![]() |
نقل قول:
|
سلام
google desktop رو نصب كنيد هم آنالوگ هم ديجيتال چند مدل دارد و زيبا هم هست. كلي كار ديگه هم ميكنه ;) موفق باشيد ........................... رشيدي |
Blocked IP
نقل قول:
سلام کسی این مشکل رو داره؟ http://i12.tinypic.com/2roi3gy.jpg این دیگه خیلی نامردیه :evil2: :rambo: |
منم یه همچین مشکلی داشتم
از پی تو پی بگیر |
نقل قول:
حامد جان براي دريافت اين سرويس IP شما چك مي گردد و اجازه ي دريافت به ايرانيان ما داده نمي شود . اما مهم نيست بذار خوش باشند ;) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] با فايل فوق مي توانيد كل مجموعه را دريافت نماييد . اگر بازهم مشكلي بود بفرماييد موفق باشيد |
نقل قول:
نقل قول:
متشکرم محسن خان، این فایل هم یک اخطار مربوط به وجود مشکل در ارتباط با سرور میده، البته میگه صبر کنم :huh: نقل قول:
موفق باشید ارادتمند شما |
اها
یافتم :D لینک مستقیم دانلود [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] : |
نقل قول:
نقل قول:
حامد جان اون فايل رو باز هم چك كردم . با سيستم خودم مي تونم باهاش كار كنم . شايد به خاطر ISP باشه . به هر حال خوشحالم كه حل شد (البته شخصاً از امكانات اين برنامه ي مسخره اصلاً خوشم نمياد اما نميذارم كسي آقا حامد ما رو ناراحت كنه اونهم بخاطر همچين مورد مضحكي ;)) موفق و شاد باشيد |
نقل قول:
|
نقل قول:
ضمن اينكه مخلص شما و آقا ياسر گل هم هستم اما هر برنامه اي كه بخواد آقا حامد رو اذيت كنه شايسته ي همين لقبه ;) شب خوش و موفق باشيد |
نقل قول:
متشکرم مثل اینکه داتک به یه سری از کشور ها زیادی بدهکار بوده، اول آی پی های این شرکت رو بلوکه کردن :D والا بچه ها از این برنامه زیاد تعریف کردن، ما هم بر آن شدیم که تستی کنیم برنامه را :whoow: :blink: :laugh: نصفه شبی زده به سرم :p خلاصه اینکه مخلصیم رئیس :blush: :) |
نقل قول:
نقل قول:
خدایا عجب رفقایی :banana: آقا محسن، یه وقت تعیین کنید که یه کوبیده با دوغ در خدمتتون باشیم :D آریو جان شما با آقا یاسر روی اون یکی میز بشینین :rambo: :p :blush: :happy: ارادتمند همگی :) |
آره بچه ها Google Desktop حرف نداره من اینجور تنظیم کردمش خیلی به کار میاد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
|
این هم Google Desktop برای کسانی که گوگل اجازه دانلود براشون نمیده
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
خب سرچ كامپيوترتون(بعد از يكبار ايندكس كردن كه حداكثر 3-4 ساعت طول مي كشه و ميتوانيد بگذاريد كه مواقع بيكار كامپيوتر را فقط استفاده كند) با اين نرم افزار خيلي سريعتر از سرچ خود ويندوز ميشه، ابزارها و سرعت سرچ افزايش پيدا ميكنه، ساعتها و تقويم و ريمايندر قشنگ و كارآمدي داره و اخبار و موارد ديگر هم داره كه براي كسي كه نيازش رو داشته باشه بدرد ميخوره. بالكل مثل اكثر كارهاي گوگل شاهكاره. ولي ممكنه بعضي(يا همه) كارآيي هاش براي فردي غيركاربردي باشه. ;) موفق باشيد ........................... رشيدي |
ساعت جاري 18:28 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |