![]() |
کسی تا حالا تجربه موفقیت آمیز در ارتباط با استفاده از PALTALK داشته ؟ همونطور که میدونید paltalk ایران رو ban کرده ، کسی راه امتحان شده ای داره ؟ چون از ****** های معمول نمی شه استفاده کرد
|
سلام
آيا كسي كد فعال سازي اين برنامه را دارد؟ البته اگر كه قبلا" خودتان از آن *** استفاده كرده ايد و مطمئنيد كه كار ميكند ممنون ميشوم كه قرار دهيد Kaspersky INTERNET SECURITY v6.0.1.411 |
نقل قول:
ولي به دليل قوانين سايت فايل را آپلود نميكنم و ديگه از اين سوال ها نميپرسم! :huh: :blush: نقل قول:
|
رفقا power DVD 7 با *** اورژانسي از يك جايي كه بشه با سرعت خوب دانلودش كرد ( سريع ) سراغ داريد؟
|
نقل قول:
خدمت امیر آقا كد:
http://rapidshare.com/files/10721342/cpdvd_7.0.exe.html كد:
www.apadanait.com |
رفقا جا هايي سراغ داريد كه pdf مجلات روز را هم بشود دانلود كرد؟ در زمينه هاي گوناگون؟
|
سلام
دوستان قبلا لطف کردید و فایل nod32 را قرار دادید اما چطوری می توانم اونو بصورت فول آپدیت کنم چون وقتی روی آپدیت فول می زنم یوزر و پسورد می خواد ؟ راه حلی داره ؟ با تشکر |
شهرام خان قبلآ دوست عزیز من دکتر علیرضا تو وبلاگش یه روش واسه قانونی کردن ناد 32 گفته بود
نمی دونم هنوزم کاراست یا نه .... خودتون امتحان کنید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
سلام
يك سوال فني داشتم اونم اين است كه هر موبايل وتلفن همراهي كه از خارج وارد مي شه ( قانوني ) يك شماره سريال خاصي داره كه بايد به شماره سريالي كه مخابرات بهش مي ده عوض بشه( چنچ بشه) اگه اين كار نشه اون تلفن همراه دوزار نمي ارزه. حالا يك عده اومدن و تلفن همراهي كه غير قانوني وارد مي شه رو شماره سريالش چنچ مي كنند و بقولي قانوني مي كنند اين نرم افزار رو چطوري ميشه پيدا كرد كسي اطلاعاتي داره;) باتشكر |
نقل قول:
كد:
www.avaxhome.ru كد:
www.pdfchm.com |
نقل قول:
|
سلام سلام
من به دلیل حال نکردن با فیلترینگ سایت ها :blush: مدتیه از VPN استفاده می کنم حالا 2 تا سوال اگه paypal رو با mastercard فعال نکنم نمی تونم توش پول بریزم ؟ ip من ماله us است 2- من متا رو هم وقتی رو vpn هستم باز می کنم احتمال حک شدن اکانت وجود داره یا نه ؟ مرسی |
نقل قول:
تا جایی که من می دونم برای واریز مبالغ کم نیازی به وریفای نداره . برخی بروکرها هم مثل بروکر اوآندا تا 100 دلار را از اکانت وریفای نشده قبول می کنه اما من نمیدونم برای برداشت چطور ؟ ممکنه موقع برداشت وریفای بخواهد !؟ |
سلام
من چطوری می تونم مودم adsl رو برای دو تا دستگاه به اشتراک بگذارم چون همون آی پی سرور که برای یک دستگاه رو در قسمت اتصال شبکه وارد کردم فقط برای یک دستگاه معتبره . با تشکر ( مودم من چهار 4 پورت شبکه داره) |
نقل قول:
اگر ميخواهيد بفرماييد كه آيپي هاي كانكشن مربوطه را براتون بگذارم. ( اين روش , ربطي به آيپي اينترنت و مودم نداره! و كامپيوتر اول بايد دائم روشن باشه) پ.ن: فعلا كه خبر داريم... |
نقل قول:
آقا شهرام شما در کامپیوتر اولی در قسمت properties اتصال شبکه تان و در سربرگ advanced مربع internet connection sharing رو تیک بزنید بعد در کامپیوتر دومی یک آیپی با این رنج *.*.168.192 وارد کنید و در قسمت default gateway ایپی دستگاه اول را وارد نمایید به اینترنت وصل میشود ضمنا 2 کامپیوتر باید با کابل شبکه بهم مرتبط باشند شاد باشید |
تازگي ADSL گرفتم
اما ازش اصلا راضي نيستم چون فكر ميكنم با DIALUPهيچ فرقي نداره ايا از دوستان كسي ميدونه چطور ميشه سر در اورد كه سرعت چقدره ممنون ميشم راهنمايي كنيد:) :rolleyes: |
نقل قول:
نقل قول:
اما من می خواستم از طریق خود مودم هر دستگاه را مستقل وصل کنم آیا بازم راهش همینه ؟ باتشکر فراوان |
نقل قول:
همین تاپیک را از آخر چند صفحه عقب تر بروید حتما لینک مربوط به تست سرعت را پیدا می کنید ;) اما درسته سرعتش کمه من از داتک گرفتم و انتخاب دیگری هم ندارم 128 اون گاهی از دایل هم عقب می مونه اما گاهی هم خیلی خوبه . معمولا بین 5تا 12 k سرعت دانلود دارم |
جنابalibjn
با سلام اگر روی گزینه ارتباط در گوشه سمت راست که علامت دو کامپوتر است کلیک راست کنید وstatus را انتخاب کنید سرعت ارتباط شما با اینترنت دیده میشود ولی دقت کنید که مقدار واقعی دانلود را از یک میزان حجم معین مثلا یک موزیک یا ویدیو میتوانید بفهمید که همانطور که همانطور که حدث زدید در حد 4یا 5KBکه معادل32الی 40kbمیباشد موفق باشید-----شایان |
نقل قول:
تا جايي كه من ميدانم : اگر از سرويس هاي 128 و 256 استفاده ميكنيد , پس به احتمال قوي تك ip هستيد... يعني توسط فقط يك آيپي به اينترنت ميتوانيد مصل شويد... و اين يعني يك كامپيوتر! و براي داشتن آن سرويس بايد هزينه ي بيشتري بپردازيد... پارس آنلاين در كرج يه همچين چيزي بهم گفت! |
نقل قول:
مثلا مال من در هر ثانیه 4 واحد اضافه میشه. 4* 6/6 =Kbps 26.4 |
از سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يك فايل بزرگ را دانلود نماييد و سرعت دريافت آن را ببينيد...
متاتريدر و برنامه هاي آنلاين را حتما ببنديد! اصلا" 64k گرفته ايد يا 128k ؟ از چه شركتي گرفته ايد؟ |
نقل قول:
سرعتی که در دانلود دیده میشود فقط مربوط به بخش Data در یک Packet میباشد. |
نقل قول:
سلام سلام همانطور که دوستمون گفتند برای سرویس های خانگی با سرعت پایین فقط یک ip در اختیار شما قرار می گیرد که باید یکی از pc ها سرور ( عموما روشن ) و دیگر کلاینت باتنظیمات default باشد و از internet sharing استفاده کنید اگر چند ip می خواهید اولا الان باید روزنامه شرکت ثبت شده و مدارک شرکت رو داشته باشید در ضمن هزینش حدو د 1.5 برابر سرویس عادی است. |
نقل قول:
برای تست سرعت سایت های گوناگونی وجود دارد که bandwith rate روبه شما می دهند باز همان جور که دوستمونگفتباید تمام برنامه ایی که از اینترنت استفاده می کنند خاموش باشد این سایت بهترین کار ایی ا دارد که هم زمان سرعت send و receive ره به ما می گوید [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] راستی یادم رفت این سایت الزاما JAVA Virtual Machine لازم دارد یک راه راحت تر هم هستید یک فایل دانلود کنید وقتی سرعت روی یک عدد مثلا 14 کیلوبایت در ثانیه ثابت شد در 8 ضرب کنید سرعت شما بر حسب کیلوبیت در ثانیه میشود مثلا 112kbps موفق باشید |
از همه دوستان كه جواب دادند ممنون و متشكر
خدمت اقا شايان عزيز دو تا كامپيوتري كه فرموديد نيست در ضمن تو STATUS هم مقدار واقعي رو نشون نميده در ثاني سرعت خيلي متغيره فايل هم كه دانلود كرده بودم بعد از چرتكه انداختن ديدم عدد 50 و خرده اي در اومد نا گفته نمونه اسما 128دادن. بعد به اين نتيجه رسيدم كه ADSL ما نفتيه |
امیدوارم روزی سرعت اتصال T4 داشته باشیم با 247 Mbps
|
A-:whoow: SKELETORعزيز ان شا... كه پير شي
اميدت هم نوميدنشه همين نفتيه هم اگر قطعي وغيره رو نداشته باشه خوبه ...:whoow: :laugh: ;) ;) |
یه چیز بی و با ربط به این تاپیک بنویسم :blush:
من یکسالی هست adsl 256 دارم ولی قبل از تصویب این قانون محدویت در مورد سرویس های خانگی توسط دکتر محمود احمدی نژاد دیگه آخرش 15 kbps دانلود داشتم اما از بعدش ای می چسبه رو 24 تکون نمی خوره دکتر دوست داریم :banana: |
سلام
کامپیوترم ویروسی شده چطوری باید این ویروس رو پاکش کنم. Virus.Win32.Hidrag.a به فایلهای اجرایی می چسبه ممنون |
نقل قول:
بهرحال محل قرار گیری این ویروس در رجیستری در HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Services PowerManager = %WindowsDir%\SVCHOST.EXE است ولی اگ svchost اصلی روپاک کنی ویندوزت مشکل دار یشه |
online scanner
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
کامپیوتر ویروسی شده |
نقل قول:
اگه ویندوز رو عوض کنم مشکل حل میشه؟ ممنون |
نقل قول:
اگه حال داری ممکنه ولی از اونجاکه این ویروس اولی بار بعد از restart میاد رو رجیستری ویندوز و شروع می کنه از درایو C تک تک فایل های اجرایی رو الوده می کنه ممکنه source اش پاک نشه بهترین کار اینست که یه انتی ویروس به روز حالا panda یا kasper یا nod 32 یا MCAfee یا norton بریزی ولی باید حتما به روز باشه... گویی که این ویروس درjuly 2003 نوشته شده و بزاری سیستمت کاملا چک شه و پامش کنه اینجوری خیلی بهتر الته mcafee نمی زاره از ایران به روز کنید .. خواستی من updatehso برات می گیرم می فرستم ... ولی فورمت رو بزار آخرین مرحله |
نقل قول:
آیا روی نمودار سرعت cpu هم تاثیر گذاشته ؟ مال من مثل چارت شده می ره بالا می آد پایین ! رنجه و این ویروس روی این رنج ترید می کنه :whoow: :mad: جدا از شوخی ممکنه حتی با نصب مجدد هم بارم ویروس بیاد بهتره یه جوری پیداش کنید من که هنوز نتونستم :( |
نقل قول:
من Kaspersky 6.0 رو دارم.الان دارم آپدیت میکنم. ویروس رو کامل پاکش میکنه؟ یه انتی ویروس دیگه داشتم ویروس فایل svchost.exe رو پاک نمیکرد ممنون |
نقل قول:
آره روی نمودار خیل نوسان داره از وقتی که ویروسی شده سرعت سیستم خیل افت کرده. انشالله از شرش خلاص بشیم هر چه زودتر باید با یه عملیات انبر گازی :blink: مخفیگاهش رو پیدا کنیم;) |
سلام
آقا من یک فیلم دانلود کردم فرمتش Bin file این با چه برنامه ای باز می شه؟ دست گلتون درد نکنه |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] یا BS player که اون پولیه |
نقل قول:
اینو شک دارم که برنامه ای باشه که برات extract کنه |
نقل قول:
تا جایی که من یادمه پسوند ISO هست که استاندارد ه و هر برنامه ایی هم یک پسوند شخصی برای image داره مثل img. یا nci. .... این لینک رو ببینید مشکلتون حل میشه [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] اینجا نوشته گ MagicISO is also a BIN extractor. MagicISO allows the users to open/edit/extract bin files." ول پولیه باید برنامشو بگیری بعد *** کنی .. ولی به نظر راه دوستمون ساده تر است برای درایو مجازی از نرم افزار alcohl می تونی استفاده کنی ... nero هم من رو دستگام ندارم ببینم bin ساپورت می کنه یا نه |
از دوستای خوبم a_skeletor وfotovat ممنونم.
مشکلم حل شد. با برنامه iso buster بازش کردم. |
سلام
من دنبال يه لينكي براي دانلود ويستا ميگردم . ولي هرچه گشتم نتوانستم لينكي براي دانلود آن پيدا كنم! نسخه ي بتا هم بود مهم نيست.... فقط ميخوام يه مدت ويستا داشته باشم كه عقده اي نشم! :blush: حجم اش هم كه 2-3 گيگ بيشتر نيست!!!;) اين را هم پيدا كردم ولي هنوز اصل كاريش مانده... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] البته بيرون مثل اين كه با قيمت دو يا 3 هزار تومان dvd اش را ميفروشند.... :rolleyes: مرسي |
ويژگي Windows Vista چيا هستش ؟ جز صفحه Desktop و اينها از نظر كاربردي چه فرق اساسي با
Xp يا ديگر گزينه ها داره ؟ |
نقل قول:
عباراتي مثل double click و up ... مثلا" ميگيم: دبل كليك مدياپلير :براي اجراي مدياپلير . يا دبل كليك ويندوز (اسم فولدر) : فولدر ويندوز باز ميشود.... و همچنين ميگفت كه لحجه ي انگليسي و هم آمريكايي و... و احتمالا" تركي و كردي و رشتي ;) را قبول ميكند بيشتر از اين نميدونم |
نقل قول:
2 3 تومنیش مشکل داره ولی دو تا پک داره یکی 5500 یکی 6500 که ok شده ولی من theme ویستا رو گرفتم ریختم تو xp همه چی دقیقا همون شده اما یک خورده اون منو های 3D ایش کمتره - |
نقل قول:
ثانیا اکثر ایکون ها حالت 3 بعدی دارد + منو mycomputer هم یه جورایی 3 بعدی است اطلاعات تخصصی تر خواستید بگید .... البته زیادم وارد نیستم :happy: اگر دستگاهتون زیر 1 گیگا بایت رم دارد اصلا توصیه نمی کنم اگه خیلی دوست داری شبیه بشید همین theme خوبه من عکس desktop ام رو میزارم حال کردید upload کنم البته 30 مگی هستا [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
نقل قول:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
ساعت جاري 19:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد. |