انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks) (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   سوال درباره امکانات و قابلیت‌های وب سایت (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3584)

HOTDOG May 3rd, 2009 18:03

با تشکر از مسئولین محترم سایت
آیا امکان دارد که لینکهای صفحه پخش زنده به صورت اتوماتیک در صفحه جدید باز بشود؟
چون وقتی روی یکی از لینکها کلیک میکنیم در همان صفحه باز میشود.
ممنون

محمد هورزاد May 8th, 2009 12:23

از مدیریت محترم سایت بابت افزودن جملاتی که در بالای سایت درج میشود و قوانین سایت را یادآوری میکند ، ممنونم .

اقدام بسیار خوبی بود .

هم برای تازه واردین به سایت خوب است و هم برای کاربران .

انشاا... من و سایرین رعایت کنیم .

ممنون .

hoseintaheri May 12th, 2009 10:41

با سلام
ظاهرا پستهای تالار عمومی و اعضا از قسمت پخش زنده حذف شده است بطوریکه پستهای جدید این تالارها را در این قسمت نمیبینیم اما تالارهای دیگر را میبینیم.
درست میگم؟

nasim1984 May 12th, 2009 14:12

سلام
من دکمه تشکر ندارم
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

daivid May 13th, 2009 10:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nasim1984 (پست 315165)
سلام
من دکمه تشکر ندارم
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هم به درد من دچارید.ولی مثل اینکه بعد از 5-6 پست(البته نه در موضوعات عمومی)دکمه تشکر میاد.

isar May 14th, 2009 00:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله nasim1984 (پست 315165)
سلام
من دکمه تشکر ندارم
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله daivid (پست 315396)
شما هم به درد من دچارید.ولی مثل اینکه بعد از 5-6 پست(البته نه در موضوعات عمومی)دکمه تشکر میاد.

سابقا که بعد از 15 پست میامد. جدیدا نمیدونم. :huh:

isar May 14th, 2009 00:59

با سلام

جدیدا یکی دو روزه که پستهای ارسالی در تالار غیرتخصصیدر پخش زنده برای بنده نمایش داده نمیشه!:huh:

اگر کار مدیریته که هیچ. وگرنه راهنمایی کنید.

3der May 21st, 2009 16:16

با سلام

آقا رضا من یه گلایه داشتم

من مایل بودم نرم افزاری که دوستمان جناب طالبی زحمت قرار دادن و آموزش آن را کشیده اند را دریافت کنم که با پیام سیستم مواجه شدم که نمی توانم

فکر می کنم که در تالار اعضا که بنده به آن دسترسی ندارم قرار داده شده است
حالا افرادی مثل بنده که تعداد پست هایشان کمتر از 30 عدد است چیکار باید بکنند؟

من هم می توانستم 30 پست را در چند روز یا حد اکثر یکی دو هفته پر کنم ولی با خودم گفتم وقتی هنوز بار علمی ام کم است چرا پست غیر مفید ارسال کنم ؟ و وقت دیگر دوستان را بابت خواندن آنها تلف کنم !

لطفا یه راهی برای اعضایی که مثل بنده هستند هم قائل شوید تا این قبیل افراد مجبور نباشند برای استفاده بهینه از امکانات سایت به فکر افزایش تعداد پست هایشان باشند

پ ن :

می دانم که در حال حاضر مشغول مسائل مهمتری هستید ولی همان طور که مباحث مربوط به قوانین سایت برای شما مهم است
این مورد هم برای من نوعی مهم می باشد برای همین آن را مطرح کردم

با احترام

Reza May 22nd, 2009 01:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله 3der (پست 318261)
با سلام

آقا رضا من یه گلایه داشتم

من مایل بودم نرم افزاری که دوستمان جناب طالبی زحمت قرار دادن و آموزش آن را کشیده اند را دریافت کنم که با پیام سیستم مواجه شدم که نمی توانم

فکر می کنم که در تالار اعضا که بنده به آن دسترسی ندارم قرار داده شده است
حالا افرادی مثل بنده که تعداد پست هایشان کمتر از 30 عدد است چیکار باید بکنند؟

من هم می توانستم 30 پست را در چند روز یا حد اکثر یکی دو هفته پر کنم ولی با خودم گفتم وقتی هنوز بار علمی ام کم است چرا پست غیر مفید ارسال کنم ؟ و وقت دیگر دوستان را بابت خواندن آنها تلف کنم !

لطفا یه راهی برای اعضایی که مثل بنده هستند هم قائل شوید تا این قبیل افراد مجبور نباشند برای استفاده بهینه از امکانات سایت به فکر افزایش تعداد پست هایشان باشند

پ ن :

می دانم که در حال حاضر مشغول مسائل مهمتری هستید ولی همان طور که مباحث مربوط به قوانین سایت برای شما مهم است
این مورد هم برای من نوعی مهم می باشد برای همین آن را مطرح کردم

با احترام

با سلام

این محدودیت به این دلیل قرار داده شده که محتویات تالار منابع (که بعضا شامل قانون کپی رایت می شوند) از دسترسی موتورهای جستجو و کابران میهمان و تازه وارد دور بماند.

دسترسی شما را تنظیم کردم.

با تشکر

Morteza M May 22nd, 2009 10:39

سلام آقا رضا

دکمه تشکر 12 ساعت نیست .

hoseintaheri May 30th, 2009 11:00

باسلام
نحوه ی نمایش "پست تنها" چگونه است؟

ehsantrader May 30th, 2009 11:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله hoseintaheri (پست 321087)
باسلام
نحوه ی نمایش "پست تنها" چگونه است؟

با سلام

طاهری جان روی شماره پست(سمت چپ بالای پست) کلیک کن میشه پست تنها

Ho$ein June 1st, 2009 21:40

سلام
چرا در این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]امکان ارسال پست وجود ندارد؟
با تشکر

Mohsen June 1st, 2009 21:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله * Parham (پست 321646)
سلام
چرا در این [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]امکان ارسال پست وجود ندارد؟
با تشکر

سلام
شب خوش

تاپيك فوق در تالار مقالات قرار دارد و در اين تالار امكان ارسال پست وجود ندارد . شما مي توانيد مطلب مورد نظرتان را در ادامه ي تاپيك اصلي قرار دهيد :

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

موفق باشيد

hoseintaheri June 10th, 2009 13:31

با سلام
بنده قصد ایجاد موضوع جدید در تالار اعضا را داشتم که گویا سطح دسترسی بنده محدود شده و این امکان را نداشتم . خوب است قبل از ایجاد محدودیت مراتب را به آن عضو اطلاع دهید.
با تشکر

ساعت جاري 08:58 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.