PDA

View Full Version : بررسی تکنیکالی سهام های بورس ایران

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:02
با سلام خدمت دوستان چند وقتی بود که می خواستم تحلیل های بورس ایران رو بررسی کنم ببینم ایا تکنیکال در بورس ایران جواب میده یا نه گفتم فعلا کلنگ یک تاپیک رو بزنیم و بررسی کنم

(شاید در اینده یک تالار هم براش زدیم )

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:09
شاخص بورس ایران و ادامه روند صعودی شاخص :)
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:11
بانک کار افرین و احتمالا صعود قیمت رو داشته باشیم در روز های اتی
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

masoud123
April 19th, 2010, 11:13
با سلام خدمت دوستان چند وقتی بود که می خواستم تحلیل های بورس ایران رو بررسی کنم ببینم ایا تکنیکال در بورس ایران جواب میده یا نه گفتم فعلا کلنگ یک تاپیک رو بزنیم و بررسی کنم

(شاید در اینده یک تالار هم براش زدیم )

سلام

خسته نباشید

من مدتی در بورس ایران کار کردم و متاسفانه باید خدمت شما بگم که تکنیکال در بورس ایران چیزی حدود 1% و یا حتی کمتر فقط جواب میده،

در بورس ایران با توجه به وجود انواع آقا زاده و دخالتهای دولتی ها و دولت در بورس و شاخص بورس و سیاستها و تصمیم گیری های لحظه ای سران کشور و پای گذاری نظامیان در جای جای بورس هیچ گونه تحلیل تکنیکال جوابگو نیست.

متاسفانه در بورس ایران 60% روابط و 30% خبرهای رانتی و 9% خبرهای بنیادین و 1% هم تحلیل تکنیکال پاسخگو است.

تمام اینها چیزهای بود که با تمام وجودم در 2 سالی که در این بورس بودم حس کردم. :cry:

موفق باشید.

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:15
شروع روند صعودی اذر اب

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:20
بیمه البرز احتمال صعود قیمت

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:22
سلام

خسته نباشید

من مدتی در بورس ایران کار کردم و متاسفانه باید خدمت شما بگم که تکنیکال در بورس ایران چیزی حدود 1% و یا حتی کمتر فقط جواب میده،

در بورس ایران با توجه به وجود انواع آقا زاده و دخالتهای دولتی ها و دولت در بورس و شاخص بورس و سیاستها و تصمیم گیری های لحظه ای سران کشور و پای گذاری نظامیان در جای جای بورس هیچ گونه تحلیل تکنیکال جوابگو نیست.

متاسفانه در بورس ایران 60% روابط و 30% خبرهای رانتی و 9% خبرهای بنیادین و 1% هم تحلیل تکنیکال پاسخگو است.

تمام اینها چیزهای بود که با تمام وجودم در 2 سالی که در این بورس بودم حس کردم. :cry:

موفق باشید.

ممنونم از این که نظرتون رو گفتید منم
این حرفها رو خیلی ها به من گفتن اما من یک اخلاقی دارم هر چیزی رو باید امتحان کنم به همین دلیل این تاپیک رو زدم

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:24
هدف احتمالی سایپا

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:31
هدف های احتمالی فولاد مبارکه اصفهان در صورت شکست مقاومت 285 (و سطح روانی 300 ) می توان انتظار صعود قیمت تا هدف بعدی رو داشت

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:45
صدرا
هدف احتمالی

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 11:47
بوتان

dooman
April 19th, 2010, 12:10
سلام

خسته نباشید

موفق باشید.

رانت و روابط با كارگزاريها، سفته بازي حقوقي ها،عدم شفاف سازي،دخالت دولت،محدوده نوسان،حجم مبنا و.... مشكلات بورس ايران هستند اما شايد به جرات بشه گفت كه تكنيكال (مخصوصا كلاسيك) در بورس ايران بهتر از فاركس نتيجه ميده.البته براي كسب اطلاعات بيشتر بايد مدتي تالارهاي گفتمان بورسي كه 5-4 تاي آنها از همه مهم ترند رو مطالعه كرد.

dooman
April 19th, 2010, 12:13
بیمه البرز احتمال صعود قیمت

جناب حيدري افزايش سرمايه اخير البرز گويا در نمودار شما اعمال نشده.
نمودار با اعمال افزايش سرمايه:

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 12:20
جناب حيدري افزايش سرمايه اخير البرز گويا در نمودار شما اعمال نشده.
نمودار با اعمال افزايش سرمايه:

نه مثل این که لحاظ نشده است اما چه بهتر که هم جهت تحلیل بود است

qwertyui
April 19th, 2010, 18:06
با سلام
دوست عزیز شما به این نرم افزار چطوری دست پیدا کردید؟

pedram azadi
April 19th, 2010, 18:45
شاخص بورس ایران و ادامه روند صعودی شاخص :)

چطوری حاج سعید.

شاخص کل بورس نحوه محاسبه اش از اواخر سال 2008 عوض شده لذا شاید نشه تحلیل تکنیکال رو قبل از این تاریخ اعمال کرد.

حالا چی بخریم؟;)

babak1374
April 19th, 2010, 18:46
salam doste aziz man hodode 2,3 mah bazar tehrano ba narm afzare sherkate novin check kardam

taghriban to 6 ,7 saham javab dad

....

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 20:56
چطوری حاج سعید.

شاخص کل بورس نحوه محاسبه اش از اواخر سال 2008 عوض شده لذا شاید نشه تحلیل تکنیکال رو قبل از این تاریخ اعمال کرد.

حالا چی بخریم؟;)

قربان شما که حرفه ایی هستید نیازی به توصیه های من نداره :)(استاد ما اقا نیما که در اختیار شما هستن )
بنده فقط بررسی میکنم بینم تکنیکالی که من کار میکنم تو بورس ایران جواب میده یا نه همین

pedram azadi
April 19th, 2010, 21:04
قربان شما که حرفه ایی هستید نیازی به توصیه های من نداره :)(استاد ما اقا نیما که در اختیار شما هستن )
بنده فقط بررسی میکنم بینم تکنیکالی که من کار میکنم تو بورس ایران جواب میده یا نه همین

ما در اختیار آقا نیما هستیم.

من هم با جناب دومان موافقم که تحلیل تکنیکال (نه لزوما همه ابزارش) در بورس ایران جوابگوست و تجربه هم این رو ثابت کرده.

به هر حال امیدوارم در راه پیش رو موفق باشید

سعید حاج حیدری
April 19th, 2010, 21:27
با سلام
دوست عزیز شما به این نرم افزار چطوری دست پیدا کردید؟

این نرم افزار رو من از اریا سهم خریدم می تونید از اونجا خریداری کنید

asagh
April 20th, 2010, 18:47
این نرم افزار رو من از اریا سهم خریدم می تونید از اونجا خریداری کنید

سلام جناب حیدری
تشکر میکنم

جناب لطفا راهنمایی بفرمایید
1. این نرم افزار یک نرم افزاره معاملاتی نیست درسته ؟ فقط ابزاریه برای تحلیل تکنیکال درسته؟
2. ایا بورس ایران نرم افزاری مثل متاتریدر نداره که بشه باهاش معامله کرد چون من جایی خوندم از اول امسال قصد دارن همچین چیزی تو بورس ایرانم راه بندازن؟
3.اگر که نیست فکر کنم دوستان شهرستانی راهی برای معامله در بورس ایران نداشته باشن ؟

بازم ممنون

پاینده ایران

m.rezaee
April 20th, 2010, 19:01
سلام
چیزی مثل متا تریدر برای بورس ایران خیلی رویایی میشه حالا حالاها با این قوانین امکانش نیست اما میتونید از خود سایت tsetmc نمودارهارو ببینید یا دیتای اونو بگیرید تو نرم افزارهایی مثل امی بروکر متا استوک ادوانسد گت یا داینامیک تریدر با امکانات بهتر چارت روببینید

auto_chartist
April 20th, 2010, 19:46
سلام

اميدوارم تاپيك زير مفيد باشد

فعلان تا صفحه 89 پيش رفتند

[Only registered and activated users can see links]
.............
اين تاپيك را هم خيلي دوست دارم

oldlover
April 21st, 2010, 20:09
سلام

خسته نباشید

موفق باشید.

با درود بشما هم اكنون جوانان بسياري با همين امكان هاي ديزلي با داده هايي ناقص جشنواره رنگ راه انداخته اند دانش را نور داده اند كم لطفي نكنيد

سعید حاج حیدری
April 24th, 2010, 12:20
شروع روند صعودی اذر اب

ادامه تحلیل اذر اب

با توجه به صف خرید 23.5 میلیونی این سهام در امروز

meysam2010
April 24th, 2010, 12:25
سلام اقا سعید
تحلیلاتون زیباست
لطفا اگر میتونید تحلیلی در مورد سهم گلگهر بزارید

سعید حاج حیدری
April 24th, 2010, 12:48
هدف احتمالی سایپا

به هدف اول رسید منتظر اصلاح می مانیم

سعید حاج حیدری
April 24th, 2010, 12:52
سلام اقا سعید
تحلیلاتون زیباست
لطفا اگر میتونید تحلیلی در مورد سهم گلگهر بزارید

خدمت شما در صورت شکست سطح 161.8 باید انتظار صعود قیمت تا 261.8 را داشت البته اسیلاتور حکایت از صلاح رو دارد

سعید حاج حیدری
April 24th, 2010, 12:57
تشکیل پترن AB=CD و افزایش قیمت

سعید حاج حیدری
April 27th, 2010, 10:19
ریخته گری تراکتور

mr_reza110
April 27th, 2010, 12:11
سلام حاج سعيد
مي خواستم بدونم تحليلي بر سهم سايپا هم داريد ؟
با تشكر

سعید حاج حیدری
April 29th, 2010, 09:28
سلام حاج سعيد
مي خواستم بدونم تحليلي بر سهم سايپا هم داريد ؟
با تشكر

سعید حاج حیدری
April 29th, 2010, 09:49
سهام شرکت کشترانی جمهوری اسلامی ایران
با توجه به اشباع خرید که اسیلاتور نشان می دهد می توان انتظار ریزش تا محدود مورد نظر رو داشته باشیم در صورتی که سقف مورد نظر (خط مشکی ) را قیمت شکست می توان به افزایش این سهم امیدوار بود .

سعید حاج حیدری
April 29th, 2010, 09:51
می توان انتظار کاهش قیمت در بانک ملت رو داشت

سعید حاج حیدری
April 29th, 2010, 09:54
بانک سینا

ali200
April 29th, 2010, 21:38
آقا سعید می خواستم از زحماتتون تشکر کنم.من که خیلی از تحلیل های زیباتون استفاده می کنم. یه سوال هم داشتم. میشه لطفا بگید چطور میشه داده های بورس رو در نرم افزار داینامیک تریدر وارد کرد.
با تشکر

kenareh
April 30th, 2010, 16:40
سلام آقا سعید خسته نباشید ممنون از تحلیل هاتون اگه میشه نتایج تحلیل ها رو بگذارید تا ببینیم تکنیکال در بورس چقدر جواب میدهد با تشکر صمیمانه از جناب عالی ;):unsure:;)

سعید حاج حیدری
April 30th, 2010, 17:34
آقا سعید می خواستم از زحماتتون تشکر کنم.من که خیلی از تحلیل های زیباتون استفاده می کنم. یه سوال هم داشتم. میشه لطفا بگید چطور میشه داده های بورس رو در نرم افزار داینامیک تریدر وارد کرد.
با تشکر

دیتا رو میگیرم به متااستوک می دهم و از اونجا تبدیل میکنم به داینامیک تریدر می برم :)

سعید حاج حیدری
April 30th, 2010, 17:38
سلام آقا سعید خسته نباشید ممنون از تحلیل هاتون اگه میشه نتایج تحلیل ها رو بگذارید تا ببینیم تکنیکال در بورس چقدر جواب میدهد با تشکر صمیمانه از جناب عالی ;):unsure:;)

چشم خودم هم میخوام این نتیجه گذاری رو قرار دهم اما چون تحرکات بورس کم است ماهانه برای دوستان قرار میدهم

سعید حاج حیدری
April 30th, 2010, 17:40
کنتور سازی ایران
با توجه به این که بازار یک کف در محدود 50 درصد از سقف داشته است و دوباره روند صعودی خود را شروع کرده است و یک hi جدید نسبت به روند نزولی قبل ایجاد کرده است اما این حرکت صعودی جدید می تواند موج 1:5 صعودی ما باشد که الان در اصلاح موج2 است در صورتی که لو قبلی رو لمس نکند در محدود 800 -810 تومان می توان انتظار خرید داشت البته با وارد شدن اسلاتور در منطقه اشباع فروش محدود زمانی هم که 6تا 18 ماه اینده میلادی رو نشان می دهد باید صبر کرد و منتظر بود دید که میتوان خرید کرد یا خیر ؟

سعید حاج حیدری
May 11th, 2010, 12:04
فکر کنم که دیگه موقع خرید کنتور سازی باشه با تارگت های احتمالی فوق

سعید حاج حیدری
May 21st, 2010, 15:17
تشکیل یک ولفی در حفاری شمال

mehrban
May 21st, 2010, 22:25
تشکیل یک ولفی در حفاری شمال

بادرودبه جناب حاج حیدری

دوست عزیز اگرجای این پرسش این تاپیک نیست پیشاپیش عذرخواهی میکنم .درچارتهای شماقسمت بالا

سمت چپ تاریخ نمایش داده شده ولی درچارتهای من اینگونه نیست .درصورت امکان بفرمایید ازچه طریقی می

توانم تاریخ را روی چارت داشته باشم .

باسپاس بسیار

سعید حاج حیدری
May 21st, 2010, 23:16
بادرودبه جناب حاج حیدری

دوست عزیز اگرجای این پرسش این تاپیک نیست پیشاپیش عذرخواهی میکنم .درچارتهای شماقسمت بالا

سمت چپ تاریخ نمایش داده شده ولی درچارتهای من اینگونه نیست .درصورت امکان بفرمایید ازچه طریقی می

توانم تاریخ را روی چارت داشته باشم .

باسپاس بسیار

در تالار الیوت در تاپیک داینامیک تریدر یک سوال بفرمایید براتون دوستان توضیح میدهند حتما هم عکس مال خودتون رو قرار دهید و روی عکس سوال بپرسید

سعید حاج حیدری
May 26th, 2010, 10:13
ادامه حفاری شمال فکر یک فاتحه باید براش قرائت کنیم

tanha
May 26th, 2010, 15:28
با سلام خدمت دوستان محترم مخصوصا آقا سعید

ببخشید سوالی داشتم نمی دونم اینجا جاش بود یا نه ولی جایی رو هم پیدا نکردم

من 10 سال پیش 600 سهم از سهام شرکت توسعه معادن روی ایران خریداری کردم و در طول این 10 سال هیچ خبری از اینکه چی شده و چجوری هست ندارم فقط چندین باز برگه افزایش اتوماتیک سهام اومد و فکر کنم الان سهامم 2650 یا شایدم به 3000 و خورده ایی رسیده باشه می خواستم بپرسم که الان این سهام منو چقدر می خرن ؟ و من برگه های مربوط به سهامم رو از کجا باید بگیرم .من فقط سهام مربوط به 600 سهم رو دارم و برای بقیه سهام 2 تا نامه از سوی شرکت اومده ... ممنونم اگه منو راهنمایی کنید که چطور و کجا می تونم اونو بفروشم .. بازم ممنون

سعید حاج حیدری
May 26th, 2010, 17:13
با سلام خدمت دوستان محترم مخصوصا آقا سعید

ببخشید سوالی داشتم نمی دونم اینجا جاش بود یا نه ولی جایی رو هم پیدا نکردم

من 10 سال پیش 600 سهم از سهام شرکت توسعه معادن روی ایران خریداری کردم و در طول این 10 سال هیچ خبری از اینکه چی شده و چجوری هست ندارم فقط چندین باز برگه افزایش اتوماتیک سهام اومد و فکر کنم الان سهامم 2650 یا شایدم به 3000 و خورده ایی رسیده باشه می خواستم بپرسم که الان این سهام منو چقدر می خرن ؟ و من برگه های مربوط به سهامم رو از کجا باید بگیرم .من فقط سهام مربوط به 600 سهم رو دارم و برای بقیه سهام 2 تا نامه از سوی شرکت اومده ... ممنونم اگه منو راهنمایی کنید که چطور و کجا می تونم اونو بفروشم .. بازم ممنون

سلام دوست من برگه سهام خود رو به این ادرس ببرید و از اخرین مقدار سهام خود اطلاع پیدا کنید یا می تونید به کارگزاری مراجعه کنید داستان بالا را براشون بگید بهتون اخرین میزان سهم خودتون رو میدهند اما اگر به خود شرکت مراجعه کنید می تونید سود حاصله از فعالیت این شرکت رو در این 10 سال دریافت نمایید

شركت توسعه معادن روي ايران (سهامي عام) براساس تبصره 29 قانون بودجه سال 1376 كشور و به منظور اجراي پروژه‌هاي توسعه صنعت روي تأسيس گرديد . در دي ماه 1376 با تشكيل كميته راهبري توسط وزارت معادن و فلزات وقت عملاً تلاش و فعاليت جهت تشكيل شركتي به صورت سهامي عام به منظور ايجاد ظرفيت‌هاي جديد توليد روي به ميزان يكصد هزار تن در سال آغاز گرديد و با جلب مشاركت 27 نهاد ملي و منطقه‌اي به عنوان هيأت مؤسس و با اخذ تأييديه از اداره ثبت زنجان در تاريخ 21/11/1376 نسبت به عرضه سهام به عموم مردم ايران اقدام شد . اولين مجمع عمومي مؤسسين شركت در تاريخ 10/2/1377 برگزار و با تصويب اساسنامه، انتخاب هيأت‌مديره، بازرس قانوني و ثبت شركت در تاريخ 19/2/1377 تحت شماره 2972 در اداره ثبت زنجان، شركت توسعه معادن روي ايران (سهامي عام) به عنوان يك شركت خصوصي عملاً فعاليت خود را آغاز نمود. شركت در تاريخ 2/8/1379در سازمان بورس اوراق بهادار تهران مورد پذيرش قرار گرفت و سهام آن در تاريخ 20/1/1380 بر روي تابلوي بورس معامله شد.

88730772-4
ایران - تهران - تهران، خيابن قائم مقام فراهاني، خيابان هشتم،شماره 10

اخرین قیمت هرسهم هم 383.9 ریال هست
توصیه ایی هم برای شما دارم این که این مقدار سهم رو تا اخر امسال حفظ کنید احتمال ریزش قیمت تا 300 تومان هست اما اینده درخشانی رو می بینم براش حداقل میبینم تا حدود 600-700 تومان

MEhdi Sobhani
June 14th, 2010, 15:07
با عرض سلام و خسته نباشید .

جناب حاج حیدری لطفا اگر امکانش هست نظرتون رو درباره چارت سایپا بفرمایید .

با تشکر فراوان .

سعید حاج حیدری
June 14th, 2010, 20:32
در صورت شکست اون مقاومت بالا احتمال صعود قیمت تا 228 و 242 وجود دارد تحلیل سایپا در صفحات قبل موجود است

سعید حاج حیدری
June 19th, 2010, 16:39
چند وقتی یکی از دوستان بهم گفت میشه یگ گزارش کار یا نتیجه بگیرید از تحلیل هایی که قرار دادید

باید عرض کنم که به صورت زیر است
ایران خودرو دقیقا عین پیش بینی پیش رفته است
فولاد مبارکه اصفهان درست پیش بینی شده است
صدرا دقیقا به تارگت هایی که اعلام کردم رسیده است و ریزش شدید خودش رو انجام داد
اذراب دقیقا تارگت های احتمالی رو دید
سایپا تقریبا صعود و اصلاح هاش عین تحلیل هام درامد
کنتور سازی در حال صعود به منطقه هایی که مشخص کرده بودم هست
بوتان هم درست بوده است و به سمت تارگت های احتمالی در حال حرکت است اما حرکت ان کند است
چادر ملو ریزش خودش رو نشان داد
کالسیمین نیز دقیقا از اونجایی که مشخص کرده بودم ریزش داشت

صندوق بازنشستگی خطا شد اونم به دلیل این که صعود در قالب موج بی بود نه شروع حرکت جدید اما هنوز تا زمانی که انتهای موج سی لمس نشود تحلیل به قوت خود باقی است
لیزینک خودرو غدیر فیل شد
بانک کار افرین الان موج 4 تمام شده است و تحلیل قبلی ما رو فیل کرده است

تقریبا در این مدت حدود 200 درصد سود اوری داشته برای بنده بورس ایران (از برج 2 )
و این جا اعلام میکنم که بورس ایران هم مثل سایر کشور های دیگر تکنیکال درونش هست و میشه با دانش تکنیکال و بررسی کوچک فاندامنتال می توان سود های خوبی از این بازار کرد
البته فعلا دوران خوب بازار است

vahidgh
June 19th, 2010, 16:55
سلام

با تشکر از آقا سعید

میشه لطفا نحوه ی استفاده از دیتاها رو مختصرا توضیح بدید؟
من پوشه ی دیتاهای سهام به زبان انگلیسی و نرم افزار getdata رو دارم اما دقیقا نمی دونم چه طور باید باهاش کار کنم و البته آخرین آپدیت این دیتاها سال 2008 هست.
لطفا نحوه ی ورود دیتا به متاتریدر رو هم مختصرا بفرمایید البته قبلا این کار رو کردم اما نمی دونم چه طور باید به اسم خود دیتا اون رو ایمپورت کنم.

با تشکر

سعید حاج حیدری
June 19th, 2010, 16:57
سلام

با تشکر از آقا سعید

من پوشه ی دیتاهای سهام به زبان انگلیسی و نرم افزار getdata رو دارم اما دقیقا نمی دونم چه طور باید باهاش کار کنم و البته آخرین آپدیت این دیتاها سال 2008 هست.
لطفا نحوه ی ورود دیتا به متاتریدر رو هم مختصرا بفرمایید البته قبلا این کار رو کردم اما نمی دونم چه طور باید به اسم خود دیتا اون رو ایمپورت کنم.

با تشکر

سلام من دیتا از اریا سهام گرفتم و از نرم افزاری که شما می فرمایید استفاده نمیکنم دیتارو هم می برم داخل داینامیک تریدر به متاتریدر ارسال نمیکنم

Fartoos
June 19th, 2010, 17:40
درود به جناب حيدري
اقا چادرملو توي صعودش سود خوبي به من داد حالا كه ريزش خوبي داشته ميخواستم نظرتون رو بدونم ايا وقت برگشتشه اگه جواب مثبت هستش به نظرتون تارگتش كجاها ميتونه باشه؟
ممنون

ali20
June 19th, 2010, 19:16
سلام

با تشکر از آقا سعید

با تشکر

سلام

در تاپیک زیر آقای دکتر صبحانی توضیحات خوبی+نرم افزار انتقال دیتا به متاتریدر ارائه کردن:

MEhdi Sobhani
June 19th, 2010, 22:48
سلام

در تاپیک زیر آقای دکتر صبحانی توضیحات خوبی+نرم افزار انتقال دیتا به متاتریدر ارائه کردن:
سلام
لطفا اگر قصد دانلود داشتید ، نسخه آخرش رو از این پست بگیرید .

mani_trader
July 1st, 2010, 13:15
سلام .میخو استم نظرمو در مورد چند تا سهم بهتون بگم .کسانی که فیبر ایران و حمل و نقل پتروشیمی دارن بهتره بفروشن .کسانی که معادن روی ایران ، سرمایه گذاری معادن فلزات ، اسوه ، لعاب ایران ،لوله و ماشین سازی ، پتروشیمی خارک، صنعتی نیرو محرکه و داروسازی زهراوی داران بهتره نگارداران تا معلوم بشه وضعیتشون فعلا مشخص نیست چی میخان بشن واسه خرید هم داروسازی زهراوی و صنعتی نیرو محرکه و لعاب ایران بترتیبه اهمیت توصیه میشه .دارو سازی اسوه هم خوبه ولی واسه کسانی که سرمایشون کمه ریسکش بالاس بنابراین فقط کسانی که دارن نگرش داران تا ۲۰۰۰ تومان حداقل .در صورتی که در مورد اینده ی سهم خاصی میخواستین بدونین همینجا بپرسین.موفق باشید

rezaei360
July 1st, 2010, 17:40
با سلام.
از اساتید درخواست دارم در صورت امکان نمودار شاخص کل و مخابرات را بررسی کنید.

mani_trader
July 2nd, 2010, 16:14
سلام دوست عزیز من که جزو اساتید نیستم ولی در مورد آینده مخابرات تکنیکالی چیزی دیده نمیشه شاخص کل هم بنظر ثابت و یا بالارونده میاد.البته طولانی مدت رو من منظورمه.موفق باشی

سعید حاج حیدری
July 3rd, 2010, 16:43
سلام .میخو استم نظرمو در مورد چند تا سهم بهتون بگم .کسانی که فیبر ایران و حمل و نقل پتروشیمی دارن بهتره بفروشن .کسانی که معادن روی ایران ، سرمایه گذاری معادن فلزات ، اسوه ، لعاب ایران ،لوله و ماشین سازی ، پتروشیمی خارک، صنعتی نیرو محرکه و داروسازی زهراوی داران بهتره نگارداران تا معلوم بشه وضعیتشون فعلا مشخص نیست چی میخان بشن واسه خرید هم داروسازی زهراوی و صنعتی نیرو محرکه و لعاب ایران بترتیبه اهمیت توصیه میشه .دارو سازی اسوه هم خوبه ولی واسه کسانی که سرمایشون کمه ریسکش بالاس بنابراین فقط کسانی که دارن نگرش داران تا ۲۰۰۰ تومان حداقل .در صورتی که در مورد اینده ی سهم خاصی میخواستین بدونین همینجا بپرسین.موفق باشید

می تونم بپرسم این نوسته های بالا بر چه اساس نوشته شده است
ممنون میشم اگر روی چارت توضیح بفرمایید
ما اینجا میخوایم تکنیکالی دلایل خرید و فروش رو بررسی کنیم

ممنونم

سعید حاج حیدری
July 3rd, 2010, 16:54
درود به جناب حيدري
اقا چادرملو توي صعودش سود خوبي به من داد حالا كه ريزش خوبي داشته ميخواستم نظرتون رو بدونم ايا وقت برگشتشه اگه جواب مثبت هستش به نظرتون تارگتش كجاها ميتونه باشه؟
ممنون

سلام دوست عزیز
کلا سهم کچاد سهم خوبی است در دراز مدت جواب میده و شما سرمایه گذاری تون باید برای دراز مدت باشه
سهم تقریبا ریزشهای خوبی داشته و برای سرمایه گذاری دراز مدت میشه یک 60-70 درصد رو گرفته حداقل تا اخر سال

mani_trader
July 3rd, 2010, 20:08
سلام آقا سعید ، در مورد تحلیلهای بالا باید عرض کنم که این تحلیلها حاصل تجربیات من در طول مدت چندین سال هست و بیشتر با نگاه کردن به ترند لاین آیندشو حدس میزنم . درستی تحلیلهارو میتونید در آینده بررسی کنید. البته اگر راضی نیستید میتونم جای دیگه نظرمو بگم فقط امر بفرمائید.

سعید حاج حیدری
July 6th, 2010, 09:41
سلام آقا سعید ، در مورد تحلیلهای بالا باید عرض کنم که این تحلیلها حاصل تجربیات من در طول مدت چندین سال هست و بیشتر با نگاه کردن به ترند لاین آیندشو حدس میزنم . درستی تحلیلهارو میتونید در آینده بررسی کنید. البته اگر راضی نیستید میتونم جای دیگه نظرمو بگم فقط امر بفرمائید.

سلام دوست من
من کاری به درستی یا غلتی تحلیل ها که قرار می دهیم ندارم اما وقتی حرف از تکنیکال میاد خط روند و.... به وسط میاد چارت هم باید به وسط بیاد و در زیر نوشته هامون قرار بدیم تا دوستانی که قصد یادگیری دارند یا (دسترسی به نمودار های بورس ایران رو ندارند ) بتونند خوب بررسی کنند و اگر سوالی داشتند با توجه به نمودار سوالات احتمالی خود رو بپرسند

من راضی هستم اگر نظرهم خواستید بدید خوشحال میشوم اینجا نظرات خودتان رو بگید
موفق وپایدار باشید

mani_trader
July 19th, 2010, 15:15
دو سهم کنتورسازی ایران و نیروترانس بسمت ریزش میرن اسوه هم بنظر میاد میخواد کم کم پائین بیاد . سرمایه گذاری معادن و فلزات و پتروشیمی خارک و توسعه معادن روی به نظر میاد نوسان داران و تقریبا ثابت بمونن . نورد آلومینیوم ، نیرو محرکه ، آبسال و سرمایه گذاری غدیر احتمالا بیشتری به بالارفتن دارن . سرمایه گذاری امید ، لعاب ایران ، پتروشیمی اراک ، داروسازی زهراوی ،معادن منگنز و آذریت باید منتظر موند تا معلوم بشه تکلیفشون .چارتشونو میزارم تا با استفاده از اونا نظر دوستان رو هم بدونم.

سعید حاج حیدری
July 28th, 2010, 11:00
جوشکاب یزد

سعید حاج حیدری
July 28th, 2010, 11:02
احتمال ریزش در شهید بکام

taftoon
July 28th, 2010, 21:23
سلام
می شه نظر خودتونو در مورد تحلیل چارت مربوط به پالایشگاه اصفهان رو هم بفرمایید
mani_trader
July 30th, 2010, 01:08
دوست عزیز سلام . با اجازه از استاد حیدری ، به نظر من پالایش نفت اصفهان رو اگر داری بفروشی بهتره . فکر میکنم با این روند تا زیر ۳۵۰ تومان هم بیاد مگر اینکه موفق بشه ۴۸۵ تومان رو بالاتر بره که احتمالش خیلی ضعیفه .میتونی بالای ۴۸۵ واسه خرید دوباره تصمیم بگیری .

سعید حاج حیدری
July 31st, 2010, 11:03
اخرین وضعیت کنتور سازی
احتمال ریزش تا 799 تومان حتی ساخت کف دوقلو هم هست اما احتمال موج 2 از نو فلت زیاد است اما این جا جای مناسبی برای خرید است شاید در اینده نزدیک تو این قیمت ها گیرشون نیاد
دایور در نقطه aو c دایورجنس مخفی وجود دارد

mr_reza110
July 31st, 2010, 11:27
سلام حاج سعيد
ممكنه تحليلي هم در مورد خساپا داشته باشيد
با تشكر

سعید حاج حیدری
July 31st, 2010, 11:37
اهداف احتمالی صدرا بعد از بازگشایی

سعید حاج حیدری
July 31st, 2010, 11:50
سلام حاج سعيد
ممكنه تحليلي هم در مورد خساپا داشته باشيد
با تشكر

خدمت شما
موج شماری +امواج موج ولفی

mani_trader
July 31st, 2010, 13:27
سلام. به نظر من این سهم ها واسه خرید مناسب هستن در حال حاضر.به ترتیب اهمیت ۱-خمحرکه که احتمالا نمادش بسته خواهد شد و بعداز باز شدن بالاتراز ۲۳۰ خواهد بود .در غیره این صورت پائین تر از ۲۰۰ باید از معامله بیرون اومد.۲- لعاب ایران که احتمالا بالا رفتنش خیلی بیشتره در غیر این صورت آروم پائین میاد و میتونیم بموقع با ضرر کم بفروشیمش.آبسال هم احتمالا تو سماحه اخر سال بالا بره .در مورد خساپا و صدرا هم نظرم اینه که واردش نشید بهتره ،احتمال داره خیلی طول بکشه بخوان تغییر خاصی کنن.

mani_trader
August 2nd, 2010, 20:52
سلام . به نظر میاد که سهام داروسازی زهراوی و سرمایه گذاری غدیر آروم آروم بسته بالا میخوان برن کم کم واسه خرید مناسب میشن .داروسازی اسوه احتمالا در آینده تا ۱۵۰۰ تومان برگرده بالا .فکر میکنم کسانی که داروسازی ابوریحان و یا حمل و نقل پتروشیمی دارن بهتره بفروشنش ،چون احتمال پائین رفتنشون خیلی بیشتره.

PASSERBY
August 5th, 2010, 23:47
سلام
این تحلیل هم از کارگزاری بانک سامان بدک نیست.

سعید حاج حیدری
August 11th, 2010, 16:46
جوشکاب یزد نزدیک تارگت های احتمالی اش

سعید حاج حیدری
August 11th, 2010, 16:48
چادرملو شکست سرو شانه

سعید حاج حیدری
August 11th, 2010, 16:51
بیمه البرز

mani_trader
August 11th, 2010, 17:32
سلام. حدود ۲۹۰ تومان نیرو محرکه فروخته بشه. حمل و نقل پتروشیمی هم موقع ریزشش هست . سرمایه گذاری امید احتمال زیاد به سمت بالا بره باز هم .معادن منگنز هم هنوز واسه خرید قبله اعتماد نیست.فیبر ایران هم که بفروشن.

mani_trader
August 17th, 2010, 15:38
به نظرم این سهم بالاتر نتونه بره خارج بشین .

amir_aaa2007
August 17th, 2010, 18:09
دوستان سلام
اگه ممکنه بفرمایین نرم افزار بورس ایران و اخبار بورس ایران را از کجا میشه دانلود و استفاده کرد....با تشکر

mani_trader
August 21st, 2010, 00:21
سلام دوست عزیز. نرم افزارشو من نمیدونم باید از آقا سعید بپرسی یا تو تاپیک های انجمن دنبالش بگردی ، در مورد سهام باید بگم اگر سرمایه گذاری امید داره کسی بفروشه بهتره ،مطمئن نیست نگه داشتنش.نیرو محرکه هم بفروشن دیگه همین حدودای ۲۹۰ .سایت هم اگه دار مرده اخباره بورس خواستی اینا رو میتونم معرفی کنم [Only registered and activated users can see links]
واسه خرید داروسازی زهراوی رو پیشنهاد میکنم.

hamidfx
August 21st, 2010, 01:01
با سلام خدمت اساتید محترم

ببخشید ولی میتوان از سبک big ben هم استفاده کرد ؟؟؟

با تشکر

سعید حاج حیدری
August 23rd, 2010, 17:35
با سلام
تحلیل ریخته گری تراکتور به نام ختراک
انتهای اصلاح هستیم -قبلش هم یک پترن بت داشتیم تقریبا حجم خوبی داریم احتمال افزایش زیاد است دوستان بررسی کنید

mani_trader
August 29th, 2010, 13:19
با سلام ، کنتورسازی ایران هرکی داره بفروشه .معادن فلزات هم همین حدودا نوسان میکنه کسی داره بفروشه بهتره چون حتی احتمال ریزشش هم هست .لعاب ایران هم بفروشن احتمال ریزش زیاده .پالایش نفت اصفهان و آذریت و اسوه باید منتظر بود دید چی میخوان بشن طول میکشه احتمالا.دارویی لقمان هم اگر بتونه رو ۷۰۰ تومان ثابت بشه احتمالا بالا رفتنش تا ۹۵۰ یا ۱۰۰۰ زیاده .واسه خرید شیشه همدان ، سرمایه گذاری غدیر و داروسازی زهراوی رو پیشنهاد میکنم.موفق باشید.

saeed132
August 29th, 2010, 15:17
با سلام و خسته نباشید
ممنون از تحلیل هاتون
می شه یه تحلیل هم روی سهم تکنوتار داشته باشید
با تشکر

hossein_7
August 29th, 2010, 15:34
سلام
اين سوال مدتيه در ذهنم بود راستش گفتم وسط بحث دوستان حرف بي ربط نزنم به هر حال دل رو زدم به دريا

آيا در بورس ايران مارتينگيل ميشه كار كرد البته مكانيزمي شبيه به اون

تا كنون كسي رو ديده ايد از اين روش استفاده كنه در بورس؟

mani_trader
August 30th, 2010, 00:06
سعید جان ،من فکر میکنم تکنوتار الان وقتش نیست واسه خرید فعلا تا بالای ۲۶۰ نرفته حرفی واسه گفتن نداره.

mani_trader
September 5th, 2010, 11:22
با سلام ، به نظر من پالایش نفت اصفهان کسی داره بفروشه اگر بالای ۵۷۵ رسید شاید بشه روش فکر کرد. سرمایه گذاری معادن فلزات هم احتمال داره بالا بره کمی ولی احتمال ریزش از اونجا زیاده. سرمایه گذاری امید هم صعودش مطمئن نیست کسی داره بفروشه. ملی سرب روی ایران رو نگرش دارید ببینیم چی میشه .شیشه همدان رو از دست ندید واسه خرید. تکنوتار هم تا بالای ۲۶۰ نره نمیشه روش فکر کرد. موفق باشید.

MEhdi Sobhani
September 5th, 2010, 13:51
سلام
اين سوال مدتيه در ذهنم بود راستش گفتم وسط بحث دوستان حرف بي ربط نزنم به هر حال دل رو زدم به دريا

آيا در بورس ايران مارتينگيل ميشه كار كرد البته مكانيزمي شبيه به اون

تا كنون كسي رو ديده ايد از اين روش استفاده كنه در بورس؟
من کسی رو دیدم از این روش استفاده کنه اما به هر حال با توجه به اینکه لیوریج نداره احتیاج به سرمایه آزاد کناره داره .
ولی دو نکته در مورد اون وجود داره یکی اینکه خریدهاش تو یکی دو سال اخیر بودن که به هر حال بازار تو کف بوده و ریسکش کمه و نکته دیگه اینکه یکی دو بار بیشتر این کار رو انجام نداده و در نتیجه احتمال بدشانسیش هم کم بوده و تا بحال این روش (در واقع همین دو بار ) براش خوب بوده .
موفق باشید .

mani_trader
September 12th, 2010, 14:23
سلام دوستان. پتروشیمی اراک رو به نظر من خرید نکنید چون مطمئن نیست، احتمال رفتن زیر ۲۰۰ رو داره مخصوصأ که قیمت نفت خام هم احتمال زیاد پائین میاد تو ماه های آینده . پالایش نفت اصفهان هم اگر کسی داره بفروشه چون فعلا احتمال پائین رفتنش و ایجاد یک کف جدید زیاده.آذریت هم صعودش اصلا مطمئن نیست یا ثابت میمونه یا غافلگیر میکنه واسه ریختن به نظر من نمیشه فروختش اونموقع.موفق باشید .

سعید حاج حیدری
September 15th, 2010, 20:18
اهداف قیمتی ایران ارقام و بیمه البرز

mohsen124
September 15th, 2010, 20:51
با سلام
جناب حاج حیدری در صورت امکان تحلیلی از سهام مخابرات ارائه بفرمائید.
با تشکر

mani_trader
September 21st, 2010, 16:09
سلام دوستان . فروسیلیس ایران و البرز دارو و کاربراتور ایران بفروشن تو این قیمتا بهتره به نظرم .

hady2368
September 26th, 2010, 19:00
سلام دوستان
اگر ممكنه لطفا نظرتون را راجع به خريد مپنا و ماشين سازي اراك بفرماييد.

با تشكر
هادي

aero man
October 2nd, 2010, 14:00
سعید خان سلام
من مدت کمی هست که وارد تالار بورس تهران شدم . برای تحلیل تکنیکال نیاز به نمودار دارم اما نمودار های خودشون خوب نیست . لطفا راهنمایی کنید چطوری نمودار بدست بیارم

سعید حاج حیدری
October 5th, 2010, 13:33
فارسیت درود
بعد از اون صعود رویایی قیمت با اصلاح مواجه شد که شاهد ریزش قیمت تا محدود 116 تومان بودیم به دلیل وجود سطح حمایتی که در این منطقه وجود دارد و انتهای اصلاح موج 2 ما نیز است پس دوستان بهترین جا برای خرید تو این محدود تا قیمت 125 تومان خواهد بود و بعد از این دیگر فارسیت تو این قیمت ها نخواهد بود
موفق باشید

سعید حاج حیدری
October 5th, 2010, 13:36
تحلیل خگستر
قیمت در بازه نزولی قرار گرفته است و تو محدود 150 انتهای اصلاح خواهد به همین دلیل دوستان در این محدود که هستیم میتوانیم زیاد کنیم مقدار سهام سبد رو

سعید حاج حیدری
October 5th, 2010, 13:41
کترام
انتهای اصلاح هست قیمت شروع به افزایش هست و می توانیم برای هدف موج 5 خرید

سعید حاج حیدری
October 5th, 2010, 13:43
سعید خان سلام
من مدت کمی هست که وارد تالار بورس تهران شدم . برای تحلیل تکنیکال نیاز به نمودار دارم اما نمودار های خودشون خوب نیست . لطفا راهنمایی کنید چطوری نمودار بدست بیارم
از اریا سهم بخرید دوستان
:)

سعید حاج حیدری
October 5th, 2010, 13:46
سلام دوستان
اگر ممكنه لطفا نظرتون را راجع به خريد مپنا و ماشين سازي اراك بفرماييد.

با تشكر
هادي

مپنا تعدیل مثبت داره میشه امیدوار بود بهش زیر 400 بخری خوب هست
ماشین سازی اراک هم اینده خوبی داره ولی صبر می طلبه اگر داری رو قیمت خوب بخر تحلیلش رو اینده نزدیک میگذارم

farhad fx
January 7th, 2011, 14:45
با درود فراوان

بنده تا به حال در رابطه با بورس ایران اطلاعات زیادی ندارم

لذا از دوست خوبم جناب سعید حاج حیدری و دیگر دوستان که اطلاعات کافی دارند تقاضا دارم که نظرشون رو در رابطه با سهام مس کرمان بفرمایند .

باتشکر
سربلند باشید

سعید حاج حیدری
April 10th, 2011, 11:31
قند نیشابور در استانه انفجار به سمت بالا
منتظر گزارش های بعدی سهم باشید

abbas67set
April 10th, 2011, 12:15
قند نیشابور در استانه انفجار به سمت بالا
منتظر گزارش های بعدی سهم باشید

جناب حاج حیدری با سلام

با توجه به تحلیل الیوتی که داشتید ایا بورس تهران با الیوت سازگاری دارد؟ و اینکه شما فقط تکنیکال را زیر نظر دارید و یا اینکه مباحث بنیادی را نیز در نظر میگیرید.

به نظر شما بهترین روش تکنیکال در بورس تهران چه روشی است؟

با تشکر

niknam121
April 10th, 2011, 13:32
سلام
از دوستان با تجربه در بورس چند سوال دارم :
1- ایا میشه از طریق اینترنت خرید و فروش انجام داد؟
2- ایا از تجربیات فارکس در بورس میشه استفاده کرد؟
3- خرید در بورس بر اساس تکنیکال باید انجام بشه یا فاندامنتال؟
با تشکر

hosein
April 10th, 2011, 16:54
از اریا سهم بخرید دوستان
:)

دوست من یه امی بروکر با کرکش دانلود کن بعد .نرمافزار tse claint
رو از اینجا دانلود کن .:TSETMC:. :: TseClient ([Only registered and activated users can see links])
هر روز بعاز ساعت 4.30 اونرو اپدیت کن .راحت میتونی تحلیل کنی.
موفق باشی

hosein
April 10th, 2011, 16:59
سلام
از دوستان با تجربه در بورس چند سوال دارم :
1- ایا میشه از طریق اینترنت خرید و فروش انجام داد؟
2- ایا از تجربیات فارکس در بورس میشه استفاده کرد؟
3- خرید در بورس بر اساس تکنیکال باید انجام بشه یا فاندامنتال؟
با تشکر

سلام
1 باید بری پیش کارگزارایی که خدمات انلاین میدن مثل مفید وبانک ملی
2از بحثهای تکنیکال میشه استفاده کرد
3-بنظرم اول تجربه بعد فاند بعدش تکنیکال البته فاندامنتال اینجا تحلیل صورتهای مالی هست.و اوضاع کلی صنعت مربوطه.
موفق باشی

gh@r@$
April 11th, 2011, 12:35
سلام
من دیروز تالار بورس کرج رفتم و در کلاسهای آموزشی رایگانی که برگزار می کرد شرکت کردم .در این تالار 3 جلسه آموزشی رایگان برگزار می شود .یک جلسه پایه و دو جلسه تحلیل تکنیکال برگزار می شود .

دیروز اولین جلسه را شرکت کردم .در این جلسه بسیاری از چیزها تکراری و آشنا بود .ولی چیزهایی وجود داشت که با بازار فارکس متفاوت بود . که انها را در زیر مطرح می کنم که سایر دوستان در صورت تمایل نظرشان را بفرمایند :

1- در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل ،آخرین قیمت معامله ای است که در آن روز انجام شده است ،در حالی که در بازار سهام داخل ، کلوز کندل ،میانگین وزنی معاملات روزانه ای است که انجام شده است .

2-در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل قبل با اپن کندل جدید برابر است ( تفاوت جزیی در حد چند پیپ) ،در حالی که در بازار سهام داخل ، قیمت کلوز کندل قبل برابر اپن کندل جاری نیست .

3-در بازار فارکس ،هیچ محدودیتی برای افزایش یا کاهش قیمت وجود ندارد ولی در بازار سهام داخل ، قیمت در یک روز می تواند در محدوده (کلوز کندل روز قبل +-(4درصد کلوز کندل روز قبل)) ، نوسان داشته باشد .

4-ایشان توصیه می کردند که در بازر سهام داخل ، در تایم دیلی تحلیل انجام شود و در سایر تایمها ،تحلیل چندان جالب نیست .

5-در بازار سهام داخل ،لوریج نداریم .

6-در بازار سهام داخل ، بدون آنکه خرید داشته باشیم نمی توانیم فروش انجام دهیم .البته ایشان معتقد بودند بزودی امکان آن فراهم خواهد شد که فروش داشته باشیم بدون آنکه خریدی کرده باشیم .

7-ایشان نهایتا نرم افزاری جهت ترید در بازار سهام معرفی کردند که جایگزین متاتریدر باشد و نیازی نباشد دیتاها را به طرق مختلف به متاتریدر منتقل کنیم .البته این نرم افزار رایگان نیست و از طریق سایت زیر قابل تهیه است . (که البته نسخه دمو و رایگان هم دارد)

8-ایشان معتقد بودند تحلیل تکنیکال بورس داخل با بورس ارز تفاوت دارد و الگوهای هارمونیک و کندل استیک و الیوت در تحلیل بورسهای داخل قابل استفاده نیست .و معتقد بودند بیشترین استفاده را در تحلیل بورس داخل ،خطوط حمایت و مقاومت ،الگوهای کلاسیک و خطوط فیبوناچی دارند .و دلیل ایشان هم برای این ادعا ،مورد اول ،همان کلوز کندل که بر اساس آخرین قیمت معامله نیست و دلیل دوم ،دامنه نوسانی که برای یک سهم در طول یک روز تعریف می شود بود .

9-بجهت معاملات آنلاین هم کارگزاری مفید را پیشنهاد دادند.

10-ساعت کاری بورس ما ،12-9 از شنبه تا چهارشنبه است .

11-و نهایتا اینکه گفتند بر خلاف تصور خیلیها که تصور می کنند در بورس داخل تنها در صورتی موفق هستند که از طریق افراد سرشناس در بازار ، بتوانند اطلاعاتی راجع به آینده یک سهم داشته باشند ،ایشان معتقد بودند که در بورس داخل بسیار راحت تر از بورس ارز می توان در آمد کسب کرد .

12- ایشان معتقد بودند در صورتی که تمایل دارید که تحلیل در بورس داخل را بعنوان شغل اول خود انتخاب نمایید ، با سرمایه حداقل 5 الی 6 میلیون تومان وارد این بورس شوید .

کل مطالبی که در جلسه اول این کلاس مطرح شد( بجز موارد تکراری) مطرح کردم .اگر دوستان پیشکسوت لطف کنند و این موارد را بررسی کنند و نظرشان را بفرمایند ، بسیار سپاسگزار خواهم بود .

realfx
April 12th, 2011, 07:23
سلام
من دیروز تالار بورس کرج رفتم و در کلاسهای آموزشی رایگانی که برگزار می کرد شرکت کردم .در این تالار 3 جلسه آموزشی رایگان برگزار می شود .یک جلسه پایه و دو جلسه تحلیل تکنیکال برگزار می شود .

دیروز اولین جلسه را شرکت کردم .در این جلسه بسیاری از چیزها تکراری و آشنا بود .ولی چیزهایی وجود داشت که با بازار فارکس متفاوت بود . که انها را در زیر مطرح می کنم که سایر دوستان در صورت تمایل نظرشان را بفرمایند :

1- در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل ،آخرین قیمت معامله ای است که در آن روز انجام شده است ،در حالی که در بازار سهام داخل ، کلوز کندل ،میانگین وزنی معاملات روزانه ای است که انجام شده است .

2-در بازار فارکس ،قیمت کلوز کندل قبل با اپن کندل جدید برابر است ( تفاوت جزیی در حد چند پیپ) ،در حالی که در بازار سهام داخل ، قیمت کلوز کندل قبل برابر اپن کندل جاری نیست .

3-در بازار فارکس ،هیچ محدودیتی برای افزایش یا کاهش قیمت وجود ندارد ولی در بازار سهام داخل ، قیمت در یک روز می تواند در محدوده (کلوز کندل روز قبل +-(4درصد کلوز کندل روز قبل)) ، نوسان داشته باشد .

4-ایشان توصیه می کردند که در بازر سهام داخل ، در تایم دیلی تحلیل انجام شود و در سایر تایمها ،تحلیل چندان جالب نیست .

5-در بازار سهام داخل ،لوریج نداریم .

6-در بازار سهام داخل ، بدون آنکه خرید داشته باشیم نمی توانیم فروش انجام دهیم .البته ایشان معتقد بودند بزودی امکان آن فراهم خواهد شد که فروش داشته باشیم بدون آنکه خریدی کرده باشیم .

7-ایشان نهایتا نرم افزاری جهت ترید در بازار سهام معرفی کردند که جایگزین متاتریدر باشد و نیازی نباشد دیتاها را به طرق مختلف به متاتریدر منتقل کنیم .البته این نرم افزار رایگان نیست و از طریق سایت زیر قابل تهیه است . (که البته نسخه دمو و رایگان هم دارد)

8-ایشان معتقد بودند تحلیل تکنیکال بورس داخل با بورس ارز تفاوت دارد و الگوهای هارمونیک و کندل استیک و الیوت در تحلیل بورسهای داخل قابل استفاده نیست .و معتقد بودند بیشترین استفاده را در تحلیل بورس داخل ،خطوط حمایت و مقاومت ،الگوهای کلاسیک و خطوط فیبوناچی دارند .و دلیل ایشان هم برای این ادعا ،مورد اول ،همان کلوز کندل که بر اساس آخرین قیمت معامله نیست و دلیل دوم ،دامنه نوسانی که برای یک سهم در طول یک روز تعریف می شود بود .

9-بجهت معاملات آنلاین هم کارگزاری مفید را پیشنهاد دادند.

10-ساعت کاری بورس ما ،12-9 از شنبه تا چهارشنبه است .

11-و نهایتا اینکه گفتند بر خلاف تصور خیلیها که تصور می کنند در بورس داخل تنها در صورتی موفق هستند که از طریق افراد سرشناس در بازار ، بتوانند اطلاعاتی راجع به آینده یک سهم داشته باشند ،ایشان معتقد بودند که در بورس داخل بسیار راحت تر از بورس ارز می توان در آمد کسب کرد .

12- ایشان معتقد بودند در صورتی که تمایل دارید که تحلیل در بورس داخل را بعنوان شغل اول خود انتخاب نمایید ، با سرمایه حداقل 5 الی 6 میلیون تومان وارد این بورس شوید .

کل مطالبی که در جلسه اول این کلاس مطرح شد( بجز موارد تکراری) مطرح کردم .اگر دوستان پیشکسوت لطف کنند و این موارد را بررسی کنند و نظرشان را بفرمایند ، بسیار سپاسگزار خواهم بود .

با سلام و تشکر از شما بخاطر ارائه این اطلاعات

چند نکته مهم نظر من رو به خودشون معطوف می کنن:

1- آیا تو این بورس stop loss توسط کارگذار گارانتی میشه ؟

2- اگه بورس با یه خبر خیلی مهم بد و فورس مازور مواجه بشه چقدر می تونیم امیدوار باشیم معاملات خودمونو نقد کنیم و از بین رفتن اصل سرمایه که بعنوان مارجین معاملات گذاشتیم جلوگیری کنیم؟

3- با توجه به تحلیل کارشناسان مبنی بر حبابی بودن شاخص بورس آیا معامله کردن در اون ریسک بالایی نداره ؟

4- آیا ایشان ( استاد دوره ) اشاره ای به متوسط سود ماهیانه درصورت بکارگیری ابزارهای تکنیکالی مذکور نداشتند ؟

با تشکر مجدد

سعید حاج حیدری
April 12th, 2011, 12:30
جناب حاج حیدری با سلام

با توجه به تحلیل الیوتی که داشتید ایا بورس تهران با الیوت سازگاری دارد؟ و اینکه شما فقط تکنیکال را زیر نظر دارید و یا اینکه مباحث بنیادی را نیز در نظر میگیرید.

به نظر شما بهترین روش تکنیکال در بورس تهران چه روشی است؟

با تشکر

سلام
خدمت شما عرض شود که خیلی احتمالی دیتا بورس به دست من رسید و شروع به کار کردم تقریبا اوایل پارسال بود و خیلی که خیلی دونبالش بودم خوب جواب داد من دنبال الیوت و تکنیکال بودم که در بورس ایران راحت بهش رسیدم اما در مورد تمام سهام ها نه بعضی از سهام هستن که به دلیل افزایش سرمایه چارتشون گپ ها وحشتناکی دارد اما در حالت عالی جواب میدهد شما نیم نگاهی هم باید به ترازنامه شرکت ها و صورت های مالی داشته باشید اگر دانش حسابداری هم بلد باشید خیلی می تونه کمکتون بکنه

موفق پایدار باشید

gh@r@$
April 12th, 2011, 19:59
با سلام و تشکر از شما بخاطر ارائه این اطلاعات

چند نکته مهم نظر من رو به خودشون معطوف می کنن:

1- آیا تو این بورس stop loss توسط کارگذار گارانتی میشه ؟

2- اگه بورس با یه خبر خیلی مهم بد و فورس مازور مواجه بشه چقدر می تونیم امیدوار باشیم معاملات خودمونو نقد کنیم و از بین رفتن اصل سرمایه که بعنوان مارجین معاملات گذاشتیم جلوگیری کنیم؟

3- با توجه به تحلیل کارشناسان مبنی بر حبابی بودن شاخص بورس آیا معامله کردن در اون ریسک بالایی نداره ؟

4- آیا ایشان ( استاد دوره ) اشاره ای به متوسط سود ماهیانه درصورت بکارگیری ابزارهای تکنیکالی مذکور نداشتند ؟

با تشکر مجدد

با سلام
خواهش می کنم .
الان داشتم بخش بورس سایت ایران-ایگلد رو نگاه می کردم ، دیدم دوست عزیز جناب حسابرس تاپیک پرسش و پاسخ پرباری زده است .من فکر می کنم سوالات پایه را در آن تاپیک مطرح کنیم بهتر باشد . البته ایشان رشته شان حسابداری است و من فکر می کنم بیشتر فاندامنتال تحلیل می کنند تا تکنیکال .ولی اطلاعات بسیار جامعی دارند .

خدمتتان عرض کنم در کل روال آموزشهای رایگان تالار بورس کرج ، به این صورت است که دو جلسه مقدماتی و دو جلسه تکنیکال برگزار می کنند .یعنی 4 جلسه . البته من ابتدا فکر می کردم 3 جلسه است که امروز در کلاس متوجه شدم 4 جلسه است .

حقیقتش روزهای 3 شنبه کلاسهای مقدماتی و کلاسهای تکنیکال روزهای یکشنبه است ومدرس کلاسها با هم متفاوت است. من یکشنبه دیگر سوالاتتان را خواهم پرسید ،چون امروز بیش از حد شلوغ بود . در صورت تمایل از جناب حسابرس هم می توانید بپرسید ، ایشان بسیار با حوصله پاسخ می دهند .

من کلا زیاد جلسه مقدماتی برایم جالب نبود و حلسه تکنیکال را بیشتر دوست داشتم . ولی تو این جلسه یکی از حاضرین در زمینه حبابی بودن شاخص بورس که شما سوال کردید ، از مدرس سوال کرد و مدرس پاسخ داد :"این حبابی است که حداقل امسال نمی ترکد!".

نکته جالب توجه این بود که تالار بورس آنقدر شلوغ بود که مجبور شدند حاضرین را دو دسته کنند و در دو بخش کلاس برگزار شد و مدیر تالار گفت :"این تا بحال سابقه نداشته است ."

چیزی که جالب بود این بود که در هر دو جلسه مقدماتی و تکنیکال ، فقط دو نفر از دوستان بودند که فارکس هم کار می کردند و می خواستند در بورس داخل هم سرمایه گذاری کنند و این جمعیت زیادی که آمده بودند ،هیچ کدام سابقه فعالیت در بازارهای مالی را نداشتند . در کل رغبت کلی جامعه به سرمایه گذاری در بورس زیاد شده است .

مدرس کلاس تکنیکال ، آموزش حضوری 16 ساعته ای دارد که به دلیل آنکه این کلاسها رایگان نیست ،متاسفانه اجازه انتقال مطالب آن را ندارم . ولی بعد با اجازه جناب حاج حیدری ،آغاز کننده تاپیک ، تحلیلهایم را بر اساس آموزه های این کلاس ،در تاپیک جاری قرار می دهم ، تا با هم تکنیکال در بورس داخل را بررسی کنیم و هم اینکه از تجربیات جناب حاج حیدری در این زمینه استفاده کنیم .

ravanbourse
April 12th, 2011, 22:08
آقای حاج حیدری سلام می خواستم در مورد بورس تهران با شما مشورت کنم و نرم افزارهایی که مثل متاتریدر هست رو راهنماییم کنین . ممنون شماره تماس من 09364610431 و ravanbourse@yahoo

tnks

سعید حاج حیدری
April 13th, 2011, 11:07
آقای حاج حیدری سلام می خواستم در مورد بورس تهران با شما مشورت کنم و نرم افزارهایی که مثل متاتریدر هست رو راهنماییم کنین . ممنون شماره تماس من 09364610431 و ravanbourse@yahoo

tnks

سلام دوست عزیز در مورد انتقال دیتا به متاتریدر در سایت چرخی بزنید مطالبی پیدا میکنید
بهترین نرم افزار کامل بورس ایران نرم افزار شرکت مبنا هست که پولی است باید بخرید

موفق باشید

realfx
April 13th, 2011, 13:34
سلام دوست عزیز در مورد انتقال دیتا به متاتریدر در سایت چرخی بزنید مطالبی پیدا میکنید
بهترین نرم افزار کامل بورس ایران نرم افزار شرکت مبنا هست که پولی است باید بخرید

موفق باشید

با سلام

آیا نرم افزار ره آورد ( شرکت مبنا ) با نرم افزار شرکت آریا سهم فرق داره ؟ چون قبلا توصیه کرده بودید از آریا سهم تهیه کنیم.

با تشکر

AR.dadkhah
April 13th, 2011, 16:20
در این پست دوستمون لینک و اموزش تنظیمات نرم افزاری رو قرار دادن که به صورت رایگان دیتای بورس ایران رو دریافت میکنید و میتونید این دیتا رو به متااستوک یا امی بروکر منتقل کنید

انجمن‌های سرمایه - نمايش پست تنها - تحلیل بورس ایران با متاتریدر ([Only registered and activated users can see links])

البته در پستهای بعدی این تایپیک هم نحوه وارد کردن دیتا به امی بروکر هم اموزش داده شده

AR.dadkhah
April 13th, 2011, 16:24
اینجانب هم از فردا سعی میکنم تحلیل های خودم رو بر روی سهامهای مختلف در این تایپیک قرار دهم

AR.dadkhah
April 13th, 2011, 20:00
خوب قرار بود از فردا تحلیل بزارم اما یکی دو تایی رو اماده کردم که خدمت دوستان ارائه میدم

برای دست گرمی بد نیست شاید لازم شد :rambo:

توسعه معادن روی ایران

AR.dadkhah
April 13th, 2011, 20:36
سهام شرکت سایپا هم تقریبا در موقعیت خرید قرار دارد
البته توصیه میشود در این مرحله با حجم کم خرید انجام بشود

سایپا

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:06
خوب قرار بود از فردا تحلیل بزارم اما یکی دو تایی رو اماده کردم که خدمت دوستان ارائه میدم

برای دست گرمی بد نیست شاید لازم شد :rambo:

توسعه معادن روی ایران

سلام دوست عزیز

میشه لطف کنید بفرمایید که نقش این چنگال اینجا چیه و چه نتیجه ای ازش میگیرید ، لطفا رفتار قیمت را در خصوص این چنگال تحلیل نمایید .
در ضمن یک درخواست دیگر هم داشتم در خصوص نحوه شناسایی اتمام موج 3 بیشتر توضیح دهید ( البته منظورم مفاهیم تئوریک نیست ، منظورم در تصویر خودتان است ) ، لطفا زیر موجهای با درجه پایینتر موج 3 را نیز برایم مشخص کنید ( میخواهم بدانم که زیر موجهای موج 3 را در حالی که با توالی گپ ها روبه رو بوده ایم چگونه میشماریم )

با تشکر

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:11
سهام شرکت سایپا هم تقریبا در موقعیت خرید قرار دارد
البته توصیه میشود در این مرحله با حجم کم خرید انجام بشود

سایپا

در این تصویر من بر خلاف شما اصلا موج 2 را پیچیده نمی بینم ، شما چطور میفرمایید موج 2 پیچیده است ؟

از کجا میدانید خط روند بالایی شکسته شده است شاید Traders Remorse ( پشیمانی معامله گران ) باشد و قیمت به زیر خط روند برگردد . لطفا به تاپیک نشانه های شکست مراجعه نمایید تا با مفهوم شکست کامل آشنا شوید

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:14
شما ها میدانید قیمت پایانی یک سهم در بورس چگونه محاسبه میشود ؟

شما نقش سهام شناور آزاد و حجم مبنا را در محاسبه قیمت پایانی میدانید ؟

شما میدانید که قیمت پایانی یک سهم در بورس تهران لزوما آخرین قیمت آن سهم در دقایق پایانی فعالیت بازار نیست ؟

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:18
شما میدانید نحوه محاسبه قیمت پایانی در بورس تهران ( که به منظور کنترل کاهشهای شدید قیمت وضع شده است ) اجازه نمیدهد که شما از تکنیکال بدرستی بهره ببرید ؟

شما میدانید وجود محدودیت دامنه نوسان برای سهام بورس تهران مانع از درستی تشخیص شما بوسیله تکنیکال میشود ؟

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:30
شما تفاوت بازار کارا و غیر کارا را میدانید ؟ به نظر شما وجود رانت اطلاعاتی در تحلیلهای تکنیکالی شما خللی ایجاد نمیکند ؟

مگر نه اینکه یکی از مهمترین اصول تکنیکال این است که نوسانات قیمت و شکل گیری الگوها و یا ..... از رفتارهای تمامی افراد فعال در بازار ایجاد میشود . به عبارتی زمانی تکنیکال در تحلیل مفید است که یک شخص یا یک شرکت یا .... تاثیر نامتعارفی در بازار نداشته باشد . حالا سوال این است که آیا شما میدانید که حرکتهای ایجاد شده عمدتا توسط حقوقی ها و سهامداران عمده ایجاد میشود حتی در برخی از سهام ، فقط و فقط ، بازی یک سهامدار عمده به قیمت جهت میدهد ؟ حالا شما دنبال الگو و تحلیل تکنیکال میگردید ؟

مگر نمیدانید که کارایی تکنیکال در بازار تا زمانی است که تاثیرات فاندامنتال خیلی بزرگ نباشد .

حکایت تحلیل تکنیکال در بورس تهران ، همون حکایت تحلیل تکنیکال بازار ارز در زمان اعلام خبر nfp است.

بورس تهران بازار یکطرفه است ، زمانیکه تحلیل تکنیکی شما sell میدهد چه میکنید ؟

Erfan-FX
April 13th, 2011, 22:40
جمعبندی :

اول اینها را ببینید :

شما ها میدانید قیمت پایانی یک سهم در بورس چگونه محاسبه میشود ؟

شما نقش سهام شناور آزاد و حجم مبنا را در محاسبه قیمت پایانی میدانید ؟

شما میدانید که قیمت پایانی یک سهم در بورس تهران لزوما آخرین قیمت آن سهم در دقایق پایانی فعالیت بازار نیست ؟

شما میدانید نحوه محاسبه قیمت پایانی در بورس تهران ( که به منظور کنترل کاهشهای شدید قیمت وضع شده است ) اجازه نمیدهد که شما از تکنیکال بدرستی بهره ببرید ؟

شما میدانید وجود محدودیت دامنه نوسان برای سهام بورس تهران مانع از درستی تشخیص شما بوسیله تکنیکال میشود ؟

شما تفاوت بازار کارا و غیر کارا را میدانید ؟ به نظر شما وجود رانت اطلاعاتی در تحلیلهای تکنیکالی شما خللی ایجاد نمیکند ؟

مگر نه اینکه یکی از مهمترین اصول تکنیکال این است که نوسانات قیمت و شکل گیری الگوها و یا ..... از رفتارهای تمامی افراد فعال در بازار ایجاد میشود . به عبارتی زمانی تکنیکال در تحلیل مفید است که یک شخص یا یک شرکت یا .... تاثیر نامتعارفی در بازار نداشته باشد . حالا سوال این است که آیا شما میدانید که حرکتهای ایجاد شده عمدتا توسط حقوقی ها و سهامداران عمده ایجاد میشود حتی در برخی از سهام ، فقط و فقط ، بازی یک سهامدار عمده به قیمت جهت میدهد ؟ حالا شما دنبال الگو و تحلیل تکنیکال میگردید ؟

مگر نمیدانید که کارایی تکنیکال در بازار تا زمانی است که تاثیرات فاندامنتال خیلی بزرگ نباشد .

حکایت تحلیل تکنیکال در بورس تهران ، همون حکایت تحلیل تکنیکال بازار ارز در زمان اعلام خبر nfp است.

بورس تهران بازار یکطرفه است ، زمانیکه تحلیل تکنیکی شما sell میدهد چه میکنید ؟

در ضمن استاپ لاسی در بورس ندارید ، دوستانی که سقوط آزاد بورس را تجربه کرده اند میدانند که وقتی شما هر روز شاهد منفی خوردن ارزش سهمتان هستید و به کارگزار زنگ میزنید و التماس میکنید که سهامتان را بفروشد ولی افسوس که شما در صف فروش قرار گرفته اید و هیچ تقاضایی در بازار نیست.

gh@r@$
April 13th, 2011, 23:16

سلام جناب Erfan-FX

شبتون بخیر

خیلی ممنونم بابت راهنمایی ها تون

مواردی را که فرمودید می دانم البته به تازگی در تالار بورس با آنها آشنا شده ام . من هیچ تعصبی نسبت به بورس ایران ندارم .

اما بورس ایران یک واقعیتی است که وجود دارد .کنجکاوی من در ارتباط با بورس داخل ،هیچ ارتباطی با جریانات اخیر ندارد .الان که دارم این متن را تایپ می کنم ،کتاب الگوهای هارمونیک آقای محمدی و ورک شاپ داینامیک تریدر رابرت ماینر هر دو کنار دستم هستند و بر روی آنها مطالعه می کنم و مطمئنا جهت بکارگیری در بورس داخل ،آنها را مطالعه نمی کنم . کلا جریانات اخیر در روند کار عده فوق العاده محدودی تاثیر داشته است و گرنه انها که در باب بازار ارز ترید می کردند ،همچنان دارند ترید می کنند . انهایی که در باب بازار ارز مطالعه می کردند ،همچنان دارند به مطالعه خودشان ادامه می دهند .
درست است که شرایط جاری اجازه بروز فعالیت دوستان را نمی دهد ولی ندیدن فعالیت دوستان ،دلیل بر نبودن فعالیت آنها نیست .

کنجکاوی من در باب بازار سهام داخل ، مربوط به زمانی است که می دیدم که جناب آقای آزادی بر روی سهام داخل هم براحتی تحلیل ارایه می دهند .و هیچ ارتباطی با جریانات اخیر ندارد .بهمین جهت با توجه به اینکه از نظر جناب آقای آزادی و نیز جناب آقای حیدری در پست زیر

سلام
...خیلی که خیلی دونبالش بودم خوب جواب داد من دنبال الیوت و تکنیکال بودم که در بورس ایران راحت بهش رسیدم اما در مورد تمام سهام ها نه بعضی از سهام هستن که به دلیل افزایش سرمایه چارتشون گپ ها وحشتناکی دارد اما در حالت عالی جواب میدهد شما نیم نگاهی هم باید به ترازنامه شرکت ها و صورت های مالی داشته باشید اگر دانش حسابداری هم بلد باشید خیلی می تونه کمکتون بکنه

موفق پایدار باشید

که هر دو از اساتید می باشند ،با تجربه ثابت کرده اند که بازار سهام داخل تکنیکال پذیر است ، و با توجه به نظر مدرس تالار بورس در متن زیر

...
....
ممنون می شوم نظرتان را بفرمایید که آیا بورس ایران ارزش بررسی ندارد ؟

سپاسگزارم .

Erfan-FX
April 13th, 2011, 23:41
مواردی که به آنها اشاره کردم حاصل تجارب بنده در سالهای گذشته بوده است . نظر سایر دوستان نیز برای بنده محترم میباشد اما بازار بهترین معلم می باشد .

اما اگر میخواهید در بورس تهران فعالیت کنید تا شاید موفق شوید ، دو تا کار میتونید انجام دهید :

1- دسترسی به رانت اطلاعاتی از طریق کارگزاران ، بازیگران اصلی ، اطلاعات شرکتها قبل از انتشار آن توسط بورس -----> در این حالت درصد موفقیت شما بطور چشمگیری افزایش میابد

2- صرف سالها وقت برای تسلط به مباحث حسابداری --------> در این حالت میتوانید به صحت و سقم صورتهای مالی پایان دوره ای و میان دوره ای و تعدیل EPS و گزارشات بودجه پی ببرید به عبارتی شما در این حالت توانایی این را پیدا میکنید که آیا موارد اشاره شده مبنای درست و قابل استنادی برای تصمیم گیری هست یا نه .

موفق باشید

AR.dadkhah
April 14th, 2011, 00:35
سلام دوست عزیز

میشه لطف کنید بفرمایید که نقش این چنگال اینجا چیه و چه نتیجه ای ازش میگیرید ، لطفا رفتار قیمت را در خصوص این چنگال تحلیل نمایید .
در ضمن یک درخواست دیگر هم داشتم در خصوص نحوه شناسایی اتمام موج 3 بیشتر توضیح دهید ( البته منظورم مفاهیم تئوریک نیست ، منظورم در تصویر خودتان است ) ، لطفا زیر موجهای با درجه پایینتر موج 3 را نیز برایم مشخص کنید ( میخواهم بدانم که زیر موجهای موج 3 را در حالی که با توالی گپ ها روبه رو بوده ایم چگونه میشماریم )

با تشکر

در این تصویر من بر خلاف شما اصلا موج 2 را پیچیده نمی بینم ، شما چطور میفرمایید موج 2 پیچیده است ؟

از کجا میدانید خط روند بالایی شکسته شده است شاید Traders Remorse ( پشیمانی معامله گران ) باشد و قیمت به زیر خط روند برگردد . لطفا به تاپیک نشانه های شکست مراجعه نمایید تا با مفهوم شکست کامل آشنا شوید

با سلام

دوست عزیز من متوجه این هستم که تحلیل تکنیکال در بورس ایران خیلی کارایی ندارد اما معتقدم تحلیل تکنیکال تمامی مواردی را حتی دخالتهای نابجا و دستوری را میتواند پوشش دهد بنابراین نمیتوان کلا تحلیل تکنیکال را منتفی دانست .

دلیل دارم برای عرایضم . دلیلم را با همان خبر NFP که شما فرمودید میاورم . اینجانب تجربه چندین ساله در فارکس دارم و قبل از ان هم در بورس ایران فعال بودم و در این چند ساله دیدم و تجربه کردم و با تجربه های علم تکنیکال هم حتی در این سایت به ان معترف بودن که حتی خبر NFP را هم میتوان با یک تحلیل درست پیش بینی کرد و یا حداقل حدود حرکتی ان را تعیین کرد که مثلا بعد از جهش تا فلان مقاوت یا حمایت حرکت میکند .

شاید اغراق امیز به نظر بیاد اما با علم تکنیکال و الیوت هم میتوان همین اتفاقات اخیر که درباره پارکس به وجود امده رو تحلیل کرد بورس ایران که جای خود دارد

بنابراین تازمانی که نوسانی وجود دارد خواه این نوسان دستوری باشد باندی بازی باشد صوری باشد مصنوعی باشد و یا به هر شکل دیگری که باشد این نوسان را میتوان با علم تکنیکال تحلیل کرد

به عکس زیر دقت کنید این خط خطی رو که دادم به پسر کوچکم بدون هیچ راهنمایی و هدفی بر روی صفحه انجام داد رو چطور تحلیل کردم !!

شما هم این ازمایش رو انجام بدید

و اما در پایان اگر دقت فرموده باشید من هیچ قیمت مشخصی را برای خرید پیشنهاد ندادم . پس من فقط نمودار رو تحلیل کردم چون میدانم در بورس ایران مشکلات صف خرید و صف فروش میتواند کلا شما رو از نتیجه یک تحلیل صحیح بی نصیب بگذارد .

حالا جواب سولاتی که راجع به چنگال ترسیمی پرسیدید در عکس اول .
خوب قیمت با نیرویی که در داخل چنگال ذخیره کرده بود توانسته از خط بالایی چنگال عبور کند که این روند باعث تشکیل موج سوم الیوت شده . از طرفی قیمت به خط سرعت چنگال برخورد کرده که بدین سبب ما احتمال پایان موج 3 رو دادیم و طبق تعریف چنگال این خط هم مقاومت مهمی برای قیمت هست . پس احتیاج به یک تجدید قوا برای شکست احتمالی این خط داریم که در این زمان موج فرسایشی چهارم شکل خواهد گرفت . ضمن اینکه ضلع بالایی چنگال میتواند پایان موج چهارم و یا محل پول بک قیمت باشد .

در مورد ریز موجهای موج 3 همانطور که میدانید میتوان تا کوچکترن تایم ها هم اینها را شماره گزاری کرد اما به دلیل اینکه در بورس ما حرکات میان روزی ثبت نشده این کار دشوار هست و ما مجبوریم خیلی به قول خود شما وارد بحث مدرسه ای و تئوریک الیوت نشویم و الیوت را به صورت چشمی بر روی نمودارها اعمال کنیم هرچند که در همین موج هم اگر دقت کنید میتوانید 5 ریز موج که در موج 3 هست را شناسایی کنید . و اما چون شما اصرار داشتید این کار رو کردم :

در تصویر بعدی هم که شما فرمودید به وضوح در هم پیچیدگی و رنج بودن قیمت مشهود هست و در رابطه با شکست خط روند اگر نشکسته اون هم با این فاصله ای که از خط گرفته پس چه اتفاقی افتاده که بنده متوجه ان نیستم . لطفا اگر شما مطلبی جدیدی را در رابطه با شکست میدانید بفرمایید تا بنده هم استفاده کنم .

با تشکر از توجه و پیگیری شما

mohammad_f1420
April 14th, 2011, 11:00
سلام
تکنیکال رو ما تریدرها یا افراد بازار بوجود میارند حالا اگه حجم معاملات یا تعداد تریدرها کم باشه اعتبار هم کم میشه.
فکر میکنید چرا بازار به سطوح فیبو واکنش نشون میده؟
چرا به خطوط روند واکنش نشون میده؟ و چرا ...؟
فکر میکنم هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه موفق تر هست یا اگر روشی داشته باشیم که روشهای بیشتری رو پوشش بده موفق تر هست.
البته این نظر من هست اگر اشتباه میکنم دوستان با تجربه راهنمائی کنند
باید ببینید چه تعدادی از افراد فعال در بورس تهران از تکنیکال استفاده میکنند.(احتمالا در بورس تهران به جای استفاده از تکنیکال و یادگیری و بکار بردن این روشها و ... تریدر یا سرمایه گذار به فکر یک رابطه باشه موفق تر هست)
به نظر میرسه حرفهای امیر آقا کاملا درست و منطقی هست

worldforex
April 14th, 2011, 12:51
سلام دوستان
آیا امکان تحلیل بازار بورس ایران با نرم افزار داینامیک تریدر وجود دارد؟
من الان از امی بروکر استفاده میکنم اما برام خیلی گنگه ، با داینامیک تریدر رفیقترم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
لطفا در صورت جواب مثبت لینک هم قرار دهید.
ممنونم

HOTDOG
April 14th, 2011, 13:17
سلام
تکنیکال رو ما تریدرها یا افراد بازار بوجود میارند حالا اگه حجم معاملات یا تعداد تریدرها کم باشه اعتبار هم کم میشه.
فکر میکنید چرا بازار به سطوح فیبو واکنش نشون میده؟
چرا به خطوط روند واکنش نشون میده؟ و چرا ...؟
فکر میکنم هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه موفق تر هست یا اگر روشی داشته باشیم که روشهای بیشتری رو پوشش بده موفق تر هست.
البته این نظر من هست اگر اشتباه میکنم دوستان با تجربه راهنمائی کنند
باید ببینید چه تعدادی از افراد فعال در بورس تهران از تکنیکال استفاده میکنند.(احتمالا در بورس تهران به جای استفاده از تکنیکال و یادگیری و بکار بردن این روشها و ... تریدر یا سرمایه گذار به فکر یک رابطه باشه موفق تر هست)
به نظر میرسه حرفهای امیر آقا کاملا درست و منطقی هست

درود دوست عزیز
به نظر من تکنیکال بیشتر روی سهم هایی جواب میده که تعداد سهام دردست مردم یعنی معامله گران خورده پا بیشتر باشه . بد نیست هنگامهانتخاب سهم یه نگاهی هم به تعداد خرید و فروش سهم داشته باشیم من به شخصه فکر میکنم هر چه تعداد معامله شدن یک سهم در طول روز بیشتر باشه تکنیکال بهتر جواب بده .
اما در مورد اون بخشاز جمله شما که میگید هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه بهتر جواب میده باید عرض کنم بر خلاف بازار تبادلات ارزی که ارز دوکشور رو با هم مبادله میکردیم و در حجم معاملات محدودیتی وجود نداشت ، تعداد سهام هر شرکت محدوده و وقتی سهامی برای عرضه وجود نداشته باشه از کجا مشه خرید ووارد معامله شد؟
فرض کنید قیمت یک سهم تا 50 درصد فیبوناتچی ریخته و شواهد تکنیکال صعود قریب الوقوع اون رو پیش بینی میکنن حالا اگه تمام تریدرهای بازار بخوان با فیبوناتچی وارد بشن مسلما کسی حاضر به فروش سهم خودش نمیشه .و میبینیم که صف خرید تشکیل شده در حالیکه حتی یکنفر هم حاضر به فروش نیست.

mohammad_f1420
April 14th, 2011, 14:10
درود دوست عزیز
به نظر من تکنیکال بیشتر روی سهم هایی جواب میده که تعداد سهام دردست مردم یعنی معامله گران خورده پا بیشتر باشه . بد نیست هنگامهانتخاب سهم یه نگاهی هم به تعداد خرید و فروش سهم داشته باشیم من به شخصه فکر میکنم هر چه تعداد معامله شدن یک سهم در طول روز بیشتر باشه تکنیکال بهتر جواب بده .
اما در مورد اون بخشاز جمله شما که میگید هر چه تعداد افراد استفاده کننده از یک روش بیشتر باشه بهتر جواب میده باید عرض کنم بر خلاف بازار تبادلات ارزی که ارز دوکشور رو با هم مبادله میکردیم و در حجم معاملات محدودیتی وجود نداشت ، تعداد سهام هر شرکت محدوده و وقتی سهامی برای عرضه وجود نداشته باشه از کجا مشه خرید ووارد معامله شد؟
فرض کنید قیمت یک سهم تا 50 درصد فیبوناتچی ریخته و شواهد تکنیکال صعود قریب الوقوع اون رو پیش بینی میکنن حالا اگه تمام تریدرهای بازار بخوان با فیبوناتچی وارد بشن مسلما کسی حاضر به فروش سهم خودش نمیشه .و میبینیم که صف خرید تشکیل شده در حالیکه حتی یکنفر هم حاضر به فروش نیست.

سلام
حرف شما کاملا درسته در مورد مشتری و صف فروش یا خرید. ولی بحث من در مورد روش و استفاده تریدرهای بیشتر جهت موفقیت بیشتر روش در مورد بازارهای بسته نیست. برای جائی میگم که بازار بزرگتری باشه.
بحثی بود در مورد روش SSI که جناب کسری(اگر اشتباه نکنم) تاپیکی زده بود برای اینکه خلاف حهت اکثر تریدرها وارد بازار بشیم و سود کنسم(کاری به ریز داستان ندارم) ولی من گفتم اخه این جارت کجاش میگه سل که این افراد سل دادند و گفتم باید هم ضرر کنند چون میخوان تو کف بخرند و تو سقف بفروشن یا برعکس. حرف قشنگی زد و گفت همیشه و هر لحظه تو بازار به همون اندازه که دلیل برای سل وجود داره، به همون اندازه هم دلیل برای بای وجود داره و واقعا این حرف درسته.
ولی تو بازارهای با حجم معاملات کم حق با شماست. من اطلاعی در مورد بورس ایران ندارم و نمیتونم نظری بدم. ولی دورادور که برخوردی داشتم با بعضی از سهامداران، احساس میکنم که گاو بندی شدیدی وجود داره و به خاطر فساد مال شدیدی که وجود داره و نظارت خوبی هم وجود نداره سرمایه گذاری برای دریافت سود هم جالب نیست
در مورد سهام های واگذار شده هم(همه نه) من شنیدم دولت شرکت هائی که هیچ وجه توجیه اقتصادی نداره و سر بار دولت بوده واگذار کرده(حالا چه قدر صحت داره نمیدونم). که نمونه این مورد جلو چشم من هست. دادش من سهام خرید هر سهم 50 تومن ولی بعد از چند سال هنوز هیچ سودی بهش ندادند. یا سهام شرکتی که هنوز استارت کارش نخورده چرا باید قیمتش بره بالا و .... این ها همه دست به دست هم میده تا من تحت هیچ شرایطی وقت و انرژی و پول خودم تو بورس ایران نذارم

Erfan-FX
April 14th, 2011, 15:39
با سلام

دوست عزیز من متوجه این هستم که تحلیل تکنیکال در بورس ایران خیلی کارایی ندارد اما معتقدم تحلیل تکنیکال تمامی مواردی را حتی دخالتهای نابجا و دستوری را میتواند پوشش دهد بنابراین نمیتوان کلا تحلیل تکنیکال را منتفی دانست .

دلیل دارم برای عرایضم . دلیلم را با همان خبر NFP که شما فرمودید میاورم . اینجانب تجربه چندین ساله در فارکس دارم و قبل از ان هم در بورس ایران فعال بودم و در این چند ساله دیدم و تجربه کردم و با تجربه های علم تکنیکال هم حتی در این سایت به ان معترف بودن که حتی خبر NFP را هم میتوان با یک تحلیل درست پیش بینی کرد و یا حداقل حدود حرکتی ان را تعیین کرد که مثلا بعد از جهش تا فلان مقاوت یا حمایت حرکت میکند .

شاید اغراق امیز به نظر بیاد اما با علم تکنیکال و الیوت هم میتوان همین اتفاقات اخیر که درباره پارکس به وجود امده رو تحلیل کرد بورس ایران که جای خود دارد

بنابراین تازمانی که نوسانی وجود دارد خواه این نوسان دستوری باشد باندی بازی باشد صوری باشد مصنوعی باشد و یا به هر شکل دیگری که باشد این نوسان را میتوان با علم تکنیکال تحلیل کرد

به عکس زیر دقت کنید این خط خطی رو که دادم به پسر کوچکم بدون هیچ راهنمایی و هدفی بر روی صفحه انجام داد رو چطور تحلیل کردم !!

شما هم این ازمایش رو انجام بدید

و اما در پایان اگر دقت فرموده باشید من هیچ قیمت مشخصی را برای خرید پیشنهاد ندادم . پس من فقط نمودار رو تحلیل کردم چون میدانم در بورس ایران مشکلات صف خرید و صف فروش میتواند کلا شما رو از نتیجه یک تحلیل صحیح بی نصیب بگذارد .

حالا جواب سولاتی که راجع به چنگال ترسیمی پرسیدید در عکس اول .
خوب قیمت با نیرویی که در داخل چنگال ذخیره کرده بود توانسته از خط بالایی چنگال عبور کند که این روند باعث تشکیل موج سوم الیوت شده . از طرفی قیمت به خط سرعت چنگال برخورد کرده که بدین سبب ما احتمال پایان موج 3 رو دادیم و طبق تعریف چنگال این خط هم مقاومت مهمی برای قیمت هست . پس احتیاج به یک تجدید قوا برای شکست احتمالی این خط داریم که در این زمان موج فرسایشی چهارم شکل خواهد گرفت . ضمن اینکه ضلع بالایی چنگال میتواند پایان موج چهارم و یا محل پول بک قیمت باشد .

در مورد ریز موجهای موج 3 همانطور که میدانید میتوان تا کوچکترن تایم ها هم اینها را شماره گزاری کرد اما به دلیل اینکه در بورس ما حرکات میان روزی ثبت نشده این کار دشوار هست و ما مجبوریم خیلی به قول خود شما وارد بحث مدرسه ای و تئوریک الیوت نشویم و الیوت را به صورت چشمی بر روی نمودارها اعمال کنیم هرچند که در همین موج هم اگر دقت کنید میتوانید 5 ریز موج که در موج 3 هست را شناسایی کنید . و اما چون شما اصرار داشتید این کار رو کردم :

در تصویر بعدی هم که شما فرمودید به وضوح در هم پیچیدگی و رنج بودن قیمت مشهود هست و در رابطه با شکست خط روند اگر نشکسته اون هم با این فاصله ای که از خط گرفته پس چه اتفاقی افتاده که بنده متوجه ان نیستم . لطفا اگر شما مطلبی جدیدی را در رابطه با شکست میدانید بفرمایید تا بنده هم استفاده کنم .

با تشکر از توجه و پیگیری شما

بخشی از جملات را قرمز کردم ، امیدوارم مجددا خود شما آنها را با تعمق بیشتری مطالعه کنید.
این روزها خیلی دل و دماغ پست زدن برای کسی نمونده ولی اگر پستهای بالا را زدم با این هدف بود که اشتباهات و خطاهای که در گذشته خیلیها به تلخی تجربه کرده اند شما و دیگران مجدد مرتکب نشوید . چون کسب تجربه در بازارهای مالی مستلزم صرف زمان و پول است .
ظاهرا تفسیر بنده از تکنیکال با شما بسیار متفاوت است. بحثی هم نیست بازار بهترین معلم است و خطاهای ما را مدام گوشزد میکند .
در پایان خدمتتان عرض میکنم که اگر بر اساس نمونه تحلیلهای که از شما دیدم ، اقدام به معامله در بورس تهران میکنید جوانب احتیاط را رعایت فرمایید و با سرمایه اندک وارد بازار شوید .
در مورد تفسیر شما از چنگال آندرو ، موج شماری الیوت با توجه به نبود داده های میان روزی و مفهوم شکست کامل نیز کاملا با شما مخالف هستم در این خصوص میتوانید با رضا ( مدیر سایت ) تماس بگیرید تا دسترسی به پستهای اساتید بزرگواری نظیر شاخص و محسن را در خصوص تاپیک شکست و فرهنگ و سعید موذنی را در خصوص الیوت و محمد طالبی را در خصوص چنگال آندرو مطالعه فرمایید .
شما که انتظار ندارید من تاپیکی ایجاد کرده و تکرار مکررات کنم ؟!

امیدوارم در بورس تهران با تحلیل تکنیکی موفق باشید

AR.dadkhah
April 14th, 2011, 16:36
در هر حال ممنونم از شما اقا Erfan-FX که در بحث شرکت کردید

اما من کلا چه در قارکس و چه در هر جای دیگری خیلی از اصول تکنیکی رو به صورت ساده اون اجرا میکنم و از فرمول های پیچیده و تئوریک انها صرف نظر میکنم .

تازه اگر میبینید این یکی دو تا اندیکاتور رو هم در این چارتها میبینید به خاطر این هست که کمی تحلیل هام شبیه به تحلیلهای بورسی مختص این بورس باشه وگرنه توی قارکس اعتقاد دارم که اگر هر اندیکاتوری روی چارت هر کی دیدید بدونید که هنوز از زیر خلوار ها ضرر و بدهی ناشی از قارکس بیرون نیومده و همچنان به قول خودشون در حال تجربه و کسب علم هستن :p که البته باید این مقطع رو بگذرونه تا بتونه ادعا کنه با تجربه هست و مراحل رو طی کرده

اما اگر در چارت یه با تجربه دیدید که اندیکاتوری وجود نداره بدونید داره پول پارو میکنه توی این بازار و درک واقعی و درستی از بازار پیدا کرده

در این بازار اصول کلی الیوت و ترسیم درست چند تا خط رو نمودار و مدیریت سرمایه و ریسک عامل موفقیت هست

البته این جمله ساده بالا رو زمانی میتونید اجرایی کنید که یه تجربه 5 ساله و پر از زحمت و اتفاقات ناگوار و هزینه از روح و جان و آبرو و اعتبار پشتش باشه .

در هر حال باز هم تشکر از هشدار صادقانه شما ضمن انکه بنده فعلا فعالیتی در بورس ندارم و اگر هم یه روزی بخوام فعالیت کنم دیدگاهم همینها خواهد بود و البته تجربه افراد فعال در این بازار رو هم لحاظ خواهم کرد

ناگفته نماند چند باری با همین تکنیکها چند پیشنهاد در بورس به درخواست دوستان و نزدیکانی که میدونن دستی در کار دارم داده بودم که اتفاقا همگی درست از اب درامد .

و در پایان جملات قرمز رنگ را به دستور شما دوباره خوندم و تغییری در نظریاتم پیش نیامد و مطمئن شدم که اعتقادات خودم بوده و نه احساساتی شده باشم و باز تا کید میکنم که الیوت رو به شکل ساده اون موفقتر میشه به کار برد تا اون همه عدد و رقم و فرمول عجیب و غریب .
تمام ابزار من چشمانم و محو و شریک و رفیق شدن با چارت هست . تا جایی که احساسم بهم میگه کی وارد بشم و کی خارج .

با تشکر مجدد

worldforex
April 14th, 2011, 18:10
سلام دوستان
آیا امکان تحلیل بازار بورس ایران با نرم افزار داینامیک تریدر وجود دارد؟
من الان از امی بروکر استفاده میکنم اما برام خیلی گنگه ، با داینامیک تریدر رفیقترم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
لطفا در صورت جواب مثبت لینک هم قرار دهید.
ممنونم

AR.dadkhah
April 16th, 2011, 11:54
با سلام

جناب Erfan-FX نظر شما در بابطه با این تحلیل بر روی تایم نیم ساعته این نماد چی هست

من واقعا علاقمند هستم که در باره تحلیل تکنیکال در بورس بیشتر بدونم هر چند خودم بر اساس تجربه اعتقاداتی محکم در تکنیکال ان هم به سبک خودم دارم

اما به هیچ وجه خودم رو بی نیاز از تجربه دیگران نمیدانم

سعی میکنم نمونه های بیشتری رو برای بحث پیدا کنم

[/URL][URL="[Only registered and activated users can see links]"][Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

gh@r@$
April 17th, 2011, 16:15
سلام جناب Erfan-FX

...

کنجکاوی من در باب بازار سهام داخل ، مربوط به زمانی است که می دیدم که جناب آقای آزادی بر روی سهام داخل هم براحتی تحلیل ارایه می دهند ...
...
سپاسگزارم .

سلام

از آنجاییکه تسلط به سومین بخش یعنی"رانتامنتال"، بسیار پیچیده است!!!!! ،بنایراین دیگر در باب بازار سهام داخل ،کوچکترین کنجکاوی ندارم. :)

بورس تهران متاثر از سه پارامتر است

1. فاندامنتال
2.تکنیکال
3.رانتامنتال

ترکیب این سه میتونه معامله گران رو توی بازار بورس موفق کنه .

دونستن تنها گزینه 1 پروسه سود اوری رو یک کم طولانی تر می کنه ، مثلاً بنیادی توجیه داره 50% رشد کنه ، اما این افزایش رشد ممکنه توی یک ماه اتفاق بیفته یا یک سال

دونستن تکنیکال محض کلاً منتفی هست ، روی سهم های خاص ، با تکنیک های خاصی باید تکنیکی بحث نمود .

داشتن رانت در بورس تهران گاهی با سودهای وحشتناک همراه هست مثلا یک ماهه سرمایه دو برابر اما گاهی که رو دست بخورید ورشکست !!!

ترکیب رانت+تکنیکال +فاندامنتال میتونه بازدهی بیش از 200% رو در بازاری که شاخص کل حدود 20% در سال رشد کنه به ارمغان بیاره .

mehrdad1355
April 20th, 2011, 17:09
با سلام در تصویر قیمت سهام به مقاومت خط 50%فیبو REاز خود یک حرکت به خط وسط پیچفورک نشان داده
که هدف اولیه ما می باشد
تصویر بسیار گویاست:advise:

Fartoos
April 20th, 2011, 17:41
چه شود اين تاپيك با وجود اساتيدي چون اقا سعيد بريم ممنون بابت همه تلاشهايي كه براي اين تاپيك ميكنيد

AR.dadkhah
April 20th, 2011, 18:46
با سلام

جناب Erfan-FX نظر شما در بابطه با این تحلیل بر روی تایم نیم ساعته این نماد چی هست

من واقعا علاقمند هستم که در باره تحلیل تکنیکال در بورس بیشتر بدونم هر چند خودم بر اساس تجربه اعتقاداتی محکم در تکنیکال ان هم به سبک خودم دارم

اما به هیچ وجه خودم رو بی نیاز از تجربه دیگران نمیدانم

سعی میکنم نمونه های بیشتری رو برای بحث پیدا کنم

نتیجه موج شماری بر روی این سهم

AR.dadkhah
April 20th, 2011, 22:25
سلام

سرمایه گزاری بوعلی

گاز و لوله

farhad61
April 22nd, 2011, 12:37
به نظرم سهم های خوبی میتونن واسه هفته بعد باشن

1 فولاد: فولاد مبارکه برخورد با 38.2 فیبو و برگشت رو به بالا
2 خاذین: سایپا آذین برخورد با فیبو38.2 و عکس العمل مثب و رو به بالا + برخورد با میانگین قیمت 154 و برگشت رو به بالا
3 وتوکا : توکافولاد برخورد با فیبو38.2 و برگشت رو به بالا + خارج شدن از الگوی مثلث ( میخاد خارج بشه :d ) + برخورد با حمایت محکم 230 ( 2 مرتبه و تلاش برای سعود)
4 خبهمن : گروه بهمن برخورد با کف مهم کانال قیمت در 313 و برگشت رو به بالا + برخورد با فیبو 38.2 و برگشت مثبت
5 خساپا : سایپا برخورد با مید لاین چنگال اندروز و برگشت رو به بالا + برخورد با فیبو 38.2 و برگشت رو به بالا + رسیدن به حمایت 340 و برگشت مثبت + تشکیل الگوی پرچم و آماده شدن برای خارج شدن از آن
+++++++++++++++++++++

بانک تجارت هم مد نظرم بود ولی شک داشتم یه کله بره بالا
سرمایه گذاری سایپا هم که صف شده
صدرا هم میتونه رشد کنه اما اون هم شک دارم

محمد هورزاد
April 25th, 2011, 16:21
حفاری شمال

شاید روی تراز 61 جای خوبی برای خرید باشه

بنیادیش هم نسبتا خوبه

saboor
April 30th, 2011, 22:34
ریزش تا کجا؟ چه زیبا تکنیکال جواب میده البته در گذشته!!!!!!!!!!!

saboor
April 30th, 2011, 22:42
دوستان نظرتون چیه ؟
کاش میشد سل!!! بزنیم کاش!!!!!!!!

saboor
April 30th, 2011, 23:34
کندل انگلفیل؟؟!!!!!

farhad61
May 4th, 2011, 11:05
سلام
گروه صنایع بهشر (وصنا) با برخورد به کف کانال صعودی خودش در حوال 200 تومن و برگشت مثبت گزینه خوبی واسه خرید میتونه یاشه قیمت در موج دوم صعودی دیمارک قرار دارد
سیمان فارس و خوزستان با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مثبت و کف کانال سعودی در 117 تومن هم در ابتدای استارت برای رشد قرار داره
گاز لوله هم واسه یه نوسان گیری 6 الی8 درصدی در قیمت مناسبی قرار داره
سرمایه گذاری غدیر بعد از افزایش سرمایه در حال حاضر گزینه خوبی واسه ورود به سهم هست (فرصت ورود به این سهم رو از دست ندین) در حال حاضر در کندل 5 صعودی دیمارک هستیم
کابل شهید قندی هم بعد از تصحیح مناسب در ابتدای حرکت صعودی خودش قرار داره حجم نزدیک به 4میلیونی این سهم موید بر شناسایی سرمایه گذاران به عموان سهم مناسب هست
سیمان غرب با تصحیح مناسب در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش قرار داره و گزنه مناسبی برای انتخاب هست سهم در کندل 1 صعودی دیمارک هست
لیزینگ صنعت و معدن هم در ابتدای سیکل زمانی و قیمتی خودش هست و با برخورد با میانگین 200 روزه و برگشت مناسب گزینه مناسبی هست
ایران کارت هم واسه یه نوسان گیری 5 الی 7 درصدی تا حوالی 109 الی 111 مناسبه
سرمایه گذاری اعتبار ایران با برخورد به کف کانال صعودی خودش و برگشت قیمت گزینه خوبی واسه خرید هست اواین مقاومت 226 تومن که قیمت میانگین دوش رو داره . سهم در ابتدای سیکل زمانی صعودی خودش هست
کویر تایر بعد از تصحیح می که داشته گزینه خوبی واسه همراهی سهم تا قیمت 190 تومن هست که مقاومت محکمیه
مارگیرین بعد از تصحیح مناسبی که داشته و با برخورد به سقف کنالا قیمتی که الان به یک حمایت تبدیل شده برگشت مناسبی داشته و گزینه مناسبی اسه خرید میتونه یاشه
مهرکام پارس با برخورد به کف کنال قیمتی خودش در 83 وبرگشت مناسب میتونه سهم خوبی تا قیمت 95 ( 11 درصد سود ) در مرحله اول باشه
پارس خزر ه مبا برخورد به میانگین 200 روزه خودش در حال سرو کله زدن واسه صعود هست اولین مقاومت 217 و بعد 238 تومن هست
کاشی پارس هم در کف کنالا قیمت صعودی خودش هست و اولین مقاومتش هم 126 تومن هست که اگه رد کنه حالا حالا ها جای رشد داره
پارس توشه هم با برخورد با سقف کانال صعودی ک هدر حال حاضر به عنوان کف کانال واسه ریزش سهم حساب میشه اولین مقاومت هست
لاستیک سهند در کف قیمتی خودش هست و اولین مقاومت 228 تومن و بعد 238 هست
سرمایه گذاری سپه با برخورد با قیمت میانگین در کانال عودی در قیمت 147 تومن در حال آماده برای صعود مجدد هست اولین مقاومت 160 و بعد 164 هست
سرمایهبا برخورد به کفباند بولینگر و تصحیح مناسب در ابتدای موج صعودی دیمارک قرار داره اولین مقاومت 259 تومن معادل 100درصد فیبو هست
قند پیرانشهر یه سگنال خرید توی این موج سعودیش داده اولین مقاومت هم میتونه 640 باشه

امیدوارم این اطلاعات بتونه شما رو در خرید سهم بعدی کمک کنه

nshayeghan
May 6th, 2011, 19:30
سلام به همه من عضو جدید هستم میشه لگفا من رو راهنمایی کنید که چه دوره های آموزشی برم و کجا و چطور وارد خرید و فروش سهام بشم؟

siavash916
May 9th, 2011, 13:09
سلام یکی لطفا بگه این پلت فرمی که استفاده میکنید چیه؟

mtkn24
May 10th, 2011, 21:25
با سلام و درود
داداش این پلتفرم معاملاتی مال شرکت رساست (شركت راهبر سرمايه آسيا (رسا ([Only registered and activated users can see links]) . اینم سایتش هست
البته قصدم مسلما راهنمایی هست نه تبلیغ
با سپاس

davodlo
May 16th, 2011, 09:59
salam agar emkan dare chandta maghale dar morede RSI&MACD be man moarefi konid mamnoon:blush:

h.azimi
May 19th, 2011, 23:47
سلام به همگی:
من دانشجو هستم و استادم یه سوال پرسید اگ جوابشو بگین ممنون میشم
یه شرکت یه روش جدید برای پول به جیب زدن ابداء کردن ازین قرارا که:
سیستم خرید برای مصرف را مسول تدارکات به کار میبرد و اینطور عمل میکرد که:فاکتور خرید را با رشوه از بیرون میخرید و به انباردار جهت امضاء تحویل میداد و میگفت این کالا جهت مصرف ارسال شده تا هزینه حمل و کاغذ بازی محول نشود.. حالا ما باید چکار کنیم تا جلوی تقلب گرفته بشه؟

سعید حاج حیدری
June 8th, 2011, 10:00
با سلام خدمت دوستان اینم تحلیل رو دلم نیومد قرار ندهم در سایت الیوت درونش هست و باحات حرف میزنه

m.shekaarian
June 17th, 2011, 11:12
سلام دوستان
جالب بود لذت بردم ولی خبری از سهامهای قدرتمندی مثل باما و کالسیمین نیست !!!!