انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

clyde_barrow September 27th, 2008 19:21

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ali Ghayouri (پست 229480)
سلام
دقیقا مشکل هفته پیش من بود. مسنجر 9 را پاک کردم 8 نصب کردم درست شد.

ممنونم...ولی مال من مسنجر 8 هستش...یکبار هم پاک کردم بعدش مسنجر 9 نصب کردم دیدم بازم فایده نداره....دوباره مسنجر 8 رو نصب کردم...بازم همونجور هست که بوده....من تازه به صفحه میل یاهو هم نمی تونم وصل بشم....دیگه واقعا موندم:(

Hamed2420 September 27th, 2008 21:07

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله clyde_barrow (پست 229477)
سلام حامدجان
بله از همین نرمافزارها که گفتید استفاده کردم...ولی قبلا چنین مشکلی پیش نمی اومد...البته اخیرا از یک سایت پ.ر.و...ک.س.ی استفاده میکنم که اونم تا حالا مشکلی برام نداشته
حالا چکار باید بکنم.

ممنونم

سلام مجدد

تنها یک راه حل به ذهن بنده میرسه که خدمتتون عرض میکنم

مسیر زیر را طبق شماره بندی عکس دنبال کنید:

http://i38.tinypic.com/d5v07.jpg

در قسمت پرو کسی سرور اگر تیک در مربع مربوطه وجود داره، اون رو بردارید. دقیقاً مثل عکس فوق باشه.

امیدوارم که مشکلتون مرتفع بشه.

ارادتمندم

clyde_barrow September 27th, 2008 21:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 229499)
سلام مجدد

تنها یک راه حل به ذهن بنده میرسه که خدمتتون عرض میکنم

مسیر زیر را طبق شماره بندی عکس دنبال کنید:

http://i38.tinypic.com/d5v07.jpg

در قسمت پرو کسی سرور اگر تیک در مربع مربوطه وجود داره، اون رو بردارید. دقیقاً مثل عکس فوق باشه.

امیدوارم که مشکلتون مرتفع بشه.

ارادتمندم

lممنونم حامدجان...ولی مشکل از اینجا هم نیست....بازم ممنون

behrouz-fx September 27th, 2008 23:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله clyde_barrow (پست 229481)
ممنونم...ولی مال من مسنجر 8 هستش...یکبار هم پاک کردم بعدش مسنجر 9 نصب کردم دیدم بازم فایده نداره....دوباره مسنجر 8 رو نصب کردم...بازم همونجور هست که بوده....من تازه به صفحه میل یاهو هم نمی تونم وصل بشم....دیگه واقعا موندم:(

سلام
کلاید جان یه پیشنهاد هم من بدم که اکثر مواقع برای خودم جواب میده ، اونم اینه که از یه نرم افزار ف .ی .ل .ت .ر شکن استفاده کن و بعدش امتحان کن.خودم از ultrasurf استفاده میکنم.اگه نداری از لینک زیر بگیر.حجمش خیلی کمه.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
موفق باشید :)
پ.ن: یه چیزو یادم رفت بگم، وقتی که از این نرم افزار استفاده میکنید ، باید بعد از تموم شدن کارتون حتما EXIT کنید ، وگرنه سایتی رو باز نمیکنه تا اینکه دوباره RUN بشه و دوباره EXIT کنید.

saman_pour September 27th, 2008 23:21

بازم یه مشکله کوچولو.
من NOD32 دارم قبلا هم استفاده می کردم و خودش update میشد اتوماتیک. 1 هفته ای میشه ویندوزمو عوض کردم ولی دیگه nod آپدیت نمیکنه:(
بازم ممنون میشم راهنمایی بکنید.

rasoulg September 28th, 2008 00:15

نمی دونم چرا وقتی می خوام یک ایمیل جدید توی یاهو درست کنم، هر کد پستی (حتی واقعی) که می زنم قبول نمی کنه و این اخطار رو می ده:
This postal code is not located in the country you selected
البته کشور رو خودش پیش فرض ایران انتخاب می کنه.
دوستان راه حلی دارند؟

clyde_barrow September 28th, 2008 00:16

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله behrouz-fx (پست 229521)
سلام
کلاید جان یه پیشنهاد هم من بدم که اکثر مواقع برای خودم جواب میده ، اونم اینه که از یه نرم افزار ف .ی .ل .ت .ر شکن استفاده کن و بعدش امتحان کن.خودم از ultrasurf استفاده میکنم.اگه نداری از لینک زیر بگیر.حجمش خیلی کمه.
موفق باشید :)
پ.ن: یه چیزو یادم رفت بگم، وقتی که از این نرم افزار استفاده میکنید ، باید بعد از تموم شدن کارتون حتما EXIT کنید ، وگرنه سایتی رو باز نمیکنه تا اینکه دوباره RUN بشه و دوباره EXIT کنید.

سلام بهروز جان
اقا یک دنیااااااااااااااااااا ممنوننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننن:banan a::banana::banana::banana::banana:
خیلی حال دادی...درست شدش......خیلی خیلی ممنون......جالب اینجاست که خودم این نرافزار رو دارم وهمیشه ازش استفاده میکردم ولی این چند روزه یک سایت پ.ر.و.ک.س.ی پیدا کرده بودم که چون کار باهاش راحتتر از این نرم افزار بود دیگه با اون کار میکردم.......و اتفاقا بعد از اینکه از اون سایت چند بار استفاده کردم این حالت پیش اومد.

بازم ممنون بهروز جان خیلی کمکم کردی

دوست شما
کلاید

clyde_barrow September 28th, 2008 00:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 229540)
نمی دونم چرا وقتی می خوام یک ایمیل جدید توی یاهو درست کنم، هر کد پستی (حتی واقعی) که می زنم قبول نمی کنه و این اخطار رو می ده:
This postal code is not located in the country you selected
البته کشور رو خودش پیش فرض ایران انتخاب می کنه.
دوستان راه حلی دارند؟

سلام رسول جان
اقا این عدد رو امتحان کنید:
343434

شاید جواب بده.

با احترام

کلاید

saman_pour September 28th, 2008 19:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saman_pour (پست 229524)
بازم یه مشکله کوچولو.
من NOD32 دارم قبلا هم استفاده می کردم و خودش update میشد اتوماتیک. 1 هفته ای میشه ویندوزمو عوض کردم ولی دیگه nod آپدیت نمیکنه:(

کسی نمیتونه کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

AbarEnsan September 28th, 2008 22:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saman_pour (پست 229524)
بازم یه مشکله کوچولو.

سلام:)
ابتدا يك بار به قسمت آپديت برويد و براي بار اول به صورت دستي آپديت كنيد. احتمالا براي دفعات بعد به خودكار آپديت خواهد شد.
من هم از nod32 استفاده ميكنم و هميشه به اينصورت مشكل حل ميشه.

هميشه سبز باشيد.

amir000 September 29th, 2008 00:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saman_pour (پست 229461)
یه سوال از دوستان داشتم.
من دو تا کامپیوترمو با هم شبکه کردم و با یکیشون به adsl وصلم.ولی نمیتونم اینترنتمو share کنم تا با اون کامپیوتر هم بشه به اینترنت وصل شد.
لطفا دوستانی که وارد هستند راهنمایی کنند تا بتونم این تنظیمو انجام بدم.
با تشکر و سپاس فراوان.

سلام,به غير از اين راهي که حامد جان گفتن (روتر) دو راه ساده تر هم وجود داره,
1:شما ميتونيد در قسمت Network Connections\Connections در سر برگ Advanced تيک Allow other....connection را بزنيد تا اينترنت آن Share شود ويا با استفاده از control panel\network setup wizard (در هر دو کامپيوتر که یکی از کامپیوترها روتر میشود ) این کار را انجام دهيد.
2:استفاده از نرم افزارهاي مخصوص اين کار که هم راحت ترند وهم امکانات بسياری را در اختيار شما ميگذارند مثل:ccp ro xy که ميتونيد از اين لينک استفاده کنيد [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
سایت سازنده
youngzsoft.net
موفق باشید.

saman_pour September 29th, 2008 10:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله AbarEnsan (پست 229743)
سلام:)
ابتدا يك بار به قسمت آپديت برويد و براي بار اول به صورت دستي آپديت كنيد. احتمالا براي دفعات بعد به خودكار آپديت خواهد شد.
من هم از nod32 استفاده ميكنم و هميشه به اينصورت مشكل حل ميشه.

هميشه سبز باشيد.

خیلی ممنون از راهنمایتون ولی دستی هم که آپدیت می کنم user name و پسوورد می خواد.نمیدونم واسه چیه؟؟؟

Pip_Noob September 29th, 2008 11:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله saman_pour (پست 229888)
خیلی ممنون از راهنمایتون ولی دستی هم که آپدیت می کنم user name و پسوورد می خواد.نمیدونم واسه چیه؟؟؟

با سلام
این سایت رو چک کنید
موفق باشید

saman_pour September 29th, 2008 14:05

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Pip_Noob (پست 229892)
با سلام
این سایت رو چک کنید
موفق باشید

خیلی خیلی ممنونم آقای pip مشکلم حل شد.
تشکر می کنم.

.: Lithium :. September 29th, 2008 23:29

سلام
من چند مشکل داشتم در رابطه با اجرای برنامه تو ++C و همچنین خود برنامش!
1- اول اینکه از چه برنامه ای برای برنامه نویسی ++C استفاده کنم، Turbo C یا TCWIN یا Turbo C Dos ؟؟؟ اصلا فرقش چیه؟
2- فعلا برای شروع TC رو نصب کردم و یه برنامه ساده توش نوشتم ولی Run رو که میزنم یه error میده (شکل زیر)
http://i38.tinypic.com/2r5dgfq.jpg

این error رو هم موقع باز کردن برنامه ++C میده، نمی دونم شاید بخاطر اینکه ویندوز ویستاست.
http://i36.tinypic.com/3538845.jpg
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون و ببخشید که بخاطر تعداد پست های زیر صفر :laugh: نمیتونم دکمه تشکر رو بزنم:(

ساعت جاري 01:03 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.