انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   معرفی سایتهای جالب (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=5236)

bandeh khoda February 4th, 2010 07:32

دوستان این سایت حتما ببینید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

SEYED February 4th, 2010 21:59

جناب bandeh khoda این مطلب برای چندمین بار است که در سایت عنوان میشود واولین بار آقای مسعود رهجو درمورد این مطلب اطلاع رسانی کردتد
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

fx_ali February 12th, 2010 20:29

سلام به همه :)
از دوستان کسی سایتی مطمین سراغ داره که سیگنال فارکس بده؟:rolleyes:
حالا ایرانی و خارجیش فرقی نمیکنه :happy:
فقط مطمین باشه ;)
برا یکی از دوستام میخام
دستتون درد نکنه :)

mehrdad_ks February 13th, 2010 00:18

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خیلی مطمئنه سیگنالاش 100% هستhttp://forum.sarmaye.com/images/icons/icon12.gif

بابا دست بردارین به دوستت بگو یا فارکس یاد بگیره و خودش ترید کنه یا اگه نمی تونه نیاد تو فارکس که پولشو به باد میده

tim1340 February 13th, 2010 00:29

سلام
دوست عزیز این مطلب بی پایه و فاقد دلایل کافی علمی است.تئوریهای توطئه همواره طرفداران خود را داشته و
چنانچه امروزه تبدیل به یک بخش سودمند اقتصادی شده و هر سال ملیونها دلار از طریق فروش کتاب و امثال ان
بدست میاورد.مطالبی نظیر این موضوع را پیش از اینکه هیجانزده و عنان تخیلاتتان را از دست بدهید بهتر با همان سواد دبیرستانی و یا اندکی مطالعه سبک و سنگین کنید.حتم دارم در درس فیزیک رابطه انرژی و فرکانس و یا طول موج را
خوانده اید و یا حداقل میدانید که سی وات قدرت یک بلندگو کوچک و معمولی کامپیوتر است و نیز هر فرکانسی را
میتوان توسط نرم افزارهای ویرایش صوت و بسیاری برنامه های کامپیوتری شبیه سازی کرد و تنها به یک کارت صوتی
معمولی و ارزان قیمت نیاز دارید.انوقت میبینید که شعر و داستان است.چون موضوع تاپیک نیست فکر کنم کافیست
اگر کسی اطلاعات بیشتری در این مورد بخواهد چندین مقاله من در نت موجود است و میتوانید مراجعه کنید.

isar February 15th, 2010 23:11

استاد شجریان و مژگان ( دخترش )

حجم 9.5 مگ

majid_k February 15th, 2010 23:30

اولش گفتند شجریان و پریسا بعدش گفتند اصلا شجریان نیست یه خواننده گم نامه به اسم احتمالا قاسمی یا ....
شما هم میفرمائید شجریان و دخترشه

cold_fear February 15th, 2010 23:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 375853)

استاد شجریان و مژگان ( دخترش )

حجم 9.5 مگ

سلام ایثار جان

این خانوم اسمشون پریسا هست و دختر استاد شجریان هم نیستند

ارادت

isar February 16th, 2010 00:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله majid_k (پست 375860)
اولش گفتند شجریان و پریسا بعدش گفتند اصلا شجریان نیست یه خواننده گم نامه به اسم احتمالا قاسمی یا ....
شما هم میفرمائید شجریان و دخترشه

البته صدا و لحنش خود شجریانه. مخصوصا در تلفظ بعضی کلمات.
این رو هم در نظر بگیرید که شجریان با هر کسی نمیخونه. این موضوع خیلیها رو خط میزنه. مثل شکیلا که یکی از سوژه هایی بود که گفته بودن . یا مثلا خانمهای خواننده که سنتی میخوندن سنشون خیلی بیشتره مثلا همین پریسا 60 بیشتره. این خانم صداش بیشتر از 40 نمیخوده.

البته این رو پدرم گفت که دخترشه. پدرم از شاگردان موسیقی و آواز سنتیه ایران بوده که به علت مشکلات و گرفتاریهای زندگی مثل ما بچه هاش:blush: دیگه نتونست ادامه بده.
خانومه که یکم خوند ازش پرسیدم این کیه . گفت این مژگان دخترشه.

حالا ممکنه اشتباه باشه، اما احتمالش از بقیه بیشتره.

termes February 16th, 2010 10:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله isar (پست 375879)
البته صدا و لحنش خود شجریانه. مخصوصا در تلفظ بعضی کلمات.
این رو هم در نظر بگیرید که شجریان با هر کسی نمیخونه. این موضوع خیلیها رو خط میزنه. مثل شکیلا که یکی از سوژه هایی بود که گفته بودن . یا مثلا خانمهای خواننده که سنتی میخوندن سنشون خیلی بیشتره مثلا همین پریسا 60 بیشتره. این خانم صداش بیشتر از 40 نمیخوده.

البته این رو پدرم گفت که دخترشه. پدرم از شاگردان موسیقی و آواز سنتیه ایران بوده که به علت مشکلات و گرفتاریهای زندگی مثل ما بچه هاش:blush: دیگه نتونست ادامه بده.
خانومه که یکم خوند ازش پرسیدم این کیه . گفت این مژگان دخترشه.

حالا ممکنه اشتباه باشه، اما احتمالش از بقیه بیشتره.

ایثار جان این صدای استاد نیست قبلا مفصلا بحث شده روش.:)

Freedman February 16th, 2010 11:50

وکیل استاد از قول ایشون در VOA گفته که( این تصنیف از من نیست واگر بود باعث افتخار من بود).

ولی هر کس بوده دمش گرم شعر, اهنگ, تنظیم وصداها در نهایت استادی هست

Freedman February 16th, 2010 12:27

اگر نمونه عکسی دارید که کیفیت پایینی داره ومیخواهید کیفیتهای بالاتری از اون رو در نت پیدا کنید ویا

میخواهید بدانید این عکس در چه سایتهایی وجود داردویا مثلا عکس اواتار فلان کاربر از چه سایتی گرفته شده

به هر دلیلی به دنبال جستجوی عکسهایی مطابق نمونه موجود هستید سایت زیر این کار رو برای شما انجام

می دهد.

trendfinder February 16th, 2010 17:40

اکثر سایتهایی که از اول تاپیک معرفی شده اند ، به سرنوشت مشترک گرامی دچار شده اند .

behrad February 16th, 2010 18:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله trendfinder (پست 376061)
اکثر سایتهایی که از اول تاپیک معرفی شده اند ، به سرنوشت مشترک گرامی دچار شده اند .

درود

پوزش میخوام اینجا مطرح میکنم . از صبح تا حالا سعی میکنم وارد gmail شوم نمیشه ....ایا دوستان هم این مشکل را دارند؟؟؟؟

isar February 16th, 2010 18:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behrad (پست 376070)
درود

پوزش میخوام اینجا مطرح میکنم . از صبح تا حالا سعی میکنم وارد gmail شوم نمیشه ....ایا دوستان هم این مشکل را دارند؟؟؟؟

من هم این مشکل رو دارم که با راهنماییه یکی از دوستان حل شد و الآن راحت وارد میشم.

ساعت جاري 03:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.