![]() |
![]() |
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
با سلام خدمت همه دوستان.
اين سوالي كه مطرح مي كنم شايد توي ذهن خيلي ها باشه و علاقمند باشند تا پاسخ آنرا بدانند. اينكه : متوسط درآمد واقعي ماهانه از طريق بازار فاركس براي دوستاني كه در اين فروم حضور دارند (يا اطرافيان آنها،) و با حساب ريل مشغول به كار هستند تا بحال چقدر بوده است؟ فقط خواهشي كه دارم گلايه نكنيد كه اين چه سوالي هست! يا اين سوال خصوصي است! يا تو مگه فضولي ؟ يا شايد هم مامور اداره ماليات! دوستان، روشن شدن پاسخ از آن جهت اهميت داره كه بتوانيم با يه بررسي اجمالي اولا چنانچه تصوير نادرستي از درآمد هاي نجومي توي ذهن بچه ها (بخصوص مبتدي ها) است را اصلاح كنيم و ثانيا ببينيم كه وقتُ، زمان و سرمايه اي كه براي اين امر صرف ميشود، چه مقدار بازدهي دارد. بنابراين از دوستاني كه خودشان يا اطرافيانشان حساب ريل دارند خواهش مي كنم كه در صورت تمايل متوسط درآمدي كه خودشان و يا اطرافيانشان داشته اند را همراه با مدت زماني كه به طور متوسط روي اين كار وقت گذاشته اند را ذكر كنند تا به يك نتيجه نهايي برسيم. باور كنيد كه اين موضوع مي تواند تكليف خيلي ها را روشن كند.... ارادتمند همه شما * اضافه شده : دوستان لطف كنيد و فقط تجربيات شخصي خودتان يا افرادي كه مي شناسيد و به صحت گفتارشان اعتماد داريد رو ذكر كنيد.از آنجهت كه از اين تاپنك مي خواهيم براي گرفتن آمار نسبي واقعي استفاده كنيم |
|
|
|
| 5 تشکر کننده از hamineh22: |
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
اولين پاسخ رو هم خودم مي دم...
من تا بحال، بعد از چهار ماه صرف وقت، توانستم كه سه تا حساب ريل هزار دلاري رو خالي كنم. (بگو ماشالا)به عبارتي چهار ماه = سه هزار دلار ضرر نتيجه: ۱) پرفورمنس: ماهانه ۷۵۰ دلار ضرر + صرف روزانه بطور متوسط چهار ساعت زمان. ۲) هنوز هم عاشق فاركس هستم و فعلا كه تصميم دارم آنرا ادامه دهم. سعي بر اين دارم كه با مطالعه و صرف زمان بيشتر پرفورمنسم رو بهبود بخشم. موفق باشيد
|
|
|
|
| 3 تشکر کننده از hamineh22: |
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
من هنوز معلوم نيست
ولي تا حالا ضرر كرده ام ولي به تجربه اش مي ارزيد من ۱ماهي است ريل دارم و با ۳۰۰ دلار شروع كرده ام ولي هنوز كال مارجين نشده ام :lol: و با ميني هم كار مي كنم و حدود ۱۰۰ پوزيشن در ريل گرفته ام B) اميدوارم بتوانم جبران كنم
|
| 2 تشکر کننده از FX Kashan: |
|
|
#4 |
|
مدیر سابق سیستمها و روشهای معامله
تاريخ عضويت: Apr 2005
محل سكونت: Iran
تشکر از ايشان: 164 بار در 139 پست
![]() |
اگه بتوني روزي ۱۵ پيپ سود بگيري با يك سوم سرمايه ات و با اعتبار ۱ به ۲۰۰ ماهانه ميشه ۳۰۰ پيپ يعني سرمايه ات ۲ برابر مي شه
ظرف ده ماه ميشه ۲ به توان ۱۰ يعني ۱۰۲۴ برابر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! يعني اگه با ۱۰۰۰ دلار شروع كني ۱۰ ماهه يك ميليون دلار داري !!!!!!!!!!!!! اون وقت مي شي ميليونر و مي توني ماكسيما سوار بشي !!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
حميد قدسي عزيز. ممنون از پاسخي كه دادي.
منتها بحث ما اينجا روي تجربيات شخصي است نه پلان و برنامه براي آينده. لطفا چنانچه خودتان تا حالا سود يا ضرر داشتيد، در صورت تمايل ذكر كنيد. موفق باشيد. |
|
|
|
| تشکر کننده از hamineh22: |
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
خدمتت عرض كنم كه منم يه يه ماهي هست حساب ريل دارم.
از اولش كه سود كه نكردم هيچ ... هي اين حسابه مي ره پايين ... هي مياد بالا ... ولي خدارو شكر تا حالا اصل سرمايم دست نخورده مونده ... هفته ي پيش ۱۲۰۰ دلار كار كردم ... اين هفته از ديروز تا حالا اون ۱۲۰۰ تا رو كه از دست دادم هيچي ... يه چند صد دلاري هم تو ضررم. ولي كلا فكر مي كنم اگه كسي اينكاره باشه (نه مث من) در ماه تارگت ۵ درصد تا ۱۵ درصد يه تارگت دست يافتنيه. خوش و خرم باشيد. دوست شما كارلوس
|
|
|
#7 |
|
Member
تاريخ عضويت: Jul 2005
تشکر از ايشان: 15 بار در 10 پست
![]() |
شما خوب كار كردبد كه.
من اكانت اولم رو توي سه هفته از ۴۰۰۰ كردم ۳۵ دومي رو هم ظرف سه ماه فعلا ثابت نگه داشتم. البته الان مشكل من ديگه بلد نبودن نيست. بيشتر احساس رو فاطي ماجرا كردنه.تا بر احساس غلبه نكنيد موفق نميشيد. ميتونيد از ghazmar بپرسيد چطور موفق ميشه. مسلما اون هم پوزيشن رو تشخيص ميده و ميگيره ولي نمياد زود ببمده يا استپ رو برداره يا اين چيزها. :P كاري كه اكثر بازنده ها ميكنن.
|
|
|
|
| تشکر کننده از حامد۸۰: |
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
از دوستاني كه لطف كردن و نتيجه تجربيات شخصی شون رو گفتن تشكر مي كنم.
يه نكته اي كه توي اين چند تاپيك ذكر شده به چشم مي خوره اين است كه اكثر دوستاني كه تجربياتشون رو گفتن، حداكثر چهار ماه است كه از كار كردنشان روي حساب ريل ميگذره. من مي خوام خواهش كنم از دوستاني هم كه مدت زمان بيشتري است با حساب ريل كار مي كنند، نتايج تجربياتشون رو برامون بگن. دوستاني از جمله آقا مجید، فرخ، Ghazmar , Sting , FX و مابقی دوستانی که سابقه کار بیشتری دارند. اگر هم برایشان امکان ندارد که مستقیما اشاره کنند، فقط یه سرنخ کوچکی بدهند تا همه بتونیم قضیه رو بهتر بررسی کنیم. موفق باشید... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
تشکر از ايشان: 4,459 بار در 1,215 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
منم اين دفعه سوم بود كال شدم دو دفعه اول بخاطر اعتماد به انديكاتورها بود و اين دفعه
سوم بخاطر طمعي بود كه روي gbpusd كردم . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
خوب!
دوست دارم قشنگ گوش بدين من چي مي گم. مخصوصا دوستان تازه وارد! از كامنت قبلي من تو همين تاپيك ۲۴ ساعت نمي گذره ... تو همين ۲۴ ساعت به خاطر طمعي كه كردم حسابمو دارم از دست مي دم. حساب من ده هزار دلار بود كه تا ۱۱۲۰۰ دلار هم رفته بود ولي منم مث آلبرتيني رو پوند طمع كردم و پوزيشنامو نبستم، الان مي دونيد حسابم چقدر شده؟ ۸۰۵۶ اشكال نداره به اميد خدا درستش مي كنم ... ولي منم مث شومايي كه تازه واردين هيچي بلد نيستم ولي فقط اينو مي دونم كه تو اين بازار طمع نبايد كرد. الانم اوضاع روحيم خيلي خرابه ... ولي مي دونم آخرين چيزي كه مي ميره اميده. دوستان دست ياري شما رو مي طلبم من رو يورو دولات سل دارم ... شمام اگه بتونيد سل كنيد شايد بازار يه تكونكي بخوره من يكم اوضام خوب بشه. :lol: خدا رو شكر ... درست مي شه
|
![]() |
|
|
| Bookmarks |
| برچسبها |
| فاركس, ماهانه, متوسط, درآمد, طریق |
| ابزارهاي موضوع | |
|
|