![]() |
سلام
میخوام کانکشن VPN اگر ارور داد بعد از شمارش معکوس خودش Redial کنه و منتظر تایید من نباشه. مرسی |
نقل قول:
روی کانکشن کلیک راست نموده و گزینه Properties را انتخاب نمائید. به تب Option رفته و گزینه Redial if line is droped را فعال کنید. گزینه Time between redial attempts را به میزان دلخواه تنظیم کنید. اگر می خواهید بلافاصله redial کند تایم را 1 ثانیه بگذارید. Redial attempts تعداد تلاش برای هر بار قطع شدن کانکشن می باشد. http://www.forexrainbow.com/files/17...hn3x57z32a.jpg |
سلام به همه دوستان
مودم ADSL بنده وایرلس هست . میخوام وقتی یک کامپیوتر دیگه داره از طریق وایرلس از اینترنت استفاده میکنه براش محدودیت حجم دانلود بزارم اگرم بشه سرعت کمتری بهش بدم نرم افزاری معرفی میکنید ؟ پ ن : win route هست جز این ؟ !!! تشکر |
نقل قول:
برای محدودیت سرعت باید توی تنظیمات خود مودم این کار رو انجام بدی،چون روتر همان مودم هست زیاد قابلیت تنظیم زیاد نداره ، مثلا اگه یک مودم معمولی بود و خود کامپیوترت وایرلس داشت اونوقت می تونستی با شیرینگ از طریق کامپیوتر کنترل کامل داشته باشی،و این ملزم به اینه که کامپیوترت همیشه روشن باشه ;) ولی می تونی پهنای باند و سرعت رو ازطریق خود مودم تنظیم کنی ، ولی محدودیت حجم رو فکر نکنم،و اگه باشه مودم های خاصی هست... برای دستیابی به تنظیمات مودم از طریق مروگر اینترنت باید آدرس آی پی مودم را وارد کنی،مثلا برای من بدین صورت هست [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مثلا آنرا روی 6 Mbps قرار بدهکه بعد از اینکار باید یوزر و پسورد مودم را که در دفترچه موجود (معمولا Admin) می باشد را وارد کنی مودم من از برند سیسکو می باشد که در قسمت Advanced Wireless Settings ، در بخش Transmission Rate قابل تنظیم می باشد در صورتی که از روی کامپیوتر اینترنت را شیر بکنی با استفاده ازبرنامه soft perfect bandwith manager اینکار براحتی قابل کنترل خواهد بود موفق باشی |
سلام دوستان
من یکی از فایلهام تو هاردم پاک شده هر کاری میکنم که با ریکاوری بر گردونم نمیشه فقط اسمش میاد ولی خود فایل اصلی هیچ وقت بر نمیگرده بنظرتون چیکار باید کرد؟ |
|
نقل قول:
|
سلام.
سوالی در مورد نرم افزار IDM 5.19 داشتم : با این نرم افزار چجوری میشه فایلهای یوتیوب رو با فرمتهای مختلف دانلود کرد ؟ مثلا با فرمت 3GP که حجم کمتری داشته باشه یا با فرمت MP4 که حجم بیشتری داره و ... مانند کاری که سایتهای یوتیوب دانلود انجام میدن مثلا کیپ-تیوب دات کام تا جایی که من دیدم فقط میشه با فرمت FLV دانلود کرد. ارادتمند - مهدی. |
با سلام
دوستان نرم افزاری می خوام که در زمان های مشخص سیستم رو دفراگمنت بکند و هر روز هم فایل ها رو چک کند تا در صورت پاک شدن فایل های ویندوز آنها را بازگردانی نماید یعنی در کل یک دکتر واسه سیستمم باشد و کارایی و سرعت سیستمم را افزایش دهدپ ممنونم |
سلام
مزیت خوب این نرم افزار اینه که هر وقت سیستم لوگین میشه چند بیت شعر زیبا یا جمله ای زیبا یا یک نکته ی کاربردی رو به مدت چند ثانیه نشون میده که در طول زمان میتونه خیلی برای انسان مفید باشه . ============================== برنامه تقویم خورشیدی SunCalendar یک برنامه رایگان بوده که برای برطرف کردن نیاز کاربران به تقویم هجری خورشیدی ساخته شده که در کنار آن علاوه بر این که سعی شده انتظارات کاربر از یک تقویم دیجیتال برآورده شود در جهت افزایش اطلاعات کاربر هم با استفاده از ابزارهایی مانند کتابخانه و ویکی (نمایش اطلاعات مختصر در مورد هر رخداد) فعالیت داشته است . این نسخه از برنامه بازنویسی شده ی نسخه ی قبلی برنامه با دات نت است . که در آن علاوه بر این که مشکلات نسخه ی قبلی برنامه رفع شده سعی شده با استفاده از تجربیات به دست آمده از نسخه های قبلی ، برنامه انعطاف بیشتری در هر یک از قسمت ها داشته باشد . قسمتی از تغییرات به شرح زیر است :
لازم به ذکر است که کاربران می توانند به توسعه ی نرم افزار با ساختن کتاب ، پوسته و رخداد کمک کنند . برای این کار می توانند از افزودنی های ( کتاب ساز ، پوسته ساز ، رخداد ساز ) که در قسمت ابزارهای توسعه قرار داده شده استفاده کنند . اما قسمت نمایش ابیات که یکی از قسمت های مهم برنامه هست و از همان نسخه های اولیه به همراه برنامه ارائه شده است این قابلیت را به برنامه می دهد که بتواند از میان کتاب های موجود در کتابخانه (البته با توجه به انتخاب کاربر) به صورت تصادفی یکی از کتاب ها را انتخاب کند ، و باز هم به طور تصادفی یکی از صفحات (ابیات) کتاب را انتخاب کند و به کاربر نمایش دهد . البته کاربر می تواند با سلیقه ی خود نحوه ی نمایش ( در هنگام راه اندازی برنامه ، به صورت دوره ای هر … دقیقه یکبار ) را انتخاب کند. در کتابخانه برنامه به صورت پیش فرض هشت کتاب (رباعیات ابوسعید ابوالخیر ، کتاب بزرگ آیا می دانید ها ، برگزیده اشعار فروغ فرخ زاد ، جملات قصار جلد ۱ و ۲ ، کتاب نکات ریز خانه داری ، کتاب ضرب المثل های جهان و رباعیات بابا طاهر ) وجود دارد . کاربران می توانند برای دسترسی به مجموعه کتاب های دیگر از جمله اطلاعات کشورها ،گزیده اشعار فریدون مشیری ، چیستان ، تکی بیتی ها ، رباعیات انوری ، جملات زیبا ،کاریکلماتور،گزیده نهج البلاغه، حدیث ، حافظ ، خیام ، مثل های فارسی ، آموزش مکالمه زبان ،کد مورس ، مجموعه کامل اشعار شاعر گران قدر سیمین بهبهانی و ده ها کتابخانه غنی و ارزشمند دیگر می توانید به سایت برنامه قسمت کتابخانه مراجعه کنید . برای دیدن تصاویری از محیط برنامه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کلیک کنید . یا ازقاب زیر استفاده کنید. توجه : برای استفاده از این نسخه ی برنامه باید دات نت ۲ یا بالاتر بر روی سیستم تان نصب باشد ؛ در ضمن افرادی که از ویندوز ۷ یا ویستا استفاده می کنند احتیاج به نصب هیچ برنامه ی اضافی ندارند . برای دانلود تقویم خورشیدی نسخه ی ۶ با حجم سه و نیم مگابایت (۳٫۵) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) کلیک کنید . برای دانلود فایل راهنمای برنامه با حجم ۲٫۵ مگابایت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] کلیک کنید . منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام دوستان
اشتباها فایلهای ویدئو مبایلم رو پاک کردم و مجور شدم ریکاوری کنم. همه رو پیدا کرده و مثلا برگردونده. اما وقتی روشون کلیک میکنم، ارور میدن. لطفا راهنمایی کنید. ایم هم ارور KMplayer كد:
BINARY INFO |
سلام
یک از دوستان لطف کنه یک نرم افزار خوبی برای تبدیل صفحات HTML به PDF معرفی کنه ممنون میشم |
نقل قول:
خدمت شما [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته سایته که ادرس صفحه وبتون رو مینویس پی دی اف تقدیمتان میشه:laugh: منظورتون رو درست متوجه شده یا نه؟ |
سلام دوستان
مدتیه که از ایمیل من و با مشخصات من ایمیل های تبلیغاتی برای همه کسایی که توی ادرس بوک ایمیلم وجود دارند(فکر کنم همه شون) این ایمیلهای تبلیغاتی ارسال میشه در صورتی که من به هیچ کدوم ایمیلی نفرستادم ولی مثل اینکه روزانه ایمیلهای تبلیغاتی از طرف ایمیل من براشون ارسال میشه.نمیدونم این ویروسه یا اینکه پسوردم لو رفته .......؟؟؟؟:cry: ممنون میشم اون دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن در اختیار من قرار بدن |
نقل قول:
|
نقل قول:
بنده در حرفه موبایل فروشی فعالیت دارم:cool: بعضی وقتها ریکاور رم هم به پستم میخوره.میخام بگم تو این کار میشه گفت تجربه دارم. خوب اولا باید خدمتتون عرض کنم که موقع ریکاوری همه فایلها به صورت کامل برنمی گردن.یعنی امکان داره مثلا یک ویدئو رو با همون سایز قبلیش ریکاور کرده باشه ولی موقع استفاده ارور بده.نرم افزارهای زیادی در این زمینه وجود دارند و من با اکثرشون کار کردم.البته ریکاور به ضعف یا قوت نر افزار هم بر می گرده که بنده میخام بهترینشونو از نظر کارایی خدمت شما معرفی کنم.این لینک دانلودش.خیلی باحاله.داش ایثار سریالم داخلشه.اگه سوالی داشتین من در خدمتم. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
متاسفانه باید بگم که کاری نمیشه کرد.ولی تا حدودی کنترل میشن.یعنی شما میتونین که روی ایمیل مورد نظر گزینه اسپم رو انتخاب کرده و من بعد وقتی اون ایمیل آمد دیگه توی اینباکس قرار نخواهد گرفت و توی اسپم ها دسته بندی خواهد شد.در ضمن ربطی به ویروس نداره خیالتون راحت باشه.یاهو الان سطح امنیت رو بالا برده و خودش ویروس ها رو تا حد زیادی شناسایی میکنه و ایمیل های ذکر شده تبلیغاتی می باشند و به صورت اتوماتیک به ایمیل ها ارسال می گردند. موفق باشید. |
با سلام خدمت همه دوستای عزیز
میخام یه نرافزاری رو خدمت شما عزیزان معرفی کنم که میشه گفت مشکل زبان رو برای همیشه حل میکنه.منظورم همه زبانهای دنیاست!!! آره تعجب نکنید.با این نرم افزار میتونید تمام زبانهای دنیا رو به فارسی ترجمه کنید(متن و لغت).قابل توجه شما عزیزان که این نرم افزار خیلی سریع عمل میکنه و حجمش هم کمه. بنده هم مثل بسیاری از دوستان عزیز فقط یه سر رشته ای از یک سری زبانها دارم و ایراد اولشم اینه که اینطوری نمیشه گفت که به فلان زبان مسلط هستم و دوم اینکه همه زبانها رو نمیشه یاد گرفت.اینجاست که بعضی از نرم افزارها خودشونو نشون می دهند و به داد ما میرسند. منم با خیلی از این نرم افزارها کارکردم ولی این یکی واقعا با همشون فرق داره.واقعا. من دیروز با این نرم افزار آشنا شدم و اونقدر جالب هست که میخاستم همون دیروز آپلودش کنم ولی با خودم گفتم بزار اول تستش کنم بعد:graduated: الان هم این برنامه رو میزارم اینجا تا همه کسایی که با ترجمه متون ولغات مشکل دارن و تا حالا نرم افزارهای دیگه نتونستن نیازشونو کامل برطرف کنن حالشو ببرن.اسم نرم افزار translateclient هست و اگه رو سیستمتون ندارینش توصیه میکنم حتما دانلود کنید چون حتما به دردتون میخوره. طرز کار باهاشم واقعا ساده هست.شما متن رو انتخاب کنید(با کشیدن ماوس رو متن مورد نظر)و بعد از اون یا 2 بار کلید ctrl رو بزنید و یا روی کادری که کنار متن ظاهر شده حرف G رو کلیک کنید. یک عکس هم از نحوه عملکرد برنامه خدمت شما عزیزان: http://www.img21.com/images/8wqxy1e094voxdpz6.jpg راستی اگه سوالی هم راجع به برنامه داشته باشید بنده در خدمتم. اینم لینک دانلودش: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
امروز میخام یه نرم افزار کاربردی رو خدمتتون معرفی کنم.قابل توجه دوستان عزیز که بنده چندسالی میشه از این نرم افزار استفاده کردم و به نظرم یکی از ملزومات ما روی سیستم می باشد.خب حالا بپردازیم به نرم افزار: شما دوست عزیز هم مثل همه امکان داره نرم افزارهای زیادی روی سیستمتون نصب کرده و پاک کنید.قابل توجه دوستان عزیز باید بگم که با ابزاری که در خود ویندوز موجود می باشد این عمل در اکثر نرم نرم افزارها به خوبی صورت نمی گیرد(یعنی هنگام unistall کردن تمام و کمال پاک نمیشن) و یا در برخی موارد اصلا یکسری نرم افزارها پاک نمی شوند.یکی از دلایل اصلی سنگین شدن ویندوز هم همینه(ردپاهایی که نرم افزارهای مختلف رو سیستممون میزارن).نرم افزار Your Uninstaller! PRO 7.0.2010.13 این کار رو برای شما به خوبی انجام میده و تا حدود زیادی ویندوزمون رو سبک نگه میداره.یک قسمتی هم داره به نام disk cleaner که حقیقتا سیستم شما رو از فایل های بیهوده جارو میکنه.پیشنهاد میکنم اگه نرم افزار مورد نظر رویه سیستمتون نصب نیست ازش استفاده بکنید و بی بهره نمونید. دلیل این پست بنده به این خاطر بود که بچه های سرمایه لایق بهترینها هستند. برنامه رو از اینجا دانلود کنید: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] سریال([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]) قابل توجه دوستان عزیز نرم افزار ذکر شده ورژن 2010 می باشد. ممنونم. |
نقل قول:
لطف کن پسورد فایل زیپ هم اینجا بگذار. شاد باشی ویرایش: ممنون که پسورد رو قرار دادی. |
نقل قول:
پسوورد فایل رو در همون پست اول گذاشتم.ببخشید یادم رفت. من کل فایلهایی رو که قبلا ارسال کردم فایلهایی بودند که setup اونها رو سیستم خودم بودند و خودم مجزا آپلودشون میکنم ولی متاسفانه این بار سروری که باهاش کارمیکنم به حجم فایل گیر داد(البته زیاد هم نیست)بنده هم مجبور شدم لینک مستقیم سایت رو ذکر کنم.خلاصه ببخشید. |
آیا کسی راهی میشناسد که بتوان اینترنت را روی خط تلفن شر کرد؟ یعنی کسی با خط تلفن به کامپیوتر ما وصل شود و از اینترنت آن استفاده کند.
آیا برای این کار سخت افزار خاصی نیاز است؟ نرم افزاریست؟ ...؟ ممنون کیشوم دوستان راهنمایی کنند. |
نقل قول:
|
نقل قول:
مثل isp ها که با تلفن به آنها وصل میشوید و از اینترنت آنها استفاده می کنید. آیا برای این کار تجهیزات خاصی لازم است یا نرم افزاریست؟ |
نقل قول:
یا اینکه یک مودمی تهیه کنید که بتونه adsl رو share کنه.(چند وقت پیش من تو یکی از سایتها دیدم که تبلیغات یک مودم رو زده بودند که تا 2 کیلومتر share میکنه) یا اینکه از تلفن و مودم همون محل دیگه استفاده کنید:p من خودمم همین مشکلو دارم.تو محل کارم adsl دارم ولی تو خونه به اجبار از دایال آپ استفاده میکنم.البته محل کارم تا خونه کمتر از 1 کیلومتره.خواستم از اون مودم تهیه کنیم که دوستان توصیه نکردن.آخه میدونید که موقع تبلیغات شاید تا 10 کیلومتر هم برد داشته باشه ولی تو عمل..... |
نقل قول:
اگر کسی نحوه ساخت چنین کانکشنی را دارد لطفا راهنمایی کند. |
نقل قول:
|
اخطار!!!
سلام دوست عزيز
لطفا دقيقا به نوشته هاي بنده توجه كنيد اتصال سيستم ها از اين طريق زياد امن نيست و توصيه ميشه كه از ويندوز سرور استفاده كنيد ولي از اونجايي كه احتمالا شما نمي تونيد با ويندوز سرور كار كنيد و راهنمايي از پشت كيبور هم سخته بهتره كل سيستم رو بي خيال بشيد :D ديگه خود دانيد در هر حال اميدوارم با خوندن دوتا پست بعدي مشكل شما حل بشود |
اول اتصال دوتا سيستم به هم
توضيحات:
از طريق اطلاعات گفته شده توي اين پست مي تونيد 2 تا سيستم رو با هم از طريق ديال آپ متصل كنيد البته در مورد وي پي ان ساختن اگر جاي شما بودم كنجكاوي مي كردم تا ببينم چي ميشه ولي واقعا وقتشو ندارم والا دوست داشتم كمكتون كنم توي او قست 9 كه گفته دسترسي به شبكه لكال و غير فعال كنيد شما اين كار انجام ندهيد و توي قسمتي كه گفته آي پي بديد بهش اين كارو انجام نديد ولي تيك بزني كه سيستم خودش آي پيش رو انتخاب كنه يعني allow calling cmputer to specif its own ip adderss نقل قول:
|
دوم به اشتراك گذاري اينترنت
برای share کردن انترنت:
نقل قول:
|
سلام دوستان
مدتیه که کامپیوترم مشکل پیدا کرد نمیدونم چه ویروسیه که جان کامپیوترم را گرفت ویروس کش nod32 روی کامپیوترم نصبه آپدیت هم کردم ولی اصلا ویروس را پیدا نمیکنه الان جدیدا حتی اجازه اپدیت هم نمیده سرعت کامپیوتر را به شدت پایین اورد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر |
دوستان دنبال لینک دانلود اکروبات ریدر برای باز کردن فایلهای بی دی اف هستم اگر سراغ دارین لطف کنین.
بسیار ممنون. |
جاوا
درود اخرین نسخه جاوا را از کجا می تونم دانلود کنم ؟ ( قند شکن و امثالهم استفاده نمی کنم) . لطفا راهنمایی بفرمایید. متشکرم |
نقل قول:
اونجا میتونی پیداش کنی رایگانه دانلودش پیروز باشید نوید |
نوید عزیز ممنون از توجه شما
تا الان که الا فش شدم.. خود دوکاسکپی لینکش رو گذاشته نمی تونم وارد شم . سرچ کردم از سایت دیگری وارد شم که نشد . دست به دامن سایتهای وطنی شدم ... http://www.p30download.com/images/ico/info2.gif توجه: مجموعه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] های جاوا در ایران به دلیل تحریم از سایت اصلی قابل دریافت نمیباشد! اما به این لینک ها اعتماد ندارم و اکثرا قدیمی بودند.. اینم نتیجه پاستوریزه بودن:nervous: همیشه راه درست بن بست و راه خلاف باز ه بااااااااااازززززززززززز |
با سلام
شرکت سان میکروسیستمز که مالک جاوا نیز هست از چند سال قبل هرگونه خدمات و یا اپدیت برای ایران را قطع نموده.اخرین اپدیت جاوا نسخه (build 1.6.0_21-b06 ) است که میتوانید از ادرس زیر دریافت کنید.فقط پس از دریافت اپدیت که حدود 13 مگابایت است دقت کتید که موقع نصب از اینترنت خارج شوید.نسخه 64 و 32 بیتی: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
با سلام به دوستان
دوتا فیلم آموزشی تو دوتا سایت مختلف بود که میخواستمم دانلودشون کنم اما به صورت adobe flash player 10 در سایت های مورد نظر قرار گرفته اند و تنها قابلیت تماشاکردن به صورت آنلاین مهیاست نه دانلود چیجوری میشه این فیلمها رو دانلود کرد از چه نرم افزاری استفاده کنم دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند با سپاس نوید |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] خدمت شما |
با سلام.
دوستان نرم افزاری میخوام که فایلها رو تا میتونه فشرده کنه! نرم افزار WinRAR که حجم فایل رو زیاد تغییر نمیده و همچنین پسوند Zip که خود ویندوز داره. از نرم افزار 7-زیپ هم استفاده کردم اما این نرم افزار هم مثل WinRAR بود. ممنون میشم راهنمایی کنید. ارادت - مهدی. |
با نرم افزار [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] میتونید یک گیگ رو بکنید ده مگ.
ولی فکر میکنم نیاز به یک ابر کامپیوتر داشته باشید.چون کار زمانبریه. |
رم بالایی هم میخواد بعد اگه واسه کسی فایل فشرده رو فرستادی اون هم با همین برنامه باید از فشرده بودن خارجش کنه سیستمش هم مثل کسی که فشردش کرده قوی باشه بعد جدا از قوی بودن سیستم اینکار زمان زیادی هم میگیره
واسه کم کردن حجم فایل های صوتی تصویری از Video Live mail استفاده کن کیفیتو تاحدودی کم میکنه اما قابل قبوله مخصوصا واسه فایل های صوتی پیروز باشید نوید |
نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون. حقیقت من یه نرم افزار میخوام که بدون تغییر کیفیت فایلهای تصویری (MPG و ...) رو فشرده کنه. حالا مهم نیست فایل رو پسوندشو عوض میکنه یا یک آرشیو ازش میسازه... دیروز یه سرچی کردم و یه نرم افزار پیدا کردم ولی هنوز دانلود نکردم. اگر از دوستان کسی از این نرم افزار TMPGEnc XPress 4.7.7.307 Retail استفاده کرده ممنون میشم نظرش رو بگه که این نرم افزار چجوری هست. لینک : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ارادت - مهدی. |
نرم افزار virtualdub کار کمپرس کردن رو براتون انجام میده.
در لینک زیر نسخه portable این نرم افزار رو به همراه یک فایل ویدیوی آموزشی (7.7 مگابایت ) دانلود کنید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] برای کمپرس کردن نیاز به xvid codec دارید که میتونید از لینک زیر دانلود و نصب کنید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] توجه داشته باشید که باید قبل از اجرای نرم افزار ، codec رو نصب کنید. امیدوارم به دردتون بخوره |
نقل قول:
آقا بابت نرم افزاری که معرفی کردین ممنون ولی من هنوز تو تبدیل فایلهام مشکل دارم. فایلی که من میخوام تبدیل کنم پسوندش MPG هست (MPEG-2 Stream) ولی وقتی این فایل رو تو نرم افزاری که بالا گفتید باز میکنم ارور زیر رو میده : MPEG Import Filter: invalid pack at position 3: marker bit not set; possibly MPEG-2 stream با نرم افزارهای دیگه ای که فایل رو تبدیل میکنم مثلا نرم افزار Power Video Converter مشکلات زیر رو دارم : فایل رو به MPEG1 VCD PAL تبدیل میکنم و در کیفیت صدا و تصویر زیاد تاثیری نمیزاره و حجم رو هم تقریبا نصف میکنه ولی یکی اینکه خیلی زمانبر هست و بعد هم اینکه صدا و تصویر با هم اختلاف دارن (صدا جلوتر از تصویر هست) تو این چند روز به هر در و دیواری زدم نتونستم هیچ راهی براش پیدا کنم. ممنون میشم دوستان اساتید فن ویدئویی راهنمایی کنند. ارادت. |
لطفا یکی بگه چه مشکلی برای این ایدی من پیش اومده هر وقت کانکت میشم بلافاصله این پیغامو میده ودیسکانکت میشه
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
|
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
دوستان نرم افزاری سراغ دارید که معاملات یک حساب را در دیگر حساب ها هم باز کند؟ نرم افزار یه چندتایی دیدم که پولی بودند.... |
بنده هم یک مشکل دارم
کامپیوتر بنده هر چند دقیقه یکبار قفل میکند و نه ماوس و نه کیبورد هیچ کدام کار نمی کنند چند ثانیه بعد خود به خود وضعیت عادی می شود. سیستم را با آنتی ویروس سیمانتک هم اسکن کردم، ولی مشکل باقی است متشکرم |
نقل قول:
|
ساعت جاري 03:46 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |