![]() |
نقل قول:
|
نقل قول:
آقا تبريك ... اميدوارم در ادامه هم موفق باشيد |
نقل قول:
|
کمک
سلام
آقا من جا موندم؟پلتفرم mw را 2 -3 هفته پیش دانلود کردم و بالانسشم تغییر کرده(از معاملات قبل),رفتم تو قسمت نتایج دیدم یه شماره login داشتم,خوب حالا باید چیکار کنم؟این دفعه اولم+ه که می خوام شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید که برای وارد شدن تو مسابقه باید چه کار کنم؟ |
نقل قول:
بنده که دقیقا متوجه نشدم مشکلتون چیه ولی شما باید: 1.ایمیلی را که شماره login و password را برای شما فرستادند باز کنید. 2.متاتریدر بروکر مورد نظر را باز کرده از قسمت file گزینه login را انتخاب کنید. 3.شماره login و password را وارد کنید.(میتونید تیک save account information را بزنید که دیگه هر دفعه مجبور به وارد کردن شماره login و password نباشید) امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم.:) |
نقل قول:
عجله نکن. ما هم که جا نموندیم حال و روز خوشی نداریم. همون بهتر که هفته اول جا موندی. با فکر وارد بشی بهتره. موفق باشی:) |
وای که وقتی میری تو ضرر چه حالی داره:banana:
|
سلام
منم از سفر برگشتم و از شروع هفته دوم مسابقه به جمع دوستان پیوستم امیدوارم بنده رو هم تو جمع خودتون پذیرا باشید. امیدوارم این مسابقه هم مثل قبلی ها در جوی خوب برگزار بشه و پر از تجربیات گرانبها برای من و همه دوستان باشه. پیروز باشید |
نقل قول:
|
اين بروكر چرا swap نداره :blink::whoow:
|
سلام...
من خیلی گشتم نتوستم اطلاعات مورد نظرم رو پیدا کنم ! چجوری میشه تو مسابقه شرکت کرد ؟!؟!؟! ( شرمنده اگه سوالم یکمی ابتداییه ! ) |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
1 ضميمه
يه بررسي تصويري روي آمار فعلي
|
دوستان علت اینکه اسم من تو نتایج مسابقه نیست چیه؟
|
| ساعت جاري 12:45 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |