انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

fotovat February 13th, 2007 19:13

یه برنامه های هست بنام dialer ها که از سایت های اونجوری میان رو کامپیوتر بعد شماره میگیرند که معمولا خارجه هست و کلی از مخابرات براتون هزینه خواهد آمد eSpigel ماه

ویروس کثیف و خائنی هست

NoName February 13th, 2007 19:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله eSpigel (پست 87820)
:blink:
امروز ظهر اومدم اینترنت و بعدش اینترنت رو قطع کردم و رفتم.
ولی مثل همیشه کامپیوتر رو خاموش نکردم.
برنامه متاتریدر باز بود و بلندگوها هم روشن بود.
حدود 20-30 دقیقه بعد صدای آهنگ متاتریدر وقتی کانکت میشه رو شنیدم ! اومدم دیدم داره دیتا میگیره !!!!!!!! اون گوشه پایین سمت راست رو دیدم که آیکون اینترنت رو ببینم دیدم هیچی نیست. رفتم گوشی تلفن رو ورداشتم دیدم اینترنت وصله :huh: ارتباط رو از طریق سیم تلفن قطع کردم.اومدم لیست کانکشنهام رو ببینم دیدم یک کانکشن جدید خود به خود ایجاد شده بدون یوزر و پسورد و شماره اون هم 000 هستش !
باید بگم که اینترنت من دایل آپ هستش.
و مطمئن هستم که دیسکانکت کردم.
کلملا مشخص هستش که یک برنامه خودکار به اینترنت وصل شده و معلوم نیست چه اطلاعاتی رو ارسال و دریافت میکرده.
به نظر شما میشه از طریق برنامه متاتریدر این کار رو کرد ؟؟؟؟؟ یا یک ویروس کثیف بوده ؟

ویروس :)
ببینید تلفن داخل ایران و گرفته یا خارج از ایران رو
اگه داخل ایران بود وبروس داخلی وگرنه خارجکیه

eSpigel February 13th, 2007 19:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fotovat (پست 87825)
یه برنامه های هست بنام dialer ها که از سایت های اونجوری میان رو کامپیوتر بعد شماره میگیرند که معمولا خارجه هست و کلی از مخابرات براتون هزینه خواهد آمد eSpigel ماه

ویروس کثیف و خائنی هست

آخه سایتهایی که من کلا میرم اینها هستند :
forum.sarmaye.com
mail.yahoo.com
360.yahoo.com
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
و فقط خودم هم از این ویندوز استفاده میکنم پس فکر کنم از سایت نیومده.
در ضمن آنتی ویروس آپدیت بیت دفندر رو هم دارم !

eSpigel February 13th, 2007 19:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله NoName (پست 87828)
ویروس :)
ببینید تلفن داخل ایران و گرفته یا خارج از ایران رو
اگه داخل ایران بود وبروس داخلی وگرنه خارجکیه

این ویروسهایی که میگید رو میدونم اما این یکی شماره اش 000 هستش !!!!!!!!!!!!

eSpigel February 13th, 2007 21:59

آخرش معلوم شد که ویروس بوده و در برنامه CloneCd که از روی سیدی ریخته شده وارد شده احتمالا از فایل ***.
با تشکر از دوستان.

alireza84 February 15th, 2007 12:10

دوباره ویندوزتون رو اورجینال کنید

mb February 16th, 2007 03:25

با سلام
قسمت فن لپ تاپ صدا می داد و من هم امشب اونرو باز کردم اما خود فن را نتونستم باز کنم وفقط قطعه ای که شکل رادیاتور ماشین هستش رو باز کردم یک چیزی مثل چسب یا عایق بین اون وسی پی یو بود که اب شده بود .
ایا اون چسب و یاعایق را حتما باید بزنم و اصلا اسم اون چیه وتاثیری در سر وصدا داره یا نه ؟ و از کجا باید اون رو بخرم اخه فردا جمعه است و تعطیل.
الان هم همین جور داره قرقر صدا میده ...............

taklimi February 16th, 2007 06:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 88469)
با سلام
قسمت فن لپ تاپ صدا می داد و من هم امشب اونرو باز کردم اما خود فن را نتونستم باز کنم وفقط قطعه ای که شکل رادیاتور ماشین هستش رو باز کردم یک چیزی مثل چسب یا عایق بین اون وسی پی یو بود که اب شده بود .
ایا اون چسب و یاعایق را حتما باید بزنم و اصلا اسم اون چیه وتاثیری در سر وصدا داره یا نه ؟ و از کجا باید اون رو بخرم اخه فردا جمعه است و تعطیل.

سلام
دوست عزیز دقیقا این مشکل برای من هم پیش امده
لطفا اگه کسی تعمیر کار خوبی می شناسه معرفی کنه

کسی می دونه نمایندگی لپ تاپ توشیبا کجاست؟؟؟
ممنونم

a_skeletor February 16th, 2007 07:37

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله mb (پست 88469)
با سلام

سلام سلام اوت چسب سیلیکون - زینک است و علاوه بر noise reduction انتقال حرارت رو هم optimize میکنه تو پایتحت می فروشن ، خودشون هم میزنن anyway تا شنبه که کاری نمی تونید بکونید

راستی برای جلوگیری از آب شده سیلیکون در گرما از labtop اتون اگر ePower managemnt داره در مواقعی که فقط online هستید cpu speed رو کم کنید تا داغ نشه

a_skeletor February 16th, 2007 07:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله taklimi (پست 88471)
سلام
دوست عزیز دقیقا این مشکل برای من هم پیش امده
لطفا اگه کسی تعمیر کار خوبی می شناسه معرفی کنه

ممنونم

تو پابتخت چبزی که ریخته نمایندگی labtop و تعمیرات ، یدونه در قسمت B طیقه اول هست

یدونه هم مجتمغ ایرانیان طیقه آخر و چند تا در زیر زمین :happy:

Arak_fx February 16th, 2007 10:51

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله taklimi (پست 88471)
ممنونم

سلام .

آفتاب شرق یکی از نمایندگی های toshiba در میدان آرژانتین است . مکان دقیقش را میتوانید تلفنی بپرسید . این هم سایتشون :

Arak_fx February 16th, 2007 10:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a_skeletor (پست 88482)
راستی برای جلوگیری از آب شده سیلیکون در گرما از labtop اتون اگر ePower managemnt داره در مواقعی که فقط online هستید cpu speed رو کم کنید تا داغ نشه

سلام .

این epower management کجاست ؟ من لپتاپم دله ولی خیلی فنش روشن میشه . همه کارم هم آنلاینه .

Mazdak Parsian February 16th, 2007 13:54

آنتی ويروسی عالی با سريال معتبر

در این زمانی که ما ایرانی ها همش از برنامه های *** شده استفاده می کنیم داشتن یک سریال اصل خیلی مهم است. ولی بعد از گذشت زمان زیاد برای پیدا کردن یک سریال اصل، بعد از مدتی شرکت سازنده همه ی آن سریال های که در اینترنت پخش شدند و هزاران نفر یا یک سریال تک نفره کار می کنند را می بندد و به لیست سیاه خود اضافه می کند.چند وقتی هست شرکتی آمده و نرم افزار های امنیتی خود را مانند ضد ویروس، فایروال، ضد هرزنامه و ... را به صورت کاملا رایگان به کاربران عرضه می کند.
خصوصیات عمومی اکثر نرم افزار های این شرکت این است که به هر کاربر یک سریال اصل می دهد که محدودیت ندارد. در هیچ کدام از نرم افزار های این شرکت تبلیغی وجود ندارد. محیط برنامه ها بسیار زیبا و ساده طراحی شده است.(این خصوصیاتی که گفته شد شامل آنتی ویروس این شرکت هم می شود، که مورد نظر ما است.)
حال بد نیست خصوصیات بسیار عالی این آنتی ویروس کاملا رایگان و بدون تبلیغات را بگم تا نظر خیلی از شما عزیزان که دنبال یک آنتی ویروس خوب و مطمئن هستید را به آن جلب کنم.
On Access Scanning - یکی از مشخصه های که باید هر آنتی ویروس خوب داشته باشه چک کردن اتوماتیک تمام فایل ها چه در حال دانلود کردن، درست کردن، کپی کردن و ... است که این آنتی ویروس این خصوصیت را به همراه دارد. برای آنکه این خصوصیت همیشه فعال باشد شما باید گزینه On Access Scanner را هیچ وقت غیر فعال نکنید.
On Demand scanning - هنگامی که شما بخواهید به صورت دستی یک فایل یا فولدر یا ... را از نظر ویروسی چک کنید مانند اکثر آنتی ویروس با کلیک راست بر روی آن فایل یا فولدر یا ... و انتخاب گزینه ...Scan with Comodo AntiVirus می توانید به راحتی اآن را چک کنید.
Scan Removable Devices - ویروس ها تنها از طریق ایمیل یا اینترنت وارد کامپیوتر شما نمی شوند بلکه به کمک هر وسیله ای که اطلاعات را انتقال دهند هم انتشار می یابند. این آنتی ویروس همه DVD, CD, دوربین های دیجیتالی، اتصالات USB و به قول سایت سازنده حتی iPOD شما را چک می کند.
Network drive scanning - به یاد داشته باشید ویروس ها فقط از وسایل داخلی شما انتقال نمی یابند. این آنتی ویروس امکان چک کردن تمام اطلاعات قابل انتقال در شبکه که تبادل می شوند با کامپیوتر شما را به همراه دارد.
Advanced Heuristic detection Engine - این خصوصیت در هر آنتی ویروس پیدا نمی شود حتی در آنهایی که رایگان نیستند. تکنولوژی پیشرفته ای که این امکان را می دهد ویروس های شناخته نشده توسط آنتی ویروس را حتی پیدا و سپس آنها را قرنطینه ( قرنتینه. در فرهنگ لغت به هر دو شکل نوشته شده است.) کند. این کار از طریق چک کردن کدهای فایل ها صورت می گیرد که اگر برنامه نسبت به آن مشکوک شود به شما اخطار می دهد.(ولی ما پیشنهاد می کنیم باز هم آنتی ویروس خود را همیشه یه روز رسانی کنید.)
- چک کردن حافظه شما به طور خود کار حتی اگر شما یک برنامه ای را اجرا کنید در صورتی که کاری خلاف آز آن برنامه سر بزند به شما اخطار داده می شود تا با آن به صورت هایی که پیشنهاد می شود برخورد کنید.
Email Scanning - چک کردن تمام ایمیل های ورودی به کامپیوتر و خروجی از کامپیوتر شما در برابر انواع کرم اینترنتی و ویروس و ...، که در صورت اینکه ایمیلی آلوده پیدا شد اتوماتیک آن ایمیل قرنطینه (قرنتینه) می شود و به شما اخطار داده می شود.
Worm Blocker - این آنتی ویروس شامل خصوصیتی است که تمام کرم های اینترنتی که به صورت عظیم انتشار پیدا می کنند و به لیست های تماس شما هم ایمیل آلوده می فرستند مسدود می کند.
Scans Compressed Files - یکی از روش هایی که جدیدا ویروس ها پخش می شوند از طریق فایل های فشرده کننده است. این فایل ها نظیر ZIP و RAR هستند، که همه با آنها آشنا هستید. که این آنتی ویروس قبل از باز کردن این نوع فایل ها آنها را چک می کند.
Automatic Daily Updates - برای اینکه کاملا از دست ویروس ها راحت باشید باید آنتی ویروس خود را بروز رسانی کنید، که این آنتی ویروس به صورت خود کار این کار را برای شما انجام می دهد، که البته به صورت دستی هم امکان پذیر است.
More And More - و امکانات دیگر که همگی در یک جا جمع شده اند و بسیار مفید و کار آمد هستند. برای آگاه شدن با امکانات دیگر باید حتما یک بار آن را امتحان کنید و خواهید دید که دنبال هیچ آنتی ویروس دیگری نمی روید.
حال به نظر شما آنتی ویروسی با این امکانات عالی همراه با یک سریال اصل و بدون محدودیت چطور است؟
برای دریافت سریال اصل اختصاصی شما و دانلود نرم افزار کافیست به لینکی که در زیر قرار دادم بروید و نام و آدرس ایمیل واقعی خود را وارد کنید و آن را ثبت کنید. سپس برای شما ایملی می آید که تمام اطلاعات برای فعال کردن برای شما فرستاده می شود.
لینک دریافت آنتی ویروس و سریال اصل آن: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Mazdak Parsian February 16th, 2007 17:19

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kohzadi (پست 88591)
سلام آقا مزدک
ممنون از مطلب خوبتان
قبل از دانلود می خواستم بدانم آیا دیواره آتش هم دارد یا نه؟
ممنون

kohzadi February 16th, 2007 18:43

سلام آقا مزدک
ممنون از مطلب خوبتان
ممنون

Mazdak Parsian February 16th, 2007 19:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kohzadi (پست 88591)
سلام آقا مزدک
ممنون از مطلب خوبتان
ممنون

Mr Trend February 16th, 2007 23:05

یک لیست از نرم افزار های رایگان:

EFX February 17th, 2007 09:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Mazdak Parsian (پست 88517)
آنتی ويروسی عالی با سريال معتبر

در این زمانی که ما ایرانی ها همش از برنامه های *** شده استفاده می کنیم داشتن یک سریال اصل خیلی مهم است. ولی بعد از گذشت زمان زیاد برای پیدا کردن یک سریال اصل، بعد از مدتی شرکت سازنده همه ی آن سریال های که در اینترنت پخش شدند و هزاران نفر یا یک سریال تک نفره کار می کنند را می بندد و به لیست سیاه خود اضافه می کند.چند وقتی هست شرکتی آمده و نرم افزار های امنیتی خود را مانند ضد ویروس، فایروال، ضد هرزنامه و ... را به صورت کاملا رایگان به کاربران عرضه می کند.
منبع[/URL]

سلام

با تشکر از اقای مزدک پارسیان بابت معرفیه این انتی ویروس

نمیدونم چرا بعد از نصب و آپدیت چند ساعته با این اینترنت دره پیت همچنان ویندوز پیغام عدم شناسایی و اون علامت ضربدر رو نشون میده!

از دوستان اگر کسی از این انتی ویروس استفاده کرده لطفآ هم از عملکردش بگه هم اینکه این پیغام نمایش داده میشه؟

از قدرت فایروالش هم که بگید ممنون میشم

بازم تشکر

eSpigel February 18th, 2007 00:00

با سلام
در قسمت task bar يك آيكون هستش براي تغيير زبان الان تو كامپيوتر من نيستش !‌ زبان فارسي رو هم مجدد ريختم ولي باز هم درست نشد.
براي تغيير زبان دو تا كليد رو ميزنيم اون دو تا كليد چيا بودند ؟

Babak_asdf February 18th, 2007 00:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله eSpigel (پست 88785)
با سلام
در قسمت task bar يك آيكون هستش براي تغيير زبان الان تو كامپيوتر من نيستش !‌ زبان فارسي رو هم مجدد ريختم ولي باز هم درست نشد.

سلام

Shift +Alt

drmajid February 18th, 2007 00:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله eSpigel (پست 88785)
با سلام

با سلام
جناب espigel روی taskbar راست کلیک کنید از منوی میانبر toolbars و سپس language bar را انتخاب کنید ایکون تعیین زبان رویت خواهد شد.

EFX February 18th, 2007 12:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88669)
سلام

با تشکر از اقای مزدک پارسیان بابت معرفیه این انتی ویروس

نمیدونم چرا بعد از نصب و آپدیت چند ساعته با این اینترنت دره پیت همچنان ویندوز پیغام عدم شناسایی و اون علامت ضربدر رو نشون میده!

از دوستان اگر کسی از این انتی ویروس استفاده کرده لطفآ هم از عملکردش بگه هم اینکه این پیغام نمایش داده میشه؟

از قدرت فایروالش هم که بگید ممنون میشم

بازم تشکر

عزیزی نبود جواب ما رو بده؟!!!:cry:

مگه نباید وقتی یه انتی ویروس نصب شد ویندوز اونو شناسایی کنه و دیگه تو toolbar اون پیغام کذایی رو نده؟

کن هلپ می فوری؟!:nervous:

NoName February 18th, 2007 12:38

فقط فکر می کنم که :
* ویندوز همه آنتی ویروس ها رو نمیتونه بفهمه آنتی ویروسن بعضی از این آنتی ویروس ها به عنوان آنتی ویروس برای ویندوز مشخص شدن و ویندوز هم فقط اون ها رو آنتی ویروس میشناسه (اگه اینطوری باشه خیلی مسخره هستش)
* اما شایدم (که احتمالش قویتره) آنتی ویروس بعد از نصب باید به ویندوز بفهمونه که آنتی ویروسه. تاریخ آخرین آپدیتش کیه و ... تا ویندوز نسبت به این اطلاعات که از برنامه آنتی ویروس میگیره بتونه اون آلارم رو براتون مدیریت کنه

fx-pip February 18th, 2007 13:51

سلام
من اصلا از پرینتر چیزی نمیدونم،دوستان لطف راهنمایی کنند
اطلاعاتی در مورد پرینترهای رنگی لیزری میخوام
چطوری چاپ میکنه؟ از جوهر استفاده میکنه یا از چیز دیگه ای؟
و.....

ممنون

saied February 18th, 2007 14:25

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88844)

مگه نباید وقتی یه انتی ویروس نصب شد ویندوز اونو شناسایی کنه و دیگه تو toolbar اون پیغام کذایی رو نده؟

باید هر سه گذینه ON باشن تا ان بره به این عکس نگاه کن ماله PC خودم هست باید همه رو ON کنی

Hamed2420 February 18th, 2007 15:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88844)

سلام

اصلاً به ويندوز چه مربوطه كه هي آلارم ميده؟!!! :D

شما طبق شكل زير عمل كنيد و از شر آلارم هاي آپديت و ويروس ياب و فاير وال خلاصي پيدا كنيد ;)

ويندوز من دقيقاً عكس ويندوز آقا سعيد هست :p

اما اين راه براي مشكل عدم شناسايي برخي از فايروالها و آنتي ويروس ها بهتر هست :cool:

http://i13.tinypic.com/3ymuash_th.jpg

موفق باشيد
ارادتمند شما

cold_fear February 18th, 2007 15:52

با سلام

دوستان ميتونيد برنامه Freeze رو روي كامپيوترتون نصب كنيد و ديگه نيازي به هيچ آنتي ويروسي نداريد در اين صورت

هارد كامپيوتر فريز ميشه و بعد از يه بار رستارت كامپيوتر به حالت اولش بر ميگرده حتي اگه بدترين ويروسها هم تو

كامپيوتر باشن با يه رستارت درست ميشه فقط مشكل اينجاست كه هر برنامه اي كه لازم دارين بايد نصب كنيد بعدش

فريز رو نصب كنيد چون بعد از نصب فريز اگه برنامه اي روي كامپيوترتون نصب كنيد بعد از رستارت از بين ميره

البته ميتونيد از برنامه هر وقت بخواين اجازه بگيرين و برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد بعد فريز رو فعال كنيد

با تشكر

EFX February 18th, 2007 15:55

ضمن تشکر از حامد , سعید و اقای بدون اسم عزیز :cool:

حامد جان شما هیچی رو سیستمت نداری؟:laugh: سره خودتو گول میمالی؟:happy:

فکر کنم چیزی که جناب بی اسم فرمودند درست باشه ویندوز قادر به شناسایی برخی از انتی ها میباشه !

حالا کسی تا حالا با این comodo کار کرده ؟

یه سوال!

ممکنه از این دست شرکتها که این خدماتو میدن خودشون ریگی تو کفششون باشه تا از این راه...:mad: روشنه؟

بخصوص که امثال ما که با مباحث مالی در ارتباطیم!؟

مرسی

EFX February 18th, 2007 15:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله cold_fear (پست 88863)
با سلام

دوستان ميتونيد برنامه Freeze رو روي كامپيوترتون نصب كنيد و ديگه نيازي به هيچ آنتي ويروسي نداريد در اين صورت

هارد كامپيوتر فريز ميشه و بعد از يه بار رستارت كامپيوتر به حالت اولش بر ميگرده حتي اگه بدترين ويروسها هم تو

كامپيوتر باشن با يه رستارت درست ميشه فقط مشكل اينجاست كه هر برنامه اي كه لازم دارين بايد نصب كنيد بعدش

فريز رو نصب كنيد چون بعد از نصب فريز اگه برنامه اي روي كامپيوترتون نصب كنيد بعد از رستارت از بين ميره

البته ميتونيد از برنامه هر وقت بخواين اجازه بگيرين و برنامه هايي رو كه ميخواين نصب كنيد بعد فريز رو فعال كنيد

با تشكر

لینکی چیزی هست برای دانلود این برنامه و

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد این برنامه و نحوه عملکردش؟

ممنون

Hamed2420 February 18th, 2007 16:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88864)
حامد جان شما هیچی رو سیستمت نداری؟:laugh: سره خودتو گول میمالی؟:happy:

فکر کنم چیزی که جناب بی اسم فرمودند درست باشه ویندوز قادر به شناسایی برخی از انتی ها میباشه !

سلام :D
آقا مگر كسي جرأت ميكنه بدون آنتي ويروس و فايروال و اين حرفا بياد توي اينترنت!!!

من همه چيز روي دستگاهم هست ولي همون مشكل عدم شناسايي كه جناب NoName فرمودند رو داره براي همين اين آلارم هارو حذف ميكنم كه شلوغ بازي در نيارن ;)

موفق باشيد
ارادتمند شما

cold_fear February 18th, 2007 18:59

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88866)
لینکی چیزی هست برای دانلود این برنامه و

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد این برنامه و نحوه عملکردش؟

ممنون

دوست عزيز سلام

در سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] براي دانلود گذاشته بودند اما ناقص بود من از يه سايت خارجي دانلود كردم سعي

ميكنم پيدا كنم و لينكش رو اينجا قرار بدم البته حجم برنامه يه كم زياده

با تشكر

amirrh February 18th, 2007 19:28

رفقا كسي پيدا نشد من را در مورد اينترنت پر سرعت دوبلكس ماهواره اي از نوع خانگي و ارزاني كه جناب next معرفي كردند كمك كنه؟

saied February 19th, 2007 11:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله EFX (پست 88864)

حالا کسی تا حالا با این comodo کار کرده ؟

یه سوال!

ممکنه از این دست شرکتها که این خدماتو میدن خودشون ریگی تو کفششون باشه تا از این راه...:mad: روشنه؟

بخصوص که امثال ما که با مباحث مالی در ارتباطیم!؟

مرسی

سلام میشه گفت من تقریبا 2 ماه ازش استفاده کردم در باره دیواره آتش برای نفوز به سیستم قوی هست ولی در جلوی اسپایوارها بخصوص اسکریبتی بی دفاع هست اگر از این استفاده می کنید باید یه آنتی اسپایوار هم نسب کنید مثل دکتر اسپایوار .
اما در باره اعتبار این شرکت بگم که یکی از بزرگترین شرکتهای هست که امنیت سرور ها رو بر اهده داره و خوب پول در میاره این برنامه هم که رایگان میده حدف شان تحقیقاتی هست باز سوالی بود من در خدمتم

fotovat February 19th, 2007 12:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 88900)
رفقا كسي پيدا نشد من را در مورد اينترنت پر سرعت دوبلكس ماهواره اي از نوع خانگي و ارزاني كه جناب next معرفي كردند كمك كنه؟

اینترنت از طریق ماهواره بصورت دو طرفه مستلزم دارا بودن مجوز مخابرات و وزارت اطلا**ت هست که بهمین سادگی ها به هر فردی نمی دن بصورت تنها دریافت هم هیچ ارجهیتی نداره به DSL چون ماهواره دردسر های مربوط به خودشو داره که واقعا نمی ارزه

touhidqolizadeh February 19th, 2007 17:49

سلام

ببخشيد من بعضي مواقع كه نرم افزار كولن سي دي رو نصب مي كنم درايو مجازي رو نمي دونم برام دست نمي كنه يا چي ؟ بهر حال تو پنجره ماي كامپيوتر هيچ درايو مجازي نشون نمي ده بنظر شما راهي داره كه يك كار كنم نشون بده .
البته دوباره هم نصب كنم همين داستان رو داره
باتشكر

fotovat February 19th, 2007 18:58

تصور نکنم cloneCD درایو مجازی هم درست کنه بهتره از VirtualCD استفاده کرد

alireza84 February 22nd, 2007 22:33

همانطور که می دونید هر روز برنامه های اینترنتی بیشتری درست می شه ( مثل سایت zoho و یا بخش docs گوگل ) حتی ماکروسافت هم این حقیقت رو پنهان نکرده که در آینده بیشتر برنامه ها بر روی اینترنت اجرا خواهد شد .

یکی دو هفته پیش یکی از سازندگان فایرفاکس در وبلاگ خودش گفت که فایرفاکس ۳ حالت جدیدی از آفلاین داره . پس از این خبر موزیلا ابعاد جدیدتری از این پروژه جالب رو به نمایش گذاشت . این قابلیت جدید فایرفاکس ۳ می تونه آینده اینترنت رو نزدیک تر کنه . شما با این قابلیت قادر خواهید بود از این برنامه ها بصورت آفلاین هم استفاده کنید . در این آدرس موزیلا نمونه ای از کار این قابلیت رو به نمایش گذاشته بطوریکه موزیلا نشون می ده شما وقتی به داخل ایمیل خودتون می رید و یکسری ایمیل می خوانید بعد از اون قادر هستید تا در حالت آفلاین دوباره ایمیل ها رو بخونید و حتی جواب اونها رو بنویسید تا در حالت آنلاین اونارو بفرستید .
به گفته کاربران اینترنتی این کار با هماهنگی گوگل انجام شده و به احتمال زیاد آفیس گوگل جز اولین سایت هایی خواهد بود که از این قابلیت پشتیبانی خواهد کرد، اما تا به امروز گوگل هیچ گونه صحبتی راجع به این قابلیت جدید فایرفاکس نکرده . جالبه بدونید که ظاهرا قراره خوده موزیلا با همکاری شرکت ادوبی یک سایت وب ۲ ای بزنه ، باید ببینیم این قابلیت جدید فایرفاکس تا چه حد می تونه در زمینه تولید برنامه های اینترنتی تغییر ایجاد کنه و آیا یه انقلابی در این زمینه درست می شه و یا این یک پروژه شکست خورده نام می گیره

alibeirami February 22nd, 2007 23:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fotovat (پست 89072)
تصور نکنم cloneCD درایو مجازی هم درست کنه بهتره از VirtualCD استفاده کرد

ایجاد میکنه

Hamed2420 February 23rd, 2007 11:16

Fish Tycoon

سلام

یک بازی بسیار باحال برای علاقه مندان به ماهی های آکواریومی :D

مسوولیت هر گونه اعتیاد به این بازی بر عهده یوزر :blink: هست. :laugh: ;)

ماهی بزرگ کنید، مراقبت کنید، بفروشید و پول در بیاورید :banana: :p

ارادت

Sting February 23rd, 2007 20:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 89875)
سلام

ارادت

حامد :

فايل رو گرفتم . فكر كنم يك برنامه براي دانلود Torrent بودش ! اون رو از كجا ميتونم بگيرم كه اين فايل رو

دانلود كنه ؟

Hamed2420 February 23rd, 2007 20:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sting (پست 89992)
حامد :

فايل رو گرفتم . فكر كنم يك برنامه براي دانلود Torrent بودش ! اون رو از كجا ميتونم بگيرم كه اين فايل رو

دانلود كنه ؟

استینگ خان مگه یه فایل ستاپ + یک فولدر keygen رو دانلود نکردید؟ :huh:

حجمش هم حدود 11.5 مگ هست

Sting February 23rd, 2007 21:22

نه , فقط زده Download This Torrent

K1 February 23rd, 2007 21:36

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sting (پست 90000)

Hamed2420 February 23rd, 2007 21:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sting (پست 90000)

سعی میکنم آپلودش کنم :blush:

Hamed2420 February 23rd, 2007 21:43

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله k1_kayvan (پست 90002)

کیوان جان سلام :)

آقا این چی چی بیده؟

والا من از این کارا نکردم :blink: :D

K1 February 23rd, 2007 22:06

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 90004)
کیوان جان سلام :)

آقا این چی چی بیده؟

والا من از این کارا نکردم :blink: :D

سلام حامد جان ...
فایل هایی که پسوندشون torrent هست با این برنامه دانلود میشن ;) ..

alibeirami February 23rd, 2007 22:40

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله k1_kayvan (پست 90002)

اگر Opera داشته باشید خودش تورنت رو دانلود میکنه

کوچکترین برنامه تورنت هم uTorrent هست با 160K حجم.

Hamed2420 February 23rd, 2007 22:42

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Hamed2420 (پست 89875)
سلام

ارادت

سلام

این لینک دانلود :rolleyes:

در ضمن من از اپرا استفاده کردم، دمش گرم :happy:

ارادت

alibjn February 24th, 2007 02:08

كسي از دوستان ميدونه فايل هاي rar

را كه پسورد داره وما اونو نمي دونيم

چطور ميشه باز كرد؟

ممنون ميشم.:blush:

touhidqolizadeh February 24th, 2007 16:55

سلام

دوستان كسي با اين برنامه كار كرده
با تشكر

ساعت جاري 19:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.