eqbalnia
April 17th, 2004, 18:41
با ساخت 15 هزار دستگاه خودروي كار امسال تحقق مي يابد
مقام نخست توليد كاميون در خاورميانه براي سايپا ديزل
دنياي اقتصاد 27/1/83
گروه خودرو: با توليد 15 هزار دستگاه انواع كاميون سنگين و نيمه سنگين طي سال جاري، سايپا ديزل مقام نخست را در اين رشته در خاورميانه كسب ميكند.
عليرضا غمگسار، مديرعامل سايپا ديزل در گفتوگو با «دنياي اقتصاد»، با اعلام اين مطلب، افزود: براي توليد 15 هزار دستگاه خودروهاي سنگين فوق، برنامهريزي و تمهيدات لازم به عمل آمده است.
وي گفت: سال گذشته سايپا ديزل 7 هزار دستگاه انواع كاميون را توليد كرد كه نسبت به سال قبل 130 درصد رشد داشت.
غمگسار اظهار داشت: ميزان رشد توليد در اين شركت امسال نسبت به سال 82 حدود 120 درصد خواهد بود.
وي افزود: يكي از شاخصهاي توليد در اين رشته، كسب گواهينامههاي زيستمحيطي لازم است كه سايپا ديزل توانست اين راه را پشتسر بگذارد و گواهينامه صنعت سبز را دريافت كند.
مديرعامل سايپا ديزل گفت: در حال حاضر با اجراي طرحهاي مختلف سال گذشته توانست جلوي جذب پسابهاي صنعتي در چاهها را بگيرد و ایزو 2000-9001 و 14001 را دريافت كند.
وي اظهار داشت: فاصله تكنولوژي ساخت انواع كاميون در سايپا ديزل به روز است و اين شركت توانست محصولات خود را با استانداردهاي جهاني يورو 3 تا يورو 5 منطبق سازد.
وي با اشاره به نياز بازار به تنوع محصولات خودروهاي تجاري افزود: در حال حاضر سايپا ديزل براي پاسخگويي به اين نيازها خودروهاي مختلف از 6 تن تا 40 تن را توليد و به بازار عرضه ميدارد.
مديرعامل سايپا ديزل در تشريح برنامههاي توليد سال جاري اين شركت گفت: در طول سال جاري تعداد 4 هزار دستگاه FH12 4*6 و 2 هزار دستگاه كاميون كشنده نيمه سنگين FH12 2*4 توليد خواهد كرد.
وي تصريح كرد: برنامهريزي براي توليد 2 هزار و 500 دستگاه كاميون كسب بادسان و 1500 دستگاه كاميون متوسط ميدلام به عمل آمده است كه تا پايان سال اين برنامه توليد نيز تحقق خواهد يافت.
غمگسار با اشاره به توليد هزار دستگاه كاميون سنگين FM9 2*6 گفت: در طول سال جاري 500 دستگاه كاميون FM9 2*4 و 500 دستگاه كشنده سنگين NH12 4*6 در شركت سايپا ديزل توليد و به بازار عرضه خواهد شد.
وي در پايان افزود: با توجه به تكنولوژي و استانداردهاي بالاي توليد كاميون در اين شركت، بازاريابي جهت صدور به كشورهاي منطقه نيز در برنامه كاري سايپا ديزل قرار دارد.
طي سال گذشته: بيش از 19 هزار دستگاه انواع خودروهاي سنگین و نیمه سنگین تولید شد
دنياي اقتصاد 27/1/83
گروه خودرو: بيش از 19 هزار دستگاه انواع كامیون، اتوبوس، میني بوس و كامیونت در سال گذشته تولید و روانه بازار شد.
به گزارش «دنياي اقتصاد» با انتشار آمار مربوط به تولید خودروهاي سنگین و نیمه سنگین، ایران در صف كشورهاي بزرگ تولید كننده كامیون و اتوبوس قرار گرفت.
از كل خودروهاي سنگین و نیمه سنگین تولید شده، 12 هزار و 737 دستگاه كامیون سنگین و 4 هزار و 510 دستگاه اتوبوس بوده است.
همچنین تعداد كامیونتهاي تولید شده در این مدت هزار و 619 دستگاه، تعداد میني بوسهاي تولید شده 512 دستگاه بود.
خبرنگار ما در گزارش خود ميافزاید: از كل كامیونهاي تولید شده طي 12 ماه گذشته، بالاترین رقم میزان تولید مربوط به شركت ایران خودرو دیزل بود كه رقمي معادل 6 هزار و 677 دستگاه تولید كرد كه مربوط به انواع كامیون بنز با 5 هزار و 724 دستگاه و كاميون بنز كشنده با ميزان تولید 953 دستگاه بود.
شركت ایران خودرو دیزل در اسفند سال گذشته 784 دستگاه انواع كامیون بنز و 65 دستگاه كامیون بنز كشنده تولید كرده است و این شركت توانسته در طول 12 ماه گذشته آمار تولید خود را از سایپا بالاتر كند به این ترتیب شركت ایران خودرو دیزل در تولید كامیونهاي سنگین برخلاف آمار تولید انتشار یافته در بهمنماه سال قبل، شركت سایپا دیزل را پشت سر بگذارد و شركت ایران خودرو دیزل در سال جاري با تولید كامیون آتگو رقم بالاتر تولید را نیز كسب خواهد كرد.
بعد از ایران خودرو دیزل بالاترین رقم میزان تولید مربوط به شركت سایپا دیزل بود كه رقمي معادل 5 هزار و 812 دستگاه تولید كرد.
مجموع این رقم مربوط به كامیونهاي ولوو FM9، FH12، NH12 و میدلام بود كه رقم تولید آنها به ترتیب هزار و 814 دستگاه، 2 هزار و 899 دستگاه، 550 دستگاه و 549 دستگاه ميباشد.
شایان ذكر است كه میزان تولید كامیون ولوو FM9 تنها در اسفند سال گذشته 298 دستگاه كامیون ولوو FH12 215 دستگاه؛ كامیون ولوو NH12 100 دستگاه و میدلام 185 دستگاه بود.
آخرين رقم توليد مربوط به كاميون ايويكو با 248 دستگاه متعلق به شركت زامياد است و گفتني است كه اين شركت تنها در اسفند سال گذشته 56 دستگاه از اين محصول توليد كرد.
خبرنگار ما ميافزايد: طي سال گذشته 1619 دستگاه كاميونت در شركتهاي سايپا ديزل، تراكتورسازي ايران و زامياد توليد شد كه محصولات اين شركتها به ترتيب كاميونت بادسان با هزار و 50 دستگاه، كاميونت آذرخش با 444 دستگاه و كاميونت ايويكو با 125 دستگاه ميباشد.
شايان ذكر است كه در اسفند سال گذشته شركت زامياد از كاميونت ايويكو توليد نكرده است و شركتهاي سايپا ديزل از كاميونت بادسان 130 دستگاه و تراكتورسازي ايران از كاميون آذرخش 23 دستگاه توليد كردهاند.
به گزارش خبرنگار ما، طي مدت مذكور، شركتهاي ايرانخودرو ديزل، رانيران، شهابخودرو و عقابافشان 4 هزار و 510 دستگاه اتوبوس توليد كردهاند كه از مجموع آن بالاترين رقم توليد مربوط به شركت ايرانخودروديزل با رقمي معادل 3 هزار و 329 دستگاه بود.
شركت ايرانخودرو ديزل با توليد اتوبوس بنز بين شهري و شهري و شهري گازسوز بالاترين رقم را به خود اختصاص داد و به ترتيب 624 دستگاه، 2 هزار و 13دستگاه و 574 دستگاه طي سال گذشته توليد كرد.
اين در حالي است كه شركت ايرانخودرو ديزل در اسفند سال گذشته از اتوبوس شهري گازسوز توليدي نداشته و اتوبوس بنز بين شهري را 33 دستگاه و اتوبوس بنز شهري را 344 دستگاه توليد كرد و آمار نشان ميدهد كه اين شركت بالاترين ميزان توليد خود را در اسفند به اتوبوس بنز شهري اختصاص داده است.
همچنين از مجموع رقم ذكر شده شركت شهابخودرو 780 دستگاه انواع اتوبوس شهاب شهري، شهاب بين شهري، شهاب گازسوز و شاسي اتوبوس شهاب توليد كرده كه 524 دستگاه متعلق به اتوبوس شهاب شهري، 139 دستگاه اتوبوس شهاب بين شهري، 82 دستگاه اتوبوس شهاب گازسوز و 35 شاسي اتوبوس شهاب توليد كرده است.
ميزان توليد شركت شهابخودرو در اسفند سال گذشته به 121 دستگاه ميرسد كه 81 دستگاه اتوبوس شهاب شهري، 7 دستگاه اتوبوس شهاب بين شهري، 13 دستگاه اتوبوس شهاب گازسوز و 20 شاسي اتوبوس شهاب ميباشد.
طبق اين گزارش، شركت رانيران با توليد 333 دستگاه اتوبوس ولوو در رتبه سوم توليد قرار دارد و قابل ذكر است كه اين شركت در اسفند سال گذشته هيچ توليدي نداشته است و شركت عقابافشان با 68 دستگاه اتوبوس اسكانيا در رتبه آخر توليد انواع اتوبوس قرار دارد، شركت مذكور در اسفند سال گذشته 19 دستگاه از محصول ياد شده توليد كرده است.
بنابراين، ايرانخودرو ديزل سال گذشته در توليد انواع اتوبوس در كشور مقام نخست را به خود اختصاص داده بود.
اين گزارش حاكي است كه طي مدت مذكور 537 دستگاه انواع مينيبوس بنز و هيونداي توليد شركت ايرانخودرو ديزل و مينيبوس ايويكو و مينيبوس گازسوز محصول شركت زامياد توليد گشت. شركت ايرانخودرو ديزل در توليد مينيبوس از شركت زامياد موفقتر عمل كرده و در اين مدت 91 دستگاه مينيبوس بنز و 246 دستگاه مينيبوس هيونداي توليد كرد و شركت زامياد با 17 دستگاه مينيبوس ايويكو و 25 دستگاه مينيبوس گازسوز رتبه دوم را بعد از شركت ايرانخودرو ديزل دارا ميباشد.
آمار توليد مينيبوس در اسفند سال گذشته به 45 دستگاه ميرسد كه 16 دستگاه مينيبوس هيونداي محصول شركت ايرانخودرو ديزل و 4 دستگاه مينيبوس ايويكو و 25 دستگاه مينيبوس گازسوز محصول شركت زامياد بود و شركت ايرانخودرو ديزل در مدت ياد شده نتوانسته بود مينيبوس بنزي توليد كند
ايران خودرو ديزل امسال 16 هزار دستگاه انواع خودروي كار توليد ميكند
دنياي اقتصاد 20/1/83
گروه خودرو: شركت ايران خودرو ديزل برنامه توليد قطعي خود را در سال جاري 16 هزار دستگاه انواع خودروهاي سبك و سنگين اعلام كرد.
مسعود بهرامي مدير بازاريابي و فروش اين شركت در گفتوگو با خبرنگار ما با اعلام اين مطلب افزود: ممكن است اين برنامه تغيير كند و ميزان توليد ايران خودرو ديزل در طول سال جاري به 20 هزار دستگاه هم برسد.
وي اظهار داشت: توليد 16 هزار دستگاه انواع خودروهاي سنگين و سبك قطعي است و تمامي نيازهاي اين برنامه توليد فراهم شده است.
بهرامي اضافه كرد: در طول سال جاري حدود ده هزار دستگاه انواع كاميونهاي سبك و سنگين كه عمدتا از نوع بنز هستند در شركت ايران خودرو ديزل توليد خواهد شد.
وي فاصله تكنولوژي ساخت خودروهاي كار در اين شركت را كمتر از يك سال اعلام كرد و افزود: به دليل كيفيت جهاني اين توليدات چنانچه مازاد بر تامين نياز داخل توليد شود به كشورهاي همجوار و منطقه صادر خواهد شد.
مدير بازاريابي و فروش ايران خودرو ديزل در بخش ديگري از اين گفتوگو خاطر نشان ساخت: در برنامه توليد سال جاري اين شركت توليد و عرضه 3 هزار و 600 دستگاه انواع اتوبوس گنجانده شده است كه از ميان 2 هزار و 900 دستگاه اتوبوس شهري و 600 دستگاه اتوبوس بين شهري خواهد بود.
وي گفت: امسال هزار و 200 دستگاه ون در شركت ايران خودرو ديزل توليد ميشود كه متناسب با ميزان تقاضا و نياز داخلي است.
بهرامي افزود: شركت ايران خودرو ديزل در طول سار جاري حدود 800 دستگاه مينيبوس توليد و به بازار عرضه خواهد كرد.
وي تمامي توليدات را منطبق با استانداردهاي كيفي و زيست محيطي اعلام كرد و اظهار داشت: براي نوسازي ناوگان آمبولانس كشور اين شركت در نظر دارد امسال هزار و 200 دستگاه آمبولانس بنز «اسپرينتر» توليد كند و تمهيدات لازم در اين زمينه به عمل آمده است.
گفتني است كه شركت ايران خودرو ديزل هم اكنون كاميونهاي پيشرفته آكتروس و آنگورا كه در رديف توليدات روز خودروهاي سنگين جهان است توليد ميكند.
بهرامي با تكذيب شايعه اخذ وثيقه ملكي از خريداران گفت: براي خريد توليدات، ايران خودرو ديزل نيازي به سپردن وثيقه ملكي نيست، اما از آنجا كه خودروهاي سنگين جزو تالارهاي سرمايهاي به حساب ميآيند. شركتهاي ليزينگ كه وظيفه پرداخت تسهيلات به متقاضيان را بر عهده دارند تنها براي حصول اطمينان از بازپرداخت اقساط از وضعيت مالي خريداران پرسشهايي را مطرح كرده و در صورت لزوم تنها كپي بعضي از اسناد را اخذ ميكنند.
وي اضافه كرد: توليد كشندههاي «اكسور» كه از نوع بنز بوده و تكنولوژي ساخت آن به روز است در ايران خودرو ديزل آغاز ميشود.
بهرامي افزود: قرار بود اين نوع كشنده توسط شركت دايملر كرايسلر در سال 2005 در اروپا معرفي شود اما به دليل اصرار ايران و متناسب بودن اين خودرو با شرايط اقليمي كشور ما توليد و عرضه آن يكسال پيش افتاد و امسال همزمان در اروپا در ايران نيز «اكسور» توليد و عرضه خواهد شد.
مدير بازاريابي و فروش ايران خودرو ديزل گفت: در قرارداد توليد «اكسور» انتقال تكنولوژي به ايران از موارد مهم آن بود و هم اكنون توليد موتور اين كشنده در ايدم تبريز آغاز شد كه علاوه بر تأمين نياز داخلي تعدادي از موتورها به كشور آلمان صادر ميشود.
مقام نخست توليد كاميون در خاورميانه براي سايپا ديزل
دنياي اقتصاد 27/1/83
گروه خودرو: با توليد 15 هزار دستگاه انواع كاميون سنگين و نيمه سنگين طي سال جاري، سايپا ديزل مقام نخست را در اين رشته در خاورميانه كسب ميكند.
عليرضا غمگسار، مديرعامل سايپا ديزل در گفتوگو با «دنياي اقتصاد»، با اعلام اين مطلب، افزود: براي توليد 15 هزار دستگاه خودروهاي سنگين فوق، برنامهريزي و تمهيدات لازم به عمل آمده است.
وي گفت: سال گذشته سايپا ديزل 7 هزار دستگاه انواع كاميون را توليد كرد كه نسبت به سال قبل 130 درصد رشد داشت.
غمگسار اظهار داشت: ميزان رشد توليد در اين شركت امسال نسبت به سال 82 حدود 120 درصد خواهد بود.
وي افزود: يكي از شاخصهاي توليد در اين رشته، كسب گواهينامههاي زيستمحيطي لازم است كه سايپا ديزل توانست اين راه را پشتسر بگذارد و گواهينامه صنعت سبز را دريافت كند.
مديرعامل سايپا ديزل گفت: در حال حاضر با اجراي طرحهاي مختلف سال گذشته توانست جلوي جذب پسابهاي صنعتي در چاهها را بگيرد و ایزو 2000-9001 و 14001 را دريافت كند.
وي اظهار داشت: فاصله تكنولوژي ساخت انواع كاميون در سايپا ديزل به روز است و اين شركت توانست محصولات خود را با استانداردهاي جهاني يورو 3 تا يورو 5 منطبق سازد.
وي با اشاره به نياز بازار به تنوع محصولات خودروهاي تجاري افزود: در حال حاضر سايپا ديزل براي پاسخگويي به اين نيازها خودروهاي مختلف از 6 تن تا 40 تن را توليد و به بازار عرضه ميدارد.
مديرعامل سايپا ديزل در تشريح برنامههاي توليد سال جاري اين شركت گفت: در طول سال جاري تعداد 4 هزار دستگاه FH12 4*6 و 2 هزار دستگاه كاميون كشنده نيمه سنگين FH12 2*4 توليد خواهد كرد.
وي تصريح كرد: برنامهريزي براي توليد 2 هزار و 500 دستگاه كاميون كسب بادسان و 1500 دستگاه كاميون متوسط ميدلام به عمل آمده است كه تا پايان سال اين برنامه توليد نيز تحقق خواهد يافت.
غمگسار با اشاره به توليد هزار دستگاه كاميون سنگين FM9 2*6 گفت: در طول سال جاري 500 دستگاه كاميون FM9 2*4 و 500 دستگاه كشنده سنگين NH12 4*6 در شركت سايپا ديزل توليد و به بازار عرضه خواهد شد.
وي در پايان افزود: با توجه به تكنولوژي و استانداردهاي بالاي توليد كاميون در اين شركت، بازاريابي جهت صدور به كشورهاي منطقه نيز در برنامه كاري سايپا ديزل قرار دارد.
طي سال گذشته: بيش از 19 هزار دستگاه انواع خودروهاي سنگین و نیمه سنگین تولید شد
دنياي اقتصاد 27/1/83
گروه خودرو: بيش از 19 هزار دستگاه انواع كامیون، اتوبوس، میني بوس و كامیونت در سال گذشته تولید و روانه بازار شد.
به گزارش «دنياي اقتصاد» با انتشار آمار مربوط به تولید خودروهاي سنگین و نیمه سنگین، ایران در صف كشورهاي بزرگ تولید كننده كامیون و اتوبوس قرار گرفت.
از كل خودروهاي سنگین و نیمه سنگین تولید شده، 12 هزار و 737 دستگاه كامیون سنگین و 4 هزار و 510 دستگاه اتوبوس بوده است.
همچنین تعداد كامیونتهاي تولید شده در این مدت هزار و 619 دستگاه، تعداد میني بوسهاي تولید شده 512 دستگاه بود.
خبرنگار ما در گزارش خود ميافزاید: از كل كامیونهاي تولید شده طي 12 ماه گذشته، بالاترین رقم میزان تولید مربوط به شركت ایران خودرو دیزل بود كه رقمي معادل 6 هزار و 677 دستگاه تولید كرد كه مربوط به انواع كامیون بنز با 5 هزار و 724 دستگاه و كاميون بنز كشنده با ميزان تولید 953 دستگاه بود.
شركت ایران خودرو دیزل در اسفند سال گذشته 784 دستگاه انواع كامیون بنز و 65 دستگاه كامیون بنز كشنده تولید كرده است و این شركت توانسته در طول 12 ماه گذشته آمار تولید خود را از سایپا بالاتر كند به این ترتیب شركت ایران خودرو دیزل در تولید كامیونهاي سنگین برخلاف آمار تولید انتشار یافته در بهمنماه سال قبل، شركت سایپا دیزل را پشت سر بگذارد و شركت ایران خودرو دیزل در سال جاري با تولید كامیون آتگو رقم بالاتر تولید را نیز كسب خواهد كرد.
بعد از ایران خودرو دیزل بالاترین رقم میزان تولید مربوط به شركت سایپا دیزل بود كه رقمي معادل 5 هزار و 812 دستگاه تولید كرد.
مجموع این رقم مربوط به كامیونهاي ولوو FM9، FH12، NH12 و میدلام بود كه رقم تولید آنها به ترتیب هزار و 814 دستگاه، 2 هزار و 899 دستگاه، 550 دستگاه و 549 دستگاه ميباشد.
شایان ذكر است كه میزان تولید كامیون ولوو FM9 تنها در اسفند سال گذشته 298 دستگاه كامیون ولوو FH12 215 دستگاه؛ كامیون ولوو NH12 100 دستگاه و میدلام 185 دستگاه بود.
آخرين رقم توليد مربوط به كاميون ايويكو با 248 دستگاه متعلق به شركت زامياد است و گفتني است كه اين شركت تنها در اسفند سال گذشته 56 دستگاه از اين محصول توليد كرد.
خبرنگار ما ميافزايد: طي سال گذشته 1619 دستگاه كاميونت در شركتهاي سايپا ديزل، تراكتورسازي ايران و زامياد توليد شد كه محصولات اين شركتها به ترتيب كاميونت بادسان با هزار و 50 دستگاه، كاميونت آذرخش با 444 دستگاه و كاميونت ايويكو با 125 دستگاه ميباشد.
شايان ذكر است كه در اسفند سال گذشته شركت زامياد از كاميونت ايويكو توليد نكرده است و شركتهاي سايپا ديزل از كاميونت بادسان 130 دستگاه و تراكتورسازي ايران از كاميون آذرخش 23 دستگاه توليد كردهاند.
به گزارش خبرنگار ما، طي مدت مذكور، شركتهاي ايرانخودرو ديزل، رانيران، شهابخودرو و عقابافشان 4 هزار و 510 دستگاه اتوبوس توليد كردهاند كه از مجموع آن بالاترين رقم توليد مربوط به شركت ايرانخودروديزل با رقمي معادل 3 هزار و 329 دستگاه بود.
شركت ايرانخودرو ديزل با توليد اتوبوس بنز بين شهري و شهري و شهري گازسوز بالاترين رقم را به خود اختصاص داد و به ترتيب 624 دستگاه، 2 هزار و 13دستگاه و 574 دستگاه طي سال گذشته توليد كرد.
اين در حالي است كه شركت ايرانخودرو ديزل در اسفند سال گذشته از اتوبوس شهري گازسوز توليدي نداشته و اتوبوس بنز بين شهري را 33 دستگاه و اتوبوس بنز شهري را 344 دستگاه توليد كرد و آمار نشان ميدهد كه اين شركت بالاترين ميزان توليد خود را در اسفند به اتوبوس بنز شهري اختصاص داده است.
همچنين از مجموع رقم ذكر شده شركت شهابخودرو 780 دستگاه انواع اتوبوس شهاب شهري، شهاب بين شهري، شهاب گازسوز و شاسي اتوبوس شهاب توليد كرده كه 524 دستگاه متعلق به اتوبوس شهاب شهري، 139 دستگاه اتوبوس شهاب بين شهري، 82 دستگاه اتوبوس شهاب گازسوز و 35 شاسي اتوبوس شهاب توليد كرده است.
ميزان توليد شركت شهابخودرو در اسفند سال گذشته به 121 دستگاه ميرسد كه 81 دستگاه اتوبوس شهاب شهري، 7 دستگاه اتوبوس شهاب بين شهري، 13 دستگاه اتوبوس شهاب گازسوز و 20 شاسي اتوبوس شهاب ميباشد.
طبق اين گزارش، شركت رانيران با توليد 333 دستگاه اتوبوس ولوو در رتبه سوم توليد قرار دارد و قابل ذكر است كه اين شركت در اسفند سال گذشته هيچ توليدي نداشته است و شركت عقابافشان با 68 دستگاه اتوبوس اسكانيا در رتبه آخر توليد انواع اتوبوس قرار دارد، شركت مذكور در اسفند سال گذشته 19 دستگاه از محصول ياد شده توليد كرده است.
بنابراين، ايرانخودرو ديزل سال گذشته در توليد انواع اتوبوس در كشور مقام نخست را به خود اختصاص داده بود.
اين گزارش حاكي است كه طي مدت مذكور 537 دستگاه انواع مينيبوس بنز و هيونداي توليد شركت ايرانخودرو ديزل و مينيبوس ايويكو و مينيبوس گازسوز محصول شركت زامياد توليد گشت. شركت ايرانخودرو ديزل در توليد مينيبوس از شركت زامياد موفقتر عمل كرده و در اين مدت 91 دستگاه مينيبوس بنز و 246 دستگاه مينيبوس هيونداي توليد كرد و شركت زامياد با 17 دستگاه مينيبوس ايويكو و 25 دستگاه مينيبوس گازسوز رتبه دوم را بعد از شركت ايرانخودرو ديزل دارا ميباشد.
آمار توليد مينيبوس در اسفند سال گذشته به 45 دستگاه ميرسد كه 16 دستگاه مينيبوس هيونداي محصول شركت ايرانخودرو ديزل و 4 دستگاه مينيبوس ايويكو و 25 دستگاه مينيبوس گازسوز محصول شركت زامياد بود و شركت ايرانخودرو ديزل در مدت ياد شده نتوانسته بود مينيبوس بنزي توليد كند
ايران خودرو ديزل امسال 16 هزار دستگاه انواع خودروي كار توليد ميكند
دنياي اقتصاد 20/1/83
گروه خودرو: شركت ايران خودرو ديزل برنامه توليد قطعي خود را در سال جاري 16 هزار دستگاه انواع خودروهاي سبك و سنگين اعلام كرد.
مسعود بهرامي مدير بازاريابي و فروش اين شركت در گفتوگو با خبرنگار ما با اعلام اين مطلب افزود: ممكن است اين برنامه تغيير كند و ميزان توليد ايران خودرو ديزل در طول سال جاري به 20 هزار دستگاه هم برسد.
وي اظهار داشت: توليد 16 هزار دستگاه انواع خودروهاي سنگين و سبك قطعي است و تمامي نيازهاي اين برنامه توليد فراهم شده است.
بهرامي اضافه كرد: در طول سال جاري حدود ده هزار دستگاه انواع كاميونهاي سبك و سنگين كه عمدتا از نوع بنز هستند در شركت ايران خودرو ديزل توليد خواهد شد.
وي فاصله تكنولوژي ساخت خودروهاي كار در اين شركت را كمتر از يك سال اعلام كرد و افزود: به دليل كيفيت جهاني اين توليدات چنانچه مازاد بر تامين نياز داخل توليد شود به كشورهاي همجوار و منطقه صادر خواهد شد.
مدير بازاريابي و فروش ايران خودرو ديزل در بخش ديگري از اين گفتوگو خاطر نشان ساخت: در برنامه توليد سال جاري اين شركت توليد و عرضه 3 هزار و 600 دستگاه انواع اتوبوس گنجانده شده است كه از ميان 2 هزار و 900 دستگاه اتوبوس شهري و 600 دستگاه اتوبوس بين شهري خواهد بود.
وي گفت: امسال هزار و 200 دستگاه ون در شركت ايران خودرو ديزل توليد ميشود كه متناسب با ميزان تقاضا و نياز داخلي است.
بهرامي افزود: شركت ايران خودرو ديزل در طول سار جاري حدود 800 دستگاه مينيبوس توليد و به بازار عرضه خواهد كرد.
وي تمامي توليدات را منطبق با استانداردهاي كيفي و زيست محيطي اعلام كرد و اظهار داشت: براي نوسازي ناوگان آمبولانس كشور اين شركت در نظر دارد امسال هزار و 200 دستگاه آمبولانس بنز «اسپرينتر» توليد كند و تمهيدات لازم در اين زمينه به عمل آمده است.
گفتني است كه شركت ايران خودرو ديزل هم اكنون كاميونهاي پيشرفته آكتروس و آنگورا كه در رديف توليدات روز خودروهاي سنگين جهان است توليد ميكند.
بهرامي با تكذيب شايعه اخذ وثيقه ملكي از خريداران گفت: براي خريد توليدات، ايران خودرو ديزل نيازي به سپردن وثيقه ملكي نيست، اما از آنجا كه خودروهاي سنگين جزو تالارهاي سرمايهاي به حساب ميآيند. شركتهاي ليزينگ كه وظيفه پرداخت تسهيلات به متقاضيان را بر عهده دارند تنها براي حصول اطمينان از بازپرداخت اقساط از وضعيت مالي خريداران پرسشهايي را مطرح كرده و در صورت لزوم تنها كپي بعضي از اسناد را اخذ ميكنند.
وي اضافه كرد: توليد كشندههاي «اكسور» كه از نوع بنز بوده و تكنولوژي ساخت آن به روز است در ايران خودرو ديزل آغاز ميشود.
بهرامي افزود: قرار بود اين نوع كشنده توسط شركت دايملر كرايسلر در سال 2005 در اروپا معرفي شود اما به دليل اصرار ايران و متناسب بودن اين خودرو با شرايط اقليمي كشور ما توليد و عرضه آن يكسال پيش افتاد و امسال همزمان در اروپا در ايران نيز «اكسور» توليد و عرضه خواهد شد.
مدير بازاريابي و فروش ايران خودرو ديزل گفت: در قرارداد توليد «اكسور» انتقال تكنولوژي به ايران از موارد مهم آن بود و هم اكنون توليد موتور اين كشنده در ايدم تبريز آغاز شد كه علاوه بر تأمين نياز داخلي تعدادي از موتورها به كشور آلمان صادر ميشود.