![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2004
تشکر از ايشان: 193 بار در 99 پست
![]() ![]() ![]() |
0
بعد يك اكانت به مبلغ نامعلوم باز كردم كه حدودا توي ۲۰٪ ضرره ولي خيلي بيشتر بود ريكاور كردم شده اينقدر. خيلي وقت گذاشتم و واقعا سخت كار ميكنم و مشكل اصلي مساپل رواني هست... اين اواخر نتايج كارم خيلي بهتر شده و مشكلات قديمي رو ندارم و ميدونم چكار ميكنم. از ضررهام درس ميگيرم و سيستم تريدم رو ساده كردم و خيلي راحت ترم. مواقع فاندامنتالي شديد هم كار نميكنم و بيشتر هم بازار لندن سود ده بوده برام اميدوارم بدرد بخوره اين اطلاعات. B) سيد جان خواستي منم اضاف كن (جدي از كاري كه كردي خوشم اومد )
|
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Oct 2004
تشکر از ايشان: 193 بار در 99 پست
![]() ![]() ![]() |
0
به ضرر چيزيه كه نشوندهنده سلامت جمع ماست اكثر فرومهاي فاركس با ادعاهاي آنجناني و ... پره مثل ماني تك حتي نمونه ايرانيشم(+ نتيجه كارش ) همه ميشناسيم كه از اين ادعاها داره. روباه مكار كه اكانت ۱۸۰۰۰ تايي رو كرد ۹۰۰ تا گربه نره هم كه ادعاي ۵۰ لات تريد كردن سر NFP داشت يه اكانت كوچيك ميني داره اين گام خوبيه كه آدم با خودش و همچنين با دوست هاش رو راست باشه و راستشو بگه. من خيلي خوشحالم كه با كساني طرفم كه اهل دروغ گفتن و لاف زدن نيستن. مطمپنم ميتونيم از بازار سود بگيريم و اين فروم هم بستر همكاري مناسبيه ولي جو لاف زني وقتي نيست يعني .... ببخشيد بي ربط به تاپيك بود.
|
| تشکر کننده از (FX): |
|
|
|
|
Senior Member
|
0
ان شاله كه بعد از پر كردن اون ۲۰ درصد، حسابت بيوفته تو كانال سود دهي... شاد باشي |
|
|
|
| تشکر کننده از hamineh22: |
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Aug 2005
تشکر از ايشان: 1,173 بار در 271 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
منم تا حالا حدود ۴۰۰۰ دلار بباد دادم كه با خوندن مطالب شماها كمي روحيه پيدا كردم . اول با حساب ميني ۵۰۰ شروع كردم و حساب را با اجازه صفر كردم وبعد با حساب ۲۰۰۰ بانك N2 كه اين حساب هم خالي شد و بعد يك مقدار شارژش كردم و الان هم چيزي ته حساب نمونده . ايراد كار خودم را ميدونم و براتون مينويسم ۱ - نداشتن سواد اين كار (شناخت اينديكيتور تجزيه وتحليل چارت و.........) ۲ - اطمينان به استراتژيهاي سايتها از جمله fxstreet 3 - تا ميديدم دارم ضرر ميكنم فورا پوزيشنم را با ضرر مي بستم 4 - و چون عاشق فاركسم دوست دارم در هر شرايطي حتي خطرناك معامله بكنم در آخر داداش خمار فاركسم . ديگه شور آباد و طب سوزني هم افاقه ميكنه . |
|
|
|
| تشکر کننده از NewBorn: |
|
|
|
|
Senior Member
|
0
غمت نباشه که ان شاله درست میشه |
|
|
|
| 2 تشکر کننده از hamineh22: |
|
|
|
|
Member
تاريخ عضويت: Jul 2005
تشکر از ايشان: 15 بار در 10 پست
![]() |
0
اولي رو توي عيد destrcuct كردم يك مفدار زود رقتم تو بازي.. دومي رو هم دارم هنوز. تا ۳۰۰ امد پايين بعد تا ۲۷۰۰ رفت بالا الان هم ۱۷۰۰ تاست. ![]() مشكل هم اينه كه وقتي ميدونم بالا ميره يا پايين مياد وايميسم نگاش ميكنم(از بس ضرر دادم) وقتي هم بايد ببندم بازهم همين طور.وايميسم نگاش ميكنم. تا سود مثلا ۴۰۰ دلاري رو ميكنم ۱۵۰ تا. اگر اين بازي احساسات رو نداشتم كلي درآورده بودم. :P |
|
|
|
| 3 تشکر کننده از حامد۸۰: |
|
|
|
|
Senior Member
|
0
من الان حسابم شد ۷۴۰۰ چي كار كنم؟ يكي بگيره منو!
|
| 3 تشکر کننده از كارلوس: |
|
|
|
|
Senior Member
|
0
من می خوام این فایل اتچ که آخرین وضعیت رو نشون میده رو بذارمش توی اولین پست و بتونم آپدیتش کنم منتها الان گزیته ادیت از اولین پستی که فرستادم حذف شده و نمی تونم پست اول رو ادیت کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون |
|
|
|
|
|
|
|
|
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
|
0
نقل قول:
خلاص
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2005
تشکر از ايشان: 153 بار در 74 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
مي خواهم يه سوال هم اضافه كنم : بعد از چه مدت دمو كار كردن رفتين ريل باز كردين ؟ توي دمو به سود رسيده بودين ؟ ( با همين سرمايه توي ريل ) من يك سال و نيم است هر روز دمو كار مي كنم و قبل از اون هم 4 سال تمام قيمتهاي eur/usd را دنبال مي كردم ( به علت علاقه به بازارها به جاي شو bloomberg نگاه مي كردم :lol: ) ولي ولي .......................... هنوز دارم دمو كار مي كنم چون هنوز هم زوده . آخه دوستان من شما چرا بقيه رو احمق فرض كردين اگه پول در آوردن از اين بازار آسان بود پس اينهمه شركتهاي غول چرا دنبال هزارتا راه براي كسب درآمد هستن و چرا آمار ضررها 90 درصد بود . چرا فكر كردين با 2 ماه كار كردين ديگه جزو اون 90 درصد نخواهيد بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! جوابش خود بزرگ بيني ايرانيها ست كه فكر مي كنند از همه باهوشتر هستند . چرا از تجربه ديگران استفاده نمي كنيد ؟ من هم پارسال مي خواستم ريل باز كنم !!!!!!!!!!!!! رفتم پيش يه آي بي گفت زوده !!!!!!!!!!! اول توي دمو خوب نتيجه بگير بعد چرا اينقدر عجله داري ؟ منم گوش كردم نتيجش اين شد كه هنوز 1 سنت هم ضرر ندادم ( حداقل ) و اعصابم از بازار خرد نشده و هر روز چيزهاي تازه ياد مي گيرم و علمم را زيادتر مي كنم و اينقدر به اين كار ادامه مي دهم تا در زمان مناسب وارد بازار بشم . اگر قرار است شغل من تريد كردن باشد چرا 3 يا 4 سال زياد به نظر مي رسد ؟!!!!!!!!!!!!! مگر براي يه ليسانس مسخره كمتر از 4 سال درس مي خوانيم ( تازه مطالب 4 سال رو ميشه توي 1 سال هم بهمون بگن ) مگه براي يه ديپلم مسخره تر كمتر از 12 سال درس خوانديم ؟ چرا فكر مي كنيد براي فعاليت در بزرگترين بازار جهان و پر ريسك ترين بازار جهان 2 ماه دمو كار كردن كافي است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شايد بگين من زيادي محتاط و يا خيلي ترسو هستم ولي بدونين با كمي با دمو ور رفتن و لات سنگين گرفتن و چشماتون دلار شدن توي بازار به جايي نخواهيم رسيد بايد سخت كار كرد . حالا نه 3 سال حداقل 1 سال . خود بزرگ بيني را از خودتون دور كنيد و واقعيتها رو ببينيد . موفق باشيد
|
|
|
|
|
|
Member
تاريخ عضويت: Jul 2005
تشکر از ايشان: 29 بار در 20 پست
![]() |
0
۱- فكر ميكنم تقريبا تمامي دوستان كم وبيش باتحليل تكنيكال آشنايي دارند بويژه دوستاني كه حساب واقعي دارند . يعني بعيده كه كسي چيزي از آنها ندونه بياد و سرمايش رو به خطر بندازه. ۲- طبق گفته هاي دوستان كه در بالا شرحش آمده و صادقانه عملكردشون رو گفتند.كه اكثرا مثبت نبوده و در تاييد اون هم آمارها درباره فاركس ميگه كه ۹۰٪ بازنده هستند. فكر نمي كنيد بهتر باشه اينقدر به ايديكيتورها وابسته نباشيم و تقديسشون نكنيم ؟ آخه اگه از اين ابزارها كاري بر ميآمد كه ديگه اينقدر بازنده نداشتيم من كم كم دارم به اين نتيجه مي رسم كه نكنه در دنياي فاركس اينها بتي بيش نيستند و ما رو از ديدن واقعيت روند بازار دور نگه ميدارند. (خوشحال ميشم نظرتون بدونم)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
تاريخ عضويت: Feb 2005
تشکر از ايشان: 153 بار در 74 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
نقل قول:
مي ري يه اكانت دمو باز مي كني و سخت كار مي كني و هر وقت نتيجه گرفتي مي ري يه مايكرو يا ميني باز مي كني نه ماكسي !!!!!!!!!!!! آخه پسر خوب 1 لات كامل گرفتن مگه كشكه !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
مدیر سابق تحلیل فاندامنتال
تاريخ عضويت: Sep 2004
تشکر از ايشان: 86 بار در 44 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0
تقريبا همه هم همين مراحل ضرر دهي رو تجربه كردن تا كم كم به سوددهي رسيدن. كليد اصلي ماجرا هم مسايل روانيه وگرنه مسايل فني رو چند ماهه ميشه ياد گرفت. در نهايت هم به سود متوسط ۲۰ درصد ميشه اميدوار بود. آقا ماني:اگه ده سال ديگه هم دمو كار كني وقتي اومدي رو ريل باز هم ممكنه كال مارجين بشي.بنظر من با يك حساب ريل كوچيك شروع كن و البته با لات ۰.۱ .عامل اكثر قريب به اتفاق كال مارجينيها OVERTRADE هست. آقا كارلوس: توصيه ميكنم حسابت رو تبديل به ميني كني.با يك تا دو هزار دلار و معاملات يك يا دو دهم لات .بهتره همين الان خودت اينكارو بكني وگرنه بازار بزودي اينكارو برات ميكنه و حسابت ۱۰۰۰ دلاري ميشه. دوستان ببخشيد جسارت كردم فقط خواستم تجاربي رو به اشتراك بذارم. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| برچسبها |
| فاركس, ماهانه, متوسط, درآمد, طریق |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|