انجمن‌های سرمایه

انجمن‌های سرمایه (https://forum.sarmaye.com/index.php)
-   کامپیوتر و اینترنت (https://forum.sarmaye.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   کامپیوتر، اینترنت، سخت افزار و نرم افزار (https://forum.sarmaye.com/showthread.php?t=1843)

fotovat January 22nd, 2007 20:48

کسی تا حالا تجربه موفقیت آمیز در ارتباط با استفاده از PALTALK داشته ؟ همونطور که میدونید paltalk ایران رو ban کرده ، کسی راه امتحان شده ای داره ؟ چون از ****** های معمول نمی شه استفاده کرد

ario January 23rd, 2007 01:37

سلام
آيا كسي كد فعال سازي اين برنامه را دارد؟
البته اگر كه قبلا" خودتان از آن *** استفاده كرده ايد و مطمئنيد كه كار ميكند ممنون ميشوم كه قرار دهيد
Kaspersky INTERNET SECURITY v6.0.1.411

ario January 23rd, 2007 01:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 82758)
سلام
آيا كسي كد فعال سازي اين برنامه را دارد؟
البته اگر كه قبلا" خودتان از آن *** استفاده كرده ايد و مطمئنيد كه كار ميكند ممنون ميشوم كه قرار دهيد
Kaspersky INTERNET SECURITY v6.0.1.411

ممنونم از خودم! خودم يافتم...
ولي به دليل قوانين سايت فايل را آپلود نميكنم و ديگه از اين سوال ها نميپرسم! :huh: :blush:
نقل قول:

11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با ***** بمعنای عام آن (نرم افزارهای *** شده) در انجمنها ممنوع است.

amirrh January 24th, 2007 20:08

رفقا power DVD 7 با *** اور‍ژانسي از يك جايي كه بشه با سرعت خوب دانلودش كرد ( سريع ) سراغ داريد؟

mehran_lp January 24th, 2007 20:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 83189)
رفقا power DVD 7 با *** اور‍ژانسي از يك جايي كه بشه با سرعت خوب دانلودش كرد ( سريع ) سراغ داريد؟

:p :p :p :p :p
خدمت امیر آقا
كد:

http://rapidshare.com/files/10721342/cpdvd_7.0.exe.html
پسورد

كد:

www.apadanait.com

amirrh January 25th, 2007 21:43

رفقا جا هايي سراغ داريد كه pdf مجلات روز را هم بشود دانلود كرد؟ در زمينه هاي گوناگون؟

S_K_H January 28th, 2007 00:16

سلام
دوستان قبلا لطف کردید و فایل nod32 را قرار دادید اما چطوری می توانم اونو بصورت فول آپدیت کنم چون وقتی روی آپدیت فول می زنم یوزر و پسورد می خواد ؟ راه حلی داره ؟
با تشکر

mehran_lp January 28th, 2007 10:45

شهرام خان قبلآ دوست عزیز من دکتر علیرضا تو وبلاگش یه روش واسه قانونی کردن ناد 32 گفته بود
نمی دونم هنوزم کاراست یا نه .... خودتون امتحان کنید
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

touhidqolizadeh January 29th, 2007 03:32

سلام
يك سوال فني داشتم اونم اين است كه هر موبايل وتلفن همراهي كه از خارج وارد مي شه ( قانوني ) يك شماره سريال خاصي داره كه بايد به شماره سريالي كه مخابرات بهش مي ده عوض بشه( چنچ بشه) اگه اين كار نشه اون تلفن همراه دوزار نمي ارزه.
حالا يك عده اومدن و تلفن همراهي كه غير قانوني وارد مي شه رو شماره سريالش چنچ مي كنند و بقولي قانوني مي كنند اين نرم افزار رو چطوري ميشه پيدا كرد كسي اطلاعاتي داره;)

باتشكر

NoName January 29th, 2007 09:32

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله amirrh (پست 83444)
رفقا جا هايي سراغ داريد كه pdf مجلات روز را هم بشود دانلود كرد؟ در زمينه هاي گوناگون؟

یکی از سایت های نسبتا خوب برای مجلات سایت روسی
كد:

www.avaxhome.ru
هست و سایت
كد:

www.pdfchm.com
هم بیشتر کتاب های کامپیوتری رو لیست می کنه

fotovat January 29th, 2007 10:26

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله touhidqolizadeh (پست 83954)
سلام
يك سوال فني داشتم اونم اين است كه هر موبايل وتلفن همراهي كه از خارج وارد مي شه ( قانوني ) يك شماره سريال خاصي داره كه بايد به شماره سريالي كه مخابرات بهش مي ده عوض بشه( چنچ بشه) اگه اين كار نشه اون تلفن همراه دوزار نمي ارزه.
حالا يك عده اومدن و تلفن همراهي كه غير قانوني وارد مي شه رو شماره سريالش چنچ مي كنند و بقولي قانوني مي كنند اين نرم افزار رو چطوري ميشه پيدا كرد كسي اطلاعاتي داره;)

باتشكر

باید توی موتورهای جوستجو کلمه unlock رو همراه با مدل گوشی جستجو کنید.

a_skeletor January 29th, 2007 14:36

سلام سلام
من به دلیل حال نکردن با فیلترینگ سایت ها :blush: مدتیه از VPN استفاده می کنم حالا 2 تا سوال

اگه paypal رو با mastercard فعال نکنم نمی تونم توش پول بریزم ؟ ip من ماله us است
2- من متا رو هم وقتی رو vpn هستم باز می کنم احتمال حک شدن اکانت وجود داره یا نه ؟
مرسی

S_K_H January 29th, 2007 15:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a_skeletor (پست 84020)
سلام سلام
من به دلیل حال نکردن با فیلترینگ سایت ها :blush: مدتیه از VPN استفاده می کنم حالا 2 تا سوال

اگه paypal رو با mastercard فعال نکنم نمی تونم توش پول بریزم ؟ ip من ماله us است
2- من متا رو هم وقتی رو vpn هستم باز می کنم احتمال حک شدن اکانت وجود داره یا نه ؟
مرسی

سلام
تا جایی که من می دونم برای واریز مبالغ کم نیازی به وریفای نداره . برخی بروکرها هم مثل بروکر اوآندا تا 100 دلار را از اکانت وریفای نشده قبول می کنه اما من نمیدونم برای برداشت چطور ؟ ممکنه موقع برداشت وریفای بخواهد !؟

S_K_H January 31st, 2007 17:13

سلام
من چطوری می تونم مودم adsl رو برای دو تا دستگاه به اشتراک بگذارم
چون همون آی پی سرور که برای یک دستگاه رو در قسمت اتصال شبکه وارد کردم فقط برای یک دستگاه معتبره .
با تشکر
( مودم من چهار 4 پورت شبکه داره)

ario January 31st, 2007 17:22

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 84529)
سلام
چون همون آی پی سرور که برای یک دستگاه رو در قسمت اتصال شبکه وارد کردم فقط برای یک دستگاه معتبره .
با تشکر

من سيستمي را كه مودم داره را سرور كردم و سيستم دوم را به سيستم اولي (و نه پورت دوم مودم) وصل كردم...
اگر ميخواهيد بفرماييد كه آيپي هاي كانكشن مربوطه را براتون بگذارم.
( اين روش , ربطي به آيپي اينترنت و مودم نداره! و كامپيوتر اول بايد دائم روشن باشه)

پ.ن: فعلا كه خبر داريم...

drmajid January 31st, 2007 17:23

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 84529)
سلام
با تشکر

با سلام
آقا شهرام شما در کامپیوتر اولی در قسمت properties اتصال شبکه تان و در سربرگ advanced مربع internet connection sharing رو تیک بزنید بعد در کامپیوتر دومی یک آیپی با این رنج
*.*.168.192 وارد کنید و در قسمت default gateway ایپی دستگاه اول را وارد نمایید به اینترنت وصل میشود
ضمنا 2 کامپیوتر باید با کابل شبکه بهم مرتبط باشند
شاد باشید

alibjn January 31st, 2007 23:34

تازگي ADSL گرفتم

اما ازش اصلا راضي نيستم چون فكر ميكنم با DIALUPهيچ فرقي نداره

ايا از دوستان كسي ميدونه چطور ميشه سر در اورد كه سرعت چقدره

ممنون ميشم راهنمايي كنيد:) :rolleyes:

S_K_H January 31st, 2007 23:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله drmajid (پست 84534)
با سلام
آقا شهرام شما در کامپیوتر اولی در قسمت properties اتصال شبکه تان و در سربرگ advanced مربع internet connection sharing رو تیک بزنید بعد در کامپیوتر دومی یک آیپی با این رنج
*.*.168.192 وارد کنید و در قسمت default gateway ایپی دستگاه اول را وارد نمایید به اینترنت وصل میشود
ضمنا 2 کامپیوتر باید با کابل شبکه بهم مرتبط باشند
شاد باشید

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 84533)
من سيستمي را كه مودم داره را سرور كردم و سيستم دوم را به سيستم اولي (و نه پورت دوم مودم) وصل كردم...
اگر ميخواهيد بفرماييد كه آيپي هاي كانكشن مربوطه را براتون بگذارم.
( اين روش , ربطي به آيپي اينترنت و مودم نداره! و كامپيوتر اول بايد دائم روشن باشه)

پ.ن: فعلا كه خبر داريم...

دکتر مجید عزیز و ario عزیز ممنونم از راهنمایی :)
اما من می خواستم از طریق خود مودم هر دستگاه را مستقل وصل کنم
آیا بازم راهش همینه ؟
باتشکر فراوان

S_K_H January 31st, 2007 23:49

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alibjn (پست 84653)
تازگي ADSL گرفتم

دوست عزیز
همین تاپیک را از آخر چند صفحه عقب تر بروید حتما لینک مربوط به تست سرعت را پیدا می کنید ;)
اما درسته سرعتش کمه من از داتک گرفتم و انتخاب دیگری هم ندارم 128 اون گاهی از دایل هم عقب می مونه اما گاهی هم خیلی خوبه . معمولا بین 5تا 12 k سرعت دانلود دارم

shayan1 January 31st, 2007 23:56

جنابalibjn
با سلام اگر روی گزینه ارتباط در گوشه سمت راست که علامت دو کامپوتر است کلیک راست کنید وstatus را انتخاب کنید سرعت ارتباط شما با اینترنت دیده میشود ولی دقت کنید که مقدار واقعی دانلود را از یک میزان حجم معین مثلا
یک موزیک یا ویدیو میتوانید بفهمید که همانطور که همانطور که حدث زدید در حد 4یا 5KBکه معادل32الی 40kbمیباشد
موفق باشید-----شایان

ario February 1st, 2007 00:04

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 84659)
آیا بازم راهش همینه ؟
باتشکر فراوان

براي اين كار بايد حتما در فاركس با لات استاندارد كار كنيد! :huh: ;)
تا جايي كه من ميدانم :
اگر از سرويس هاي 128 و 256 استفاده ميكنيد , پس به احتمال قوي تك ip هستيد... يعني توسط فقط يك آيپي به اينترنت ميتوانيد مصل شويد... و اين يعني يك كامپيوتر! و براي داشتن آن سرويس بايد هزينه ي بيشتري بپردازيد...
پارس آنلاين در كرج يه همچين چيزي بهم گفت!

Hamid333 February 1st, 2007 00:10

نقل قول:

تازگي ADSL گرفتم

اگه سرعت واقعی رو میخواین حساب کنین به همون قسمتی که جناب Shayan گفتند برید ، توی General tab قسمت Activity بسته های دریافتی (عدد سمت راست) (Recieve Packets) رو ببینید که در هر ثانیه چقدر بهش اضافه میشه. این مقدار اضافه شونده در هر ثانیه را در عدد 6600ضرب و بر 1000 تقسیم کنید. عدد حاصل سرعت دریافتی واقعی شما بر حسب Kbps خواهد بود.
مثلا مال من در هر ثانیه 4 واحد اضافه میشه. 4* 6/6 =Kbps 26.4

ario February 1st, 2007 00:20

از سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يك فايل بزرگ را دانلود نماييد و سرعت دريافت آن را ببينيد...
متاتريدر و برنامه هاي آنلاين را حتما ببنديد! اصلا" 64k گرفته ايد يا 128k ؟ از چه شركتي گرفته ايد؟

Hamid333 February 1st, 2007 00:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 84677)
از سايت [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] يك فايل بزرگ را دانلود نماييد و سرعت دريافت آن را ببينيد...
متاتريدر و برنامه هاي آنلاين را حتما ببنديد! اصلا" 64k گرفته ايد يا 128k ؟ از چه شركتي گرفته ايد؟

جناب آریو سرعتی که من گفتم سرعت دریافت یک بسته ی اطلاعاتی با تمام بایتهای Header از قبیل Checksum , source&dest IP , source&dest Port و ... میباشد.
سرعتی که در دانلود دیده میشود فقط مربوط به بخش Data در یک Packet میباشد.

a_skeletor February 1st, 2007 01:08

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 84659)
آیا بازم راهش همینه ؟
باتشکر فراوان

سلام سلام
همانطور که دوستمون گفتند برای سرویس های خانگی با سرعت پایین فقط یک ip در اختیار شما قرار می گیرد که باید یکی از pc ها سرور ( عموما روشن ) و دیگر کلاینت باتنظیمات default باشد و از internet sharing استفاده کنید
اگر چند ip می خواهید اولا الان باید روزنامه شرکت ثبت شده و مدارک شرکت رو داشته باشید در ضمن هزینش حدو د 1.5 برابر سرویس عادی است.

a_skeletor February 1st, 2007 01:13

نقل قول:

تازگي ADSL گرفتم

برای تست سرعت سایت های گوناگونی وجود دارد که bandwith rate روبه شما می دهند
باز همان جور که دوستمونگفتباید تمام برنامه ایی که از اینترنت استفاده می کنند خاموش باشد

این سایت بهترین کار ایی ا دارد که هم زمان سرعت send و receive ره به ما می گوید

راستی یادم رفت این سایت الزاما JAVA Virtual Machine لازم دارد

یک راه راحت تر هم هستید یک فایل دانلود کنید وقتی سرعت روی یک عدد مثلا 14 کیلوبایت در ثانیه ثابت شد در 8 ضرب کنید سرعت شما بر حسب کیلوبیت در ثانیه میشود مثلا 112kbps
موفق باشید

alibjn February 1st, 2007 01:15

از همه دوستان كه جواب دادند ممنون و متشكر

خدمت اقا شايان عزيز دو تا كامپيوتري كه فرموديد نيست در ضمن تو STATUS هم

مقدار واقعي رو نشون نميده در ثاني سرعت خيلي متغيره فايل هم كه دانلود كرده بودم

بعد از چرتكه انداختن ديدم عدد 50 و خرده اي در اومد نا گفته نمونه اسما 128دادن.

بعد به اين نتيجه رسيدم كه ADSL ما نفتيه

a_skeletor February 1st, 2007 01:16

امیدوارم روزی سرعت اتصال T4 داشته باشیم با 247 Mbps

alibjn February 1st, 2007 01:25

A-:whoow: SKELETORعزيز ان شا... كه پير شي

اميدت هم نوميدنشه همين نفتيه هم اگر قطعي وغيره رو نداشته باشه خوبه ...:whoow: :laugh: ;) ;)

a_skeletor February 1st, 2007 01:31

یه چیز بی و با ربط به این تاپیک بنویسم :blush:

من یکسالی هست adsl 256 دارم ولی قبل از تصویب این قانون محدویت در مورد سرویس های خانگی توسط دکتر محمود احمدی نژاد دیگه آخرش 15 kbps دانلود داشتم اما از بعدش ای می چسبه رو 24 تکون نمی خوره

دکتر دوست داریم :banana:

fx-pip February 1st, 2007 14:47

سلام
کامپیوترم ویروسی شده چطوری باید این ویروس رو پاکش کنم.
Virus.Win32.Hidrag.a
به فایلهای اجرایی می چسبه

ممنون

a_skeletor February 1st, 2007 14:53

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 84824)
سلام
کامپیوترم ویروسی شده چطوری باید این ویروس رو پاکش کنم.
Virus.Win32.Hidrag.a
به فایلهای اجرایی می چسبه

ممنون

والا بهتون توصیه میکنم ا گه اینترنت سرعت بالا دارین به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] وصل شوید و از گزینه active scan بصورت رایگان و online کامپیوتر رو چک کنید خودش پاک می کند

بهرحال محل قرار گیری این ویروس در رجیستری در
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Services
PowerManager = %WindowsDir%\SVCHOST.EXE

است

ولی اگ svchost اصلی روپاک کنی ویندوزت مشکل دار یشه

alireza84 February 1st, 2007 14:55

online scanner

alireza84 February 1st, 2007 15:24

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله alireza84 (پست 81654)
سلام
ساعت کامپیوتر من با بروکرم اختلاف پیدا کرده ....سعی کردم از قسمت date and time properties و کلید update now درستش کنم اما این پیغام رو میده ..........عکس ضمیمه.......ببخشید نمیشه تصویر ضمیمه کرد an error occurred getting the status of the last synchronization.the RPC server is unavailable.
باید چی کار کنم؟

نتیجه:
کامپیوتر ویروسی شده

fx-pip February 1st, 2007 15:27

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a_skeletor (پست 84826)
والا بهتون توصیه میکنم ا گه اینترنت سرعت بالا دارین به [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] وصل شوید و از گزینه active scan بصورت رایگان و online کامپیوتر رو چک کنید خودش پاک می کند

بهرحال محل قرار گیری این ویروس در رجیستری در
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Services
PowerManager = %WindowsDir%\SVCHOST.EXE

است

ولی اگ svchost اصلی روپاک کنی ویندوزت مشکل دار یشه

سلام
اگه ویندوز رو عوض کنم مشکل حل میشه؟
ممنون

a_skeletor February 1st, 2007 16:28

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 84832)
سلام
ممنون

اگه حال داری ممکنه
ولی از اونجاکه این ویروس اولی بار بعد از restart میاد رو رجیستری ویندوز و شروع می کنه از درایو C تک تک فایل های اجرایی رو الوده می کنه ممکنه source اش پاک نشه بهترین کار اینست که یه انتی ویروس به روز حالا panda یا kasper یا nod 32 یا MCAfee یا norton بریزی ولی باید حتما به روز باشه... گویی که این ویروس درjuly 2003 نوشته شده و بزاری سیستمت کاملا چک شه و پامش کنه اینجوری خیلی بهتر
الته mcafee نمی زاره از ایران به روز کنید .. خواستی من updatehso برات می گیرم می فرستم ... ولی فورمت رو بزار آخرین مرحله

S_K_H February 1st, 2007 16:48

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fx-pip (پست 84832)
سلام
ممنون

سلام
آیا روی نمودار سرعت cpu هم تاثیر گذاشته ؟
مال من مثل چارت شده می ره بالا می آد پایین ! رنجه و این ویروس روی این رنج ترید می کنه :whoow: :mad:
جدا از شوخی ممکنه حتی با نصب مجدد هم بارم ویروس بیاد بهتره یه جوری پیداش کنید من که هنوز نتونستم :(

fx-pip February 1st, 2007 16:56

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a_skeletor (پست 84860)
اگه حال داری ممکنه
ولی از اونجاکه این ویروس اولی بار بعد از restart میاد رو رجیستری ویندوز و شروع می کنه از درایو C تک تک فایل های اجرایی رو الوده می کنه ممکنه source اش پاک نشه بهترین کار اینست که یه انتی ویروس به روز حالا panda یا kasper یا nod 32 یا MCAfee یا norton بریزی ولی باید حتما به روز باشه... گویی که این ویروس درjuly 2003 نوشته شده و بزاری سیستمت کاملا چک شه و پامش کنه اینجوری خیلی بهتر
الته mcafee نمی زاره از ایران به روز کنید .. خواستی من updatehso برات می گیرم می فرستم ... ولی فورمت رو بزار آخرین مرحله

سلام
من Kaspersky 6.0 رو دارم.الان دارم آپدیت میکنم.
ویروس رو کامل پاکش میکنه؟
یه انتی ویروس دیگه داشتم ویروس فایل svchost.exe رو پاک نمیکرد
ممنون

fx-pip February 1st, 2007 17:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله seincard (پست 84867)
سلام
آیا روی نمودار سرعت cpu هم تاثیر گذاشته ؟
مال من مثل چارت شده می ره بالا می آد پایین ! رنجه و این ویروس روی این رنج ترید می کنه :whoow: :mad:
جدا از شوخی ممکنه حتی با نصب مجدد هم بارم ویروس بیاد بهتره یه جوری پیداش کنید من که هنوز نتونستم :(

سلام
آره روی نمودار خیل نوسان داره
از وقتی که ویروسی شده سرعت سیستم خیل افت کرده.
انشالله از شرش خلاص بشیم هر چه زودتر
باید با یه عملیات انبر گازی :blink: مخفیگاهش رو پیدا کنیم;)

ali198084 February 2nd, 2007 02:20

سلام
آقا من یک فیلم دانلود کردم فرمتش Bin file این با چه برنامه ای باز می شه؟
دست گلتون درد نکنه

a_skeletor February 2nd, 2007 03:02

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali198084 (پست 85075)
سلام
دست گلتون درد نکنه

اگه چیزی بازش کنه یا VLC player که از لینک زیر مجانی دانلودکنید

یا BS player که اون پولیه

fotovat February 2nd, 2007 10:29

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ali198084 (پست 85075)
سلام
دست گلتون درد نکنه

علی جان تا اون جائی که یادم هست اینه که فایل bin از انواع cd image هستند که بایستی رایت شوند ، برای همین با nero یا یکی از برنامه های رایت cd که فایل های Bin رو ساپورت میکنه اونو رایت کن یا یه virtual drive بساز

اینو شک دارم که برنامه ای باشه که برات extract کنه

a_skeletor February 2nd, 2007 11:14

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله fotovat (پست 85130)
علی جان تا اون جائی که یادم هست اینه که فایل bin از انواع cd image هستند که بایستی رایت شوند ، برای همین با nero یا یکی از برنامه های رایت cd که فایل های Bin رو ساپورت میکنه اونو رایت کن یا یه virtual drive بساز

اینو شک دارم که برنامه ای باشه که برات extract کنه

سلام سلام
تا جایی که من یادمه پسوند ISO هست که استاندارد ه و هر برنامه ایی هم یک پسوند شخصی برای image داره مثل img. یا nci. ....

این لینک رو ببینید مشکلتون حل میشه

اینجا نوشته گ MagicISO is also a BIN extractor. MagicISO allows the users to open/edit/extract bin files."
ول پولیه باید برنامشو بگیری بعد *** کنی .. ولی به نظر راه دوستمون ساده تر است

برای درایو مجازی از نرم افزار alcohl می تونی استفاده کنی ... nero هم من رو دستگام ندارم ببینم bin ساپورت می کنه یا نه

ali198084 February 2nd, 2007 11:47

از دوستای خوبم a_skeletor وfotovat ممنونم.
مشکلم حل شد. با برنامه iso buster بازش کردم.

ario February 2nd, 2007 19:32

سلام
من دنبال يه لينكي براي دانلود ويستا ميگردم . ولي هرچه گشتم نتوانستم لينكي براي دانلود آن پيدا كنم!
نسخه ي بتا هم بود مهم نيست.... فقط ميخوام يه مدت ويستا داشته باشم كه عقده اي نشم! :blush:
حجم اش هم كه 2-3 گيگ بيشتر نيست!!!‌;)
اين را هم پيدا كردم ولي هنوز اصل كاريش مانده...
البته بيرون مثل اين كه با قيمت دو يا 3 هزار تومان dvd اش را ميفروشند.... :rolleyes:
مرسي

Sting February 2nd, 2007 20:31

ويژگي Windows Vista چيا هستش ؟ جز صفحه Desktop و اينها از نظر كاربردي چه فرق اساسي با

Xp يا ديگر گزينه ها داره ؟

ario February 2nd, 2007 20:45

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله Sting (پست 85298)
ويژگي Windows Vista چيا هستش ؟ جز صفحه Desktop و اينها از نظر كاربردي چه فرق اساسي با

Xp يا ديگر گزينه ها داره ؟

در كانال V O A در برنامه ي شباهنگ اشان كه مجري دختر و پسر جوان دارد... داشت كارايي هايش را نشان ميداد كه من فقط اين را ديدم كه كار هايي كه با حركت mouse و كليك كردن بر روي آيكون ها انجام ميدهيم , را ميشد كه با ميكروفون به كامپيوتر بگيم تا انجام دهد.
عباراتي مثل double click و up ...
مثلا" ميگيم: دبل كليك مدياپلير :‌براي اجراي مدياپلير .
يا دبل كليك ويندوز (اسم فولدر) : فولدر ويندوز باز ميشود....

و همچنين ميگفت كه لحجه ي انگليسي و هم آمريكايي و... و احتمالا" تركي و كردي و رشتي ;) را قبول ميكند

بيشتر از اين نميدونم

a_skeletor February 2nd, 2007 20:46

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 85284)
سلام
من دنبال يه لينكي براي دانلود ويستا ميگردم . ولي هرچه گشتم نتوانستم لينكي براي دانلود آن پيدا كنم!
نسخه ي بتا هم بود مهم نيست.... فقط ميخوام يه مدت ويستا داشته باشم كه عقده اي نشم! :blush:
حجم اش هم كه 2-3 گيگ بيشتر نيست!!!‌;)
اين را هم پيدا كردم ولي هنوز اصل كاريش مانده...
البته بيرون مثل اين كه با قيمت دو يا 3 هزار تومان dvd اش را ميفروشند.... :rolleyes:
مرسي

سلا سلام

2 3 تومنیش مشکل داره ولی دو تا پک داره یکی 5500 یکی 6500 که ok شده ولی من theme ویستا رو گرفتم ریختم تو xp همه چی دقیقا همون شده اما یک خورده اون منو های 3D ایش کمتره -

a_skeletor February 2nd, 2007 20:54

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله ario (پست 85306)
در كانال V O A در برنامه ي شباهنگ اشان كه مجري دختر و پسر جوان دارد... داشت كارايي هايش را نشان ميداد كه من فقط اين را ديدم كه كار هايي كه با حركت mouse و كليك كردن بر روي آيكون ها انجام ميدهيم , را ميشد كه با ميكروفون به كامپيوتر بگيم تا انجام دهد.

عزیزم اینو که یک برنامه بود دصل می شد رو xp اسمش یادم نیست همین کارو می کرد ولی ویستا اولا سریع تره
ثانیا اکثر ایکون ها حالت 3 بعدی دارد + منو mycomputer هم یه جورایی 3 بعدی است

اطلاعات تخصصی تر خواستید بگید .... البته زیادم وارد نیستم :happy:
اگر دستگاهتون زیر 1 گیگا بایت رم دارد اصلا توصیه نمی کنم
اگه خیلی دوست داری شبیه بشید همین theme خوبه من عکس desktop ام رو میزارم حال کردید upload کنم البته 30 مگی هستا

alibeirami February 2nd, 2007 21:01

نقل قول:

نوشته اصلي بوسيله a_skeletor (پست 85308)

ویستا اولا سریع تره

مخالفم

ساعت جاري 19:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.