![]() |
نقل قول:
دقيقا همينو مي خواستم ممنون از راهنماييتون |
اينم هست:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://qsmile.com/qsimages/271.gif |
این منو دریافت فایل در بار بالای صفحه سایت...جریانش چیه؟
|
نقل قول:
|
سلام
امكانش نيست رنگ زمينه چت روم روشن باشه و بشه با قلم تيره توش تايپ كرد؟ احساس مي كنم رنگهاي فعلي باعث خستگي چشم ميشن مرسي |
نقل قول:
هر یک از افراد حاضر در چت روم میتونه با انتخاب گزینه Options و سپس در بخش themes رنگها رو تغییر بده. با تشکر |
کنترل پنل رو چطور باید تنظیم کنم تا زمانی که به پستم پاسخ داده شد از طریق ایمیل با خبر بشم ؟
|
سلام
من البته اين رو در تاپيك "با قابليت هاي سايت آشنا شويم" مفصل توضيح خواهم داد ولي عجالتا بگم كه از منو بالاي تاپيك گزينه "ابزارهاي موضوع" رو انتخاب كنيد و "اشتراك" رو بزنيد تا هر جوابي كه به اون تاپيك داده شد يك ايميل براتون فرستاده بشه. اين كار رو راجع به يك تالار هم ميتونيد بكنيد و هر پستي در هر تاپيك آن تالار بخوره بهتون ايميل ميشه(اشتراك در يك تالار). بعدا مفصل تر و تصويري توضيح ميدم. |
آقای رشیدی ممنون
نمیشه جوری باشه که در هر تاپیکی پست گذاشتیم خود به خود مشترک اون تاپیک بشیم ؟ (مثل سیستم قدیم همین فروم) |
نقل قول:
گزينه اي وجود داره با نام: "حالت پیشفرض برای اشتراک موضوعات انجمنها" |
با تشکر بسیار از Reza و جناب رشیدی ...
|
با سلام
من نمیتوتنم قسمت پیغام های شخصی را مشاهده کنم . چکار بایستی بکنم ؟متشکر از زحمتی که میکشید. |
سوال فنی!
نقل قول:
آقا رضا هزینه این فوریوم از کجا تامین میشه؟ چون آگهی که تو صفحه ها نیست. بهر صورت موفق باشید. من تازه اینجا رو کشف کردم و علاقه مند هستم بیشتر سر بزنم. :happy: |
نقل قول:
|
نقل قول:
تا به حال هزینه ها توسط ما تامین شده. اما احتمالا در آینده نزدیک ناچاریم برای تامین بخشی از هزینه ها در صفحات آگهی قرار بدیم. |
ساعت جاري 15:05 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |