![]() |
نقل قول:
اقا اینو ببن باحاله [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
من دو تا مقاله رو دارم می خونم ولی تجربه شخصی قبلارو چند تادستگاه ریختم + ماله خودم که به شدت کند شد ولی این دو تا نسخه 5500تومنی و 6500 تومنی تو ایران البته :happy: رو روی دو تا دستگاه dual core با 1 گیگ ddr3 ریختم و مدتیه داره کار می کنه و یوزر هاش خیلی راحتن ولی یکیشون انگار با install بعضی از برنامه ها مشکل داره بای بای البته اون موقع که XP اومد هم مشکلات داشت اولش تا مدتی مردم 98 دشتند تا بر طرف شد |
اين لينك ها را هم يافتم...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] من كه 768 مگ رم دارم... ممكنه كه خود ويندوز را اگه نصب كنم اعصاب خورد كن باشه.... ولي خوب واسه 1 هفته به عنوان كرم كشي فكر نكنم كه بد باشه ;) اون theme را هم كه گفته بوديد اگه لينك اش را داريد لطفا" قرار دهيد... مگر نه حجمش زياده و خيلي زحمت ميشه براتون.... . اگه ممكنه اگر كه سريال يا password داره سريالش را بگذاريد كه اصل برنامه را برم بگردم پيدا كنم... (+اسم برنامه) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] 177 راه برای تناسب اندام و سوزاندن کالری اضافی مرسي |
نقل قول:
اون تم هم میتونید از لینک زیر دانلود کنی. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
از دوستان كسي ميدو نه flash ها رو چطور ميشه ذخيره كرد
مخصوصا اونايي كه تو temprory internet files هم از خودشون ردي نمي ذارند |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
چگونه مي توان سايت رپيدشير را براي فايلي سرچ كرد؟
|
نقل قول:
اين لينك رو يك نگاه بياندازيد: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] موفق باشيد ارادتمند شما |
آیا ویندوز ویستا میتواند در کامپیوتر شما اجرا شود؟
گرچه مایکروسافت اعلام کرده است که سيستمعامل ويستا براي اجرا شدن در رايانه دست كم به يك پردازنده با سرعت محاسباتي۸۰۰مگاهرتز ، ۵۱۲ مگابايت حافظه رم ، هاردديسك ۱۵ گيگابايتي و كارت گرافيكي با قابليت پردازش دايركتایكس ۹ نياز دارد ، اما در همين حال مايكروسافت رايانهای با پردازنده يك گيگاهرتزی ، يك گيگابايت حافظه رم ، كارت گرافيك با حافظه ۱۲۸مگابايت و هارد ديسك ۴۰ گيگابايتي را به عنوان رايانه ايدهآل برای ويستا پيشنهاد دادهاست. "ویندوز ویستا بر اساس امکانات تعبیه شده در آن، در چهار نسخه مختلف به بازار عرضه شده است. همچنین شرکت مایکروسافت نسخه ساده ای از این سیستم عامل را برای کاربرانی که در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند، عرضه کرده است که دسترسی چندانی به امکانات سخت افزاری لازم برای نسخه های کاملتر این سیستم عامل ندارند." همزمان با عرضه ویستا ، شرکت مایکروسافت در سایت خود ، برنامهای به نام [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] که میتواند در این زمینه به شما کمک کند. این برنامه علاوه بر اینکه سختافزار سیستم شما را از لحاظ توانایی اجرای ویندوز ویستا مورد ارزیابی قرار میدهد ، برنامهها و تجهیزات جانبی سیستم شما را هم مورد بررسی قرار میدهد. برنامه را میتوانید با مراجعه به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] دانلود کنید ، این برنامه حدودا 6 مگابایت حجم دارد. ناگفته نماند که بعدد از نصب ویستا ، خود سیستم عامل هم برنامهای را اجرا خواهد کرد که سیستم شما را از لحاظ توانایی اجرای ویستا اسکن میکند ، حتی بعضی از وبلاگهای آیتی برای تفاخر قوی بودن سیستمشان ، اسکرینشاتهایی از این اسکن را در وبلاگ خودشان قرار دادهاند. حتی [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] هم فقط برای همین منظور ساخته شده است. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
"سیستم، به فایل ریشه (root) برو"، شاید اجرای این فرمان به این آسانی به نظر نرسد اما کاربران ویندوز ویستا باید مواظب فایل های آلوده صوتی باشند. کارشناسان امنیتی در تحقیقی جدید نکته ای را کشف کرده اند که قابلیت اجرای دستورات صوتی توسط ویندوز ویستا می تواند مشکل امنیتی داشته باشد. کارشناسان می گویند:"یک فایل صوتی آلوده که بر روی یک وبسایت قرار دارد توانایی صدور فرمان به ویندوز ویستا را دارد." دستورات خطرناک و مضر نیاز دارند تا قبل از اجرا شدن محدودیت های امنیتی را بگذرانند اما همچنان دستوراتی مانند: حذف کردن یک فایل، نیازی به تایید اسم رمز یا دیگر محدودیت های امنیتی ندارد. "جورج" نیز یکی از کارشناسان امنیتی می باشد که این فرضیه را قبول دارد. وی می گوید:" من 6 دستور العمل را با صدای خود ابتدا ضبط کردم و سپس برای سیستم پخش نمودم و مشاهده شد که تمامی دستورها بدون درخواست اسم رمز کاربری اجرا شد. من با فرمان صوتی به سیستم دستور دادم که Windows Explorer را باز کن، همه ی فایل ها را انتخاب کن و سپس حذف کن. حالا به سطل آشغال برو و آنرا از فایل های حذف شده خالی کن." حتی شما می توانید دستوراتی آسانتر برای خرابکاری انتخاب نمایید. برای مثال: به Start برو و سیستم را خاموش (Shutdown) کن. کمپانی مایکروسافت و بسیاری از متخصصین امنیتی این اشکال را تایید نموده اند. مایکروسافت می گوید که قربانی این نوع حمله باید میکروفون و بلندگوی رایانه خود را به سیستم وصل نموده باشد و تنظیمات ابزار فرمان صوتی را تغییر داده باشد تا این حمله با موفقیت انجام شود. سوال اینجاست که آیا با انتشار ویندوز ویستا، حتی در نوشتن کدهای مخرب نیز تحولی بزرگ صورت گرفت؟ آیا دیگر هکرها کدهای برنامه نویسی خود را فقط با صدای بلند برای میکروفون سیستم میخوانند؟ |
سلام
آقا hamed2420 مي خواستم اگه امكانش هست نحوه تبديل يك فايل پر حجم به به قطعات كوچكتر رو توضيح بديد البته با استفاده از نرم افزار winrar :blush: باتشكر |
نقل قول:
من روی فایلی که میخوام خوردش کنم، کلیک راست میکنم و گزینه Add to archive رو میزنم: بعد از اون برای ساختن فایل اجرایی اولیه و فایل های rar بعدی و تعیین میزان حجم هر یک از فایل ها مطابق شکل عمل کنید: هر عددی رو که بخواهید میتونین توی قسمت حجم وارد کنید( برحسب بایت) موفق باشید ;) ارادتمند شما |
با سلام
متاسفانه از لحظاتی پیش متوجه شدم نمیتونم وارد ایمیلی که به بروکر دادم وارد بشم و پیغام .. ERROR The requested URL could not be retrieved (سرور یاهو) میده ... این در حالیه که باقی ایمیلها مشکلی نداره! مشکل چیه؟ |
نقل قول:
منم چند وقت پیش این مشکل برایم پیش امد ولی روز بعدش خود به خود درست شد حالا ایراد از کجا بود دقیقا نمی دانم . موفق باشید |
رفقا سايتي مي شناسيد مجلات روز در زمينه هاي مختلف بخصوص كامپيوتر و اقتصاد را رايگان براي دانلود داشته باشد؟
|
نقل قول:
اين لينك رو ببينيد : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
ولي متاسفانه از 2007 ديگر پست جديدي وجود ندارد. ( بروز رساني نشده است .) |
نقل قول:
كد:
http://www.avaxhome.ru |
با سلام
دوستان عزیز احتیاج به درایو گرافیک کارت 64 میگ ATI RADEON دارم در صورت داشتن یا سایتی که بشود دانلود کرد لطفا اطلاع دهید در ضمن با سرچ هم چیزی نتونستم پیدا کنم یا شایدم به خاطر اینکه زبانم خوب نیست نتونستم پیدا کنم قربان شما فرهاد |
نقل قول:
این لینک مربوط به درایور اصلی کلیه سرهای radeon است [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اینم صفحه انتخاب خاص اگه سریشو می دونی مثلا سری 1800 یا 1600 یا ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] بای بای |
سلام دوستان
یک سوال داشتم فنی .ICQ کسی می دونه این چیه منظورم یه نو مسنجره؟؟؟... ممنون |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] http://www.icq.com/images/whatis/image1.gif A Way to Communicate As the name implies, ICQ or 'I Seek You' is simply a way of getting in touch with people and friends. ICQ makes it easy to find people with similar interests across the globe, to establish new friendships, to communicate with colleagues, family members and friends no matter when or where they are. And once friendships and connections have been established you just need to go online to get in contact without the geographic and time related limitations of the offline world. http://www.icq.com/images/products/whatis_lite.gif What Can I Do With ICQ Instant Messenger? The most popular method of communication on ICQ is instant messaging, enabling you to send a message that immediately pops up on an online contact's screen. But there's a lot more to ICQ than that. |
من از IE7 استفاده میکنم وبا هیچ وب پیجی هم تا الان مشکل نداشتم الا وقتی صفحه شبکه خبری FOXNEWS رو که باز میکنم ارور میده و مجبور به بستن صفحه میشم البته نمیدونم ارسال گزارش ارور کجا ذخیره میشه .
از دوستان کسی میدونه چیکارش باید کرد؟ |
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
3D War Chess v1.1 : بازی فکری شطرنج جنگی می باشد که به صورت 3 بعدی طراحی شده است. این بازی بسیار جالب بازی ساده ی شطرنج را به یک میدان واقعی جنگ تبدیل می کند. اسب، وزیر، شاه و رخ همه ی مهره های شطرنج این بار برای شما به صورت واقعی به حرکت در می آیند، می جنگند و یا شکست می خورند. از علاقه مندان به بازی شطرنج دعوت به عمل می آید تا این بازی بسیار جذاب را دانلود کنند. طراحی کاملا سه بعدی، امکان تغییر ابعاد و جهت تصویر، امکان تغییر محل انجام بازی و بسیاری دیگر از ویژگیهای مختلف در این بازی در نظر گرفته شده است تا تجربه ی کاملا خوش و متفاوتی را از بازی شطرنج داشته باشید. http://s07.picshome.com/d42/eee.jpg |
سلام به دوستان
من وقتی صفحه سایت سرمایه رو باز میکنم هم زمان یک صفحه دیگه هم باز میشه که فیلترینگ مخابرات جلوی دسترسی به اون رو میگیره ..........البته از ده بار سه بار این وضعیت پیش میاد .........جریان چیه؟! |
نقل قول:
و قبلا" داخل يك سايتي رفته بوديد كه مخابراب فيلترش كرده! و اون سايت هم براي تبليغ سايتش اين كار رو كرده.... در internet explorer به tools> internet options برويد... شايد اونجا تونستيد پاكش كنيد! و يا pop up blocker را فعال نماييد |
ممنون
من از nod32 استفاده میکنم و موزیلا ........به قسمت pop up bloker که نگاه کردم دیدم اسم سایت سرمایه اونجاهست و پاکش کردم .............حالا nod 32 فایر وال داره یا نه نمیدونم |
با سلام به همه دوستان
ایا برنامه ای هست که بشه با اون ای پی ادرس رو به ای پی یک کشور دیگه تغییر داد مثلا ای پی ادرسمون رو اگه بروکر بخواد ببینه ای پی ادرس المان رو ببینه یعنی با نرم افزار بشه ای پی رو به المانی تغیر داد البته به غیر از سکیور اکسلیتور که فکر نمیکنم این کار رو به درستی انجام بده شایدم بتونه ولی من اطلاعات کافی ندارم و مطمئن نیستم. با تشکر فرهاد |
نقل قول:
ولی اکثرا پولی هستن. خواستی من یدونه اش رو که خودم استفاده میکنم اینجا میذارم.9 دلار ایگولد ماهی میگیره نامرد.ولی اگر میخواهی حتما از آلمان باشه نمیدونم.این یکی فقط از آمریکا و مالزی داره. مخلصیم. |
Hide IP platinum این کارو می کنه ...
زحمت لینکش رو دوستان بکشن |
ای پی
نقل قول:
مهران عزیز این فقط ای پی را مخفی و یا حذف میکنه یا نه؟ و یا اینکه میشه تنظیم کنی که ای پی هر کشوری که خودت بخوای نشون بده؟ با تشکر فرهاد |
ای پی
نقل قول:
علی جان من میخوام یه جوری باشه که خودم بتونم ای پی هر کشوری رو که خودم میخوام به اون بدم. در هر صورت بازم ممنون و اگه همچین نرم افزاری سراغ داری یه خبری بده. قربانت فرهاد |
سلام
دوستان پسورد iDownloader V. 4.11 رو ندارن باتشكر |
سلام
از دوستان کسی پرینتر HP DeskJet 3920 - printer - color - ink-jet رو داشته. باهاش میشه چند تا صفحه رنگی پرینت گرفت؟ کیفیتش چطوری هست؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند |
فايل هاي برنامه ي Exell زا چگونه ميتوان به عكس تبديل نمود؟
(3lb را در exell كشيدم و ميخواهم jpg كنم ) مرسي |
نقل قول:
|
سلام
يك راه هم استفاده از دكمه print screen و بعد باز كردن برنامه paint و ذخيره كردن عكس مربوطه با فرمت دلخواه است. موفق باشيد ............................ رشيدي |
نقل قول:
آیا منظورتون اینه که فایل را را در فروم قرار دهید ؟ برای این کار همچنین می توانید صفحه اکسل را به فرمت mht ذخیره کنید بعد از آن فایل براحتی در مرورگر اینترنت قابل مشاهده است . اما برای تبدیل آن به عکس می توانید محدوده مورد نظر خود را در اکسل انتخاب کنید و بعد در منوی edit گزینه copy را انتخاب کنید سپس به یک برنامه گرافیکی ( دلخواه ) وارد شوید و paste کنید . خواهید دید که تصویر بطور کامل منتقل می شود و بعد می توانید به هر فرمتی که می خواهید کپی نمایید موفق باشید |
دوستان سلام
آیا نرم افزار واحدی هستش که نگرانی ما رو از بابت امنیت در اینترنت مرتفع کنه؟! یا حتمآ باید در کنار یه انتی ویروس از فایروال و انتی هک و...نیز استفاده کرد؟! لطفآ هر کی هر چی داره رو کنه! مرسی |
شما اگر از internet security ها استفاده كنيد مشكلي نخواهيد داشت....
مثلا" kaspersky internet security شامل fire wall & anti virus & چند تا چيز ديگر ميشود كه همه ي اين امكانات در يك پكيج واحد قرار دارند... اميدوارم منظورتان را درست متوجه شده باشم |
نقل قول:
آیا امکان گرفتن این برنامه از وب وجود دارد؟ اگر جواب مثبته بیشتر راهنماییم کنید آیا تنظیمات خاصی رو هم میطلبه؟! یا باید یک راست رفت بازار رضا؟! تشکر |
نقل قول:
كار كردن با نورتون راحته و مثل خيلي هاي ديگه زياد از آدم سوال نميپرسه! [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مك آفي فكر كنم با ip هاي ايراني ها مشكل داشته باشه و نگذاره آپديت بشه...!!! خودتون ديگه يه بررسي بكنيد , بقيه كار ها با خودتون! اگر هم بخوان ميتونين نسخه ي اصلي بعضي از اينها رو در تهران با 50-60 تومان بخريد و يا همين لينك هايي كه گذاشته ام را به صورت CD با 2 تومان بخريد....;) فكر كنم همين برنامه ها از كافي هم كافي تر باشه!!!!:rambo: |
آریو جان منون
دوستان مدتیست با پیغام زیر مواجه میشم ..حتی با تعویض ویندوز هم همچنان پابرجاست..قضیه چیه؟ There is an IP address conflict with another system on the network تشکر |
نقل قول:
2 تا كامپيوتر را با كابل شبكه به هم وصل كرديد؟! |
نقل قول:
میتونه به کارت شبکه (دی اس ال) ربطی داشته باشه؟ |
سلام دوستان کسی درباره هزینه های این سرویس این سایت اطلا داره ؟
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
اعلام وضعیت نارنجی در امنیت اینترنت
Panda Software از انتشار بسيار سريع و گسترده يك كرم رايانه اي خطرناك در شبكه اينترنت خبر ميدهد. وسعت حملات مخرب اين كرم كه از روز گذشته آغاز شده اند به حدي بود كه كارشناسان امنيتي اين شركت را بر آن داشت تا با اعلام وضعيت نارنجي در امنيت رايانه ها و شبكه هاي سرتا سر جهان، به اطلاع رساني پي درپي كاربران اينترنت و رايانه بپردازند. اين كد مخرب كه فعلاً Nurech.A نامگذاري شده، موفق به تخريب بيش از هزاران دستگاه رايانه در نقاط مختلف جهان گرديده و هم اكنون در ميان يكي از ده ويروس شايع جهان قرار گرفته است. انتشار اين كد خطرناك از طريق نامه هاي الكترونيك با موضوعات غالباً عاشقانه و محبت آميز صورت مي گيرد. فايل ضميمه اين نامه ها كه در واقع حاوي اين كرم رايانه اي نيز مي باشند، داراي اسم هاي مؤنث هستند و عنوان آنها متغيير مي باشد: مانند flash postcard.exe و يا greeting ostcard.exe. كاربران با اجراي فايل ضميمه حاوي Nurach.A، باعث نصب آن در سيستم مي شوند كه اين مسئله خود موجب فعال شدن اين كد مخرب مي گردد. ايجاد اختلال و توقف در عملكرد سيستم، فعاليت برنامه ها و ابزار امنيتي و يافتن كليه آدرس هاي موجود در رايانه هاي آلوده براي انتشار بيشتر، نخستين فعاليت هاي تخريبي Nurach.A محسوب ميشوند. استفاده از فن آوري rootkit نيز باعث شده است كه عملكردهاي تخريبي و نيز خود اين كرم رايانه اي از چشم كاربر و نيز از رديابي بسياري از برنامه هاي ضد ويروس پنهان بماند. به نظر مي رسد كه طراحان اين كد مخرب قصد داشته اند با يك حمله غافلگير كننده، سريع و گسترده، قبل از آگاه شدن كاربران از وضعيت موجود، رايانه ها و شبكه هاي بيشتري را آلوده و تخريب كنند. لازم به ذكر است كه برخي از فن آوري هاي حفاظت پيشگيرانه موجود در بازار مانند TruPrevent™ قادر به پيش رديابي و جلوگيري از نفوذ اين ويروس خطرناك به رايانه ها و شبكه ها مي باشند. كاربران در صورت مشكوك بودن به نفوذ اين كد خطرناك در رايانه هاي خود مي توانند از برنامه ضد ويروس كاملاً رايگان و آنلاين Panda ActiveScan به آدرس [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] مراجعه فرمايند. منبع : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
بعد هم سیستم عامل رو بگید ! |
:blink:
امروز ظهر اومدم اینترنت و بعدش اینترنت رو قطع کردم و رفتم. ولی مثل همیشه کامپیوتر رو خاموش نکردم. برنامه متاتریدر باز بود و بلندگوها هم روشن بود. حدود 20-30 دقیقه بعد صدای آهنگ متاتریدر وقتی کانکت میشه رو شنیدم ! اومدم دیدم داره دیتا میگیره !!!!!!!! اون گوشه پایین سمت راست رو دیدم که آیکون اینترنت رو ببینم دیدم هیچی نیست. رفتم گوشی تلفن رو ورداشتم دیدم اینترنت وصله :huh: ارتباط رو از طریق سیم تلفن قطع کردم.اومدم لیست کانکشنهام رو ببینم دیدم یک کانکشن جدید خود به خود ایجاد شده بدون یوزر و پسورد و شماره اون هم 000 هستش ! باید بگم که اینترنت من دایل آپ هستش. و مطمئن هستم که دیسکانکت کردم. کلملا مشخص هستش که یک برنامه خودکار به اینترنت وصل شده و معلوم نیست چه اطلاعاتی رو ارسال و دریافت میکرده. به نظر شما میشه از طریق برنامه متاتریدر این کار رو کرد ؟؟؟؟؟ یا یک ویروس کثیف بوده ؟ |
ساعت جاري 18:34 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |