انجمن‌های سرمایه افشای ریسک

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > فارکس (Forex (Foreign Exchange) Market) > تالار عمومی فارکس (General Forex Discussion Forum)

Notices

پاسخ

ابزارهاي موضوع
قديمي February 9th, 2008, 18:11   #91
iran7000
Senior Member

iran7000's Avatar

تاريخ عضويت: Oct 2006
تشکر از ايشان: 1,251 بار در 388 پست
iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)iran7000 (سطح 9)
0

بحث کاملا منحرف شد.

اون تاپیک پشت پرده فارکس کم بود این هم اضافه شد.
iran7000 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از iran7000:
قديمي February 12th, 2008, 04:41   #92
reza_ra59
Junior Member

reza_ra59's Avatar

تاريخ عضويت: Nov 2007
تشکر از ايشان: 326 بار در 103 پست
reza_ra59 (سطح 2)reza_ra59 (سطح 2)
0

بله میشود .
همین الان از همه میپرسم آیا میتوانید یک بویینگ 747 بسازید؟
100 در صد شما میگویید نه.
اما میشود .همه میدانیم که میشود. چطور میخواهید با خواندن چند کتاب پزشکی جراحی کنید؟
همه می دانیم یک موتور چهار زمانه چگونه کار میکند .اجزائش را هم بلدیم.ام نمیتوانیم یک ماشین را
فیلر کنیم.پس هیچ ماشینی فیلر نمیشود؟
نه باید در زمستان آچار به دستتان بچسبدو از اوسا چک بخورید. تا ببینید که میشود.
بعضی ها 23 سال درس میخوانند باز هم جراح نمیشوند.حالا شما چند وقت است فارکس کار میکنید که
میگویید نمی شود؟

کار در فارکس هم همینطور است.
من یکی اینقدر سوتی دادم در اولین حساب ریل خودم.همش هم میگفتم تقصیر بروکر است.
اما الان میدانم که میشود.
فکر نکنید که فارکس خرید وفروش ماشین است هر چند اکثر ما در همان هم برویم ضرر میکنیم.
روزانه برنامه ریزی کنید برای خواندن وترید.
بعد از چند هفته(واقعیت چند سال اما چون همه آی کیو بالای 150 هستن چند هفته) که در دمو
موفق شدید.(اشتباه مرا نکنید که بگویید آها این جا میخرم واقعا پوزیشن بگیرید) یک حساب ریل
باز کنید.بعد میبینید که موفق میشوید.

نگید اینارو خودمون میدونیم.کدام یک از کسانی که موفق نشدند در دمو موفقند؟
یک حساب 100 تایی دمو را کریدید 200 تا، خوب حالا تا دوهفته ادامه بده ! اصلا روشی که 100 رو در
چند روز میکنه 200 یعنی 1000 را در یک ساعت میکنه 0.67 سنت

آخرین ويرايش توسط reza_ra59 در February 12th, 2008 و ساعت 04:52
reza_ra59 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 22nd, 2008, 10:25   #93
ATOS
Junior Member

تاريخ عضويت: Feb 2008
تشکر از ایشان: 4 بار در يک پست
ATOS (سطح 1)
0

با سلام:
من قبلا از وجود همچین بازاری اطلاع داشتم ولی جدی بهش نپرداخته بود
یک سوال برای شروع از دوستان دارم:
من قصد دارم طی 2 ماه آینده 20 میلیون تومان در زمینه خرید و فروش زمین سرمایه گذاری کنم و مطمئن هستم ماهی 1 تومن میره رو پولم حالا :
1- آیا میتونم توی این 2 ماه با بازار فارکس آشنا بشم و سرمایه گذاری کنم؟
2- آیا 5 میلیون سرمایه گذاری در این بازار کار عاقلانه ای است؟
3- از 5 میلیون ، بطور متوسط ماهی 200 تومان سود عاید من میشه؟
ATOS آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از ATOS:
قديمي February 22nd, 2008, 11:00   #94
saied
Senior Member

saied's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2005
تشکر از ايشان: 775 بار در 236 پست
saied (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ATOS نمايش نوشته ها
با سلام:
من قصد دارم طی 2 ماه آینده 20 میلیون تومان در زمینه خرید و فروش زمین سرمایه گذاری کنم و مطمئن هستم ماهی 1 تومن میره رو پولم حالا :
نه دوست عزیز نمی توانی توی دو ماه فارکس کاری بشی که بتوانی سود کنی آن هم صفر کیلومتر
من پیشنهاد می کنم برید سره همان مسکن فعلا بعد بیا بشین یک متاتریید دانلود کن روزی یک ساعت بشین فقط چارت رو نگاه کن ببین چطوری میره پایین میاد بالا هر پایین بالا که میره 10$ ببین تحملش رو داری جلو چشمت 60 تا 10 $ که بشه 600$ بره از دستت پشت مونیتور سکته نمی کنی؟ بعد بیا رو دمو ببین کلا این نرم افزار چطور کار میکنه تمام ابزارهاشو بشناس بعد بیا مطالعه کن قوانین رو یار بگیر یک روش خوب هم یاد بگیر بعد روی دمو آزمایشش کن بعد یک حساب کوچیک مینی یا میکرو باز کن 3 تا 6 ماه اگر روی این حساب رو به مثبت بود عمل کردت خیلی راحت دلت خواست 5000$ یا بیشتر حساب باز کن کار کن اینطوری می توانی به آینده روشن امید داشته باشی و سود کنی !
saied آفلاين است پاسخ با نقل قول
8 تشکر کننده از saied:
قديمي February 22nd, 2008, 11:03   #95
arash central
Senior Member

arash central's Avatar

تاريخ عضويت: Apr 2007
تشکر از ايشان: 355 بار در 134 پست
arash central (سطح 2)arash central (سطح 2)
0

نقل قول:
با سلام:
سلام برادر
خوش آمدی
نه نه نه . حداقل 1سال زمان نیاز داره ....
تو این 1سال همون زمینو بخر تا سود کنی ، و فرصت داری که این بازارو بشناسی...
موفق باشی

همزمان شد.....

آخرین ويرايش توسط arash central در February 22nd, 2008 و ساعت 11:07
arash central آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از arash central:
قديمي February 23rd, 2008, 13:33   #96
Mani Moradi
Senior Member

Mani Moradi's Avatar

تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 859 بار در 121 پست
Mani Moradi (سطح 8)Mani Moradi (سطح 8)Mani Moradi (سطح 8)Mani Moradi (سطح 8)Mani Moradi (سطح 8)Mani Moradi (سطح 8)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Mani Moradi
0

نقل قول:
با سلام:
با سلام

دوست عزیز سرمایه گذاری در بازار فارکس از دوطریق امکان پذیر می باشد اول اینکه شخص سرمایه گذار سرمایه خود را در اختیار افراد کار بلد و تریدرهای با سابقه و با تجربه قرار دهد تا با مدیریت سرمایه او و دریافت قسمتی از سود به صورت توافقی سرمایه آن شخص را در این بازار به جریان بیندازد و سرمایه گذار را به سود برساند.

اما نوع دوم سرمایه گذاری در این بازار به صورت فعالیت در این بازار توسط شخص سرمایه گذار می باشد .

اگر شما می خواهید شخصا مبادرت به سرمایه گذاری و انجام فعالیت در این بازار بپردازید که خیلی خوب هم هست اصلا نباید چشم به یک ماه و دو ماه یا حتی یک سال داشته باشید بلکه به عقیده بنده هر کسی از ابتدای ورود خود به بازار فارکس و از زمانی که دوره های آموزشی را شروع می کند باید چشم به چند سال آینده داشته باشد تا اگر در اثر سختی ها و دشواری ها و ناامیدی های فراوان این کار به سراغ کار دیگری نرفت پس از عبور از امواج سهمگین به ساحل موفقیت برسد.

در ابتدا با توجه به اینکه هیچ گونه آموزش آکادمیک و دانشگاهی یه صورتی که برای رشته های دیگر وجود دارد برای فارکس در ایران وجود ندارد برای انتخاب آموزشگاهی که می خواهید دوره های آموزشی خود را در آن طی کنید باید وسواس و دقت زیادی به خرج دهید و با افراد با تجربه تر مشورت نمائید .

هم چنین در طی دوره های طولانی آموزشی اگر زمینه سرمایه گذاری کم ریسک تری مثل همان مسکن که خود به آن اشاره کردید برایتان فراهم است آن فرصت را از دست ندهید و یا اگر در حال حاضر صاحب شغل و یا کار دیگری هستید هرگز تا زمانی که به تثبیت کامل در این کار نرسیده اید شغل خود را ترک نکنید .

و اما پس از طی دوره های آموزشی تخصصی افتتاح حساب دمو و فعالیت در آن تا زمان رسیدن به یک استراتژی شخصی معتبر و قابل اطمینان و کسب تجربه ترید قدم بعدی است .

هرگز اقدام به افتتاح حساب ریل با مبالغ بالا نکنید و سعی کنید تا زمانی که تسلط کامل به خود و رفتار بازار پیدا نکرده اید سرمایه بالای خود را وارد این کار نکنید که این امر حداقل بین۶ ماه تا یک سال از زمان افتتاح حساب ریل زمان خواهد برد.

پس از طی تمامی این مراحل شما آماده سرمایه گذاری در بازار فارکس توسط خودتان هستید و می توانید سرمایه خود را از طریق یک بروکر خوش نام و معتبر وارد بازار فارکس کنید .

بنابراین توصیه بنده به شما و تمامی افرادی که قصد سرمایه گذاری و کار در فارکس را دارند این است که اگر حوصله و وقت و علاقه کافی برای طی این مراحل را در خود می بینید با ترسیم یک چشم انداز چند ساله وارد این کار شوید .

از آنجائیکه فعالیت در مشاغلی مثل لوله کشی نجاری آهنگری و خیاطی و...... نیاز به علاقه و گذراندن چند سال دوره شاگردی و کسب تجربه نزد استاد کاران این مشاغل را دارد کار فارکس نیز که نیاز مند تحلیل بازار های مالی می باشد از این قاعده مستثنی نیست و شما نمی توانید کار فارکس را که بنا به گفته بعضی از فعالانش حرفه ای ترین کار دنیاست را تنها با گذراندن یک دوره فشرده یک ماهه یاد گرفته و موفق شوید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همان طور که دانشجوی سال اول رشته پزشکی بهترین دانشگاه های دنیا نیز قادر به انجام عمل پیوند قلب نخواهد بود هر چند که از هوش و استعداد فراوانی نیز برخوردار باشد .

امیدوارم که با مطالعه و تحقیق و درایتی که به خرج می دهید شما و کلیه علاقه مندان به سرمایه گذاری در بازار های مالی بتوانید یک تصمیم منطقی و درست با آینده ای روشن بگیرید .

انشاالله
قديمي February 26th, 2008, 22:01   #97
raminayat
Senior Member

تاريخ عضويت: Mar 2004
تشکر از ايشان: 582 بار در 176 پست
raminayat (سطح 7)raminayat (سطح 7)raminayat (سطح 7)raminayat (سطح 7)raminayat (سطح 7)raminayat (سطح 7)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله raminayat نمايش نوشته ها
تصویر پیوست استیتمنت چهار ماهه یکی از دوستان است که با اجازه خودشان اینجا قرار می دهم
بعد از پنج ماه:
عكس ضميمه
نوع فايل: jpg 5month-statement.JPG‏ (73.5 کیلوبایت, 260 نمایش)
raminayat آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 27th, 2008, 20:15   #98
saied
Senior Member

saied's Avatar

تاريخ عضويت: Aug 2005
تشکر از ايشان: 775 بار در 236 پست
saied (سطح 2)
0

دوستانی که می خواهند بدانند که آیا کسی روی این کره خاکی هست که سود میکنه یک نگاه به این کلیپ بندازن
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
saied آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از saied:
قديمي December 7th, 2008, 14:34   #99
alan
Junior Member

تاريخ عضويت: Nov 2008
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
alan (سطح 1)
0

bsiar motshakeram
alan آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 8th, 2008, 09:33   #100
k1984
Senior Member

k1984's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2007
تشکر از ايشان: 176 بار در 112 پست
k1984 (سطح 1)
0

بد نیست اینو هم ببینید. تریدر عصبانی

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
k1984 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 9th, 2009, 15:18   #101
shahram51
Junior Member

تاريخ عضويت: Apr 2006
تشکر از ايشان: 18 بار در 5 پست
shahram51 (سطح 1)
0

سلام
ببخشید دوستان من نمی خوام کسی رو ناامید کنم اما یک سری سوالهای بدیهی برام وجود داره که خوشحال میشم جواب قانع کننده ای براش پیداکنم

آیا فارکس می تواند یک کسب و کار باشد؟

من چندین نفر را می شناختم که فارکس کار می کردند ، از این چند نفر که من رفت و آمد داشتم با اونها و همگی در الهیه و قیطریه بودند فقط یکی باقی مونده که ایشون هم بیشتر کار مشاوره و آموزش رو انجام می دهند ، چرا هیچ کار دیگری اینطور نیست
مثلا آیا شما فرش فروشی رو دیدید که بیاد آموزش فرش فروشی یاد بده؟ طلا فروش چی ؟ تهیه کننده تلویزیون چی؟ برج ساز ؟
رستوران دار موفق ؟ و هزاران مثال دیگه

ممکنه الان دوستان خرده بگیرند که فرش فروشی با اینکار قابل قیاس نیست ، باشه ... اما به نظر شما چرا اینقدر آموزش فارکس زیاد هست ... اگر واقعا اینقدر پول هست و راهش رو میشه آموزش داد چرا خود دوستان استفاده نمی کنند؟

چرا ما هیچ کسی رو نمی شناسیم که مثلا 6-7 سال باشه که فارکس کار می کنه ؟ ولی توی همه صنف های کاری افراد و شرکتهای قدیمی رو میشناسیم

آیا اصلا پول در آوردن از تجارتی که سود من حتما با ضرر کس دیگه ای همراه است درسته؟
حتما همه دوستان می دونند که در فارکس جمع جبری کل برابر صفر است یعنی فرض کنید اگر من سود می کنم کس دیگه ای ضرر کرده که این پول مقداریش به من رسیده و بقیه هم در جیب بروکر هاست

آیا اینکه همه چیز رو بندازیم گردن طمع و اشتباهات فردی درسته؟ به هر حال فرض کنید من 2 سال مطالعه کنم یک مدت هم دمو کار کنم یکسال هم ضرر بدم ولی به هر حال باید بعد از چند سال بتونم سود مداوم داشته باشم ... قانون این دنیا اینه که هر کاری دنبالش باشی و زحمت بکشی به نتیجه می رسی

اصلا چرا کسائی که موفق هستند در این زمینه خودشون رو معرفی نمی کنند؟
زمانی که ما دم کنکور بودیم یادمه می گفتند یک نفر هست که خیلی کارش در این زمینه درسته و وقت مشاوره اش 4 ماه دیگه است
بعدها فهمیدم که ایشون آقای قلم چی هستند و هر روز هم الحمدااله موفق تر شدند.... اما یک دفعه آقای قلم چی محو و نابود نشد بلکه هرروز بیشتر پیشرفت کرد و همه هم ایشون رو شناختند

سالها پیش مقاله ای می خوندم که اعلام کرده بود برجسته ترین یاضی دانان در لاس وگاس به کار برنامه ریزی سیستمهای قمار و دستگاههای اونجا مشغول هستند و همیشه به گونه ای برنامه ریزی می کنند که هیچ وقت شما برنده نهائی نباشید

با تشکر از همه دوستان
shahram51 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2009, 06:14   #102
سهامدار جزء
مدیر تالار مدیریت سرمایه - مدیر تالار روان‌شناسی در معامله‌گری

سهامدار جزء's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2004
تشکر از ايشان: 7,514 بار در 1,303 پست
سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)سهامدار جزء (سطح 11)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به سهامدار جزء ارسال پیام بوسیله Skype™ به سهامدار جزء
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahram51 نمايش نوشته ها
...
ممکنه الان دوستان خرده بگیرند که فرش فروشی با اینکار قابل قیاس نیست ، باشه ... اما به نظر شما چرا اینقدر آموزش فارکس زیاد هست ... اگر واقعا اینقدر پول هست و راهش رو میشه آموزش داد چرا خود دوستان استفاده نمی کنند؟

چرا ما هیچ کسی رو نمی شناسیم که مثلا 6-7 سال باشه که فارکس کار می کنه ؟ ولی توی همه صنف های کاری افراد و شرکتهای قدیمی رو میشناسیم...
سلام
در مرود داستان آموزش با شما موافقم. دلیلش در بدبینانه ترین حالت این است که این افراد سود نمیکردند و در خوشبینانه ترین حالت این است که ریسک را کاهش میدادند. البته در اصناف دیگر هم آموزش وجود دارد اما نه این شدت.
معتقدم که دوره آی بی بازی و آموزش فارکس در ایران به پایان راه خودش نزدیک میشود. اگر مجموعه تریدرها را به صورت یک هرم فرض کنیم، بروکر در بالای این هرم قرار دارد و چند آی بی در میان هرم و بقیه تریدرها در پایین هرم. به این صورت هم پول تازه در مجموعه تزریق میشود و هم مجموعه سالم می ماند.
اما در بازار فارکس امروز ایران جای اکثر این تریدرها را آی بی ها گرفته اند (چند جوان و نوجوان را میشناسید که آی بی هستند؟) و بقیه تریدرهایی هستند که با چند صد دلار سرمایه شبها خواب X5 میبینند. این سیستم محکوم به فناست.
از دیگر مشکلات فارکس در ایران نحوه شروع آن بعنوان درآمد "بخور و بخواب" بوده و هست. ممکن است بسیاری بعد از مدت کوتاهی فارکس کار کردن به سختی های آن پی ببرند اما معمولاً حس و حال راه سخت رفتن، مطالعه، تقویت اصول پایه ریاضیات و حساب احتمالات را ندارند (و البته بک تست) و لذا ترجیح میدهند به جای نگاه کردن به فارکس بعنوان یک بیزینس (که طرح و کنترل ریسک و سرمایه میخواهد) به آن به چشم یک کازینوی محلی نگاه کنند که در آن حداکثر "چند صد دلار بازنده خواهند بود" اما اگر ببرند چه میشود.
شخصاً چند تریدر قدیمی فارکس را میشناسم اما با فرمایش شما کاملاً موافقم که تعداد این تریدرها بسیار کم است.
قديمي April 10th, 2009, 17:41   #103
saleh derakhshan
Senior Member

saleh derakhshan's Avatar

تاريخ عضويت: Jul 2006
تشکر از ايشان: 2,023 بار در 318 پست
saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)saleh derakhshan (سطح 11)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به saleh derakhshan ارسال پیام بوسیله Skype™ به saleh derakhshan
2800 پیپ در یک هفته -وقتی یک آروز رنگ واقعیت به خود میگیره

0

برای دلخوشی منم یه عکس از یک هفته هستوری یک اکانت ریل میزارم که دلتون باز شه

یک نکته آموزنده که میشه از هستوری این تریدر خوش قکر هموطن یاد گرفت اینکه با اینکه در مدت فرضا همین یک هفته بطور وحشتناکی پوزیشنهاش به سود مینشسته و سود سرشاری رو بدست آورده ولی کماکان به استراتژیش پایبنده و کماکان با حجم ثابت افدام به ترید میکنه (( مطلبی که اکثر ما یادمون میره پایبندی به مدیریت سرمایه و استراتژیمون و حرکت در چارچوب آن ))

آخرین ويرايش توسط saleh derakhshan در April 10th, 2009 و ساعت 17:43
saleh derakhshan آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 12th, 2009, 23:20   #104
mehrdad_rp
Senior Member

mehrdad_rp's Avatar

تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
تشکر از ايشان: 1,104 بار در 352 پست
mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)mehrdad_rp (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp ارسال پیام بوسیله Skype™ به mehrdad_rp
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saleh derakhshan نمايش نوشته ها
برای دلخوشی منم یه عکس از یک هفته هستوری یک اکانت ریل میزارم که دلتون باز شه

یک نکته آموزنده که میشه از هستوری این تریدر خوش قکر هموطن یاد گرفت اینکه با اینکه در مدت فرضا همین یک هفته بطور وحشتناکی پوزیشنهاش به سود مینشسته و سود سرشاری رو بدست آورده ولی کماکان به استراتژیش پایبنده و کماکان با حجم ثابت افدام به ترید میکنه (( مطلبی که اکثر ما یادمون میره پایبندی به مدیریت سرمایه و استراتژیمون و حرکت در چارچوب آن ))
و البته بدون استاپ لاس
قديمي April 12th, 2009, 23:47   #105
kurosh_lava
Senior Member

kurosh_lava's Avatar

تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: مشهد
تشکر از ايشان: 703 بار در 234 پست
kurosh_lava (سطح 7)kurosh_lava (سطح 7)kurosh_lava (سطح 7)kurosh_lava (سطح 7)kurosh_lava (سطح 7)kurosh_lava (سطح 7)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به kurosh_lava
0

نقل قول:
با سلام:
سلام دوست عزیز 1 سال از این پست شما می گذرد . می خواستم بگم هیچ موقع پیشبینی نکن
دقیقا یک سال پیش که شما فرمودید 20 میلیون برای خرید زمین سرمایه گذاری می کنید و ماهی 1 ملیون گیرت میاد.
حالا که یک سالو اندی گذشته : خونه 150ملیونی پدر بنده رو الان 90 میلیون بزور می خرند.
تازه این افت قیمت خونه بود . در مورد افت قیمت زمین که دیونه کننده هست .
زمانی که شما این پست رو گذاشتی 1 سال پیش باغی 400 میلیونی داشتیم الان 5 ماهه به 70 میلیون هم به فروش نمیره. اصلا بهتر بگم کسی نیست که حتی قیمت بزاره
نتیجه اخلاقی که میگیریم اینه که شما اگه 1 سال پیش تو فارکس سرمایه گذاری می کردی و ماهی 10 پیپ هم میگرفتی الان کلی جلو تر بودی.
راستی کسیکه با 20 میلیون در ماه فوریه 2008 یک زمین خریده باشه الان که 12 آپریل 2009 هست .. یعنی یک سالو خورده ای ؟ خوب الان بالانسش چقدره ؟؟

آخرین ويرايش توسط kurosh_lava در April 13th, 2009 و ساعت 00:01
kurosh_lava آفلاين است پاسخ با نقل قول
6 تشکر کننده از kurosh_lava:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
فارکس, کرد؟, کسب, واقعا, میتوان, آیا, سود

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید