انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > بورس تهران

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 16th, 2011, 01:21   #46
bbabareza
Senior Member
 
bbabareza's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2007
ارسالها: 202
تشکر: 210
تشکر از ايشان: 507 بار در 178 پست
bbabareza (سطح 1)bbabareza (سطح 1)bbabareza (سطح 1)bbabareza (سطح 1)bbabareza (سطح 1)
0

ممنون

من ديتا رو با فرمت اكسل

نام فايل : نماد

و Asciii

,

ميگيرم

متاسفانه چون تنظيمات ديتا رو به هم بزنم آرشيو ديتام و خلاصه تمام نرم افزارهام به مشكل ميخوره نميتونم تغيير بدم.

اگه ميشه رو اين حالت برنامتون رو تصحيح بفرماييد ممنون ميشم
bbabareza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 16th, 2011, 01:33   #47
MEhdi Sobhani
Senior Member
 
MEhdi Sobhani's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 296
تشکر: 2,135
تشکر از ايشان: 1,401 بار در 273 پست
MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به MEhdi Sobhani
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله bbabareza نمايش نوشته ها
ممنون
من ديتا رو با فرمت اكسل
نام فايل : نماد
و Asciii
,
ميگيرم
متاسفانه چون تنظيمات ديتا رو به هم بزنم آرشيو ديتام و خلاصه تمام نرم افزارهام به مشكل ميخوره نميتونم تغيير بدم.
اگه ميشه رو اين حالت برنامتون رو تصحيح بفرماييد ممنون ميشم
نام فایل نماد فارسی فکر میکنم متا مشکل داشته باشه .
__________________
... نبوغ یعنی انجام دادن آنچه از آن لذت می برید ...
MEhdi Sobhani آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از MEhdi Sobhani:
قديمي March 1st, 2011, 10:00   #48
vahid_kh
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Oct 2010
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 12 بار در 2 پست
vahid_kh (سطح 0)
0

سلام آقاي سبحاني
از اين ابتكار شما سپاسگزارم
واقعا گل كاشتيد
اين برنامه در محيط xp خوب كار ميكند ولي در ويندوز 7 مشكل فونت دارد و هم فونت نرم افزار شما مشكل دارد و هم موقع تبديل پيغام خطا ميده ولي در محيط xp هيچ مشكلي ندارد چگونه ميشود مشكل 7 را حل كرد متشكرم
vahid_kh آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از vahid_kh:
قديمي April 8th, 2011, 16:28   #49
abol461
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Apr 2011
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
abol461 (سطح 0)
0

سلام
من فايل رو نمي تونم دانلود كنم
تو سايت فورشيرد لينك دانلود رو كه مي زنم حجم فايل رو نشون نمي ده
در نتيجه دانلود هم نمي كنه
لطفا راهنمايي بفرماييد
abol461 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 8th, 2011, 16:45   #50
MEhdi Sobhani
Senior Member
 
MEhdi Sobhani's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 296
تشکر: 2,135
تشکر از ايشان: 1,401 بار در 273 پست
MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به MEhdi Sobhani
بدون عنوان

0

سلام
این پست آدرس جدید رو داره .
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
از پست 37 به بعد هم برای درست شدنش بعد از سال نو میلادی لینک و توضیح داده شده .
موفق باشید .
__________________
... نبوغ یعنی انجام دادن آنچه از آن لذت می برید ...
MEhdi Sobhani آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از MEhdi Sobhani:
قديمي April 10th, 2011, 00:25   #51
alizali
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 148
تشکر: 162
تشکر از ايشان: 540 بار در 106 پست
alizali (سطح 0)
0

جناب سبحانی با تشکر
من یه مشکلی دارم
توسط برنامه TSECLIENT دیتا را می گیرم مثلا 1890 تا رکورد دارد.
بعد توسط برنامه شما فایل مخصوص را تولید میکنم
اما در برنامه فقط تا 29 دسامبر 2010 را ی اورد و مثلا 1800 رکورد را
همان ارور 399 رو داشتم که اول ورژن 1.3 را که اینستالر داشت نصب کردم بعد هم نسخه 1.4 تبدیل میکنم ولی این ایراد هست که نمیدانم مشکل از کجاست
alizali آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2011, 00:43   #52
MEhdi Sobhani
Senior Member
 
MEhdi Sobhani's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 296
تشکر: 2,135
تشکر از ايشان: 1,401 بار در 273 پست
MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)MEhdi Sobhani (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به MEhdi Sobhani
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alizali نمايش نوشته ها
جناب سبحانی با تشکر
من یه مشکلی دارم
توسط برنامه TSECLIENT دیتا را می گیرم مثلا 1890 تا رکورد دارد.
بعد توسط برنامه شما فایل مخصوص را تولید میکنم
اما در برنامه فقط تا 29 دسامبر 2010 را ی اورد و مثلا 1800 رکورد را
همان ارور 399 رو داشتم که اول ورژن 1.3 را که اینستالر داشت نصب کردم بعد هم نسخه 1.4 تبدیل میکنم ولی این ایراد هست که نمیدانم مشکل از کجاست
سلام
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] کپی فولدر برنامه رو کامپیوتر خودم هست . کامل و بدون عیب کار میکنه .
بعد از یه بار نصب نسخه ای که دانلود کردید این رو هرجایی که کپی و اجرا کنید کار میکنه .
__________________
... نبوغ یعنی انجام دادن آنچه از آن لذت می برید ...
MEhdi Sobhani آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از MEhdi Sobhani:
قديمي April 10th, 2011, 08:53   #53
alizali
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 148
تشکر: 162
تشکر از ايشان: 540 بار در 106 پست
alizali (سطح 0)
0

ممنون
الان درست شد
نمیدونم مشکل قبلی چی بوده؟
ولی الان با لینک خود شما درست داره کار میکنه
فقط یک سوال
برای اینکه چارت باز بشه باید جایی تنظیماتی انجام داد؟
alizali آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2011, 15:43   #54
amir.abbas
Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2010
ارسالها: 45
تشکر: 491
تشکر از ايشان: 67 بار در 28 پست
amir.abbas (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله MEhdi Sobhani نمايش نوشته ها
سلام
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] کپی فولدر برنامه رو کامپیوتر خودم هست . کامل و بدون عیب کار میکنه .
بعد از یه بار نصب نسخه ای که دانلود کردید این رو هرجایی که کپی و اجرا کنید کار میکنه .
دکتر سبحانی ارور 399 میده.
متاسفانه تاپیک خیلی جمع و جور نیست معلوم نیست کدوم فایل رو بالخره دانلود کنیم.
اگه ممکنه نسخه نهایی رو در یک پست با توضیحی از نحوه کار ارائه دهید.
ممنونم
amir.abbas آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2011, 16:15   #55
alizali
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 148
تشکر: 162
تشکر از ايشان: 540 بار در 106 پست
alizali (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir.abbas نمايش نوشته ها
دکتر سبحانی ارور 399 میده.
متاسفانه تاپیک خیلی جمع و جور نیست معلوم نیست کدوم فایل رو بالخره دانلود کنیم.
اگه ممکنه نسخه نهایی رو در یک پست با توضیحی از نحوه کار ارائه دهید.
ممنونم
با اجازه بنده كاري كه كردم رو توضيح بدم
برنامه tseclient رو گرفتم و نمادها كه فايل csv هست رو گرفتم
با همين لينك آخر جناب سبحاني كار تبديل رو انجام دادم
به فولدر هيستوري متا تريدر منتقل كردم و بصورت offline chart الان به طور كامل دارمشون

فقط يه مشكل كه شايد كسي بتونه راهنمايي كنه و هيچ ربطي هم به اين موضوع نداره
من برنامه tseclient رو رو دسكتاپ گذاشته بودم و به اشتباه گزينه حذق همه فايلها را زدم. فكر كردم فقط فايلهاي خودش را پاك ميكنه. نامرد زد همه فايلهاي دسكتاپ من رو هم پاك كرد
آقا اينها رو كجا گذاشت حتي تو سطل آشغال هم نگذاشت
يعني رفت كه رفت
alizali آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از alizali:
قديمي April 10th, 2011, 16:27   #56
amir_rad
Junior Member
 
amir_rad's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2004
ارسالها: 26
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 24 بار در 13 پست
amir_rad (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله abol461 نمايش نوشته ها
سلام
من فايل رو نمي تونم دانلود كنم
تو سايت فورشيرد لينك دانلود رو كه مي زنم حجم فايل رو نشون نمي ده
در نتيجه دانلود هم نمي كنه
لطفا راهنمايي بفرماييد
جناب آقای سبحانی

با سلام و عرض ادب
ضمن سپاس از از زحمات جنابعالی متاسفانه من نیز همچون این کاربر عزیز قادر به دانلود از سایت فورشرد نیستم.(فیل....تر)

موجب مزید امتنان خواهد بود اگر برای این معضل چاره ای بیاندیشید.
سرفراز و سربلند باشید.
amir_rad آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2011, 16:49   #57
amir.abbas
Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2010
ارسالها: 45
تشکر: 491
تشکر از ايشان: 67 بار در 28 پست
amir.abbas (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله alizali نمايش نوشته ها
با اجازه بنده كاري كه كردم رو توضيح بدم
برنامه tseclient رو گرفتم و نمادها كه فايل csv هست رو گرفتم
با همين لينك آخر جناب سبحاني كار تبديل رو انجام دادم
به فولدر هيستوري متا تريدر منتقل كردم و بصورت offline chart الان به طور كامل دارمشون

فقط يه مشكل كه شايد كسي بتونه راهنمايي كنه و هيچ ربطي هم به اين موضوع نداره
من برنامه tseclient رو رو دسكتاپ گذاشته بودم و به اشتباه گزينه حذق همه فايلها را زدم. فكر كردم فقط فايلهاي خودش را پاك ميكنه. نامرد زد همه فايلهاي دسكتاپ من رو هم پاك كرد
آقا اينها رو كجا گذاشت حتي تو سطل آشغال هم نگذاشت
يعني رفت كه رفت
ممنونم دوست عزیز.
میشه با تصویر نشان دهید.
کمی ای کیو بنده پایینه.
amir.abbas آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 10th, 2011, 17:55   #58
alizali
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 148
تشکر: 162
تشکر از ايشان: 540 بار در 106 پست
alizali (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله amir.abbas نمايش نوشته ها
ممنونم دوست عزیز.
میشه با تصویر نشان دهید.
کمی ای کیو بنده پایینه.
نگاه کنید من فکر میکنم فایلهایی روی سیستم آقای سبحانی است که ایشان مشکل ندارند ولی بقیه دارند
برای همین من روی یک سیستم خام تست کردم
اول از پکیج زیر setup رو اجرا کنید و بعد فایل اجرایی رو run کنید
setup فایلهای لازم رو روی سیستم شما میریزه و مشکلات سیستم شما را برطرف میکنه
alizali آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 11th, 2011, 20:04   #59
matlabdoni
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Feb 2011
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 107
تشکر: 50
تشکر از ايشان: 77 بار در 45 پست
matlabdoni (سطح 0)
0

دوست عزيز يك كمكيم به من بكنيد من نمي تونم نمودار را چطوريدرون متاتريدر آلپاري كنم؟مي خوام تحليل تكنيكي انجام دهم
يك فايل اكسو گرفتم با فرمت apx يا apsx ؟از كدام سايت بگيرم؟فكر كنم من بلد نيستم از كجا فايل را بگيرم...بعدش كجاي آلپاري كپي كنم ؟من مطالب خوندم اما چيزي نفهميدم
matlabdoni آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 11th, 2011, 22:10   #60
4rex
Senior Member
 
4rex's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران
ارسالها: 377
تشکر: 780
تشکر از ايشان: 2,432 بار در 358 پست
4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)4rex (سطح 4)
4

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله matlabdoni نمايش نوشته ها
دوست عزيز يك كمكيم به من بكنيد من نمي تونم نمودار را چطوريدرون متاتريدر آلپاري كنم؟مي خوام تحليل تكنيكي انجام دهم
يك فايل اكسو گرفتم با فرمت apx يا apsx ؟از كدام سايت بگيرم؟فكر كنم من بلد نيستم از كجا فايل را بگيرم...بعدش كجاي آلپاري كپي كنم ؟من مطالب خوندم اما چيزي نفهميدم
سلام ، مراحل وارد نمودن دیتا را در این پست توضیح می دهم لطفاً توجه بفرمایید.
=============
1- نرم افزار زیر را دانلود کنید و نصب نمایید.

لینک : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

توجه : اگر نرم افزار NeT FrameWork 2 را قبلاً روی کامپیوتر نصب نکرده باشید برنامه نصب نمی شود. اگر این برنامه را ندارید از لینک زیر آن را دریافت نمایید.

لینک : [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
=============
2- برنامه TSE Client را اجرا کنید و تنظیمات بصورت زیر باشد.


در تصویر بالا به عنوان مثال می خواهیم داده های معاملات "ایران خودرو" را وارد نماییم.
=============
3- ابتدا دکمه "دریافت داده های جدید " بزنید و پس از دریافت داده های جدید ، دکمه "ایجاد فایل های معاملات" را بزنید.
5.gif
=============
4- با استفاده از نرم افزار جناب سبحانی فایل ASCII را به HST تبدیل نمایید.
ico.gif
=============
5- حالا متاتریدر آلپاری را باز نمایید و مراحل زیر را انجام دهید.
meta.gif
===
meta1.gif
===
meta2.gif
=============
***و در آخر اینکه دوست من طبق تجربه شخصی عمق (Depth of the Market) بورس تهران بسیار کم است ، اگر می خواهید از تحلیل تکنیکی برای انجام معاملات استفاده نمایید بسیار مراقب باشید.
=============
با احترام و عرض ارادت ،

4x.
=============
عكس ضميمه
نوع فايل: jpg jpeg.jpg‏ (41.3 کیلوبایت, 282 نمایش)
__________________
...

آخرین ويرايش توسط 4rex در April 11th, 2011 و ساعت 22:23
4rex آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
متاتریدر, xls hst excel, ایران, بورس, تحلیل

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 03:35 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.