انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي June 16th, 2008, 21:36   #1
بهزاد اقبالی
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
 
بهزاد اقبالی's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: سرزمین همیشه جاویدان ایران
ارسالها: 2,697
تشکر: 6,744
تشکر از ايشان: 24,430 بار در 2,729 پست
بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به بهزاد اقبالی
مشکل ویندوز

0

سلام کسی میتونه این مشکل من رو حل کنه؟؟
ویندوز من به این مشکل برخورده
Generic Host Process for Win32 Services
این چه اروریه و چطوری میشه بر طرفش کرد؟؟
ویندوز رو دوباره عوض کردم اما باز هم همونطوره و باعث میشه اینترنت قطع بشه
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
ارادتمند همه عزیزان
__________________
میروم خوش به سبک بالی باد
................................................. همه ذرات وجودم آزاد
بهزاد اقبالی آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 16th, 2008, 21:56   #2
albertini
Senior Member
 
albertini's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
ارسالها: 1,414
تشکر: 2,017
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)
0

اینطوری که سایت مایکروسافت توضییح داده این مشکل ممکنه بعد از نصب یک اپدیت امنیتی ایجاد بشه.اگه اینطور باشه در ادرس زیر یک فایل جهت رفع مشکل داده .البته مربوط به XP سرویس پک2

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
albertini آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از albertini:
قديمي June 16th, 2008, 21:56   #3
Kambiz_T.A
Senior Member
 
Kambiz_T.A's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 561
تشکر: 1,654
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بهزاد اقبالی نمايش نوشته ها
سلام کسی میتونه این مشکل من رو حل کنه؟؟
ویندوز من به این مشکل برخورده
Generic Host Process for Win32 Services
این چه اروریه و چطوری میشه بر طرفش کرد؟؟
ویندوز رو دوباره عوض کردم اما باز هم همونطوره و باعث میشه اینترنت قطع بشه
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
ارادتمند همه عزیزان
با سلام
لطفا از اين شماره سريال استفاده كنيد

jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8

اميدوارم با استفاده از اين سريال مشكلتان حل شود

موفق و پيروز باشيد
Kambiz_T.A آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Kambiz_T.A:
قديمي June 16th, 2008, 21:59   #4
بهزاد اقبالی
مدیر تالار تحلیل بنیادی - کاربر برگزیده شهریورماه 87
 
بهزاد اقبالی's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: سرزمین همیشه جاویدان ایران
ارسالها: 2,697
تشکر: 6,744
تشکر از ايشان: 24,430 بار در 2,729 پست
بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)بهزاد اقبالی (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به بهزاد اقبالی
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Kambiz_T.A نمايش نوشته ها
با سلام
لطفا از اين شماره سريال استفاده كنيد

jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8

اميدوارم با استفاده از اين سريال مشكلتان حل شود

موفق و پيروز باشيد
یعنی باید دوباره ویندوز نصب کنم
نه تو رو خدا

اعصابم رو خورد کرده
__________________
میروم خوش به سبک بالی باد
................................................. همه ذرات وجودم آزاد
بهزاد اقبالی آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 16th, 2008, 22:06   #5
Kambiz_T.A
Senior Member
 
Kambiz_T.A's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 561
تشکر: 1,654
تشکر از ايشان: 1,681 بار در 579 پست
Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)Kambiz_T.A (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله بهزاد اقبالی نمايش نوشته ها
یعنی باید دوباره ویندوز نصب کنم
نه تو رو خدا

اعصابم رو خورد کرده
با سلام مجدد

به اين پست هم يك سري بزنيد ممكن كمكتان كند

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

موفق و پيروز باشيد
Kambiz_T.A آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Kambiz_T.A:
قديمي June 16th, 2008, 22:31   #6
trendfinder
Senior Member
 
trendfinder's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
ارسالها: 721
تشکر: 3,857
تشکر از ايشان: 3,174 بار در 746 پست
trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)
0

جناب اقبالی عزیز شما بدون نیاز به نصب مجدد ویندوز میتونید سریال اون رو عوض کنید.
در اولین فرصت فایل مربوطه همراه با یه صفحه آموزش رو خدمت شما ارسال میکنم. اینطوری میتونید ویندوزتون رو هم آپدیت کنید.
البته من شخصاً اتو آپدیت ویندوزم رو از کار میندازم. هم وقت گیره و هم یک آنتی ویروس خوب مشکلات امنیتی ویندوز رو رفع میکنه.
ارادتمند
__________________
Plan Your Trade , Trade Your Plan
trendfinder آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از trendfinder:
قديمي June 17th, 2008, 01:22   #7
Extacy
Senior Member
 
Extacy's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: ايران سبز
ارسالها: 742
تشکر: 1,348
تشکر از ايشان: 2,399 بار در 851 پست
Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)Extacy (سطح 2)
مشکل همه گیر

0

با سلام

منم از هفته پیش دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم . 2-3 جور ویندوز نصب کردم البته همه سرویس پک 2 ولی بازم مشکل داره .

اگه راه حل خوبی پیدا کردین ما هم بی نصیب نزارید.
__________________
سال بدی بود اما من و تو بد نبودیم
Extacy آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي June 17th, 2008, 02:59   #8
trendfinder
Senior Member
 
trendfinder's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2008
ارسالها: 721
تشکر: 3,857
تشکر از ايشان: 3,174 بار در 746 پست
trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)trendfinder (سطح 9)
0

درود بر همه عزیزان
فایلی رو که قولش رو دادم تقدیم میکنم.
البته پیشنهاد اول بنده اینه که حتماً اتو آپدیت ویندوز رو از کار بندازید. مشکل حل میشه.(من خودم این کار رو کردم و همچین مشکلی ندارم.)
برای عزیزانی که نمیدونن این کار رو چگونه انجام بدن: از داخل control panel گزینه security center رو باز کنید. سپس وارد automatic updates بشید و گزینه turn off automatic updates رو فعال کنید.
اگر هم خواستید ویندوز رو آپدیت کنید از این فایل استفاده کنید . امیدوارم مشکلتون مرتفع بشه.
پسورد فایل هم آدرس سایت عزیزمون یعنی سرمایه ست. [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

آدرس لینک دانلود
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
ارادتمند
__________________
Plan Your Trade , Trade Your Plan
trendfinder آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
ویندوز, مشکل

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
اصلاح صفحه کلید فارسی در سیستم عامل ویندوز 2000 و XP hghodsi کامپیوتر و اینترنت 5 September 22nd, 2008 12:41
افزودن زبان فارسی به ویندوز اکس پی (Adding Farsi Language to Windows XP) Reza راهنمای سایت 0 April 12th, 2006 21:23

ساعت جاري 04:44 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.