![]() |
![]() |
|
|
|
#1 |
|
مدیر تالار "تحلیل الیوت، امواج و سطوح فرکتالی"
|
روشهای مختلف ترید بر روی امواج(1)
سلام، از اینکه مدتی در سایت نبودم بسیار شرمنده ام... امیدوارم بتوانم حضور بهتری در ماههای آینده داشته باشم.
یکی از نکاتی که در مباحث ترید مورد بررسی ترید بر اساس امواج میباشد، بدون توجه به تحلیل الیوت و تنها بر اساس نظریه های اولیه امواج و مباحث فرکتالی. این روشها، معمولا دارای طرفداران زیادی است، چون مبنای منطقی آنها بسیار قوی میباشد و از طرفی استفاده از آنها مستلزم دانش پیچیده ای چون الیوت نمیباشد. البته این روشها عیوبی هم دارند از جمله آنکه به دلیل عدم آشنایی با زیرساختهای بازار بعضی الگوهای کاذب نیز در انها استفاده میشود. همچنین این روشها نیاز به مباحث قوی تریلینگ و مدیریت پوزیشن دارد. من سعی میکنم در یک یا چند تاپیک به معرفی این روشها بپردازم...امیدوارم علاقه مندان بتوانند استفاده مفید را از این روش ببرند. موفق باشید. فرهنگ
|
|
| 77 تشکر کننده از فرهنگ: | 3896801, Aidin.Fx, Alex_y, Ali Ghayouri, alirezaxx25, amir biz, AmirBabak, amirhabibi, amir_sfx, ar460ash, azadmard, baharloo, behrouz-fx, behrouzforex, bemo, cold_fear, dido, dolatmand, farhad11, Firouz MT, forex men, Ganji251, Gh.Saeadian, hamidreza1355, heidarbaba_m, henriholmz, Hesam3737, Honda, hooman2006, Hosein Jun, izis, Jules Verne, Kambiz_T.A, kurosh_lava, land, leader_nima, mahmoud823, Mehdi.gpr, mehdi747cnc, mehdi_LA, mehr4u, mehrdad_rp, MOH$EN, mohammad rostami, mohammad_8051, moorik, morad, Morteza M, mosen, nimafx, nima_fx2, nirvana, NoName, OKEY, omidsx, oomiidd, Pip_Noob, reza1982, rezaei, saboor, saeeron, seasun4t, shayan1, silent_killer, siroos2007, soshyant, sulduz, trendfinder, مالباخته, محمد هورزاد, وحید درزی, vahidrock, vahid_vpshack, WISHMASTER, رامين مقدس, سعید حاج حیدری, علي فاركس |
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
با سلام به تمامی اساتید و دوستان خوب سرمایه ای به خصوص حناب فرهنگ عزیز که از سرمایه های سایت سرمایه هستند...
حناب فرهنگ بسیار خوشحال شدم وقتی تاپیکتونا دیدم....تا باز هم از مطالب پربار شما استفاده کنیم...تبریک می گم حضور مجددتونا توی سایت موفق و سربلند باشین. محسن عنایتی
|
| 10 تشکر کننده از MOH$EN: |
|
|
#3 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 556 بار در 279 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
درود بر جناب فرهنگ که دشواریهای الیوت را برای علاقمندان می شکافند .
یا هو
|
| 4 تشکر کننده از morad: |
|
|
#4 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 2,451 بار در 628 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
جناب فرهنگ بی صبرانه منتظریم ببینیم چه سوغاتی هایی برای ما آوردید.
ارادتمند
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
منتظر ارايه مطالب با ارزش شما هستيم جناب فرهنگ. جاي خاليتون توي سايت احساس ميشد واقعا
|
| 7 تشکر کننده از Hosein Jun: |
|
|
#6 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Nov 2007
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 936 بار در 248 پست
سلام
امیر جان بازگشتتون رو خیر مقدم میگم همراه تاپیکتون هستم و منتظر ادامه اون موفق و پیروز باشید سعی میکنم اگه کمکی تو پیشبرد تاپیک از دستم بر بیاد کوتاهی نکنم البته با سواد کمم حیدر
|
| 5 تشکر کننده از heidarbaba_m: |
|
|
#7 |
|
Member
تاريخ عضويت: Aug 2008
تشکر از ايشان: 219 بار در 92 پست
![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام :
جناب فرهنگ از اینکه شما دوباره مطلبی در سایت اموزش میدهید بسیار خوشحالم , مطمعنا این تاپیک پر بار خواهد بود ![]() با تشکر
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jan 2008
تشکر از ايشان: 396 بار در 124 پست
![]() |
فرهنگ عزيز
دلمون برات تنگ شده بود آرزوي موفقيت برايتان دارم
|
|
|
#9 |
|
|
از دوستان خوبم بسیار تشکر میکنم... واقعا لطف دارید و منو شگفت زده کردید.
امیدوارم بتوانیم مباحث خوبی را با هم پیش ببریم. من بیشتر شبها و آخر شبها فرصت نوشتن پید میکنم .. اما برای شروع مبحثی را میخواهیم شروع کنیم که به روش 123 معروف میباشد. در واقع این ساده ترین ترید بر اساس امواج میباشد و دوستانی چون آقای نوری در قسمت استراتژیها نیز به این نکته پرداخته اند... تقریبا همه دوستان با این موضوع که مبانی این روش و اصول اولیه آن چیست آشنایی دارند و دوستانی که احیانا آشنایی ندارند میتوانند به تاپیک آقای نوری یعنی [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] مراجعه نمایند. چیزی که ما اینجا به آن خواهیم پرداخت، دو مسئله مهم است: یکی مفهوم این روش ترید از دید تئوری امواج میباشد. و دوم رسیدن به یک سیستم مناسب تریلینگ در این روش. اما ابتدا به مفهوم این روش از دید تئوری امواج میپردازیم. چرا که بنظر میرسد رسیدن به یک شناخت عمقی از یک روش در بهتر استفاده کردن آن روش بسیار موثر واقع خواهد شد، و بسیاری از پترنهایی که من انها را پترن کاذب مینامم فیلتر خواهد شد. نحوه پیشبرد این تاپیک انشالله به این صورت خواهد بود که بعد از پخته گردن استراتژی و کامل شدن آن با کمک علاقه مندان بصورت لایو ترید خواهد شد. و نتایج همینجا ثبت خواهد شد. قرار نیست لزوما از همان ابتدا به نتایج مناسبی برسیم اما تصور میکنم با تشریک مساعی میتوان به نتایج مناسبی رسید. انشالله آخر شب به مباحث اولیه این موضوع خواهم پرداخت. موفق باشد فرهنگ
|
|
| 19 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
#10 | |
|
|
نقل قول:
به هرحال وقتی تاپیک استراتژیهای الیوت ویو را شروع کردم دانش من محدود بود به دو سه کتاب و دیگر هیچ، اما به تدریج و با توسعه تاپیک، صفحات جدیدی برویم گشوده شد، این کاری است که تقریبا همه ما میکنیم و این اموزش نیست، بلکه مرور و همفکری و رسیدن به مفاهیم جدید و ارزشمند میباشد. باز هم از نظر لطف شما ممنونم.
|
|
|
| 15 تشکر کننده از فرهنگ: |
|
|
#11 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2008
تشکر از ايشان: 505 بار در 109 پست
با سلام به جناب فرهنگ
براي مبحث جالبي كه شروع كرديد از شما متشكرم.راستش منم دارم روي يه همچنين چيزي كار ميكنم. منتظر مطالب جالبتان هستم.
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
جناب فرهنگ عزیز
بسیار بسیار خرسندم که حضور مجدد شما در این سایت و با موضوعی جدید در حال لمس شدن هست . آرزوی موفقیت روز افزون برای شما را دارم. موفق و شاد باشید.
آخرین ويرايش توسط Oops در February 27th, 2009 و ساعت 16:27 |
|
|
|
| 8 تشکر کننده از Oops: |
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
سلام جناب فرهنگ
از حضورتون بسیار خوشحالم پی گیر مطالب ارزشمندتان هستم موفق و پیروز باشید
|
|
|
#14 |
|
|
همانطور که میدانیم در روش یک دو سه سیستم معاملاتی اصلی بر اساس Break out قله موج اول یا به عبارتی شکسته شدن نقطه شماره 2.
ما هم میخواهیم همین ورود را در حال حاضر بررسی کنیم. اما نخستین شرطهایی که بنظرم باید به سیستم اضافه شود عبارت است از: 1- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که تنها شکستهایی را شکار کند که موج اصلاحی به اتمام رسیده باشد. 2- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که موج اصلی و اصلاحی مشخصات موجهای اصلی و اصلاحی را داشته باشند. 3- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که شکستهایی را شکار کند که دارای پتانسیل حرکتی بالیی باشند. 4- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که تارگتهای مناسبی را معرفی نماید و در عین حال سیستم تریلینگ مناسبی را نیز تعریف کند. 5- سیستم تریلینگ و تعیین استاپ اولیه سیستم باید بگونه ای باشد که ضعفهای ظاهری سیستم (ریسک به ریوارد ) را برطرف سازد.
|
|
| 34 تشکر کننده از فرهنگ: | 3896801, Aidin.Fx, amir biz, amir_sfx, cold_fear, dido, elyas68, farhad11, Firouz MT, forex men, Ganji251, hamidreza1355, heidarbaba_m, Hesam3737, Hosein Jun, kurosh_lava, land, leader_nima, mehrdad_rp, mohammad rostami, morad, Morteza M, nimafx, nima_fx2, nirvana, saeeron, sulduz, termes, trendfinder, محمد هورزاد, وحید درزی, vahidrock, سعید حاج حیدری, علي فاركس |
|
|
#15 |
|
|
1- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که تنها شکستهایی را شکار کند که موج اصلاحی به اتمام رسیده باشد.
2- سیستم باید بگونه ای تعریف شود که موج اصلی و اصلاحی مشخصات موجهای اصلی و اصلاحی را داشته باشند. برای دو مورد فوق باید با خصوصیات کلی ترندهای اصلی و اصلاحی آشنا باشیم... یعنی باید بتوانیم بصورت جشمی تشخیص دهیم که این ترند اصلی است و یا اصلاحی. به عنوان مثال نباید الگوی 123 ای که روند اصلاحی آن خصوصیات ترندهای اصلاحی را ندارد، ترید کنیم. قبل از اینکه به توضیح خصوصیات کلی این دو نوع ترند بپردازیم به شکل زیر دقت کنید. من ترند های اصلی را با مستطیل و اصلاحها را با خط مشخص کرده ام.
|
|
| 26 تشکر کننده از فرهنگ: |
![]() |
|
|
| Bookmarks |
| برچسبها |
| مختلف, امواج1, ترید, روی, روشهای |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|