انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   مسابقات (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   اولین دوره مسابقات فارکس کاربران سایت سرمایه (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=4166)

power4400 October 28th, 2008 14:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibeti (پست 242405)
سلام آقاي mdavoudi

من بالانسم 1600 هستش و -600 $ پوزيشن باز تو ضرر دارم dd من چند ميشه؟equity هم 1000 هستش!

يعني اين طوري من شانسي براي برنده شدن ندارم درسته؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mdavodi (پست 242453)
لطفا یکی بیاد توضییح قانع کننده ای بده که حداقل بقیه مسابقه رو خراب نکنیم;)

دوست عزیزpower4400 لطفا یک بار قوانین مسابقه رو با دقت بخون. اینم لینکش [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

واسه بحث رو قوانین قبل از شروع مسابقه به اندازه کافی فرصت بود. جالبه اون موقع بچه ها زیاد خورده نمی گرفتن.:huh: ولی همین که مسابقه شروع میشه یه پوزیشن میره تو ضرر دیگه .... همه یاد قوانین می افتن. :blink:

نگران نباشید مسابقه با این جور انتقادها خراب نمیشه.:laugh::laugh:

به امید موفقیت همه.[/QUOTE]

سلام اقای mdavodi
من تحلیلم در مورد dd اشتباه بود
و قصد خراب کردن مسابقه رو هم نداشتم نه الان ونه قبل از شروع مسابقه ;)
شما که استاد ما هستید می شه dd این دوسته عزیز رو حساب کنید البته اگر به تون بر نمی خوره

moha October 28th, 2008 14:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله albertini (پست 242455)
با سلام

فکر نمیکنم DD به بالاترین ایکویتی ربط پیدا کنه چون بالاترین اکویتی برای کنترل کننده در زمان کنترل قابل رهگیری نیست یا اگر باشد بسیار

وقتگیر خواهد بود . DD از تقسیم ایکویتی در زمان کنترل بر بالانس ان زمان و کم کردن عدد حاصله از یک بدست میاد.

این وسط بالانس من 1398 دلار

DD بر طبق اکانت هیستوری 3.91 درصد

DD شناور (نمیدونم چه مقدارش ردیابی شده :laugh:)

اینکه داور مسابقه بتونه ایکویتی رو محاسبه کنه یا نکنه تغییری در محاسبه ایکویتی ایجاد نمی کنه
ولی dd با ایکویتی محاسبه میشه.

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mdavodi (پست 242459)
دوست عزیز بستگی داره واترمارک شما کجا ثبت شده. اونو باید از داور مسابقه بپرسیم.
و اما شانس...
بله شما حتی شانس اول شدن رو هم دارید.:whoow:
بررسی این همه حساب نیاز به زمان داره. شاید واتر مارک شما در بدترین حالت هم ثبت بشه شما بازم می تونید اول بشید. چون معلوم نیست تا انتها چند نفر میمونن.... :laugh::advise:

تا همین الانم بهتون قول می دم خیلیها کال شدن:blink:.
از آقا رضا می خوام لطف کنن تا یه آمار تکون دهنده بزارن اینجا تا بروبچز فیض ببرند!!! ;)

alibeti عزیز منظور بنده شما یا کس دیگه ایی نبود. من کلی گفتم. عذرخواهی منو بپذیرید.

به نظر می رسه اگر برگزار کنندهای مسابقه اندیکاتوری می نوشتن راحت می شد همه حسابها را دائما چک کرد و dd دقیق محاسبه کرد.

Reza October 28th, 2008 15:06

با سلام

از ابتدای مسابقه تا الان، مقدار balance و equity بصور مدارم گزارش گیری شده و گزارشات مربوطه ذخیره شده است.

اما بدلیل حجم بالای محاسبات، پردازش دستی این اطلاعات بسیار وقت گیر است.

در حال بررسی امکان پردازش مکانیزه اطلاعات توسط برنامه نویسی هستم.

اما سعی می کنم گزارش Balance و Equity نفرات اول را هر روز اعلام کنم.

با توجه به سوالات مطرح شده، تصور می کنم برخی دوستان هنوز فرصت نکرده اند در مورد مفاهیم اولیه مدیریت سرمایه (مانند Equity، Balance، DD و . . .) به مطالعه بپردازند. اگر این مسابقه توجه این دوستان را بیش از پیش به این مفاهیم جلب کند، به بخشی از اهداف خود دست پیدا کرده است.

از همه دوستان دعوت می کنم بار دیگر متن زیر را مطالعه و سوالات احتمالی را مطرح کنند.

با تشکر

نقل قول:

- ملاک انتخاب نفرات برگزیده، به شرح ذیل مباشد:
  • نفرات برنده از میان افرادی انتخاب خواهند شد که:
الف- در طول برگزاری مسابقه حداقل 10 معامله انجام داده باشند. (اگر زمان باز شدن دو یا چند معامله کمتر از 30 دقیقه با یکدیگر اختلاف داشته باشد، این معاملات یک معامله محسوب خواهند شد)
ب‌- بالانس نهایی آنها حداقل 5% بالاتر از بالانس اولیه باشد.
  • در صورتی که بیش از 30 درصد سود ناخالص نهایی(مجموع سود معاملات سود ده) از یک معامله بدست آمده باشد، مقدار سود آن معامله در نظر گرفته نخواهد شد (از بالانس نهایی کسر خواهد شد).
  • برای انتخاب نفرت برنده، دو پارامتر equity و balance تمام حسابها در زمانهای مختلف در طول شبانه روز استخراج و مقادیر زیر محاسبه می شود:
Watermark: بیشترین مقدار Balance دیده شده (اگر با استفاده از hedge یا روشهای دیگر، مقدار Equity به مدت 24 ساعت روی عددی بالاتر از Watermark قبلی تثبیت شود، مقدار Equity بعنوان Watermark جدید محسوب خواهد شد.)
Drawdown(%): نزول Equity نسبت به Watermark (بر حسب درصد). در این شیوه محاسبه، زیان شناور نیز در محاسبه Deawdown مؤثر خواهد بود.
Max Drawdown(%): بیشترین مقدار Drawdown دیده شده (بر حسب درصد)
Net Profit(%): درصد سود خالص نسبت به موجودی اولیه 500$ (بر حسب درصد)
نفرات برگزیده افرادی خواهند بود که دارای بیشترین مقدار
Profit(%) / Max DrawDown(%)
باشند. لازم به ذکر است تنها ملاک محاسبه پارامترهای فوق، اعداد ثبت شده توسط برگزارکنندگان مسابقه می باشد.

Reza October 28th, 2008 15:15

این نکته را نیز ذکر کنم که اگر انتخاب برندگان فقط بر اساس بالانس نهایی انجام می شد، کار برای ما نیز بسیار ساده تر بود. کافی بود شرکت کنندگان را بر اساس بالانس مرتب کنیم و نفرات اول لیست را اعلام کنیم. نیازی به گزارش گیری مداوم و انجام محاسبات پیچیده هم نبود.

اما فراموش نکنیم که هدف ما از این مسابقه، یادگیری و افزایش مهارت می باشد و لازم است قوانین مسابقه بگونه ای طراحی شود که ما را به این هدف برساند.

البته هیچ کاری بدون ایراد نیست و ممکن است در برگزاری این مسابقه هم ایراداتی وجود داشته باشد که با همفکری و مشورت، ایرادات احتمالی را در دوره های بعد برطرف می کنیم.

موفق باشید

Ahmad_reza October 28th, 2008 15:19

2 ضميمه
حساب من اینجوریه

Maximal Drawdown: 38.70 (5.97%)

ولی موجودی من 825$ است!!!!!!

Reza October 28th, 2008 22:24

1 ضميمه
با سلام

Equity و Balance شرکت کنندگان در فایل پیوست آمده است. این گزارش در ساعت 21 به وقت تهران (17:30 به وقت بروکر) تهیه شده است.

موفق باشید

mdavodi October 28th, 2008 22:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله power4400 (پست 242461)
سلام اقای mdavodi
من تحلیلم در مورد dd اشتباه بود
و قصد خراب کردن مسابقه رو هم نداشتم نه الان ونه قبل از شروع مسابقه ;)
شما که استاد ما هستید می شه dd این دوسته عزیز رو حساب کنید البته اگر به تون بر نمی خوره

power4400 عزیز من هنوز تو این وادی یک شاگرد هستم شما نسبت به من لطف دارید. من یه مثال می زنم:
فرض می کنیم ما3 ترید انجام دادیم که هر 3 ترید مستقیما وارد سود شده :whoow: و بالانس رسیده به 650$:rolleyes:
واترمارک ما در اینجا 650$ ثبت شده .حالا میایم پوزیشن 4 رو هم می گیریم ولی این پوزیشن بدقلقی می کنه و 38.70$ می ره تو ضرر و بعد از طی چند ساعت قیمت برمی گرده و تارگت 80$ میخوره بعد میاد بیرون.
از قضا داور مسابقه زمانی پوزیشن ما رو چک می کنه که پوزیشن کذایی تا 20$ تو ضرر بوده یعنی اون زمان ایکویتی ما 630$ بوده:cry: . داور مسابقه بعد از طی زمانی میاد می بینه که پوزیشن ما تارگت خورده و بالانس ما شده 730$.:laugh:
حالا وقت حساب کتابه... :blink:
پایین ترین ایکویتی دیده شده در اینجا 630$ بوده در نتیجه==>
كد:

650-630=20$
پس نزول Equity نسبت به Watermark ما در اینجا 20 بوده یعنی 3.07% این میشه dd دردسر ساز.:huh:

پ.ن1: بنده قصد بی احترامی به هیچ کاربری رو ندارم فقط چیزهایی رو که دوستان می نویسند پاسخ می دم.
پ.ن2: دوستانی با پیام خصوصی با بنده تماس گرفتند برای گرفتن جواب مسابقه. باید بگم من در این دوره داور نیستم مثل همه شما منم در این مسابقه شرکت کردم. باید کمی صبر کنیم تا آقا رضا کار محاسباتشون یه اتمام برسه.

ImanDorostian October 29th, 2008 00:59

سلام

آیا نتایج مسابقه رو هر هفته اعلام می کنید ؟؟؟؟

pari.ebrahimi October 29th, 2008 10:32

سلام به همه
نمی خواین نتایج روزانه مسابقه رو بذارین همه مطلع بشن؟ پس چی شد؟ نکنه بی خیال مسابقه شدین؟
ای بابا... چرا هیشکی هیچی نمی گه؟ ....................
.........
.................
.......
.........
..

fx.PARADISE October 29th, 2008 11:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله pari.ebrahimi (پست 242787)
سلام به همه
نمی خواین نتایج روزانه مسابقه رو بذارین همه مطلع بشن؟ پس چی شد؟ نکنه بی خیال مسابقه شدین؟
ای بابا... چرا هیشکی هیچی نمی گه؟ ....................
.........
.................
.......
.........
..

دوست عزیز

لطفاپست 216 ( پست مربوط به آقا رضای عزیز ) را مشاهده کنید. ضمنا فایل PDF مربوطه را نیز دانلود و باز کنید.

موفق باشید.

reza12 October 29th, 2008 11:37

سلام

ضمن خسته نباشيد به جناب reza عزيز متاسفانه قوانين اين مسابقه بصورتي است كه بيشتر از اين كه به فكر

stop باشيم بايد به فكر حد سود و جلوگيري از گسترش بيش از حد سود باشيم.

در حالي كه در تريد بايد تا حد امكان به سود اجازه گسترش داد و از گسترش ضرر جلوگيري كرد.

از زحماتي كه براي اين مسابقه تقبل كرده ايد بسيار ممنونم.

power4400 October 29th, 2008 14:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله reza12 (پست 242814)
سلام

ضمن خسته نباشيد به جناب reza عزيز متاسفانه قوانين اين مسابقه بصورتي است كه بيشتر از اين كه به فكر

stop باشيم بايد به فكر حد سود و جلوگيري از گسترش بيش از حد سود باشيم.

در حالي كه در تريد بايد تا حد امكان به سود اجازه گسترش داد و از گسترش ضرر جلوگيري كرد.

از زحماتي كه براي اين مسابقه تقبل كرده ايد بسيار ممنونم.

سلام
من در جواب این دوسته عزیز می خوام بگم که ما نمی دونیم که بازار چقدر می خواد به حرکتش ادامه بده
بعضی مواقع ما به خاطر طمع tp خودمون رو بر می داریم تا بازار سوده بزرگی رو به ما بده ولی واقعا نمی دونیم این
سود بزرگ چقدر است 100 تا 200 تا یا شاید هم ... 100000000000000000000000000000000000000
به خاطر همین خیلیامون با اینکه به سودهای خیلی زیادی هم رسیدیم ولی اخرش کال مارجین شدیم:o
چون بارها وبارها این حالت رو می خواستیم به وجود بیاریم و وقتی هم که بوجود اومد نمی دونستیم که بازار چقدر می خواد به ما سود بده

همینجا می خوام از اقا رضا تشکر کنم چون به خاطر گذاشتن بعضی از قوانین من دارم به عادتهای بده گذشتم پی می برم :)
البته اگر بتونیم این عادتهای بد رو اصلاح کنیم خودش می تونه بهترین سود باشه;)
ارزوی موفقیت برای همه دوستان:)

kamo October 29th, 2008 15:37

1 ضميمه
عجله کردن تو روز اول مسابقه دراو دون بالایی رو به حساب من تحمیل کرد

kurosh_lava October 29th, 2008 17:39

ا ا مگه مسابقه شروع شده

:blink: سلام ما هم هستیم برادرا
می بینم که دوستان حسابی فعال هستند.
من تازه از خواب خرسی بیدار شدم هنوز دست به ترید نشدم تو این دوره .. پس یا علی ما اومدیم که با اولین ترید یه ضرر گنده بدیم تکلیف خودمونو روشن کنیم.:blink:

kurosh_lava October 29th, 2008 18:32

سلام
فکر کنم تا به اینجا نفر اول فعلا mummy باشه
نفر دوم albertini
نفر سوم تا به اینجا آقای omid_fx
نفر چهارم تا به اینجا جناب alifar

ساعت جاري 19:11 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.