد اینست که پس از نصب تمامی آپدیتهای مایکروسافت که سریالهای تقلبی را شناسایی میکند،این سریال معتبر باقی میماند.

4-برای اینکه مطمئن شوید ویندوز ارجینال شده است ، فایل MGADiag.exe را اجرا کنید. اگر ویندوز شما ارجینال شده باشد ، همانند شکل عبارت Genuine را مشاهده خواهید کرد واگر Not Genuine نشان داده شود ویندوز غیرارجینال است.

حال میتوانید به راحتی تمامی برنامه های ذکر شده را نصب کنید.

دوستان توجه داشته باشد که این روش برای سایر ورژنهای XP مانند SP1 یا اکس پی بدون پک هم به همین ترتیب می باشد و فقط شماره سریال متفاوت است.

در Windows XP Media Center ، روش بالا جواب نمیدهد.

سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

Kambiz_T.A January 25th, 2009 16:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله candletrader (پست 278417)
سلام
آقای غفاری
ویندوز من اتوماتیک آپدیت شده بود و پک 3 ر ا داشتم که پس از مدتی همون ایراد عدم تطابق با اوریجینال را گرفته.
فایل را هم باز کردم ولی فایل کی فایندر اصلا باز نمیشه و انتی ویروس من اعلام میکنه که تروجان داره(بعداز کلیلک کردن روی کی فایندر).
راه حلی وجود داره؟
ممنونم

با سلام

فكر كنم اگر يك بار ديگر ويندوز را نصب كنيد مطمئن تر و بهتر باشد

براي اصل شدن ويندوزتان در هنگام نصب ويندوز از اين شماره سريال استفاده كنيد تا ديگر مشكل آپديت را نداشته باشيد

JBC46-Q42FD-PGGMC-KP38Y-6MQD8

موفق و پيروز باشيد

organon January 25th, 2009 22:57

مدتي است پس از بالا آمدن ويندوز البته بعضي مواقع سرعت کامپيوتر من خيلي پايين مي ايد وقتي که وارد task manager مي شوم در بخش performance در قسمت cpu usage کل ظرفيت cpu به طور کامل اشغال است در حاليکه کامپيوتر هيچ کار خاصي انجام نميدهد . آنتي ويروسهايم هم چيزي پيدا نميکنند درجه حرارت cpu هم نرمال است و با عوض کردن ويندوز هم فقط براي مدتي مشکل رفع ميشود .از دوستان عزيز تقاضاي راهنمايي دارم .

hamid3765 January 31st, 2009 19:51

سلام دوستان

من یک سری فیلم avi از اینترنت دانلود کردم که یک مقدار حجیم است و برای رایت اون روی سی دی نیاز به یک نرم افزار دارم که اول اون رو برام به دو تیکه کنه. البته یک سری نرم افزار دانلود کردم برای اینکار ولی خیلی زمان نیاز داره تا اونا رو تیکه کنه یک چیزی حدود 10 الی 15 ساعت :blink: دوستان نرم افزاری سراغ دارن که اینکار رو خیلی سریع انجام بده؟

ممنون:)

ساعت جاري 20:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.