انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

fx-pip November 28th, 2006 13:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mehran_lp (پست 73145)
سلام دوست عزیز
لینک تورنت به کارت میاد ؟
این واسه دریافت برنامه :

اینم سایت اصلیه برنامه

موفق باشید

خیلی ممنون

yaser_rashidi November 28th, 2006 14:52

سلام

google desktop رو نصب كنيد هم آنالوگ هم ديجيتال چند مدل دارد و زيبا هم هست. كلي كار ديگه هم ميكنه ;)

موفق باشيد
...........................
رشيدي

Hamed2420 November 28th, 2006 16:07

Blocked IP

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله yaser_rashidi (پست 73178)
سلام

google desktop رو نصب كنيد هم آنالوگ هم ديجيتال چند مدل دارد و زيبا هم هست. كلي كار ديگه هم ميكنه ;)

موفق باشيد
رشيدي

:blink: :blink: :cry: :cry:

سلام

کسی این مشکل رو داره؟

http://i12.tinypic.com/2roi3gy.jpg

این دیگه خیلی نامردیه :evil2: :rambo:

mehran_lp November 28th, 2006 16:51

منم یه همچین مشکلی داشتم
از پی تو پی بگیر

Mohsen November 29th, 2006 02:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamed2420 (پست 73190)
این دیگه خیلی نامردیه

سلام :)
حامد جان براي دريافت اين سرويس IP شما چك مي گردد و اجازه ي دريافت به ايرانيان ما داده نمي شود . اما مهم نيست بذار خوش باشند ;)
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
با فايل فوق مي توانيد كل مجموعه را دريافت نماييد . اگر بازهم مشكلي بود بفرماييد
موفق باشيد

Hamed2420 November 29th, 2006 02:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mehran_lp (پست 73202)
منم یه همچین مشکلی داشتم
از پی تو پی بگیر

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 73312)
سلام :)
حامد جان براي دريافت اين سرويس IP شما چك مي گردد و اجازه ي دريافت به ايرانيان ما داده نمي شود . اما مهم نيست بذار خوش باشند ;)
با فايل فوق مي توانيد كل مجموعه را دريافت نماييد . اگر بازهم مشكلي بود بفرماييد
موفق باشيد

سلام

متشکرم محسن خان،
این فایل هم یک اخطار مربوط به وجود مشکل در ارتباط با سرور میده، البته میگه صبر کنم :huh:
نقل قول:

Google Updater encountered a problem communicating with the server. Please wait a few minutes, then click the "Retry" link
مهران جان از شما هم تشکر میکنم :)

موفق باشید
ارادتمند شما

Hamed2420 November 29th, 2006 02:38

اها

یافتم :D
لینک مستقیم دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :

Mohsen November 29th, 2006 02:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamed2420 (پست 73317)
این فایل هم یک اخطار مربوط به وجود مشکل در ارتباط با سرور میده، البته میگه صبر کنم

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hamed2420 (پست 73319)
لینک مستقیم دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] :

سلام
حامد جان اون فايل رو باز هم چك كردم . با سيستم خودم مي تونم باهاش كار كنم . شايد به خاطر ISP باشه . به هر حال خوشحالم كه حل شد (البته شخصاً از امكانات اين برنامه ي مسخره اصلاً خوشم نمياد اما نميذارم كسي آقا حامد ما رو ناراحت كنه اونهم بخاطر همچين مورد مضحكي ;))
موفق و شاد باشيد

ario November 29th, 2006 02:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 73323)
سلام
حامد جان اون فايل رو باز هم چك كردم . با سيستم خودم مي تونم باهاش كار كنم . شايد به خاطر ISP باشه . به هر حال خوشحالم كه حل شد (البته شخصاً از امكانات اين برنامه ي مسخره اصلاً خوشم نمياد اما نميذارم كسي آقا حامد ما رو ناراحت كنه اونهم بخاطر همچين مورد مضحكي ;))
موفق و شاد باشيد

اگه به آقا مدير نگفتم....!!!! :rolleyes: آقاي رشيدي كجايي كه برنامه ي پيشنهاديتون رو به باد توهين و انتقاد گرفتند... !؟! :blink: :cool:

Mohsen November 29th, 2006 03:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 73324)
اگه به آقا مدير نگفتم....!!!! :rolleyes: آقاي رشيدي كجايي كه برنامه ي پيشنهاديتون رو به باد توهين و انتقاد گرفتند... !؟! :blink: :cool:

زيرآب زني اونهم در شب تار و ملاء عام؟؟!! :cry::cry:
ضمن اينكه مخلص شما و آقا ياسر گل هم هستم اما هر برنامه اي كه بخواد آقا حامد رو اذيت كنه شايسته ي همين لقبه ;)
شب خوش و موفق باشيد

Hamed2420 November 29th, 2006 03:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 73323)
سلام
موفق و شاد باشيد

سلام

متشکرم
مثل اینکه داتک به یه سری از کشور ها زیادی بدهکار بوده، اول آی پی های این شرکت رو بلوکه کردن :D

والا بچه ها از این برنامه زیاد تعریف کردن، ما هم بر آن شدیم که تستی کنیم برنامه را :whoow: :blink: :laugh:
نصفه شبی زده به سرم :p

خلاصه اینکه مخلصیم رئیس :blush: :)

Hamed2420 November 29th, 2006 03:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 73324)

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mohsen (پست 73325)
زيرآب زني اونهم در شب تار و ملاء عام؟؟!! :cry::cry:
ضمن اينكه مخلص شما و آقا ياسر گل هم هستم اما هر برنامه اي كه بخواد آقا حامد رو اذيت كنه شايسته ي همين لقبه ;)
شب خوش و موفق باشيد

:whoow: :laugh:

خدایا عجب رفقایی :banana:
آقا محسن، یه وقت تعیین کنید که یه کوبیده با دوغ در خدمتتون باشیم :D

آریو جان شما با آقا یاسر روی اون یکی میز بشینین :rambo: :p :blush:

:happy:

ارادتمند همگی :)

saied November 29th, 2006 13:20

آره بچه ها Google Desktop حرف نداره من اینجور تنظیم کردمش خیلی به کار میاد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

saied November 29th, 2006 13:31

این هم Google Desktop برای کسانی که گوگل اجازه دانلود براشون نمیده

yaser_rashidi November 29th, 2006 14:45

سلام

خب سرچ كامپيوترتون(بعد از يكبار ايندكس كردن كه حداكثر 3-4 ساعت طول مي كشه و ميتوانيد بگذاريد كه مواقع بيكار كامپيوتر را فقط استفاده كند) با اين نرم افزار خيلي سريعتر از سرچ خود ويندوز ميشه، ابزارها و سرعت سرچ افزايش پيدا ميكنه، ساعتها و تقويم و ريمايندر قشنگ و كارآمدي داره و اخبار و موارد ديگر هم داره كه براي كسي كه نيازش رو داشته باشه بدرد ميخوره. بالكل مثل اكثر كارهاي گوگل شاهكاره. ولي ممكنه بعضي(يا همه) كارآيي هاش براي فردي غيركاربردي باشه. ;)

موفق باشيد
رشيدي

ساعت جاري 18:28 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.