انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   تمام اطلاعات ترید با موبایل (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=3162)

Ahmad-Ali October 29th, 2010 10:41

سلام و صبح بخیر
من یک سوال دارم.
بعد از وصل شدن به اینترنت با موبایل چطور میشه از طریق بلوتوث ، با لپ تاپ از این اینترنت استفاده کرد؟یعنی چه تنظیماتی میخواد؟(دنبال این موضوع گشتم ولی پیدا نکردم.

ارادتمند دوستان

farhad fx October 29th, 2010 23:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 444652)
سلام و صبح بخیر
من یک سوال دارم.
بعد از وصل شدن به اینترنت با موبایل چطور میشه از طریق بلوتوث ، با لپ تاپ از این اینترنت استفاده کرد؟یعنی چه تنظیماتی میخواد؟(دنبال این موضوع گشتم ولی پیدا نکردم.

ارادتمند دوستان

با دورود فراوان
دوست گرامی من نمی دونم گوشی شما چیه ولی اگر گوشی شما پاکت پی سی ( به عبارت دیگر دارای سیستم عامل ویندوز موبایل) باشه توسط نرم افزار internet sharing که بر روی ویندوز موبایلهای ورژن 6 به بالا نصبه می تونید به اینترنت توسط بلوتوث وصل بشید و اگر هم گوشیتون دارای ویندوز موبایل نیست فکر کنم بشه با سرچ توی انترنت این نرم افزار رو برای بقیه ی گوشیها پیدا کرد .

بهروز باشید

Ahmad-Ali October 30th, 2010 09:57

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farhad fx (پست 444792)
با دورود فراوان
دوست گرامی من نمی دونم گوشی شما چیه ولی اگر گوشی شما پاکت پی سی ( به عبارت دیگر دارای سیستم عامل ویندوز موبایل) باشه توسط نرم افزار internet sharing که بر روی ویندوز موبایلهای ورژن 6 به بالا نصبه می تونید به اینترنت توسط بلوتوث وصل بشید و اگر هم گوشیتون دارای ویندوز موبایل نیست فکر کنم بشه با سرچ توی انترنت این نرم افزار رو برای بقیه ی گوشیها پیدا کرد .

بهروز باشید

با سلام و صبح بخیر.
سپاسگزارم از پاسختون.
یکی از گوشی های من Fashion چینی است:blink::blush:. گوشی دیگرم هم قدیمی است. در واقع میخواستم ببینم با این گوشی غیر استاندارد:( میشه وصل شد یا نه.

در هر حال از شما بسیار ممنونم.
ارادتمند شما احمد

heysam October 30th, 2010 13:15

گوشي من كه براي وصل كردن كامپيوتر به اينترنت استفاده مي كنم سوني اريكسون k310 هستش كه جزو گوشي هاي قديمي محسوب ميشه ، شما كافيه نرم افزار pc suite ( مثلا اگه گوشيتون نوكياست pc suite nokia ) مدل گوشي خودتون رو پيدا كنيد و اون رو نصب كنيد ديگه بقيه مراحل راحته .

farhad fx October 31st, 2010 17:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 444831)
با سلام و صبح بخیر.
سپاسگزارم از پاسختون.
یکی از گوشی های من Fashion چینی است:blink::blush:. گوشی دیگرم هم قدیمی است. در واقع میخواستم ببینم با این گوشی غیر استاندارد:( میشه وصل شد یا نه.

ارادتمند شما احمد

با دورود فراوان

متاسفانه تا آنجایی که من میدونم با گوشیهای چینی این امکان وجود نداره .
ولی اگه شما موفق به انجام چنین کاری شدید ، خوشحال میشم که به ما هم آموزش بدین .

سربلند باشید.

farzadof October 31st, 2010 18:09

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 444831)
با سلام و صبح بخیر.
سپاسگزارم از پاسختون.

ارادتمند شما احمد

با سلام خدمت دوستان عزیز

راجع به سوال احمد جان باید خدمتتون عرض کنم که مطلقا نمیشه.
چون این گوشی های چینی از دسته اون گوشیهای به قول قدیمی ها بی سجلی هستن که pc suite ندارن ولی میشه با خودشون و با مرورگر خودش وصل بشین ولی کیفیتش واقعا پایین و یه جورایی میشه گفت برا ترک اینترنت خوبه:laugh:

پ.ن:بنده تو کار موبایل هستم و اگه سوال و یا امری داشتین در حد توان میتونم راهنمایی کنم.اگه سوالی داشتین خوشحال میشم کمکتون بکنم.راستی اگه مشتری بود ردش کن بره(ببین کی گفتم)چون اکثرا با پیدا کردن کوچکترین مشکل سخت افزاری کلا از کار میافتن.
یا حق

Ahmad-Ali November 2nd, 2010 08:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farzadof (پست 445056)
با سلام خدمت دوستان عزیز

راجع به سوال احمد جان باید خدمتتون عرض کنم که مطلقا نمیشه.
چون این گوشی های چینی از دسته اون گوشیهای به قول قدیمی ها بی سجلی هستن که pc suite ندارن ولی میشه با خودشون و با مرورگر خودش وصل بشین ولی کیفیتش واقعا پایین و یه جورایی میشه گفت برا ترک اینترنت خوبه:laugh:

پ.ن:بنده تو کار موبایل هستم و اگه سوال و یا امری داشتین در حد توان میتونم راهنمایی کنم.اگه سوالی داشتین خوشحال میشم کمکتون بکنم.راستی اگه مشتری بود ردش کن بره(ببین کی گفتم)چون اکثرا با پیدا کردن کوچکترین مشکل سخت افزاری کلا از کار میافتن.
یا حق

سلام وصبح بخیر.
فرزاد جان خیلی از پاسخ شما ممنونم.
دیشب خوندم ولی نتونستم کامنت بدم.(مثل اینکه اینترنتمون هم چینی هست:blink:)
فرزاد جان، کلی از اون کلمه بی سجلی خندیدم.:)واقعا بهترین توصیف برای این گوشیها هست.بعد از چند ماه استفاده از اون،یکطرفه صدا قطع شد.یعنی صدای من رو طرف دیگه نمیشنید.اون زمانی هم که کار میکرد صدای طرف مقابل کم و زیاد میشد.نزدیک یک سالی بود در کمای عمیق بود و من بدون سیمکارت از اطلاعات تلفن اون استفاده میکردم.:laugh:
راستی نخریدم.هدیه ای بود که به یکی از عزیزانم داده بودند و من برداشتم.هرقدر هم گفت بابا این رو میگن غیر استاندارده و بدرد نمیخوره،تو گوشم نرفت. از مفت بودنش هم خیلی خوشحال بودم.:p

خلاصه گفتم حالا که لپتاپ گرفتم با این موجود کمایی، به اینترنت وصل بشم که میبینم نمیشه.
خوب حالا چیکار کنم؟وایمکس بگیرم با اون مودم یو اس بی یا مودم وای فای؟نمیدونم اندازه اونها چقدره. یو اس بی کوچیکه ولی سامانه تقویتش بزرگه.edge modem هم که من دیروز تبریز گشتم گیر نیاوردم.
ببخشید که در تاپیک ترید با موبایل،در مورد اینترنت لپتاپ پرسیدم.
ارادتمند همه دوستان

payammm November 2nd, 2010 09:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 445335)
سلام وصبح بخیر.
فرزاد جان خیلی از پاسخ شما ممنونم.
دیشب خوندم ولی نتونستم کامنت بدم.(مثل اینکه اینترنتمون هم چینی هست:blink:)
فرزاد جان، کلی از اون کلمه بی سجلی خندیدم.:)واقعا بهترین توصیف برای این گوشیها هست.بعد از چند ماه استفاده از اون،یکطرفه صدا قطع شد.یعنی صدای من رو طرف دیگه نمیشنید.اون زمانی هم که کار میکرد صدای طرف مقابل کم و زیاد میشد.نزدیک یک سالی بود در کمای عمیق بود و من بدون سیمکارت از اطلاعات تلفن اون استفاده میکردم.:laugh:
راستی نخریدم.هدیه ای بود که به یکی از عزیزانم داده بودند و من برداشتم.هرقدر هم گفت بابا این رو میگن غیر استاندارده و بدرد نمیخوره،تو گوشم نرفت. از مفت بودنش هم خیلی خوشحال بودم.:p

خلاصه گفتم حالا که لپتاپ گرفتم با این موجود کمایی، به اینترنت وصل بشم که میبینم نمیشه.
خوب حالا چیکار کنم؟وایمکس بگیرم با اون مودم یو اس بی یا مودم وای فای؟نمیدونم اندازه اونها چقدره. یو اس بی کوچیکه ولی سامانه تقویتش بزرگه.edge modem هم که من دیروز تبریز گشتم گیر نیاوردم.
ببخشید که در تاپیک ترید با موبایل،در مورد اینترنت لپتاپ پرسیدم.
ارادتمند همه دوستان

مودمهای EDGE تنها در تهران میتونید گیر بیارید .
که اگر خواستید یک پیام خصوصی بدید که سایت خرید رو براتون بفرستم.

MEY$AM November 2nd, 2010 10:09

سلام
اتفاقا قیمت این مودمها نسبت به زمانی که من خریدم نصف شده چند روز پیش حدود 50 تومن توی یه سایت دیدم.

محمد هورزاد November 2nd, 2010 11:27

کار نشد نداره جانم !!!

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 444652)
سلام و صبح بخیر
من یک سوال دارم.

ارادتمند دوستان

سلام

من با گوشی های زیر و لپ تاپ سونی و ویندوز 7 بارها وصل شدم
چینی (تی وی موبایل)
موتورولا (بدون پی سی استدیو)
پی 990
آیفون
اچ تی سی

با همه گوشی ها میشه وصل شد فقط گوشی وپ داشته باشه

گوشی رو جزء دیوایس های بلوتوث لپ تاپ بذارید - بعد یه کانکشن دایل آپ بسازید - یوزر و پس خالی باشه
شماره دایل این باشه #99*
گوشی و لپ تاپ با بلوتوث به هم وصل باشند - بعد کانکشن دایل آپ رو کانکت کنید
خود گوشی کانکت میشه

موفق باشید

محمد هورزاد November 2nd, 2010 11:30

یادم رفت بگم به خود گوشی کاری نداشته باشید - فقط بلوتوث رو روشن کنید و به لپ تاپ وصل بشه - همین

Ahmad-Ali November 2nd, 2010 12:39

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد (پست 445375)
یادم رفت بگم به خود گوشی کاری نداشته باشید - فقط بلوتوث رو روشن کنید و به لپ تاپ وصل بشه - همین

سلام محمد جان.ممنونم از پاسخت.یک مشکلی که هست اینه که لپتاپ پیغام میده: Unable to detect service.اما با نوکیا راحت وصل میشه.:(
ارادتمند شما احمد

محمد هورزاد November 2nd, 2010 18:15

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Ahmad-Ali (پست 445392)
سلام محمد جان.ممنونم از پاسخت.یک مشکلی که هست اینه که لپتاپ پیغام میده: Unable to detect service.اما با نوکیا راحت وصل میشه.:(
ارادتمند شما احمد

سلام

کجا این پیغام رو میده ؟ قسمت بلوتوث لپ تاپ ؟

یعنی بلوتوث لپ تاپ نمیتونه گوشی رو پیدا کنه ؟

احیانا بلوتوث گوشی مخفی نیست ؟

با ویندوز 7 تست کردی ؟

Ahmad-Ali November 2nd, 2010 23:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد (پست 445498)
سلام

کجا این پیغام رو میده ؟ قسمت بلوتوث لپ تاپ ؟

یعنی بلوتوث لپ تاپ نمیتونه گوشی رو پیدا کنه ؟

احیانا بلوتوث گوشی مخفی نیست ؟

با ویندوز 7 تست کردی ؟

وقتی میخوام ستینگ رو تنظیم کنم.لپ تاپ موبایل رو میشناسه ولی بعد که میخوام اد کنم میگه قادر به شناسایی سرویس نیست.البته در خود گوشی هم تنها سرویس در بلوتوث رو نوشته Send file که فکر میکنم باید دیتا رو هم بتونه بفرسته!بلوتوث موبایل مخفی نیست و یک نکته دیگه اینکه به همدیگه فایل رو میفرستند مثلا عکس یا موسیقی.
امان از این گوشی های چینی.:cry::cry:

ارادتمند دوستان

gfxtree November 8th, 2010 22:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله farhad fx (پست 443810)
با دورود فراوان
قبل از هر کاری از کانکت بودن متا به اینترنت اطمینان حاصل کنید سپس مانند شکلی که براتون گذاشتم بر روی گزینه ای که با دایره قرمز مشخص کرده ام کلیک کنید و در پایین ترین قسمت نوار ظاهر شده گزینه ی indicators رو انتخاب کنید در این گزینه تمامی اندیکاتورهای پیش فرض متا وجود دارد .
و شما می توانید پس از انتخاب اندیکاتور مورد نظر با انتخاب گزینه ی ادیت تغییرات لازم را نیز ایجاد کنید .

http://up.p30day.com/images/85309712...3329_thumb.gif
پیروز باشید

با عرض سلام

جناب farhad fx
از اينكه اطلاع رساني مي كنيد ممنون و سپاسگزارم

ميدونم اين سوالها تكراري است ولي با اين حال لطف مي كنيد اگر راهنمايي كنيد.

سپاسگزارم از توجهتون

1)لطفا بفرمايد اين مدل گوشي شما كه الان تصوير نرخهاي زنده بازار را اينجا قرار داديد مشخصات دقيق گوشي چيست؟

2) قيمت اين گوشي كه الان عكسش را در اين پست قرار داديد ، چقدر است؟ اگر مدلهاي ديگري هم وجود داره به همراه قيمتش بفرمايد؟ و اينكه كداميك را شما براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟

3) از كجا مي توانيم عين همين مدل گوشي را تهيه كنيم؟

آيا بهتر از اين گوشي براي مانيتور كردن قيمتهاي بازار هم سراغ داريد؟ البته قيمتش مناسب باشد.

4) بفرمايد اگر بخواهيم هر روز يكي دو بار قيمتهاي بازار را از طريق موبايل فقط براي يك لحظه چك كنيم چقدر به هزينه تعرفه فيش مويايل اضافه مي شه؟

چند جفت ارز را مي توان از طريق گوشي مشاهده كرد؟ آيا نرخهاي بازار واقعا زنده است؟ يعني نرخهاي زنده بازار از طريق گوشي هيچ تفاوتي با نرخهاي پلتفرم معاملاتي كه از طريق اينترنت وصل مي شويم، نداره؟

5) براي مانيتور كردن قيمتها يا عمليات تريد با خط 0912 خوب جواب ميده؟ يا همراه اول يا ايرانسل؟ شما كدام را پيشنهاد مي كنيد؟ اصلا فرقي هم مي كنه يا نه؟

5) در آخر لطفا بفرمايد چطور و از كجا مي توانم نرم افزار متاتريدر رو روي گوشي نصب كنم؟ مراحل نصبش خيلي سخته يا نه؟ اگر لينك آموزشي در اين مورد است لطفا ارائه دهيد.

ممونم

خلاصه ببخشيد اگر سوالها تكراري بود.

gfxtree November 10th, 2010 00:20

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله gfxtree (پست 447351)
با عرض سلام

جناب farhad fx
از اينكه اطلاع رساني مي كنيد ممنون و سپاسگزارم

ميدونم اين سوالها تكراري است ولي با اين حال لطف مي كنيد اگر راهنمايي كنيد.

سپاسگزارم از توجهتون

1)لطفا بفرمايد اين مدل گوشي شما كه الان تصوير نرخهاي زنده بازار را اينجا قرار داديد مشخصات دقيق گوشي چيست؟

2) قيمت اين گوشي كه الان عكسش را در اين پست قرار داديد ، چقدر است؟ اگر مدلهاي ديگري هم وجود داره به همراه قيمتش بفرمايد؟ و اينكه كداميك را شما براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟

3) از كجا مي توانيم عين همين مدل گوشي را تهيه كنيم؟

آيا بهتر از اين گوشي براي مانيتور كردن قيمتهاي بازار هم سراغ داريد؟ البته قيمتش مناسب باشد.

4) بفرمايد اگر بخواهيم هر روز يكي دو بار قيمتهاي بازار را از طريق موبايل فقط براي يك لحظه چك كنيم چقدر به هزينه تعرفه فيش مويايل اضافه مي شه؟

چند جفت ارز را مي توان از طريق گوشي مشاهده كرد؟ آيا نرخهاي بازار واقعا زنده است؟ يعني نرخهاي زنده بازار از طريق گوشي هيچ تفاوتي با نرخهاي پلتفرم معاملاتي كه از طريق اينترنت وصل مي شويم، نداره؟

5) براي مانيتور كردن قيمتها يا عمليات تريد با خط 0912 خوب جواب ميده؟ يا همراه اول يا ايرانسل؟ شما كدام را پيشنهاد مي كنيد؟ اصلا فرقي هم مي كنه يا نه؟

5) در آخر لطفا بفرمايد چطور و از كجا مي توانم نرم افزار متاتريدر رو روي گوشي نصب كنم؟ مراحل نصبش خيلي سخته يا نه؟ اگر لينك آموزشي در اين مورد است لطفا ارائه دهيد.

ممونم

خلاصه ببخشيد اگر سوالها تكراري بود.

شاید امروز جواب دهد شاید امروز بیاید... شاید

farhad fx November 10th, 2010 03:13

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله gfxtree (پست 447717)
شاید امروز جواب دهد شاید امروز بیاید... شاید

با دورود فراون
از اینکه یه مقدار دیر شد مرا عفو کنید . . .
جواب سوالاتتون رو به همون ترتیبی که فرمودین خواهم داد :

1- عرض شود که این مدل گوشی که میبینید یکی از مدلهای قدیمی آی میته ولی الان گوشی بنده اچ تی سی مدل تاچ 2 است که شما میتونید اون رو با قیمتی در حدود 250 الی 300 هزار تومان خریداری کنید ، البته باید عرض کنم که مدلهای ارزان تری مثل اچ تی سی تاچ ویوا هم هست که میتونید با قیمتی کمتر از 200 هزارتومان اون رو تهیه کنید .

2-متاسفانه من قیمت اون گوشی که عکسش رو گذاشتم ندارم و بنده یکی از دو مدل بالا رو یشنهاد میکنم ، چون اون دو مدل که پیشنهاد کردم قطعا از اون گوشی که عکسش رو گذاشتم از هر لحاظ بهتره . دیگه انتخاب با خودتونه.

3-تمام مدلهای پاکت پی سی رو میتونید از پاساژ علاالدین تهران پیدا کنید ولی باز هم من اچ تی سی رو ترجیح میدم چون الان خودم یکیش رو دارم و با توجه به قیمت مناسبش واقعا ازش راضیم .

4-ببینید دوست گرامی بنده در شهرستان زندگی میکنم و برای کانکت شدن باز طریق موبایل به اینترنت از خط ایرانسل استفاده می کنم و در روز شاید نزدیک به 30 الی 40 بار ( هر بار 10 دقیقه ) بازار رو چک میکنم که هزینه ی این کار من کمتر از 100 تومان میشه .
منظورتون ازاینکه چند جفت ارز رو میشه مشاهده کرد خوب متوجه نشدم ولی تا اونجایی که من میدونم تمام جفت ارزها در متاتریدر موبایل موجوده .
و نرخها هیچ تفاوتی با نرخهای متا تریدر نداره و کاملا زنده است .

5- بنده فقط ایرانسل رو امتحان کردم و تقریبا راضیم . ( راستش توی شهر ما امکان اتصال اینترنت خطوط همراه اول و دایمی هنوز وجود نداره )

6- متاتریدر موبایل رو شما میتونید از سایت بروکر مورد نظرتون دریافت کنید .
بنده چون با بروکر آلپاری کار می کنم اون رو از لینک زیر دریافت کردم :

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

طریقه ی نصبش هم به این صورته که پس از دانلود ، عین فایل دانلود شده رو روی رم گوشیتون بریزین سپس از طریق گوشیتون به محلی که فایل رو ذخیر کردین برید و سپس فایل مورد نظر رو اجرا کنید .

پیروز باشید

farhad fx November 10th, 2010 03:17

ببخشید یادم رفت بگم که کار کردن با متاتریدر موبایل کار سختی نیست و در چند ساعت اون رو میشه کاملا یاد گرفت .

امیدوارم که توضیحاتم کافی بوده باشند ،،، اگر سوالی بود بنده در خدمتگذاری آماده ام

سربلند باشید

gfxtree November 10th, 2010 15:38

با تشكر از پاسختون سپاسگزارم

گوشي اچ تي سي تاچ مدل 2 كه الان شما براي مانيتور كردن قيمتها استفاده مي كنيد، همين عكسي ايست كه در پايين است؟

اگر اين گوشي نيست براتون مقدور است يك عكس از گوشي همراه تون( كل زواياي گوشي كه كامل مشخص بشه) بگيريد و اينجا قرار دهيد تا حداقل شكل و شمايل گوشي دستمون بياد.

http://www.irupload.ir/images/z59ek3jf84wy9swxz9ud.gif

با تشكر

farhad fx November 10th, 2010 23:23

با دورود فراوان

دوست گرامی شما می تونید با یک سرچ ساده در گوگل تمام مشخصات و همچنین عکس دو گوشی اشاره شده ( touch2,touch viva ) رو ببیند .

این هم لینک تصویر تاچ 2 :

http://www.slashgear.com/wp-content/...h2-540x416.jpg

farhad fx November 11th, 2010 01:41

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله gfxtree (پست 447952)
با تشكر از پاسختون سپاسگزارم

گوشي اچ تي سي تاچ مدل 2 كه الان شما براي مانيتور كردن قيمتها استفاده مي كنيد، همين عكسي ايست كه در پايين است؟

اگر اين گوشي نيست براتون مقدور است يك عكس از گوشي همراه تون( كل زواياي گوشي كه كامل مشخص بشه) بگيريد و اينجا قرار دهيد تا حداقل شكل و شمايل گوشي دستمون بياد.

http://www.irupload.ir/images/z59ek3jf84wy9swxz9ud.gif

با تشكر

این عکس که شما گذاشتین گوشی تاچ ویواست

azim_274 November 11th, 2010 09:46

سلام
گوشي مدلHTC touch2
من استفاده کردم زياد جالب نيست ضعف اين مدل گوشي ها اينه که بعضي وقتها بدون دليل خاموش ميشه و تا باطري اونا خارج نکنيد و دوباره نزاريد روشن نميشه صفحه اون هم ضد خش نيست و بعد از يه مدت استفاده پر از خش ميشه

farhad fx November 11th, 2010 14:33

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله azim_274 (پست 448162)
سلام
گوشي مدلHTC touch2
من استفاده کردم زياد جالب نيست ضعف اين مدل گوشي ها اينه که بعضي وقتها بدون دليل خاموش ميشه و تا باطري اونا خارج نکنيد و دوباره نزاريد روشن نميشه صفحه اون هم ضد خش نيست و بعد از يه مدت استفاده پر از خش ميشه

با دورود فراوان

در رابطه با ضد خش نبودن صفحه ی اونها با شما کاملا موافقم ولی در رابطه با هنگ کردن و یا خاموش شدن این نوع گوشی با شما موافق نیستم .

ممکنه ایراد گوشی شما از رام اون باشه و معمولا این نوع ایرادها با یک بار هارد ریست کردن این گوشیها برطرف میشه .

پیروز باشید

azim_274 November 11th, 2010 14:47

والا ريست کردم گوشيا ولي باز درست نشد توي بعضي از فرومها هم ديدم خيلي ها شاکي اند و مشکل منا دارند

MONARCH November 19th, 2010 20:54

سلام بر دوستان عزیز
یک مشکلی با گوشی htc touch viva دارم من با بروکر پرایم کار میکنم از دیروز نمودار ارز load نمیشه و وارد اکانتم نمیشه، ریستارت کردم uninstal کردم دوباره نصب کردم اما نشد نمیدونم مشکل از چیه؟
با تشکر

shirazfx November 28th, 2010 20:02

سلام دوستان
من یه مشکل دارم من در محل کارم که یک شبکه داخلی با سروری در تهران داره می خواستم از طریق موبایل به کامپیوتری که باهاش کار میکنم به اینترنت وصل شم ولی مشکل اینجاست تا از طریق موبایل به اینترنت وصل میشم شبکه داخلی قطع میشه و ارور عدم دسترسی به سرور رو میده می خواستم بینم کسی میدونه باید چیکارکنم؟

alizali December 1st, 2010 00:19

یک سوال
فقط از گوشی های ویندوز موبایل میشه استفاده کرد
بروکرها هنوز برای اندروید یا سیستم عاملهای دیگه فکری نکردن؟

محمد هورزاد December 1st, 2010 00:30

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 452038)
یک سوال
فقط از گوشی های ویندوز موبایل میشه استفاده کرد
بروکرها هنوز برای اندروید یا سیستم عاملهای دیگه فکری نکردن؟

سلام
بله - فقط ویندوز موبایل
بروکر ها نباید فکری بکنند - بحث پلت فرم متاتریدر هست که فقط برای سیستم عامل ویندوز نوشته شده است و برادران عزیزمان در شرکت متاکوئز هنوز برای هیچ سیستم عامل دیگری حتی مکینتاش (گوشی های آیفون شرکت اپل) هیچ کاری نکرده اند و فعلا هم قصد ندارند کاری بکنند !
(اینو خودشون توی ایمیل به من گفتند)

alizali December 1st, 2010 18:17

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله محمد هورزاد (پست 452040)
سلام
بله - فقط ویندوز موبایل
بروکر ها نباید فکری بکنند - بحث پلت فرم متاتریدر هست که فقط برای سیستم عامل ویندوز نوشته شده است و برادران عزیزمان در شرکت متاکوئز هنوز برای هیچ سیستم عامل دیگری حتی مکینتاش (گوشی های آیفون شرکت اپل) هیچ کاری نکرده اند و فعلا هم قصد ندارند کاری بکنند !
(اینو خودشون توی ایمیل به من گفتند)

خوب ویندوز موبایل هم فعلا فقط htc داریم درسته؟
در خصوص برندهای مختلف htc اطلاعات می خوام
بهترین کدوم است؟

farhad fx December 1st, 2010 20:47

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 452184)
بهترین کدوم است؟

با دورود فراوان
فعلا گوشیهای اچ تی سی با توجه به قیمتشوتن بهترین گزینه اند.
شما میتونید از لینک زیر اطلاعات کاملی در رابطه با دیگر مدلهای اچ تی سی بدست بیارید.

پیروز باشید

محمد هورزاد December 2nd, 2010 09:31

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alizali (پست 452184)
بهترین کدوم است؟

سلام
ضمن تایید فرمایشات فرهاد عزیز - من مدل HD2 دارم و راضی ام - ضمنا صفحات قبلی همین تاپیک رو هم بخونید اطلاعات خوبی بدست میارید

موفق باشید

heysam December 2nd, 2010 09:42

من خودم htc viva دارم ، قيمت ارزون تر از بقيه مدل ها ست. صفحه لمسي بزرگ براي ديد بهتر و اينكه من تا الان هيچ مشكلي با اين گوشي نداشتم خدا رو شكر .

Hooman Ghayouri December 2nd, 2010 10:28

HTC(HD MINI-HD2-TOUCH2

سلام.

alizali December 2nd, 2010 15:14

و سوال اخر اینترنت همراه اول
همانی که ماهی 10 تومن یا روزی 1000 تومن است جوابگو هست؟

Kambar December 2nd, 2010 17:53

ببينيد در جايي كه من هستم اينترنت ايرانسل بهتر جواب ميده . جايي خوندم كه گوشي هاي ويندوز موبايل با اينترنت ايرانسل بهتر كار مي كنند. ولي همين طرح 10 هزار توماني رو بگيري جوابگو هيت. چون عملا متاتريدر موبايل زياد مصرف اينترنت نداره.
پ.ن:ويندوز موبايل فقط HTC نداريم برندهاي ديگ اي هم هست. اما اچ تي سي مدل هايي داره كه قيمتشون به صرفه تره.

sht31164 December 2nd, 2010 21:31

سلام
دوستان یک سوال:
من ویندوز موبایل سامسونگ دارم مدل B7300 , و وقتی میخوام از طریق بلوتوث لب تابم به اینترنتش وصل بشم پیغام خطا میده و این امکان برام وجود نداره . اگرچه با گوشیهای دیگه ای مثل سونی اریکسون این کار رو کردم.
اگر کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا بگه

ممنون

Kambar December 2nd, 2010 21:32

اينترنت شيرينگش رو فعال كردين از داخل خود گوشي؟ از طريق بلوتوث، گوشيت به لپ تاپ وصل ميشه؟ فقط اينترنتش مشكل داره؟

sht31164 December 2nd, 2010 21:35

این گزینه مربوط به کدوم قسمت گوشی میشه؟
میشه دقیق بفرمایید؟

Kambar December 2nd, 2010 21:50

توي قسمت پروگرامز يا كانكتيويتي بايد باشه... نوشته internet sharing. متاسفانه گوشي ويندوز موبايل من دو روز پيش خراب شده واسه همين دسترسي ندارم دقيق بگم اما در اينكه چنين گزينه اي بود شك ندارم.

sht31164 December 2nd, 2010 22:01

من که این گزینه رو پیدا نکردم.
اگر کسی میدونه کجاست ممنون میشم کمک کنه

sht31164 December 5th, 2010 07:11

نقل قول:

از طريق بلوتوث، گوشيت به لپ تاپ وصل ميشه؟ فقط اينترنتش مشكل داره؟
بله دوست عزیز بلوتوثش وصله ولی اینترنتش وصل نمیشه

kingnothing December 5th, 2010 18:55

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله sht31164 (پست 452844)
بله دوست عزیز بلوتوثش وصله ولی اینترنتش وصل نمیشه

درود:)
اگر برنامه ی اکتیو سینکرونایز رو نصب کرده باشید ، بعد از وصل کردن گوشی با کابل یو اس پی به کامپیوتر اینترنتتون شیر می شه:rolleyes:
موفق باشید

sht31164 December 6th, 2010 07:35

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله kingnothing (پست 452912)

درود:)
اگر برنامه ی اکتیو سینکرونایز رو نصب کرده باشید ، بعد از وصل کردن گوشی با کابل یو اس پی به کامپیوتر اینترنتتون شیر می شه:rolleyes:
موفق باشید

سلام
لطف میکنی برام این برنامه اکتیو سینکرونایز که میگی رو بذاری؟ چون من هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم پیدا نکردم.

ممنون

Erfan-FX December 6th, 2010 10:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله sht31164 (پست 452969)
سلام
لطف میکنی برام این برنامه اکتیو سینکرونایز که میگی رو بذاری؟ چون من هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم پیدا نکردم.

ممنون

خدمت شما

pass : www,ir-tci,org (پسورد را تایپ کنید که همان آدرس سایت است)

msnfx December 6th, 2010 16:37

دوستان آیا برنامه متاتریدر مخصوص گوشی های آیفون 4 هم هست ؟

saba1515 December 7th, 2010 01:38

سلام بر دوستان
نظرتون راجع به Sony Erricson X2 چیه؟

aryouou December 9th, 2010 01:55

...

سلام
چطوری میتونم از طریق موبایل به vps وصل بشم و معامله کنم؟
نرم افزار خاصی برای vps موبایل هست؟
راستش نرم افزار متا برای آندروید وجود نداره و این تنها راه حله!

heysam December 9th, 2010 13:18

نرم افزار remot desktop client هستش كه تو نت بگردي پيدا ميكني بر روي تمام گوشي ها با فرمت جاوا قابل اجرا هستش .البته .... آدم رو مي آره جلوي چشمش تا كار كنه. به نظر من كه براي تريد جالب نيست. حالا خود دانيد
آها اينم لينكش داغ و تازه خدمت شما : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

Paradox December 9th, 2010 13:44

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله aryouou (پست 453461)
سلام
چطوری میتونم از طریق موبایل به vps وصل بشم و معامله کنم؟
نرم افزار خاصی برای vps موبایل هست؟
راستش نرم افزار متا برای آندروید وجود نداره و این تنها راه حله!

با عرض سلام به همه دوستان.
راستش من کمی قبلتر برخورد کردم با این سایت: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
البته چون نیاز ضروری بهش نداشتم دقیق پیگیریش نکردم!
ولی اونچه که به طور خلاصه متوجه شدم اینه که میتونه یه پلتفرم معاملاتی باشه برای موبایل که با سیستم عامل اندروید هم سازگازه!
تصاویر برنامه رو که از تو سایت نگاه کردم شباهت زیادی به متاتریدر داره! اسمش هم که این رو تایید میکنه.
در هر صورت فکر میکنم دوستان اگه بیشتر بررسیش بکنند به درد خیلی از کاربران خواهد خورد.
موفق باشید.

پ.ن:البته با توجه به اسمش که ریموت داره شاید هم به نوعی فقط پل ارتباطی باشه ولی درهرصورت مفید خواهد بود.

OM1D December 9th, 2010 14:05

سلام

از دوستان کسی برنامه ای میشناسه برای ارتباط بلوتوث htc touch2 با کامپیوتر.
اگه درایور یواس بی هم باشه خوبه.

ممنون

ساعت جاري 00:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.