ورود

View Full Version : به یاد گذشته

dat_iran
September 2nd, 2013, 20:54
بنام خدا
سلام
به یاد امیر شاهرودی به یاد فرزاد لطفی
به یاد همه بچه های خوب سرمایه
اخ که چه روزایی بود اینجا
نمیدونم چند تا از بچه های اون دوران هنوز فعالن
دوستون دارم

mehdi20
September 2nd, 2013, 22:37
سلام

خوشحالم بعضی دوستان هنوز به اینجا سر میزنن

dat_iran
September 3rd, 2013, 19:33
تولد
‏بهزاد اقبالی ‏(27), ‏abbas67set ‏(25), ‏ahmed_gh
رو بهشون تبریک میپم
[Only registered and activated users can see links]

dat_iran
September 3rd, 2013, 19:38
لینک مستقیم قیمت تسویه بورس کالا . ([Only registered and activated users can see links])

SEYED
September 3rd, 2013, 20:52
جناب dat_iran از اینکه این تاپیک را راه انداختید سپاسگزارم پیشنهاد میکنم دوستانی که قبلا در این سایت
حضور داشتند بیایند واعلام موقعیتی بکنند میشود مثل سابق قرار گذاشت و حرفهائی راکه نمیشود در محیط سایبری
زد رو در رو گفت فولکس در دنیا که ممنوع نشد در ایران ممنوع شد تازه همسایه ما یه قدیمی شو داره میگه مال زمان هیتلره عتیفه است
با ارزوی دیدار مجدد دوستان

gheytony
September 3rd, 2013, 22:24
یا سلام

ما که هستیم به صورت پر قدرت هم هستیم !
هیچ چیز مانع از عشق من به فولکس نمیشه (! ) حتی بنز الگانس !

به نظر من بهتره دوستان با توجه به عوض شدن دولت مطالبات بر حق خودشون رو پیگیری کنن شاید مقامات اقتصادی دولت جدید تدابیری بی اندیشند که بتوان از مزایای این بازار بزرگ استفاده کرد و صد البته ایراداتی که با توجه به شرایط خاص کشور وجود دارد رفع کرد.

به هر حال این وظیفه خود تریدر هاست که این موضوعات رو پیگیری کنن ، شاید با توجه به عوض شدن شرایط بتوان راهی پیدا کرد.

mehdi20
September 4th, 2013, 01:50
dat-iran عزیز شما اطلاعات خوبی در مورد طلا دارید اگر ممکن فاکتورهای بنیادی که بر قیمت جهانی طلا اثر گذار هست

را یه توضیحی دهید

mohammad rostami
September 5th, 2013, 22:52
روز وصل دوستداران یاد باد

یاد باد آن روزگاران یاد باد

کامم از تلخی غم چون زهر گشت

بانگ نوش شادخواران یاد باد

SEYED
September 7th, 2013, 00:51
بنشین بر لب جوی و گذر عمر ببین

زین اشارت ز جهان گذرا ما را بس

در مملکتی که امورات مردم با استخاره و فال حافظ میگذرد چه نیازی به کارهای پیجیده و سخت
مصداق عینی و کمدی شعر بالا همان مزرعه ای است که در سریال برره مهران مدیری کنارش دراز کشیده بود وفکر کنم از توی دهنش نخود پرت میکرد
به امید روزهای بهتر
بیت بعدی رایکی بیاد

dat_iran
September 12th, 2013, 20:58
بالاخره اونس به محدوده یک کف احتمالی برای موج چهار رسید
اونس تا زمانی که بالای 1268(با فرض صحیح بوnن ستاپ الیوت) یک روند صعودی هست
روند اغاز شده از 2013.08.28 هم خصوصیات یه کمپکلکس اصلاحی موج چهار رو داره

نکته جالب اینه ماکروهای بازار کالا بازدهی مثبت داشتن
بجز طلا و این در شاخص CRB ([Only registered and activated users can see links])مشهود هست
با توجه به اینکه نقره و طلا با وزن حدود هفده درصد تغییرات قیمت در این شاخص عضو هستن
همچنین این شاخص به عنوان یک شاخص پیشرو سیگنال دهنده تورم کاربرد داره
انتظار بر اینه با رو شدن داده های تورمی -طلا هم کورلیشن همجهتی با این شاخص پیدا کنه
نکته مهم اینه بازار سرمایه کماکان در حال جذب سرمایه هست
به عنوان مثال هزینه credit cards و هزینه بیمه CDS سرمایه افزایشی بوده که نشان از تقاضای سرمایه توسط
مصرف کنندگان Liquidity consumers است
از طرفی تفاوت بازدهی اوراق قرضه بلند مدت
ایالات متحده هم صعودی و خود گواهی بر انتظارات تورمی اینده و افزایش بهره و به بار نشستن سرمایه گذاریها خواهد
بنا براین هر سه مولفه های هزینه های بیمه- بهره و تورم به صورت همازی در حال رشد هستن
و داده های سیگنال تورم بزودی خودشونو در نمودار های رسمی خودشونو نشان خواهند داد
و ان زمانی برای صعود طلا خواهد بود

lastnight19
September 15th, 2013, 12:09
واقعاً چند درصد فکر می کنید سایت سرمایه در پیشرفت و یا عدم پیشرفت شما موثر بود؟

بد نیست یه باز نگری انجام بدید، عملکرد این سایت رو تریدهاتون بررسی کنید.

بعنوان مثال، وقتی همه جا بطور مکرر گفته می شه که ضرر جزوی از این بازار هست، همه ضرر می کنند، وقتی شما ضرر می کنید و دنبال دلیل ضررهاتون می گردید، و دائماً در پست ها و تاپیک های مختلف می خونید که ضرر یک چیز کاملاً عادی هست، بنظر شما این خوبه؟ خیلی طبیعی داریم یک پدیده غلط و زشت رو با تکرار که همه انجام می دن بصورت یک عمل طبیعی در می آوریم.

خیلی مواقع خود من ضرر کردم ولی وقتی همه جا می خونی طبیعی هست، فکر می کنی خوب یه چیز عادیه، پس اشکالی نداره.

الان یک مدت هست که این سایت تعطیله و این جور مطالب رو نمی خونم ضررهام خیلی کمتر شده، چون افرادی نیستند که زشت ها رو بصورت یک عمل عادی نشون بدن.

نظر شما چیه؟ آیا این درست هست که افراد بدون تجربه کافی در مورد همه چیز نظر بدن؟ آیا این خوبه که بجای رفتن به کلاس و دانشگاه و دنبال منابع و استاد معتبر باشیم اینجا به خوندن مطالب افرادی که معلوم نیست کی هستند و چه تجربیاتی دارند اکتفا کنیم؟

یه مدت تو این سایت بودیم و نتیجه اش رو دیدیدم حالا یه مدت که این سایت تعطیله، ارزیابی خودتون رو از تریدهایی که بعد از تعطیل شدن انجام دادید بگید، یا اگر گزارشی از تریدهای خودتون قبل و بعد از تعطیل شدن دارید قرار بدید.

لطفاً بدون دلیل مطلب ننویسید.

dat_iran
September 15th, 2013, 12:58
چرا فدرال رزرو باید محرک های اقتصادی را ادامه دهد؟

dat_iran
September 15th, 2013, 13:00

بعنوان مثال، وقتی همه جا بطور مکرر گفته می شه که ضرر جزوی از این بازار هست، همه ضرر می کنند، وقتی شما ضرر می کنید و دنبال دلیل ضررهاتون می گردید، و دائماً در پست ها و تاپیک های مختلف می خونید که ضرر یک چیز کاملاً عادی هست، بنظر شما این خوبه؟ خیلی طبیعی داریم یک پدیده غلط و زشت رو با تکرار که همه انجام می دن بصورت یک عمل طبیعی در می آوریم.

خیلی مواقع خود من ضرر کردم ولی وقتی همه جا می خونی طبیعی هست، فکر می کنی خوب یه چیز عادیه، پس اشکالی نداره.

الان یک مدت هست که این سایت تعطیله و این جور مطالب رو نمی خونم ضررهام خیلی کمتر شده، چون افرادی نیستند که زشت ها رو بصورت یک عمل عادی نشون بدن.

نظر شما چیه؟ آیا این درست هست که افراد بدون تجربه کافی در مورد همه چیز نظر بدن؟ آیا این خوبه که بجای رفتن به کلاس و دانشگاه و دنبال منابع و استاد معتبر باشیم اینجا به خوندن مطالب افرادی که معلوم نیست کی هستند و چه تجربیاتی دارند اکتفا کنیم؟

یه مدت تو این سایت بودیم و نتیجه اش رو دیدیدم حالا یه مدت که این سایت تعطیله، ارزیابی خودتون رو از تریدهایی که بعد از تعطیل شدن انجام دادید بگید، یا اگر گزارشی از تریدهای خودتون قبل و بعد از تعطیل شدن دارید قرار بدید.

بستگی داره به دیدگاه
تمامی اموخته هام از سایتهای مثل قیمتها-اف ایکس پارس و سرمایه بوده
من هنوز هم به پشتوانه این ساتها تو این بازار فعالم
راستی حالت چطوره از دیدت و پستت خیلی خوشحال شدم

lastnight19
September 17th, 2013, 07:34
چه تفاوتی در دیدگاه ممکنه وجود داشته باشه؟

بعنوان مثال تحلیل فاندامنتال این سایت،

شما فردی رو داری مثل بابابهزاد یا بهزاد اقبالی، اولی معلوم نیست چه تجربه و چه تحصیلاتی داره و دومی تحصیلاتش در زمینه هنر هست و مقداری اطلاعات پراکنده داره. این دو نفر خیرها رو به شکلی تحلیل می کنند که در دانشگاه یا وال استریت به این شکل اخبار تحلیل نمی شه، نتیجه اینکه جز افراد گیج و سردرگم می شوند و شروع به ضرر دادن روی اخبار می کنندنتیجه ای نداره.

اگر قرار به این هست که ما یک تاپیک بزنیم با نام پوزیشن های بلومبرگی بهتر نیست افراد تشریف ببرند یک دوره دوساله ببینند و همزمان زبان انگلیسی یاد بگیرند و خودشان سایت بلومبرگ رو مطالعه و تحلیل کنند؟

اگر هم فردی زمان و حوصله نداره بهتر بره دنبال یک کار بهتر، احتیاجی نیست که یک نفر با سابقه کاملاً نامشخص اطلاعات رو تحلیل کنه.

dat_iran
September 17th, 2013, 17:02
چه تفاوتی در دیدگاه ممکنه وجود داشته باشه؟

بعنوان مثال تحلیل فاندامنتال این سایت،

شما فردی رو داری مثل بابابهزاد یا بهزاد اقبالی، اولی معلوم نیست چه تجربه و چه تحصیلاتی داره و دومی تحصیلاتش در زمینه هنر هست و مقداری اطلاعات پراکنده داره. این دو نفر خیرها رو به شکلی تحلیل می کنند که در دانشگاه یا وال استریت به این شکل اخبار تحلیل نمی شه، نتیجه اینکه جز افراد گیج و سردرگم می شوند و شروع به ضرر دادن روی اخبار می کنندنتیجه ای نداره.

اگر قرار به این هست که ما یک تاپیک بزنیم با نام پوزیشن های بلومبرگی بهتر نیست افراد تشریف ببرند یک دوره دوساله ببینند و همزمان زبان انگلیسی یاد بگیرند و خودشان سایت بلومبرگ رو مطالعه و تحلیل کنند؟

اگر هم فردی زمان و حوصله نداره بهتر بره دنبال یک کار بهتر، احتیاجی نیست که یک نفر با سابقه کاملاً نامشخص اطلاعات رو تحلیل کنه.

اگه کسی به اون بلوغ فکری نرسیده باشه که باید تصمیم نهایی رو خودش بگیره
رفتنش به انجمن های فکاهی هم مضره
هر تریدر قبلا از ورود به بازار لازمه به یک درک عقلایی از بازار رسیده باشه ک به تحلیل و سیگنال دیگران
در حد یک نظر نگاه کنه نه یک وحی الهی
ایا مکنه کسی روز نامه نخونه
تلوزیون نگاه نکنه
چون روی دیدگاه سیاسی اون تاثیر بذاره؟

dat_iran
September 17th, 2013, 19:56
TIC Long-Term Purchases 100 B تغییرات

تفاوت سرمایه گذاری خارجی ها در امریکا
و امریکایی ها در خارج از کشور
خیلی بالا اعلام شد
بیشتر سیگنال ریسک گریزی هست به این علت که
Foreign Direct Investment cny
از 1.4 به 0.7 افت کرد
چینی ها ( مقصد سرمایه )کاهش جذب منابع خارجی داشتن
برداشت من اینه ظاهرا این حجم صرف خرید bond شده
تا خرج خرید سهام
و میشه به ادامه تزریق نقدینگی QE امیدوارتر بود

dat_iran
September 19th, 2013, 00:25
کمیته تصمیم گرفت برای ادامه خرید اوراق بهادار وام مسکن از 40 میلیارد دلار در هر ماه و اوراق بهادار خزانه داری طولانی مدت از 45 میلیارد دلار در هر ماه

همونی شد که انتظارش بود

dat_iran
September 19th, 2013, 17:37
بانک مرکزی اروپایی یه فکرایی برای کاهش نرخ بهره داره
ECB Asmussen says interest rates to be low for some time @ Forex Factory ([Only registered and activated users can see links])

موسسه رتبه بنذی فیتچ در مورد بحران بدهی چین هشدار داده
Fitch warns again on China debt - Economy ([Only registered and activated users can see links])

SNB هم میخواد توی بازار ارز دخالت کنه
SNB Affirms Franc Ceiling Commitment to Protect Economy @ Forex Factory ([Only registered and activated users can see links])
سیگنالهایی برای جنگ ارزی
از نظر روانی با توجه به اینکه جایگاه طلا رو به عنوان یک دارایی امن تقویت میکنه
با توجه به شوکهای جنگ ارزی به نفع اونس هست
اما اینکه چطور دخالت کنن بانکهای مرکزی ( ایا ارز خودشونو تزریق کنن و یا ارز بخصوصی رو جمع کنن ) تاثیرات متفاوتی داره
بحران بدهی در حال گسترش به سمت چین هست
این کشور اگه این هشدار فیچ رو دریافت کنه و بهش اهمیت بده
به احتمال زیاد دخالتش به صورت جمع اوری دلار بازار و (گران کردن دلار )
و در این حالت به نفع اونس خواهد بو د
(گران شدن دلار با توجه به حاکم شدن شرایط جنگ ارزی به معنی سیگنال ریسک گریزی و تقویت طلا و دلار همزمان خواهد بود )
جنگ ارزی یه خبر بد برای اقتصاد متکی بر نفت ایران خواهد بود
دفعه قبل جایی بود که احمدی نژاد گفت نفت محاله بیاد زیر صد دلار
اتفاقا تا حد بسیار پایینی هم افت کرد ( اگه اشتباه نکنم زیر هر روز ده تا بیست دلار افت میکرد )
چین تمام تزریق امریکا به بازار مسکن رو جمع کرد و اون بحران اقتصادی امریکا رقم خورد
( 2007)

dat_iran
September 20th, 2013, 10:31
اونس در یه منطقه مهم هست در صورتی که بالای 1379 یه کلوز تشکیل بده ( جهت اورلپ شدن موج یک و چهار و در نتیجه ابطال الگوی پنج موجی نزولی )یا حد اقل لمس کنه شانس صعود بالا می ره
در غیر این صورت احتمال تکمیل یه ساختار پنج موجی نزولی محتمل هست ( با کم چشم پوشی از اورلپ شدن موج یک و چهار در حد شادو کندلها . بر اساس کلوز کندل اورلپ نستن و هنوز شانس سقط زیاده )
قوی ترین ماکرو حامی این سقوط GDP فوق العاده ایلات متحده هست
اما ماکرو های زیادی برای صعود طلا وجود داره ( از افزایش مدعیان بیکاری تا افزایش جمعیت زیر خط فقر ایالات متحده و افت شاصهای مرتبط با تورم محرک و.....)
اگه قیمت بالای 1379 رو ببینه بازم شانس سقوط هست اما ابتدای پترنی خواهد بود که با احتمال بسیار بالایی ساختار یک دو سه صعودی رو داره

dat_iran
September 20th, 2013, 23:10
جیمز بولارد ، رئیس بانک فدرال رزرو سنت لوئیس. و یک تحلیلگر بسیار برجسته اعلام کرد واکنش و انتظارات بازار به ادامه بسته های حمایتی بیش از اندازه بود
این خبر چهار ساعت قبل کمر اونس رو شکست
این در عین حال که در لفافه به نوعی اوضاع اقتصادی نامظلوب نشون داد به نوعی جو روانی بیش خرید رو در بازار القا کرد
در واقع این خبر به تنهایی میتونسن فرصت خرید در قیمتهای پایین تر باشه
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])
اما
ضربه دوم رو ایتالیا زد .
لینک خبر ([Only registered and activated users can see links])
جایی که اعلام کرد جی دی پی ایتالیا از -1.3 به منفی 1.7 این خبر هم به تنهایی می تونست موجبات افزایش اونس بشه
اما SNB یک یا دو روز قبل اعلام کرده بود نرخ برابری ارزها در مقابل فرانک مخصوصا ارزش به دقت زیر نظر داره تا یه وقت بحران به سویس وارد نشه ( خدایی قویتر از بانک مرکزی سویس حتی برتر از امریکا تو بازار خوانی وجود نداره )
بازگشت جرقه های بحران به ایتالیا شانس دخالت بانک مرکزی سویس رو افزایش میده. فرانک برای تثبیت در برابر یورو یه قربانی مطمئن داره اونم اونس هست

dat_iran
September 21st, 2013, 00:26
میشه پرنده باشی اما رَها نباشـی / میشه دِلت بِگیره اَسیر غُصه ها شـی
حالا که آسمونَم دنیای تـاازه ای نیسـت / اونوَقت یه جا بشینی مَحو گُذشته ها شـی

تَرسیده باشی از کـــوووچ اوجُ نَدیده باشــی / واسه یه مُشـــتِ دوونــه اَهلیِ آدما شـی

توو سایه ها بمونی دَرگیر سایه ها شــی
مَفهومِ زِندگی رو از یاد بُرده باشــی

دِلـت بخواد دوبـاااره ِ از تـهِ دِل بخونـــی
از تَرس ریزشِ اشک ، غمگینُ بی صدا شــی

میشه پَرنده باشی اما رَها نباشـی
میشه دِلت بِگیره اَسیر غُصه ها شـی

حالا که آسمونَم دنیای تـاازه ای نیسـت
اونوَقت یه جا بشینی مَحو گُذشته ها شـی

تَرسیده باشی از کـــوووچ اوجُ نَدیده باشــی / واسه یه مُشـــتِ دونه اَهلیِ آدما شـی

توو سایه ها بمونی دَرگیر سایه ها شــی
مَفهومِ زِندگی رو از یاد بُرده باشــی
دِلـت بخواد دوبـاااره ِ از تـهِ دِل بخونـــی
از تَرس ریزشِ اشک ، غمگینُ بی صدا شــی ....

seyahou
September 22nd, 2013, 13:04
بنام خدا

با سلام.
سپاس از دوستانی که با گذشت زمان.یاد و خاطر دوستان و رفقا وهمکاران خود را پاس داشته اند.

خواهشمندم از دوستانی که در این بازار مشغول به کار هستند و حتما تجربیات ارزشمندی هم دارند تقاضامندم

مهمترین تجربه ماندگاری شان در این بازار را در اختیار دیگر بزرگواران قرار دهند. که مهمترین تجربه اینجانب نظم در این

اشفته بازار یافته ام.

با تشکر فراوان

dat_iran
September 23rd, 2013, 20:23
SNB Chairman Jordan Speaks
تاثیری در بلند مدت حتی قوی تر از فدرال
امیدوارم در جهت صعود اونس باشه
به نحوی تاثیر ماکروها برابر شده
اما نسبت ارزش نقره به طلا در حال افزایش هست
به علت ارزان بود نقره نسبت به طلا به نحوی نقره در زمانی زود تر اما با تلرانسی کند از طلا به حجم بازار واکنش نشان میده
از طرفی شمارشی از فاز بالاتر دارم که نشون توان صعود تا حد 1550 داره (1550 میتونه سقف یک موج چهار در جهت نزول باشه )

dat_iran
September 23rd, 2013, 21:11
Draghi says ECB ready to use another LTRO if needed

اروپا در استانه برنامه های تزریقی حمایتی LTRO
هر چند گفته در صورت نیاز
اما اشاره زیر پوستی داره به عدم رضایتش از وضعی اقتصادی کل
اما یه مانع جدی داره به نام مرکل المانی که اتفاقا تازه ابقا شده ایشون بیشر از تزریق روی انظباط اقتصادی تاکید داره
در واقع مرکل بر علیه اونس هست

محمد هورزاد
September 24th, 2013, 16:24

سلام البرز جان
مخالفم
:)
ولی خوشحال شدم پستت رو دیدم
شاد باشی
ارادت

dat_iran
September 24th, 2013, 18:16
خرید با استاپ 35 پیپ

dat_iran
September 26th, 2013, 08:31
خرید مجدد انجام شد
امیدوارم این پترن AB=CD نتونه ترند لاین سیاه رنگ رو بشکنه که اون وقت اونس نزول میکنه

dat_iran
September 27th, 2013, 11:13
سروران گرامی
‏BabaBehzad, ‏nirvana, ‏touhidqolizadeh ‏, ‏Aamed ‏, ‏tanha2979
تولدتون مبارک
امیدوارم به اینجا بازم سر بزنید

behzad_20
September 28th, 2013, 02:22
یادش به خیر اونروزا. چه جنب وجوشی اینجا بود. اگه یه روز سر نمی زدی ده تا موضوع جدید وصد تا صفحه گذشته بود . اما الان سالی یه موضوع جدید هم نوشته نمیشه. الان دیگه کسی با اینجا کاری نداره چون شبیه به گورستان متروکست.که خاطرات اهالیش رو هم باد برده.

lastnight19
October 3rd, 2013, 05:44
Prices may be carving out a Head and Shoulders top below the 160.00 figure
Confirmation requires a close below 157.73 (H&S neckline, 23.6% Fib)
Break lower initially exposes 156.34 (38.2% Fib); Resistance is at 159.98 (Sep 19 high)

lastnight19
October 3rd, 2013, 05:55
Prices broke support at 132.58 (23.6% Fib), exposing 131.12-30 (38.2% Fib, trend line)
Continued selling below 131.12 targets 129.94 (50% Fib)
The 132.58 level has been recast as near-term resistance

lastnight19
October 3rd, 2013, 13:35
یعنی الکی الکی یه کشور و تعطیل کردن، این لجبازی اینا آدم و یاد کودکستان می اندازه.

dat_iran
October 5th, 2013, 00:12
خرید مجدد انجام شد
امیدوارم این پترن AB=CD نتونه ترند لاین سیاه رنگ رو بشکنه که اون وقت اونس نزول میکنه

پشتوانه این صعود تعطیلات اجباری و تاثیرات منفی اون بر اقتصاد امریکا هست
پیش بینی کاهش تولید ناخالص
نسبت فیبو با پترن صعود نسبت دقیقی داره امیدوارم ابتذای موج سه باشیم
و کانال صعودی احتمالی رو رسم کردم

Ali Tavakoli
October 5th, 2013, 18:40
سلام دوستان

فقط میتونم بگم یادش بخیر

بقیه رو نمیدونم ولی ما که الان کلی ریش و سبیل درآوردیم. فکر کنم یه نمه بزرگ شدیم ؛ وقتشه یه آه بکشیم و بگیم آه یادش بخیر

" خاطرات چقدر عجیبند ، گاهی گریه میکنیم به خاطر روزهایی که با هم می خندیدیم. "

خیلی دوست دارم بعضی از پست هایی رو که زدم برای خودم یه بار مرور کنم اما حیف .....

SEYED
October 6th, 2013, 14:56
با سلام خدمت آقا رضا ادمین سایت و.آقای رشیدی
اینکه شما دو بزرگوار در تاسیس واداره سایت سرمایه زحمات زیادی کشیدید واز وقت وهزینه شخصی مایه گذاشتید بر هیچ کس پوشیده نیست اما اینکه سایت به این حد از کمیت و کیفیت رسید کار تعداد زیادی از دوستان زیادی بود که هر چه می اموختند بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران می گذاشتند در حقیقت اعضای سایت نوعی مالکیت مشاعی بر محتوای سایت داشتند مثل مردم ایران که مالکیت مشاعی بر خاک ایران و دارایی های آن دارند وکسی که از طرف مردم به عنوان رییس جمهور و غیره انتخاب میشود هر گونه دخل و تصرف بخشش وغیره را باید با رضایت مردم انجام دهد
شما بزرگواران بهتر نبود حاصل دسترنج دیگران را در جایی آپلود میکردید وبعد میگفتیدبدلایل قانونی ما از ادامه کار معضوریم .ادامه کار با خودتان
به هر حال دوستان این مشکل جدی استکه ما چه اینجا و چه در جای دیگر دست به فعالیت بزنیم فردا ممکن است اثری از ان نباشد
ما باید اول فکری به حال این مسئله بکنیم تا اشخاص تمایل به همکاری و حضور در سایت داشته باشند
با ز هم از زحمات اقایان رضا ادمین سایت آقای رشیدی و دیگر دوستان تشکر میکنم

aminnobakht
October 8th, 2013, 10:47
یهو بعد از کلی وقت یکی از جزوه های آموزشی دوستان رو توی یکی از سایت ها دیدم و یاد گذشته ها افتادم و اومدم که یادی کرده باشم و این تاپیک رو دیدم و گفتم بگم که هنوز هم سرمایه ای هست و هنوز هم پایه های آشنایی من با بازار های سرمایه پابرجاست و هنوز پایه خیلی از دوستی های قدیمی من هست.
دوتسان زیادی از طریق سایت های اجتماعی رابطه قدیمی رو برقرار کردن اما بازار فارکس دیگه مثل قبل پیگیری نمیشه و به دوستان پیشنهاد میدم سبک کاری اینجا به سمت بازار بورس ایران پیش بره واقعا حیف همچین اجتماع قوی هست که به این راحتی از هم بپاشه!

gheytony
October 9th, 2013, 14:37
دوتسان زیادی از طریق سایت های اجتماعی رابطه قدیمی رو برقرار کردن اما بازار فارکس دیگه مثل قبل پیگیری نمیشه و به دوستان پیشنهاد میدم سبک کاری اینجا به سمت بازار بورس ایران پیش بره واقعا حیف همچین اجتماع قوی هست که به این راحتی از هم بپاشه!

با سلام

این حرف شما مثل این میمونه که به کسی که لامبورگونی (!) سوار میشده بگی بیا ژیــان سوار شو اونم ژیانی که نه ترمز داره نه ایربگ !

به نظر من کسی که واقعا علاقه به این کار داشته باشه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه جلوش رو بگیره ، چه بسا کسانی که به خاطر تعطیل شدن یک سایت و یا یک اعلامیه از همه چیز دست میکشن در غیر این صورت هم کاری از پیش نمی بردن!

F ore X is my love :rambo:

dat_iran
October 9th, 2013, 21:05

پشتوانه این صعود تعطیلات اجباری و تاثیرات منفی اون بر اقتصاد امریکا هست
پیش بینی کاهش تولید ناخالص
نسبت فیبو با پترن صعود نسبت دقیقی داره امیدوارم ابتذای موج سه باشیم
و کانال صعودی احتمالی رو رسم کردم

اردر فعال شد با تغییرات جزیی
هدف 1540
ریسک به ریوارد یک به بیست

dat_iran
October 9th, 2013, 23:19
اردر فعال شد با تغییرات جزیی
هدف 1540
ریسک به ریوارد یک به بیست

now +95
modify sl to intery
free risk

arteshbod
October 13th, 2013, 15:36
سلام ؛

آقا اشک ما رو در نیار که اون روزگار روزگار خوشی بود برای ما . . .

من از اون موقع به بعد دیگه حساب ریل رو شارژ نکردم . همون دوران با کال شدن یک حساب 1000 دلاری ( یک میلیون تومان ) ترید ریل رو گذاشتیم کنار ولی الان بعد از مدتها دوری از بازار میخواهم دوباره یه تنی به آب بزنم

sabtename
October 18th, 2013, 09:24
با سلام خدمت دوستان عزیز

می خواستم از اساتید و قدیمی ترها خواهش کنم با توجه به لغو تعداد زیادی از مصوبه های دولت قبل توسط دولت جدید ، به صورتی مناسب خواست فعالان بازار در مورد لغو ممنوعیت ف ا ر ک س مثلا با ایجاد یک تشکل یا ارسال نامه های مکرر به مسؤلین منتقل نمایند . توجه به این موضوع حائز اهمیت است که شرایط فعلی جهت این تقاضا مناسب است .

arteshbod
October 18th, 2013, 18:34
با سلام خدمت دوستان عزیز

می خواستم از اساتید و قدیمی ترها خواهش کنم با توجه به لغو تعداد زیادی از مصوبه های دولت قبل توسط دولت جدید ، به صورتی مناسب خواست فعالان بازار در مورد لغو ممنوعیت ف ا ر ک س مثلا با ایجاد یک تشکل یا ارسال نامه های مکرر به مسؤلین منتقل نمایند . توجه به این موضوع حائز اهمیت است که شرایط فعلی جهت این تقاضا مناسب است .

عزیز دل برادر . . .

ممنوع کردن فانوس چند تا دلیل عمده داشت کههمه ی اون دلایل هنوز هم کمابیش پابرجا هستند و حتی بعضی از اونها تقویت هم شدند . مثلا میگفتند فانوس کارها ارز خارج میکنند ؛ الان که وضعیت ارز خیلی بدتر شده .

میگفتن شکرتهای هرمی از پوشش فانوس برای ادامه ی فعالیتهاشون استفاده میکنند که شخصا در این مورد نظری ندارم

و مهمتر از همه هدایت سرمایه ها به سمت بورس بود که هنوز هم این انگیزه پابرجاست

حداقل از سه تا دلیل بالا دوتاش پابرجا که هست هیچ تازه تقویت هم شده ؛ خود آقای نیما آزادی که یه زمانی فانوس کار بود الان تو بورس داره تحلیل تکنیکال درس میده

arteshbod
October 19th, 2013, 00:20
اقا اين فروم سايت Forex Factory ([Only registered and activated users can see links]) چقدر مسخره است . ما تا حالا فکر میکردیم میبایست خیلی قوی باشه . همه ی پستهاشون اسپم هست . یا همدیگه رو دست میندازن یا مسخره بازی در میارن ؛ کسی یه فروم خارجی خوب و قوی سراغ نداره ؟

( الان فهمیدید من تو این چند سال زبانم رو تقویت کردم یا بیشتر توضیح بدم ؟ )

kurosh_lava
October 24th, 2013, 20:59
سلام دوستان گلم
دلم برا روزای قدیم تنگ شده .

dat_iran
October 24th, 2013, 22:12
Nov 7 18:00 USD Advance GDP q/q
رقم بازنگری هشت دهم افزایشی بوده
و از 1.7 به 2.5 افزایش داشته
بازار درحال پرایس کردن GDP هست که با احتمال بسیاری بالایی به علت تعطیلی دولت ایالات متحده افت محسوسی خواهد داشت
_________
پرایس کردن: پیشی گرفتن انتظارات اینده بر شرایط کنونی

dat_iran
October 28th, 2013, 23:24
اونس الان تحت تاثیر انتظارات GDP اینده ایالات متحده در حال پیشرفت هست و تا نزدیک نهم نوامبر این حرکت ادامه داره
جی دی پی طی یک باز نگری از 1.7 به 2.5 و بالاتر از نرخ تورم رسید و انتظار بازار بر اینه تا مهم نوامبر این رقم کمتر از 2.5 باشه
بنا براین بازار در حال حل کردن اتنتظارات افزایش قیمت اونس هست
اما در گذشته و تقریبا از سال 2007
بر اساس مصوبات فدرال رزرو ایالات متحده که با سیکل منظم (البته بیشتر سالهای گذشته ) و تحت عنوان مینوت منتشر میشه
قرار بود بهره وجوه تا سال 2014 زیر یک نگه داری بشه و هرچه به این زمان نزدیکتر میشم انتظار افزایش نرخ بهره به بازار مسلط تر و مهم تر ازQE میشه
الان مسئله بر جسته بازار ماکروهای مرتبط با نرخ بهره هست (لیبور-bond -نرخ وجوه فد -IRX-سواپ -EURIBOR-و....)
هر چند این دو با هم منتناقض هستن (افزایش همزمان نرخ بهره و ادامه QE) ولی انتظارات بازار بر اساس سیاستهای اینده شکل میگیره تا شرایط موجود ( کارایی بازار ) به همین دلیل هست که لندن به عنوان قلب تپنده و تعیین کننده نرخ بهره دنیا و تقریبا تمامی بازارهای مالی تو سر طلا میزنه (در واقع تریدر های فروشنده لندنی نیستن بلکه نرخهای مرتبط با لندن هست که اونس رو نزولی میکنه)
که با احتمال بسیار بالایی بانک فدرال با توجه به تدام نرخ بیکاری بالای 7- سیساتهای خودشو در خصوص حفظ نرخ بهره وجوه زیر یک تدام میده و طلا باز هم اوج خواهد گرفت
اما با توجه پایان ماموریت برنانکی این برنامه های دور تر کردن هدف زمانی افزایش نرخ بهره بعدت از تثبیت رسمی جانشین جدید اعلام خواهد شد که دوباره دوران اوج گرفتن اونس خواهد بود
به نظرم از دید بلند مدت قیمتهای رنج و مرتبط با موج چهار از شمارش الیوت معقول تر ( الگوهای کامپلس و پیچیده نامفهوم ) برای طلا متصور خواهد بود تا زدن سقف های جدید
و میشه انتظار داشت بار هر اعلام خبری و بعد از افت هیجان خبر های مهم در جهت معکوس طلا حرکت کنه
عدد 1400 که چه عرض کنم 1600 هم در قاموس شمارش موج چهار قابل تصور هست اما در کل خرید های در کف طلا ریسک کمتری از فروش در سقف خواهد داشت
و البته این زدن سقف جدید و حاکم شدن امواج موج پنج در صورتی هست که ریس جدید اهداف زمانی افزایش نرخ بهره رو دور تر کنه

lastnight19
October 29th, 2013, 10:51
GBPJPY - The ratio of long to short positions in the GBPJPY stands at -1.57 as 39% of traders are long. Yesterday the ratio was -1.78; 36% of open positions were long. Long positions are 17.7% higher than yesterday and 8.5% above levels seen last week. Short positions are 3.3% higher than yesterday and 7.9% below levels seen last week. Open interest is 8.5% higher than yesterday and 1.1% below its monthly average. We use our SSI as a contrarian indicator to price action, and the fact that the majority of traders are short gives signal that the GBPJPY may continue higher. The trading crowd has grown less net-short from yesterday and last week. The combination of current sentiment and recent changes gives a further mixed trading bias.

mbinazir
November 6th, 2013, 13:15
جداً یادش بخیر

از این شکلکها میذاشتیم :banana::banana::banana:

تحلیل ها و آمارهای مختلف، الان نزدیک دو سال است که با اکانت فارکس نزدیک 10 تا پوزیشن بیشتر نگرفتم

هر چی میخوام کار کنم انگار دل و دماغ برای ما نمانده

قدرت تحلیل خودم رو هم از دست دادم. دیگه یواش یواش دارم میرم رو ویبره :laugh::laugh:

یاد همه بچه ها بخیر

از بابت پست شما هم ممنونم

یا علی

candletrader
November 6th, 2013, 17:34
سلام
من هم در خواست مشابهی دارم و از اقا رضا میخوام که محتویات سایت را یک جا اپلود کنند. من بشخصه چند سال در این فروم پست زدم و دریغ میخورم که الان به تمامی اطلاعات دسترسی ندارم. ممنون خواهم شد اگر اینکار بشه.
ارادتمند
سعید محمدی

msatco
November 14th, 2013, 01:19
بنده هم درخواست اپلود اطلاعات رو از اقا رضا دارم ممنون
یادش بخیررررررررررررررررررررر

behzadhabibzade
November 20th, 2013, 00:39
سلام
وقتی مدیر سایت انقدر ترسو و بزدل باشه که بخاطر منافع خودش و ... بیاد یک شبه اینهمه تاپیک و پست مردم رو پاک کنه بخاطر مافیای مریضه اقتصادی این مملکت بیمار ... وقتی اینهمه وقت و ساعت مردمی که عاشق بازار های مالی هستند و آمدند اینجا نوشتن برای آقا رضا یا هرکسی که اسمه مدیرو رو خودش گذاشته ولی جراتش از یه بچه 7 ساله هم کمتره ... اسم بردن از دکتر فرزاد و .... والا فقط باعث لرزیدنه تنش تو آرامگاهش میشه

شما هم اگه واسه خودتون احترام قائلید اگه واسه تراوشاته ذهنیتون احترام قائلید اگه واسه قلمتون احترام قائلید ...اینجا ننویسید اینجا توسط آدمهای منفعت طلب اداره میشه نه حافظان قلم و نوشته های شما
کاری که آقا رضا یا هر فردی که اسمه مدیر سایت رو یدک میکشن با کاری که مغول با این مملکت کرد و کتابهای قدیمیه مارو به آتش کشید، "شاهنامه" ها رو سوزوند هیچ فرقی نداره

حیف به قلم که جوهرشو میمکند و تمام میشود ولی خودش میماندو باز مینویسد!

dat_iran
November 26th, 2013, 22:54
اونس الان تحت تاثیر انتظارات GDP اینده ایالات متحده در حال پیشرفت هست و تا نزدیک نهم نوامبر این حرکت ادامه داره
جی دی پی طی یک باز نگری از 1.7 به 2.5 و بالاتر از نرخ تورم رسید و انتظار بازار بر اینه تا مهم نوامبر این رقم کمتر از 2.5 باشه
بنا براین بازار در حال حل کردن اتنتظارات افزایش قیمت اونس هست
اما در گذشته و تقریبا از سال 2007
بر اساس مصوبات فدرال رزرو ایالات متحده که با سیکل منظم (البته بیشتر سالهای گذشته ) و تحت عنوان مینوت منتشر میشه
قرار بود بهره وجوه تا سال 2014 زیر یک نگه داری بشه و هرچه به این زمان نزدیکتر میشم انتظار افزایش نرخ بهره به بازار مسلط تر و مهم تر ازQE میشه
الان مسئله بر جسته بازار ماکروهای مرتبط با نرخ بهره هست (لیبور-bond -نرخ وجوه فد -IRX-سواپ -EURIBOR-و....)
هر چند این دو با هم منتناقض هستن (افزایش همزمان نرخ بهره و ادامه QE) ولی انتظارات بازار بر اساس سیاستهای اینده شکل میگیره تا شرایط موجود ( کارایی بازار ) به همین دلیل هست که لندن به عنوان قلب تپنده و تعیین کننده نرخ بهره دنیا و تقریبا تمامی بازارهای مالی تو سر طلا میزنه (در واقع تریدر های فروشنده لندنی نیستن بلکه نرخهای مرتبط با لندن هست که اونس رو نزولی میکنه)
که با احتمال بسیار بالایی بانک فدرال با توجه به تدام نرخ بیکاری بالای 7- سیساتهای خودشو در خصوص حفظ نرخ بهره وجوه زیر یک تدام میده و طلا باز هم اوج خواهد گرفت
اما با توجه پایان ماموریت برنانکی این برنامه های دور تر کردن هدف زمانی افزایش نرخ بهره بعدت از تثبیت رسمی جانشین جدید اعلام خواهد شد که دوباره دوران اوج گرفتن اونس خواهد بود
به نظرم از دید بلند مدت قیمتهای رنج و مرتبط با موج چهار از شمارش الیوت معقول تر ( الگوهای کامپلس و پیچیده نامفهوم ) برای طلا متصور خواهد بود تا زدن سقف های جدید
و میشه انتظار داشت بار هر اعلام خبری و بعد از افت هیجان خبر های مهم در جهت معکوس طلا حرکت کنه
عدد 1400 که چه عرض کنم 1600 هم در قاموس شمارش موج چهار قابل تصور هست اما در کل خرید های در کف طلا ریسک کمتری از فروش در سقف خواهد داشت
و البته این زدن سقف جدید و حاکم شدن امواج موج پنج در صورتی هست که ریس جدید اهداف زمانی افزایش نرخ بهره رو دور تر کنه

Advance GDP امریکا فوق العاده اومد هم در امار ارقامی و هم در بازنگری و این ریزش تاریخی ظلا و رقم زد
بازنگزی قبلی از 1.7 به 2.5و مقدار جدید2.8 که از تورم و نشاندهنه بهره وری عالی بود و کاملا در جهت ریزش طلا
__________________________________________________ __________

احتمال تشکیل پترن ABC صعودی- واکنش قیمت به خط میانی اندرو و فیبو 78
ورود: رسیدن به منظقه سفید رنگ buulimit zone
واکنش به این منطقه و شکستن ترند لاین ابی تایم فریم پایین
استاپ: زیر منطقه واکنش به انذرو پیچ فورک

dat_iran
November 29th, 2013, 19:25
Advance GDP امریکا فوق العاده اومد هم در امار ارقامی و هم در بازنگری و این ریزش تاریخی ظلا و رقم زد
بازنگزی قبلی از 1.7 به 2.5و مقدار جدید2.8 که از تورم و نشاندهنه بهره وری عالی بود و کاملا در جهت ریزش طلا
__________________________________________________ __________

احتمال تشکیل پترن ABC صعودی- واکنش قیمت به خط میانی اندرو و فیبو 78
ورود: رسیدن به منظقه سفید رنگ buulimit zone
واکنش به این منطقه و شکستن ترند لاین ابی تایم فریم پایین
استاپ: زیر منطقه واکنش به انذرو پیچ فورک

هرچند انتظارم بر اینه به زودی سقف 1257 بشکنه
ولی با توجه به ساعات پایانی بازار و سود حدودا 200 پیپی انتقال استاپ به نقظه ورود و بدون ریسک کردن پوزیشن بهترین کار هست
به امید موفقیت

blue_dream_1983
November 30th, 2013, 03:19
با سلام به دوستان قدیمی

من بر عکس دوستان از آقا رضا درخواست نابودی همه ی اطلاعات رو دارم :D چرا که جز نابودی حساب ها چیز دیگه ای نداشتن. فقط قسمت فان این سایت ارزش خوندن داره چون حداقل آدم رو سرگرم میکنه بقیش که به درد آی بی ها و این پروفسورهای ف ا ر ک س میخوره که باهاشون پول این تازه کارهای ناآگاه و بینوا رو نوش جان کنند ،این بدبختهایی که از روی ناچاری و نداری به فارکس رو آوردن.
آقا پاکش کن این دیتا بیس راشاید که رستگار شوید.:advise::advise:

Mostafa.Nasiri
December 11th, 2013, 20:47
با سلام به دوستان قدیمی

من بر عکس دوستان از آقا رضا درخواست نابودی همه ی اطلاعات رو دارم :D چرا که جز نابودی حساب ها چیز دیگه ای نداشتن. فقط قسمت فان این سایت ارزش خوندن داره چون حداقل آدم رو سرگرم میکنه بقیش که به درد آی بی ها و این پروفسورهای ف ا ر ک س میخوره که باهاشون پول این تازه کارهای ناآگاه و بینوا رو نوش جان کنند ،این بدبختهایی که از روی ناچاری و نداری به فارکس رو آوردن.
آقا پاکش کن این دیتا بیس راشاید که رستگار شوید.:advise::advise:

سلام

خانم شیخی هنوز هم با حاشیه می نویسی:rolleyes:

MONARCH
December 18th, 2013, 23:27
دلم لك زده براي پستهاي جناب pedarkhande و خشايار و ...
زود گذشت...

Alex_y
December 22nd, 2013, 17:12
جوونمم

reza908
December 23rd, 2013, 20:54
امروز ناگهانی یاد سرمایه افتادم یادش بخیر صبح ظهر شبمون اینجا بود .
انشالا همه دوستان سلامت باشن .

Alex_y
December 24th, 2013, 14:11

AbarEnsan
December 27th, 2013, 15:41
سلام سلام
فکر کنم آی دی "eskletor" (اگر درست یادم باشه) اینجوری دو بار سلام میداد.
از دیدن ID های آشنا همیشه خوشحال میشم. انگار که یه دوست رو بعد چند سال دیده باشم....

اول اینکه کمی با اظهارات خانم شیخی موافقم . دوری از سرمایه برای من فرصتی ایجاد کرد که به جای سفر در بیرون (کلاسها و سایتها و ....) سری به درون خودم و کنکاش در روحیات و معاملات و .... خودم داشته باشم و پس از ماهها و سالها ، پیشرفت آرام آرام در کارم تجلی پیدا کنه .مدتی هست که سود نسبتا خوبی با ریسک و دراداون بسیار قابل قبول از بازار دارم و شاید بخش اعظمی از این پیشرفت (جدای از شاگردی پیش اساتید) حاصل دوری از سایتها و مطالب گوناگون و بمباران اطلاعاتی هر روزه هستش .

بریم سر اصل مطلب:
تا حالا فکر کردید که چرا "سرمایه" علی رغم اینکه فعالیتی در اون جریان نداره هنوز آپه؟ آیا غیر از اینه که بالا نگاه داشتن این سایت برای آقا رضا هزینه داره؟ پس حتما منظوری برای این کار وجود داره.
من امروز متوجه چیزی شدم که اگر درست باشه خیلی از ماها یه معذرت خواهی به آقا رضا (مدیر سایت) بدهکار میشیم.... احتمالا دلیل اینکه این سایت هنوز بابتش هزینه پرداخت میشه و آپه اینه که همه ما توانایی دیدن تقریبا تمامی پستها و تاپیکهای سابق رو داریم ولی از یه راه میانبر. حتما آقا رضا اینو میدونه و برای اینکه سایت رو از ف---ل--تر شدن محافظت کنه چیزی نمیگه ولی راه رو هم برای دیدن صفحات به طور کامل نبسته.

اگر آقا رضا موافقت خودش رو در اینجا یا پیام خصوصی ابراز کردند من این راه میانبر رو اینجا اعلام میکنم.

همیشه شاد و پرسود باشید

blue_dream_1983
December 29th, 2013, 05:41
سلام

خانم شیخی هنوز هم با حاشیه می نویسی:rolleyes:

جناب نصیری این سایت جذاب و بسیاربسیار مفید و آموزنده و از همه مهمتر پول سازِ سرمایه دیگه مگه چیزی ازش مونده که حاشیه هم داشته باشه؟ الان کلش حاشیه ست.

blue_dream_1983
December 29th, 2013, 05:51
سلام سلام
فکر کنم آی دی "eskletor" (اگر درست یادم باشه) اینجوری دو بار سلام میداد.
از دیدن ID های آشنا همیشه خوشحال میشم. انگار که یه دوست رو بعد چند سال دیده باشم....

اول اینکه کمی با اظهارات خانم شیخی موافقم . دوری از سرمایه برای من فرصتی ایجاد کرد که به جای سفر در بیرون (کلاسها و سایتها و ....) سری به درون خودم و کنکاش در روحیات و معاملات و .... خودم داشته باشم و پس از ماهها و سالها ، پیشرفت آرام آرام در کارم تجلی پیدا کنه .مدتی هست که سود نسبتا خوبی با ریسک و دراداون بسیار قابل قبول از بازار دارم و شاید بخش اعظمی از این پیشرفت (جدای از شاگردی پیش اساتید) حاصل دوری از سایتها و مطالب گوناگون و بمباران اطلاعاتی هر روزه هستش .

همیشه شاد و پرسود باشید

خواهش می کنم خواهش میکنم:p البته که شما با من موافقید چون سرتون به کار خودتون هست و به دنبال چاپیدن از دیگران نیستین.
امیدوارم که موفق باشین.

dat_iran
January 15th, 2014, 15:58
خرید aud usd

10 pip stop

dat_iran
January 15th, 2014, 20:13
خرید aud usd

10 pip stop

NOW+21

MODIFY STOP LOSS
FREE RISK

dat_iran
January 16th, 2014, 17:35
اوت صفر

fxpesaran
January 18th, 2014, 01:40
این جمله از کیه : مهم مدیریت سرمایه است نه خود ترید

راهنمایی : امضای مصطفی فلاحی رو به یاد بیارید

meyti60
January 21st, 2014, 22:46
به یاد گذشته یه پست بزنم ببینم آیدیم چطوره؟ خ خ خ

dat_iran
January 25th, 2014, 21:47
بطور میانگین از سال 1994 تا اخر 2013 بالاترین همبستگی با سهام داو جونز ایالات متحده رو جفت ارزهای AUDJPY ,NZDUSD, با کورلیشن مثبت و USDCAD با کورلیشن منفی داشته قدر مطلق کورلیشن کانادا حتی از AUDJPY ,NZDUSD هم بالاتره به نحوی میشه گفت Effective exchange rate index- دلار کانادا که مهم ترین شاخص سنجش ارزش ذاتی ارز هست (نرخ فعال ارز) با شدت تمامی تحت تاثیر ارزش سهام ایالات متحده هست ( به عنوان بازار بزرگی از مصرف نفت ) ارز کانادا ارزی کالایی و پیوند خورده با نفت هست و در مواقع ریسک پذیری تقاضا میشه
همچنین خود دلار امریکا یک ارز ایمن ولی دائم در حال سویچ هست. یعنی این ارز هم در ریزش و هم در حرکت بازار سرمایه تقاضا میشه (بر خلاف دیگر ارزهای ایمن ین و فرانک )
بنا براین میشه گفت ریزش usd cad نشانه بهتری برای اوج گرفتن بازار سرمایه هست و این ریرش به نوعی نیم سیکل اوج دوران سرمایه گذاری و نشانه های ریزش دلار امریکا محسوب میشه

از طرفی ماکرو در دوران ریزش دلار همچنان در حال بهبود هستن به عنوان مثال اگر شاخص مهم اشتغال ایجاد شده در بخش غیر کشاورزی رو از لحاظ همبستگی با اندیکس دلار بررسی کنیم
از سال 2008 تا 2013 اطلاعات زیر به صورت میانگین استخراج میشه ( سایر سالها به صورت تکی ضمیمه عکسهاس)
روند NFP& USD INDEX
ضریب همبستگی سه ماهه :0.081601785
ضریب همبستگی چهار ماهه :0.088479144
ضریب همبستگی پنج ماهه :0.075543996
ضریب همبستگی شیش ماهه :0.0817577
هفت ماهه :0.082272929
هشت ماهه:0.079589293
نه ماهه:0.070954388
ده ماهه:0.061472512
یازده ماهه: 0.048478948
و یکساله:0.034194591
یعنی بهبود امار اشتغال شاید در بازه یک یا دو ماهه و چند روز حول و حوش اعلام امار دلار با هم همجهت باشن
ولی در بازه و روند بلند مدت اینجور نیست و دلار تحت تاثیر بهبود فضای بازار کسب و کار و تقاضای سرمایه و تاثیر افزایش نرخ بهره پایین با کاهش تقاضا روبرو میشه یک نکته کوچک دیگه هم عرض کنم
لزوما بهبود شاخص ها روی ارزش دلار تاثیر نداره بلکه بهبود شاخصها هستن که تحت تاثیر نرخ برابری دلار هست ( داستان جنگ ارزی و اینکه چرا جنگ ارزی جنگی مهم هست و اینکه چرا چبن سعی داره دلار رو گران و ارز خودشو ارزانتر کنه و یا اینکه چرا سوییس سطح EURCHF رو دقیقا زیر نظر داره و اجازه نمیده فرانک در مقابل یورو قویتر بشه )
یا اگه کشوری مثل ژاپن یا استرالیا اصطلاحا اینترویشن کنه (دخالت بانک مرکزی که حجم دخالتها رو از این لینک میتونید ببنیدForeign Exchange Intervention - FRED - St. Louis Fed ([Only registered and activated users can see links]))
به عنوان مثال اگر همین اشتغال رو بررسی کنیم :
یک راه حل برای پی بردن تاثیرات متقابل استفاد ه از فرمول ریسک بتا سهام هست )
این شاخص بیان میکنه که رو ند و شیب بازدهی یک سهم با بازدهی شاخص کل چه تناسبی میتونه داشته باشه بتا به صورت تکی جهتی را علامت نمیده ولی با ترکیب اون با همبستگی میشه جهت رو هم در بازارها بدست اورد
اگر در فرمول بتا یکبار شاخص دلار و یکبار مجموع اشتغال ایجاد شده را به عنوان شاخص کل در نظر بگیریم میتوان تا حدودی به تاثیر پذیری یک از دیگری پی برد
نکته دیگر اینکه ضریب بتا بر حسب دوره زمانی محاسبه میشه و دارای پریود هست (مثل اینگه بگیم موینج اوریج با دوره تناوب 21 و13و.....)
و در بازار سهام با ثابت نگه داشتن دوره تناوب اگه ضریب بتا بهبود پیدا کرد ( یعنی به سمت کمتر از یک میل پیدا کرد) سهم از لحظ بنیادی در حال تقویت شدنه و تحت ریسک و شوک های بازار
کمتر تحت تاثیر هست
همین خاصیت رو برای اندیکس دلار و شاخص اشتغال و با ریود پنج محاسبه و بررسی کنیم
مشاهده میشه این اشتغال هست که تحت تاثیر ارزش داتی دلاره و نه اینکه ارزش دلار تابعی از این ماکرو باشه و نوسان اندیکس با ضریب خیلی پایین تراز اشتغال در بلند مدت تاثیر میگیره

dat_iran
January 27th, 2014, 18:18
sell gold
stop 28
tp 160

RRR 1:5

dat_iran
January 27th, 2014, 19:30
now +33
move sl to entry
free risk

قیمت درست تارگت 1247.2
که ضمن پوزش اصلاح میشه

dat_iran
January 28th, 2014, 20:56
پوزیشن قبلی روی صفر وت شذ
فروش مجدد 1257.1
استاپ 1259.2
تارگت 1236.2
ریسک به ریوارد
یک به ده

dat_iran
January 28th, 2014, 23:52
چیزی که ازش به عنوان تمایلات عمومیsentiment اسم برده میشه و روند اون با نسبت بسیار بالایی با ترند قیمت در خلاف جهت هست
لینکهای زیر امار این اطلاعات رو ارائه میدن
Home :: Dukascopy Bank SA | Swiss Forex Bank | ECN Broker | Managed accounts | Swiss FX trading platform ([Only registered and activated users can see links])
Inside Viewer | easy-forex ([Only registered and activated users can see links])
Summary position Forex ([Only registered and activated users can see links])
Forex Sentiment | Forex Technical Analysis | DailyFX ([Only registered and activated users can see links])

به عنوان مثال اگه بازار به شدت بول بشهbull شاخص تمایلات بیر bearمیشه و بلعکس
(متاسفانه بازار گوسفندی رو هنوز اونا کشف نکردن و معادل سازی ندارن )
این شاخص یه شمیر دو لبه هست
یادمه یک سری از دوستان توی انجمن اریا سابق بودن که تفکرشون این بود هر پوزیشنی رو برخلاف عمومی بگیرین مثلا اگه همه بای زدن اونا سل و و بلعکس
برخلاف اون دوستان عزیز من فکر میکنم این امار نه اینکه نشان بده عموم در تشخیص ترند اشتباه میکنه
اتفاقا برعکس عموم درست تشخیص میدن
پس دلیل چیه ؟ نمیخوام بگم جواب من یه جواب صد درصده ولی تا اونجا که روش کار کردم دلیلی هست که همه از اون اطلاع دارن
اجازه ندادن به گسترش سود و ماندن در پوزیشن های در گل فرو رفته
خیلی از کاربران بازارهای عموما لوریج دار (و شاید هم گفت تمامی بازارها ) وقتی پوزیشنی در ضرر میره بجای اینکه از کشتی در حال غرق بپرن بیرون دست به دعا میشن و استخاره میگیرن
و وقتی در سود هستن به سرعت خارج میشن
به عنوان مثال اگه اطلاعات ssi eurusd رو از یک سال قبل بروکر oanda
از این لینک استخراج کنیم [Only registered and activated users can see links]
اگه ازمون سنجش همبستگی رو برای قیمت و تمایلات با پریود سه تا دوازده روی EURUSD & EURUSD Position RatiosI انجام بدیم
روند هرچی بلند مدت تر باشه (پریود های بالاتر ) همبستگی منفی تره یعنی استنباط من اینه که تریدرها و پوزیشنهای در ضرر رفته با مرور زمان درحال افزایشه
حالا شاید کسی باشه بگه نه این عموم در حال اشتباه هست و داران پیش بینی اشتباه میکنن
یه ازمون دیگه انجام میدیم
میزان همبستگی بین ssi حال حاضر رو با قیمت اینده مورد سنجش قرار میدیم
اصطلاحا ssi رو شیفت میدیدم
نتیجه کاملا برعکسه
همبستگی به شدت کاهش پیدا میکنه
یعنی اگه عموم اشتباه میکرد ترند اینده باید با شدت بالاتری (حد اقل در پریود های پایین تر ) همبستگی منفی ایجاد میشد
با توجه به اینکه تغییرات ssi به روند قیمت اینده همبستگی کاهشی داشت برای سنجش درستی تمایلات رو با روند قیمت در گذشته مورد سنجش همبستگی قرار میدیم
شیفت یک واحد قیمت به گذشته ( بررسی اینکه قیمت یک واحد زمانی قبل با تمایلات حال حاضر چه رابطه ای داره و اینکه قیمت گذشته چه تاثیری روی جو کنونی داره )
همبستگی به شدت منفی تر میشه و استنباطم بر اینه که اصرار بر پوزیشن اشتباه هست که تمایلات رو خلاف روند می کنه نه تحلیل اشتباه
در پایان فایل اکسل محاسبات رو هم گذاشتم تا اگه عزیزی تمایل داشت حالتهای گوناگون رو بررسی کنه به دلخواه بتونه تغییرات رو اعمال کنه
اگر برای ارزهای دیگه و طلا که داده های اون در لینک موجوده
از دو لینک انلاین کانورتر زیر میتوند برای تبدیل csv to xls استفاده کنید
Convert CSV to XLS Online Free ([Only registered and activated users can see links])
DocsPal - Free online file Converter and Viewer ([Only registered and activated users can see links])

dat_iran
January 29th, 2014, 22:27
پوزیشن فروش قبلی باز هم روی صفر اوت شد
مجددا فروختم
SELL GOLD @1265.4
STOP 1268.7
TARGET 1236.0
RRR 1:6
OR
33:216

dat_iran
January 29th, 2014, 23:09
خانم جانت یلن از اقتصاد دانهایی هست که معتقد است افزایش تورم منجر به کاهش بیکاری هست
انتظار بر اینه سیساستهای ایشان در گام اول افزایش تورم و در جهت
دلار قوی باشه
و به طبع اون افت محسوسی در طلا پیش بیاد
ولی اینده طلا با فشار تورمی صعودی هست
ضمن اینکه اقای برنانکه اندیکس دلار رو دقیقا روی پیوت از 2008.03.09 تا امروز روکه حوالی 80 هست
تحویل میده
به نوحی جایگاه دلار در حد تعادل هست و با احتمال بالایی با توجه به خنثی بودن احتمالی دلار
طلا مسیر غالب و نزولی و منتطبق با تورم افزایشی و تقویت دلار رو طی خواهد کرد
NOW +24
MODIFY & FREE RISK

dat_iran
January 30th, 2014, 19:48
SELL AUDUSD @0.8778
stop: 0.8795 : 17 pip
traget free or more 200pip

افت TWI
که به نحوی اندیکس دلار استرالیا هم محسوب میشه
RBA: Exchange Rates ([Only registered and activated users can see links])
داو جونز نزولی +
افت سهام در ارتباط با basic materials
و افت محسوس سهام در خود استرالیا

و از همه مهم تر تقویت دلار امریکا

dat_iran
January 30th, 2014, 20:51
استاپ -17
داوجونز صد وحد صعود کرد و الان در حال ریترنسه
مجدد فروش استاپ ده تا

dat_iran
January 31st, 2014, 18:10
پوزیشن قبلی ده پیپ استاپ خورد
استرالیا ریزش خودشو شروع کرده
از دید الیوت میشه انتظار یک موج چهار کمپلکس رو داشت که اهداف قیمتی اون
0.85
یا
0.79
باشه

نرخ بهره irx
[Only registered and activated users can see links]$IRX
جهش زیادی زد و با حدود چهل درصد افت ار .38 به 0.15 رسید
اوضاع نرخ لایبو مخصوصل یورو پر بازده هم اوضاع سامانی نیست
LIBOR - current LIBOR interest rates ([Only registered and activated users can see links])
و حدودا سی درصد افت رو نشون میده
با این تفاسیر میتوان نتیجه به ریسک گریزی محض گرفت
اگه داو جونز نزولی باز باشه اوضاع ارزهای پر بازده برای دوشنبه شب خیلی بی ریخت میشه

البته به نفع طلا هم خواهد بود
در صورت حاکم شدن چنین شرایطی طلا نه تحت تزریق نقدینگی بلکه از استرس حاکم شروع به رشد خواهد کرد
در حال حاضر هم ترافیک پرقدرت فیبو و کلاسیک جلو ریزش بیشتر رو گرفتن

f125tk
February 10th, 2014, 03:10
سلام. یاد ایام قدیم بخیر!

dat_iran
March 21st, 2014, 10:54
اغاز سال 1393 رو به همه تبریک میگم

dat_iran
March 21st, 2014, 11:20
buy gold stop 20pip
free tp

dat_iran
March 21st, 2014, 12:12
now +23
modify and free risk

blue_dream_1983
April 25th, 2014, 18:43
برخی از ماها اصلا و ابدا قرار نیست وارد بیزینس شویم. بیخودی فکر بیزینس و پولدارشدن نکنید.
این بیزینس برای بسیاری از ما بیزی نیسته، یعنی بیزی میشیم اما توش هیچی نیست.

taghi
May 2nd, 2014, 23:58
درود بر شما آقای هورزاد ( و دیگر دوستان عزیز قدیمی)
یادش به خیر یه زمانی اکسپرت نویس استخدام می کردی، آگهی و تلفن تماسو گذاشته بودم رو دسکتاپم تا وقتی مشهدم یه سر بزنم استخدام شم!
اینقدر امروز فردا کردم که روزگار گذشت!

amirrh
May 20th, 2014, 17:33
درووووووووووووووووووووووو وووووود بر همه دوستان.
یاد آون روزها واقعا بخیر چه جمعی بود . خدا بگم چه کار کنه اونهایی که سرمایه را بستند.

silent_killer
June 4th, 2014, 12:54
سلام بر دوستان قدیمی سلام بر همه اونهایی که روزی روزگاری گرمای وجودشون فروم رو گرما می بخشید . سلام به همه استادای عزیزی که دوباره منت گذاشتن و اومدن سری بزنن به اینجا

bamik
June 5th, 2014, 21:56
چه عجب!!
هنوز موجودات زنده ای در این فروم حضور دارند؟؟؟

blue_dream_1983
June 7th, 2014, 20:06
با مرگ تو برگهای زرد را از خیابانها برمی داریم
در آلبومهای قدیمی میچسبانیم
تا بگوییم تو روزی از این خیابانها عبور کردی.

کسری عزیز تولدت مبارک هرچند که دیگر میان ما نیستی...
به امیر شاهرودی هم سلام من رو برسون بگو که چقدر بی معرفت بودین.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

silent_killer
June 7th, 2014, 21:14
خدا رحمت کنه تمام اون عزیزانی که زمانی میان ما بودن و حالا دیگه نیستن .

majid61
July 11th, 2014, 02:55
سلام به دوستانی که خاطراتی را برایم زنده کردند.چه شب هایی که تا صبح بیدار بودیم و ترید می کردیم. و چه کلاه هایی که امثال فرهاد سلیمی بر سرمون گذاشتند با آن تبلیغاتشون. واقعا یادش بخیر

javadbohlul
July 20th, 2014, 21:29

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سلام

خدا رحمتشون کنه

ایشون همون کسری که توی قیمت نرم افزار و کامپیوتر فعال بودن ( مدیر بودن فکر کنم ) ؟

dat_iran
July 24th, 2014, 21:40
خدا بیامرزه امیر شاهرودی رو
هفتم تیر ماه سالگردش بود اگه اشتباه نکنم
کسی هنوز با خانواده مرحوم شاهرودی در ارتباطه
این درسته که مادرش هم به رحمت خدا رفته؟

blue_dream_1983
July 28th, 2014, 08:12
سلام

خدا رحمتشون کنه

ایشون همون کسری که توی قیمت نرم افزار و کامپیوتر فعال بودن ( مدیر بودن فکر کنم ) ؟

سلام, بله مدیر بخش کامپیوتر و اینترنت بودند.

blue_dream_1983
July 29th, 2014, 17:17
یادمه امیر شاهرودی این کار رو خیلی دوست داشت.
به یاد امیر و کسری و تقدیم به همه ی دهه ی شصتی های بدبخت ایران زمین.

Bomrani - Roozhaye Khoobe Koodaki .(Official video) بمرانی - روزهای خوب کودکی - YouTube ([Only registered and activated users can see links]=35)

Mostafa.Nasiri
August 9th, 2014, 11:14

سلام خانم شیخی

جریان این پست چیه ؟
اتفاقی افتاده ؟
تماس گرفتم موبایلتون ، گفت در شبکه وجود نداره . به خود کسری هم زنگ می زنم جواب نمی ده

Mostafa.Nasiri
August 9th, 2014, 19:05
این تاپیک را ببینید :

افسانه قمارباز - انجمن‌های سرمایه ([Only registered and activated users can see links])

پست اول را Kasra ب اسم واقعی مهدی نیاکی زده و جواب اول را هم آقای شاهرودی

این موضوع را امروز خبردار شدم
البته تا از یکی از بستگان درجه یکش نشنوم باورم نمی شه

بغض سنگینی گلوم را گرفته
کسرا از دوستان خیلی خوب و صمیمی منه . بارها از اصفهان رفتم تهران خونش .
هر بار که کی رفت اتریش و برمی گشت حتما یه چیزی برام می آورد
قبل از عید صحبت تلفنی داشتیم . بروکری که زدم آدرس دفترشون تو اتریش را دادیم

این چند روز هر چی زنگ می زنم موبایلش در دسترس نیست

لعنتی گوشی را بردار

blue_dream_1983
August 10th, 2014, 07:27
سلام جناب نصیری. تسلیت میگم بهنون. متاسفانه مهدی دیگه پیش ما نیست.حالتون. رو خوب می فهمم این بغض سنگین هنوز هم بعد ازچند ماه آزارم میده. باورش سخته وقتی هنوز هم به امید شنیدن صداش زنگ میزنیم. من رو دذ غم خودتون شریک بدونیدب

blue_dream_1983
August 10th, 2014, 07:50
دوتا از بهترین ها رو اینجا از دست دادیم هنوزم فقط اشک تنها راه تحمل این درده ...

vahhab
December 12th, 2014, 01:50
ای بابا،
هر دفعه میام اینجا دلم می گیره. خیلی ناراحت می شم. الان یه هویی به سر زد یک فروم ف-ا-ر-ک-س پیدا کنم که دیدم همه اونهایی که توش عضو بودم و تو فایلم بودن بستن. یعنی خیلی جالبه. خیلی وقته به فروم ها سر نزدم و وقتی الان چک کردم هیچی نبود!
به خانواده آقا کسری هم تسلیت می گم، هر چند می دونم این پست رو نمی بین ولی خب دیگه. به هر حال خیلی ناراحت شدم.
امیدوارم بقیه سالم باشن و شاد و با سود زیاد از این بازار.
ارادتمندم

Kourosh007
December 23rd, 2014, 23:13
سلام به همه دوستان
من خیلی وقته دیگه ایران نیستم. امروز اتفاقی پیش اومد که یهو یاد سرمایه افتادم و اومدم سری بزنم و یادی از گذشته کنم. ولی با دیدن پست خانم شیخی که خبر فوت کسری، بهترین دوستم در سرمایه رو دادند حالم شدیدا دگرگون شد و مثل مرغ سرکنده شدم و واقعا نمیدونم این سر دنیا چیکار کنم. من چند ماه پیش موبایلم دچار مشکل شد و تمام شماره های قبلی از جمله شماره کسری رو از دست دادم چون بک آپ هم نداشتم. دارم به خودم لعنت میفرستم که چرا اینهمه زمان باید از مرگ دوستت بگذره و تو ندونی؟!! لطفا اگر کسی اطلاعات بیشتری داره از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بده :((

blue_dream_1983
December 26th, 2014, 04:20
سلام به همه دوستان
من خیلی وقته دیگه ایران نیستم. امروز اتفاقی پیش اومد که یهو یاد سرمایه افتادم و اومدم سری بزنم و یادی از گذشته کنم. ولی با دیدن پست خانم شیخی که خبر فوت کسری، بهترین دوستم در سرمایه رو دادند حالم شدیدا دگرگون شد و مثل مرغ سرکنده شدم و واقعا نمیدونم این سر دنیا چیکار کنم. من چند ماه پیش موبایلم دچار مشکل شد و تمام شماره های قبلی از جمله شماره کسری رو از دست دادم چون بک آپ هم نداشتم. دارم به خودم لعنت میفرستم که چرا اینهمه زمان باید از مرگ دوستت بگذره و تو ندونی؟!! لطفا اگر کسی اطلاعات بیشتری داره از طریق پیغام خصوصی به من اطلاع بده :((

نمیتونم بگم متاسفم از اینکه این خبر رو از من میشنوید چون میدونم برای خود کسری هم مرگ خیلی چیز عجیبی نبود، قسمتی از زندگی همه ی ماست فقظ میتونم بگم متاسفم که کسری دیگه پیش ما نیست. متاسفم از این واقعیت تلخ.
کسری دوم بهمن ماه سال 92 سکته کرد ولی خاطراتش همیشه در ذهن ما باقی میمونه. میتونیم از خاطرات خوبی که باهاش داشتیم بنویسیم و یادش رو زنده نگه داریم.
به روح که اعتقادی نداشت نمیتونم بگم روحش شاد ،یادش گرامی.

hghodsi
January 11th, 2015, 09:39
واقعا یاد اون روزها بخیر

الان اتفاقی اومدم به فروم سرمایه سر بزنم این پست رو دیدم.

فکر کنم سال 84 بود

این هم پست اقای فرخ که در مورد سه واحد برگشتی بود :

کسی از ایشون خبر داره ؟ از غزمر چطور ؟ کسی ازش خبر داره ؟

hghodsi
January 11th, 2015, 10:00
اینم لینک سیستمهای منتحب که با کمال تعجب دیدم هنوز مطلب داره توش ولی از دید کاربران مخفی هستش :-)

انجمن‌های سرمایه ([Only registered and activated users can see links])

dat_iran
January 14th, 2015, 13:19
(غربالگری سرطان)
به معنی تشخیص سرطان پیش از علامت دار شدن
پیشنهاد جامعه سرطان امریکا برای کشف ابتدایی سرطان های بدون علامت در افراد با خطر متوسط
: سرطان سینه در سن 23 تا 33 سالگی
ارزشیابی توسط آزمایش بالینی سینه هر سه سال و خودآزمایی سینه هر ماه
سن 43 سال و بالاتر، آزمایش بالینی سینه هر سال، خود آزمایی سینه ماهیانه و ماموگرافی سالیانه
سرطان کولون/ رکتوم : هر دو جنس در 63 سالگی و بالاتر، آزمایش خون مخفی در مدفوع هر سال و سیگموئیدوسکوپی هر 6 سال و کولونوسکوپی هر 13
سال
سرطان پروستات:مردان 46 سال و بالاتر آزمایش PSA و DRE هر سال
سرطان دهانه رحم: زنان 21 سال و بیشتر، پاپ اسمیر و بررسی لگن هر سال. یا بعد از سه سال از شروع آمیزش جنسی آزمون های فوق انجام شود.
سرطان بیضه : مردان 16 تا 43 سال، آزمون TSE هر ماه انجام شود.
سرطان پوست : تمام افراد هر ماه پوست خود را از نظر تغییر در ضایعات و خالها بررسی کنند.

#Alireza
January 17th, 2015, 01:47
اين هفته بسياري از بروكرها به خاطر افزايش ناگهاني ارزش فرانك سوئيس ورشكسته شدند يا حداقل ضرر شديدي متحمل شدند:
fxcm
interactivebrokers
deutsche bank
Alpari UK هم رسما اعلام ور شكستگي كرد

mehrdad_rp
January 23rd, 2015, 23:06
سلام دوستان

بعد از مدت ها اومدم اینجا واقعا دلم گرفت
کسری رو از نزدیک دیده بودم
امیدوارم بقیه بچه ها همه خوب و سلامت باشن

#Alireza
February 16th, 2015, 21:46

([Only registered and activated users can see links]/ar/Persian%20Gulf)
اين هم لينكها:

Google Translate ([Only registered and activated users can see links]/ar/Persian%20Gulf)

Google Translate ([Only registered and activated users can see links]/ar/persian%20gulf)

dat_iran
March 21st, 2015, 10:18
سال نو همگی مبارک

behrouz fx
April 19th, 2015, 15:24
سلام
خیلی وقته اینجا نیومدم.
واقعا چه روزایی تو سرمایه با دوستان داشتیم.
ساسان، فرخ، بهروز نعیمی (اراک اف ایکس) و ...
یادش بخیر.
من که هر چی تو بازارهای مالی یاد گرفتم تو این سایت بود.
خیلی حیف شد.
صمیمی ترین و بی دغدغه ترین سایتی بود که تو زمینه بازارهای مالی فعالیت داشت.
البته نمیشه از قیمتها هم غافل شد. اونم خیلی حیف بود.

rasoulg
April 24th, 2015, 01:20
من هم بعد از مدتها یاد سرمایه افتادم و گفتم اینجا یادی از دوران گذشته کنم.
یک سوال
بعد از سایت آقای نوری (اف ایکس آریا) و سایت آقای سید امیر بابک (اتوتریدینگ) و البته سایت ایران ایگولد (سایت سابق آقای قاری) آیا سایت دیگری هست که دوستان سابق اونجا حضور داشته باشند؟

sobh1384
April 24th, 2015, 17:30
یک سوال
بعد از سایت آقای نوری (اف ایکس آریا) و سایت آقای سید امیر بابک (اتوتریدینگ) و البته سایت ایران ایگولد (سایت سابق آقای قاری) آیا سایت دیگری هست که دوستان سابق اونجا حضور داشته باشند؟

سلام رسول خان
امیدوارم حالت خوب باشه. در حال حاضر فکر کنم فعالترین فروم فارکسی، فروم pcm باشه. از بچه های قدیمی هم یه چند نفری گه گاه سر میزنند. ولی اون حال و هوای سرمایه و قیمتها و ایران ایگولد و اتوتریدینگ رو باید تو خاطره ها جستجو کرد.

its_light
April 30th, 2015, 01:49
جای تاسف است که سایت فعال نیست. من هم خیلی چیزها اینجا یاد گرفتم.

its_light
April 30th, 2015, 01:58

مطالب نامناسب در فروم زیاد بود. انواع عقاید غلطی که مروجان زیادی هم داشت.
ولی من در پست قبلم سایت را کلا مفید ارزیابی کردم به این دلیل که :

زبان مادری ما فارسی است و فروم سرمایه هم فارسی است. اگر ما می خواستیم این همه بحث را در سایتهای انگلیسی بشنویم ، .. شاید ابدا صاحب اطلاعات لازم برای کار نمی شدیم.

البته خیلی مباحث باعث ضرر و عقب افتادن بوده ولی اگر فروم نبود به نظر من کار خیلی سخت تر بود یا اصلا هیچی نبود.

از حرفهای افرادی مثل mohsen یا بقیه پیش کسوتان من خیلی چیزها گرفتم. حتی اگر حرف این دوستان دارای اشکال بود چون مدتی پردازش کرده بودند مطلبی را ، کار را برای بقیه راحت تر می کرد. و همچنین تجربه های بزرگ ، خیلی اوقات در یک جمله که گاهی همراه با طنز بود منتقل میشد که ما را چند سال جلو می انداخت.

از همه کسانی که در فروم زحمت کشیدند متشکرم.

akilis2006
June 10th, 2015, 20:10
هر آدمی که میره یه روز یه جایی به یه هوایی برمیگرده
همیشه یک چیزی برای جا ماندن هست
حتی یک خاطره

دلتنگی سهم ماست از خاطراتی که یک روز خاطره نبودند، زندگی بودند

blue_dream_1983
June 19th, 2015, 02:27
به یاد گذشته
آواتار محبوب من

m.zamani
June 25th, 2015, 21:09
ForexFellows ([Only registered and activated users can see links])

یک سوال

helijoop
June 28th, 2015, 04:37
وقتی آمدم اینجا بغضم گرفت
هرجا هستید سلامت و شاد باشید

redonline
July 12th, 2015, 01:22
سلام به همه دوستان
این سایت بعد از هک شدن اکثر اعضاش به سایت تالار بورس رفتن
منم با همین آی دی اونجام
واقعا یادش بخیر قدیما به خصوص صندلی داغ

yoosef8051
July 29th, 2015, 12:50
یاد و خاطره اون روزا بخیر..............

هر وقت به این فروم سر میزنم دلم میگیره ییهویی:(:(:(:(

silent_killer
December 6th, 2015, 21:20
سلام بر همه ، جال خوشی نیست وقتی می بینم بقیه دوستان نیستن . یادش بخیر . اما هنوزم دیر نشده . میشه از اول شروع کرد ... میشه دوباره همه کنار هم باشیم ... هیچ چیز غیر ممکن نیست ...

مخلص همگی بر . بچه های قدیم ...

kishenn
December 13th, 2015, 20:39
سلام به همه دوستان قدیمی ...
من هم خیلی دلم تنگ شده برای دوستان و این سایت کاش راه اندازی میشد دوباره ...:(

blue_dream_1983
December 14th, 2015, 08:12
دوستان پستاتون منو یاد این آهنگ چاووشی میندازه

آیبیم کجایی دقیقا کجایی؟ کجای تو بی من تو بی من کجایی؟
آآآآآآآآآآآی وآآآآآآی حاااااحااااحاااااااا آآآه حاااااا
یه دنیا غریبم کجایی آیبیم
بیا تا پولامو تو جیبات بریزم

همه جارو گشتم کجایی عزیزم ؟؟؟
بیا تا چکامو تو دستات بریزم

بیا سایتو رو کن منو بدبخت کن
بیا و زخمامو هی توشون میخ فرو کن
آآآآآآه خدااااااااااااااااا آآآآآآآه رضااااااا
:))))))) بی خیال توروخدا حالا که پولاتونو سیو میکنین ناراحتین؟

arash474
February 20th, 2016, 23:54
داشتم یه مطلبی رو سرچ می کردم یهو اسم این سایت رو دیدم و منو به اینجا هدایت کرد. یاد سالهای قبل افتادم. مطالب آموزشی خوبی ارائه می شد. یاد باد آن روزگاران یاد باد
باید بگم که من اینجا فقط خواننده مطالب دوستان بودم

dat_iran
March 20th, 2016, 21:47
سلام
سال نو مبارک

AbarEnsan
March 25th, 2016, 01:24
سال نو همه دوستان مبارک.

امیدوارم هر جا که هستید و به هر کاری که مشغولید روزگار به کامتون باشه.

.
.
از دوستانی که اینجا بودن هنوز کسی ترید میکنه؟

AbarEnsan
March 25th, 2016, 01:26
دوستان پستاتون منو یاد این آهنگ چاووشی میندازه

آیبیم کجایی دقیقا کجایی؟ کجای تو بی من تو بی من کجایی؟
آآآآآآآآآآآی وآآآآآآی حاااااحااااحاااااااا آآآه حاااااا
یه دنیا غریبم کجایی آیبیم
بیا تا پولامو تو جیبات بریزم

همه جارو گشتم کجایی عزیزم ؟؟؟
بیا تا چکامو تو دستات بریزم

بیا سایتو رو کن منو بدبخت کن
بیا و زخمامو هی توشون میخ فرو کن
آآآآآآه خدااااااااااااااااا آآآآآآآه رضااااااا
:))))))) بی خیال توروخدا حالا که پولاتونو سیو میکنین ناراحتین؟

:laugh::laugh:
خانم شیخی مثل اینکه دل خیلی پری از ف ا ر ک س داری ها.;)

حقیقتا بدبینی ذاتی که در امور مالی داشتم و دارم منو از خیلی از ضررهای این بازار حفظ کرد (و میکنه)

blue_dream_1983
April 3rd, 2016, 07:30
:laugh::laugh:
خانم شیخی مثل اینکه دل خیلی پری از ف ا ر ک س داری ها.;)

حقیقتا بدبینی ذاتی که در امور مالی داشتم و دارم منو از خیلی از ضررهای این بازار حفظ کرد (و میکنه)

من خدارو شکر به جز تلفات زمانی و اعصابی تلفات مالی ندادم ولی زمانی که هدر رفت رو میتونستم کار بهتری کنم مثلا به قول آقا رضا برم یوگا کار کنم:whoow::laugh:

راستی در جواب پست قبلی سال نو شما هم مبارک ، خیر کار نمی کنم.:p خوشبختانه!

blue_dream_1983
April 3rd, 2016, 07:32
آقا oomidd سلام یار دبستانی، خوبی شما؟ سال نوتون مبارک :rolleyes:

hamedrx
April 12th, 2016, 16:22
چه خبرا؟

moha
April 13th, 2016, 16:42
یادش به خیر چه روزهایی بود
هر روز صبح که بیدار می شدیم قبل از شستن دست و صورت سرمایه و متاتریدر بالا می اومد
300 دلار در فیبوگروپ داشتیم که هی بالا پایین می شد
یه بار شد 59 دلار یه سل روی دلار به پوند زدم و بعد 12 دقیقه 200 دلار سود کرد زمان افت شدید دلار بود
شبها هم تا اخر شب سرمایه بودیم
دوران دانشجویی عده ای با دخترها و اردو و خوابگاه و ... گذشت
دوران دانشجویی ما اینجا
یه عده وقتی می دیدن با ترید نمیشه سود کرد اکسپرت به ملت می فروختن
یادمه یه عده که نمیخام اسمشونو بیارم مثلا به صورت پایه ای بازار رو بررسی کرده بودند و اندیکاتور می فروختن
اندیکاتوری که مشابهش رو از یه سایت خارجی دانلود کردیم و گذاشتیم و کلی ناراحت شدند که این اون نیست

یادمه اقا رضا به جای حذف نوشته سه تا نقطه قرمز می زاشت(یهو در این نوشته سه نقطه قرمز نزاری)
یادش به خیر استاد فرخ
سرحال هستن؟
الان هم ترید می کنن؟ من که هیچ وقت با سه واحد برگشتی ترید نکردم و اصلا دورش نرفتم
ولی بیچاره با اون همه سوال صندلی داغ

اخر جنتلمنی candletrader بود
خیلی با مرام و متشخص

یه عده هم عکس ماشینشون رو اینجا میزاشتن که معلوم نبود مال کی بود
..

ROA بود از همه پستها تشکر می کرد؟

اقا مصطفی هنوز ترید می کنن؟
فکر می کردم ایشون از معدود افرادی باشن که سود می کنن
سکه هم جایزه دادن ولی حیف در پیچ و خم روزگار فراموش شدند

یاسر رشیدی که خیلی می گفت خفنم... یادش به خیر
اقا علیجان بود یا علیخان؟
بالاخره هیستوری معاملات رو گذاشتن
مشکلشون این بود که چقدر برن استخر و بیلیارد و بیان دوتا ترید بزنن و کلی سود بکنن و می گفتن اینجوری زندگی هیجان نداره

اقا سهامدار جز هم هر جا هستند امیدوارم این روزها سهامدار عمده شده باشند
با دوست کانادایی شون که خیلی در نت اموزش میزاشت... اسمش چی بود؟ همون خارجیه خوشتبپ و شبیه براد پیت

یادش به خیر شاخص عزیز
من که یاد معلم عربی مون می افتادم

یادش به خیر یه عده در امضاشون می نوشتن
قال فلانی : بعد یه جلمه از اون
مثلا قال شاخص: تریدر باید چشمانش بسته و قلبش باز باشد(مثلا گفتم اینو)
عجب جملاتی بودن....

یاد اکستازی جوان به خیررر

یاد ای بی هایی که سود ای بی گریشون رو هم تقسیم می کردن...
یاد وهاب با اون درگیری مشهورش که یه عده مثلا خواستن هووو بکننن

یاد اریو به خیر
می اومد از بقل رد می شد و یه تیکه می انداخت...

یاد فراکتالها
rsi
stocastic(درست نوشتم؟)
یاد روش های ف ا ر ک س فکتوری...
یاد گپ ها اول هفته که هر گپی پر می شود....

ولی بد نشد ف ا ر ک س غیر قانونی شد
با این وجود هنوز یه عده گوشه کنار ملت رو میگیرن که یک شبه میلیاردر بشین و ... سرکیسه می کنن
ما ادمهایی با جنبه ایی نیستیم... خیلی ها اینجوری زندگی رو باختن و صفر شدند

خیلی ها از استادکارها می پرسیدن چه اندیکاتوری استفاده می کنین و بعضی ها که مثلا حرفه ایی بودن می گفتن از قیمت استفاده می کنم

چه حرف پر مغزی !!!

ولی سوالی که همیشه بود برام و الانم هست
ایا ف ا ر ک س سودده هست؟:laugh: ایا روشی رو بلدین که ازش سود گرفت در بلند مدت

الانم دارم فکر می کنم ایا روشی هست که بشه بلند مدت ازش سود گرفت
راستی کسی خبر داره:p:banana:

oomiidd
April 18th, 2016, 23:07
آقا oomidd سلام یار دبستانی، خوبی شما؟ سال نوتون مبارک :rolleyes:

سلام خانم شیخی

مرسی خوبم شما چطورید ؟ اوضاع بر وفق مراده ؟

امیدوارم همه چی خوب باشه

سال نو شما هم مبارک، ایشالا سالی بهتر از قبل باشه هم برای شما و هم دیگر دوستان

یادش بخیر چه روزائی بود

blue_dream_1983
April 24th, 2016, 20:38
یاد این امضاهای پر معنی به خیر، تا یکی عکس پروفایلشو یا امضاشو عوض می کرد همه جفت پا می پریدیم تو پروفایلش ببینیم چه خبره الان اینقدر با وجود انواع اپلیکیشن ها فاصله ها کم شده که مزه ی ارتباطات اینترنی کلا رفته. یادش بخیر ( وقتی بلو دریم تو حس میره :دی)

mostafa ghobadi
April 30th, 2016, 11:48
یاد باد آن روزگاران یاد باد ....

dieline
May 9th, 2016, 00:38
حس عجیب و غریب است وقتی به هدفت رسیدی ولی وقتی به راهی که ازش رد شدی نگاه می‌کنی می‌بینی طی گذشت این سال‌ها به راه متروکه تبدیل شده؛ یاد باد آن روزها یاد باد...

lajevardin
May 24th, 2016, 11:46
یاد اون روزها بخیر من از سایت سرمایه خیلی چیزها به یادگار دارم

candletrader
June 19th, 2016, 19:53
سلام به همگی
امروز اتفاقی بواسطه لینک یکی از دوستان از طریق تلگرام وارد فروم سرمایه شدم. خیلی دلم گرفت . بخش عمده ای از جوانی من اینجا گذشته اگر چه در میانسالی بود.یاد همه دوستان بخیر . من معدودی را در محیط نت می بینم ولی حیف و صد حیف که دیگه این جمع جور شدنی نیستند.
اگر دوستانی در محیط تلگرام هستند من با همان ای دی کندل تریدر(@candletrader) گاها فعالیتی میکنم و خوشحال خواهم شد که دوستان را زیارتی حتی مجازی بکنم.
یاد باد آن روزگاران یاد باد......

candletrader
June 19th, 2016, 19:56
یادش به خیر چه روزهایی بود
هر روز صبح که بیدار می شدیم قبل از شستن دست و صورت سرمایه و متاتریدر بالا می اومد
300 دلار در فیبوگروپ داشتیم که هی بالا پایین می شد
یه بار شد 59 دلار یه سل روی دلار به پوند زدم و بعد 12 دقیقه 200 دلار سود کرد زمان افت شدید دلار بود
شبها هم تا اخر شب سرمایه بودیم
دوران دانشجویی عده ای با دخترها و اردو و خوابگاه و ... گذشت
دوران دانشجویی ما اینجا
یه عده وقتی می دیدن با ترید نمیشه سود کرد اکسپرت به ملت می فروختن
یادمه یه عده که نمیخام اسمشونو بیارم مثلا به صورت پایه ای بازار رو بررسی کرده بودند و اندیکاتور می فروختن
اندیکاتوری که مشابهش رو از یه سایت خارجی دانلود کردیم و گذاشتیم و کلی ناراحت شدند که این اون نیست

یادمه اقا رضا به جای حذف نوشته سه تا نقطه قرمز می زاشت(یهو در این نوشته سه نقطه قرمز نزاری)
یادش به خیر استاد فرخ
سرحال هستن؟
الان هم ترید می کنن؟ من که هیچ وقت با سه واحد برگشتی ترید نکردم و اصلا دورش نرفتم
ولی بیچاره با اون همه سوال صندلی داغ

اخر جنتلمنی candletrader بود
خیلی با مرام و متشخص

:p:banana:

سلام بر شما دوست من.
برسم قدیم خودم را موظف دیدم پاسخ شما را بنویسم. از لطف و محبت شما نسبت به خودم سپاسگزارم. امیدوارم همیشه سالم و سرفراز باشید.

moorik
July 5th, 2016, 15:11
یادش بخیر.. چطور همه چی تموم شد...

fxuae
September 22nd, 2016, 22:58
یه زمانی اینجا شلوغ تر میدون تره بار بود...
دیگه با اومدن تلگرام و تکنولوژی ارتباظی جدید هیچ وقت مث سابق نمیشه

sobh1384
December 5th, 2016, 19:57
سلام دوستان،
لینک زیر، یک تحقیق راجع به تفاوتهای روانشناختی افراد موفق و ناموفق در بازار ف ا ر ک س هست. در صورت امکان، در این تحقیق شرکت کنید. نتایج اولیه (شامل تیپ شخصیتی شما، ضریب هوش هیجانی و نمره نظم و خلاقیت) به آدرس ایمیل شرکت کنندگان ارسال خواهد شد. از لطفتون سپاسگزارم

dat_iran
September 9th, 2017, 03:26
بیا بالا

cold_fear
February 2nd, 2018, 02:50
دوستان عزیز حالتون خوبه؟
چه روزایی بود ،بیشترش خاطرات تلخ ضرر اما الان همین خاطرات هم یه دنیا ارزش داره برام
دوستانی که هیچوقت ندیدمشون ولی الان پست بعضیاشونو دیدم و اشک شوق ریختم که سالم و سرحالن

dat_iran
July 28th, 2018, 15:09
یاد باد ان روزگاران

vahhab
August 15th, 2019, 00:45
اینجا نمی خواد دوباره راه بیوفته؟ ما هنوز منتظریم. بالاخره حق کابری که داریم!

dat_iran
November 29th, 2019, 14:23
دلم برا همتون تنگ شده

szh.1367
January 21st, 2020, 23:32
سلام
واقعا یادش بخیر چه دورانی اینجا داشتیم:cry:
دلم برای همگی تنگ شده

هرکس اینجا سر میزنه به یاد گذشته متنی بنویسه حداقل بدونیم زنده هست :laugh: