انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي November 16th, 2009, 18:43   #31
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

از دوستان اگر کسی امکان تست این مورد را دارد لطفا به ما هم نتیجه اش را اعلام کند.
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 16th, 2009, 18:47   #32
mehrdad_rp
Senior Member
 
mehrdad_rp's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 388
تشکر: 3,152
تشکر از ايشان: 1,192 بار در 362 پست
mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)mehrdad_rp (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به mehrdad_rp
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله viking نمايش نوشته ها
من قبلا خودم کارت گرافیک 7300GS داشتم و اینکارو انجام نداد.
البته کاری که میخواستم انجام بدم با کشیدن تصویر انجام شد
ولی گزینه ای برای دو دسکتاپ مجزا نداشت

تو یه حالت یک تصویر رو در هر دو مانیتور نشون میده و در حالت دیگه تصویر رو بزرگ میکنه و سمت چپ و راست دسکتاپ رو در دو مونیتور نشون میده
__________________
Limitations live only in our minds. But if we use our imaginations, our possibilities become limitless
mehrdad_rp آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mehrdad_rp:
قديمي November 16th, 2009, 18:49   #33
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mehrdad_rp نمايش نوشته ها
البته کاری که میخواستم انجام بدم با کشیدن تصویر انجام شد
ولی گزینه ای برای دو دسکتاپ مجزا نداشت

تو یه حالت یک تصویر رو در هر دو مانیتور نشون میده و در حالت دیگه تصویر رو بزرگ میکنه و سمت چپ و راست دسکتاپ رو در دو مونیتور نشون میده
راستش کشیدن تصویر خوبه اما ایده آل نیست چون کنترل در خیلی از نرم افزارها خیلی سخت میشه!
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 20th, 2009, 10:56   #34
ahmadrfa
Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: اراک
ارسالها: 37
تشکر: 6
تشکر از ايشان: 161 بار در 24 پست
ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)
0

یه راه دیگه دارید که یه کمی گرون میشه
1- استفاده از WINDOWS SERVER 2003 و راه اندازی TERMINAL SERVICE البته اگه تعداد مانیتورهایی که میخواهید زیاد نباشه همون REMOTE DESKTOP ویندوز بسه
2- به ازای هر مانیتور خرید یک دستگاه OFFICE STATION با قیمت زیر 100 هزار یا TIN CLIENT که قیمتش120 تا 300 هزار تومان هستش البته باید فقط مدلی را انتخاب کنید که رزولوشن تصویر بالایی بده
3-استفاده از یک سوئیچ kvm مدل 8 پورت که برای هر مانیتور یه دکمه سوئیچ مجزا داشته باشه قیمت 270000
4 - استفاده از یک سوئیچ 8 یا 16 پورت شبکه به قیمت حدود 50 هزار تومان
5- با کابل شبکه همه دستگاههای office station و کامپیوتر خودمون را شبکه میکنیم
6- موس و کیبرد همه دستگاههای بند قبل رو به سوئیچ kvm وصل میکنیم
7- مانیتورها رو به خروجی مانیتور office station وصل میکنیم
8- رو سرور به تعداد office ها کاربر و رمز عبور میسازیم
9- از تو office ها به کامپیوتر خودمون remote میکنیم و برنامه را اجرا میکنیم

حتما آفیسها رزولوشن بالا داشته باشن و سوئیچ kvm از نوع تک دکمه برای سوئیچ کردن نباشه قیمت این مدلها تو بیست یا سی هزار تومن هست

مزایا : ارتقائ کامپیوتر شما هیچ ربطی به آفیسها ندارد
مصرف برق هر آفیس 10 وات
میتونید بطور مجزا برنامه ها رو تو دسکتاپ هر آفیس اجرا کنید چون سرور برای هر اتصال remote یک نشست جداگانه ایجاد میکنه

آخرین ويرايش توسط ahmadrfa در November 20th, 2009 و ساعت 10:58
ahmadrfa آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از ahmadrfa:
قديمي November 20th, 2009, 14:48   #35
viking
Senior Member
 
viking's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
ارسالها: 168
تشکر: 51
تشکر از ايشان: 628 بار در 144 پست
viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)viking (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به viking
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ahmadrfa نمايش نوشته ها
یه راه دیگه دارید که یه کمی گرون میشه
1- استفاده از WINDOWS SERVER 2003 و راه اندازی TERMINAL SERVICE البته اگه تعداد مانیتورهایی که میخواهید زیاد نباشه همون REMOTE DESKTOP ویندوز بسه
2- به ازای هر مانیتور خرید یک دستگاه OFFICE STATION با قیمت زیر 100 هزار یا TIN CLIENT که قیمتش120 تا 300 هزار تومان هستش البته باید فقط مدلی را انتخاب کنید که رزولوشن تصویر بالایی بده
3-استفاده از یک سوئیچ kvm مدل 8 پورت که برای هر مانیتور یه دکمه سوئیچ مجزا داشته باشه قیمت 270000
4 - استفاده از یک سوئیچ 8 یا 16 پورت شبکه به قیمت حدود 50 هزار تومان
5- با کابل شبکه همه دستگاههای office station و کامپیوتر خودمون را شبکه میکنیم
6- موس و کیبرد همه دستگاههای بند قبل رو به سوئیچ kvm وصل میکنیم
7- مانیتورها رو به خروجی مانیتور office station وصل میکنیم
8- رو سرور به تعداد office ها کاربر و رمز عبور میسازیم
9- از تو office ها به کامپیوتر خودمون remote میکنیم و برنامه را اجرا میکنیم

حتما آفیسها رزولوشن بالا داشته باشن و سوئیچ kvm از نوع تک دکمه برای سوئیچ کردن نباشه قیمت این مدلها تو بیست یا سی هزار تومن هست

مزایا : ارتقائ کامپیوتر شما هیچ ربطی به آفیسها ندارد
مصرف برق هر آفیس 10 وات
میتونید بطور مجزا برنامه ها رو تو دسکتاپ هر آفیس اجرا کنید چون سرور برای هر اتصال remote یک نشست جداگانه ایجاد میکنه
ممنون از راهنمایی شما.

چند سئوال آیا این سیستم کاملا بصورت همزمان است یعنی به راحتی میتوان بین مانیتورها حرکت کرد؟
سخت افزار مورد نیاز ( PC ) برای اجرای این عملیات چیست؟
viking آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي November 24th, 2009, 02:08   #36
ahmadrfa
Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: اراک
ارسالها: 37
تشکر: 6
تشکر از ايشان: 161 بار در 24 پست
ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)
0

در واقع مثل اینه که شما 8 کامپیوتر مجزا دارید و هر کدام کار خودشو میکنه و ربطی به دیگری نداره البته کامپیوتر واقعی یکی و اونهم یک سرور بیشتر نیست که میتونه یه pc معمولی باشه که ویندوز سرور 2003 روش نصب کرده باشید
با استفاده از سوئیچ kvm به راحتی میتونید به هر یک در کمتر از 1 ثانیه کانکت کنید . فقط مانیتور ها باید به سوئیچ وصل نشوند و مستقیم به office station یا tin client متصل شوند.
ahmadrfa آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از ahmadrfa:
قديمي November 24th, 2009, 02:18   #37
ahmadrfa
Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2008
محل سكونت: اراک
ارسالها: 37
تشکر: 6
تشکر از ايشان: 161 بار در 24 پست
ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)ahmadrfa (سطح 1)
0

حواستون باشه گرون نخرید بین office station و thin client تین کلاینت بهتره لذا اگه جایی قیمت تین کلاینت رو با رزولوشن تصویر بالای 1600 مثلا 250 هزار تومان قیمت داد و آفیس استیشن با همین مشخصه رو 250هزار گفتن من تین کلاینت میخرم

ناگفته نماند که این دستگاه ها ماژول اضافه زیاد دارند همین که کیبرد و موس و مانیتور بهشون وصل بشه کافی همشون ماژول usb دارند بیخودی کسی هزینه نکنه

آخرین ويرايش توسط ahmadrfa در November 24th, 2009 و ساعت 02:26
ahmadrfa آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از ahmadrfa:
قديمي November 25th, 2009, 03:47   #38
helijoop
Member
 
helijoop's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2007
محل سكونت: Tehran
ارسالها: 50
تشکر: 145
تشکر از ايشان: 195 بار در 45 پست
helijoop (سطح 1)helijoop (سطح 1)helijoop (سطح 1)helijoop (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به helijoop
0

شرکتی که بصورت تخصصی و نه تجاری کارت گرافیک و کدر های تخصصی تولید میکند. متعلق به کشور کانادا می باشد و برای خرید می بایست از خارج تهیه کنید.
نرم افزار جانبی این کارتهای گرافیکی قابلیتهای خاصی که دارند که برخی از انها منحصر بفرد می باشد ....
اسوس و ای.تی.آی باید جلوی این شرکت تعظیم کنند!


[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]


__________________
Eat Your losses Before Your losses Eat You

آخرین ويرايش توسط helijoop در November 25th, 2009 و ساعت 03:52
helijoop آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 22nd, 2011, 01:38   #39
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

سلام

میخواستم دوستانی که در این زمینه اطلاعات سخت افزاری دارند کمک کنند

من قصد خرید سیستمی رو دارم که بتواند حداقل 4 مانیتور با تصویر مجزا را ساپورت کند

این که این سیستم ها هزینه اشون چقدره ؟ مشخصات سخت افزاری شون چیه ؟ میشه این جور سیستم ها رو از کجا تهیه کرد ؟
__________________
به امید این روز زیبا ......

[SIGPIC][/SIGPIC]
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 22nd, 2011, 02:02   #40
payam58us
Senior Member
 
payam58us's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 214
تشکر: 460
تشکر از ايشان: 544 بار در 169 پست
payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)payam58us (سطح 2)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به payam58us
1

این رو من دارم خیلی عالیه به تعداد مانیتورها میخری وصل میکنی به یو اس بی تصویرش هم فول اچ دی بسیار خوب هم کار میکنه.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
عكس ضميمه
نوع فايل: jpg 1220490954728583710.jpg‏ (12.8 کیلوبایت, 11 نمایش)
__________________
چه فکر کنی که میتوانی و چه فکر کنی که نمیتوانی در هر دو صورت حق با شماست
payam58us آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از payam58us:
قديمي April 22nd, 2011, 02:17   #41
LionHeart
Senior Member
 
LionHeart's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
محل سكونت: تهران - امامت
ارسالها: 899
تشکر: 5,668
تشکر از ايشان: 2,834 بار در 860 پست
LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)LionHeart (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به LionHeart
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله payam58us نمايش نوشته ها
این رو من دارم خیلی عالیه به تعداد مانیتورها میخری وصل میکنی به یو اس بی تصویرش هم فول اچ دی بسیار خوب هم کار میکنه.
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
پیام جان شب بخیر
قیمت این قطعه چقدره در بازار ؟
و این که آیا با این میشه مثلا 4 تا تصویر به طور مجزا رو داشت ؟ یا این که یه چیز مثل اسپیلتره ؟
__________________
به امید این روز زیبا ......

[SIGPIC][/SIGPIC]
LionHeart آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از LionHeart:
قديمي April 22nd, 2011, 02:58   #42
rezaesmailiazad
Member
 
rezaesmailiazad's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2008
محل سكونت: تهران - یوسف آباد
ارسالها: 95
تشکر: 341
تشکر از ايشان: 158 بار در 65 پست
rezaesmailiazad (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rezaesmailiazad
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله LionHeart نمايش نوشته ها
سلام

میخواستم دوستانی که در این زمینه اطلاعات سخت افزاری دارند کمک کنند

من قصد خرید سیستمی رو دارم که بتواند حداقل 4 مانیتور با تصویر مجزا را ساپورت کند

این که این سیستم ها هزینه اشون چقدره ؟ مشخصات سخت افزاری شون چیه ؟ میشه این جور سیستم ها رو از کجا تهیه کرد ؟
ساده ترین تهیه یک مادربرد هست که 2 تا اسلت برای کارت گرافیک داشته باشه .

اونوقت همه رو به کارت گرافیک نصب کن و لذت ببر .

بدون مانیتور و فقظ سیستم نزدیم 1.500.000 با بهترین قطعات در میاد .

مانیتور هم فقط Asus ویا HP حرف ندارن
__________________
www.PuzzleMarkets.com
rezaesmailiazad آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از rezaesmailiazad:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
چند, مانیتور, استفاده

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
صورتهاي مالي تلفيقي Homitrade بورس تهران 3 September 22nd, 2005 15:15

ساعت جاري 21:15 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.