انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks)

Notices

نمايش نتيجه نظرسنجي: آیا صفحه captcha برای شما نمایش داده می شود؟
هرگز صفحه captcha برای من نمایش داده نشده 62 82.67%
فقط یکبار صفحه captcha برای من نمایش داده شده 4 5.33%
هر چند ساعت یکبار صفحه captcha نمایش داده می شود 9 12.00%
تعداد رای دهندگان: 75. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي January 21st, 2011, 12:47   #16
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها
خیر ! کلا در هیچ زمانی از شبانه روز چه با کامپیوتر منزل و چه با کامپیوتر محل کارم نمیتوانم وارد سرمایه شوم و ان صفحه ظاهر میشود .
وقتی آن صفحه ظاهر می شود کد captcha را وارد کنید تا سایت را ببینید. اگر با مشکلی مواجه هستید بطور دقیق اعلام کنید که مشکل چیست.
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 21st, 2011, 22:17   #17
albertini
Senior Member
 
albertini's Avatar
 
تاريخ عضويت: May 2005
محل سكونت: ارومیه
ارسالها: 1,414
تشکر: 2,017
تشکر از ايشان: 5,643 بار در 1,410 پست
albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)albertini (سطح 8)
0

با سلام

ایا نمیشه سیستم رو طورری تنظیم کرد که مثلا ترافیک سایت از 2 برابر حد متوسط معمول بالاتر رفت سیستم امنیتی فعال بشه ؟

اینجوری هم در موقع لزوم سایت محافطت میشه و هم در مواقع غیر ضروری ورود به سایت تسهیل میشه.
albertini آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از albertini:
قديمي January 22nd, 2011, 17:23   #18
STRADIVARIUS
Member
 
STRADIVARIUS's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jan 2011
ارسالها: 45
تشکر: 107
تشکر از ايشان: 135 بار در 37 پست
STRADIVARIUS (سطح 0)
0

انصافا خیلی داره اذیت میکنه هر یک ساعت یکبار این کپچا ظاهر میشه. حداقل یک کاری کنید کپچا نیازی به جاوا اسکریپت نداشته باشه.
STRADIVARIUS آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از STRADIVARIUS:
قديمي January 23rd, 2011, 05:38   #19
elpielen
Junior Member
 
elpielen's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 21
تشکر: 15
تشکر از ايشان: 44 بار در 18 پست
elpielen (سطح 0)
0

این سیستم اعصاب بنده رو خط خطی کرده. هی کپچا.. هی کپچا!!! تا کی باید هر یکی دو ساعت یه کپچا وارد کنیم؟
elpielen آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از elpielen:
قديمي January 23rd, 2011, 10:03   #20
zofishel
Senior Member
 
zofishel's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: مشهد شهر عشق
ارسالها: 213
تشکر: 293
تشکر از ايشان: 468 بار در 192 پست
zofishel (سطح 1)zofishel (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به zofishel
0

سلام دوستان
اين چند وقتي كه اين سيستم جديد اومده اعصاب واسه من هم نگذاشته هي هر چند ساعت يك بار مياد من كه سيستمم رو هم ويروس يابي كردم ولي چيزي عايدمان نشد.
والله اگر امكان دارد از راه هاي بي درد سرتري براي مقابله با حملات استفاده بفرماييد كه كاربران اين قدر اذيت نشوند.
باز هم ببخشيد ها
__________________
(( برنده شدن ، یعنی نترسیدن از باختن ))
فران تارکنتون
zofishel آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از zofishel:
قديمي January 23rd, 2011, 10:25   #21
goodgirles
Senior Member
 
goodgirles's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: ..
ارسالها: 101
تشکر: 38
تشکر از ايشان: 604 بار در 159 پست
goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)
0

از کافی نت دانشگاه هم خواستیم وارد بشویم نشد . آی پی ایران هم بود .
__________________
گلم , دلم , حرمت نگه دارکه این اشک ها خون بهای عمر رفته من است
goodgirles آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از goodgirles:
قديمي January 23rd, 2011, 11:04   #22
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

دوستانی که در مسائل مربوط به نرم افزار و سیستم عامل و ... تبحر میشه توضیح بدند که چرا گروهی از اعضا سایت میتونند راحت وارد سرمایه بشند و گروهی دیگه نظیر من نمیتونند ؟؟

تفاوت در چیه ؟؟ سیستم عامل ؟؟ اشتراک اینترنت ؟؟ ..............
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي January 23rd, 2011, 11:08   #23
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله zofishel نمايش نوشته ها
سلام دوستان
اين چند وقتي كه اين سيستم جديد اومده اعصاب واسه من هم نگذاشته هي هر چند ساعت يك بار مياد من كه سيستمم رو هم ويروس يابي كردم ولي چيزي عايدمان نشد.
والله اگر امكان دارد از راه هاي بي درد سرتري براي مقابله با حملات استفاده بفرماييد كه كاربران اين قدر اذيت نشوند.
باز هم ببخشيد ها

بله درست میفرمائید . مدتیه که این سایت برای من و برخی دوستانم قابل دسترس نیست و فقط با قیلترشکن میتونم به سرمایه بیام که اونم سرعتم بسیار پائینه .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي January 23rd, 2011, 11:36   #24
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
-1

دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 23rd, 2011, 12:44   #25
zofishel
Senior Member
 
zofishel's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: مشهد شهر عشق
ارسالها: 213
تشکر: 293
تشکر از ايشان: 468 بار در 192 پست
zofishel (سطح 1)zofishel (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به zofishel
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AR.dadkhah نمايش نوشته ها
دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم
آقا اجازه بخدا ما يه آي دي داريم
__________________
(( برنده شدن ، یعنی نترسیدن از باختن ))
فران تارکنتون
zofishel آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از zofishel:
قديمي January 23rd, 2011, 19:16   #26
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله AR.dadkhah نمايش نوشته ها
دوستان فکر میکنم این سیستم فقط برای کسانی هست که بیشتر از یک ای دی در سایت دارن و شناسایی شدن

البته حدس میزنم و مطمئن نیستم
لطفا از این حدسها نزنید !

منهم فقط همین ای دی رو دارم . و اساسا شناسائی ای دی های مختلف یک نفر برای مدیریت سایت امر مشکلی نیست .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از esfandiyar:
قديمي January 23rd, 2011, 21:50   #27
Diaco
Member
 
Diaco's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2010
ارسالها: 37
تشکر: 104
تشکر از ايشان: 41 بار در 22 پست
Diaco (سطح 0)
0

نمیشه این سیستم رو طوری تنظیم کرد که برای اعضا کپچا رو نشون نده؟ من خیلی وقتا با اینترنت EDGE ایرانسل یا همراه اول وارد میشم. بلافاصله این کپچا میاد و غیر از وقت و اعصابی که میگیره، کوکی ها رو هم پاک میکنه و مجبور میشم دوباره لوگین کنم. با این سرعت افتضاح اینترنت هر بار 3 تا 5 دقیقه وقت منو میگیره.
من فقط همین یک ای دی رو دارم. وقتی خیلی از ISP ها از آی پی مشترک برای کاربراشون استفاده میکنن چطور میشه کسی رو که چند تا ای دی داره از روی آی پی شناسایی کرد؟
نظر سنجی هم برام فعال نبود تا رای بدم.

آخرین ويرايش توسط Diaco در January 23rd, 2011 و ساعت 22:06
Diaco آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 23rd, 2011, 22:19   #28
goodgirles
Senior Member
 
goodgirles's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2009
محل سكونت: ..
ارسالها: 101
تشکر: 38
تشکر از ايشان: 604 بار در 159 پست
goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)goodgirles (سطح 1)
0

هیچ ربطی به تعداد آیدی ها نداره . مثلا خود من ؛ همین چهارتا ایدی رو بیشتر ندارم ولی حداقل از خونه مشکلی برای وارد شدن به سایت ندارم
__________________
گلم , دلم , حرمت نگه دارکه این اشک ها خون بهای عمر رفته من است
goodgirles آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 24th, 2011, 11:08   #29
xeroF
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Sep 2007
ارسالها: 218
تشکر: 185
تشکر از ايشان: 1,106 بار در 236 پست
xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)xeroF (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله goodgirles نمايش نوشته ها
هیچ ربطی به تعداد آیدی ها نداره . مثلا خود من ؛ همین چهارتا ایدی رو بیشتر ندارم ولی حداقل از خونه مشکلی برای وارد شدن به سایت ندارم
........
xeroF آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 24th, 2011, 16:39   #30
goldtrader24
Senior Member
 
goldtrader24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Nov 2010
ارسالها: 101
تشکر: 122
تشکر از ايشان: 789 بار در 99 پست
goldtrader24 (سطح 1)goldtrader24 (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به goldtrader24
0

من از دیشب یا اینترنت EDGE ایرانسل دارم وارد می شوم . هر چند دقیقه این پیغام می آید
اگر این پیغام همینطور ادامه دار باشد فکر نکنم کسی حوصله داشته باشد روزی چندین دفعه این پیغام را مدام تایید کند
goldtrader24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
کنن, مقابله, مدیران, اندازی, جدید, حملات, خواهشا, روی, راه, رسیدگی, سیستم, سایت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
درباره معادن روي هاشم حميديان بورس تهران 5 December 3rd, 2004 10:29

ساعت جاري 22:35 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.