انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > تالارهای غیرتخصصی > کامپیوتر و اینترنت

Notices

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي March 4th, 2010, 21:59   #61
persiansarmaye
Senior Member
 
persiansarmaye's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
محل سكونت: Tehran
ارسالها: 126
تشکر: 65
تشکر از ايشان: 228 بار در 90 پست
persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)persiansarmaye (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله kingnothing نمايش نوشته ها
درود بر شما


اول من یه توضیح بدم
مخابرات در سالهای اخیر به خصوص در مناطق مرکزی شهر به جای توسعه شبکه کابلی از شیوه خاصی به نام PCM (Pulse Code Modulation) جهت افزایش ظرفیت خطوط استفاده نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود.

PCM چیست؟
در صورتی که کابل‌های مخابراتی برای ارائه خطوط تلفن پرشده باشد و امکان حفاری کردن برای کار گذاشتن کابل‌های مسی در زمین نباشد و یا نیاز به زمان طولانی داشته باشد، مراکز مخابراتی می‌توانند خدمات تلفن ثابت خود را از طریق PCM به متقاضیان ارائه دهند.اصل داستان PCM که به نام Pairgain Technology است، روشی است که در آن بهره کابل مسی زیاد می‌شود. به طوری که مثلا می‌توان با یک کابل مسی، 4 تا 8 خط تلفن را سرویس داد.

معمولا این مشکل با یک درخواست به مخابرات که از طرف سرویس دهنده ی اینترنت شما فرستاده می شه حل می شه.
اما اگر که انجام نشد شما می توانید با استفاده از بند (پ) مشکلتون رو به حل کنید
به این صورت که با رییس مخابرات منطقه صحبت کنید و براش شرح بدید که داشتن یک خط پرسرعت براتون خیلی ضروریه تا خط تلفن يكي از همسايه ها محل اقامت شما كه بر روي آبونه قرار دارد را بر روي PCM ببرند و از امكانات كابلي كه خالي شده خط شما را بر روي آن قرار دهند.


روش دوم( استفاده از زور!!!!)
به سایت زیر برید
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
یه شکواییه بنویسید و مشکلتون رو عنوان کنید.طبق قانون مخابرات موظفه که خط شما رو از pcm تغییر بده و مشکلات و کمبودهای مرکز مخابراتی شما،به شما مربوط نمی شه.
داخل شکواییه تون شماره ی تماس و شماره یی که می خواید روش ADSL داشته باشین رو ذکر کنین
یه شماره ی پیگیری به شما می ده که از اون طریق می تونید شکایتتون رو پیگیری کنین.
تا 24 ساعت یکی از بازرسات مخابرات با شما تماس می گیره که از صحت قضیه مطمئن بشه.برای اون هم مشکلتون رو شرح بدید.شماره و اسم طرف رو هم ذخیره کنید که شاید بعد به کارتون بیاد.

امیدوارم از راه مسالمت آمیزش یعنی درخواست سرویس دهنده ی اینترنت به مخابرات، مشکلتون رفع بشه

موفق باشید
روش سوم:
روش دوم رو نرید چون فایده نداره! قبلا تجربه داشتیم.
__________________
Call Margin = Call My Jib
persiansarmaye آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از persiansarmaye:
قديمي March 4th, 2010, 23:09   #62
JOURNALIST
Senior Member
 
JOURNALIST's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 298
تشکر: 1,502
تشکر از ايشان: 1,413 بار در 291 پست
JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)
0

کسی از دوستان از وایمکس ایران سل خبر نداره؟
قیمتهاش بد نیست...
__________________
Your initial goal in Trading is consistency, not profitability.
JOURNALIST آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از JOURNALIST:
قديمي March 5th, 2010, 11:44   #63
m.rezaee
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2006
ارسالها: 1,392
تشکر: 2,817
تشکر از ايشان: 5,827 بار در 1,477 پست
m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)m.rezaee (سطح 3)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به m.rezaee
سلام

0

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
m.rezaee آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از m.rezaee:
قديمي March 5th, 2010, 18:10   #64
ammir58
Senior Member
 
ammir58's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2008
ارسالها: 103
تشکر: 109
تشکر از ايشان: 235 بار در 82 پست
ammir58 (سطح 1)ammir58 (سطح 1)
0

کسی از دوستان از وایمکس ایران سل خبر نداره؟
قیمتهاش بد نیست

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
__________________


آخرین ويرايش توسط ammir58 در March 5th, 2010 و ساعت 18:12
ammir58 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از ammir58:
قديمي March 5th, 2010, 18:18   #65
JOURNALIST
Senior Member
 
JOURNALIST's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 298
تشکر: 1,502
تشکر از ايشان: 1,413 بار در 291 پست
JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ammir58 نمايش نوشته ها
کسی از دوستان از وایمکس ایران سل خبر نداره؟
قیمتهاش بد نیست

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
ممنون اینو که دیده بودم منظورم تجربه استفاده بود قربان.
__________________
Your initial goal in Trading is consistency, not profitability.
JOURNALIST آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از JOURNALIST:
قديمي March 5th, 2010, 18:32   #66
aras194
Senior Member
 
aras194's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 144
تشکر: 517
تشکر از ايشان: 553 بار در 134 پست
aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله JOURNALIST نمايش نوشته ها
کسی از دوستان از وایمکس ایران سل خبر نداره؟
قیمتهاش بد نیست...
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ammir58 نمايش نوشته ها
کسی از دوستان از وایمکس ایران سل خبر نداره؟
قیمتهاش بد نیست

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینک ها می باشند. ]
سلام،
تقریبا یه 10 روزی هست که از این سرویس دارم استفاده میکنم (البته چون خطوط منطقمون فیبر نوری هست، تنها انتخابم هست)
یک مودم داخلی (indoor) چینی اجباری به شکل یک سطل آشغال کوچولو گرفتم و در حال حاضر سرویس 128 با محدودیت 3 گیگا بایت در ماه دارم که سرعتش دانلود به هیچ وجه از 15-16 بیشتر نمیشه (البته خیلی هم پایین نمیاد)
قطعی زیادی نداره که البته با توجه به تازه بودن خدماتش خیلی بد نیست. مودمش رو هم میتونید با خودتون ببرید هرجای دیگه ای که آنتن میده و ازش استفاده کنید (البته فقط مودم داخلی رو)
فکر میکنم مخصوصا در سرعت های بالا خیلی به آنتن دهی منطقه بستگی داشته باشه (این رو باید با خودشون چک کنید)
در مجموع برای من که از دایال آپ استفاده میکردم به صرفه هست اما به پای ADSL قبلی که داشتم نمیرسه.

اگر سوال دیگه ای داشتید، در خدمتم.

با درود فراوان
aras194 آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 5th, 2010, 19:16   #67
JOURNALIST
Senior Member
 
JOURNALIST's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2006
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 298
تشکر: 1,502
تشکر از ايشان: 1,413 بار در 291 پست
JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)JOURNALIST (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aras194 نمايش نوشته ها
سلام،
تقریبا یه 10 روزی هست که از این سرویس دارم استفاده میکنم (البته چون خطوط منطقمون فیبر نوری هست، تنها انتخابم هست)
یک مودم داخلی (indoor) چینی اجباری به شکل یک سطل آشغال کوچولو گرفتم و در حال حاضر سرویس 128 با محدودیت 3 گیگا بایت در ماه دارم که سرعتش دانلود به هیچ وجه از 15-16 بیشتر نمیشه (البته خیلی هم پایین نمیاد)
قطعی زیادی نداره که البته با توجه به تازه بودن خدماتش خیلی بد نیست. مودمش رو هم میتونید با خودتون ببرید هرجای دیگه ای که آنتن میده و ازش استفاده کنید (البته فقط مودم داخلی رو)
فکر میکنم مخصوصا در سرعت های بالا خیلی به آنتن دهی منطقه بستگی داشته باشه (این رو باید با خودشون چک کنید)
در مجموع برای من که از دایال آپ استفاده میکردم به صرفه هست اما به پای ADSL قبلی که داشتم نمیرسه.

اگر سوال دیگه ای داشتید، در خدمتم.

با درود فراوان
سلام

آقا خیلی خیلی ممنون یه سوال که دارم اینه که اگه اون سطل رو دستم بگیرم هرجای شهر میتونم به اینترنت وصل بشم؟ آیا به موبایلهای دارای وای فای قابل استفاده هست؟
__________________
Your initial goal in Trading is consistency, not profitability.
JOURNALIST آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از JOURNALIST:
قديمي March 5th, 2010, 19:19   #68
payammm
Senior Member
 
payammm's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
محل سكونت: در ديار خوشبختي
ارسالها: 539
تشکر: 2,738
تشکر از ايشان: 1,466 بار در 462 پست
payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)
0

دوستان adsl مخابرات در کدوم شهرها فعال هست ؟
از کجا میشه فهمید که در کدوم مناطق فعال هست؟
__________________
ان الله مع الصابرین
payammm آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از payammm:
قديمي March 5th, 2010, 19:23   #69
payammm
Senior Member
 
payammm's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
محل سكونت: در ديار خوشبختي
ارسالها: 539
تشکر: 2,738
تشکر از ايشان: 1,466 بار در 462 پست
payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله JOURNALIST نمايش نوشته ها
سلام

آقا خیلی خیلی ممنون یه سوال که دارم اینه که اگه اون سطل رو دستم بگیرم هرجای شهر میتونم به اینترنت وصل بشم؟ آیا به موبایلهای دارای وای فای قابل استفاده هست؟
سلام خسته نباشی
آقا نقشه مناطقی که آنتن میده رو توی سایت خود ایرانسل کشیده . توی همون مناطق آنتن میده حالا بعضی مناطق با سرعت کمتر و بعضی مناطق بیشتر ( که اینم بستگی به چندتا فاکتور داره.)
__________________
ان الله مع الصابرین
payammm آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از payammm:
قديمي March 5th, 2010, 20:01   #70
aras194
Senior Member
 
aras194's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2006
ارسالها: 144
تشکر: 517
تشکر از ايشان: 553 بار در 134 پست
aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)aras194 (سطح 3)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله JOURNALIST نمايش نوشته ها
سلام

آقا خیلی خیلی ممنون یه سوال که دارم اینه که اگه اون سطل رو دستم بگیرم هرجای شهر میتونم به اینترنت وصل بشم؟ آیا به موبایلهای دارای وای فای قابل استفاده هست؟
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله payammm نمايش نوشته ها
سلام خسته نباشی
آقا نقشه مناطقی که آنتن میده رو توی سایت خود ایرانسل کشیده . توی همون مناطق آنتن میده حالا بعضی مناطق با سرعت کمتر و بعضی مناطق بیشتر ( که اینم بستگی به چندتا فاکتور داره.)
خواهش میکنم،
بله همونطور که آقای پیام فرمودند قاعدتا بایستی در مناطقی که خودشون مشخص کردند آنتن دهی داشته باشه، البته اکثر این مناطق شاید آنتن داخلی رو ساپورت نکنه. ضمن اینکه تا اونجایی که من شنیدم هنوز قابلیت تعویض آنلاین آنتنها مثل تلفن همراه براش میسر نیست، به زبون ساده تر در حین حرکت، ارتباط پایداری نخواهید داشت.
باز هم تا اونجایی که من میدونم، این تکنولوژی مستقل از تکنولوژی وای فای هست و بنابراین با موبایل یا لپ تاپ های معمولی قابل دریافت نمی باشد. به همین دلیل داریم این تکنولوژی عظیم رو از چین وارد میکنیم. این رو هم شنیدم که مدل خاصی از گوشی HTC قابلیت دریافت این تکنولوژی رو داره.

کلا دردنیا با یه چیزی در حد و اندازه های فلش مموری usb قضیه رو حلش کردن اما ما چون داریم لااقل 110 تومن پول میدیم باید یه چیز بزرگتری باشه که یهو ما به اشتباه !! فکر نکنیم که ایرانسل خدای نکرده داره با 10 تومن چینیا رو راضی میکنه و 100 تومن بقیش رو میزنه به جیب

با درود
aras194 آفلاين است پاسخ با نقل قول
8 تشکر کننده از aras194:
قديمي March 6th, 2010, 00:38   #71
payammm
Senior Member
 
payammm's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2009
محل سكونت: در ديار خوشبختي
ارسالها: 539
تشکر: 2,738
تشکر از ايشان: 1,466 بار در 462 پست
payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)payammm (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله aras194 نمايش نوشته ها
خواهش میکنم،
بله همونطور که آقای پیام فرمودند قاعدتا بایستی در مناطقی که خودشون مشخص کردند آنتن دهی داشته باشه، البته اکثر این مناطق شاید آنتن داخلی رو ساپورت نکنه. ضمن اینکه تا اونجایی که من شنیدم هنوز قابلیت تعویض آنلاین آنتنها مثل تلفن همراه براش میسر نیست، به زبون ساده تر در حین حرکت، ارتباط پایداری نخواهید داشت.
باز هم تا اونجایی که من میدونم، این تکنولوژی مستقل از تکنولوژی وای فای هست و بنابراین با موبایل یا لپ تاپ های معمولی قابل دریافت نمی باشد. به همین دلیل داریم این تکنولوژی عظیم رو از چین وارد میکنیم. این رو هم شنیدم که مدل خاصی از گوشی HTC قابلیت دریافت این تکنولوژی رو داره.

کلا دردنیا با یه چیزی در حد و اندازه های فلش مموری usb قضیه رو حلش کردن اما ما چون داریم لااقل 110 تومن پول میدیم باید یه چیز بزرگتری باشه که یهو ما به اشتباه !! فکر نکنیم که ایرانسل خدای نکرده داره با 10 تومن چینیا رو راضی میکنه و 100 تومن بقیش رو میزنه به جیب

با درود
البته دوست من خودم به شخصه دارم از وایرلس استفاده میکنم و هم usb و هم دوایس های PCI ( مودمهای داخلی وایرلس) و هم انواع مودمهای خارجی ( دیشهای وایرلس) را تست کردم . هیچ کدوم مثل نانو استیشن فایو جواب نداده بهم ( مدل یک نوع مودم خارجی هست )
usb و PCI که فقط و فقط برای راههای کوتاه خوب جواب میدن ولی مودمهای خارجی بسیار بسیار عالی جواب میدن .
موفق باشید
__________________
ان الله مع الصابرین
payammm آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از payammm:
قديمي April 26th, 2010, 00:12   #72
ehsanshok
Senior Member
 
ehsanshok's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: کرج
ارسالها: 509
تشکر: 1,959
تشکر از ايشان: 2,225 بار در 509 پست
ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به ehsanshok
0

سلام. برای رفع مشکل درخواست اکانت با سرعت بالای 128 میتونید با هزینه کمتر از 20.000 تومان یه شرکت به آدرس خونتون ثبت کنید و با ارائه مدارک ثبت شرکت ، درخواست سرعت بالا از مخابرات بکنید.
__________________
پاپولار پیشرفته، پیش بینی فاندمنتال، همراهی با بازار
ehsanshok آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 26th, 2010, 00:57   #73
ehsan16481
Member
 
ehsan16481's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jul 2008
محل سكونت: تهران
ارسالها: 93
تشکر: 314
تشکر از ايشان: 289 بار در 78 پست
ehsan16481 (سطح 2)ehsan16481 (سطح 2)ehsan16481 (سطح 2)ehsan16481 (سطح 2)ehsan16481 (سطح 2)ehsan16481 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ehsanshok نمايش نوشته ها
سلام. برای رفع مشکل درخواست اکانت با سرعت بالای 128 میتونید با هزینه کمتر از 20.000 تومان یه شرکت به آدرس خونتون ثبت کنید و با ارائه مدارک ثبت شرکت ، درخواست سرعت بالا از مخابرات بکنید.
بعدش هم سال دیگه یک برگ تشخیص مالیات براتون میاد به مبلغ 20.000.000 تومان و شما با خوشحالی تمام یکسال از این کمیسیون به اون کمیسیون مالیاتی میروید تا ثابت کنید فقط برای یک افزایش سرعت ناقابل اینکارو کردید!
(البته مخلص آقا احسان خومون هم هستیم!)
ehsan16481 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از ehsan16481:
قديمي April 26th, 2010, 01:07   #74
pro_forexer
Senior Member
 
pro_forexer's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 104
تشکر: 1,252
تشکر از ايشان: 435 بار در 105 پست
pro_forexer (سطح 1)pro_forexer (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به pro_forexer
0

سلام خدمت همه دوستان
آقا احسان جدی میگی؟
من با پروانه دوستم adsl 512 گرفتم نکنه واسه این بدبخت ازین برگای تشخیس مالیاتی که می گین بره؟
__________________
ارد بزرگ : آنچه بدست خواهی آورد فراتر از رنج و زحمتت نخواهد بود .
pro_forexer آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي April 26th, 2010, 01:07   #75
ehsanshok
Senior Member
 
ehsanshok's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: کرج
ارسالها: 509
تشکر: 1,959
تشکر از ايشان: 2,225 بار در 509 پست
ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)ehsanshok (سطح 4)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به ehsanshok
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله ehsan16481 نمايش نوشته ها
بعدش هم سال دیگه یک برگ تشخیص مالیات براتون میاد به مبلغ 20.000.000 تومان و شما با خوشحالی تمام یکسال از این کمیسیون به اون کمیسیون مالیاتی میروید تا ثابت کنید فقط برای یک افزایش سرعت ناقابل اینکارو کردید!
(البته مخلص آقا احسان خومون هم هستیم!)
زمانی که یه شرکت، دفتر روزنامه و کل خودش رو بدون هیچ معامله ای با یه اظهارنامه که هیچ فعالیتی نداشه ببره اداره مالیات و پلمپ کنه یعنی اینکه فعالیت درآمدزایی نداشته و عملا مالیاتی نباید پرداخت کنه. این کار کاملا تست شده هست و شرکت من چهار سال بدون فعالیت ادامه کار میده.(حدود سه ساعت در طول یک سال وقت میبره)
البته من خودم نرفتم سرعت بالا از مخابرات بگیرم. از شبدیز کرج 512 گرفتم که سرعت دانلود در بهترین حالت به 247 کیلو هم رسید. ولی معمولا حدود 50-60 کیلو هست. اوج ترافیک هم به 10-15 تا میرسه.
نیازی نبود اینکار رو بکنم ولی اگه لازم بشه حتما میرم همین کار رو میکنم.
__________________
پاپولار پیشرفته، پیش بینی فاندمنتال، همراهی با بازار
ehsanshok آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از ehsanshok:
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
adsl, مخابرات

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
وضعیت خطوط ADSL washington کامپیوتر و اینترنت 45 April 17th, 2011 13:31
اینترنت adsl rzamany کامپیوتر و اینترنت 47 April 4th, 2010 23:56
GPRS and Mobile trading VS ADSL oyster کامپیوتر و اینترنت 56 June 4th, 2008 12:22
ملت و مخابرات راه دور مهدي ش بورس تهران 2 August 15th, 2004 13:22

ساعت جاري 03:59 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.