![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2006
تشکر از ايشان: 151 بار در 48 پست
![]() |
0
در واقع 123 دردل 123 تایم بالاتر که سود این الگو را چند برابر میکنه اما چون روند روزانه با مشکل روبرو شده بایشتی یک اصلاح کلی با احتمال بالا انجام بده یعنی 38 و 50 و 68 وحتی اتمام کلی اصلاح این موضوع رو من بروی چارتهای مختلف در تایم روزانه تحقیق کردم لطفا شما هم برسی کنیذ ونظرتون را اعلام کنید ممنونم |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
0
من این پوزیشن را گرفته بودم و تا 2 پپی تیک پروفیت من هم اومده بود ولی نهایتاً آن را با 120 دلار بستم. جناب فرهنگ نمره من چند میشه؟ پی نوشت 1: البته آن را مدیون 123 جناب علی نوری و الیوت شما و ترجمه زیبای جناب پشوتن می دانم. پی نوشت 2: راستی یه مدتیه جناب پشوتن کمیاب شده اند کسی ازشون خبری نداره؟
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
4 ساعته http://upload.iranblog.com/1/1236738759.gif 1ساعته http://upload.iranblog.com/1/1236738872.gif فرهنگ جان از نظر شما شرایط برقرار هست؟ |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
http://upload.iranblog.com/1/1236694557.gif |
|
|
|
| 3 تشکر کننده از amir_sfx: |
|
|
|
|
مدیر تالار "تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی"
|
0
اگر میشود در همین محیط فروم آپلود کنید میتوانم بینم، اما متاسفانه روی لینک شما که میروم باز نمیشود.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
![]() |
0
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
|
0
ضمن تبریک سال نو یه سوال داشتم! میخواستم ببینم وقتی که 1 و 2 ما کامل شد 3 ما روی درصد خاصی از 1 و 2 نباید بنشیند؟ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
0
نقل قول:
چرا در واقع این قسمت به نوعی به الیوت مرتبط میشود... یعنی شما باید ببینید آیا ضلع 3 در ابتدای ترند بوجود آمده یا در اواسط یک ترند... اگر در ابتدای یک ترند باشد چون به موج 2 و یا B شبیه میشودف معمولا روی نسبتهای 61.8 و 78.6 باید قرار بگیرد که در این سیستم ما 50% را هم استفاده میکنیم اما اگر الگو در اواسط یک ترند تشکیل شده باشد در اینصورت احتمالا با یک موج 4 روبرو هستیم و باید نسبتهای بالاتر از 38.2 را ترید نکنیم... مگر اینکه سیستم الگوی با سود دهی بالایی را به ما نشان دهد...
|
|
|
| 5 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
|
|
|
0
اینکه چگونه میتوان به وجود این پتانسیلها در بازار پی برد تا بتوان ترید ست آپهای مناسبی را بدست اورد. میتوان در یک کلمه بهترین روش را تحلیل الیوت درنظر گرفت.... اما برای آندسته از دوستانی که به الیوت آشنایی ندارند تحلیل امواج با استفاده از خطوط روند را توصیه میکنم . این روشی است که حتی الیوت کارها نیز از آن استفاده زیادی میکنند و بطور کلی استفاده از خط روند میتواند جوابگوی بسیاری از سوالات باشد. و البته تعامل تایم فریمهای بلا و پایین را نباید به هیچ عنوان از نظر انداخت برای مثال من تحلیل ابتدای این هفته را در مورد چند بازار مینویسم تا بهتر موضوع را نشان داده باشم. یورو به دلار تحلیل روزانه: اگر دقت کنید حرکت صعودی احیر خط روند بالایی نزول اخیر را بصورت یک موج ایمپالس شکسته اشت. به همین دلیل میتوان گفت حرکت صعودی هفته پیش تا حدودی مومتوم لازم برای صعودهای بیشتر را فراهم نموده است. و لذا احتمال صعود در این تایم فریم بیشتر بنظر میرسد. ، وجود این تحلیل در طول هفته آینده تا مانی که نشانه های نقض آن بوجود نیاید، میتواند سرنخی برای پیدا کردن موقعیتهای مناسب باشد.
|
|
| 5 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
|
|
|
0
تحلیل با خود دوستان:
|
|
| 4 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
|
|
|
0
ابتدا در نمودار چهارساعته مشخص است که خز روند پایینی شکسته شده است.. در حرکت نزولی شکسته شدن خط روند بالایی نشانه هشدار برای اتمام روند است اما شکسته شدن خط روند پایینی نشانه مومنتوم بازار برای ادامه روند فعلی میباشد. لذا میتوان گفت روند نزولی به احتمال ادامه خواهد داشت...
|
|
| 4 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
|
|
|
0
من کف بوجود آمده که خط روند را شکسته 1orA نامیده ام که معادل نقطه 2 در روش 123 میباشد. حالا بنظر میاید به دلایل تحلیلی این پست و پست قبلی شکسته شدن این نقطه میتواند پتانسیل نزول مناسبی داشته باشد. از طرفی موجی که 1orA خصوصیات امواج ایمپالس را دارد و موج بعد از آن نیز خصوصیات موجهای اصلاحی را دارد.
|
|
| 9 تشکر کننده از فرهنگ: |
![]() |
| Bookmarks |
| برچسبها |
| مختلف, امواج1, ترید, روی, روشهای |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|