انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > بورس تهران

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي May 6th, 2011, 13:08   #166
m.kazem
Member
 
m.kazem's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2010
ارسالها: 32
تشکر: 65
تشکر از ايشان: 26 بار در 19 پست
m.kazem (سطح 0)
0

سلام
ما منتظر یه جونمرد هستیم آموزش این دو نرم افزار رو بگذاره
__________________
سلام رفیق
m.kazem آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از m.kazem:
قديمي May 7th, 2011, 16:53   #167
barbod_mhd
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 9
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 10 بار در 6 پست
barbod_mhd (سطح 0)
0

سلام
منم دنبال آمی بروکر می گردم اگه گیر آوردین لطفا لینکش رو بزارین
barbod_mhd آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از barbod_mhd:
قديمي May 7th, 2011, 17:01   #168
barbod_mhd
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 9
تشکر: 10
تشکر از ايشان: 10 بار در 6 پست
barbod_mhd (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله forexcfd نمايش نوشته ها
من هم پيداشون كردم .منظورم نرم افزار. آره قيمت ها خيلي خوب بود و آنلاين. شنيدم كه ورژن هاي بيشتري هم داره . البته نميدونم چيه . آهان بچه ها راستي يكي از دوستان كه 1 هفته هست باهاش كار ميكرده گفت بهتره تو تايم 1روزه ببينيمش

به اميد موفقيت تمام بورسي ها
سلام
فقط احجام رو یه جورایی دقیق نمیده یا Scale میکنه
تو چارتهای زیر 5 دقیقه هم مشکل داه
بعضی مواقع قیمت High , low رو هم اشتباه میده
barbod_mhd آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از barbod_mhd:
قديمي May 11th, 2011, 21:59   #169
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله m.kazem نمايش نوشته ها
سلام
ما منتظر یه جونمرد هستیم آموزش این دو نرم افزار رو بگذاره


سلام

دوست عزیز جناب 4rex لطف کردن و در تایپیک در صفحات 4 و 5 زیر نحوه دریافت دیتا و وارد کردن اونها رو به امی بروکر توضیح دادن

خود نرم افزار که اموزشی نمیخواد اگر در تحلیل تکنیکال مشکلی نداشته باشید


[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]



موفق باشید
__________________




آخرین ويرايش توسط AR.dadkhah در May 11th, 2011 و ساعت 22:02
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از AR.dadkhah:
قديمي May 21st, 2011, 19:01   #170
FXMac
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2010
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
FXMac (سطح 0)
0

سلام.یک سوال از دوستانی که با نرم افزار رسا کار کردند دارم.
آیا فونت فارسی درون نرم افزار به درستی نمیس داده میشه؟
من ۷ دارم.
خیلی ممنون
FXMac آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي May 22nd, 2011, 11:46   #171
saber13
Junior Member
 
saber13's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 13
تشکر: 470
تشکر از ايشان: 14 بار در 8 پست
saber13 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FXMac نمايش نوشته ها
سلام.یک سوال از دوستانی که با نرم افزار رسا کار کردند دارم.
آیا فونت فارسی درون نرم افزار به درستی نمیس داده میشه؟
من ۷ دارم.
خیلی ممنون
سلام
من ایکس پی دارم و فونتها هیچ مشکلی ندارن، فکر نمیکنم در سون هم مشکلی داشته باشد در ضمن شما میتوانید مشکلات خود را از طریق ایمیل داخلی نرم افزار مطرح کنید و جواب آن را در کمتر از چند ساعت در یافت کنی.
saber13 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 14th, 2011, 16:24   #172
PRRSFS
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2011
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
PRRSFS (سطح 0)
0

سلام به همه فعالان بازار های مالی:
این بحث خیلی خوب است و لیکن باید پخته تر شود
ممنون از آقا یاسر که توضیحات خوبی می دهند
با تشكر از مطلب جامع و كاملت در مورد ره آورد. من هم ره آورد نوین 3 را تست كرده ام.
قیمت ره آورد هم خیلی گرونه
من TRIALش را استفاده می کنم
منتظر اعلام نظر شما در مورد دو نرم افزار ديگر هستم. لطفا قیمت هایش را هم درج فرمایید
PRRSFS آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 15th, 2011, 22:02   #173
mehdi1355
Junior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2011
ارسالها: 1
تشکر: 0
تشکر از ايشان: 0 بار در 0 پست
mehdi1355 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله FXMac نمايش نوشته ها
سلام.یک سوال از دوستانی که با نرم افزار رسا کار کردند دارم.
آیا فونت فارسی درون نرم افزار به درستی نمیس داده میشه؟
من ۷ دارم.
خیلی ممنون

سلام دوست عزیز در قسمت راهنمای نرم افزار نحوه تنظیمات ویندوز برای نمایش فارسی توضیح داده شده.

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
mehdi1355 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 18th, 2011, 16:52   #174
m.shekaarian
Senior Member
 
m.shekaarian's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 2,065
تشکر: 2,050
تشکر از ايشان: 6,463 بار در 1,696 پست
m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)m.shekaarian (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.shekaarian
0

سلام به دوستان
یادم هست قبلا یه اندیکاتور بود که اطلاعات متا رو تبدیل میکرد به فایلهایی با پسوند prn
توسط اقای فراهانی نوشته شده بود و با اون اطلاعات متا تریدر به متااستاک منتقل میشد .
دوستان اگه با متا استاک کار کرده باشند میدوننند که قسمتی داره که خودش سیگنالهای خرید و فروش دقیقی ارئه میده
از دوستان کسی اون اندیکاتور اقای فراهانی رو داره ؟
مرسی
m.shekaarian آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
نرم, افزارهاي, بورس, تهران

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
تحولات بازار بورس و ... Homitrade بورس تهران 2822 June 14th, 2011 22:32
لايحه بازار اوراق بهادار Homitrade بورس تهران 1 February 15th, 2011 14:25
آيين نامه منع دادوستد .......... Homitrade بورس تهران 0 September 16th, 2004 15:36
پشت صحنه بورس تهران Homitrade بورس تهران 0 August 30th, 2004 13:32

ساعت جاري 20:13 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.