انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks)

Notices

نمايش نتيجه نظرسنجي: آیا صفحه captcha برای شما نمایش داده می شود؟
هرگز صفحه captcha برای من نمایش داده نشده 62 82.67%
فقط یکبار صفحه captcha برای من نمایش داده شده 4 5.33%
هر چند ساعت یکبار صفحه captcha نمایش داده می شود 9 12.00%
تعداد رای دهندگان: 75. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي February 19th, 2011, 13:33   #46
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله STRADIVARIUS نمايش نوشته ها
دیشب برای هر صفحه ای که می خواستم باز کنم این کپچا (که خیلی هم ناخواناست وباید چند بار ریفرش کرد) ظاهر می شد .GPRS همراه اول
این ناخوانا بودن کد کپچا هم دردسر شده ها ! منم این مشکل رو داشتم و لذا بعد از مدتی دیگه بیخیال اون صفحه لعنتی و کدش شدم و مدتهاست که با قیلتر شکن به سایت میام که اونم سرعت رو پائین میاره و صفحات رو دیر باز میکنه .

ای کاش مدیریت محترم لااقل نرم افزاری انتخاب میکردند که کدش اینطور نباشه و ساده تر باشه .

از طرف دیگه نمیدونم چرا در بین اینهمه فارومهای مربوط به فارکس و بازارهای مالی که وجود داره این سایت باید خودشو درگیر چنین راه حلی کنه ؟؟ ایا فارومهای دیگه مشکل ندارند و فقط اینجا مشکل داشته که حالا مدیریتش اومده این صفحه کپچا و این بازیها رو راه انداخته ؟؟
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي February 20th, 2011, 00:46   #47
DAVOOD24
Member
 
DAVOOD24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: IRAN
ارسالها: 86
تشکر: 917
تشکر از ايشان: 280 بار در 79 پست
DAVOOD24 (سطح 0)
0

برای من مدتی بود این مشکل صفحه ورود حل شده بود اما دوباره برگشته و داره اذیت میکنه .
DAVOOD24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از DAVOOD24:
قديمي February 20th, 2011, 18:06   #48
emilvr
Senior Member
 
emilvr's Avatar
 
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: Persia Empire
ارسالها: 921
تشکر: 1,987
تشکر از ايشان: 3,836 بار در 919 پست
emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)emilvr (سطح 6)
0

سلام

امروز وقتی روی تکس باکسی که برای وارد کردن کد کپچا هستش کلیک کردم، قبل از اینکه اجازه وارد کردن هیچ حرفی رو به من بده به صفحه ای ری دایرکت میشد که پیغام خطای زیر رو نشون میداد :

Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found
خلاصه این صفحه ورود بد بود، بدتر هم شد!
__________________
God is a concept،By which we measure،Our pain، I'll say it again، God is a concept،By which we measure،Our pain
emilvr آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از emilvr:
قديمي February 28th, 2011, 02:11   #49
rzforex
Senior Member
 
rzforex's Avatar
 
تاريخ عضويت: Feb 2010
ارسالها: 195
تشکر: 1,060
تشکر از ايشان: 606 بار در 172 پست
rzforex (سطح 1)rzforex (سطح 1)rzforex (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به rzforex
1

این کد اول سایت دیگه خیلی رو اعصاب راه می ره
لطفا این مشکل را حل کنید
__________________
بهترين سيستم مديريت سرمايه است!!
rzforex آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از rzforex:
قديمي February 28th, 2011, 02:26   #50
mostafa976
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
ارسالها: 169
تشکر: 1,419
تشکر از ايشان: 543 بار در 135 پست
mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله rzforex نمايش نوشته ها
این کد اول سایت دیگه خیلی رو اعصاب راه می ره
لطفا این مشکل را حل کنید
متاسفانه اينجا كسي نيست كه صداي ما را بشنود...
اگه از اول تاپيك يه مروري داشته باشي به همين نتيجه ميرسي دوست عزيز . نميدونم چرا هيچكس اهميت نميده . واقعا براي مديريت متاسفم كه حتي يك جواب خشك وخالي هم نميده كه متوجه بشيم پست رو ميخونه...
اماده حذف ميباشي ام...
mostafa976 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mostafa976:
قديمي February 28th, 2011, 12:44   #51
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
3

با سلام

در مورد سیستمی که برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده، لطفا به این نکات توجه فرمائید:

- این سیستم برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده و نتیجه عملکرد آن افزایش سرعت سایت، کاهش فشار بر سرور و جلوگیری از ایجاد اختلال در عملکرد سایت بوده. از زمان راه اندازی این سیستم، مشکلات فنی سایت کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.

- بر اساس نظرسنجی بالا، موارد مطرح شده در این تاپیک و سایر فیدبک هایی که از اعضای سایت دریافت کردم، صفحه captcha برای درصد بسیار کمی از کاربران سایت نمایش داده می شود. لذا در مجموع کارایی سیستم رضایت بخش بوده است.

- بطور کلی علت مشاهده صفحه captcha برای برخی از بازدیدکنندگان، موارد ذیل می باشد:
* آلوده بودن کامپیوتر شخصی فرد بازدیدکننده به ویروس: برای حل مشکل یک نرم افزار آنتی ویروس قدرتمند بر روی سیستم نصب کنید، آنرا آپدیت کنید و سیستم را با آن چک کنید.
* وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه کامپیوتری یا ISP شما: برای حل مشکل لازم است با مدیر شبکه یا بخش پشتیبانی ISP تماس بگیرید. در صورت عدم رفع مشکل می توانید تغییر ISP را بررسی کنید.

- افرادی که صفحه captcha را می بینند، با یکبار وارد کردن کد و در صورت ثابت بودن IP (عدم قطع و وصل ارتباط اینترنت)، تا چندین ساعت صفحه captcha مجددا نمایش داده نمی شود. لذا نهایتا 2 تا 3 بار در شبانه روز باید کد captcha وارد شود که کار مشکل یا زمانبری به نظر نمی رسد.

این توضیح نیز خالی از فایده نیست که در بسیاری از مواقع، وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه یک سازمان یا ISP موجب می شود برخی افراد از سیستم مذکور برای کارهای مخرب و غیر قانونی (ارسال Spam، حمله به سایتها و . . .) استفاده کنند. در حالی که مدیر شبکه اصلا از این نقص و سوء استفاده ای که از شبکه اش می شود مطلع نیست و احتمالا حتی وجود این نقص را تکذیب می کند. اما با توجه به مجازاتهایی که برای اقدامات مخرب از قبیل ارسال Spam و حمله به سایتها وجود دارد، افراد خرابکار سعی می کنند هویت خود را پنهان کنند و لذا معمولا این افراد از IP خود برای این قبیل اقدامات استفاده نمی کنند و از نقص امنیتی سیستمهای دیگر استفاده کرده و حملات را از طریق آنها انجام می دهند.

بعنوان نمونه در زمان اوج حملات بر روی سایت سرمایه، برخی حملات از طریق سیستم اینترنت چند دانشگاه در غرب کشور و همچنین از طریق شبکه اینترنت چند شرکت صنعتی انجام می شد.

امیدوارم توضیحات بالا ابهامات دوستان را برطرف کرده و به حل مشکل کمک کند.

با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
5 تشکر کننده از Reza:
قديمي February 28th, 2011, 23:44   #52
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

در ادامه پست بالا، خواندن این مطلب را به دوستان توصیه می کنم: کامپیوتر زامبی چیست و چگونه عمل می کند؟
نقل قول:
هکر به شکل کاملا مخفیانه به کامپیوتر قربانیان بی احتیاط نفوذ می کند و از آنها برای پیشبرد فعالیت های غیر قانونی اش استفاده می کند. کاربر هم معمولا اصلا متوجه این نفوذ و سوءاستفاده نمی شود و به شکل عادی به استفاده از سیستم اش ادامه می دهد، تنها ممکن است احساس کند که کامپیوتراش به شکل قابل توجهی کند شده است. حال کامپیوتر وی به نقطه پایانی تحقیقات در خصوص فعالیت های خرابکارانه تبدیل شده است. اما قربانی بیچاره می بیند که یکباره شرکت سرویس دهنده اینترنت اش را قطع کرده و یا به دلیل فعالیت های مجرمانه مورد بازجویی قرار می گیرد.
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Reza:
قديمي March 1st, 2011, 11:33   #53
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
با سلام

در مورد سیستمی که برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده، لطفا به این نکات توجه فرمائید:

- این سیستم برای مقابله با حملات بر روی سایت نصب شده و نتیجه عملکرد آن افزایش سرعت سایت، کاهش فشار بر سرور و جلوگیری از ایجاد اختلال در عملکرد سایت بوده. از زمان راه اندازی این سیستم، مشکلات فنی سایت کاهش قابل ملاحظه ای داشته است.

- بر اساس نظرسنجی بالا، موارد مطرح شده در این تاپیک و سایر فیدبک هایی که از اعضای سایت دریافت کردم، صفحه captcha برای درصد بسیار کمی از کاربران سایت نمایش داده می شود. لذا در مجموع کارایی سیستم رضایت بخش بوده است.

- بطور کلی علت مشاهده صفحه captcha برای برخی از بازدیدکنندگان، موارد ذیل می باشد:
* آلوده بودن کامپیوتر شخصی فرد بازدیدکننده به ویروس: برای حل مشکل یک نرم افزار آنتی ویروس قدرتمند بر روی سیستم نصب کنید، آنرا آپدیت کنید و سیستم را با آن چک کنید.
* وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه کامپیوتری یا ISP شما: برای حل مشکل لازم است با مدیر شبکه یا بخش پشتیبانی ISP تماس بگیرید. در صورت عدم رفع مشکل می توانید تغییر ISP را بررسی کنید.

- افرادی که صفحه captcha را می بینند، با یکبار وارد کردن کد و در صورت ثابت بودن IP (عدم قطع و وصل ارتباط اینترنت)، تا چندین ساعت صفحه captcha مجددا نمایش داده نمی شود. لذا نهایتا 2 تا 3 بار در شبانه روز باید کد captcha وارد شود که کار مشکل یا زمانبری به نظر نمی رسد.

این توضیح نیز خالی از فایده نیست که در بسیاری از مواقع، وجود نقص امنیتی در سیستم شبکه یک سازمان یا ISP موجب می شود برخی افراد از سیستم مذکور برای کارهای مخرب و غیر قانونی (ارسال Spam، حمله به سایتها و . . .) استفاده کنند. در حالی که مدیر شبکه اصلا از این نقص و سوء استفاده ای که از شبکه اش می شود مطلع نیست و احتمالا حتی وجود این نقص را تکذیب می کند. اما با توجه به مجازاتهایی که برای اقدامات مخرب از قبیل ارسال Spam و حمله به سایتها وجود دارد، افراد خرابکار سعی می کنند هویت خود را پنهان کنند و لذا معمولا این افراد از IP خود برای این قبیل اقدامات استفاده نمی کنند و از نقص امنیتی سیستمهای دیگر استفاده کرده و حملات را از طریق آنها انجام می دهند.

بعنوان نمونه در زمان اوج حملات بر روی سایت سرمایه، برخی حملات از طریق سیستم اینترنت چند دانشگاه در غرب کشور و همچنین از طریق شبکه اینترنت چند شرکت صنعتی انجام می شد.

امیدوارم توضیحات بالا ابهامات دوستان را برطرف کرده و به حل مشکل کمک کند.

با تشکر
از اینکه سرانجام جوابی به دوستان دادید تشکر میکنم هر چند مطالبی که قید کردید نکته جدیدی نداشت .

برای مثال باز کماکان متوجه نشدم که در بین اینهمه سایتهای فارکسی و یا مرتبط با بازارهای مالی که بزبان فارسی وجود دارد چرا این سایت باید چنین سیستمی را اجرا کند ! مگر اینکه فرض کنیم هکرها و ویروس ها با سایتهای دیگر کاری ندارند !!

به هرحال حال که این سیستم قرار است کمکان برقرار باشد حداقل نمیتوانید کاری کنید که کد کپچا از این شکل محو و قدری نامشخص دراید و حالت واضحتر و خواناتری پیدا کند ؟؟

در اکثر مواقع بخاطر ناخوانا بودن کد کپچا باید چند بار انرا وارد کرد که اذیت کننده است .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي March 2nd, 2011, 12:40   #54
Mostafa F
Senior Member
 
Mostafa F's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2010
محل سكونت: سرزمين جاويد
ارسالها: 138
تشکر: 2,583
تشکر از ايشان: 934 بار در 172 پست
Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Mostafa F
0

با سلام

نمیدونم چرا هنگام ایجاد پست ، کلید " مدیریت ضمیمه " برام فعال نیست!
ممنون میشم به این مشکل بنده رسیدگی بشه.

عذر میخوام شاید به این تاپیک ربط نداشت...

__________________
" من مي انديشم پس هستم "
Mostafa F آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 19th, 2011, 10:47   #55
titan
Member
 
titan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 34
تشکر: 48
تشکر از ايشان: 35 بار در 24 پست
titan (سطح 0)
0

سلام یه خبر خوش امروز که وارد سایت سرمایه شدم دیگه اون صفحه اعصاب خورد کن حال من رو نگرفت و راحت بدون هیچ دردسری وارد شدم امید وارم به همین صورت بمونه
titan آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از titan:
قديمي March 19th, 2011, 13:08   #56
DAVOOD24
Member
 
DAVOOD24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: IRAN
ارسالها: 86
تشکر: 917
تشکر از ايشان: 280 بار در 79 پست
DAVOOD24 (سطح 0)
Angry

0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله titan نمايش نوشته ها
سلام یه خبر خوش امروز که وارد سایت سرمایه شدم دیگه اون صفحه اعصاب خورد کن حال من رو نگرفت و راحت بدون هیچ دردسری وارد شدم امید وارم به همین صورت بمونه

برای من که هر روز داره روی اعصاب راه میره روزی 2 بار حداقل.
DAVOOD24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از DAVOOD24:
قديمي March 19th, 2011, 15:03   #57
albertini
Senior Member
 
albertini's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
ارسالها: 1,414
تشکر: 2,017
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)
0

اینترنت ایرانسل مثل اینکه علاوه بر IP های ایرانسل و افرانت اخیرا از ISP فناوری اطلاعات هم استفاده میکنه که سیستم امنیتی سایت

به اون حساس نیست.
albertini آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از albertini:
قديمي March 19th, 2011, 19:36   #58
titan
Member
 
titan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 34
تشکر: 48
تشکر از ايشان: 35 بار در 24 پست
titan (سطح 0)
0

امید وارم مشکل همه حل بشه
titan آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از titan:
قديمي March 19th, 2011, 21:49   #59
MEY$AM
Senior Member
 
MEY$AM's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
ارسالها: 329
تشکر: 10,157
تشکر از ايشان: 1,457 بار در 316 پست
MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)MEY$AM (سطح 3)
0

سلام
اقا رضا بنده هم حدود یک هفته ای هست درگیرم با این سیستم و قبلا این مشکل رو نداشتم. دو بار هم کامنت گذاشتم و یوزرم رو نوشتم ولی افاقه نکرد.
__________________
هر لحظه در مارکت منحصر بفرد است!
MEY$AM آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي March 19th, 2011, 23:42   #60
Gh.Saeadian
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Aug 2007
ارسالها: 1,875
تشکر: 19,878
تشکر از ايشان: 18,894 بار در 2,741 پست
Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)Gh.Saeadian (سطح 11)
Thumbs up

0

سلام
خدایا شکرت
همین الان برای اولین بار این اتفاق برای منهم افتاد و بی نصیب از دنیا نمیرم. هورا

پ ن: اونقدرها هم که دوستان میگن عذاب آور نیست. بابا همش تایپ کردن یه کلمه است.
Gh.Saeadian آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
کنن, مقابله, مدیران, اندازی, جدید, حملات, خواهشا, روی, راه, رسیدگی, سیستم, سایت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
درباره معادن روي هاشم حميديان بورس تهران 5 December 3rd, 2004 10:29

ساعت جاري 12:02 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.