انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks)

Notices

نمايش نتيجه نظرسنجي: آیا صفحه captcha برای شما نمایش داده می شود؟
هرگز صفحه captcha برای من نمایش داده نشده 62 82.67%
فقط یکبار صفحه captcha برای من نمایش داده شده 4 5.33%
هر چند ساعت یکبار صفحه captcha نمایش داده می شود 9 12.00%
تعداد رای دهندگان: 75. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 24th, 2011, 17:17   #31
STRADIVARIUS
Member
 
STRADIVARIUS's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2011
ارسالها: 45
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 135 بار در 37 پست
STRADIVARIUS (سطح 0)
0

من هم فقط با ایرانسل مشکل پیدا کردم با دایل اپ یا همراه اول اصلا از وجود همچین صفحه ای خبرنداشتم
STRADIVARIUS آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 25th, 2011, 19:43   #32
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

لطفا دوستانی که از طریق ایرانسل وارد سایت می شوند، در صفحه captcha و در قسمت Note to website owner نام کاربری خود و کلمه irancell را درج کنند تا رنج آی پی ایرانسل را پیدا کنم. شاید بشود کاری کرد که این صفحه برای ایرانسل نمایش داده نشود.
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
4 تشکر کننده از Reza:
قديمي January 26th, 2011, 08:54   #33
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
لطفا دوستانی که از طریق ایرانسل وارد سایت می شوند، در صفحه captcha و در قسمت Note to website owner نام کاربری خود و کلمه irancell را درج کنند تا رنج آی پی ایرانسل را پیدا کنم. شاید بشود کاری کرد که این صفحه برای ایرانسل نمایش داده نشود.
با تشکر از شما ! ایا میشه کاری کنید که این صفحه برای کامپیوترهای شخصی ما هم نمایش داده نشود ؟!

من هر روز فقط چند دقیقه با قیلترشکن میتونم وارد سرمایه بشم انهم با سرعت پائین که بازدید از صفحات عملا ناممکن است .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 26th, 2011, 08:57   #34
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها
دوستانی که در مسائل مربوط به نرم افزار و سیستم عامل و ... تبحر میشه توضیح بدند که چرا گروهی از اعضا سایت میتونند راحت وارد سرمایه بشند و گروهی دیگه نظیر من نمیتونند ؟؟

تفاوت در چیه ؟؟ سیستم عامل ؟؟ اشتراک اینترنت ؟؟ ..............
ماشاالله اینهمه دوستان بامعلومات و مطلع در این فاروم هستند . کسی به این سئوال پاسخ نداد !
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 26th, 2011, 13:17   #35
DAVOOD24
Member
 
DAVOOD24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: IRAN
ارسالها: 86
تشکر: 917
تشکر از ايشان: 280 بار در 79 پست
DAVOOD24 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها
ماشاالله اینهمه دوستان بامعلومات و مطلع در این فاروم هستند . کسی به این سئوال پاسخ نداد !
فکر میکنم به خاطر IP و شرکتی که از اون خدمات اینترنت میگیرید باشه .

DAVOOD24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از DAVOOD24:
قديمي January 26th, 2011, 16:19   #36
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 نمايش نوشته ها
فکر میکنم به خاطر IP و شرکتی که از اون خدمات اینترنت میگیرید باشه .

متشکرم بخاطر جوابتون .

اگر اینطور باشه که پس من خیلی بدشانسم ! چون نه با کامپیوتر محل کارم میتونم بیام سرمایه و نه با کامپیوتر منزل ( که از دو شرکت جداگانه اشتراک اینترنت دارند ! )

اونوقت برخی دوستان اصلا این مشکل رو ندارند .

اگه شانس داشتیم که اصلا در این مملکت گل و بلبل بدنیا نمیومدیم !!
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي January 26th, 2011, 16:30   #37
DAVOOD24
Member
 
DAVOOD24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: IRAN
ارسالها: 86
تشکر: 917
تشکر از ايشان: 280 بار در 79 پست
DAVOOD24 (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها
متشکرم بخاطر جوابتون .

اگر اینطور باشه که پس من خیلی بدشانسم ! چون نه با کامپیوتر محل کارم میتونم بیام سرمایه و نه با کامپیوتر منزل ( که از دو شرکت جداگانه اشتراک اینترنت دارند ! )

اونوقت برخی دوستان اصلا این مشکل رو ندارند .

اگه شانس داشتیم که اصلا در این مملکت گل و بلبل بدنیا نمیومدیم !!
برای من هم قبلا اینطوری بود ولی بعد از یه مدت خود به خود درست شد .
DAVOOD24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از DAVOOD24:
قديمي January 26th, 2011, 19:40   #38
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 نمايش نوشته ها
برای من هم قبلا اینطوری بود ولی بعد از یه مدت خود به خود درست شد .
جدا ؟ خب پس جای امیدواری هست !

شاید دری به تخته خورد و این مشکل منم خودبخود درست شد چون گویا مدیران برای رفع این مشکلات کاری نمیکنند .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي February 10th, 2011, 17:41   #39
shahriar57
Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 35
تشکر: 74
تشکر از ايشان: 36 بار در 16 پست
shahriar57 (سطح 0)
خواهشا مدیران سایت رسیدگی کنن

3

با سلام

من ساکن روسیه هستم متاسفانه سایت سرمایه برای من با ای پی شهری که هستم باز نمیشه! با ای پی مسکو باز میشه ولی من ساکن مسکو نیستم و مجبورم هر دفعه با وی پی ان وصل بشم . خواهشا این فیلتر ای پی رو برداین .
shahriar57 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از shahriar57:
قديمي February 10th, 2011, 19:34   #40
isar
Senior Member
 
isar's Avatar
 
تاريخ عضويت: Oct 2008
محل سكونت: گنبد کاووس
ارسالها: 1,386
تشکر: 6,698
تشکر از ايشان: 5,875 بار در 1,573 پست
isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)isar (سطح 9)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به isar
0

متاسفانه ساکن بد کشوری هستید برادر

آشیانه هکرها ...
__________________
عاقبت خاک گل کوزه‏گران خواهیم شد...
isar آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از isar:
قديمي February 11th, 2011, 10:11   #41
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
1

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله shahriar57 نمايش نوشته ها
با سلام

من ساکن روسیه هستم متاسفانه سایت سرمایه برای من با ای پی شهری که هستم باز نمیشه! با ای پی مسکو باز میشه ولی من ساکن مسکو نیستم و مجبورم هر دفعه با وی پی ان وصل بشم . خواهشا این فیلتر ای پی رو برداین .
برام جالبه که در پست اول این تاپیک مدیر این فاروم علت قرار دادن چنین نرم افزاری رو راحت تر شدن دسترسی افراد مقیم خارج به این سایت ذکر کردند ولی الان میبینیم که شما مشکل دارید .

نظر به اینکه از طرف مدیریت این سایت اقدامی برای رفع این مشکلی که برخی کاربران دارند انجام نمیشه لذا پیشنهاد من به شما اینست که قدری صبر کنید !!

همونطور که در پستهای قبلی من در این تاپیک ملاحظه میکنید من تا چند روز قبل نه با کامپیوتر محل کارم و نه با کامپیوتر منزل نمیتونستم وارد این سایت بشم و حتی کد کپچا هم جواب نمیداد و فقط با قیلترشکن میتونستم وارد این سایت بشم . از چند روز قبل بدون هیچگونه علت ظاهری یهو قسمتی از مشکل حل شد و الان میتونم با کامپیوتر منزل بدون ظاهر شدن اون صفحه وارد سایت بشم ولی کماکان با کامپیوتر محل کارم نمیتونم و مرتب اون صفحه اعصاب خوردکن ظاهر میشه ! شاید چند روز دیگه اونم درست خودش درست بشه ! پس شما هم قدری صبر کنید ! خدا کریمه !
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي February 11th, 2011, 10:14   #42
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله isar نمايش نوشته ها
متاسفانه ساکن بد کشوری هستید برادر

آشیانه هکرها ...
خب عوضش من و شما ساکن خوب کشوری هستیم !! اشیانه ...... !!
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي February 18th, 2011, 14:32   #43
mostafa976
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
ارسالها: 169
تشکر: 1,419
تشکر از ايشان: 543 بار در 135 پست
mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها

نظر به اینکه از طرف مدیریت این سایت اقدامی برای رفع این مشکلی که برخی کاربران دارند انجام نمیشه لذا پیشنهاد من به شما اینست که قدری صبر کنید !!
كاملا با اين حرف شما موافق هستم خيلي برام جالبه كه اصلا مديريت هيچ اقدامي نميكنند گويا اصلا براشون مهم نيست و اين در طولاني مدت به ضرر خودش و سايت هستش .
mostafa976 آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از mostafa976:
قديمي February 18th, 2011, 15:11   #44
STRADIVARIUS
Member
 
STRADIVARIUS's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2011
ارسالها: 45
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 135 بار در 37 پست
STRADIVARIUS (سطح 0)
0

دیشب برای هر صفحه ای که می خواستم باز کنم این کپچا (که خیلی هم ناخواناست وباید چند بار ریفرش کرد) ظاهر می شد .GPRS همراه اول
__________________
ای کاش آدمی وطنش را همچون بنفشه ها می شد با خود ببرد هرکجا که خواست
STRADIVARIUS آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي February 19th, 2011, 11:03   #45
titan
Member
 
titan's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2009
محل سكونت: مشهد
ارسالها: 34
تشکر: 48
تشکر از ايشان: 35 بار در 24 پست
titan (سطح 0)
0

سلام یک یا دو روز این مشکل برای من که اینترنت ایرانسل دارم رفع شد ولی دوباره با قدرت زیاد تر از دسترسی به سایت کنار گذاشته شدم فعلا مجبوری می رم تو سایت های دیگه اطلاعات کسب می کنم
به امید رفع این مشکل
titan آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
کنن, مقابله, مدیران, اندازی, جدید, حملات, خواهشا, روی, راه, رسیدگی, سیستم, سایت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
درباره معادن روي هاشم حميديان بورس تهران 5 December 3rd, 2004 10:29

ساعت جاري 03:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.