انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

Pip_Noob September 17th, 2008 14:58

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 224948)
سلام.

ممنون ميشم يكي از دوستان فايل Patch ياهو مسنجر رو برام لينك دانلودش رو قرار بده !;) (Yahoo Messenger V8.1).

با تشكر.
ارادتمند.:)

با سلام
دوست من منظور از Patch برای یاهو مسنجر چیست؟
موفق باشید.

akilis2006 September 17th, 2008 16:34

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Extacy (پست 224948)
سلام.

ممنون ميشم يكي از دوستان فايل Patch ياهو مسنجر رو برام لينك دانلودش رو قرار بده !;) (Yahoo Messenger V8.1).

با تشكر.
ارادتمند.:)

Patch ياهو مسنجر 8
كد:

http://www.2shared.com/fadmin/3945122/104cb2e0/Y_8_Multi_Patch.zip

Kambiz_T.A September 17th, 2008 21:27

بهینه سازی رایانه برای بازی GameGain v2.9.1.2008

یک نرم افزار استاندارد کننده و بهینه ساز رایانه با عملکرد افزایش سرعت کامپیوتر و از بین برنده هر چیز کوچکی که باعث کاهش سرعت کارایی کامپیوتر شده است می باشد که بسیار مفید برای بازی های سنگین است. کارایی این نرم افزار بازی با تمام نرم افزار های بهینه سازی کاملا متفاوت است و تنها با یک دکمه و راه اندازی دوباره رایانه همه چیز همانطور می شود که شما می خواهید. نرم افزار بهینه ساز رایانه برای بازی قادر است تمام ویندوز های مایکروسافت را پشتیبانی کند و خود را با خصوصیات دستگاه شما تنظیم کند. نرم افزار را دانلود و نصب کنید رایانه خود را به آن بسپارید تا قدرت تازه ای به آن ببخشد و بازی ها سریعتر از گذشته اجرا شوند.

خصیصه های نرم افزار GameGain:

* تغییر مستقیم رجیستری و فایل های سیستمی برای بالا بردن کارایی حافظه، ترسیم صفحه، انیمیشن ها، سرعت رفرش و سرعت سی پی یو
* سازگار کردن اتوماتیک تنظیمات و تغییر تنظیمات نرم افزار های موجود بر پایه خصوصیات کامپیوتر و به حداقل رساندن خطاهای احتمالی سیستم
* تکنولوژی آزمایش شده که قادر است فریم ها را در 2 برابر موجود در ثانیه در بازی هایی مانند DOOM 3 و similar shooters به نمایش در آورد
* تحلیل عمیق سیستم و خصیصه های تشخیصی برای یافتن و تعمیر هر مشکل باالقوه که در کارایی سیستم تاثر گذاشته است
* نرم افزاری پیشرفته در زمینه over clocking برای بالا بردن کارایی حافظه و سی پی یو
* واسط کاربری ساده و قابل درک که به راحتی قابل تنظیم می باشد

نیاز های سیستم برای اجرا:

* مایکروسافت ویندوز 2000, 2003, 95, 98, Me, NT, Vista, XP
* سی پی یو اینتل پنتیوم یا فول 90 MHz و بالاتر
* 16 MB حافظه رم و بالاتر
* موس رایانه شخصی یا هر نوع وسیله اشاره گر
* مایکروسافت اینترنت اکسپلورر 4 و بالاتر

لينك دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

emilvr September 17th, 2008 21:48

سلام:(

من یک فیلم 1 گیگا بایتی رو از طریق لینکهای تورنت دانلود کردم، وقتی اومدم بازش کنم دیدم فایل RAR پسورد می خوادش، آیا برنامه ای هست که بشه پسورد رو پیدا کنه یا یه جوری بپیچونه این پسوردو؟

Kambiz_T.A September 18th, 2008 14:09

پلیری کوچک با قابلیت های بزرگ VLC Media Player 0.9.2

امروزه با پیشرفت فناوری و تولید فیلم ها با کیفیت فوق العاده تماشای فیلم ها به تفریحی برای افراد تبدیل شده است . فیلم هایی که کیفیت فوق العاده دارند و در فرمت های مختلف به کاربران عرضه می شوند . اکثر کاربران و افراد برای تماشای فیلم های خود به رایانه های شخصی روی می آورند .
این کاربران اغلب برای تماشای هریک از فرمت های مختلف فیلم ها می بایست نرم افزاری جداگانه نصب کنند که بیشتر این ابزار ها حجم زیادی از حافظه را اشغال کرده و در یک کلام نرم افزار های سنگینی به شمار می روند .
VLC Media Player نام نرم افزاری با حجم بسیار کمتر از نرم افزاری های مشابه می تواند 99 درصد فیلم هایی را که کاربران اغلب تماشا می کنند را اجرا نماید .
حجم پائین و محیط بسیار ساده نرم افزاری از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار محسوب می شود . در نظر بگیرید برای اجرای DVD های خود باید نرم افزارهای سنگینی همچون Cyberlink PowerDVD و یا Corel WinDVD را برروی سیستم خود نصب کنید . این نرم افزار ها ضمن این که فضای نسبتا زیادی از هارد دیسک شما را اشغال می کنند ، برای اجرای فیلم ها نیز فضای زیادی هم از حافظه سیستم یعنی رم اشغال می کنند . اما VLC بسیار کم حجم و سبک است در حالی که می تواند به راحتی DVD ها را حرکت در آورد .
این ابزار می تواند به جای همه نرم افزار هایی که به عنوان پلیر بر روی سیستم نصب می شود قرار گیرد زیرا قادر است تا 99 درصد فرمت ها را پشتیبانی کند .
همچنین قادر است فرمت های مختلف را به یکدیگر تبدیل کند . یعنی به یک تیر می توان چند نشان را هدف گرفت .
جالب است بدانید این نرم افزار با این همه قابلیت ضمن این که کاملا رایگان است هنوز حتی نسخه 1 آن هم منتشر نشده است و آخرین نسخه ای که برای دانلود در سایت قرار دارد نسخه 0.9.2 می باشد .
نسخه جدید که حاصل 2 سال پژوهش شرکت سازنده است به تازگی منتشر شده که در همین مدت کوتاه هم حدود 90 هزار بار این نرم افزار دانلود شده است که این تعداد برای این زمان کوتاه عددی فوق العاده محسوب می شود .

قابليت هاي كليدي نرم افزار VLC Media Player 0.9.2:
- پخش انواع فرمت ها از جمله MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg, ...
- پخش انواع DVD ، VCD
- حجم بسیار اندک نسبت به قابلیت های فراوان آن و همچنین نسبت به نرم افزار های مشابه
- محیط بسیار ساده و كاربر پسند
- ارائه نرم افزار بصورت كاملا رايگان
- پشتیبانی در زبان های مختلف
- قابلیت اجرا در اکثر سیستم عامل ها یعنی ویندوز ، لینوکس ، مکینتاش و ...
- پوسته های متعدد برای سلیقه های مختلف
-پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ویستا
- پشتيباني كامل از زبان شيرين فارسي
- و...

لينك دانلود: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

پسورد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق و پيروز باشيد

shahramfx September 18th, 2008 14:28

سيستم من هر جند دقيقه يك بار پيغام خطاي زير را در گوشه سمت راست task bar صادر مي كنه آيا ويروسي شده؟
عنوان پيغام:windows system eror
شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the network
لطفا كمكم كنيد

Hamed2420 September 18th, 2008 14:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 226001)
سيستم من هر جند دقيقه يك بار پيغام خطاي زير را در گوشه سمت راست task bar صادر مي كنه آيا ويروسي شده؟
عنوان پيغام:windows system eror
شرح پيغام: there is an ip addres conflict whith another system on the network
لطفا كمكم كنيد

آیا شما دارای شبکه محلی (LAN) هستید؟

اگر پاسختون مثبت هست، IP دو دستگاه در این شبکه یکی هست و این باعث مشکل میشه.

shahramfx September 18th, 2008 15:25

با تشكر از پاسختون خير من شبكه محلي ندارم و فقط با يك كامپيوتر كار مي كنم

!?GBPJPY September 18th, 2008 16:05

دوستان من یه مشکل تو پی سی ام دارم که تا حالا کسی نتونسته درستش کنه و یا دلیلش رو بگه ، با ویندوز عوض کردن هم نتیجه ای نگرفتم ، خیلی اذیتم می کنه ، لطفا اگر کسی می تونه راهنمائیم کنه ، مشکل اینه :
هربار که به اینترنت وصل می شم ، چه سر صبح که سیستم رو روشن می کنم و چه بعد از دی سی شدن ، پیغام ویندوز که بعد از وریفای کردن یوزر و پسوورد داده می شه و به سمت راست پائین دسک تاپ منتقل می شه باعث هنگ کردن چند دقیقه ای سیستم می شه ، یعنی پنجره پیغام ویندوز که می گه شما با فلان سرعت به فلان کانکشن وصل شده اید همون جا گیر می کنه و باعث هنگ سیستم می شه ، باید چند دقیقه صبر کنم تا هنگش بر طرف شه ، خیلی رو اعصابم راه می ره ، هر دفعه همین جوری می شه ، گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه ، نمی دونم قضیه چیه ؟ به هرکی گفتم نتونست کمکم کنه و دارم با این مشکل می سازم .
پیشاپیش ممنون از شما .

Kambiz_T.A September 18th, 2008 16:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله !?GBPJPY (پست 226050)
دوستان من یه مشکل تو پی سی ام دارم که تا حالا کسی نتونسته درستش کنه و یا دلیلش رو بگه ، با ویندوز عوض کردن هم نتیجه ای نگرفتم ، خیلی اذیتم می کنه ، لطفا اگر کسی می تونه راهنمائیم کنه ، مشکل اینه :
هربار که به اینترنت وصل می شم ، چه سر صبح که سیستم رو روشن می کنم و چه بعد از دی سی شدن ، پیغام ویندوز که بعد از وریفای کردن یوزر و پسوورد داده می شه و به سمت راست پائین دسک تاپ منتقل می شه باعث هنگ کردن چند دقیقه ای سیستم می شه ، یعنی پنجره پیغام ویندوز که می گه شما با فلان سرعت به فلان کانکشن وصل شده اید همون جا گیر می کنه و باعث هنگ سیستم می شه ، باید چند دقیقه صبر کنم تا هنگش بر طرف شه ، خیلی رو اعصابم راه می ره ، هر دفعه همین جوری می شه ، گفتم اینجا بپرسم شاید کسی بتونه کمکم کنه ، نمی دونم قضیه چیه ؟ به هرکی گفتم نتونست کمکم کنه و دارم با این مشکل می سازم .
پیشاپیش ممنون از شما .

با سلام

مشكل شما به احتمال زياد سخت افزاري است

ابتدا چك كنيد و ببينيد كه فن CPU درست كار ميكند يا نه

سپس رم را چك كنيد

و در انتها CPU را چك كنيد ممكن است كه نيم سوز شده باشد

موفق و پيروز باشيد

clyde_barrow September 18th, 2008 16:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله shahramfx (پست 226030)
با تشكر از پاسختون خير من شبكه محلي ندارم و فقط با يك كامپيوتر كار مي كنم

با سلام
اگر از ای دی اس ال استفاده میکنید امکان داره ای اس پی بطور اشتباه ای پی شما و یک یوزر دیگه رو یکسان ست کرده باشه...برای یکی از دوستانم قبلا چنین اتفاقی افتاده بود ولی برای اون کانکشن اینترنت بکل قطع شده بود...حالا شما هم یه سوالی از ای اس پی بکنید بد نیست.

با احترام

کلاید

rasoulg September 18th, 2008 23:28

دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و باید چند تا برنامه رو دوباره نصب کنم.
یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلود نرم افزار Acrobat Reader برام بگذاره. ترجیحا ورژن جدیدش نباشه، چون حجمش زیاده و من با دانلودش مشکل دارم.

Hamed2420 September 19th, 2008 00:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله rasoulg (پست 226202)
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و باید چند تا برنامه رو دوباره نصب کنم.
یکی از دوستان لطف کنه لینک دانلود نرم افزار Acrobat Reader برام بگذاره. ترجیحا ورژن جدیدش نباشه، چون حجمش زیاده و من با دانلودش مشکل دارم.

اینجا رو یک نگاه بیاندازید:

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق باشید

Chichest September 19th, 2008 10:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله !?GBPJPY (پست 226050)
پیشاپیش ممنون از شما .

مودمتو عوض كن

ali198084 September 19th, 2008 13:20

روی لپ تاپم (مدل دل 1510) ویندوز ویستا ارجینال نصب هست. ولی می خوام xp نصب کنم. وقتی سی دی xp می زارم

همون اول کار که می گه enter بزن تا نصب کنم . پیغام می ده که هیچ هاردی رو نمی شناسم. چکار کنم؟

ساعت جاري 12:09 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.