![]() |
سلام و صبح بخیر
من یک سوال دارم. بعد از وصل شدن به اینترنت با موبایل چطور میشه از طریق بلوتوث ، با لپ تاپ از این اینترنت استفاده کرد؟یعنی چه تنظیماتی میخواد؟(دنبال این موضوع گشتم ولی پیدا نکردم. ارادتمند دوستان |
نقل قول:
دوست گرامی من نمی دونم گوشی شما چیه ولی اگر گوشی شما پاکت پی سی ( به عبارت دیگر دارای سیستم عامل ویندوز موبایل) باشه توسط نرم افزار internet sharing که بر روی ویندوز موبایلهای ورژن 6 به بالا نصبه می تونید به اینترنت توسط بلوتوث وصل بشید و اگر هم گوشیتون دارای ویندوز موبایل نیست فکر کنم بشه با سرچ توی انترنت این نرم افزار رو برای بقیه ی گوشیها پیدا کرد . بهروز باشید |
نقل قول:
سپاسگزارم از پاسختون. یکی از گوشی های من Fashion چینی است:blink::blush:. گوشی دیگرم هم قدیمی است. در واقع میخواستم ببینم با این گوشی غیر استاندارد:( میشه وصل شد یا نه. در هر حال از شما بسیار ممنونم. ارادتمند شما احمد |
گوشي من كه براي وصل كردن كامپيوتر به اينترنت استفاده مي كنم سوني اريكسون k310 هستش كه جزو گوشي هاي قديمي محسوب ميشه ، شما كافيه نرم افزار pc suite ( مثلا اگه گوشيتون نوكياست pc suite nokia ) مدل گوشي خودتون رو پيدا كنيد و اون رو نصب كنيد ديگه بقيه مراحل راحته .
|
نقل قول:
متاسفانه تا آنجایی که من میدونم با گوشیهای چینی این امکان وجود نداره . ولی اگه شما موفق به انجام چنین کاری شدید ، خوشحال میشم که به ما هم آموزش بدین . سربلند باشید. |
نقل قول:
راجع به سوال احمد جان باید خدمتتون عرض کنم که مطلقا نمیشه. چون این گوشی های چینی از دسته اون گوشیهای به قول قدیمی ها بی سجلی هستن که pc suite ندارن ولی میشه با خودشون و با مرورگر خودش وصل بشین ولی کیفیتش واقعا پایین و یه جورایی میشه گفت برا ترک اینترنت خوبه:laugh: پ.ن:بنده تو کار موبایل هستم و اگه سوال و یا امری داشتین در حد توان میتونم راهنمایی کنم.اگه سوالی داشتین خوشحال میشم کمکتون بکنم.راستی اگه مشتری بود ردش کن بره(ببین کی گفتم)چون اکثرا با پیدا کردن کوچکترین مشکل سخت افزاری کلا از کار میافتن. یا حق |
نقل قول:
فرزاد جان خیلی از پاسخ شما ممنونم. دیشب خوندم ولی نتونستم کامنت بدم.(مثل اینکه اینترنتمون هم چینی هست:blink:) فرزاد جان، کلی از اون کلمه بی سجلی خندیدم.:)واقعا بهترین توصیف برای این گوشیها هست.بعد از چند ماه استفاده از اون،یکطرفه صدا قطع شد.یعنی صدای من رو طرف دیگه نمیشنید.اون زمانی هم که کار میکرد صدای طرف مقابل کم و زیاد میشد.نزدیک یک سالی بود در کمای عمیق بود و من بدون سیمکارت از اطلاعات تلفن اون استفاده میکردم.:laugh: راستی نخریدم.هدیه ای بود که به یکی از عزیزانم داده بودند و من برداشتم.هرقدر هم گفت بابا این رو میگن غیر استاندارده و بدرد نمیخوره،تو گوشم نرفت. از مفت بودنش هم خیلی خوشحال بودم.:p خلاصه گفتم حالا که لپتاپ گرفتم با این موجود کمایی، به اینترنت وصل بشم که میبینم نمیشه. خوب حالا چیکار کنم؟وایمکس بگیرم با اون مودم یو اس بی یا مودم وای فای؟نمیدونم اندازه اونها چقدره. یو اس بی کوچیکه ولی سامانه تقویتش بزرگه.edge modem هم که من دیروز تبریز گشتم گیر نیاوردم. ببخشید که در تاپیک ترید با موبایل،در مورد اینترنت لپتاپ پرسیدم. ارادتمند همه دوستان |
نقل قول:
که اگر خواستید یک پیام خصوصی بدید که سایت خرید رو براتون بفرستم. |
سلام
اتفاقا قیمت این مودمها نسبت به زمانی که من خریدم نصف شده چند روز پیش حدود 50 تومن توی یه سایت دیدم. |
کار نشد نداره جانم !!!
نقل قول:
سلام من با گوشی های زیر و لپ تاپ سونی و ویندوز 7 بارها وصل شدم چینی (تی وی موبایل) موتورولا (بدون پی سی استدیو) پی 990 آیفون اچ تی سی با همه گوشی ها میشه وصل شد فقط گوشی وپ داشته باشه گوشی رو جزء دیوایس های بلوتوث لپ تاپ بذارید - بعد یه کانکشن دایل آپ بسازید - یوزر و پس خالی باشه شماره دایل این باشه #99* گوشی و لپ تاپ با بلوتوث به هم وصل باشند - بعد کانکشن دایل آپ رو کانکت کنید خود گوشی کانکت میشه موفق باشید |
یادم رفت بگم به خود گوشی کاری نداشته باشید - فقط بلوتوث رو روشن کنید و به لپ تاپ وصل بشه - همین
|
نقل قول:
ارادتمند شما احمد |
نقل قول:
سلام کجا این پیغام رو میده ؟ قسمت بلوتوث لپ تاپ ؟ یعنی بلوتوث لپ تاپ نمیتونه گوشی رو پیدا کنه ؟ احیانا بلوتوث گوشی مخفی نیست ؟ با ویندوز 7 تست کردی ؟ |
نقل قول:
امان از این گوشی های چینی.:cry::cry: ارادتمند دوستان |
نقل قول:
با عرض سلام جناب farhad fx از اينكه اطلاع رساني مي كنيد ممنون و سپاسگزارم ميدونم اين سوالها تكراري است ولي با اين حال لطف مي كنيد اگر راهنمايي كنيد. سپاسگزارم از توجهتون 1)لطفا بفرمايد اين مدل گوشي شما كه الان تصوير نرخهاي زنده بازار را اينجا قرار داديد مشخصات دقيق گوشي چيست؟ 2) قيمت اين گوشي كه الان عكسش را در اين پست قرار داديد ، چقدر است؟ اگر مدلهاي ديگري هم وجود داره به همراه قيمتش بفرمايد؟ و اينكه كداميك را شما براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟ 3) از كجا مي توانيم عين همين مدل گوشي را تهيه كنيم؟ آيا بهتر از اين گوشي براي مانيتور كردن قيمتهاي بازار هم سراغ داريد؟ البته قيمتش مناسب باشد. 4) بفرمايد اگر بخواهيم هر روز يكي دو بار قيمتهاي بازار را از طريق موبايل فقط براي يك لحظه چك كنيم چقدر به هزينه تعرفه فيش مويايل اضافه مي شه؟ چند جفت ارز را مي توان از طريق گوشي مشاهده كرد؟ آيا نرخهاي بازار واقعا زنده است؟ يعني نرخهاي زنده بازار از طريق گوشي هيچ تفاوتي با نرخهاي پلتفرم معاملاتي كه از طريق اينترنت وصل مي شويم، نداره؟ 5) براي مانيتور كردن قيمتها يا عمليات تريد با خط 0912 خوب جواب ميده؟ يا همراه اول يا ايرانسل؟ شما كدام را پيشنهاد مي كنيد؟ اصلا فرقي هم مي كنه يا نه؟ 5) در آخر لطفا بفرمايد چطور و از كجا مي توانم نرم افزار متاتريدر رو روي گوشي نصب كنم؟ مراحل نصبش خيلي سخته يا نه؟ اگر لينك آموزشي در اين مورد است لطفا ارائه دهيد. ممونم خلاصه ببخشيد اگر سوالها تكراري بود. |
نقل قول:
شاید امروز جواب دهد شاید امروز بیاید... شاید |
نقل قول:
از اینکه یه مقدار دیر شد مرا عفو کنید . . . جواب سوالاتتون رو به همون ترتیبی که فرمودین خواهم داد : 1- عرض شود که این مدل گوشی که میبینید یکی از مدلهای قدیمی آی میته ولی الان گوشی بنده اچ تی سی مدل تاچ 2 است که شما میتونید اون رو با قیمتی در حدود 250 الی 300 هزار تومان خریداری کنید ، البته باید عرض کنم که مدلهای ارزان تری مثل اچ تی سی تاچ ویوا هم هست که میتونید با قیمتی کمتر از 200 هزارتومان اون رو تهیه کنید . 2-متاسفانه من قیمت اون گوشی که عکسش رو گذاشتم ندارم و بنده یکی از دو مدل بالا رو یشنهاد میکنم ، چون اون دو مدل که پیشنهاد کردم قطعا از اون گوشی که عکسش رو گذاشتم از هر لحاظ بهتره . دیگه انتخاب با خودتونه. 3-تمام مدلهای پاکت پی سی رو میتونید از پاساژ علاالدین تهران پیدا کنید ولی باز هم من اچ تی سی رو ترجیح میدم چون الان خودم یکیش رو دارم و با توجه به قیمت مناسبش واقعا ازش راضیم . 4-ببینید دوست گرامی بنده در شهرستان زندگی میکنم و برای کانکت شدن باز طریق موبایل به اینترنت از خط ایرانسل استفاده می کنم و در روز شاید نزدیک به 30 الی 40 بار ( هر بار 10 دقیقه ) بازار رو چک میکنم که هزینه ی این کار من کمتر از 100 تومان میشه . منظورتون ازاینکه چند جفت ارز رو میشه مشاهده کرد خوب متوجه نشدم ولی تا اونجایی که من میدونم تمام جفت ارزها در متاتریدر موبایل موجوده . و نرخها هیچ تفاوتی با نرخهای متا تریدر نداره و کاملا زنده است . 5- بنده فقط ایرانسل رو امتحان کردم و تقریبا راضیم . ( راستش توی شهر ما امکان اتصال اینترنت خطوط همراه اول و دایمی هنوز وجود نداره ) 6- متاتریدر موبایل رو شما میتونید از سایت بروکر مورد نظرتون دریافت کنید . بنده چون با بروکر آلپاری کار می کنم اون رو از لینک زیر دریافت کردم : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] طریقه ی نصبش هم به این صورته که پس از دانلود ، عین فایل دانلود شده رو روی رم گوشیتون بریزین سپس از طریق گوشیتون به محلی که فایل رو ذخیر کردین برید و سپس فایل مورد نظر رو اجرا کنید . پیروز باشید |
ببخشید یادم رفت بگم که کار کردن با متاتریدر موبایل کار سختی نیست و در چند ساعت اون رو میشه کاملا یاد گرفت .
امیدوارم که توضیحاتم کافی بوده باشند ،،، اگر سوالی بود بنده در خدمتگذاری آماده ام سربلند باشید |
با تشكر از پاسختون سپاسگزارم
گوشي اچ تي سي تاچ مدل 2 كه الان شما براي مانيتور كردن قيمتها استفاده مي كنيد، همين عكسي ايست كه در پايين است؟ اگر اين گوشي نيست براتون مقدور است يك عكس از گوشي همراه تون( كل زواياي گوشي كه كامل مشخص بشه) بگيريد و اينجا قرار دهيد تا حداقل شكل و شمايل گوشي دستمون بياد. http://www.irupload.ir/images/z59ek3jf84wy9swxz9ud.gif با تشكر |
با دورود فراوان
دوست گرامی شما می تونید با یک سرچ ساده در گوگل تمام مشخصات و همچنین عکس دو گوشی اشاره شده ( touch2,touch viva ) رو ببیند . این هم لینک تصویر تاچ 2 : http://www.slashgear.com/wp-content/...h2-540x416.jpg |
نقل قول:
|
سلام
گوشي مدلHTC touch2 من استفاده کردم زياد جالب نيست ضعف اين مدل گوشي ها اينه که بعضي وقتها بدون دليل خاموش ميشه و تا باطري اونا خارج نکنيد و دوباره نزاريد روشن نميشه صفحه اون هم ضد خش نيست و بعد از يه مدت استفاده پر از خش ميشه |
نقل قول:
در رابطه با ضد خش نبودن صفحه ی اونها با شما کاملا موافقم ولی در رابطه با هنگ کردن و یا خاموش شدن این نوع گوشی با شما موافق نیستم . ممکنه ایراد گوشی شما از رام اون باشه و معمولا این نوع ایرادها با یک بار هارد ریست کردن این گوشیها برطرف میشه . پیروز باشید |
والا ريست کردم گوشيا ولي باز درست نشد توي بعضي از فرومها هم ديدم خيلي ها شاکي اند و مشکل منا دارند
|
سلام بر دوستان عزیز
یک مشکلی با گوشی htc touch viva دارم من با بروکر پرایم کار میکنم از دیروز نمودار ارز load نمیشه و وارد اکانتم نمیشه، ریستارت کردم uninstal کردم دوباره نصب کردم اما نشد نمیدونم مشکل از چیه؟ با تشکر |
سلام دوستان
من یه مشکل دارم من در محل کارم که یک شبکه داخلی با سروری در تهران داره می خواستم از طریق موبایل به کامپیوتری که باهاش کار میکنم به اینترنت وصل شم ولی مشکل اینجاست تا از طریق موبایل به اینترنت وصل میشم شبکه داخلی قطع میشه و ارور عدم دسترسی به سرور رو میده می خواستم بینم کسی میدونه باید چیکارکنم؟ |
یک سوال
فقط از گوشی های ویندوز موبایل میشه استفاده کرد بروکرها هنوز برای اندروید یا سیستم عاملهای دیگه فکری نکردن؟ |
نقل قول:
سلام بله - فقط ویندوز موبایل بروکر ها نباید فکری بکنند - بحث پلت فرم متاتریدر هست که فقط برای سیستم عامل ویندوز نوشته شده است و برادران عزیزمان در شرکت متاکوئز هنوز برای هیچ سیستم عامل دیگری حتی مکینتاش (گوشی های آیفون شرکت اپل) هیچ کاری نکرده اند و فعلا هم قصد ندارند کاری بکنند ! (اینو خودشون توی ایمیل به من گفتند) |
نقل قول:
در خصوص برندهای مختلف htc اطلاعات می خوام بهترین کدوم است؟ |
نقل قول:
فعلا گوشیهای اچ تی سی با توجه به قیمتشوتن بهترین گزینه اند. شما میتونید از لینک زیر اطلاعات کاملی در رابطه با دیگر مدلهای اچ تی سی بدست بیارید. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] پیروز باشید |
نقل قول:
سلام ضمن تایید فرمایشات فرهاد عزیز - من مدل HD2 دارم و راضی ام - ضمنا صفحات قبلی همین تاپیک رو هم بخونید اطلاعات خوبی بدست میارید موفق باشید |
من خودم htc viva دارم ، قيمت ارزون تر از بقيه مدل ها ست. صفحه لمسي بزرگ براي ديد بهتر و اينكه من تا الان هيچ مشكلي با اين گوشي نداشتم خدا رو شكر .
|
HTC(HD MINI-HD2-TOUCH2
|
و سوال اخر اینترنت همراه اول
همانی که ماهی 10 تومن یا روزی 1000 تومن است جوابگو هست؟ |
ببينيد در جايي كه من هستم اينترنت ايرانسل بهتر جواب ميده . جايي خوندم كه گوشي هاي ويندوز موبايل با اينترنت ايرانسل بهتر كار مي كنند. ولي همين طرح 10 هزار توماني رو بگيري جوابگو هيت. چون عملا متاتريدر موبايل زياد مصرف اينترنت نداره.
پ.ن:ويندوز موبايل فقط HTC نداريم برندهاي ديگ اي هم هست. اما اچ تي سي مدل هايي داره كه قيمتشون به صرفه تره. |
سلام
دوستان یک سوال: من ویندوز موبایل سامسونگ دارم مدل B7300 , و وقتی میخوام از طریق بلوتوث لب تابم به اینترنتش وصل بشم پیغام خطا میده و این امکان برام وجود نداره . اگرچه با گوشیهای دیگه ای مثل سونی اریکسون این کار رو کردم. اگر کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا بگه ممنون |
اينترنت شيرينگش رو فعال كردين از داخل خود گوشي؟ از طريق بلوتوث، گوشيت به لپ تاپ وصل ميشه؟ فقط اينترنتش مشكل داره؟
|
این گزینه مربوط به کدوم قسمت گوشی میشه؟
میشه دقیق بفرمایید؟ |
توي قسمت پروگرامز يا كانكتيويتي بايد باشه... نوشته internet sharing. متاسفانه گوشي ويندوز موبايل من دو روز پيش خراب شده واسه همين دسترسي ندارم دقيق بگم اما در اينكه چنين گزينه اي بود شك ندارم.
|
من که این گزینه رو پیدا نکردم.
اگر کسی میدونه کجاست ممنون میشم کمک کنه |
نقل قول:
|
نقل قول:
درود:) اگر برنامه ی اکتیو سینکرونایز رو نصب کرده باشید ، بعد از وصل کردن گوشی با کابل یو اس پی به کامپیوتر اینترنتتون شیر می شه:rolleyes: موفق باشید |
نقل قول:
لطف میکنی برام این برنامه اکتیو سینکرونایز که میگی رو بذاری؟ چون من هرچی تو اینترنت دنبالش گشتم پیدا نکردم. ممنون |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] pass : www,ir-tci,org (پسورد را تایپ کنید که همان آدرس سایت است) |
دوستان آیا برنامه متاتریدر مخصوص گوشی های آیفون 4 هم هست ؟
|
سلام بر دوستان
نظرتون راجع به Sony Erricson X2 چیه؟ |
...
سلام
چطوری میتونم از طریق موبایل به vps وصل بشم و معامله کنم؟ نرم افزار خاصی برای vps موبایل هست؟ راستش نرم افزار متا برای آندروید وجود نداره و این تنها راه حله! |
نرم افزار remot desktop client هستش كه تو نت بگردي پيدا ميكني بر روي تمام گوشي ها با فرمت جاوا قابل اجرا هستش .البته .... آدم رو مي آره جلوي چشمش تا كار كنه. به نظر من كه براي تريد جالب نيست. حالا خود دانيد
آها اينم لينكش داغ و تازه خدمت شما : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
راستش من کمی قبلتر برخورد کردم با این سایت: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته چون نیاز ضروری بهش نداشتم دقیق پیگیریش نکردم! ولی اونچه که به طور خلاصه متوجه شدم اینه که میتونه یه پلتفرم معاملاتی باشه برای موبایل که با سیستم عامل اندروید هم سازگازه! تصاویر برنامه رو که از تو سایت نگاه کردم شباهت زیادی به متاتریدر داره! اسمش هم که این رو تایید میکنه. در هر صورت فکر میکنم دوستان اگه بیشتر بررسیش بکنند به درد خیلی از کاربران خواهد خورد. موفق باشید. پ.ن:البته با توجه به اسمش که ریموت داره شاید هم به نوعی فقط پل ارتباطی باشه ولی درهرصورت مفید خواهد بود. |
سلام
از دوستان کسی برنامه ای میشناسه برای ارتباط بلوتوث htc touch2 با کامپیوتر. اگه درایور یواس بی هم باشه خوبه. ممنون |
ساعت جاري 00:14 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |