انجمن‌های سرمایه

بازگشت   انجمن‌های سرمایه > درباره سایت سرمایه (About Sarmaye Website) > پیشنهادات و انتقادات (Suggestion and Feedbacks)

Notices

نمايش نتيجه نظرسنجي: آیا صفحه captcha برای شما نمایش داده می شود؟
هرگز صفحه captcha برای من نمایش داده نشده 62 82.67%
فقط یکبار صفحه captcha برای من نمایش داده شده 4 5.33%
هر چند ساعت یکبار صفحه captcha نمایش داده می شود 9 12.00%
تعداد رای دهندگان: 75. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد

پاسخ
 
ابزارهاي موضوع
قديمي December 24th, 2010, 19:53   #1
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
راه اندازی سیستم جدید روی سایت برای مقابله با حملات

3

با سلام

همانطور که استحضار دارید، از مدتی قبل سایت سرمایه با حملات شدیدی مواجه شده و به همین دلیل عملکرد سایت با اختلالات و مشکلاتی مواجه شده. (توضیحات بیشتر)

برای مقابله با این حملات، ناچار شدیم دسترسی IP های خارج از ایران را به سایت محدود کنیم. این موضوع مشکلاتی را برای دوستانی که خارج از ایران سکونت دارند ایجاد کرده.

برای حل این مشکل، پس از بررسی های فراوان، از امروز سیستم جدیدی را روی سایت راه اندازی کردیم.

بطور خلاصه نحوه عملکرد این سیستم به این صورت است که بازدید کاربران حقیقی را از سایر بازدیدها که عموما با قصد حمله، افزایش فشار بر سرور و تخریب انجام می شوند جدا کرده و به کاربران حقیقی اجازه بازدید از سایت را می دهد.

ممکن است در برخی موارد، کاربران با صفحه ای مشابه با صفحه زیر مواجه شوند:
captcha.png

مشاهده این صفحه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از جمله:
- از IP شما یا از ISP شما (خواسته یا ناخواسته) حملاتی بر روی سایت سرمایه یا سایت های دیگر انجام شده
- از IP شما برای ارسال spam استفاده شده
- سیستم یا شبکه شما به بدافزار آلوده است
و . . .

در صورت مشاهده این صفحه، در پایین صفحه captcha را وارد کنید و گزینه I certify. . . را تیک زده و دکمه Request Aceess را بزنید.

در صورت عدم رفع مشکل سیستم یا شبکه شما، احتمالا چند ساعت دیگر دوباره صفحه فوق را مشاهده می کنید و لازم است captcha را پر کنید.

این احتمال وجود دارد که مشاهده این صفحه بدلیل حساسیت بر روی IP ایران، یا استفاده از یک IP توسط تعداد زیادی کاربر که از یک ISP استفاده می کنند باشد.

فایده دیگر این سیستم این است که سرعت لود شدن سایت را افزایش می دهد.

ضمنا از امروز کاربران خارج از ایران نیز به سایت دسترسی خواهند داشت.

امیدوارم این سیستم موجب آزردگی اعضای سایت و بازدیدکنندگان نشود.

برای برآورد میزان اثربخشی این سیستم، از شما دوستان عزیز درخواست می کنم:

- هرگونه مشکلات احتمالی را در ادامه این تاپیک مطرح فرمایید.
- در نظرسنجی بالای صفحه شرکت کنید.


با تشکر
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 25th, 2010, 09:44   #2
perfect
Member
 
perfect's Avatar
 
تاريخ عضويت: Dec 2009
ارسالها: 64
تشکر: 1,797
تشکر از ايشان: 366 بار در 71 پست
perfect (سطح 0)
0

سلام وتشکر فراوان از مدیران سایت
بعد از چند هفته خماری بالاخره بدون هیچ مشکلی به سایت دسترسی پیدا کردیم .

با آرزوی سلامتی و موفقیت همه دوستان
__________________
می کوش به هر ورق که خوانی , تامعنی آن تمام دانی
perfect آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از perfect:
قديمي December 26th, 2010, 23:47   #3
Mostafa F
Senior Member
 
Mostafa F's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2010
محل سكونت: سرزمين جاويد
ارسالها: 138
تشکر: 2,583
تشکر از ايشان: 934 بار در 172 پست
Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Mostafa F
0

با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

__________________
" من مي انديشم پس هستم "
Mostafa F آفلاين است پاسخ با نقل قول
تشکر کننده از Mostafa F:
قديمي December 27th, 2010, 00:42   #4
DAVOOD24
Member
 
DAVOOD24's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2009
محل سكونت: IRAN
ارسالها: 86
تشکر: 917
تشکر از ايشان: 280 بار در 79 پست
DAVOOD24 (سطح 0)
0

من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.
DAVOOD24 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از DAVOOD24:
قديمي December 28th, 2010, 19:19   #5
Mostafa F
Senior Member
 
Mostafa F's Avatar
 
تاريخ عضويت: Aug 2010
محل سكونت: سرزمين جاويد
ارسالها: 138
تشکر: 2,583
تشکر از ايشان: 934 بار در 172 پست
Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)Mostafa F (سطح 1)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به Mostafa F
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Mostafa F نمايش نوشته ها
با سلام

من موقعی که وارد سایت میشم(لاگین) ، اگر یه صفحه دیگه رو باز کنم مانند حالتیست که اصلا لاگین نشده ام(کادر لاگین پسورد خالیست)!! یا باید دوباره وارد بشم یا چندین بار رفرش کنم جالب اینجاست که اسم من در لیست بازدید کنندگان از سایت وجود داره! در ضمن از مرورگر فایر فاکس استفاده میکنم و تا حالا به صفحه ی captcha مواجه نشده ام.
این مشکل که عرض شد در اکثر مواقع اتفاق میفته ولی در بعضی مواقع سیستم درست است.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

مشکل بنده حل شده
سپاسگزارم...
__________________
" من مي انديشم پس هستم "
Mostafa F آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي December 28th, 2010, 22:07   #6
PC- FOREX
Junior Member
 
PC- FOREX's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2010
محل سكونت: ایران
ارسالها: 25
تشکر: 124
تشکر از ايشان: 68 بار در 22 پست
PC- FOREX (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 نمايش نوشته ها
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.
ظاهرا کسی در این سایت جوابگونیست من هم مدتیه نمیتونم وارد سایت بشم و هردفعه این صفحه مسخره ظاهر میشه
PC- FOREX آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از PC- FOREX:
قديمي December 29th, 2010, 13:35   #7
AR.dadkhah
Member
 
AR.dadkhah's Avatar
 
تاريخ عضويت: Jun 2010
ارسالها: 94
تشکر: 171
تشکر از ايشان: 418 بار در 107 پست
AR.dadkhah (سطح 1)AR.dadkhah (سطح 1)
0

ای یپ من هم ایران هست . البته بعضی اوقات برای دیدن اخبار ( نه سایتهای ....) از ف ی # ل * ر - ش / ک - ن استفاده میکنم . نمیدونم حالا علت همینه که این صفحه برای من هم باز میشه ؟
خلاصه خیلی اذیت میکنه . خصوصا اینکه میدونم برای خیلی ها هم باز نمیشه . کمی همچین بهمون بر میخوره
AR.dadkhah آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از AR.dadkhah:
قديمي December 30th, 2010, 02:14   #8
mostafa976
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
ارسالها: 169
تشکر: 1,419
تشکر از ايشان: 543 بار در 135 پست
mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 نمايش نوشته ها
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.
من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد
mostafa976 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از mostafa976:
قديمي December 31st, 2010, 23:06   #9
mostafa976
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Jun 2009
ارسالها: 169
تشکر: 1,419
تشکر از ايشان: 543 بار در 135 پست
mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)mostafa976 (سطح 2)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله mostafa976 نمايش نوشته ها
من هم هر چند ساعت كه مرورگر رو باز ميكنم با همين مشكل روبرو هستم و هر دفعه بايد انوشته رو پر كنم . واقعا اذيت ميكنه
من از اينترنت وايرلس استفاده ميكنم وبا توجه به اينكه اي پي من ثابت هستش ايا امكان داره كاري بكنيد كه ديگه اين صفحه براي من نياد ؟ اخه همش ميره روي اعصاب ادم .
در ضمن الان 1 ماهي ميشه كه بنده نميتونم از داخل مرورگر فاير فاكس وارد سايت بشم و فقط ب اكسپلورر ميتونم سايت رو باز كنم . ممنون ميشم اين مورد رو هم بررسي كنيد
مدير محترم سايت لطفا جواب بدهيد يا راهنمايي كنيد خسته شديم اخه
mostafa976 آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از mostafa976:
قديمي January 19th, 2011, 18:38   #10
azim_274
Senior Member
 
azim_274's Avatar
 
تاريخ عضويت: Apr 2007
محل سكونت: اصفهان
ارسالها: 141
تشکر: 449
تشکر از ايشان: 376 بار در 144 پست
azim_274 (سطح 0)
ارسال پيغام بوسیله Yahoo به azim_274
0

سلام
منم از گوشي و خط ايرانسل بيشتر استفاده ميكنم ولي ديگه نميتونم فروم سرمايه را با گوشي بخونم
__________________

کی ترید کردن از کجا ترید کردن مهمتر است
azim_274 آفلاين است پاسخ با نقل قول
3 تشکر کننده از azim_274:
قديمي January 19th, 2011, 20:09   #11
PC- FOREX
Junior Member
 
PC- FOREX's Avatar
 
تاريخ عضويت: Sep 2010
محل سكونت: ایران
ارسالها: 25
تشکر: 124
تشکر از ايشان: 68 بار در 22 پست
PC- FOREX (سطح 0)
0

این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !
PC- FOREX آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از PC- FOREX:
قديمي January 20th, 2011, 14:15   #12
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله DAVOOD24 نمايش نوشته ها
من هردفعه که میخوام وارد سایت بشم این صفحه که در بالا گفتید میاد و مانع ورود من به سایت میشه در ضمن IP من مال ایران است.
نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله PC- FOREX نمايش نوشته ها
این صفحه جدید هم واسه ما دردسر شده !
منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .


امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم !

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 20th, 2011, 14:50   #13
fxmail
Member
 
تاريخ عضويت: Jul 2008
ارسالها: 53
تشکر: 252
تشکر از ايشان: 139 بار در 41 پست
fxmail (سطح 0)
0

منم این صفحه برام نمایش داده شده ولی از کافی نت ...
fxmail آفلاين است پاسخ با نقل قول
قديمي January 20th, 2011, 17:18   #14
Reza
مدیر سایت
 
تاريخ عضويت: Feb 2004
ارسالها: 2,331
تشکر: 391
تشکر از ايشان: 10,975 بار در 1,009 پست
Reza امتياز غيرفعال است
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله esfandiyar نمايش نوشته ها
منهم از وقتی این سیستم جدید اجرا شده قادر به ورود به سایت سرمایه نیستم و مرتب اون صفحه ظاهر میشه .


امروز با نرم افزار قیلترشکن بالاخره بعد از مدتها تونستم وارد سرمایه بشم !

از مدیریت محترم سایت وزین سرمایه خواهشمندیم این مشکل را حل کنند زیرا عملا این سایت از دسترس گروهی از کاربران خارج شده .
البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟
Reza آفلاين است پاسخ با نقل قول
2 تشکر کننده از Reza:
قديمي January 21st, 2011, 11:41   #15
esfandiyar
Senior Member
 
تاريخ عضويت: Mar 2007
ارسالها: 250
تشکر: 497
تشکر از ايشان: 770 بار در 293 پست
esfandiyar (سطح 0)
0

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله Reza نمايش نوشته ها
البته اینطور نیست که بطور کامل سایت رو نبینید. فقط یک یا حداکثر دو بار در روز با صفحه captcha مواجه می شید. درست می گم؟
خیر ! کلا در هیچ زمانی از شبانه روز چه با کامپیوتر منزل و چه با کامپیوتر محل کارم نمیتوانم وارد سرمایه شوم و ان صفحه ظاهر میشود .

الان هم باز با استفاده از قیلترشکن وارد سایت شده ام .

در طول هفته های گذشته از برخی دوستان از طریق مسنجر سئوال کردم برخی این مشکل را دارند و برخی بدون مشکل وارد سایت میشند

خلاصه اقا رضای عزیز ما که سر در نیاوردیم چرا اینطوری شده !
__________________
خداوند اين كشور را از گزند دروغ دشمن و خشكسالي بدور دارد . داريوش كبير
esfandiyar آفلاين است پاسخ با نقل قول
پاسخ

Bookmarks

برچسب‌ها
کنن, مقابله, مدیران, اندازی, جدید, حملات, خواهشا, روی, راه, رسیدگی, سیستم, سایت

ابزارهاي موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید پست‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
کدهای HTML غير فعال است


موضوعات مشابه
موضوع آغازگر موضوع انجمن پاسخ آخرین ارسال
درباره معادن روي هاشم حميديان بورس تهران 5 December 3rd, 2004 10:29

ساعت جاري 05:32 با تنظيم GMT +4.5 مي باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
تمام حقوق براي سايت سرمايه دات کام محفوظ می باشد.
نقل مطالب بدون کسب اجازه از مدیران سایت ممنوع است.