![]() |
![]() |
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2006
تشکر از ايشان: 114 بار در 43 پست
![]() |
در ماه چند دلار از بروکر خارج میکنید
سلام دوستان
همه ما با بروکرهای مارکت میکر کار میکنیم وتا جای که همه میدونن این بروکرها دوست ندارند به ما سود دهند خیلی از آنها کمیسیونی به آی بی ها می دهند تا با دادن فورکست غلط به کلاینتها حسابهای آنها را کال کنند که این چیز جدیدی نیست جدیدا چیز جدیدی شنیدم که یکی از دوستام تو یاهو میگفت : یک بروکر مارکت میکر اگر مشاهده بکنه که یک روش در ماه بیش از 5000 دلار از بروکرش پول خارج می کنه (حلا چه یک نفر بیش از 5000 دلار یا 5 نفر ماهی 1000 دلار ....) بعد از یکی دو ماه به سرعت جلوی اون شخصو میگیره به هر دلیلی حالا اسکلپ - اکسپرت - نمیدونم کلاه برداری..... تازه این مبلغ برای بروکرهای خوب است بروکرهای خیلی بد تر که بماند حالا میخوام راستو حسینی هر کی مبالغی که در ماه از بروکر کشیده بیاد در اینجا بنویسه تا ببینیم این حرف درسته یا نه چرا تا به حال کسی به این مشکل نخورده چون همه ما یا ضرر میدیم یا سود کم میکنیم و نشده کسیمون تا به حال ماهی بیش از 5000 دلار درامد داشته باشه مثل آمارهای که در ایران گرفته میشه برای این که کم نیاریم جلو دیگرون هر کی میاد یک عدد بیشتر برای سود خودش در ماه اعلام می کنه در اوایل راه اندازی این سایت که بعضی میگفتند کمتر از 3000 پیپ در ماه فایده نداره نمیدونم من ماهی 30000 دلار درامد دارم .... باز حالا بهتر شده حالا بیاین دقیق بگید و تجربیات خودتونو در گرفتن سودهای زیاد از بروکر بنویسید با تشکر علی افشار
آخرین ويرايش توسط aliali در July 31st, 2007 و ساعت 12:42 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
با سلام
دوست عزیز بهتره یه قسمت هم بگذاریم "در ماه چند دلار از حساب خود به حساب بروکر منتقل میکنید" چون فکر کنم بیشتر اینوری باشن تا اونوری ممنون |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
سلام علی آقا
زیاد فکرت را درگیر این مسئله نکن که ببینی چه کسی بیش از 5000 دلار از بروکرش درآمد داره و سعی کن تمرکزت را روی روش کارت بزاری تا زودتر خودت در جرگه این افراد قرار بگیرد. در ضمن فکر نمیکنم افراد زیادی تو سایت باشند که با روش اصولی و بدون ریسک زیاد ( که میشه دیگه قمار اگه شانس بیارند) به این مبلغ سود دهی رسیده باشند و آن سری از بچه های که به این توانایی رسیده اند کار امروز و فرداشون نبوده بلکه تو این بازار پوست انداختند تا به این مرحله برسند. وقتی هم به این مرحله برسند مطمئن باش دیگه با این بروکرهای در پیتی ما کار نمیکنند که بخواهند با این مبالغ اذیتشون کنند . ولی در مجموع دوست شما بی راه هم نگفته ولی منظور ایشون همون بروکرهای در پیتی هستند که از اول برای کلاه برداری تاسیس شده اند نمونش هم این بلا سر دوست خوبمون غازمار عزیز امد که پلشو خوردند و یک ابم روش. من به عنوان برادر کم تجربه تر توصیه میکنم زودتر به استراتژی مختص خودتان برسید و روی آن متمرکز بشید و این کارو با یکی دو ارز انجام بدین تا به اون ارز آشنایی کامل پیدا کنید. البته میدونم که شما تجربت از من بیشتره و من این مسائل را برای یاد آوری عرض کردم . قربانت خسرو
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ايشان: 2,635 بار در 892 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
با سلام
بحث جالبی در مورد رفتار بروکرها در صورت سود مداوم وپرداخت نکردن توسط بروکر بیان فرمودید من حدود 4 ماه با یه بروکر کار میکنم و توی این مدت سود کردم البته نه زیاد (هیچکدام از ماه ها ضرر نداشتم )واز روش خودم اسفاده میکنم (واقعا سوده هست)اگه تبلیغ نشه در هر صورت یک هفته ای هست حساب من رو غیر فعال کرده وهرچه ایمیل میزنم میگه تا 3و 4 هفته دیگه جواب میدم در صورتی حسابم رو برای همیشه ببنده هم استیتمنتم رو هم اسم بروکر اینجا عنوان میکنم کم کم دارم متوجه میشم بعضی از بروکرها حقه بازن
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ای بابا!
آقا فکر کردن به اینها باعث ضرر خواهد شد عده ای زیادی در سایت هستند که سود می کنن و برداشت می کنند آنهم مدام مثل جناب فرخ اول شما به این سوال جواب بده: آیا می تونی سود کنی بعد اگه سود کردی بروکر بهت میده چون دلیلی نداره این کار رو نکنه 95 نفر ضرر میدن 5 نفر سود می کنن اینکه بروکر دوس داشته باشه کلاینتش کال بشه فکر نکنم! بروکر دوس داره کلاینتش همیشه باهاش ترید کنه و سود ببره و اسپرید بده ما که شنیده بودیم تو ممالک اجنبی خیلی از بروکر ها میرن دنبال افراد از بهترین تحلیلگران هم تحلیل می خرن میارن مفتی میدن به کلاینت هاشون تا سود کنن تازه اگه یکی که در ماه 5000 دلار سود می کنه زیاد.......د دید بروکر بهش گیر میده همچین آدمی میره در ECN ها حساب باز می کنه نزار روحیه اتو با این چیز ها خراب کنن وارد بازار شو باهاش دوش به دوش حرکت کن ازش سود بگیر
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
سود بروکر هم از اسپرد نیست و اون اسپرد برای جلو گیری از اسکلپ و رد گم کردن بروکر (که ما معامله را در بانک انجام میدهیم) است بروکرهای ای سی ان هم که شما یک چیزای در موردش شنیدید روی کمیسیون که میگیرند سود میکنن اسپرد در حقیقت فاصله قیمت صف خرداران و فروشندگان هست که داعما در بروکرهای ای سی ان در حال تقییر است در بروکرهای مارکت میکر اول اومدن اسپردو فیکس کردن و بعد کمیسیون و بعد سواپ چون معاملات وارد بازار نمیشه و رو ضرر کلاینت سود میکنند کمی در سایت مطالعه کنید بعد بیاین کامنت بزنید بحث من یک بحث کاملا علمی و با سالها تجربه دارم میگم دید شما در مورد بروکر میدونید به چه صورتیه مثل اون بچه ای که دیدش در مورد پلیسه (شبا که ما خوابیم آقا پلیسه بیداره....) حالا دید ما از پلیس چیه؟.... منم اون اوایل دیدم در مورد بروکر مثل شما بود
آخرین ويرايش توسط aliali در July 31st, 2007 و ساعت 16:25 |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
![]() |
نقل قول:
سلام چند تا از بچه ها رو میشناسم که استراتژی هاشونو تا با لات کم میگرفتن مشکلی نداشت همین که لات رو بالا بردن بروکر جلوشونو گرفت .....
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
نقل قول:
............................
|
|
| تشکر کننده از moha: |
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
نقل قول:
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
به نظر منم ادم روی استراتژی خودش کار کنه بهترین کاره
ولیکن اینکه میگین یه بروکر مثلا جلو خروج 5000 تارو بگیره یه جورایی با عقل نمیخونه بله ، شاید یه سری بروکر اینجوری باشن ولیکن سریع دستشون رو میشه و عمرشون به پایان میرسه به نظر شما بروکرهایی که چندسال سابقه دارن مثلا بالای 4 سال اگه میخواستن همچین کاری کنن اعتبارشون لطمه نمیخورد؟ مهمترین مسئله برای یک بروکر اعتبارشه که اگه از دست بره ...... به نظر شما توی یک بروکر که این همه ملت سرمایه گذاری میکنن و حساب باز میکنن حتی اگه ماهی چند درصد ناقابل هم بخواد این بروکر سود بده به مشکلی برمیخوره؟ مگه حتما لازم هست بروکر همه پولهارو بالا بکشه به نظرم اول روی یه استراتژی کار کن کامل که مسلط شدی خب حالا هم یه مقدار تو همین بروکرهای ... تونستی پول جمع کنی هم اینکه امادگی پیدا میکنی و میری تو یه بروکر .... حساب باز میکنی ولی در کل این چیزی که شما میگیو نمیشه به همه بروکرها نسبت داد چون اونموقع مهمترین چیزو یعنی اعتبارشونو زود از دست میدن ... موفق باشید
<<<*** اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ***>>> آخرین ويرايش توسط hadiearn در July 31st, 2007 و ساعت 17:06 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
نقل قول:
من همه توضیحات شما را فقط با یک سوال رد می کنم لطفا به این سوال پاسخ دهید که SaxoBank , GFT , Mig , CMC مارکت میکر هستند یا ای سی ان ؟ اطلاعات شما از بروکرها و روابط بین Markert Maker ها و بانکها بسیار اندک است .
|
|
| 4 تشکر کننده از Mostafa.Nasiri: |
|
|
#12 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,160 بار در 486 پست
![]() ![]() ![]() ![]() |
*FOREX* جان در صورتي كه دو ست عزيزمونaliali به سوال شما جواب دادن يا حتي ندادن شما خودتون جواب سوالي كه كردين رو بدين تا اطلاعات جمع تو اين زمينه بيشتر بشه
پ ن: يادمهaliali يه جا راجع به بروكرهاي ماركت ميكر وecn مفصل بحث كرده بود كه من نتونستم لينكش رو پيدا كنم تا اينجا بذارم
دلم از تاریکیها خسته شده آخرین ويرايش توسط kia16384 در July 31st, 2007 و ساعت 17:38 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: abidjan
تشکر از ايشان: 1,119 بار در 435 پست
![]() |
نقل قول:
در مورد MIG هم اطلاعی ندارم.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
اگر کسی باشه که توی مقوله بازارهای مالی سود کنه و پولشو از بروکر ( حالا هر کوفتی که میخواد باشه ) بگیره اینو مطمئن باشید که هیچوقت نمیاد تو فروم بنویسه چون ترید اونم با قاعده و اصول درست اصلا وقت اضافه برای تریدر نمیذاره که تو پیک بازار ( یعنی الان) بیاد بشینه و فروم مطالعه کنه. پس بنا بر این منتظر جواب دادن به موضوع این تاپیک نباشید.
آخرین ويرايش توسط chaos_of_death در July 31st, 2007 و ساعت 17:54 دليل: به خودم مربوطه |
|
|
|
|
|
#15 |
|
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: abidjan
تشکر از ايشان: 1,119 بار در 435 پست
![]() |
مبلغی که شما بیان فرمودید 5000 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین جناب *Forex* مبالغی که برداشت کردند و میکنند خیلی بیشتر از رقمی هست که شما نوشتید
|
|
| 2 تشکر کننده از eSpigel: |
![]() |
|
|
| Bookmarks |
| برچسبها |
| چند, میکنید, ماه, بروکر, خارج, دلار, در |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|