انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي March 3rd, 2007, 14:23   #1
oyster
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
ارسالها: 272
تشکر: 200
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)
GPRS and Mobile trading VS ADSL

0

سلام
همانطور که همه می دونین سرویس GPRS داره راه می افته [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

و متا تریدر هم نسخه برای موبایل داره و نورث هم استفاده می کنه :

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

حالا دوستان صاحب نظر بگن :

1- آیا از ADSL بهتر نیست ؟ و بیشتر صرف نمی کنه

2- چه گوشی هایی مناسب برای این کار هستند ؟

3- چه طور میشه به از طریق PDA وصل شد

و .....

دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطف کنه
ممنون
oyster آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از oyster:
قديمي March 3rd, 2007, 21:58   #2
oyster
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
ارسالها: 272
تشکر: 200
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)
0

ای بابا !!!

چرا هیچکی استقبال نکرد ؟!!!!!!!!

یعنی کسی اینجا دوست نداره مثلا وقتی توی ماشین یا مترو و یا ترافیک و .... است به اینترنت وصل باشه و چارت ها رو نگاه کنه ؟
oyster آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 3rd, 2007, 22:09   #3
ravian
Senior Member
 
ravian's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: ایران
ارسالها: 468
تشکر: 170
تشکر از ايشان: 79 بار در 47 پست
ravian (سطح 0)
0

سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی
__________________
زنذگي خوبه بستگي داره چجوري بهش نگاه كني...
ravian آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 3rd, 2007, 22:56   #4
oyster
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
ارسالها: 272
تشکر: 200
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ravian نمايش نوشته ها
سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی
کی پرسیدی ؟

مال ایرانسل که هنوز تعرفه اش اعلام نشده که ....
15 فروردین اعلام میشه
خودشون می گن فقط هزینه ارسال و دریافت ( حجم تبادل ) رو می گیریم .
oyster آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 3rd, 2007, 23:11   #5
MASK
Senior Member
 
MASK's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
محل سكونت: tehran
ارسالها: 184
تشکر: 19,121
تشکر از ايشان: 818 بار در 181 پست
MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)MASK (سطح 2)
0

من هرچی سعی کردم تا الان نتونستم کانکت بشم
مثل اینکه تنظیمات خاصی داره که باید ارسال بشه
MASK آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 3rd, 2007, 23:12   #6
ravian
Senior Member
 
ravian's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: ایران
ارسالها: 468
تشکر: 170
تشکر از ايشان: 79 بار در 47 پست
ravian (سطح 0)
0

من منظورم برای ارتباطات سیار بود. نه ایران سل...
__________________
زنذگي خوبه بستگي داره چجوري بهش نگاه كني...
ravian آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 3rd, 2007, 23:13   #7
saeed_rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 114
تشکر: 18
تشکر از ايشان: 163 بار در 58 پست
saeed_rezaee (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به saeed_rezaee
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ravian نمايش نوشته ها
سلام دوست عزیز
والا من پرسیدم باید بری و فعال کنی بعدش هزینه ابونمانش 10000 تومان هست(که اگه استفاده بکنی و نکنی برات میاد) .و بعدش باید کارت اینترنت بگیری و کانکت بشی.البته زیاد بدرد ما نمی خوره با این سیستم ماهواره ای موبایل ها ولی چیز خوبی هست برای کنترول حساب ...
موفق باشی

سلام.
فکر کنم شما از شرکت ارتباطات سیار سوال کردید، چون سرویس اونها GPRS نیست و در واقع سرویس دیتا رو فعال میکنند که باید کانکت بشید و ... .

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] از نوع GPRS هست که هزینه اون رو کیلوبایتی میگیرن و از روی همین [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] هم میشه استفاده کرد.
برای همین اگه کسی PDA داشته باشه هم میتونه از این سرویس و همچنین متاتریدر استفاده کنه.
البته بسته به نوع گوشی امکان اتصال به کامپیوتر و استفاده از اینترنت توسط کامپیوتر وجود داره.

موفق باشید.
saeed_rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از saeed_rezaee:
قديمي March 3rd, 2007, 23:33   #8
ravian
Senior Member
 
ravian's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
محل سكونت: ایران
ارسالها: 468
تشکر: 170
تشکر از ايشان: 79 بار در 47 پست
ravian (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله saeed_rezaee نمايش نوشته ها
سلام.
فکر کنم شما از شرکت ارتباطات سیار سوال کردید، چون سرویس اونها GPRS نیست و در واقع سرویس دیتا رو فعال میکنند که باید کانکت بشید و ... .

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] از نوع GPRS هست که هزینه اون رو کیلوبایتی میگیرن و از روی همین [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ] هم میشه استفاده کرد.
برای همین اگه کسی PDA داشته باشه هم میتونه از این سرویس و همچنین متاتریدر استفاده کنه.
البته بسته به نوع گوشی امکان اتصال به کامپیوتر و استفاده از اینترنت توسط کامپیوتر وجود داره.

موفق باشید.
سلام
درسته ...این سیستم ایران سل خیلی جالبه فقط هزیتشو هنوز معلوم نکردن درسته؟؟
__________________
زنذگي خوبه بستگي داره چجوري بهش نگاه كني...
ravian آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 4th, 2007, 00:25   #9
a_skeletor
Senior Member
 
a_skeletor's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2006
محل سكونت: :)
ارسالها: 1,216
تشکر: 1,255
تشکر از ايشان: 2,140 بار در 996 پست
a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)a_skeletor (سطح 1)
0

سلام
من یک irancell گرفتم ولی فعلا برای نوکیا کار میکنه برای گوشی ما فعال نشده
در ضمن توکیا که فقط symbian داره که قکر نکنم بشه برنامه pda متا رو رو ریحت این i mate ها هم دیگه کم کم 500 تا است

به روش دیگه هم pcmcia data card برای labtop است
__________________
تریدر موفق بدون در نظر گرقتن سود و زیان ، فقط به رعایت صحیح قوانین شخصی می اندیشد
a_skeletor آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از a_skeletor:
قديمي March 4th, 2007, 00:29   #10
morad beg
Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2006
ارسالها: 101
تشکر: 31
تشکر از ايشان: 32 بار در 19 پست
morad beg (سطح 0)
0

من خودم دارم از اين سرويس اسفاده ميكنم با گوشي i-mate براي گرفتن ديتا هم ماهيانه 5000تومان رو قبض موبايل مياد
سرعتش هم خوب است در عرض يك دقيقه چارت آپديت ميشه و ميتوان وضعيت بازار را ديد
اما من امتحان كردم به هر ispنميتوان كانكت شد من خودم با سياره وصل ميشوم
morad beg آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از morad beg:
قديمي March 4th, 2007, 16:48   #11
oyster
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
ارسالها: 272
تشکر: 200
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)
0

من فعلا این 2 تا رو پیدا کردم :

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
oyster آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از oyster:
قديمي March 4th, 2007, 17:48   #12
hossein shariat
Senior Member
 
hossein shariat's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2006
ارسالها: 543
تشکر: 1,500
تشکر از ايشان: 1,089 بار در 325 پست
hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)hossein shariat (سطح 2)
0

اقا ما که خیلی بی سواتیم!
این PCMCIA به هر لپ تاپی وصل میشه؟ یا پورت و جایگاه بخصوصی داره و به بعضی وصل نمیشه؟اگر یک لپ تاپ قدیمی (از این پنتیوم 3 ها که دیگه میخوان بندازن دور!!) هم پیدا کنیم به این گوشیه وصل میشه؟
بعد هر موبایلی هم که GPRS داشته باشه با این نوع کارت قابل اتصال به لپ تاپ هست؟
من موبایلم که چکشه!زیمنس S55 هست که البته تو لیست موبایلهایی که ایرانسل GPRS را در آنها ساپورت میکنه هست.حالا اگه یک لپ تاپ قدیمی تو مایه های این مجانیه که تو قسمت آگهیها به ملت میفروشند 200 هزار تومان !!جور کنم کار راه میفته؟
از اساتید کامپیوتر و مخابرات یاری می طلبیم!!!
__________________
برای موفقیت در بازار،استاپ خوردن را یاد بگیرید.
hossein shariat آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از hossein shariat:
قديمي March 4th, 2007, 18:11   #13
kohzadi
Senior Member
 
kohzadi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
ارسالها: 356
تشکر: 473
تشکر از ايشان: 1,392 بار در 391 پست
kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله oyster نمايش نوشته ها
سلام
همانطور که همه می دونین سرویس GPRS داره راه می افته [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

و متا تریدر هم نسخه برای موبایل داره و نورث هم استفاده می کنه :

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]

حالا دوستان صاحب نظر بگن :

1- آیا از ADSL بهتر نیست ؟ و بیشتر صرف نمی کنه

2- چه گوشی هایی مناسب برای این کار هستند ؟

3- چه طور میشه به از طریق PDA وصل شد

و .....

دوستان هر کس اطلاعاتی داره لطف کنه
ممنون
سلام
چنین تاپیکی در این فروم لازم بود و ممنون که این کار را کردید.
اطلاعاتی که من در این مورد دارم به شرح زیر است.
تا الان دو نوع متاتریدر برای موبایل دیدم که یکی نسخه PDA هست و یکی نسخه Windows .
گوشی من i-mate هست که سیستم عامل windows mobile دارد. اما نسخه Windows متاتریدر را قبول نکرد (که علت آن را هنوز نمی دانم).
شرکت ارتباطات سیار مدت هاست قول GPRS را داده اما هنوز آن را عملی نکرده است اما وقتی ایرانسل اعلام کرد این خدمت را می دهد یک سیم کارت ایرانسل هم گرفتم و الان به راحتی به اینترنت وصل می شوم.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
kohzadi آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از kohzadi:
قديمي March 4th, 2007, 18:17   #14
kohzadi
Senior Member
 
kohzadi's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2006
ارسالها: 356
تشکر: 473
تشکر از ايشان: 1,392 بار در 391 پست
kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)kohzadi (سطح 4)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله morad beg نمايش نوشته ها
من خودم دارم از اين سرويس اسفاده ميكنم با گوشي i-mate براي گرفتن ديتا هم ماهيانه 5000تومان رو قبض موبايل مياد
سرعتش هم خوب است در عرض يك دقيقه چارت آپديت ميشه و ميتوان وضعيت بازار را ديد
اما من امتحان كردم به هر ispنميتوان كانكت شد من خودم با سياره وصل ميشوم
سلام
مدل i-mate شما و سیستم عامل آن چیست؟
من نسخه Windows متاتریدر را امتحان کردم اما روی i-mate نصب نشد.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
kohzadi آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 4th, 2007, 19:40   #15
oyster
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Nov 2006
ارسالها: 272
تشکر: 200
تشکر از ايشان: 369 بار در 208 پست
oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)oyster (سطح 1)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kohzadi نمايش نوشته ها
سلام
چنین تاپیکی در این فروم لازم بود و ممنون که این کار را کردید.
اطلاعاتی که من در این مورد دارم به شرح زیر است.
تا الان دو نوع متاتریدر برای موبایل دیدم که یکی نسخه PDA هست و یکی نسخه Windows .
گوشی من i-mate هست که سیستم عامل windows mobile دارد. اما نسخه Windows متاتریدر را قبول نکرد (که علت آن را هنوز نمی دانم).
شرکت ارتباطات سیار مدت هاست قول GPRS را داده اما هنوز آن را عملی نکرده است اما وقتی ایرانسل اعلام کرد این خدمت را می دهد یک سیم کارت ایرانسل هم گرفتم و الان به راحتی به اینترنت وصل می شوم.
دوست عزیز اطلاعات من در این زمینه زیاد نیست ولی چون بقیه همکاری نمی کنن هر چی به ذهنم میرسه می گم شاید درست شد :

windows که شما دارین چه نسخه ای است ؟
چون باید این باشه :
Windows Pocket PC 2002
oyster آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
adsl, gprs, mobile, trading

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


ساعت جاري 01:36 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.