انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > بورس تهران

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي April 12th, 2011, 18:31   #61
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
0

جناب 4rex اگر لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
من این برنامه رو دانلود کردم و دیتا رو هم میگیرم اما هر کار میکنم اولا این دیتا وارد متا استوک نمیشه و البته با نام فارسی یا نام لاتین نمیشه . چون من اصلا سر از نام نمادها در نمیارم .

و یا اینکه با این مشخصات وارد امی بروکر هم نمیتونم بکنم
خلاصه اگر زحمت نمیشه مثلا تنظیمات رو برای امی بروکر با عکس نشون بدید

از همه بدتر چطور وارد امی بروکر کنم

خصوصا اینکه چطور قیمتهای روز قبل رو از توی امی بروکر حذف کنم تا قیمت های جدید رو بزارم . این اخریه باور کنید مشکل تر از همه هست

ببخشید توقع زیاد شد

با تشکر
__________________


[SIGPIC][/SIGPIC]
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از AR.dadkhah:
قديمي April 12th, 2011, 20:09   #62
4rex
Senior Member
 
4rex's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 377
تشکر: 780
تشکر از ايشان: 2,432 بار در 358 پست
4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AR.dadkhah نمايش نوشته ها
جناب 4rex اگر لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
من این برنامه رو دانلود کردم و دیتا رو هم میگیرم اما هر کار میکنم اولا این دیتا وارد متا استوک نمیشه و البته با نام فارسی یا نام لاتین نمیشه . چون من اصلا سر از نام نمادها در نمیارم .

و یا اینکه با این مشخصات وارد امی بروکر هم نمیتونم بکنم
خلاصه اگر زحمت نمیشه مثلا تنظیمات رو برای امی بروکر با عکس نشون بدید

از همه بدتر چطور وارد امی بروکر کنم

خصوصا اینکه چطور قیمتهای روز قبل رو از توی امی بروکر حذف کنم تا قیمت های جدید رو بزارم . این اخریه باور کنید مشکل تر از همه هست

ببخشید توقع زیاد شد

با تشکر
خب اگر دیتا را به همان صورتی که در پست شماره 60 عرض کردم بدست آورده اید ، مراحل زیر را در Amibroker انجام دهید تا به نتیجه مورد نظر برسید.
=====
1.gif
=====
2.jpg
=====
3.gif
=====
4.gif
=====
5.gif
=====
6.gif
=====
7.gif
=====
*نام نماد همواره ستون Ticker در فایل CSV می باشد. اگر می خواهید نام نماد را تغییر دهید مقادیر این ستون را با عبارتی که می خواهید جایگزین نمایید.
** برای بروز رسانی باید هر روز پس از بسته شدن بازار با استفاده از نرم افزار TSE Client داده ها را بروز کرد و فایل جدیدی ایجاد نمود و دوباره آن را وارد AmiBroker کرد.
توجه نمایید که TSE Clinet کلاً دیتا ها را بصورت غیر مستقیم و پس از بسته شدن بازار بروز می نماید.
===============
__________________
...
4rex آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از 4rex:
قديمي April 12th, 2011, 20:25   #63
mirasdar
Junior Member
 
mirasdar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2010
ارسالها: 23
تشکر: 274
تشکر از ايشان: 50 بار در 15 پست
mirasdar (سطح 0)
0

سلام جناب 4rex
این نرم افزار tseclient رو نمیشه دانلود کرد. احتمالا فیلتر شده .
میشه لینک دانلود رو از طریق دیگه ای قرار بدید؟
ممنون میشم
mirasdar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mirasdar:
قديمي April 12th, 2011, 20:41   #64
4rex
Senior Member
 
4rex's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 377
تشکر: 780
تشکر از ايشان: 2,432 بار در 358 پست
4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mirasdar نمايش نوشته ها
سلام جناب 4rex
این نرم افزار tseclient رو نمیشه دانلود کرد. احتمالا فیلتر شده .
میشه لینک دانلود رو از طریق دیگه ای قرار بدید؟
ممنون میشم
لطفاً برنامه را از اینجا دریافت نمایید.

لینک : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
===============
پ.ن: یک سالی میشه که بدون چیز پی ان پامو تو اینترنت نمی ذارم . سایت مدیافایر هم هیتلر شده !!
واقعاً بقول فرهاد خان (farhadfx) سقف این مملکت داره خیلی کوتاه میشه ایراد از قد ما نیست.
__________________
...
4rex آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از 4rex:
قديمي April 12th, 2011, 21:20   #65
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
0

جناب 4rex واقعا ممنون از راهنمایی شما فقط دو مورد رو اگر بفرمایید دیگه مزاحم نمیشم

اول اینکه چطور قیمتهای روز قبل رو از امی بروکر حذف کنم تا دیتای جدید به برنامه بدم ؟ این کار اصلا لازم هست یا اینکه با ورود دیتای جدید اپدیت میشن قدیمیها ؟

و مورد دوم هم اینکه در اخرین مرحله با این پیغام خطا مواجه شدم که با زدن گزینه NO مشکلی پیش نیامد و دیتا وارد و نمودارها رو دارم

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

با تشکر مجدد
عكس ضميمه
نوع فايل: jpg z.jpg‏ (101.2 کیلوبایت, 7 نمایش)
__________________


[SIGPIC][/SIGPIC]
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از AR.dadkhah:
قديمي April 12th, 2011, 21:43   #66
4rex
Senior Member
 
4rex's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 377
تشکر: 780
تشکر از ايشان: 2,432 بار در 358 پست
4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)
1

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AR.dadkhah نمايش نوشته ها
جناب 4rex واقعا ممنون از راهنمایی شما فقط دو مورد رو اگر بفرمایید دیگه مزاحم نمیشم

اول اینکه چطور قیمتهای روز قبل رو از امی بروکر حذف کنم تا دیتای جدید به برنامه بدم ؟ این کار اصلا لازم هست یا اینکه با ورود دیتای جدید اپدیت میشن قدیمیها ؟

و مورد دوم هم اینکه در اخرین مرحله با این پیغام خطا مواجه شدم که با زدن گزینه NO مشکلی پیش نیامد و دیتا وارد و نمودارها رو دارم

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

با تشکر مجدد
مورد اول :
javab1.gif
=======
javab2.gif
در این پنل براحتی می توانید کندل جدید بوجود آورید ، کندل های قبلی را ویرایش نمایید یا آن ها را حذف کنید.

البته با وارد کردن دیتای بروز شده بجای فایل قبلی نیازی به وارد کردن اطلاعات روز جدید بصورت دستی نیست.
==================
مورد دوم :
تا error log را نبینم نظر دقیقی نمی توانم بدهم ولی دو احتمال وجود دارد :
1- موقع وارد کردن دیتا به امی بروکر فایل excel شما هم باز بوده است.
2- مقدار زیر را یک وارد نکردید.
javab3.gif
==================
__________________
...

آخرین ويرايش توسط 4rex در April 12th, 2011 و ساعت 21:48
4rex آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از 4rex:
قديمي April 12th, 2011, 21:52   #67
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
0

با تشکر فراوان در مورد دوم هیچ یک از دو ایرادی که فرمودید وجود نداشت . اما به هر حال قیمت ها وارد شد و چارت رو دارم

بنابراین مشکل مهمی نیست

با سپاس فراوان از شما دوست عزیز
__________________


[SIGPIC][/SIGPIC]
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از AR.dadkhah:
قديمي April 13th, 2011, 00:11   #68
ravanbourse
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2011
ارسالها: 2
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 2 بار در 2 پست
ravanbourse (سطح 0)
0

لینک دانلود خرابه . شما که مشهد هستید میشه شماره تماس بدید

این ای دی منه " [email protected]

اینم موبایلم : 09364610431

ممنون
ravanbourse آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ravanbourse:
قديمي April 15th, 2011, 16:06   #69
nimejun
Senior Member
 
nimejun's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2010
محل سكونت: بوشهر
ارسالها: 283
تشکر: 2,207
تشکر از ايشان: 2,040 بار در 342 پست
nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)nimejun (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به nimejun
0

بلاخره داده های ریل تایم بورس ایران رو میتونین تو متاتریدر ببینید!
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
nimejun آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از nimejun:
قديمي April 16th, 2011, 13:08   #70
forexcfd
Member
 
forexcfd's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
ارسالها: 75
تشکر: 19
تشکر از ايشان: 101 بار در 53 پست
forexcfd (سطح 1)forexcfd (سطح 1)forexcfd (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله nimejun نمايش نوشته ها
بلاخره داده های ریل تایم بورس ایران رو میتونین تو متاتریدر ببینید!
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
من سايتشو پيدا كردم براي دانلود
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
دوستان ميتونند از اين لينك نرم افزار متاتريدر براي ديدن قيمت هاي آن لاين تمام شاخص هاي بورس ايران را دانلود كنند و همونجا هم حساب دمو باز كنند. خيلي باحاله اصلا نميخواد كاره خاصي كرد . فقط كافي متاتريدر را نسب كنيد
forexcfd آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از forexcfd:
قديمي April 17th, 2011, 01:05   #71
m150
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2007
ارسالها: 27
تشکر: 217
تشکر از ايشان: 54 بار در 17 پست
m150 (سطح 0)
0

با سلام
بسیار ممنون از محبت دوستانی که چنین لینکهای زیبایی قرار می دهند.
من این متا رو دانلود کردم ولی دوتا مشکل داره:

1-فونت فارسیش بهم ریخته و نمیشه اسم سهام رو خوند.
2-در تایم فریم روزانه احتیاج به دیتای بیشتری داریم که فقط تا jun2010 قابل دسترس است.

ممنون اگه راهنمایی کنید.
m150 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 17th, 2011, 19:02   #72
arshin
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
ارسالها: 10
تشکر: 3
تشکر از ايشان: 61 بار در 13 پست
arshin (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m150 نمايش نوشته ها
با سلام
بسیار ممنون از محبت دوستانی که چنین لینکهای زیبایی قرار می دهند.
من این متا رو دانلود کردم ولی دوتا مشکل داره:

1-فونت فارسیش بهم ریخته و نمیشه اسم سهام رو خوند.
2-در تایم فریم روزانه احتیاج به دیتای بیشتری داریم که فقط تا jun2010 قابل دسترس است.

ممنون اگه راهنمایی کنید.
با سلام
امروز تو سايتشون كه نگاه كردم واسه درست شدن فونتهاي فارسي راهنمايي كردن
اينم لينكش
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
ولي در مورد مقدار ديتا درست ميفرماييد، خيلي كمه.
البته من براشون ايميل زدم و اين مورد رو درخواست كردم و گفتند بزودي ديتاها رو آپديت ميكنند.

با احترام
arshin آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از arshin:
قديمي April 17th, 2011, 21:41   #73
m150
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2007
ارسالها: 27
تشکر: 217
تشکر از ايشان: 54 بار در 17 پست
m150 (سطح 0)
0

با سلام
میشه محبت کنن دوستان بگن چطور میشه از بین نمادهای موجود در متاتریدر نماد مورد نظر رو پیدا کرد.
مثلا دنبال نماد سهام مخابرات بودم . نتونستم پیداش کنم.

سپاس فراوان
m150 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 17th, 2011, 21:50   #74
lefthand
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2010
ارسالها: 9
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 10 بار در 6 پست
lefthand (سطح 0)
0

MKBT نماد مخابراته
کافیه رو نمادها موس رو چند ثانیه نگه دارید تا اسم نماد به فارسی رو نمایش بده
lefthand آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از lefthand:
قديمي April 17th, 2011, 23:31   #75
viilll
Senior Member
 
viilll's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2010
ارسالها: 424
تشکر: 1,294
تشکر از ايشان: 1,030 بار در 357 پست
viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)viilll (سطح 2)
1

کلا مفهوم کندل زیر سوال رفته!!!!
ایرن خودرو چارت جالبی داره ... چند روز متوالی قیمت هیچ حرکتی در طول روز نداشته یعنی کندل حتی دوجی هم نشده و در حد نقطه باقی مانده اما مدام هر روز open بالاتری داشته!! یهعنی کل معاملات ایران خودرو شبها که بورس تعطیل بوده انجام شده؟؟؟؟؟
آقا من که هیچ سر در نمیارم از این آشفته بازار...
کلا فکر نمیکنم با اتکا به آنچه در ف.ا.x یاد گرفتیم بتونیم در بورس وارد بشیم.
__________________
با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟
viilll آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از viilll:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
متاتریدر, xls hst excel, ایران, بورس, تحلیل

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 16:04 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.